nu labai gražios liemenėlės, noooriu, galvoju nuvažiuot į rūdininkų g. pasimatuot gyvai, nes mano krūtinė tokia ne standartinė, tai be primatavimo rizika pirkti
Man akušerė davė sąrašiuką, ko reikia į ligoninę, tai ten parašyta, kad reikia dviejų liemenėlių, susegamų per priekį.. nieko nerašo apie liemenėles maitinančioms
QUOTE(vilmoske @ 2012 01 12, 21:40) Man akušerė davė sąrašiuką, ko reikia į ligoninę, tai ten parašyta, kad reikia dviejų liemenėlių, susegamų per priekį.. nieko nerašo apie liemenėles maitinančioms tai ir yra liemeneles maitinancioms, ju kauseliai atsisega priekyje, atsidengia krutis taciau yra specialus isiuvas kuris visviena prilaiko, kad krutines raisciai neissitampytu. zinai nieks ten nesismulkina tuos sarasiukus sudarinedami i detales Papildyta: QUOTE(Jureka @ 2012 01 10, 16:57) nu labai gražios liemenėlės, noooriu, galvoju nuvažiuot į rūdininkų g. pasimatuot gyvai, nes mano krūtinė tokia ne standartinė, tai be primatavimo rizika pirkti Būtinai nuvaryk ir į Žirmūnų g., turėsi ką palygint QUOTE(gabyyte @ 2012 01 13, 17:53) tai ir yra liemeneles maitinancioms, ju kauseliai atsisega priekyje, atsidengia krutis taciau yra specialus isiuvas kuris visviena prilaiko, kad krutines raisciai neissitampytu. zinai nieks ten nesismulkina tuos sarasiukus sudarinedami i detales Papildyta: Būtinai nuvaryk ir į Žirmūnų g., turėsi ką palygint Taigi, kad galėtų aiškiau parašyt
kur galima butu rasti patogiu ir tinkamu liemeneliu maitinanciom kaune, gal kuri zn ir kad kokybe butu gera
|