Ir as kazkur skaiciau kad su baltymais ledai gaunasi puresni  siek tiek pavydziu kad seimyna taip entuziastingai ragauja ir vertina, mano mazieji dar mazi reiksti nuomone, vyresnelis ragauti ragavo, bet jam skaniausia viskas kas su sokoladu, o vyras ragauti atsisake neva tai nemegstA ledu, nors buna uzplaukia jam tai gera gabala ledu gali susveisti nu o as esu nepataisoma grietininiu ledu megeja
QUOTE(matuke @ 2011 06 07, 13:09) Ir as kazkur skaiciau kad su baltymais ledai gaunasi puresni  siek tiek pavydziu kad seimyna taip entuziastingai ragauja ir vertina, mano mazieji dar mazi reiksti nuomone, vyresnelis ragauti ragavo, bet jam skaniausia viskas kas su sokoladu, o vyras ragauti atsisake neva tai nemegstA ledu, nors buna uzplaukia jam tai gera gabala ledu gali susveisti nu o as esu nepataisoma grietininiu ledu megeja  Ne nu tai jums pavydėti reikia  Mes kai visi pasidalinam tą 800 ml, tai mano vyras nepatenkintas - sako, su tokiu kiekiu tik susierzini  Dairaus aparato kito, tik kol kas nieko labai doro nerandu
QUOTE(sega @ 2011 06 07, 14:33) Ne nu tai jums pavydėti reikia  Mes kai visi pasidalinam tą 800 ml, tai mano vyras nepatenkintas - sako, su tokiu kiekiu tik susierzini  Dairaus aparato kito, tik kol kas nieko labai doro nerandu  na cia is serijos kaip bebutu vis blogai ale vistiek smagu kai kasivertina na va, aisku sedziu apsikabinusi bliuda ledu Sega,o nebandet daryt be aparato , tai galit kad ir 2 bliudus litrinius iskarto daryti, kad tik kameroj vietos butu
Sveikos. Tai mergaites, ar gerai supratau  Jei neturiu ledu aparato, tai galiu darytis tuos receptus, kur surašete aukščiau, dėti i kamera ir karts nuo karto permaisyti su šaukštu ?
QUOTE(Bijuna @ 2011 06 07, 15:23) Sveikos. Tai mergaites, ar gerai supratau  Jei neturiu ledu aparato, tai galiu darytis tuos receptus, kur surašete aukščiau, dėti i kamera ir karts nuo karto permaisyti su šaukštu ?  as blenderui plaku, manau kad saukstu pasukti gal mazoka
Na reiks ka nors "pasimakaluoti"
as irgi tam reikalui belnedery naudoju
Vakarykščiai ledai šaldyti per naktį kameroje. Išėmiau ir 5 minutes palaukiau prieš įsidedant. Konsistencija kaip normalių ledu
DaivaVe
2011 06 07, 20:50
QUOTE(Taurė @ 2011 06 07, 21:11) Vakarykščiai ledai šaldyti per naktį kameroje. Išėmiau ir 5 minutes palaukiau prieš įsidedant. Konsistencija kaip normalių ledu Atrodo jau labai skaniai Taure gal galetum pakomentuoti ta Ben and Jerry's knygute? Vis gundausi ja nusipirkti, bet vis persigalvoju  Skaiciau apie ja atsiliepimus,tai raso, kad dauguma ingridientu tik Jav galima rasti? Ir ten turbut tik riebiu ledu receptai? Nes as tai megstu labiau tuos visokius serbetus ir neriebius vaisinius ledus (na italiskus gelato)
QUOTE(DaivaVe @ 2011 06 07, 13:50) Atrodo jau labai skaniai Taure gal galetum pakomentuoti ta Ben and Jerry's knygute? Vis gundausi ja nusipirkti, bet vis persigalvoju  Skaiciau apie ja atsiliepimus,tai raso, kad dauguma ingridientu tik Jav galima rasti? Ir ten turbut tik riebiu ledu receptai? Nes as tai megstu labiau tuos visokius serbetus ir neriebius vaisinius ledus (na italiskus gelato)  Gelato yra būtent riebūs ledai kaip aš supratau . Stai receptas http://allrecipes.com/Recipe/Gelato/Detail.aspx pagal jį tuos rūžavus dariau. Vakar dariau iš BJ knygelės. Ten visi nevirti receptai , serbetai ir vaisiniai ledai.
DaivaVe
2011 06 07, 20:59
QUOTE(Taurė @ 2011 06 07, 21:56) Gelato yra būtent riebūs ledai kaip aš supratau . Stai receptas http://allrecipes.com/Recipe/Gelato/Detail.aspx pagal jį tuos rūžavus dariau. Vakar dariau iš BJ knygelės. Ten visi nevirti receptai , serbetai ir vaisiniai ledai. Tai gal galetum koki receptuka imesti?
QUOTE(DaivaVe @ 2011 06 07, 13:59) Tai gal galetum koki receptuka imesti?  ok. Naudojau vakar šį BJ knygutėje duodamą pagrindą. 2 dideli kiaušiniai (buna dar didesni, čia ne didžiausiu prašo) 3/4 puodelio cukraus. Puodeliai amerikoniški, jums reikia išsiversti į LT matavimo vienetus. 2 puodeliai riebios grietineles 1 puodelis pieno kiaušinius suplakti su cukrumi iki putų. Supilti likusius ingridientus ir gerai viską atšaldyti šaldytuve. Dar pasinaudojau kita dalim jų kito recepto. Paėmiau šaldytas uogas, atitirpinau, įdėjau truputuką cukraus atitirpindama. Pyliau truputuką šv citrinos sulčių. Nukošiau uogas ir gautą sirupą įpyliau į ledų masę, tik tada visą masę dėjau į šaldytuvą valandai. Užteko trumpai palaikyti, nes laikiau mišinio indą kitame inde su ledu + šaldytuve. Paleidau mašiną. Kai ledai buvo gatavi, sudėjau uogas kurios liko nukošus sirupą. Prasukau dar truputuką ir viskas. Ledai kameroje užšąlo be priekaišų. Šaldžiau geležiniame inde su dangčiu. Tik po dangčiu dėjau plėvelę, kad tik oro nepakliūtų
DaivaVe
2011 06 08, 07:44
QUOTE(Taurė @ 2011 06 07, 22:29) ok. Naudojau vakar šį BJ knygutėje duodamą pagrindą. 2 dideli kiaušiniai (buna dar didesni, čia ne didžiausiu prašo) 3/4 puodelio cukraus. Puodeliai amerikoniški, jums reikia išsiversti į LT matavimo vienetus. 2 puodeliai riebios grietineles 1 puodelis pieno kiaušinius suplakti su cukrumi iki putų. Supilti likusius ingridientus ir gerai viską atšaldyti šaldytuve. Dar pasinaudojau kita dalim jų kito recepto. Paėmiau šaldytas uogas, atitirpinau, įdėjau truputuką cukraus atitirpindama. Pyliau truputuką šv citrinos sulčių. Nukošiau uogas ir gautą sirupą įpyliau į ledų masę, tik tada visą masę dėjau į šaldytuvą valandai. Užteko trumpai palaikyti, nes laikiau mišinio indą kitame inde su ledu + šaldytuve. Paleidau mašiną. Kai ledai buvo gatavi, sudėjau uogas kurios liko nukošus sirupą. Prasukau dar truputuką ir viskas. Ledai kameroje užšąlo be priekaišų. Šaldžiau geležiniame inde su dangčiu. Tik po dangčiu dėjau plėvelę, kad tik oro nepakliūtų  Aciu labai  reiks bandyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 06 07, 14:23) Sveikos. Tai mergaites, ar gerai supratau  Jei neturiu ledu aparato, tai galiu darytis tuos receptus, kur surašete aukščiau, dėti i kamera ir karts nuo karto permaisyti su šaukštu ?  Aš kas 2 val. išplakdavau mikseriu - sustingo ideliai. O kai kažkada dariau ir mašiau šaukštu - valgant jautėsi kristalai sušąlę.
Taure, tavo ledai laaaabai laaabai skaniai atrodo o as vakar va studijavau BJ receptus, tai gaunasi kad ju visi ledai su zaliais kiausiniais kazkaip vaikams tai nzn ar labai saugu tokius duoti, del visokiu salmoneliu ir pan
DaivaVe
2011 06 08, 11:40
QUOTE(matuke @ 2011 06 08, 10:21) Taure, tavo ledai laaaabai laaabai skaniai atrodo o as vakar va studijavau BJ receptus, tai gaunasi kad ju visi ledai su zaliais kiausiniais kazkaip vaikams tai nzn ar labai saugu tokius duoti, del visokiu salmoneliu ir pan  Mane irgi sis klausimas domina  o be to idomu, ka ledams duoda zali kiausiniai? kai juos kaitini, tai jie sutirstina mase, bet zali kam?
QUOTE(DaivaVe @ 2011 06 08, 13:40) Mane irgi sis klausimas domina  o be to idomu, ka ledams duoda zali kiausiniai? kai juos kaitini, tai jie sutirstina mase, bet zali kam?  na bet pagaminau pagal ju receptura sykart, stingsta dabar  galvoju kad tie kiausiniai vistiek duoda labiau kremine tekstura
QUOTE(matuke @ 2011 06 08, 02:21) Taure, tavo ledai laaaabai laaabai skaniai atrodo o as vakar va studijavau BJ receptus, tai gaunasi kad ju visi ledai su zaliais kiausiniais kazkaip vaikams tai nzn ar labai saugu tokius duoti, del visokiu salmoneliu ir pan  Nepergyvenu dėl žalių kiaušinių. Jie juk ne tiesiai iš po vištos, o švarūs ir manau net dezinfekuoti parsiduoda. Be to prieš naudojant, perplauti reikia extra kartelį. Pamenu vaikystėje pasiimdavau kiaušą tiesiai iš po vištos, dar šiltą. Padarydavau skylutę, sumakaluodavau su kokiu koteliu ir išgerdavau  Tada negavau jokios ligos, tai nuo sterilių parduotuvinių jaučiu išvis nėra šansų. Kiaušiniai priduoda purumo ledams kaip aš supratau. Nors man ir abu receptai valgomi, bet labiau prie širdies virtas variantas, nes textūra sunkesnė ledo, daugiau vientisumo. Darant su žaliais kiaušiniais, jie labai lengvi, bet nepraranda normalių ledų savybių. Žadu naudoti abu būdus. Užsisakiau antrą kibiriuką. Mačiau youtube kaip ledų tortą daro, baisiai užsinorėjau. Man vienintelis tortas tikrai labai skanus, tai ledų  . Aš nelabai desertų mėgėja, bet ledams visą gyvenimą turėjau silpnybę
man labiau virtu ledu variantas patiko dabar laukia vis dar nedarytas isvajotas sokoladiniu ledu receptas
Sveikos. Na nezinau, ka dariau ne taip, bet man vis tiek gavosi su stambiais ledu kristalais  Visa mase dejau i kamera ir kas 1-2 valandas permaisydavau su mikseriu. Bet kazkas ne taip
QUOTE(Bijuna @ 2011 06 09, 00:44) Sveikos. Na nezinau, ka dariau ne taip, bet man vis tiek gavosi su stambiais ledu kristalais  Visa mase dejau i kamera ir kas 1-2 valandas permaisydavau su mikseriu. Bet kazkas ne taip  Pagal kokį receptą darėte ?
Aš paskaičiau kaip Jus visos darote ir paėmiau tarpini "receptą"  Išplakiau 2 kiaušinius su cukrumi, labai gerai išplakiau. Įpyliau kaimiško, riebaus pieno. Dar karta gerai išplakiau ir pastačiau į kamerą. Paskui kas 1-2 valandas su mikseriu sąžiningai praplakdavau. Įtariu kažkokia nesamanę padariau
pabandziau ir as siandien ledus dariau panasiai ,kaip Taure - labai skaniai isejo ,tik pieno nepyliau ,tokia riebesne padariau
QUOTE(Bijuna @ 2011 06 09, 10:53) Aš paskaičiau kaip Jus visos darote ir paėmiau tarpini "receptą"  Išplakiau 2 kiaušinius su cukrumi, labai gerai išplakiau. Įpyliau kaimiško, riebaus pieno. Dar karta gerai išplakiau ir pastačiau į kamerą. Paskui kas 1-2 valandas su mikseriu sąžiningai praplakdavau. Įtariu kažkokia nesamanę padariau  Vat man sitas ledu varijantas ir patiko maziausiai, cia panasiai kaip Taures paskutiniai ledai su uogom. man ir vandens kristaliukai sitam varijante labiau jauciasi, bet nepavadinciau ju stambiais kristalais, ir labai jie tokie vandeningi, nes greit atitirpineja jie kazkaip ir iskarto kaip vandenukas darosi aisku tie kristaliukai nes ne su aparatu saldosi, viskas suprantama, bet vistiek jie man kazkodel nublanko po virtu ledu varijanto
glinglingas
2011 06 09, 12:35
--o shampaninam ledams koki geriausiai shampana sausa pirktis? firma galit parashyti gal ne su visais skanu --ir galima be parato gaminti juos?
QUOTE(glinglingas @ 2011 06 09, 14:35) --o shampaninam ledams koki geriausiai shampana sausa pirktis? firma galit parashyti gal ne su visais skanu --ir galima be parato gaminti juos?  o koks receptas tu sompaniniu
Mamosjega
2011 06 09, 16:38
QUOTE(Ali @ 2003 05 12, 23:43) Turiu namuose ledu formeliu, bet nemoku ju pasidaryti.  Gal kas nors zino, kokiu receptu, kaip galima butu pasidaryti ledu namuose. Taip taip taip žinau  ) ---> Naminiai ledai
Gladness
2011 06 09, 19:12
QUOTE(Mamosjega @ 2011 06 09, 17:38) Taip taip taip žinau  ) ---> Naminiai ledai1. Sitame recepte rasoma pastatyti saltai, tai cia i saldytuva ar kamera? 2. Ar butina plakineti kas kazkiek laiko, kaip daugeli kitu ledu?  3. Kiek mazdaug iseina litrais/gramais ledu? Nes tos porcijos man nieko nesako, kiekvienas skirtingai suvokia porcijos dydi
DaivaVe
2011 06 09, 19:21
QUOTE(Mamosjega @ 2011 06 09, 17:38) Taip taip taip žinau  ) ---> Naminiai ledaiTai kad nuo situ ledu prisigerti galima
QUOTE(Bijuna @ 2011 06 09, 09:53) Aš paskaičiau kaip Jus visos darote ir paėmiau tarpini "receptą"  Išplakiau 2 kiaušinius su cukrumi, labai gerai išplakiau. Įpyliau kaimiško, riebaus pieno. Dar karta gerai išplakiau ir pastačiau į kamerą. Paskui kas 1-2 valandas su mikseriu sąžiningai praplakdavau. Įtariu kažkokia nesamanę padariau  Ir kas gavosi? QUOTE(matuke @ 2011 06 09, 15:14)  o koks receptas tu sompaniniu  Dar yra ir šampaninis tortas Ačiū už receptą
Neseniai skaičiau, kad galima įpilti Baileys Irish Cream, bet ar neapsvaigs vaikai ? Ten rašo nedaug įdėti, neva apsaugo ledus nuo kristalų šaldant.
nagi pasidalinsiu ir aas naujienomis, ogi pasirodo nuo kristalu dargi apsaugo ir visai ne alkoholis, o medus beje juo galima pakeisti cukru
QUOTE(matuke @ 2011 06 09, 14:49) nagi pasidalinsiu ir aas naujienomis, ogi pasirodo nuo kristalu dargi apsaugo ir visai ne alkoholis, o medus beje juo galima pakeisti cukru  makaluoju pagrindą kur pavirti reikia. Kaži kuriuo metu ir kiek to medaus įpaišyti  Šitą receptuką makaluoju http://allrecipes.com/Recipe/Banana-Walnut...eam/Detail.aspx
QUOTE(Taurė @ 2011 06 10, 02:54) *makaluoju pagrindą kur pavirti reikia. Kaži kuriuo metu ir kiek to medaus įpaišyti  **Šitą receptuką makaluoju http://allrecipes.com/Recipe/Banana-Walnut...eam/Detail.aspx* NA TADA KAI sildai piena, kad istirptu, apie kiekius nebuvo parasyta **o kas tas half-and-half tame recepte  tipo pienas
QUOTE(matuke @ 2011 06 10, 00:21) * NA TADA KAI sildai piena, kad istirptu, apie kiekius nebuvo parasyta **o kas tas half-and-half tame recepte  tipo pienas  Ten sakyčiau liesa grietinėlė jei tokios būna Lietuvoje Jei darysi receptuką, nepamiršk kai sutrinsi bananą su 3/4 grietinėlės, perkošti būtinai. Ir patį kaitintą ledų mišinį irgi būtina perkošti.
irmulia
2011 06 10, 07:43
oooo kaip smagu, kad tema atsigavo  aš pati kiek aprimau su ledų gamyba , bet tuos dietinius bananinius karts nuo karto pasigaminu Taure, jei tik yra galimybė, be abejo verta įsigyti, tą aparačiuką, kurio nereikia šaldyti ( kiek supratau, tai jo veikimo principas kaip ir Magimix'o ) - taip ir laikas sutaupomas  ir šiiap patogu, ( pvz. būna ,kad indas tiesiog netelpa šaldymo kameroje....)  o pati tai vis dar svajoju apie tą Magimix'ą  niu ir turėsiu kada nors (o gal ir greičiau gausis  )
as siandien sumaisiau tokius, tik nemegstu sintetiku, tai vietoj "vaniles" isukau banana daugiau pakomentuot negaliu nes dar nesusale http://irri-style.blogspot.com/2009/07/pat...-tresnemis.html
Gladness
2011 06 10, 11:36
QUOTE(Taurė @ 2011 06 10, 08:39) Ten sakyčiau liesa grietinėlė jei tokios būna Lietuvoje Jei darysi receptuką, nepamiršk kai sutrinsi bananą su 3/4 grietinėlės, perkošti būtinai. Ir patį kaitintą ledų mišinį irgi būtina perkošti.Pasakykit man, vištai, kas bus jei neperkošiu?
QUOTE(Gladness @ 2011 06 10, 04:36) Pasakykit man, vištai, kas bus jei neperkošiu?  Jei norite, kad jaustusi bananų gabaliukai, košti nebūtina. Norint gauti banano skonio švelnią ledų masę, reikia košti. Po to galima įmesti pjaustytų bananų kai ledai bus beveik gatavi. O išvirtą pagrindą būtina košti, kad atskirti kiaušinio gumulėlius, kurie, kad ir kaip bemaišytum, visvien susidaro. Nukošus ledai būna švelnesni ir be jokių extra gumuliukų . matuke, tavo nurodytas receptas sekantis mano experimentų sąrašę  Ten plakimo žiūriu daug, bet bus proga panaudoti dar vieną žaisla Papildyta:QUOTE(irmulia @ 2011 06 10, 00:43) oooo kaip smagu, kad tema atsigavo  aš pati kiek aprimau su ledų gamyba , bet tuos dietinius bananinius karts nuo karto pasigaminu Taure, jei tik yra galimybė, be abejo verta įsigyti, tą aparačiuką, kurio nereikia šaldyti ( kiek supratau, tai jo veikimo principas kaip ir Magimix'o ) - taip ir laikas sutaupomas  ir šiiap patogu, ( pvz. būna ,kad indas tiesiog netelpa šaldymo kameroje....)  o pati tai vis dar svajoju apie tą Magimix'ą  niu ir turėsiu kada nors (o gal ir greičiau gausis  ) o kaip atrodo tavo svajonių žaislas ? Aš žinok galvojau pirkti aparatą kuris pats šaldo, kur nereikia kibirėlio dėt į kamerą. Po pirmos nesėkmės su dabartiniu kur turiu, jau nusižiūrėjau net kurį jamsiu, bet tikrai neverta  Tie paprasti aparačiukai gamina labai gerus ledus jei laikomasi isntrukcijų
irmulia
2011 06 10, 19:55
QUOTE(Taurė @ 2011 06 10, 19:19) o kaip atrodo tavo svajonių žaislas ? Aš žinok galvojau pirkti aparatą kuris pats šaldo, kur nereikia kibirėlio dėt į kamerą. Po pirmos nesėkmės su dabartiniu kur turiu, jau nusižiūrėjau net kurį jamsiu, bet tikrai neverta  Tie paprasti aparačiukai gamina labai gerus ledus jei laikomasi isntrukcijų  štai mano gražuolis  tokio noriu Magimix 11194 o paprastą aparačiuką tai turiu , clatronic'ą - gerai veikia - tikrai nesiskundžiu, bet tas indo šaldymas tai truputį  gerai, kad mano šaldiklyje telpa jo indas  (specialiai jam vietą palikusi - jis visada šaldiklyje, ir kada reikia , tada ištraukiu  ) niu bet su tuo profesionaliu būtų žymiai paprasčiau Papildyta:QUOTE(matuke @ 2011 06 10, 11:07) as siandien sumaisiau tokius, tik nemegstu sintetiku, tai vietoj "vaniles" isukau banana daugiau pakomentuot negaliu nes dar nesusale http://irri-style.blogspot.com/2009/07/pat...-tresnemis.htmltai gali naudoti natūralią vanilės ankštį  tikrai super gaunasi, tik tiek, kad teks ankštį įpjauti išilgai ir nugramdyti sėkliukes , esančias viduje .
QUOTE(Taurė @ 2011 06 10, 21:19) matuke, tavo nurodytas receptas sekantis mano experimentų sąrašę  Ten plakimo žiūriu daug, bet bus proga panaudoti dar vieną žaisla  Taure, gamink, ledai gavosi banano trinto neperkosinejau, jokiu gumuliuku nesijaute, ipyliau dar slakeli brendzio, vos, tipo del tu ledo kristaliuku, skoniui tas kiekis itakos neturejo man gal tik ciut saldoki, bet visa kita- nepriekaistinga
irmulia
2011 06 10, 20:18
QUOTE(Taurė @ 2011 06 10, 07:39) Ten sakyčiau liesa grietinėlė jei tokios būna Lietuvoje Jei darysi receptuką, nepamiršk kai sutrinsi bananą su 3/4 grietinėlės, perkošti būtinai. Ir patį kaitintą ledų mišinį irgi būtina perkošti. gal tiktų pakeisti ta, kur 10 % riebumo?  kuri kavai skirta? tokia :
Gladness
2011 06 10, 20:40
QUOTE(irmulia @ 2011 06 10, 21:18) gal tiktų pakeisti ta, kur 10 % riebumo?  kuri kavai skirta? Aš šiandien dariau nevirto pagrindo ledus, pirkau grietinėlę kavai, tik ne MŪ, o Dvaro... visiškai nesiplakė, nei kiek nepatištėjo, o pagal receptą reikėjo iki standumo suplakti...  kišau į kamerą taip kaip gavosi, žiūrėsim kas gausis, kai bus sušalę
irmulia
2011 06 10, 21:19
QUOTE(matuke @ 2011 06 10, 19:57) ... man gal tik ciut saldoki, bet visa kita- nepriekaistinga  aha, jie iš ties gan saldūs gaunasi  o mintis įmaišyti bananus į masę  reikės ir tokį variantą kada išbandyti
QUOTE(irmulia @ 2011 06 10, 13:18) gal tiktų pakeisti ta, kur 10 % riebumo?  kuri kavai skirta? tokia :  Taip, būtent half and half amerikonai pilą į kavą Panos, ledai gavosi verti NUODĖMĖS  Bananinis receptukas, tai kažkas tokio ... 100 proc atitinka ledus aukštos klasės ledainėje  Kaip tik dieną prieš radus tą receptą, valgiau ledus ledainėje, bananinius. Namuose pagaminti gavosi identiški  Jie sunkūs, tirpdami virsta ne į vandenuką, o į tištą masę. Tai ledai kuriuos tirpstančius galima maišyti kaip košę. Skanumėlis Atsikėlus pridėsiu nuotraukų, dabar einiu miegoti, akys limpa
QUOTE(irmulia @ 2011 06 10, 12:55) štai mano gražuolis  tokio noriu Magimix 11194 o paprastą aparačiuką tai turiu , clatronic'ą - gerai veikia - tikrai nesiskundžiu, bet tas indo šaldymas tai truputį  gerai, kad mano šaldiklyje telpa jo indas  (specialiai jam vietą palikusi - jis visada šaldiklyje, ir kada reikia , tada ištraukiu  ) niu bet su tuo profesionaliu būtų žymiai paprasčiau Papildyta:tai gali naudoti natūralią vanilės ankštį  tikrai super gaunasi, tik tiek, kad teks ankštį įpjauti išilgai ir nugramdyti sėkliukes , esančias viduje .  Irmulia, kuo toliau, tuo labiau neabejoju savo pasirinkimu šaldomo kameroje kibirelio. Ledai gaunasi idealūs. Nusipirkau antrą kibiriuką, dabar išvis esu laiminga kaip slyva. Mano ledai šiandien sušąlo per 16 minučių iki normalios, valgomos kondicijos. Po 30 minučių jau reikėjo kabliuoti su specialiu šaukštu iš kibirėlio Kadangi užsižaidžiau su ledais ir po operacijos gavau žinią, kad gyvensiu, vėl grįžtu į sportą. Jau skauda sėdimąją nuo pratimų QUOTE(matuke @ 2011 06 10, 12:57) Taure, gamink, ledai gavosi banano trinto neperkosinejau, jokiu gumuliuku nesijaute, ipyliau dar slakeli brendzio, vos, tipo del tu ledo kristaliuku, skoniui tas kiekis itakos neturejo man gal tik ciut saldoki, bet visa kita- nepriekaistinga  citrinos reikia dėti į bananinius, arba braškių, kad nugesintų saldumą. Mano recepte nebuvo parašyta, bet visvien dėjau citrinos sulčių ir vanilės vos vos, kad prigesintų saldumą ir pridėtų kažkiek gaivumo. Bandysiu būtinai tavo įmestą plombyrą, tik kolkas turim užbaigti bananinius suvalgyti ir po to dar turiu išsportuoti  Maniškai užšąlo be kristalų. Žiūrėsiu kas po paros bus.
Taure, smagios tavo dvigubos naujienos, del sveikatos ir ledu Sportuot man irgi butu neprosal, po dvieju, beveik triju gimdymu per trumpa laika TAIGI MESK TA NUODEMINGA RECEPTUKA I ETERI Kas ten turi ta Clatronik ledu aparata? ar patenkinti? kiek ledu gaunasi vienu gaminimu? Taure, kokia talpa tavo aparato? kiek galima pagaminti europietisku ml vienu darymu?
QUOTE(Nova @ 2011 06 06, 12:06) Pagal šitą receptą dariau šokoladinius ledus. Na, baiiiiiiisiai skanūs.  Skonis labai panašus (o gal net ir vienodas  , tik tiek, kad šitie be jokių E) į "Dadu" šokoladinius. Kadangi mano šeimyna nemėgsta tokio gryno šokolado skonio, tai jau šiandien trečia diena kaip valgau ir jau šiandien vakare, taip jaučiu, kad pribaigsiu tuos ledus.
Jau radau info apie Clatronika  TAure, auu, kur dingai, laukiu to receptuko  Mano paskutiniai bananinia sulauke daug pagyru is kaimynu
|
|