Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Liemenėlės besilaukiančioms ir maitinančioms
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3, 4
Jureka
nu labai gražios liemenėlės, noooriu, galvoju nuvažiuot į rūdininkų g. pasimatuot gyvai, nes mano krūtinė tokia ne standartinė, tai be primatavimo rizika pirkti
vilmoske
Man akušerė davė sąrašiuką, ko reikia į ligoninę, tai ten parašyta, kad reikia dviejų liemenėlių, susegamų per priekį.. nieko nerašo apie liemenėles maitinančioms g.gif
gabyyte
QUOTE(vilmoske @ 2012 01 12, 21:40)
Man akušerė davė sąrašiuką, ko reikia į ligoninę, tai ten parašyta, kad reikia dviejų liemenėlių, susegamų per priekį.. nieko nerašo apie liemenėles maitinančioms g.gif
*

tai ir yra liemeneles maitinancioms, ju kauseliai atsisega priekyje, atsidengia krutis taciau yra specialus isiuvas kuris visviena prilaiko, kad krutines raisciai neissitampytu.
zinai nieks ten nesismulkina tuos sarasiukus sudarinedami i detales
Papildyta:
QUOTE(Jureka @ 2012 01 10, 16:57)
nu labai gražios liemenėlės, noooriu, galvoju nuvažiuot į rūdininkų g. pasimatuot gyvai, nes mano krūtinė tokia ne standartinė, tai be primatavimo rizika pirkti
*

Būtinai nuvaryk ir į Žirmūnų g., turėsi ką palygint mirksiukas.gif thumbup.gif
vilmoske
QUOTE(gabyyte @ 2012 01 13, 17:53)
tai ir yra liemeneles maitinancioms, ju kauseliai atsisega priekyje, atsidengia krutis taciau yra specialus isiuvas kuris visviena prilaiko, kad krutines raisciai neissitampytu.
zinai nieks ten nesismulkina tuos sarasiukus sudarinedami i detales
Papildyta:
Būtinai nuvaryk ir  į Žirmūnų g., turėsi ką palygint  mirksiukas.gif  thumbup.gif
*

Taigi, kad galėtų aiškiau parašyt lotuliukas.gif

eglutja91
kur galima butu rasti patogiu ir tinkamu liemeneliu maitinanciom kaune, gal kuri zn ir kad kokybe butu gera blush2.gif
Egliukass
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 11 09, 19:10)
Naudoju vienkartinius, nes, kaip kažkas minėjo, tikrai yra ką veikti ir be įklotėlių skalbimo 4u.gif
*

drinks_cheers.gif turejau ir vienkartinius ir daugkartinius ir daugkartiniai mazai tesugerdavo(turiu Avent firmos) ir prabegdavo, daug geriau buvo vienkartiniai
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.