Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Apie vaisingų dienų testerius (12 dalis)
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Zemaiciuke
QUOTE(Selva @ 2010 03 16, 20:43)
Gali gali ir neretai taip ir buna. Dar ryt del viso pikto pasidaryk, bet panasu, kad LH bangos jau buta. Belieka laukti pakylan BT, kad nustatyti, kada buvo O.
*

tai tada reiskia vel nepataikem doh.gif , ND buvo tik vakar, o kelias dienas pries tai ne, nes MB dirbo ir nebuvo namie. siandieniniai ND ko gero nebepades doh.gif
Selva
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 03 16, 18:46)
tai tada reiskia vel nepataikem  doh.gif , ND buvo tik vakar, o kelias dienas pries tai ne, nes MB dirbo ir nebuvo namie. siandieniniai ND ko gero nebepades  doh.gif
*

Na kodelgi nepataiket? Gal O siandien vyksta- spermiukai tikra islauks mirksiukas.gif Ne beda jei O ir ryt bus. Ramiakas 4u.gif
Zemaiciuke
QUOTE(Selva @ 2010 03 16, 21:16)
Na kodelgi nepataiket? Gal O siandien vyksta- spermiukai tikra islauks  mirksiukas.gif  Ne beda jei O ir ryt bus. Ramiakas 4u.gif
*

tikekimes kad viskas bus gerai g.gif
Vijora
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 03 16, 20:42)
nieko nesuprantu  doh.gif  vakar OT vaiduoklis buvo ryskus, sakyciau net labai, bet tikrai truko iki teigiamo. na o siandien vaiduoklis vos iziurimas, nors visi pozymiai kad jau O visai salia: maudzia strenas, skauda sonus ir t.t. tad jau net nebezinau ka galvoti, negi tas ryskus vaiduoklis galejo buti teigiamas OT? nesamone kazkokia  g.gif
*

Tahoe
Labas rytas

QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 03 16, 19:46)
tai tada reiskia vel nepataikem  doh.gif , ND buvo tik vakar, o kelias dienas pries tai ne, nes MB dirbo ir nebuvo namie. siandieniniai ND ko gero nebepades  doh.gif
*

Na kodel gi nepataiket, gal ir pataiket ax.gif

QUOTE(Selva @ 2010 03 16, 20:16)
Na kodelgi nepataiket? Gal O siandien vyksta- spermiukai tikra islauks  mirksiukas.gif 
*

drinks_cheers.gif
nes juk O metu OT laisvai gali buti neigiamas smile.gif
Zemaiciuke
tai vis tik tas ryskus ryskus vaiduoklis ir buvo teigiamas OT, siandien pasidariau, antra juostele tikras vaiduoklis. doh.gif na kita cikla jau zinosiu, ko tiketis.
Afrodite69
Hm...Ice Tea, man reikia tavo konsultacijos. 4u.gif Jau siandien 19 CD,O buvo tikrai 11 diena.O OT man vaiduokliuoja vis dar g.gif Nieko nesuprantu-praeitus ciklus taip nebuvo.Ar man dar gadinti OT,gal man dar viena O bus blink.gif
Beje,zinokit,MB nuo vaistuku TOOOOOkia potencija dabar turi,kad mane jau vargina doh.gif Bet sake,pats mato kad yra pagerejimas-tai sakau gal pavyks ir mums per artimiausia laika susilaukti stebuklingu ziniu wub.gif
Visoms linkiu vaisingo isdykavimo,ir superiniu rezultatu nestuke.gif 4u.gif
gussste
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 03 17, 19:07)
Hm...Ice Tea, man reikia tavo konsultacijos. 4u.gif Jau siandien 19 CD,O buvo tikrai 11 diena.O OT man vaiduokliuoja vis dar g.gif Nieko nesuprantu-praeitus ciklus taip nebuvo.Ar man dar gadinti OT,gal man dar viena O bus blink.gif
Beje,zinokit,MB nuo vaistuku TOOOOOkia potencija dabar turi,kad mane jau vargina doh.gif Bet sake,pats mato kad yra pagerejimas-tai sakau gal pavyks ir mums per artimiausia laika susilaukti stebuklingu ziniu wub.gif
Visoms linkiu vaisingo isdykavimo,ir superiniu rezultatu nestuke.gif  4u.gif
*

Kokius vaistukus MB vartoja?
Bitute1977
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 03 17, 20:07)
*

Labas,man praeita cikla 8 dienas buvo kaip ir teigiami,vis II rode doh.gif ,irgi nieko nesupratau,o si cikla jau normaliai,2 dienas g.gif .Taip ir nesupratau,kodel schmoll.gif
Kyria
sveikos
na pasidariau 3 OT lyg i teigiama nesa g.gif
na ka kryptingai kombinuoju ND....
jei ne........... nestuke.gif pridesiu ir BT matavima ax.gif
bus pilnas komplektas tada smile.gif

P.S.
kieno mb ka geria ir nuo ko? labai domina gal ir maniskiui reiketu ....,o tai tinginiauja biski ax.gif
( jei ne viesai labai prasau i az)
daivutyte
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 03 17, 12:07)
*

o ka vartoja Tavo brangiausias nes mums cia reiktu, maniskis jau pradeda zirzti kad reikia tiek darbuotis....
o mano OT siandien buvo labai jau ryskus, tai is ryto padarem ND
Tahoe

*

Man per mm vaiduokliavo, tai gine sake nekreipti demesio cool.gif
Ice tea
*

Žinok, net nežinau ką ir sakyti g.gif Gal per jautrius OT naudoji g.gif Neįsivaizduoju doh.gif O BT matuoji g.gif
Dėl TB potencijos taigi bigsmile.gif thumbup.gif Maniškis atvirkščiai- jau antra naktis jaučiasi PRIEVARTAUJAMAS tongue.gif lotuliukas.gif Sakė, jau kreipsis į lygias teisias, nes žmona jį prievartauja lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gal gali perleisti saviškį mirksiukas.gif hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 17, 19:31)
Labas,man praeita cikla 8 dienas buvo kaip ir teigiami,vis II rode doh.gif ,irgi nieko nesupratau,o si cikla jau normaliai,2 dienas g.gif .Taip ir nesupratau,kodel schmoll.gif
*

Gal anovuliacinis buvo g.gif
Bitute1977

Gal anovuliacinis buvo g.gif
*

[/quote]
Mazai ka suprantu,gal ir anovuliacinis g.gif ,nes tik antra men.OT darau ir BT matuoju,tai man dar cia raudona sviesa ax.gif
http://www.babyplan.ru/profile/66945
Ice tea
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 18, 08:50)
Mazai ka suprantu,gal ir anovuliacinis g.gif ,nes tik antra men.OT darau ir BT matuoju,tai man dar cia raudona sviesa ax.gif
http://www.babyplan.ru/profile/66945
*

PUIKUS grafikėlis thumbup.gif thumbup.gif SUPER ND thumbup.gif thumbup.gif Laukiam PRIBLOŠKIANČIO rezultato mirksiukas.gif
Jei turi, įkelk ir ano ciklo BT- smalsu ax.gif
Kyria
labukas
nu zinokit mano mazoji turbut nusistaciusi pries seses atsiradima unsure.gif
mes tik link ND ta is karto veja kelia ( per miegus,nors mes kitam kambaryje) blush2.gif
na ir planuok kad gudra doh.gif
Bitute1977
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 18, 09:53)
PUIKUS grafikėlis  thumbup.gif  thumbup.gif SUPER ND  thumbup.gif  thumbup.gif Laukiam PRIBLOŠKIANČIO rezultato  mirksiukas.gif
Jei turi, įkelk ir ano ciklo BT- smalsu ax.gif
*

toj pacioj nuorodoj,desinej pusej,paziurek,jis yra,paspausk ir paziuresi,tik galiu pasakyti,kad nera toks jau tikslus,matuodavau 8 ryto,o tuo paciu metu ir dukra keldavosi,tai nelabai ir tikiu juo schmoll.gif ,o si cikla matuoju 6 val. ryto zadintuvo pagalba,o ir OT buvo teigiamas tik 1,kiti 2 vaiduokliavo ir su ND stengemes blush2.gif ,matysim,kas iseis g.gif
Ice tea
QUOTE(Kyria @ 2010 03 18, 09:26)
labukas
nu zinokit  mano mazoji turbut nusistaciusi pries seses atsiradima  unsure.gif
mes tik link ND ta is karto veja kelia ( per miegus,nors mes kitam kambaryje)  blush2.gif
na ir planuok kad gudra  doh.gif
*

Oi kaip mums tai pažįstama doh.gif Toks vaizdas, kad vaikai JAUČIA blush2.gif maniškis irgi tuo metu lyg ir kvėpuot kitaip pradeda, toks vaizdas, kad klauso doh.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 18, 09:28)
toj pacioj nuorodoj,desinej pusej,paziurek,jis yra,paspausk ir paziuresi,tik galiu pasakyti,kad nera toks jau tikslus,matuodavau 8 ryto,o tuo paciu metu ir dukra keldavosi,tai nelabai ir tikiu juo schmoll.gif ,o si cikla matuoju 6 val. ryto zadintuvo pagalba,o ir OT buvo teigiamas tik 1,kiti 2 vaiduokliavo ir su ND stengemes blush2.gif ,matysim,kas iseis g.gif
*

Ale KARŠTA motera esi bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Bet anas ciklas nepasakyčiau kad anovuliacinis pagal BT g.gif Nes dvi ryškios fazės matosi kuo puikiausiai smile.gif Bet kas buvo tas pražuvo irnesakyk.gif dabar susitelkiam į ŠĮ ciklą mirksiukas.gif
Kyria
[quote=Ice tea,2010 03 18, 08:59]
Oi kaip mums tai pažįstama doh.gif Toks vaizdas, kad vaikai JAUČIA blush2.gif maniškis irgi tuo metu lyg ir kvėpuot kitaip pradeda, toks vaizdas, kad klauso doh.gif tongue.gif
Papildyta:

Pas mane jei ne mergina tai dar suo loti pradeda doh.gif juokas pro asaras tiesiog ax.gif
Ice tea
QUOTE(Kyria @ 2010 03 18, 10:20)
Pas mane jei ne mergina tai dar suo loti pradeda  doh.gif juokas pro asaras tiesiog  ax.gif
*

Oi geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Turiu ir aš čia tokį ne kokį klausimėlį- tos kurios JAUČIA O, kiek laiko jums tas skausmas trunka?? Man kažkaip keistai šį kartą- prasidėjo vakar po pietų, bet laikosi iki šiol. Naktį ir tą ieškojau tinkamos padėties, nes spaudė unsure.gif kaži čia viskas normoj g.gif
Freiza
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 18, 11:38)
Oi geras  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Turiu ir aš čia tokį ne kokį klausimėlį- tos kurios JAUČIA O, kiek laiko jums tas skausmas trunka?? Man kažkaip keistai šį kartą- prasidėjo vakar po pietų, bet laikosi iki šiol. Naktį ir tą ieškojau tinkamos padėties, nes spaudė  unsure.gif kaži čia viskas normoj g.gif
*

Man siaip buna toks skausmelis viena diena, bet si menesi buvo dvi dienas, toks kaip tempimas g.gif
Ir siaip man si menesi OT rodo teigiamus kokias 4 dienas, bet ryskiausias tik viena, o kiti tokie vaiduokliai, g.gif , gal cia del to, kad geriu zoleles kazkokias kurios reguliuoja cikla ir kartu stimuliuoja ovuliacija? Nes praeitus tris menesius O OT rode tik viena diena, tai gal sakau zoleles veikia?
O jus merginos jau per tas vaisingas dienas kasdien atliekat ND? Nu nes man taip nesigauna, nu vis kas nors neseina, tai vyras ilgai dirba ir velai gryzta, tai isvaziaves kur bus, o jei savaitgali ispuola tai visai sake, koks baliukas nu tai tada jau jokiu sansu ax.gif g.gif Vis galvoju, kad va ta diena neatlikom ND tai todel ir neuzkibo ta menesi...Nesuprantu, kas cia pasidare, tas noras pastoti jau varo mane is proto kartais, vakar jau net kazkokia depresija uzpuolus buvo, jau nuotaikos taip nebuvo, kad siaubas kazkoks ax.gif
Ice tea
QUOTE(Emse @ 2010 03 18, 10:43)
Man siaip buna toks skausmelis viena diena, bet si menesi buvo dvi dienas, toks kaip tempimas g.gif
Ir siaip man si menesi OT rodo teigiamus kokias 4 dienas, bet ryskiausias tik viena, o kiti tokie vaiduokliai, g.gif , gal cia del to, kad geriu zoleles kazkokias kurios reguliuoja cikla ir kartu stimuliuoja ovuliacija?  Nes praeitus tris menesius O OT rode tik viena diena, tai gal sakau zoleles veikia?
*

Ufff karsta.gif tai gerai mirksiukas.gif Nes jau buvau išsigandus, kad čia man kažkas darosi rolleyes.gif Aš irgi geriu žoleles, bet aš geriu šalaviją. Tai turbūt jis irgi turi TAM įtakos mirksiukas.gif
O tavo žolės TIKRAI turi reikšmės OT, juk nieko iš niekur nebūna mirksiukas.gif

Kai prisigersim mes tų žolių, tai jau kai bėgsim į gruodinukių temą... thumbup.gif thumbup.gif
Freiza
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 18, 11:47)
Ufff  karsta.gif tai gerai  mirksiukas.gif Nes jau buvau išsigandus, kad čia man kažkas darosi  rolleyes.gif Aš irgi geriu žoleles, bet aš geriu šalaviją. Tai turbūt jis irgi turi TAM įtakos  mirksiukas.gif
O tavo žolės TIKRAI turi reikšmės OT, juk nieko iš niekur nebūna  mirksiukas.gif

Kai prisigersim mes tų žolių, tai jau kai bėgsim į gruodinukių temą...  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Nu man toks jausmas, kad pastosim nuo zoleliu lotuliukas.gif o ne nuo vyro lotuliukas.gif
OI jau kaip noreciau toj gruodinuku temoj atsidurti tai ne tas zodis ax.gif
Ice tea
QUOTE(Emse @ 2010 03 18, 10:43)
O jus merginos jau per tas vaisingas dienas kasdien atliekat ND? 

Mes tai pagal norus, bet per TAS dienas AŠ stengiuosi MB suvilioti ir pasiimti ko man reikia tongue.gif lotuliukas.gif Bet irgi ne visada gaunasi rolleyes.gif Tiksliau, LABAI reikalauju, per pačią O (nors gaudom kasytes lotuliukas.gif ), o po to būna štilis kelias dienas rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Emse @ 2010 03 18, 10:49)
Nu man toks jausmas, kad pastosim nuo zoleliu  lotuliukas.gif  o ne nuo vyro lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Tai jau TIKRAI, kad lengviau nuo žolių nei nuo vyrų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
R. Denisenko
Labas rytas!Labai butu gerai jei kas patartu kada laukti O,pagal pojucius lyg 15-16 d.visur skaudejo ir desini sona,bet bt kilti visishkai nenori,tokio stabilumo dar nesu turejus,o ir OT nebeturiu verysad.gif Patarkit,prasau ka nors,gal yra kam taip buve su ta tempa? blush2.gif
Ice tea
QUOTE(R. Denisenko @ 2010 03 18, 12:15)
Labas rytas!Labai butu gerai jei kas patartu kada laukti O,pagal pojucius lyg 15-16 d.visur skaudejo ir desini sona,bet bt kilti visishkai nenori,tokio stabilumo dar nesu turejus,o ir OT nebeturiu  verysad.gif Patarkit,prasau ka nors,gal yra kam taip buve su ta tempa? blush2.gif
*

Pojūčiai lieka pojūčiais doh.gif Iš didelio noro galim jausti, ką norim doh.gif
Bet jei BT užsiciklinusi stovi, tai gal termometras streikuoja g.gif Pabandykit pažasty pamatuoti mirksiukas.gif
Tahoe
Idomu, kelinta CD anksciausiai gali ivykti O?
Afrodite69
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 18, 09:45)
Žinok, net nežinau ką ir sakyti  g.gif Gal per jautrius OT naudoji g.gif Neįsivaizduoju doh.gif O BT matuoji g.gif
Dėl TB potencijos taigi  bigsmile.gif thumbup.gif Maniškis atvirkščiai- jau antra naktis jaučiasi PRIEVARTAUJAMAS  tongue.gif  lotuliukas.gif Sakė, jau kreipsis į lygias teisias, nes žmona jį prievartauja  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Gal gali perleisti saviškį  mirksiukas.gif  hihihi.gif
*

Labutis,
Oi su malonumu zinok perleisciau blush2.gif nes man jau igryso,bet nieko vakar susedom-pakalbejom ir sake kentes tongue.gif lotuliukas.gif
Mano MB rado kad spermiukai blogi.Galvyte sau,uodegeles sau.Per drauges dede,mes iskart sekancia diena papuolem i vaisingumo klinika Klaipedoje.Ten paziurejo,apziurejo ir israse mums tokia eile gerti siuos vaistukus,sake kad yra galimybe gana greit pastoti (priklauso ar keisis sperma,o ji jau pasikeite thumbup.gif ),nors sake po 74 paru vel reiks pasirodyti jei nepavyks iki to laiko man tapt nestuke.gif
Taigi manajam liepe gerti;
Ryte;
Tribestan 2 tab. ir Foline rugsti 400mg.
Per pietus:
Tribestan 2 tab.
Vakare;
Tribestan 2tab.Ir toki papilda,kur ieina (cinkas,kalcis,magnis ir vitaminas D)
O man tai liepe gert foline rugsti 800 ir toliau vastoti gali tuos pacius pregnacare conception vitaminus.Jokiu budu negert liepe A vitamino ir labai riboti vitamina C-daugiau nei 500 negalima.Tai jei valgau citrusinius vaisius,kivi tai ta diena negeriu vitamino C.
Stai ir viskas 4u.gif
Siandien dar pasidarysiu OT ziuresiu ka rodys mirksiukas.gif
Ice tea
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 18, 14:17)
Idomu, kelinta CD anksciausiai gali ivykti O?
*

Knygos rašo : "Ovuliacija įvyksta maždaug ciklo viduryje, apie 14 dienų (normos ribos 12–16 dienų) iki ateinančių mėnesinių. "
Dar info
daivutyte
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 18, 03:38)
Oi geras  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Turiu ir aš čia tokį ne kokį klausimėlį- tos kurios JAUČIA O, kiek laiko jums tas skausmas trunka?? Man kažkaip keistai šį kartą- prasidėjo vakar po pietų, bet laikosi iki šiol. Naktį ir tą ieškojau tinkamos padėties, nes spaudė  unsure.gif kaži čia viskas normoj g.gif
*

man jau nuo sestadienio pilva skauda, vakar net budiege nemaloniai, maniau praeis bet lur tau siandien OT vel teigiamas, ir nakti siandien sona dure tai net atsibudau, nu vienu zodziu tikiuosi jau siandien paskutine diena , nes pasirode creamy isskyros.
Papildyta:
QUOTE(R. Denisenko @ 2010 03 18, 05:15)
Labas rytas!Labai butu gerai jei kas patartu kada laukti O,pagal pojucius lyg 15-16 d.visur skaudejo ir desini sona,bet bt kilti visishkai nenori,tokio stabilumo dar nesu turejus,o ir OT nebeturiu  verysad.gif Patarkit,prasau ka nors,gal yra kam taip buve su ta tempa? blush2.gif
*

man viena cikla buvo taip ne is vietos tik tiesiaja, tai nieko gero ciklo galas neparode, dar vienos panos zinau toki pat varianta tai irgi nieko gero.
Freiza
Man tai dar vakar tokiu isskyru daug buvo, o siandien jau viskas sausa iki siol, tai matyt jau baigesi vaisingas periodas. Pojuciu jokiu, BT nematuoju, tik siaip pasimatuoju i pazasti, tai jau vakar rode 36.8 ir siandien tiek pat. Beliko laukti ciklo pabaigos ir rezultatu ax.gif Nu jeigu ir vel nieko, tai eina sau...jau si menesi padariau viska...
Kyria
QUOTE(Emse @ 2010 03 18, 09:43)
O jus merginos jau per tas vaisingas dienas kasdien atliekat ND?  Nu nes man taip nesigauna, nu vis kas nors neseina, tai vyras ilgai dirba ir velai gryzta, tai isvaziaves kur bus, o jei savaitgali ispuola tai visai sake, koks baliukas nu tai tada jau jokiu sansu ax.gif  g.gif   Vis galvoju, kad va ta diena neatlikom ND tai todel ir neuzkibo ta menesi...Nesuprantu, kas cia pasidare, tas noras pastoti jau varo mane is proto kartais, vakar jau net kazkokia depresija uzpuolus buvo, jau nuotaikos taip nebuvo, kad siaubas kazkoks ax.gif
*

mes stengiames kas antra bent jau,tiksliau as stengiuosi o mb mazinasi ax.gif jam kazkaip naturaliai iseina...tai jam boulingas tai kase tai dar koks velnias ax.gif
o del depresono ir man uzeina ir galingas toks sakyciau sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif

P.S.
siap man labai iskyros priklauso nuo ND
Ice tea
QUOTE(Kyria @ 2010 03 18, 16:18)
P.S.
*

Pusdienis po ND išskyrų nereiktų vertinti, nes juk spermiukai lauk eina mirksiukas.gif
Kyria
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 18, 15:41)
Pusdienis po ND išskyrų nereiktų vertinti, nes juk spermiukai lauk eina  mirksiukas.gif
*

tiek tai as zinau. bet man pora dienu maziausiai ju buna daugiau nei be ND.
Ice tea
QUOTE(Kyria @ 2010 03 18, 16:46)
tiek tai as zinau. bet man pora dienu maziausiai ju buna daugiau nei be ND.
*

mirksiukas.gif
Žinai, vienoj temoj mergina klausė, kodėl jai po santykių išskyrų ženkliai padaugėja ir baisiai nustebo, kad ten spermiukai lauk eina doh.gif Tai sakau, gal čia tik man vienai jie lauk eina lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Freiza
QUOTE(Kyria @ 2010 03 18, 17:18)
mes stengiames kas antra bent jau,tiksliau as stengiuosi o mb  mazinasi  ax.gif jam kazkaip naturaliai iseina...tai jam boulingas tai kase tai dar koks velnias  ax.gif
o del depresono ir man uzeina  ir galingas toks sakyciau  sad.gif  sad.gif  sad.gif  sad.gif

P.S.
*

Va va ir maniskis, tai pavarges, tai alaus padaugines, tai keltis anksti ryte reikia, zodziu nervuoja juodai blush2.gif
O jus merginos pagulit pagalve pasikisusios po sedyne po ND? As tai stengiuos nors 5-10min paguleti, bet paskui tik atsistoju tai taip ir plusteli visi grazumai lauk, ar jums irgi taip? Gal man viskas ir isgeba, neuzislaiko? As jau prisigalvoju visokiu nesamoniu, nes niekada dar nereikejo sitiek stengtis kad pastociau, visada gaudavosi be jokiu pastangu, as tik neseniai suzinojau apie tokius OT testus(geda aisku), nu bet kad niekada nereikedavo, o dabar va jau sitas ketvirtas ciklas ir kolkas nieko verysad.gif
R. Denisenko
Na ka,nuejau iki vaistines ir nusipirkau OT ir pasirode yra teigiamu teigiamiausias,tikiuosi O vis delto ivyks bigsmile.gif
Vijora
QUOTE(Emse @ 2010 03 18, 19:11)
Va va ir maniskis, tai pavarges, tai alaus padaugines, tai keltis anksti ryte reikia, zodziu nervuoja juodai blush2.gif
O jus merginos pagulit pagalve pasikisusios po sedyne po ND?  As tai stengiuos nors 5-10min paguleti, bet paskui tik atsistoju tai taip ir plusteli visi grazumai lauk, ar jums irgi taip?  Gal man viskas ir isgeba, neuzislaiko?  As jau prisigalvoju visokiu nesamoniu, nes niekada dar nereikejo sitiek stengtis kad pastociau, visada gaudavosi be jokiu pastangu, as tik neseniai suzinojau apie tokius OT testus(geda aisku), nu bet kad niekada nereikedavo, o dabar va jau sitas ketvirtas ciklas ir kolkas nieko verysad.gif
*

gal ilgiau reiktu pagulet,ne 10min g.gif
Papildyta:
QUOTE(R. Denisenko @ 2010 03 18, 20:27)
Na ka,nuejau iki vaistines ir nusipirkau OT ir pasirode yra teigiamu teigiamiausias,tikiuosi O vis delto ivyks bigsmile.gif
*

be abejo ,ivyks,kur ji desis thumbup.gif
Bitute1977
QUOTE(Emse @ 2010 03 18, 18:11)
O jus merginos pagulit pagalve pasikisusios po sedyne po ND?  As tai stengiuos nors 5-10min paguleti, bet paskui tik atsistoju tai taip ir plusteli visi grazumai lauk, ar jums irgi taip?  Gal man viskas ir isgeba, neuzislaiko?  As jau prisigalvoju visokiu nesamoniu, nes niekada dar nereikejo sitiek stengtis kad pastociau, visada gaudavosi be jokiu pastangu, as tik neseniai suzinojau apie tokius OT testus(geda aisku), nu bet kad niekada nereikedavo, o dabar va jau sitas ketvirtas ciklas ir kolkas nieko verysad.gif
*

As tai nesidedu pagalves,o paprasciausiai po ND uzmiegu blush2.gif ir po keliu valandikiu keliuosi i WC,gerai cia ar ne,nezinau ax.gif
Kyria
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 18, 15:50)
mirksiukas.gif
Tai sakau, gal čia tik man vienai jie lauk eina  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

na nemanau kad nors vienai isigeria lotuliukas.gif butu negirdetas atvejis blink.gif
g36
dekoju visoms, paiskaiciau naudingu patarimu ir situaciju 4u.gif
Tahoe
Labas rytas

QUOTE(Ice tea @ 2010 03 18, 14:33)
Knygos rašo : "Ovuliacija įvyksta maždaug ciklo viduryje, apie 14 dienų (normos ribos 12–16 dienų) iki ateinančių mėnesinių. "
Dar info
*

Aciu uz nuorodas 4u.gif
As zinau, kad likus 14d iki ateinanciu mm, bet man idomu ar gali tarkim O ivykti 8-9CD ir pan. Na, bet nesvarbu, cia gal labiau teorinis klausimas, gal man taip nenutiks, nes butu laaabai jau anksti smile.gif

Idomiai mano BT pakilusi tokia, idomu kaip bus per antraja faze, tikiuosi bus bent koks soktelejimas, nes paprasta pas mane tokia laikosi ne I, o II fazeje (na, gal kiek aukstesne) unsure.gif
dijakicia
Labas rytas merginos 4u.gif

Ice tea, ar priimsit i savo namucius ax.gif

Mes planavom planavom, pavargom, nusprendem pailset... verysad.gif Bet as jau ipratau stebeti BT ir OT, tai ir toliau tai darysiu, bet jau ne taip kruopsciai ax.gif
Nes jau nestupo pozymiai pradejo vaidentis....Bijau as to psichologinio nestumo... doh.gif

Visom planuojancioms pavasario proga -
user posted image
Ice tea
QUOTE(R. Denisenko @ 2010 03 18, 18:27)
*

O ir BT pakilo thumbup.gif

QUOTE(Kyria @ 2010 03 18, 19:55)
na nemanau kad nors vienai isigeria    lotuliukas.gif  butu negirdetas atvejis  blink.gif
*

Juokauju gi mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Tahoe @ 2010 03 19, 07:12)
bet man idomu ar gali tarkim O ivykti 8-9CD ir pan.

Žinok GALI mirksiukas.gif Aš net su gine kalbėjau apie tokius atvejus, kaip pastojimas iškart po mmm arba prieš pat mmm mirksiukas.gif Sakė būna impulsyvios O, per kurias bac ir pastoji mirksiukas.gif Todėl jinai man ir rekomendavo nepasikliauti vien ciklo viduriu, o mėgautis ND VISĄ ciklą mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dijakicia @ 2010 03 19, 07:44)
Labas rytas merginos 4u.gif
Ice tea, ar priimsit i savo namucius ax.gif

mirksiukas.gif Aišku, kad priimsim rolleyes.gif Visada smagu sulaukti JŪSŲ O tongue.gif mirksiukas.gif

O aš jau baigiau ovuliuoti lotuliukas.gif Vakar įkaliau vaistuką nuo skausmo ir viskas baigėsi mirksiukas.gif Bet su ND patingėjau blush2.gif Tiksliau MB sugalvojo SVARBIĄ priežastį užsibūti darbe ir grįžo, kai aš jau miegojau hihihi.gif hihihi.gif O vidurnaktį pabudau, bet buvo gaila VĖL prievartauti vyrą doh.gif mirksiukas.gif
dijakicia
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 19, 10:10)

mirksiukas.gif Aišku, kad priimsim rolleyes.gif Visada smagu sulaukti JŪSŲ O  tongue.gif  mirksiukas.gif
O aš jau baigiau ovuliuoti  lotuliukas.gif Vakar įkaliau vaistuką nuo skausmo ir viskas baigėsi  mirksiukas.gif Bet su ND patingėjau blush2.gif Tiksliau MB sugalvojo SVARBIĄ priežastį užsibūti darbe ir grįžo, kai aš jau miegojau  hihihi.gif  hihihi.gif O vidurnaktį pabudau, bet buvo gaila VĖL prievartauti vyrą  doh.gif  mirksiukas.gif
*

Tai va ir as ant dienu tureciau gaudyti O blush2.gif Bet su ND pas mane atvirkstine situacija blush2.gif MV pyksta, kai sakau - davai ne kiekviena diena, o kas antra, kad stipresni grikiukai butu lotuliukas.gif
Kyria
QUOTE(dijakicia @ 2010 03 19, 08:18)
Tai va ir as ant dienu tureciau gaudyti O  blush2.gif  Bet su ND pas mane atvirkstine situacija blush2.gif  MV pyksta, kai sakau - davai ne kiekviena diena, o kas antra, kad stipresni grikiukai butu lotuliukas.gif
*

sveikutes
dijakicia - tu tik dziaukis tb entuziasmu bigsmile.gif
maniskis vakar is baliaus ( darbo) tik puse 2 grizo tai kokie ND tokiu laiku blush2.gif
dijakicia
QUOTE(Kyria @ 2010 03 19, 11:16)
sveikutes
dijakicia - tu tik dziaukis  tb entuziasmu bigsmile.gif
maniskis vakar is baliaus ( darbo) tik puse 2  grizo tai kokie ND tokiu laiku  blush2.gif
*

As dziaugiuosi, tik labai skaudu jam atsakyti, paaiskinti, kodel nenoriu ND blush2.gif Kad tai ne del kazkokiu asmeniniu nenoru, o kad vienas is budu padydinti ir pastiprinti grikiukus verysad.gif

Na va, parodysiu jums savo BT mirksiukas.gif
http://www.babyplan.ru/profile/65701

O OT neigiamas buvo visas dienas. Jokios antros juosteles dar nera. Ziuresim ka siandien pagaminsiu lotuliukas.gif
Ice tea
QUOTE(dijakicia @ 2010 03 19, 11:40)
Na va, parodysiu jums savo BT  mirksiukas.gif
http://www.babyplan.ru/profile/65701

Aišku, tu nekreipk dėmesio į mano sapaliojimus, bet tu dareisi kokius nors tyrimus g.gif Man nelabai patinka tavo BT grafikėliai- nėra ryškaus skirtumo tarp pirmos ir antros ciklo fazės g.gif Kažin kaip su hormonais pas tave g.gif
Freiza
QUOTE(Kyria @ 2010 03 19, 11:16)
sveikutes
dijakicia - tu tik dziaukis  tb entuziasmu bigsmile.gif
maniskis vakar is baliaus ( darbo) tik puse 2  grizo tai kokie ND tokiu laiku  blush2.gif
*

Maniskis irgi vakar pasake, kad jis baisiai pavarges ir nuejo 9 val miegoti verysad.gif Tai mus si menesi isejo trys dienos is eiles ND per O, nu gal sakau kas nors iseis ax.gif
dijakicia
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 19, 12:51)
Aišku, tu nekreipk dėmesio į mano sapaliojimus, bet tu dareisi kokius nors tyrimus  g.gif Man nelabai patinka tavo BT grafikėliai- nėra ryškaus skirtumo tarp pirmos ir antros ciklo fazės  g.gif Kažin kaip su hormonais pas tave  g.gif
*

Atsimeni, klausiau taves kada hormonu tyrimus daryt mirksiukas.gif tai padariau as juos ax.gif Visi tyrimai geri g.gif ir skydliaukes ir prolaktinas ir progesteronas smile.gif
Ir dar man nepatinka kad vienas ciklas skyriasi nuo kito. t.p. kad kai folikulas kaireje kiausydeje vaisingumo pozymiai vienoki, o kai desineje puseje, jie kitokie g.gif Manau mano kiausydes skirtingai funkcianuoja g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.