QUOTE(Selva @ 2010 03 16, 20:43)
Gali gali ir neretai taip ir buna. Dar ryt del viso pikto pasidaryk, bet panasu, kad LH bangos jau buta. Belieka laukti pakylan BT, kad nustatyti, kada buvo O.
tai tada reiskia vel nepataikem
QUOTE(Selva @ 2010 03 16, 20:43) Gali gali ir neretai taip ir buna. Dar ryt del viso pikto pasidaryk, bet panasu, kad LH bangos jau buta. Belieka laukti pakylan BT, kad nustatyti, kada buvo O. tai tada reiskia vel nepataikem QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 03 16, 20:42) nieko nesuprantu
Labas rytas
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 03 16, 19:46) tai tada reiskia vel nepataikem Na kodel gi nepataiket, gal ir pataiket QUOTE(Selva @ 2010 03 16, 20:16) nes juk O metu OT laisvai gali buti neigiamas
tai vis tik tas ryskus ryskus vaiduoklis ir buvo teigiamas OT, siandien pasidariau, antra juostele tikras vaiduoklis.
Hm...Ice Tea, man reikia tavo konsultacijos.
Beje,zinokit,MB nuo vaistuku TOOOOOkia potencija dabar turi,kad mane jau vargina Visoms linkiu vaisingo isdykavimo,ir superiniu rezultatu QUOTE(Afrodite69 @ 2010 03 17, 19:07) Hm...Ice Tea, man reikia tavo konsultacijos. Beje,zinokit,MB nuo vaistuku TOOOOOkia potencija dabar turi,kad mane jau vargina Visoms linkiu vaisingo isdykavimo,ir superiniu rezultatu Kokius vaistukus MB vartoja? QUOTE(Afrodite69 @ 2010 03 17, 20:07) Hm...Ice Tea, man reikia tavo konsultacijos. Beje,zinokit,MB nuo vaistuku TOOOOOkia potencija dabar turi,kad mane jau vargina Visoms linkiu vaisingo isdykavimo,ir superiniu rezultatu Labas,man praeita cikla 8 dienas buvo kaip ir teigiami,vis II rode
sveikos
na pasidariau 3 OT lyg i teigiama nesa na ka kryptingai kombinuoju ND.... jei ne........... bus pilnas komplektas tada P.S. kieno mb ka geria ir nuo ko? labai domina gal ir maniskiui reiketu ....,o tai tinginiauja biski ( jei ne viesai labai prasau i az) QUOTE(Afrodite69 @ 2010 03 17, 12:07) Hm...Ice Tea, man reikia tavo konsultacijos. Beje,zinokit,MB nuo vaistuku TOOOOOkia potencija dabar turi,kad mane jau vargina Visoms linkiu vaisingo isdykavimo,ir superiniu rezultatu o ka vartoja Tavo brangiausias nes mums cia reiktu, maniskis jau pradeda zirzti kad reikia tiek darbuotis.... o mano OT siandien buvo labai jau ryskus, tai is ryto padarem ND QUOTE(Afrodite69 @ 2010 03 17, 19:07) Hm...Ice Tea, man reikia tavo konsultacijos. Man per mm vaiduokliavo, tai gine sake nekreipti demesio QUOTE(Afrodite69 @ 2010 03 17, 19:07) Hm...Ice Tea, man reikia tavo konsultacijos. Beje,zinokit,MB nuo vaistuku TOOOOOkia potencija dabar turi,kad mane jau vargina Visoms linkiu vaisingo isdykavimo,ir superiniu rezultatu Žinok, net nežinau ką ir sakyti Dėl TB potencijos taigi Papildyta: QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 17, 19:31) Labas,man praeita cikla 8 dienas buvo kaip ir teigiami,vis II rode Gal anovuliacinis buvo Gal anovuliacinis buvo [/quote] Mazai ka suprantu,gal ir anovuliacinis http://www.babyplan.ru/profile/66945 QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 18, 08:50) Mazai ka suprantu,gal ir anovuliacinis http://www.babyplan.ru/profile/66945 PUIKUS grafikėlis Jei turi, įkelk ir ano ciklo BT- smalsu
labukas
nu zinokit mano mazoji turbut nusistaciusi pries seses atsiradima mes tik link ND ta is karto veja kelia ( per miegus,nors mes kitam kambaryje) na ir planuok kad gudra QUOTE(Ice tea @ 2010 03 18, 09:53) toj pacioj nuorodoj,desinej pusej,paziurek,jis yra,paspausk ir paziuresi,tik galiu pasakyti,kad nera toks jau tikslus,matuodavau 8 ryto,o tuo paciu metu ir dukra keldavosi,tai nelabai ir tikiu juo QUOTE(Kyria @ 2010 03 18, 09:26) labukas nu zinokit mano mazoji turbut nusistaciusi pries seses atsiradima mes tik link ND ta is karto veja kelia ( per miegus,nors mes kitam kambaryje) na ir planuok kad gudra Oi kaip mums tai pažįstama Papildyta: QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 18, 09:28) toj pacioj nuorodoj,desinej pusej,paziurek,jis yra,paspausk ir paziuresi,tik galiu pasakyti,kad nera toks jau tikslus,matuodavau 8 ryto,o tuo paciu metu ir dukra keldavosi,tai nelabai ir tikiu juo Ale KARŠTA motera esi Bet anas ciklas nepasakyčiau kad anovuliacinis pagal BT
[quote=Ice tea,2010 03 18, 08:59]
Oi kaip mums tai pažįstama Papildyta: Pas mane jei ne mergina tai dar suo loti pradeda QUOTE(Kyria @ 2010 03 18, 10:20) Oi geras Turiu ir aš čia tokį ne kokį klausimėlį- tos kurios JAUČIA O, kiek laiko jums tas skausmas trunka?? Man kažkaip keistai šį kartą- prasidėjo vakar po pietų, bet laikosi iki šiol. Naktį ir tą ieškojau tinkamos padėties, nes spaudė QUOTE(Ice tea @ 2010 03 18, 11:38) Oi geras Turiu ir aš čia tokį ne kokį klausimėlį- tos kurios JAUČIA O, kiek laiko jums tas skausmas trunka?? Man kažkaip keistai šį kartą- prasidėjo vakar po pietų, bet laikosi iki šiol. Naktį ir tą ieškojau tinkamos padėties, nes spaudė Man siaip buna toks skausmelis viena diena, bet si menesi buvo dvi dienas, toks kaip tempimas Ir siaip man si menesi OT rodo teigiamus kokias 4 dienas, bet ryskiausias tik viena, o kiti tokie vaiduokliai, O jus merginos jau per tas vaisingas dienas kasdien atliekat ND? Nu nes man taip nesigauna, nu vis kas nors neseina, tai vyras ilgai dirba ir velai gryzta, tai isvaziaves kur bus, o jei savaitgali ispuola tai visai sake, koks baliukas nu tai tada jau jokiu sansu QUOTE(Emse @ 2010 03 18, 10:43) Man siaip buna toks skausmelis viena diena, bet si menesi buvo dvi dienas, toks kaip tempimas Ir siaip man si menesi OT rodo teigiamus kokias 4 dienas, bet ryskiausias tik viena, o kiti tokie vaiduokliai, Ufff O tavo žolės TIKRAI turi reikšmės OT, juk nieko iš niekur nebūna Kai prisigersim mes tų žolių, tai jau kai bėgsim į gruodinukių temą... QUOTE(Ice tea @ 2010 03 18, 11:47) Ufff O tavo žolės TIKRAI turi reikšmės OT, juk nieko iš niekur nebūna Kai prisigersim mes tų žolių, tai jau kai bėgsim į gruodinukių temą... Nu man toks jausmas, kad pastosim nuo zoleliu OI jau kaip noreciau toj gruodinuku temoj atsidurti tai ne tas zodis QUOTE(Emse @ 2010 03 18, 10:43) O jus merginos jau per tas vaisingas dienas kasdien atliekat ND? Mes tai pagal norus, bet per TAS dienas AŠ stengiuosi MB suvilioti ir pasiimti ko man reikia Papildyta: QUOTE(Emse @ 2010 03 18, 10:49) Nu man toks jausmas, kad pastosim nuo zoleliu
Labas rytas!Labai butu gerai jei kas patartu kada laukti O,pagal pojucius lyg 15-16 d.visur skaudejo ir desini sona,bet bt kilti visishkai nenori,tokio stabilumo dar nesu turejus,o ir OT nebeturiu
QUOTE(R. Denisenko @ 2010 03 18, 12:15) Labas rytas!Labai butu gerai jei kas patartu kada laukti O,pagal pojucius lyg 15-16 d.visur skaudejo ir desini sona,bet bt kilti visishkai nenori,tokio stabilumo dar nesu turejus,o ir OT nebeturiu Pojūčiai lieka pojūčiais Bet jei BT užsiciklinusi stovi, tai gal termometras streikuoja
Idomu, kelinta CD anksciausiai gali ivykti O?
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 18, 09:45) Žinok, net nežinau ką ir sakyti Dėl TB potencijos taigi Labutis, Oi su malonumu zinok perleisciau Mano MB rado kad spermiukai blogi.Galvyte sau,uodegeles sau.Per drauges dede,mes iskart sekancia diena papuolem i vaisingumo klinika Klaipedoje.Ten paziurejo,apziurejo ir israse mums tokia eile gerti siuos vaistukus,sake kad yra galimybe gana greit pastoti (priklauso ar keisis sperma,o ji jau pasikeite Taigi manajam liepe gerti; Ryte; Tribestan 2 tab. ir Foline rugsti 400mg. Per pietus: Tribestan 2 tab. Vakare; Tribestan 2tab.Ir toki papilda,kur ieina (cinkas,kalcis,magnis ir vitaminas D) O man tai liepe gert foline rugsti 800 ir toliau vastoti gali tuos pacius pregnacare conception vitaminus.Jokiu budu negert liepe A vitamino ir labai riboti vitamina C-daugiau nei 500 negalima.Tai jei valgau citrusinius vaisius,kivi tai ta diena negeriu vitamino C. Stai ir viskas Siandien dar pasidarysiu OT ziuresiu ka rodys QUOTE(Tahoe @ 2010 03 18, 14:17) Knygos rašo : "Ovuliacija įvyksta maždaug ciklo viduryje, apie 14 dienų (normos ribos 1216 dienų) iki ateinančių mėnesinių. " Dar info QUOTE(Ice tea @ 2010 03 18, 03:38) Oi geras Turiu ir aš čia tokį ne kokį klausimėlį- tos kurios JAUČIA O, kiek laiko jums tas skausmas trunka?? Man kažkaip keistai šį kartą- prasidėjo vakar po pietų, bet laikosi iki šiol. Naktį ir tą ieškojau tinkamos padėties, nes spaudė man jau nuo sestadienio pilva skauda, vakar net budiege nemaloniai, maniau praeis bet lur tau siandien OT vel teigiamas, ir nakti siandien sona dure tai net atsibudau, nu vienu zodziu tikiuosi jau siandien paskutine diena , nes pasirode creamy isskyros. Papildyta: QUOTE(R. Denisenko @ 2010 03 18, 05:15) Labas rytas!Labai butu gerai jei kas patartu kada laukti O,pagal pojucius lyg 15-16 d.visur skaudejo ir desini sona,bet bt kilti visishkai nenori,tokio stabilumo dar nesu turejus,o ir OT nebeturiu man viena cikla buvo taip ne is vietos tik tiesiaja, tai nieko gero ciklo galas neparode, dar vienos panos zinau toki pat varianta tai irgi nieko gero.
Man tai dar vakar tokiu isskyru daug buvo, o siandien jau viskas sausa iki siol, tai matyt jau baigesi vaisingas periodas. Pojuciu jokiu, BT nematuoju, tik siaip pasimatuoju i pazasti, tai jau vakar rode 36.8 ir siandien tiek pat. Beliko laukti ciklo pabaigos ir rezultatu
QUOTE(Emse @ 2010 03 18, 09:43) O jus merginos jau per tas vaisingas dienas kasdien atliekat ND? Nu nes man taip nesigauna, nu vis kas nors neseina, tai vyras ilgai dirba ir velai gryzta, tai isvaziaves kur bus, o jei savaitgali ispuola tai visai sake, koks baliukas nu tai tada jau jokiu sansu mes stengiames kas antra bent jau,tiksliau as stengiuosi o mb mazinasi o del depresono ir man uzeina ir galingas toks sakyciau P.S. siap man labai iskyros priklauso nuo ND QUOTE(Kyria @ 2010 03 18, 17:18) mes stengiames kas antra bent jau,tiksliau as stengiuosi o mb mazinasi o del depresono ir man uzeina ir galingas toks sakyciau P.S. siap man labai iskyros priklauso nuo ND Va va ir maniskis, tai pavarges, tai alaus padaugines, tai keltis anksti ryte reikia, zodziu nervuoja juodai O jus merginos pagulit pagalve pasikisusios po sedyne po ND? As tai stengiuos nors 5-10min paguleti, bet paskui tik atsistoju tai taip ir plusteli visi grazumai lauk, ar jums irgi taip? Gal man viskas ir isgeba, neuzislaiko? As jau prisigalvoju visokiu nesamoniu, nes niekada dar nereikejo sitiek stengtis kad pastociau, visada gaudavosi be jokiu pastangu, as tik neseniai suzinojau apie tokius OT testus(geda aisku), nu bet kad niekada nereikedavo, o dabar va jau sitas ketvirtas ciklas ir kolkas nieko
Na ka,nuejau iki vaistines ir nusipirkau OT ir pasirode yra teigiamu teigiamiausias,tikiuosi O vis delto ivyks
QUOTE(Emse @ 2010 03 18, 19:11) Va va ir maniskis, tai pavarges, tai alaus padaugines, tai keltis anksti ryte reikia, zodziu nervuoja juodai O jus merginos pagulit pagalve pasikisusios po sedyne po ND? As tai stengiuos nors 5-10min paguleti, bet paskui tik atsistoju tai taip ir plusteli visi grazumai lauk, ar jums irgi taip? Gal man viskas ir isgeba, neuzislaiko? As jau prisigalvoju visokiu nesamoniu, nes niekada dar nereikejo sitiek stengtis kad pastociau, visada gaudavosi be jokiu pastangu, as tik neseniai suzinojau apie tokius OT testus(geda aisku), nu bet kad niekada nereikedavo, o dabar va jau sitas ketvirtas ciklas ir kolkas nieko gal ilgiau reiktu pagulet,ne 10min Papildyta: QUOTE(R. Denisenko @ 2010 03 18, 20:27) Na ka,nuejau iki vaistines ir nusipirkau OT ir pasirode yra teigiamu teigiamiausias,tikiuosi O vis delto ivyks be abejo ,ivyks,kur ji desis QUOTE(Emse @ 2010 03 18, 18:11) Va va ir maniskis, tai pavarges, tai alaus padaugines, tai keltis anksti ryte reikia, zodziu nervuoja juodai O jus merginos pagulit pagalve pasikisusios po sedyne po ND? As tai stengiuos nors 5-10min paguleti, bet paskui tik atsistoju tai taip ir plusteli visi grazumai lauk, ar jums irgi taip? Gal man viskas ir isgeba, neuzislaiko? As jau prisigalvoju visokiu nesamoniu, nes niekada dar nereikejo sitiek stengtis kad pastociau, visada gaudavosi be jokiu pastangu, as tik neseniai suzinojau apie tokius OT testus(geda aisku), nu bet kad niekada nereikedavo, o dabar va jau sitas ketvirtas ciklas ir kolkas nieko As tai nesidedu pagalves,o paprasciausiai po ND uzmiegu
dekoju visoms, paiskaiciau naudingu patarimu ir situaciju
Labas rytas
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 18, 14:33) Knygos rašo : "Ovuliacija įvyksta maždaug ciklo viduryje, apie 14 dienų (normos ribos 1216 dienų) iki ateinančių mėnesinių. " Dar info Aciu uz nuorodas As zinau, kad likus 14d iki ateinanciu mm, bet man idomu ar gali tarkim O ivykti 8-9CD ir pan. Na, bet nesvarbu, cia gal labiau teorinis klausimas, gal man taip nenutiks, nes butu laaabai jau anksti Idomiai mano BT pakilusi tokia, idomu kaip bus per antraja faze, tikiuosi bus bent koks soktelejimas, nes paprasta pas mane tokia laikosi ne I, o II fazeje (na, gal kiek aukstesne)
Labas rytas merginos
Ice tea, ar priimsit i savo namucius Mes planavom planavom, pavargom, nusprendem pailset... Nes jau nestupo pozymiai pradejo vaidentis....Bijau as to psichologinio nestumo... Visom planuojancioms pavasario proga -
QUOTE(R. Denisenko @ 2010 03 18, 18:27) Na ka,nuejau iki vaistines ir nusipirkau OT ir pasirode yra teigiamu teigiamiausias,tikiuosi O vis delto ivyks O ir BT pakilo QUOTE(Kyria @ 2010 03 18, 19:55) Juokauju gi QUOTE(Tahoe @ 2010 03 19, 07:12) bet man idomu ar gali tarkim O ivykti 8-9CD ir pan. Žinok GALI Papildyta: QUOTE(dijakicia @ 2010 03 19, 07:44) Labas rytas merginos Ice tea, ar priimsit i savo namucius O aš jau baigiau ovuliuoti QUOTE(Ice tea @ 2010 03 19, 10:10) O aš jau baigiau ovuliuoti Tai va ir as ant dienu tureciau gaudyti O QUOTE(dijakicia @ 2010 03 19, 08:18) Tai va ir as ant dienu tureciau gaudyti O sveikutes dijakicia - tu tik dziaukis tb entuziasmu maniskis vakar is baliaus ( darbo) tik puse 2 grizo tai kokie ND tokiu laiku QUOTE(Kyria @ 2010 03 19, 11:16) sveikutes dijakicia - tu tik dziaukis tb entuziasmu maniskis vakar is baliaus ( darbo) tik puse 2 grizo tai kokie ND tokiu laiku As dziaugiuosi, tik labai skaudu jam atsakyti, paaiskinti, kodel nenoriu ND Na va, parodysiu jums savo BT http://www.babyplan.ru/profile/65701 O OT neigiamas buvo visas dienas. Jokios antros juosteles dar nera. Ziuresim ka siandien pagaminsiu QUOTE(dijakicia @ 2010 03 19, 11:40) Aišku, tu nekreipk dėmesio į mano sapaliojimus, bet tu dareisi kokius nors tyrimus QUOTE(Kyria @ 2010 03 19, 11:16) sveikutes dijakicia - tu tik dziaukis tb entuziasmu maniskis vakar is baliaus ( darbo) tik puse 2 grizo tai kokie ND tokiu laiku Maniskis irgi vakar pasake, kad jis baisiai pavarges ir nuejo 9 val miegoti QUOTE(Ice tea @ 2010 03 19, 12:51) Aišku, tu nekreipk dėmesio į mano sapaliojimus, bet tu dareisi kokius nors tyrimus Atsimeni, klausiau taves kada hormonu tyrimus daryt Ir dar man nepatinka kad vienas ciklas skyriasi nuo kito. t.p. kad kai folikulas kaireje kiausydeje vaisingumo pozymiai vienoki, o kai desineje puseje, jie kitokie |