Kiek kartu teko daryti OT, tai apie ciklo viduriuka budavo teigiamas, o velesni progesterono tyrimai parodydavo, kad O neivyko, PRG buvo tik 15.4 n/mol
QUOTE(Umaj7** @ 2010 05 09, 11:21) Kiek kartu teko daryti OT, tai apie ciklo viduriuka budavo teigiamas, o velesni progesterono tyrimai parodydavo, kad O neivyko, PRG buvo tik 15.4 n/mol Klaidingai manoma, kad OT parodo ivyksiancia O. OT viso labo parodo hormono LH padidejima. LH staigus padidejimas ciklo viduryje lemia, kad subrendes folikulas ovuliuotu, taciau tai nera vienintelis hormonas, nuo kurio tiesiogiai priklausytu kokybiska O. Kad LH padidejimas lemtu folikulo ovuliavima, reikia, kad tas folikulas uzaugtu grazus, subrestu. Jo augima lemia hormonas FSH. Kad po O PRG uzkiltu, reikia, kad susiformuoti kokybiskas geltonkunis. Ir t.t. ir pan. Gerai butu pasidaryti hormonu tyrimus ciklo pradzioje, pastebeti su gine per echo, kaip auga folikulai, kaip ovuliuoja, ar susiformuoja geltonkunis (kuriame ir gaminasi PGR). QUOTE(ixchel @ 2010 05 09, 09:09) Kaip manot, ar sugadint OT?Na, del bendro intereso Is mano vaiduoklio, kurio ketvirtadieni cia nieks nemate, siandien NT 25 jautrumo toks : ![]() as maciau QUOTE(Selva @ 2010 05 09, 10:09) Jei zirniukas iseina su mm, tai ne del mm, o del kitu priezasciu OT II ciklo gale esu maciusi ir su nestumo nebuvimu, ypac, jei tos II nebuvo ryskios ryskios. Pas kai kurias merginas apskritai OT pravaiduokliuoja visa cikla, kad ir kada bedarytu. Taip kad as laikaus savo: ciklo vidury darome OT, pabaigoj- NT. QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 08, 13:07) Sveikos,OT gadintojos,ka manot apie mano OT http://public.fotki.com/inguliux5/ot-1/dsc02522.html pagal mane cia dar ne teigiamas QUOTE(ixchel @ 2010 05 09, 09:09) Kaip manot, ar sugadint OT?Na, del bendro intereso Is mano vaiduoklio, kurio ketvirtadieni cia nieks nemate, siandien NT 25 jautrumo toks : ![]() nu o mes......... dirbam, OT rodo pievas as laukiu stebuklo QUOTE(Selva @ 2010 05 09, 13:56) Gerai butu pasidaryti hormonu tyrimus ciklo pradzioje, pastebeti su gine per echo, kaip auga folikulai, kaip ovuliuoja, ar susiformuoja geltonkunis (kuriame ir gaminasi PGR). Man jau padaryti visi hormonu tyrimai. Nuo treciadienio pradejome O stimuliacija. Labai tikiuosi sulaukti savo stebuklelio kuo greiciau. QUOTE(Umaj7** @ 2010 05 09, 15:14) Man jau padaryti visi hormonu tyrimai. Nuo treciadienio pradejome O stimuliacija. Labai tikiuosi sulaukti savo stebuklelio kuo greiciau. Tai vadinasi, neaugo folikulai, kaip reiketu Man belieka palinketi kuo didziausios sekmes, tikekimes, kad jusu laime jau arti
[quote=Selva,2010 05 09, 17:59]
Tai vadinasi, neaugo folikulai, kaip reiketu Na visiskai neaisku man pasidare O ka tuomet naudot, kad suzinot, ar ta ovuliacija buvo, ar ne? BT kombinuotas su OT gal cia gali padet? Jei pgauni banga, o paskui po keliu dienu temperatura uzkyla? Ar ir tai nebutnai reiskai ivykusia ovuliacija? Et...laukiu savo OT atkeliaujanciu ir isibegejam su ND Ogi koks svaiginantis tas planavimo jausmas... Papildyta: [quote=ixchel,2010 05 09, 11:09] Kaip manot, ar sugadint OT?Na, del bendro intereso Is mano vaiduoklio, kurio ketvirtadieni cia nieks nemate, siandien NT 25 jautrumo toks : ![]() Dideliausi sveikinimai ixchel, patapus QUOTE(ixchel @ 2010 05 09, 00:09) Kaip manot, ar sugadint OT?Na, del bendro intereso Is mano vaiduoklio, kurio ketvirtadieni cia nieks nemate, siandien NT 25 jautrumo toks : ![]() Taigi cia jau aiskiausiai QUOTE(Selva @ 2010 05 09, 02:56) Klaidingai manoma, kad OT parodo ivyksiancia O. OT viso labo parodo hormono LH padidejima. LH staigus padidejimas ciklo viduryje lemia, kad subrendes folikulas ovuliuotu, taciau tai nera vienintelis hormonas, nuo kurio tiesiogiai priklausytu kokybiska O. Kad LH padidejimas lemtu folikulo ovuliavima, reikia, kad tas folikulas uzaugtu grazus, subrestu. Jo augima lemia hormonas FSH. Kad po O PRG uzkiltu, reikia, kad susiformuoti kokybiskas geltonkunis. Ir t.t. ir pan. Gerai butu pasidaryti hormonu tyrimus ciklo pradzioje, pastebeti su gine per echo, kaip auga folikulai, kaip ovuliuoja, ar susiformuoja geltonkunis (kuriame ir gaminasi PGR). Na zinote ka... !!! QUOTE(Selva @ 2010 05 09, 17:59) Tai vadinasi, neaugo folikulai, kaip reiketu Man belieka palinketi kuo didziausios sekmes, tikekimes, kad jusu laime jau arti Tu visiskai teisi, folikulai neuzaugdavo iki reikiamo dydzio. Aciu tau labai uz palinkejima!!! Mes irgi labai, labai tikime, kad musu mazylis jau kazkur netoli. ixchel didziuliai sveikinimai!!!
Labas rytas,reikia jusu nuomones,vakar pasidariau OT,man pasirode,kad jis teigiamas jau,o siandien kazko suabejojau,ka jus manot
http://public.fotki.com/inguliux5/ot-1/dsc02582.html QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 11, 08:48) Labas rytas,reikia jusu nuomones,vakar pasidariau OT,man pasirode,kad jis teigiamas jau,o siandien kazko suabejojau,ka jus manot http://public.fotki.com/inguliux5/ot-1/dsc02582.html Pas mane tokie jau buna teigiami QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 11, 07:48) Labas rytas,reikia jusu nuomones,vakar pasidariau OT,man pasirode,kad jis teigiamas jau,o siandien kazko suabejojau,ka jus manot http://public.fotki.com/inguliux5/ot-1/dsc02582.html 15 dienos teigiamiausiais QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 11, 06:48) Labas rytas,reikia jusu nuomones,vakar pasidariau OT,man pasirode,kad jis teigiamas jau,o siandien kazko suabejojau,ka jus manot http://public.fotki.com/inguliux5/ot-1/dsc02582.html pas mane su zaliais toks buvo viena diena pries riebiasias II QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 11, 03:26) Nelabai supratau Jei neigiamas, tai dar nebus O... Reikia teigiamo sulaukti o tada O laukti... Man jau dvi dienas OT teigiama rodo, nezinau kiek cia dar laiko truks ir kada is tikro ta O ivyks (-o). Tikiuosi, kad uztaikysim QUOTE(ixchel @ 2010 05 09, 00:09) Kaip manot, ar sugadint OT?Na, del bendro intereso Is mano vaiduoklio, kurio ketvirtadieni cia nieks nemate, siandien NT 25 jautrumo toks : ![]() Atsiprasau, ixchel, kad truputi ne i tema...Bet kaip tau pavyko cia nuotraukyte i savo atsakyma ikelti. Man kai rasau ir noriu prideti jums parodyti savo OT nuotrauka (trupuciuka reikia patarimo/paaiskinimo QUOTE(Zubriuka @ 2010 05 11, 21:41) Nelabai supratau Jei neigiamas, tai dar nebus O... Reikia teigiamo sulaukti o tada O laukti... Man jau dvi dienas OT teigiama rodo, nezinau kiek cia dar laiko truks ir kada is tikro ta O ivyks (-o). Tikiuosi, kad uztaikysim turejau omenyje,kad juk buna ciklu ,kai neivyksta O Papildyta: QUOTE(Zubriuka @ 2010 05 12, 04:48) Atsiprasau, ixchel, kad truputi ne i tema...Bet kaip tau pavyko cia nuotraukyte i savo atsakyma ikelti. Man kai rasau ir noriu prideti jums parodyti savo OT nuotrauka (trupuciuka reikia patarimo/paaiskinimo as tai prisiregistravau Fotki.com ir tada ten ikeliu nuotrauka ir nukopinu cia QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 11, 22:47) turejau omenyje,kad juk buna ciklu ,kai neivyksta O Papildyta: as tai prisiregistravau Fotki.com ir tada ten ikeliu nuotrauka ir nukopinu cia As tai neprileidziu minties, kad gali nebuti O del nuotraukytes aciu, gavau i az issamu paaiskinima. Aciu dar karta ixchel
Kodel cia taip liudna,argi niekas OT negadina
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 14, 09:51) Labas rytas, aš jau gadinu-pačius pirmuosius.. http://www.babyplan.ru/profile/77196 QUOTE(aaukseliss @ 2010 05 14, 09:17) smagaus gadinimo
man laukimo periodas
sulaukiau pagaliau 32 CD (lapraskopinis ciklas) teigiamu
Bet susipykus su SB
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 13, 21:51) QUOTE(Linutas @ 2010 05 14, 01:11) Aiskiai ryskiai!
Sveikos mergytes,
pardejau ir as si cikla naudoti OT
QUOTE(lietuvait'e @ 2010 05 14, 07:05) Sveikos mergytes, pardejau ir as si cikla naudoti OT ![]() As manau, kad turetu dar parysketi QUOTE(Zubriuka @ 2010 05 14, 16:28) As manau, kad turetu dar parysketi QUOTE(ixchel @ 2010 05 14, 21:46) sakyciau, truksta "per Marytes plauka". Bet iki to kito karto, kada gali tekti daryti testa, jau gali ir blesti pradeti, taip kad nesnauskit dekui mergytes
Sveikos,
as esu tikrai uz OT ir jie man ne karta parode ovuliacija, bet laaabai dziaugiuosi, kad viena karta apsiriko beje, ovuliacija ivyko 25CD QUOTE(lietuvait'e @ 2010 05 16, 09:06) niekas man daugiau neryskeja, tkk blankesni darosi Normalu, taip juk irgi buna. Kazkur raseme, kad OT- individualus dalykas, kiekviena atsirenka ju jautruma pagal savo organizma, kokio jautrumo tavieji? Maniskiai taip pat nebudavo ITIN teigiami, tokiais atvejais kaip teigiamalaikome ryskiausia, todel ir patariame OT neismesti, o lygtinti tarpusaby, jei stipriai neisrysketu, bet paryskejus pradetu blankti. QUOTE(Selva @ 2010 05 16, 09:37) Normalu, taip juk irgi buna. Kazkur raseme, kad OT- individualus dalykas, kiekviena atsirenka ju jautruma pagal savo organizma, kokio jautrumo tavieji? Maniskiai taip pat nebudavo ITIN teigiami, tokiais atvejais kaip teigiamalaikome ryskiausia, todel ir patariame OT neismesti, o lygtinti tarpusaby, jei stipriai neisrysketu, bet paryskejus pradetu blankti. as turiu 20 jautrumo. dekui uz info QUOTE(lietuvait'e @ 2010 05 16, 10:09) as turiu 20 jautrumo. dekui uz info Jei kada kita parta pirksi, pabandyk 15jautrumo
Labas mergaites,
Nelabai suprantu ka mano OT rodo... Nezinau ar gerai matysis nuotraukyte, bet pabandysiu paaiskinti. 14 CD mazdaug buvo mano O, nes ne tik kad OT rode, bet ir pagal visus pozymius fizinius jauciau... diena pries tai, per tai ir po to uij kaip ND atlikinejom... Tikrai saziningai... 16 CD pasidariau OT ir jau neberode isvis jokio antro I, na, tik vienas buvo, tai reiskia O jau buvo praejus.. As ta OT ismeciau, galvojau, jau viskas... Po to del idomumo po keliu dienu padariau dar karta, (18CD) vel nebuvo antro I, vel neigiamas (nutraukoj biski issiliejes, nes prie naujo siandieninio OT dar slapio priglaudziau Nieko nesuprantu ![]() QUOTE(Linutas @ 2010 05 15, 19:28) man cia toks klausimukas iskilo........... manau jei tikrai tik 21 dareisi tai jis paprasciausia neteisingas nes jau koncentracijos nera cia mano nuomone,ka kitos mastot? Papildyta: QUOTE(Zubriuka @ 2010 05 16, 21:30) Labas mergaites, Nelabai suprantu ka mano OT rodo... Nezinau ar gerai matysis nuotraukyte, bet pabandysiu paaiskinti. 14 CD mazdaug buvo mano O, nes ne tik kad OT rode, bet ir pagal visus pozymius fizinius jauciau... diena pries tai, per tai ir po to uij kaip ND atlikinejom... Tikrai saziningai... 16 CD pasidariau OT ir jau neberode isvis jokio antro I, na, tik vienas buvo, tai reiskia O jau buvo praejus.. As ta OT ismeciau, galvojau, jau viskas... Po to del idomumo po keliu dienu padariau dar karta, (18CD) vel nebuvo antro I, vel neigiamas (nutraukoj biski issiliejes, nes prie naujo siandieninio OT dar slapio priglaudziau Nieko nesuprantu ![]() paziurek pirmam puslapyje LH kreive i gala ciklo ji gali biski kilti, tavo testai jeigu jautresni ir pagavo QUOTE(Kyria @ 2010 05 16, 12:34) paziurek pirmam puslapyje LH kreive i gala ciklo ji gali biski kilti, tavo testai jeigu jautresni ir pagavo Pasiziurejau, bet nelabai ka ten ir supratau Beje, aciu labai uz pagalba
Sveikutės
QUOTE(Selva @ 2010 05 16, 12:17) Įlindau pasmalsauti, kaip jums sekasi, o čia TOKIOS NAUJIENOS Tahoe, SVEIKINU ir tave Nu čia nerealiai geros žinios Nors ixchel nepažinojau, bet NUOŠIRDŽIAI sveikinu O aš jau po pirmųjų mmm (po laparoskopijos), tai kibsim į darbus Sėkmės visoms OT fanėms
Aciu Ice Tea, jau atpratau priimti sveikinimus
Zubriuka, o tai dar vis OT gadini? QUOTE(Zubriuka @ 2010 05 17, 18:16) "Ant durniaus" viena pabandziau, nes pries tau nedariau jau 5 dienas kokias, nes jau rode tik vien I. Ir kai vel pamaciau antra, tarsi teigiama, tai vel gadinti pradejau. Jau siandien antra diena darau ir vel II. Negadink, nelaidyk pinigu. Geriau nusipirk jautru NT ir ji pasidaryk, kaip priklauso. Kam veltui tuscias viltis isikalbet?.. |