Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Skysčių netoleravimas nėštumo metu
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
margo
sveikutes- nestukes

turiu tokia problemite nuo 6 savaites absoliuciai negaliu vartoti jokiu skysciu,viska- ka isgeriu- ta pati ir isvemiu.Valgyti galiu normaliai,t.y.- sriubas taip pat galiu vartoti,bet gerimo- tokio kaip vanduo- sultys- visiskai netoleruoja.Svoris krenta.Jauciuosi amzinai nusilpusi,i darba negaliu eiti- tad tesinejuosi biuleteni.Isbandziau viska- ir vanduo su citrina- ir vanduo su meta- ir arbatos zolines( juoda dar galiu isgerti ryte su pusryciais),kai kas pataria imbiera- bet man vistiek niekas nepadeda.Pries pora dienu teko ligoninej paguleti- kadangi atsirado dehitratacija( skysciu trukumas).Tai prognozes tik tokios- kad jei ir toliau taip netoleruos- teks grizineti ir lasintis per laselines.

Ar kuri susiduret su panasia problemite?- gal radot kas jums padetu...?
Migdole
Mes darem taip-pasistatem buteli mineralinio negazuoto ir po gurksni kas 10 min. ir taip per diena 1-1,5l vandens. Zodziu visur su buteliuku 4u.gif Po 15sav jau gert galejom normaliai
sandrijja1980
QUOTE(margo @ 2010 03 10, 14:00)
sveikutes- nestukes

turiu tokia problemite nuo 6 savaites absoliuciai negaliu vartoti jokiu skysciu,viska- ka isgeriu- ta pati ir isvemiu.Valgyti galiu normaliai,t.y.- sriubas taip pat galiu vartoti,bet gerimo- tokio kaip vanduo- sultys- visiskai netoleruoja.Svoris krenta.Jauciuosi amzinai nusilpusi,i darba negaliu eiti- tad tesinejuosi biuleteni.Isbandziau viska- ir vanduo su citrina- ir vanduo su meta- ir arbatos zolines( juoda dar galiu isgerti ryte su pusryciais),kai kas pataria imbiera- bet man vistiek niekas nepadeda.Pries pora dienu teko ligoninej paguleti- kadangi atsirado dehitratacija( skysciu trukumas).Tai prognozes tik tokios- kad jei ir toliau taip netoleruos- teks grizineti ir lasintis per laselines.

Ar kuri susiduret su panasia problemite?- gal radot kas jums padetu...?
*

saugokis mergyt.po truputuka ir daznai,ir pamatysi kad paskui susinormalizuos nestuke.gif
Tauskute26
Man buvo kazkas panasaus unsure.gif gydytojai liepdavo isgerti 3ltr. vandens, o as nesugebedavau nei litro. nestumo pradzioje buvo stipri toksikoze, vemdavau ka tik ikisdavau i burna stipriai trukdavo skysciu atsirado acetono slapime, tai state lasalines viena po kitos. veliau per prievarta gerdavau vandeni su citrina, bet taip tos normos ir neisgerdavau schmoll.gif . iki siol vandens nelabai toleruoju net purto nuo jo, bet stengiuosi gerti uogienes su vandeniu gaunasi kaip arbata mirksiukas.gif
varlius
Panasi situacija ir mane "dziugino". Tik gerus du menesius netoleravau absoliuciai nieko: nei skysciu, nei maisto. Zodziu, vemdavau vos tik kas patekdavo i burna. Kartais ir nevalgius vemdavau (skrandzio rugstimis, tulzimi). Visi malonumai truko kazkur iki kokios 18 savaites. Veliau eme gereti. O dabar tiesiog stengiuosi nepersivalgyti, kitaip ir vel viska "deklaruoju" WC. Pastebejau toki dalyka, kad pora svaiteliu kasdien lankantis ligonineje ir statantis laselines kiek pageredavo. Tiksliau, butent tuo laiku, kai lasindavo skyscius kildavo apetitas. Taigi turedavau su savimi ko nors uzkasti ir vandens. Tai ka suvalgydavau ir isgerdavau tuo metu - ilgiau uzsilaikydavo skrandyje. Beje, labai stipriai vemdavau nuo sulciu. Geriausiai tikdavo vanduo. Bent jau nuo jo nesusierzindavo skrandis.
oracle
Mane kamavo pykinimas ir vemimas iki kokios 19 sav. Bet tik isgertas didelis kiekis vandens ir butinai pries valgi mazino pykinima. Todel manau, kad vandeni butina gerti norint sumazinti toksikozes padarinius, tik jokiu budu negerti po valgio.
lauramal
na, kai kam padejo tik mineralinis borjomi
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.