Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Apie vaisingų dienų testerius (12 dalis)
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Selena77
Kiek kartu teko daryti OT, tai apie ciklo viduriuka budavo teigiamas, o velesni progesterono tyrimai parodydavo, kad O neivyko, PRG buvo tik 15.4 n/mol verysad.gif Tai dabar ir nezinau ar galiu tiketi OT. g.gif Na bet cia tikriausia kiekvienai moteriai individualiai. 4u.gif
Selva
QUOTE(Umaj7** @ 2010 05 09, 11:21)
Kiek kartu teko daryti OT, tai apie ciklo viduriuka budavo teigiamas, o velesni progesterono tyrimai parodydavo, kad O neivyko, PRG buvo tik 15.4 n/mol  verysad.gif Tai dabar ir nezinau ar galiu tiketi OT.  g.gif  Na bet cia tikriausia kiekvienai moteriai individualiai.  4u.gif
*

Klaidingai manoma, kad OT parodo ivyksiancia O. OT viso labo parodo hormono LH padidejima. LH staigus padidejimas ciklo viduryje lemia, kad subrendes folikulas ovuliuotu, taciau tai nera vienintelis hormonas, nuo kurio tiesiogiai priklausytu kokybiska O. Kad LH padidejimas lemtu folikulo ovuliavima, reikia, kad tas folikulas uzaugtu grazus, subrestu. Jo augima lemia hormonas FSH. Kad po O PRG uzkiltu, reikia, kad susiformuoti kokybiskas geltonkunis. Ir t.t. ir pan.

Gerai butu pasidaryti hormonu tyrimus ciklo pradzioje, pastebeti su gine per echo, kaip auga folikulai, kaip ovuliuoja, ar susiformuoja geltonkunis (kuriame ir gaminasi PGR).
*DJD*
QUOTE(ixchel @ 2010 05 09, 09:09)
Kaip manot, ar sugadint OT?Na, del bendro intereso biggrin.gif
Is mano vaiduoklio, kurio ketvirtadieni cia nieks nemate, siandien NT 25 jautrumo toks :
user posted image
*

as maciau tongue.gif o dabar kuo graziausiai teigiamas NT su kuo ir sveikinu mirksiukas.gif
QUOTE(Selva @ 2010 05 09, 10:09)
Jei zirniukas iseina su mm, tai ne del mm, o del kitu priezasciu  nono.gif

OT II ciklo gale esu maciusi ir su nestumo nebuvimu, ypac, jei tos II nebuvo ryskios ryskios. Pas kai kurias merginas apskritai OT pravaiduokliuoja visa cikla, kad ir kada bedarytu. Taip kad as laikaus savo: ciklo vidury darome OT, pabaigoj- NT.
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Kyria
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 08, 13:07)
Sveikos,OT gadintojos,ka manot apie mano OT g.gif ,melynus OT baigiau,jie man tokie jau neryskus,o zalia siandien pasidariau,tai visai kitas reikalas blink.gif ,bet jis dar ne teigiamas,ar ne g.gif
http://public.fotki.com/inguliux5/ot-1/dsc02522.html
*

pagal mane cia dar ne teigiamas

QUOTE(ixchel @ 2010 05 09, 09:09)
Is mano vaiduoklio, kurio ketvirtadieni cia nieks nemate, siandien NT 25 jautrumo toks :
user posted image
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif

nu o mes......... dirbam, OT rodo pievas as laukiu stebuklo ax.gif
Selena77
QUOTE(Selva @ 2010 05 09, 13:56)

Gerai butu pasidaryti hormonu tyrimus ciklo pradzioje, pastebeti su gine per echo, kaip auga folikulai, kaip ovuliuoja, ar susiformuoja geltonkunis (kuriame ir gaminasi PGR).
*

Man jau padaryti visi hormonu tyrimai. Nuo treciadienio pradejome O stimuliacija. Labai tikiuosi sulaukti savo stebuklelio kuo greiciau. wub.gif
gandriuke...
QUOTE(ixchel @ 2010 05 09, 10:09)

user posted image
*

Sveikinu thumbup.gif nestuke.gif wub.gif Pataupyk OT kaidar vieno leliuko uzsimanysit mirksiukas.gif
Selva
QUOTE(Umaj7** @ 2010 05 09, 15:14)
Man jau padaryti visi hormonu tyrimai. Nuo treciadienio pradejome O stimuliacija. Labai tikiuosi sulaukti savo stebuklelio kuo greiciau.  wub.gif
*

Tai vadinasi, neaugo folikulai, kaip reiketu g.gif Geras priminimas planiukems, kad OT teparodo LH banga, taciau buna ir taip, kad O to pasekoje neivyksta.

Man belieka palinketi kuo didziausios sekmes, tikekimes, kad jusu laime jau arti 4u.gif
saya
[quote=Selva,2010 05 09, 17:59]
Tai vadinasi, neaugo folikulai, kaip reiketu g.gif Geras priminimas planiukems, kad OT teparodo LH banga, taciau buna ir taip, kad O to pasekoje neivyksta.

Na visiskai neaisku man pasidare smile.gif Jei OT neparodo, kad vyks ovuliacija, t.y. gali buti banga, o ovuliacijos - ne.. g.gif
O ka tuomet naudot, kad suzinot, ar ta ovuliacija buvo, ar ne? BT kombinuotas su OT gal cia gali padet? Jei pgauni banga, o paskui po keliu dienu temperatura uzkyla? Ar ir tai nebutnai reiskai ivykusia ovuliacija?

Et...laukiu savo OT atkeliaujanciu ir isibegejam su ND ax.gif
Ogi koks svaiginantis tas planavimo jausmas... rolleyes.gif
Papildyta:
[quote=ixchel,2010 05 09, 11:09]
user posted image

Dideliausi sveikinimai ixchel, patapus nestuke.gif thumbup.gif thumbup.gif
ixchel
QUOTE(gandriuke... @ 2010 05 09, 17:15)
Sveikinu  thumbup.gif  nestuke.gif  wub.gif  Pataupyk OT kaidar vieno leliuko uzsimanysit  mirksiukas.gif
*

viena ausim girdejau, kad sesute planuoja... Tai reiks perleist thumbup.gif

QUOTE(saya @ 2010 05 09, 20:09)
Dideliausi sveikinimai ixchel, patapus  nestuke.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

aciuks.gif
Zubriuka
QUOTE(ixchel @ 2010 05 09, 00:09)
user posted image
*

Taigi cia jau aiskiausiai nestuke.gif !!! Nuosirdziausiai sveikinu!!!!
4u.gif

QUOTE(Selva @ 2010 05 09, 02:56)
Klaidingai manoma, kad OT parodo ivyksiancia O. OT viso labo parodo hormono LH padidejima. LH staigus padidejimas ciklo viduryje lemia, kad subrendes folikulas ovuliuotu, taciau tai nera vienintelis hormonas, nuo kurio tiesiogiai priklausytu kokybiska O. Kad LH padidejimas lemtu folikulo ovuliavima, reikia, kad tas folikulas uzaugtu grazus, subrestu. Jo augima lemia hormonas FSH. Kad po O PRG uzkiltu, reikia, kad susiformuoti kokybiskas geltonkunis. Ir t.t. ir pan.

*

Na zinote ka... !!! blink.gif As galvojau, kad jau cia ir viskas, kai OT II parodo.. Pasirodo, ne tik nuo to priklauso... Man siryt aiskiausiai parode teigiama OT, tai per pertrauka nuo ND uzbegau cia... Ir vel issigandau, kad gal nebus tos O ir pan. doh.gif Negerai abejoti, bet kai taip pasiskaitai.... Ech, kad tik sis menesis butu laimingas ir viskas gautusi kaip Ixchel drinks_cheers.gif
Selena77
QUOTE(Selva @ 2010 05 09, 17:59)
Tai vadinasi, neaugo folikulai, kaip reiketu  g.gif  Geras priminimas planiukems, kad OT teparodo LH banga, taciau buna ir taip, kad O to pasekoje neivyksta.

Man belieka palinketi kuo didziausios sekmes, tikekimes, kad jusu laime jau arti  4u.gif
*

Tu visiskai teisi, folikulai neuzaugdavo iki reikiamo dydzio. verysad.gif

Aciu tau labai uz palinkejima!!! 4u.gif Cia man pirmas siame forume. wub.gif
Mes irgi labai, labai tikime, kad musu mazylis jau kazkur netoli. nestuke.gif

ixchel didziuliai sveikinimai!!! nestuke.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aukit ir stiprekit!!!
Bitute1977
Labas rytas,reikia jusu nuomones,vakar pasidariau OT,man pasirode,kad jis teigiamas jau,o siandien kazko suabejojau,ka jus manot g.gif
http://public.fotki.com/inguliux5/ot-1/dsc02582.html
DomingoFaustas
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 11, 08:48)
Labas rytas,reikia jusu nuomones,vakar pasidariau OT,man pasirode,kad jis teigiamas jau,o siandien kazko suabejojau,ka jus manot g.gif
*

Pas mane tokie jau buna teigiami smile.gif
Bitute1977
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 05 11, 09:05)
Pas mane tokie jau buna teigiami  smile.gif
*

Aciu smile.gif ,tai va,man irgi taip pasirode,matysiu,ka siandieninis parodys,tai pasidarys aiskiau g.gif
gandriuke...
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 11, 07:48)
*

15 dienos teigiamiausiais smile.gif
Kyria
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 11, 06:48)
*

pas mane su zaliais toks buvo viena diena pries riebiasias II
Bitute1977
QUOTE(Kyria @ 2010 05 11, 13:27)
pas mane su zaliais  toks buvo viena diena pries riebiasias II
*

na,siandieninis mano OT jau neigiamas,taip,kad galiu laukti O,jei tik ji ivyks g.gif
Zubriuka
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 11, 03:26)
na,siandieninis mano OT jau neigiamas,taip,kad galiu laukti O,jei tik ji ivyks g.gif
*

Nelabai supratau 4u.gif
Jei neigiamas, tai dar nebus O... Reikia teigiamo sulaukti o tada O laukti...
Man jau dvi dienas OT teigiama rodo, nezinau kiek cia dar laiko truks ir kada is tikro ta O ivyks (-o). Tikiuosi, kad uztaikysim
Zubriuka
QUOTE(ixchel @ 2010 05 09, 00:09)
user posted image
*

Atsiprasau, ixchel, kad truputi ne i tema...Bet kaip tau pavyko cia nuotraukyte i savo atsakyma ikelti. Man kai rasau ir noriu prideti jums parodyti savo OT nuotrauka (trupuciuka reikia patarimo/paaiskinimo ax.gif ), nera jokio browse mygtuko, kad is kompiuterio galeciau ikelti. Paskaiciau kazkur skyrelyje "Pagalba", kad browse mygtukas atsiranda surinkus 100+ zinuciu. Tai kaip ir aisku kodel man neleidzia. Bet ziuriu, kad pas tave zinuciu dar maziau nei pas mane... Gal padetum man nuotraukele pasidalinti?! verysad.gif
Bitute1977
QUOTE(Zubriuka @ 2010 05 11, 21:41)
Nelabai supratau  4u.gif
Jei neigiamas, tai dar nebus O... Reikia teigiamo sulaukti o tada O laukti...
Man jau dvi dienas OT teigiama rodo, nezinau kiek cia dar laiko truks ir kada is tikro ta O ivyks (-o). Tikiuosi, kad uztaikysim
*

turejau omenyje,kad juk buna ciklu ,kai neivyksta O mirksiukas.gif ,mano OT jau buvo + mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Zubriuka @ 2010 05 12, 04:48)
Atsiprasau, ixchel, kad truputi ne i tema...Bet kaip tau pavyko cia nuotraukyte i savo atsakyma ikelti. Man kai rasau ir noriu prideti jums parodyti savo OT nuotrauka (trupuciuka reikia patarimo/paaiskinimo ax.gif ), nera jokio browse mygtuko, kad is kompiuterio galeciau ikelti. Paskaiciau kazkur skyrelyje "Pagalba", kad browse mygtukas atsiranda surinkus 100+ zinuciu. Tai kaip ir aisku kodel man neleidzia. Bet ziuriu, kad pas tave zinuciu dar maziau nei pas mane... Gal padetum man nuotraukele pasidalinti?!  verysad.gif
*

as tai prisiregistravau Fotki.com ir tada ten ikeliu nuotrauka ir nukopinu cia mirksiukas.gif
Zubriuka
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 11, 22:47)
turejau omenyje,kad juk buna ciklu ,kai neivyksta O mirksiukas.gif ,mano OT jau buvo + mirksiukas.gif
Papildyta:

as tai prisiregistravau Fotki.com ir tada ten ikeliu nuotrauka ir nukopinu cia mirksiukas.gif
*

4u.gif
As tai neprileidziu minties, kad gali nebuti fear.gif... Si menesi viska kas imanoma dariau: ir moraliskai ir fiziskai. Laukiu kito savaitgalio su didziausia viltimi...

O del nuotraukytes aciu, gavau i az issamu paaiskinima. Aciu dar karta ixchel 4u.gif 4u.gif
Bitute1977
Kodel cia taip liudna,argi niekas OT negadina rolleyes.gif
aaukseliss
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 14, 09:51)
Kodel cia taip liudna,argi niekas OT negadina  rolleyes.gif
*

Labas rytas, aš jau gadinu-pačius pirmuosius.. blush2.gif
http://www.babyplan.ru/profile/77196
Bitute1977
QUOTE(aaukseliss @ 2010 05 14, 09:17)
Labas rytas, aš jau gadinu-pačius pirmuosius.. blush2.gif
http://www.babyplan.ru/profile/77196
*

smagaus gadinimo mirksiukas.gif ir linkiu sulaukti II smile.gif
Kyria
man laukimo periodas ax.gif
Bitute1977
QUOTE(Kyria @ 2010 05 14, 10:35)
man laukimo periodas  ax.gif
*

drinks_cheers.gif man tas pats ax.gif
Linutas
sulaukiau pagaliau 32 CD (lapraskopinis ciklas) teigiamu blush2.gif
Bet susipykus su SB doh.gif
user posted image
aaukseliss
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 14, 10:36)
smagaus gadinimo mirksiukas.gif ir linkiu sulaukti II smile.gif
*

Ačiū 4u.gif Kad taip tiesiai D...į ausį blush2.gif
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 14, 12:56)
drinks_cheers.gif man tas pats ax.gif
*

Kantrybės, mergaitės, kantrybės drinks_cheers.gif
Bitute1977
QUOTE(Linutas @ 2010 05 14, 12:11)
sulaukiau pagaliau 32 CD (lapraskopinis ciklas) teigiamu  blush2.gif
Bet susipykus su SB  doh.gif
user posted image
*

nu tik linkiu susitaikyt 4u.gif ir pirmyn i darbus blush2.gif
ixchel
QUOTE(Linutas @ 2010 05 14, 12:11)
user posted image
*

gera proga susitaikyti biggrin.gif
kad sis ciklas butu laimingas wub.gif kuo teigiamiausi drinks_cheers.gif
Zubriuka
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 13, 21:51)
Kodel cia taip liudna,argi niekas OT negadina  rolleyes.gif
*

4u.gif Dar ir kaip gadina ax.gif Teisingiau, jau baige gadinti ir laukia teigiamu rezultatu kita savaitgali wub.gif

QUOTE(Linutas @ 2010 05 14, 01:11)
user posted image
*

Aiskiai ryskiai! 4u.gif 4u.gif Prasom prie ND darbu ir sekantys ka parodo lai buna II thumbup.gif thumbup.gif
Millita*
Sveikos mergytes,
pardejau ir as si cikla naudoti OT blush2.gif gal galetumet pakomentuoti ar jau cia teigiamas reiskia ar laukti ryskesnio? blush2.gif

user posted image
Zubriuka
QUOTE(lietuvait'e @ 2010 05 14, 07:05)
Sveikos mergytes,
pardejau ir as si cikla naudoti OT  blush2.gif gal galetumet pakomentuoti ar jau cia teigiamas reiskia ar laukti ryskesnio? blush2.gif

user posted image
*

As manau, kad turetu dar parysketi ax.gif Ta kuri blankesne, turi buti tokios pat arba ryskesnes spalvos nei kita juostele.. Bent jau pas mane tai susilygino abieju intensyvumas... Bet jau galit ND po truputi atlikineti 4u.gif 4u.gif
ixchel
QUOTE(lietuvait'e @ 2010 05 14, 18:05)
*

sakyciau, truksta "per Marytes plauka". Bet iki to kito karto, kada gali tekti daryti testa, jau gali ir blesti pradeti, taip kad nesnauskit 4u.gif
Millita*
QUOTE(Zubriuka @ 2010 05 14, 16:28)
As manau, kad turetu dar parysketi  ax.gif Ta kuri blankesne, turi buti tokios pat arba ryskesnes spalvos nei kita juostele.. Bent jau pas mane tai susilygino abieju intensyvumas... Bet jau galit ND po truputi atlikineti  4u.gif  4u.gif
*

QUOTE(ixchel @ 2010 05 14, 21:46)
sakyciau, truksta "per Marytes plauka". Bet iki to kito karto, kada gali tekti daryti testa, jau gali ir blesti pradeti, taip kad nesnauskit 4u.gif
*

dekui mergytes mirksiukas.gif ND atliekami drinks_cheers.gif
exsiauliete
Sveikos,

as esu tikrai uz OT ir jie man ne karta parode ovuliacija, bet laaabai dziaugiuosi, kad viena karta apsiriko rolleyes.gif OT buvo akivaizdziai teigiamas, bet nebuvo galimybes atlikti namu darbu blush2.gif ir visa cikla jau buvau nurasiusi unsure.gif bet po savaiteles sugalvojau testi BT matavima ir pamaciau pakilima bigsmile.gif tai pasirodo ta velesne ovuliacija man isejo i nauda wub.gif ir nieko nepraziopsojom smileysex.gif
beje, ovuliacija ivyko 25CD rolleyes.gif
Linutas
QUOTE(Linutas @ 2010 05 14, 11:11)
user posted image
*

o via siandieninis (nusitroskinau gal kokias 4 val lotuliukas.gif )
user posted image
ko gero turiu zymeti kaip neigiamas g.gif
ixchel
QUOTE(Linutas @ 2010 05 15, 21:28)

*

tai vis tik 14 d. teigiamas buvo g.gif
Zubriuka
QUOTE(ixchel @ 2010 05 15, 11:13)
tai vis tik 14 d. teigiamas buvo g.gif
*

Ten lietuvaitei man atrodo komentavom... Tai pas ja man atrodo, kad dar priesaky O buvo.

Cia tai, matyt, 14 d bus buve thumbup.gif
Millita*
QUOTE(Zubriuka @ 2010 05 15, 22:28)
Ten lietuvaitei man atrodo komentavom... Tai pas ja man atrodo, kad dar priesaky O buvo.
*

niekas man daugiau neryskeja, tkk blankesni darosi g.gif o BT man nubreze O 13CD... ir 12-13 dienom jauciau O, maude pilva ir sona dilgciojo... bet kodel taip man rodo OT? g.gif
Selva
QUOTE(lietuvait'e @ 2010 05 16, 09:06)
niekas man daugiau neryskeja, tkk blankesni darosi g.gif o BT man nubreze O 13CD... ir 12-13 dienom jauciau O, maude pilva ir sona dilgciojo... bet kodel taip man rodo OT? g.gif
*

Normalu, taip juk irgi buna. Kazkur raseme, kad OT- individualus dalykas, kiekviena atsirenka ju jautruma pagal savo organizma, kokio jautrumo tavieji?

Maniskiai taip pat nebudavo ITIN teigiami, tokiais atvejais kaip teigiamalaikome ryskiausia, todel ir patariame OT neismesti, o lygtinti tarpusaby, jei stipriai neisrysketu, bet paryskejus pradetu blankti.
Millita*
QUOTE(Selva @ 2010 05 16, 09:37)
Normalu, taip juk irgi buna. Kazkur raseme, kad OT- individualus dalykas, kiekviena atsirenka ju jautruma pagal savo organizma, kokio jautrumo tavieji?

Maniskiai taip pat nebudavo ITIN teigiami, tokiais atvejais kaip teigiamalaikome ryskiausia, todel ir patariame OT neismesti, o lygtinti tarpusaby, jei stipriai neisrysketu, bet paryskejus pradetu blankti.
*

as turiu 20 jautrumo.
dekui uz info mirksiukas.gif as ju neismetu, vis kieviena diena pasiziuriu, palyginu... tai man ryskiausias atrodo 13 CD, nors ir 15CD viena is ryskesniu g.gif na dar siandien viena OT padarysiu, ziuresiu ka rodys ir jau turbut baigsiu OT si cikla...
Selva
QUOTE(lietuvait'e @ 2010 05 16, 10:09)
as turiu 20 jautrumo.
dekui uz info mirksiukas.gif as ju neismetu, vis kieviena diena pasiziuriu, palyginu... tai man ryskiausias atrodo 13 CD, nors ir 15CD viena is ryskesniu g.gif na dar siandien viena OT padarysiu, ziuresiu ka rodys ir jau turbut baigsiu OT si cikla...
*

Jei kada kita parta pirksi, pabandyk 15jautrumo mirksiukas.gif
Zubriuka
Labas mergaites,

Nelabai suprantu ka mano OT rodo... Nezinau ar gerai matysis nuotraukyte, bet pabandysiu paaiskinti. 14 CD mazdaug buvo mano O, nes ne tik kad OT rode, bet ir pagal visus pozymius fizinius jauciau... diena pries tai, per tai ir po to uij kaip ND atlikinejom... Tikrai saziningai... 16 CD pasidariau OT ir jau neberode isvis jokio antro I, na, tik vienas buvo, tai reiskia O jau buvo praejus.. As ta OT ismeciau, galvojau, jau viskas... Po to del idomumo po keliu dienu padariau dar karta, (18CD) vel nebuvo antro I, vel neigiamas (nutraukoj biski issiliejes, nes prie naujo siandieninio OT dar slapio priglaudziau ax.gif ). Siandien isryskejo vel gan aiski antra I. Tai ka cia reiskia? Kaip cia suprasti... Nuo O praejo 7 dienos, po to visa laika rode neigiama tai kaip sita dalyka interpretuoti???
Nieko nesuprantu
user posted image
4u.gif 4u.gif
Kyria
QUOTE(Linutas @ 2010 05 15, 19:28)
o via siandieninis (nusitroskinau gal kokias 4 val  lotuliukas.gif )
user posted image
ko gero turiu zymeti kaip neigiamas  g.gif
*

man cia toks klausimukas iskilo........... manau jei tikrai tik 21 dareisi tai jis paprasciausia neteisingas nes jau koncentracijos nera unsure.gif
cia mano nuomone,ka kitos mastot?
Papildyta:
QUOTE(Zubriuka @ 2010 05 16, 21:30)
Labas mergaites,

Nelabai suprantu ka mano OT rodo... Nezinau ar gerai matysis nuotraukyte, bet pabandysiu paaiskinti. 14 CD mazdaug buvo mano O, nes ne tik kad OT rode, bet ir pagal visus pozymius fizinius jauciau... diena pries tai, per tai ir po to uij kaip ND atlikinejom... Tikrai saziningai... 16 CD pasidariau OT ir jau neberode isvis jokio antro I, na, tik vienas buvo, tai reiskia O jau buvo praejus.. As ta OT ismeciau, galvojau, jau viskas... Po to del idomumo po keliu dienu padariau dar karta, (18CD) vel nebuvo antro I, vel neigiamas (nutraukoj biski issiliejes, nes prie naujo siandieninio OT dar slapio priglaudziau  ax.gif ). Siandien isryskejo vel gan aiski antra I. Tai ka cia reiskia? Kaip cia suprasti... Nuo O praejo 7 dienos, po to visa laika rode neigiama tai kaip sita dalyka interpretuoti???
Nieko nesuprantu
user posted image
4u.gif  4u.gif
*

paziurek pirmam puslapyje LH kreive i gala ciklo ji gali biski kilti, tavo testai jeigu jautresni ir pagavo wink.gif
Zubriuka
QUOTE(Kyria @ 2010 05 16, 12:34)
paziurek pirmam puslapyje LH kreive i gala ciklo ji gali biski kilti, tavo testai jeigu jautresni ir pagavo wink.gif
*

Pasiziurejau, bet nelabai ka ten ir supratau ax.gif blush2.gif Kaip kita kalba butu parasyta. Man pirmas menuo su OT testais, tai nesu profe sitam klausime. Tai cia nieko tokio? Nei antros O nei nestuke.gif nerodo ??? mirksiukas.gif Nes girdejau, kad OT galima vietoj NT naudoti, tai jau pagavau mazyte vilti pamacius, kad atsiradineja vel antra juostele wub.gif
Beje, aciu labai uz pagalba 4u.gif 4u.gif
Ice tea
Sveikutės mirksiukas.gif
QUOTE(Selva @ 2010 05 16, 12:17)

Įlindau pasmalsauti, kaip jums sekasi, o čia TOKIOS NAUJIENOS bigsmile.gif Selvuk, SVEIKINU yahoo.gif yahoo.gif
Tahoe, SVEIKINU ir tave wub.gif clap.gif clap.gif
Nu čia nerealiai geros žinios thumbup.gif thumbup.gif

Nors ixchel nepažinojau, bet NUOŠIRDŽIAI sveikinu mirksiukas.gif

O aš jau po pirmųjų mmm (po laparoskopijos), tai kibsim į darbus thumbup.gif
Sėkmės visoms OT fanėms mirksiukas.gif
Selva
Aciu Ice Tea, jau atpratau priimti sveikinimus wub.gif Sekanti tebunie tu! 4u.gif

Zubriuka, o tai dar vis OT gadini? biggrin.gif
Zubriuka
QUOTE(Selva @ 2010 05 17, 06:37)
Zubriuka, o tai dar vis OT gadini?  biggrin.gif
*

"Ant durniaus" viena pabandziau, nes pries tau nedariau jau 5 dienas kokias, nes jau rode tik vien I. Ir kai vel pamaciau antra, tarsi teigiama, tai vel gadinti pradejau. Jau siandien antra diena darau ir vel II. g.gif bigsmile.gif
Selva
QUOTE(Zubriuka @ 2010 05 17, 18:16)
"Ant durniaus" viena pabandziau, nes pries tau nedariau jau 5 dienas kokias, nes jau rode tik vien I. Ir kai vel pamaciau antra, tarsi teigiama, tai vel gadinti pradejau. Jau siandien antra diena darau ir vel II.  g.gif  bigsmile.gif
*

Negadink, nelaidyk pinigu. Geriau nusipirk jautru NT ir ji pasidaryk, kaip priklauso. Kam veltui tuscias viltis isikalbet?..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.