Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Liemenėlės besilaukiančioms ir maitinančioms
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3, 4
Anouska
QUOTE(Novela @ 2010 04 26, 21:46)
Siandien atsiunte man liemenele, pirkau miegui, sportine, bet prie jos parasyta kad ir maitinimui tinka, nu tai negaliu atsidziaugt
labai labai patogi ir maloni ir tik 20lt bigsmile.gif  Sakiau dar viena tokia uzsisakysiu. Tik dydziu yra iki C, o mano C dabar, maitinimui reiktu D ar E, issiemiau ir ziuriu jau tokia mazute, bet po to uzsidejau tai super, ten ir E dydi nesiojanciai tiktu, tempiasi kiek reik ir labai gerai prilaiko
http://www.daynightwear.com/brubeck-apatin...-brassiere.html thumbup.gif
Ir prie to pacio tokius naktinukus maitinimui pasiemiau, irgi labai fainuciai, malonus, L dydzio nebuvo, imiau M ir bijojau,kad netiks, bet istikro irgi net su pilvu dabar tilpau ir kai pilvo neturesiu graziai atrodys. Labai malonus ir grazesni nei nuotraukoj
http://www.daynightwear.com/index.php?page...amp;persist=yes
*

abi nuorodos vienodos smile.gif
agniuu
Kad butu pigiau siuntimas i lietuva, yra toks puslapis pirkuk.lt. Galima parsisiust viska gana nebrangiai.
Marmilagre
QUOTE(belle femme @ 2010 04 27, 11:55)
abi nuorodos vienodos  smile.gif
*

Uoj doh.gif
http://www.daynightwear.com/muzzy-pizamosn...ghtdress-2.html
Nu va tokie paprastuciai, bet labai mieli naktinukai smile.gif
Genute22
QUOTE(triusiene @ 2010 04 21, 19:33)
na as siaip miegojimui nusipirkau bazej smile.gif tai kainavo 16 lt. smile.gif visokiu yra, tai va 5 sandeli rytinej rampoj (ten kur traukinukas) tik iejus pro duris biski desiniau priesais labai faina moteriskute dirba smile.gif tai va ji pataria koki geriau ir pan smile.gif ir siaip istikro labai graziu yra smile.gif spalvu visokiu, su nerinukais ir be smile.gif na zodziu man asmeniskai laaabai patiko smile.gif thumbup.gif
*

As pirkau bazej 7 sandelyje 4u.gif
joljo
QUOTE(gosas @ 2010 04 20, 16:59)
Kur yra ta parduotuve?
*

liemeneles

nestukems
Liuse
QUOTE(Genute22 @ 2010 04 29, 14:19)
As pirkau bazej 7 sandelyje  4u.gif
*

Geras, ir as urme siandien pirkau - kuno spalvos, 23 lt. geltona galerija kazkur pradzioj atrodo... ten ir lb fainu pigiu naktinuku maciau -vienas komplektelis medvilninis - natinukai su chalateliu thumbup.gif
kristal
QUOTE(srauni_upe @ 2010 03 21, 11:22)
ar yra kam pasitaikę kad mothercare liemenėlės maitinančiom yra sumažinto dydžio po krūtine?  g.gif
*

Tikrai taip doh.gif Pati turiu viena juoda liemenele is Mothercare, tai raso 90 DD, o realiai yra 80 DD sakyciau. Na, jei kabinti ant paskutines kabliuku eiles, tai gal ir gautusi 90 ta apimtis g.gif

Skelbimams skirta "Skelbimų lenta".

Moderatorė HappyAngel
niurzga123
siaip jei problemos tik del apimties, tai manau labai geras toks dalykelis apimciai
4u.gif
Natalija*
QUOTE(Novela @ 2010 04 26, 21:46)
Siandien atsiunte man liemenele, pirkau miegui, sportine, bet prie jos parasyta kad ir maitinimui tinka, nu tai negaliu atsidziaugt
labai labai patogi ir maloni ir tik 20lt bigsmile.gif  Sakiau dar viena tokia uzsisakysiu.

labai faina lėmenelė thumbup.gif Ka manote apie liemenėles Tonus Elast firmos?
cia daug nuolaidu siems gaminiams:
http://www.hiperfarma.lt/ecat/index/group/...s/maitinancioms
Marmilagre
QUOTE(Natalija* @ 2010 05 14, 16:59)
labai faina lėmenelė thumbup.gif  Ka manote apie liemenėles Tonus Elast firmos?
cia daug nuolaidu siems gaminiams:
http://www.hiperfarma.lt/ecat/index/group/...s/maitinancioms
*

Nieko gero nemanau, tokiu bazej po 15lt pilna. biggrin.gif
srauni_upe
QUOTE(kristal @ 2010 05 11, 15:27)
Tikrai taip  doh.gif  Pati turiu viena juoda liemenele is Mothercare, tai raso 90 DD, o realiai yra 80 DD sakyciau. Na, jei kabinti ant paskutines kabliuku eiles, tai gal ir gautusi 90 ta apimtis  g.gif
Skelbimams skirta "Skelbimų lenta".

Moderatorė HappyAngel

*

tai va man kabinant ant paskunio buvo 65 vietoj 70...
Papildyta:
QUOTE(niurzga123 @ 2010 05 11, 20:47)
siaip jei problemos tik del apimties, tai manau labai geras toks dalykelis apimciai
4u.gif
*

kai perki nepigia liemenele, tai tikra nesinori dar ten ja remontuot smile.gif
Natalija*
QUOTE(Novela @ 2010 05 15, 12:02)
Nieko gero nemanau, tokiu bazej po 15lt pilna. biggrin.gif
*

Latviškų? Cia Kaune?
Vanilė
Nenešiojau tokios ax.gif puikiai ir be tokios galima apsieiti ax.gif
Natalija*
QUOTE(*Vanilė* @ 2010 05 21, 08:03)
Nenešiojau tokios  ax.gif puikiai ir be tokios galima apsieiti  ax.gif
*

Aisku galima, musu mamos tokiu neturejo. Bet labai patogus daiktas, ypac jei nori pamaitinti ne namie mirksiukas.gif
garbanėlė
QUOTE(Natalija* @ 2010 05 21, 14:38)
Aisku galima, musu mamos tokiu neturejo. Bet labai patogus daiktas, ypac jei nori pamaitinti ne namie mirksiukas.gif
*

Pritariu drinks_cheers.gif pirmasis taip daznai valgydavo, kad belekur turedavau maitint... Be spec. liemeneles tikrai nebuciau galejus to padaryti greitai, patogiai ir, galima sakyti, nepastebimai blush2.gif
vilmux0520
QUOTE(Novela @ 2010 03 16, 14:11)
As tai lasenzoj ir motherhoode dabar tiek visokiu grozybiu ne tik maitinimui prisiziurejau, kad man keliu simtu neuzteks doh.gif
Bet perkant is ten reikia kazkokia kortele spec turet ane? O per tarpininkes pigiau pirkt ar siunciates per jas tik del to, kad neturit tokiu mokejimo korteliu kokiu reikia? Paaiskinkit man zaliai blush-anim-cl.gif
Na o kolkas irgi dairysiuosi SM skelbimukuose, nes vistiek brangoka is uazienio pirkt. Man nakciai tai isvis nesvarbu kokia, bile dydis tiktu ir gerai, bet brangu blink.gif O SM nematau, nu ir dienai su pakietinimu noriu, bet ir retas atvejis doh.gif
*

Sveikutes visos nespejau dar iki galo peerskaityt visko, bet galiu pasakyti, jei jieskot tikrai pigios liemeneles miegojimui, tai nesidairykit po internetines ar siaip kudikiams skirtas parduotuves. Paprasciausias ir pigiausias variantas yra turgus. Jos nebus ipatingos, bet miegojimui kazko ipatingo ir nereikia. Manau geriausios ir patogiausios tos paprastos medvilnines. O bent pas mus Siauliuose ju kainos svyruoja 10-15 Lt. O jau siek tiek pakietintos su neriniais apie 20 Lt
Natalija*
Vilniuje turguje yra kiniškų po 10lt, bet jos greitai nusiskalbia, o siaip patogios. Tik didesnių dydžių nei D nemaciau. schmoll.gif
NUpirkau va šitą

lėmenėlę

Medžiaga atrodo gera, gerai palaiko krutinę, tik uzsegimas man nelabai patiko, buna patogesnių unsure.gif
Žm@nytė
dabar nusipirkau Mothercare liemenėlę ir esu labai patenkinta audiniu ir pasiuvimu thumbup.gif
Ievosius
Kai maitinau dicke, pirkau mazoj parduotuvelej paprastukus liemenukus po 15lt, bet puikiai atlaike ir antra maitinant thumbup.gif
ingutukas25
as pirkau kaune bazei po 16lt. thumbup.gif
Bonce
QUOTE(triusiene @ 2010 04 21, 19:33)
na as siaip miegojimui nusipirkau bazej smile.gif tai kainavo 16 lt. smile.gif visokiu yra, tai va 5 sandeli rytinej rampoj (ten kur traukinukas) tik iejus pro duris biski desiniau priesais labai faina moteriskute dirba smile.gif tai va ji pataria koki geriau ir pan smile.gif ir siaip istikro labai graziu yra smile.gif spalvu visokiu, su nerinukais ir be smile.gif na zodziu man asmeniskai laaabai patiko smile.gif thumbup.gif
*

Na, niekaip nerandu 5 sandely jokios moteriskutes su liemenelem doh.gif biggrin.gif
PUCA
Aš su liemenėle su lankeliais buvau gerai prisidirbusi... užsinorėjau gražesnės, ne tos iš bazių už 18 lt.(nuo kurios jau tuoj depresija bus blink.gif )
Pirkau skirtą maitinimui, bet su pakietinimais ir lankeliais - rezultatas užspausti pieno latakėliai (kaip tik toj vietoj kur lankelis). Suplojau masažistei 300 lt. skausmas nežmoniškas, temperatūra ir t.t. kol išmasažavo guzus. Brangi liemenelė rezultate gavosi....

Dabar užsisaliau iš Tonus.lt, kai gausiu ir išbandysiu parašysiu atsiliepimus.

O realiai patogiausios tos paprastos medvilninės, po 15 - 20lt.
Mifike
QUOTE(PUCA @ 2010 08 19, 12:51)
Aš su liemenėle su lankeliais buvau gerai prisidirbusi... užsinorėjau gražesnės, ne tos iš bazių už 18 lt.(nuo kurios jau tuoj depresija bus  blink.gif )
Pirkau skirtą maitinimui, bet su pakietinimais ir lankeliais - rezultatas užspausti pieno latakėliai (kaip tik toj vietoj kur lankelis). Suplojau masažistei 300 lt. skausmas nežmoniškas, temperatūra ir t.t. kol išmasažavo guzus. Brangi liemenelė rezultate gavosi....

Dabar užsisaliau iš Tonus.lt, kai gausiu ir išbandysiu parašysiu atsiliepimus.

O realiai patogiausios tos paprastos medvilninės, po 15 - 20lt.
*

Uzjauciu... O kokia is Tonus Elast uzsisaket, gal "Sofija"? Kaip tik svarstau dabar ar isigyt ja... As tai noreciau ja naudoti tiesiog miegui, na ir nakti pamaitint (pasikeliant i virsu), kazin ar bus patogu, tai yra nezinau ar ji tam pakankamai tampri apacioj - atkreipkite prasau demesi ir patarkite, jei uzsisaket ja, aciu! 4u.gif
PUCA
QUOTE(Mifike @ 2010 08 19, 16:02)
Uzjauciu... O kokia is Tonus Elast uzsisaket, gal "Sofija"? Kaip tik svarstau dabar ar isigyt ja... As tai noreciau ja naudoti tiesiog miegui, na ir nakti pamaitint (pasikeliant i virsu), kazin ar bus patogu, tai yra nezinau ar ji tam pakankamai tampri apacioj - atkreipkite prasau demesi ir patarkite, jei uzsisaket ja, aciu!  4u.gif
*

Užsisakiau ALJONA, DINA ir SIMONA. Buvo šiek tiek neramu, nes siunčiausi nesimatavus, bet dydžiai atitinka tiksliai. Kaip už tokią kainą gana kokybiškai pasiūtos, tvirtai laiko krūtinę, gal kiek keistas uzsegimas, bet kaip pripranti patogu.
ALJONA pati paprasčiausia, o DINA ir SIMONA su paplatintom petnešėlėm, SIMONOS ir apačia nėrinuota, kai užsidedi gana daug kūno uždengia, bet tikrai patogu.
Užsegimas reguoliuojasi per tris padėtis.
Vienu žodžiu aš patenkinta, grožio didelio nėra, bet atrodo tvarkingai, papuliams patogu, priekis atsisega plačiai - tai ir svarbiausia.
Aš pirkausi iš čia, perkant kelis vienetus isuntimas nemokamas, tai gaunasi pigiau 4u.gif Plius jie turi pasirinkima, juodos, baltos ir kūno spalvų.
Daiva41
Pirkau Gariunuose, medvilnine. Mokejau 12 Lt biggrin.gif
lacham
QUOTE(PUCA @ 2010 08 20, 11:05)
Užsisakiau ALJONA, DINA ir SIMONA. Buvo šiek tiek neramu, nes siunčiausi nesimatavus, bet dydžiai atitinka tiksliai. Kaip už tokią kainą gana kokybiškai pasiūtos, tvirtai laiko krūtinę, gal kiek keistas uzsegimas, bet kaip pripranti patogu.
ALJONA pati paprasčiausia, o DINA ir SIMONA su paplatintom petnešėlėm, SIMONOS ir apačia nėrinuota, kai užsidedi gana daug kūno uždengia, bet tikrai patogu.
Užsegimas reguoliuojasi per tris padėtis.
Vienu žodžiu aš patenkinta, grožio didelio nėra, bet atrodo tvarkingai, papuliams patogu, priekis atsisega plačiai - tai ir svarbiausia.
Aš pirkausi iš čia, perkant kelis vienetus isuntimas nemokamas, tai gaunasi pigiau  4u.gif Plius jie turi pasirinkima, juodos, baltos ir kūno spalvų.
*

as tai pirkausi is
cia

labai atinkia dydziai, turi net kelias spalvas,
ypatingai patiko va sis
modelis

labai reta, kad umaitinacioms su lankeliais liemeneles butu,
kai pirma maitinau, tai is vis nieko grazaus neradau, su paprasta medvilnine pravaiksciojau,
o sitom esu labai patenkinta,
labai grazu, ir patogu.
Nightmoon
Yra po 15 lt Vileda regis taip vadinasi parduotuve flagmane. medvilnines su elastenu regis bet bent jau as tai labai patenkinta nes ir gerai prilaiko o ir nespaudzia kai prisikaupia pieno. buvo labai liudna kai pamaciau kaina, nes dar kol laukiausi nusipirkau triumfe liemeneliu pora po 54 lt sad.gif
_Laukinuke_
QUOTE(Daiva41 @ 2010 08 27, 06:58)
Pirkau Gariunuose, medvilnine. Mokejau 12 Lt  biggrin.gif
*

thumbup.gif As taip pat
Nifertiti
As igri pirkau " pas baltarusus" thumbup.gif tik tiksliai nepamenu 12 ar 14 sumokejau blush2.gif bet buvau labai patenkinta thumbup.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2010 08 27, 06:58)
Pirkau Gariunuose, medvilnine. Mokejau 12 Lt  biggrin.gif
*

-Alice-
O aš pirkau Klaipėdos Tilžės turguje po 15 Lt. Nusipirkau 2 liemenėles, iš pradžių buvau l.patenkinta, paskui jų atsisakiau. Kodėl atsisakiau - todėl, kad plonos, storos siūlės liemenėlės kaušelio viduje. Kai krūtys nuo pieno pabrinkdavo, tos siūlės labai nemaloniai spausdavo doh.gif
kaip nekeista gerą liemenėlę radau maksimoje, liemenukų skyriuje biggrin.gif
spengla
Pirkau ir dėviu Mothercare bei Triumph maitinančioms bai tiesiog priekyje atsisegančias liemenėles (irgi triumph)- liuks!
Tekantisaule
Mamukai, o kiek vnt. liemeneliu isigijot? Su mazium turejau 2vnt., tai man kazkaip maza ju buvo. Tai si karta isigijau 4vnt. ax.gif
Flaxkids
as dabar pirkciaujau normalias grazias liemeneles ne spec maitinancioms tik kad ji butu uzsegama per prieki, 4u.gif
giedruteliux
O mamos as naudojat idekliukus i liemeneles? As labai megau maitinancioms mamoms skirtas liemeneles per prieki atsisegancias. Bet idomu ar naudojat iklotelius. As su pirmu vaiku naudojau vienkartines Canpol Lovi idekliukus. Visai jie man patiko. Bet zinau kad yra daugkartiniai iklotukai. Naudojat tokius, ar patogu?
Saulyte`
Aš pirkau Mothercare liemenėles, nelabai atsimenu kiek kainavo smile.gif Turėjau 3 vnt. Ir naudojau tuos vienkartinius įklotėlius, nes ir taip yra ka veikti be įklotėlių skalbimo smile.gif 4u.gif
*zara*
As taipat turejau liemeneles is mothercare,pirkau viena pakuote,buvo 2 vnt.juodas ir baltas,atsisegdavo sleikutes,nu man labai patiko thumbup.gif
Morfija
O aš pirkau Miglėj liemnelę maitinančioms, tai ji man buvo nepamainoma wub.gif Nepalyginsi su tomis pigiomis iš gariūnų (nes tų irgi buvau prisipirkus n...) ax.gif
giedruteliux
QUOTE(Saulyte` @ 2010 11 02, 18:54)
Aš pirkau Mothercare liemenėles, nelabai atsimenu kiek kainavo smile.gif Turėjau 3 vnt. Ir naudojau tuos vienkartinius įklotėlius, nes ir  taip yra ka veikti be įklotėlių skalbimo smile.gif  4u.gif
*

As ir tos pacios nuomones, kad ir be ikloteliu skalbimo yra ka veikti, del to turbut vel pirksiu vienkartinius Lovi iklotelius i liemene ir nesuksiu sau galvos smile.gif
vikutuke
Labukas, paaiškinkit man žioplai, kam reikalingos specialios lėmenėlės nėščioms, kuo netinka įprastos. Mano krūtis prieš nėštumą nedidelės buvo, na ir dabar nėra stulbinančių gabaritų? blush2.gif
~Beauty~
QUOTE(vikutuke @ 2010 11 09, 11:18)
Labukas, paaiškinkit man žioplai, kam reikalingos specialios lėmenėlės nėščioms, kuo netinka įprastos. Mano krūtis prieš nėštumą nedidelės buvo, na ir dabar nėra stulbinančių gabaritų? blush2.gif
*

Negalima, kad krūtys būtų suspaustos (tai, manau, netgi įtakoja MP gamybą) 4u.gif
Atsegamos šleikutės - vien dėl patogumo, kad nereiktų kiekvieną kartą nusiiminėti liemenėlės prieš maitinimą 4u.gif
Be to, maitinimo liemenėlės gaminamos be metalinių lankelių + tam tikros formos, "prisitaikančios" prie besikeičiančios krūtų formos...
Ir t.t. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(giedruteliux @ 2010 10 21, 21:39)
O mamos as naudojat idekliukus i liemeneles? <...> Bet zinau kad yra daugkartiniai iklotukai. Naudojat tokius, ar patogu?
*

Naudoju vienkartinius, nes, kaip kažkas minėjo, tikrai yra ką veikti ir be įklotėlių skalbimo 4u.gif
R_S
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 11 09, 12:40)
Negalima, kad krūtys būtų suspaustos (tai, manau, netgi įtakoja MP gamybą) 4u.gif
Atsegamos šleikutės - vien dėl patogumo, kad nereiktų kiekvieną kartą nusiiminėti liemenėlės prieš maitinimą 4u.gif
Be to, maitinimo liemenėlės gaminamos be metalinių lankelių + tam tikros formos, "prisitaikančios" prie besikeičiančios krūtų formos...
Ir t.t. 4u.gif

Papildyta:

Naudoju vienkartinius, nes, kaip kažkas minėjo, tikrai yra ką veikti ir be įklotėlių skalbimo 4u.gif
*

tai cia maitinancioms, o kam jos reikalingos nescioms? g.gif
VSsirduze
merginos kur radot pirkti kaune Mothercare liemenėliu maitinancioms? ax.gif
Morfija
QUOTE(vikutuke @ 2010 11 09, 11:18)
*

nėščioms? nežinau - pirmą kartą girdžiu apie tokias g.gif jau pasidomėjau lotuliukas.gif

Liemenėlė nėščiosioms be lankelių;
Besiūliai kaušeliai užtikrina komfortą ir nedirgina jautrių krūtų;
Dėl specialios audinio struktūros tvirtai laiko didėjančias krūtis;
Plačios minkštos petnešėlės neįsirėžia į pečius ir nugarą.

Aš tai nėštumo metu naudoju savo įprastas (didesnes tik) smile.gif bet su paminkštinimais, nes tos plonos nėriniuotos tikrai dirgindavo spenelius unsure.gif
Butė
Aš pirkau Latviškas "Laumos" labai patogios ir gražios wub.gif
Drugeliai
QUOTE(Butė @ 2010 11 12, 22:19)
Aš pirkau Latviškas "Laumos" labai patogios ir gražios wub.gif
*

Aš irgi latviškas pirkau, tik firmos kitos. "Rosme", jei neklystu. Patiko smile.gif
Lady-G*
Pas ka nedidele krutine, tai galiu pasakyti nelabai ir reikia tu spec liemeneliu. Su pirmu buvau prisipirkusi paciu paprasciausiu liemeneliu is maximos, kur tokios trikotazines, sportuojanciom. tai puikiai tiko. o dabar kai laukiuosi antro, svarstau ar man reikia tos specialios, atsisegamos g.gif kazkaip puikiai tiko tos trikotazines. tik vat norisi kazko tokio isejimui i svecius, su pakietinimais ir jau atsegamos. o gal patogu paprasta grazi liemenele tik per prieki atsegama?
renaciukas25
As pirkau H&M medvilnines liemeneles, man jos super tinka ir patinka... smile.gif
Savvy
QUOTE(Lady-G* @ 2010 11 20, 16:20)
Pas ka nedidele krutine, tai galiu pasakyti nelabai ir reikia tu spec liemeneliu. Su pirmu buvau prisipirkusi paciu paprasciausiu liemeneliu is maximos, kur tokios trikotazines, sportuojanciom. tai puikiai tiko. o dabar kai laukiuosi antro, svarstau ar man reikia tos specialios, atsisegamos  g.gif  kazkaip puikiai tiko tos trikotazines. tik vat norisi kazko tokio isejimui i svecius, su pakietinimais ir jau atsegamos. o gal patogu paprasta grazi liemenele tik per prieki atsegama?
*

Čia galima parsisiųsti:
http://www.lilu.lt/lt/pradzia/

Aš siunčiausi, viskas ok, dar ir rafaelo saldainiuką pakuotėje radau... tik liemenėlės modelis netiko. verysad.gif
@mamyčiukas@
gal kas matete kur yra pirkti labai dideliu dydziu maitinimo liemeneliu?
Drugeliai
QUOTE(Savvy @ 2010 12 16, 19:24)
Čia galima parsisiųsti:
http://www.lilu.lt/lt/pradzia/

Aš siunčiausi, viskas ok, dar ir rafaelo saldainiuką pakuotėje radau... tik liemenėlės modelis netiko.  verysad.gif
*

O grąžinti nebandėte? Aš irgi iš ten buvau pirkusi, apsirikau dėl dydžio, tai be problemų pasikeičiau į tinkamą.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.