gandriuke...
2010 05 27, 07:37
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 05 26, 17:35) Rodausi, kaip manot?  Dar nelabai turbut teigiamas.. dar manau neteigiamas
DomingoFaustas
2010 05 27, 07:51
Na man irgi ne teigiamas rodos, bet snd BT jau kilstelejo, jeigu suvedu kitas dienas aukstesnes tai brezia snd O  Na bandysiu snd dar OT pagadint, manau bus teigiamas
mimoza:)
2010 05 27, 09:39
Reikia ND daryt ir diena pries ovuliacija, ne tik per  O testukas tai ant ribos, jau tuoj tuoj...
Violeta*
2010 05 27, 16:42
sveikos, man klausimas iškilo - o tų juostelinių testų tikrai juostelė ta testinė turi būt tokia pati kaip kontrolinė? nes per O išbandžiau 3 skirtingus testus - vienas toks 'termometras" - rodė O labai aiškiai..Bet kaina 50 Lt uz 7 vnt. O kiti juostukai - is ŽA, nu niekaip, testinė juostelė gerokai blankesnė už kontrolinę..tai kaip čia yra, nebesuprantu..Man susidarė įspūdis, kai nėr O testai juostukai apskritai nieko nerodo, o per O vos vos nusidažo..
Bitute1977
2010 05 27, 16:52
QUOTE(Violeta* @ 2010 05 27, 17:42) sveikos, man klausimas iškilo - o tų juostelinių testų tikrai juostelė ta testinė turi būt tokia pati kaip kontrolinė? nes per O išbandžiau 3 skirtingus testus - vienas toks 'termometras" - rodė O labai aiškiai..Bet kaina 50 Lt uz 7 vnt. O kiti juostukai - is ŽA, nu niekaip, testinė juostelė gerokai blankesnė už kontrolinę..tai kaip čia yra, nebesuprantu..Man susidarė įspūdis, kai nėr O testai juostukai apskritai nieko nerodo, o per O vos vos nusidažo..  labas,man is ZA testai rode po II 8 dienas is eiles per cikla  ,nieko as nesupratau,kada ta O vyko ir nebudavo jie ryskus  ,paskui is kitos forumietes pirkau zalias juosteles,tie tai  ,1 diena buvo kuo ryskiausios II ir dabar as jau
Violeta*
2010 05 27, 17:01
va va..ir man tas pats...Jokio to pabrėžtino brūkšniuko, kuris rodytų LH bangą, o tuo pačiu ir ovuliaciją per artimiausias 36 val. ...o vos blankus brūkšniukas savaitę rodo tariamą O..Kai realiai tai - iškraipymas... Parašiau jums į až..Lauksiu atsakymo
DomingoFaustas
2010 05 27, 17:23
Na o as snd pakartojau, tai OT atsakymas toks kaip ir vakar
2010 05 27, 17:45
Tie melyni testukai yra jautresni. Todel reikia but nevalgius, negerus ir t.t. As irgi esu pirkus tuos 7 uz 50 Lt, tai jie labai patiko, su jais viskas aisku. Bet jie ir mazesnio jautrumo.
Bitute1977
2010 05 27, 18:44
QUOTE(mimoza:) @ 2010 05 27, 18:45) Tie melyni testukai yra jautresni. Todel reikia but nevalgius, negerus ir t.t. As irgi esu pirkus tuos 7 uz 50 Lt, tai jie labai patiko, su jais viskas aisku. Bet jie ir mazesnio jautrumo. tai kad bet kokio jautrumo testukus gadinant reikia negerti 3 val
Violeta*
2010 05 27, 21:30
Na ne...turėjau testus, kai yra ovuliacija, ją ir rodo, jokio skirtumo paros metas, valgius, gėrus ar badavus. būdavo labai tikslu - prieš O blankus melsvas brūkšniukas, per O itin ryškus, lenkiant net kontrolinę juostelę, o sekančia dieną po O jau iškart blankesnė juostelė. bet ten buvo ne juosteliniai, o tokie "termometrai".
editukas23
2010 05 28, 00:01
QUOTE(Violeta* @ 2010 05 27, 15:42) sveikos, man klausimas iškilo - o tų juostelinių testų tikrai juostelė ta testinė turi būt tokia pati kaip kontrolinė? nes per O išbandžiau 3 skirtingus testus - vienas toks 'termometras" - rodė O labai aiškiai..Bet kaina 50 Lt uz 7 vnt. O kiti juostukai - is ŽA, nu niekaip, testinė juostelė gerokai blankesnė už kontrolinę..tai kaip čia yra, nebesuprantu..Man susidarė įspūdis, kai nėr O testai juostukai apskritai nieko nerodo, o per O vos vos nusidažo..  Sveikute, Kazkaip keista jog jie tau nieko neparodo, gal juostukai nera tokie jautrus kaip "termometras"???  As dar naujoke OT gadinime, taciau pradejau nuo juostuku, tai isitikinau, kad jie veiksmingi, nors lb pigus, poto pabandziau pakaitalioti brangesnius ir pigesnius taciau tas pats rezultatas. O per ovuliacijos dieneles abu rode vienodai ir lb ryskus, o ovuliacijos diena juostukes greiciau pateike atsakymus, negu paprastom dienom.  Gal testukai brokuoti  Jei nepasisektu si menesiuka pabandyk kita menesiuka  Sekmes!!! Cia imeciau nuoroda jei noretum paziureti kaip atrodo: Melynos juosteles buvo pigios po 0,80ct Zalios juosteles po 2lt Tik atsiprasau jog juosteles aukstyn kojom http://images53.fotki.com/v546/filekZ0G/a7...25redaguota.jpg
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 26, 12:23) Aciu mergytes uz gerus palinkejimus ir sveikinimus,kai tik gydytoja uztvirtins po kokiu 2 sav.,ateisiu cia apciaudeti visas ir geru bacilu paskleisti  ,sekmes kuo dideliausios visoms  dideliausi sveikinimai o su tuo virusu......  mano beveik visos drauges  daryk ka nori nepagaunu bacilos
Zemuogiu pieva
2010 05 28, 14:32
Sveikutes, kartais paskaitinėdavau Jūsų skyrelį, bet parašyti prisiruošiau tik dabar, kai labai reikia OT reikaliukuose nusimanančių patarimo. 3 dienas dariausi OT ir visi testukai rodo II , o T net ryškesnė ir visos juostelės visiškai vienodo intensyvumo. (testai pirkti vaistineje, juosteles, kur po vieną parsiduoda). O trečią dieną dariausi du testukus juostelę ir kasetę, tai kasetėje T buvo gerokai blankesnė. Kaip manote kodėl taip? Gal kuriai irgi taip pasitaikė, brukštelkit
editukas23
2010 05 28, 22:26
QUOTE(Zemuogiu pieva @ 2010 05 28, 13:32) Sveikutes, kartais paskaitinėdavau Jūsų skyrelį, bet parašyti prisiruošiau tik dabar, kai labai reikia OT reikaliukuose nusimanančių patarimo. 3 dienas dariausi OT ir visi testukai rodo II , o T net ryškesnė ir visos juostelės visiškai vienodo intensyvumo. (testai pirkti vaistineje, juosteles, kur po vieną parsiduoda). O trečią dieną dariausi du testukus juostelę ir kasetę, tai kasetėje T buvo gerokai blankesnė. Kaip manote kodėl taip? Gal kuriai irgi taip pasitaikė, brukštelkit Labukas Zemuogiu pieva Is manes menka patareja, bet ziuriu daznas reiskinys kada OT testukai klaidina. As manau, kad testukas nebuvo kokybiskas, nes kita diena tau jau rode gerai su kasetiniu. As gadinau 12 dienu, tai dvi dienas rode II, o praejus 2 dienom jau neberode ovuliacijos.  Gali buti ir organizmas maistauja nes daug atsiliepimu buvau radus. Norejau paklausti tu pirma menesi daraisi? Jei taip tai kita menesi pabandyk pasekti kaip kas, bandyk pirkti kitos firmos OT juosteles ir kelias dienas ilgiau nes gali neuztekti 3 dienu.  Nors lb gerai suprantu jog sitas malonumas daug kainuoja ypac kas gyvena lietuvoj ir jei perki testukus, juosteles is vaistiniu. Bet pabandyk tikiuosi kita menesiuka pasiseks Sekmes
editukas23
2010 05 29, 00:17
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 26, 07:55) Sveikos,na,tikriausiai mano OT gadinimai jau baigti  ,uzvakar NT parode II  ,labai tikiuosi,kad zirniukas tvirtai isikabins  ,sekmes visoms belaukiancioms  Dideli sveikinimai Papildyta:Sveikutes, Na mergaites gal jau kas pradejot gadinti NT? Internete radau nuoroda, pagal kuria galima suzinoti ne tik savo ovuliacijos diena, bet ir kada galima pradeti nustatyneti NT  yra punktas pagal kuri galima paskaiciuoti net gimdymo data, kiek tiesos kiek ne, bet manau mazdaug Gaila, kad ikelti draudziama, bandziau ideti bet jos nerodo, matyt draudzia taisykles Man pagal paskaiciavimus, tai jau neva galima rytoj darytis pirma NT, nes jau 10d. Bet man atrodo dar anstoka  Su pirmu nesekmingu pastojimu, tai parode tik 4 savaite, tai dabar nesitikiu greito rezultato
editukas23
2010 05 29, 00:41
Iki mmm man liko savaitele  Si menesi jau tiksliai zinojau, kada vyks ovuliacija  Tai isitikinau, kad tikrai per tas dieneles pilvuka spazmuoja kaip, kad per menesines, tik jos siek tiek kitokios ir netokios skausmingos, taciau ir po ovuliacijos man kartais uzeidavo pabadymai kurie trukdavo vos akimirka ir gan daznokai, ko kitais menesiais atodo nebuvo. Jau krutine kaip 3 dienas jautri, skausminga ir padidejusi, taciau man krutine buna tokia ir pries mmm. Tai laukiu nesulaukiu atsakymu. Turiu ir dideliu baimiu, kad tik viskas butu gerai, jog vel nereiktu prarasti. Kaip viena mergicka pasisake geriau prarasti anksciau negu veliau ir pasekmes pazesnes, tam pritariu
gandriuke...
2010 05 29, 11:20
Sveikos QUOTE(editukas23 @ 2010 05 29, 00:41) Iki mmm man liko savaitele  Si menesi jau tiksliai zinojau, kada vyks ovuliacija  Tai isitikinau, kad tikrai per tas dieneles pilvuka spazmuoja kaip, kad per menesines, tik jos siek tiek kitokios ir netokios skausmingos, taciau ir po ovuliacijos man kartais uzeidavo pabadymai kurie trukdavo vos akimirka ir gan daznokai, ko kitais menesiais atodo nebuvo. Jau krutine kaip 3 dienas jautri, skausminga ir padidejusi, taciau man krutine buna tokia ir pries mmm. Tai laukiu nesulaukiu atsakymu. Turiu ir dideliu baimiu, kad tik viskas butu gerai, jog vel nereiktu prarasti. Kaip viena mergicka pasisake geriau prarasti anksciau negu veliau ir pasekmes pazesnes, tam pritariu  Sveika prisijungus
Zemuogiu pieva
2010 05 29, 13:51
QUOTE(editukas23 @ 2010 05 28, 20:26) Labukas Zemuogiu pieva Is manes menka patareja, bet ziuriu daznas reiskinys kada OT testukai klaidina. As manau, kad testukas nebuvo kokybiskas, nes kita diena tau jau rode gerai su kasetiniu. As gadinau 12 dienu, tai dvi dienas rode II, o praejus 2 dienom jau neberode ovuliacijos.  Gali buti ir organizmas maistauja nes daug atsiliepimu buvau radus. Norejau paklausti tu pirma menesi daraisi? Jei taip tai kita menesi pabandyk pasekti kaip kas, bandyk pirkti kitos firmos OT juosteles ir kelias dienas ilgiau nes gali neuztekti 3 dienu.  Nors lb gerai suprantu jog sitas malonumas daug kainuoja ypac kas gyvena lietuvoj ir jei perki testukus, juosteles is vaistiniu. Bet pabandyk tikiuosi kita menesiuka pasiseks Sekmes   Aciū už atsakymą, gal dar kas kokia nuomonę turėsit. Testukus esu rudenį darius, tai taippogi buvo pastoviai II brukšniukas, tik tada T visada buvo blankesnis( dariausi kasetinius), tik apie 17 c.d.lyg tamsėjo. Na ir ketvirtą dieną tas pats juostelė - T ryškesnė, o kasetė - T blankesnė, na cūdai kažkokie su tais testais. Dariau nuo 11c.d. iki 14 c.d., kaip manot ar toliau tęsti? O kokio jautrumo testukus geriau naudoti?
editukas23
2010 05 29, 14:38
QUOTE(Zemuogiu pieva @ 2010 05 29, 12:51)  Aciū už atsakymą, gal dar kas kokia nuomonę turėsit. Testukus esu rudenį darius, tai taippogi buvo pastoviai II brukšniukas, tik tada T visada buvo blankesnis( dariausi kasetinius), tik apie 17 c.d.lyg tamsėjo. Na ir ketvirtą dieną tas pats juostelė - T ryškesnė, o kasetė - T blankesnė, na cūdai kažkokie su tais testais. Dariau nuo 11c.d. iki 14 c.d., kaip manot ar toliau tęsti? O kokio jautrumo testukus geriau naudoti? Bet jei tau ir anskciau tai yra buve tai jau tikrai mistika kazkokia  Manau, kad uztekt turetu, nes tu jau zinai mazdaug savo dieneles, tai neverta gadinti lb daug. As kaip nezinojau tiksliai tai sugadinau lb daug
Buteryte
2010 05 29, 15:11
Sveikos norejau pasiklausti, o kokius jus OT perkat? kurie geriausi? o kurie jum pasirode visai nieko gero? Kazkaip pagalvojau reik ir man pagaudyt savo dieneles, bet nesinori prisipirkti kokiu nors nelabai kokiu testuku.. Please, pasidalinkit patirtim
Bitute1977
2010 05 30, 08:34
QUOTE(Buteryte @ 2010 05 29, 16:11) Sveikos norejau pasiklausti, o kokius jus OT perkat? kurie geriausi? o kurie jum pasirode visai nieko gero? Kazkaip pagalvojau reik ir man pagaudyt savo dieneles, bet nesinori prisipirkti kokiu nors nelabai kokiu testuku.. Please, pasidalinkit patirtim Labas,as bandziau ir melynus ir zalius,man zali 20 jautrumo  ,pirkau is forumietes caramelcandy
HappyAngel
2010 05 30, 11:33
Šis pranešimas yra skelbiamas daugelyje forumo temų, čia informacija apie pasikeitusią tvarką, ir būsimą parašų tvarkymosi akciją
| ! |
| Mieli portalo narės/nariai, Norėtumėm paprašyti susitvarkyti Jūsų parašus, kurie paskutiniu metu labai neatitinka taisyklių. (taisykles rasite čia )
Norėtumėm priminti, kad paraše gali būti:
* arba 2 liniuotės * arba 1 liniuotė 1 paveikslėlis/nuotrauka * arba 1 liniuotė 1 didesnis užrašas (7-10dydžio) * arba 2 liniuotės vienas mažas užrašas (iki 5 dydžio pageidautina)
Paraše negalima susirašyti kilogramų, centimetrų bei dantukų ar kokių kitų jūsų mažylių pasiekimų, tam skirti Jūsų dienoraščiai forume)
Yra narių, kurios į parašus įsikelia galerijų/temų nuorodas, norėtumėm priminti, kad paraše galima turėti:
* šeimos nuotraukų galeriją * augintinių/augalų nuotraukų galerija * rankdarbių galeriją be kainų * nuorodą į paramos, ar kitą ne komercinės paskirties temą (kelionės, bendraminčiai, bendraamžiai ir pan.)
Blog'ų, parašuose turėti negalima. Norinčios jį turėti, gali įsikelti per profilio informaciją "asmeninis tinklalapis".
tema apie parašus yra čia ir čia konkretus paaiškinimas, kas ir kodėl leistina/neleistina yra čia
Informacija apie tai, ko nei temose nei parašuose turėti negalima čia
Pastaruoju metu buvo padaryti keli pakeitimai dėl leidžiamų simbolių skaičiaus paraše. Šiuo metu paraše galima turėti 3 eilutes užrašų/liniuočių/nuorodų. Sistemą tarpą tarp liniuočių ar nuorodų priima irgi kaip eilutę.
P.S. narės, išsipirkusios komercines temas, parašuose gali turėti tiek galerijas su kainomis, tiek nuorodas į jų komercines temas, tiek kvietimus pirkti jų prekes.
Prašytume susitvarkyti parašus per 2 savaites, nes nuo birželio 14d., prasidės masinis parašų trynimas, ir radus netvarkingą parašą, jis bus naikinamas, o narei/nariui skiriama nuobauda.
|
DomingoFaustas
2010 05 31, 17:11
Pagaliau
editukas23
2010 05 31, 20:35
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 05 31, 16:11) Pagaliau  Sveikinam Papildyta:QUOTE(Buteryte @ 2010 05 29, 14:11) Sveikos norejau pasiklausti, o kokius jus OT perkat? kurie geriausi? o kurie jum pasirode visai nieko gero? Kazkaip pagalvojau reik ir man pagaudyt savo dieneles, bet nesinori prisipirkti kokiu nors nelabai kokiu testuku.. Please, pasidalinkit patirtim Sveikute, Sios firmos visai nieko OT juosteles http://www.safescreen.co.ukBent pirma menesi lb gerai parode, o kas gausis ziuresim
editukas23
2010 05 31, 21:03
QUOTE(editukas23 @ 2010 05 31, 19:35) Sveikinam Papildyta:Sveikute, Sios firmos visai nieko OT juosteles http://www.safescreen.co.ukBent pirma menesi lb gerai parode, o kas gausis ziuresim  Sitos zalios juosteles, tokios pat kaip ir pries tai rasiau apie kitos firmos juosteles( melynas) Cia kaip jos atrodo http://images116.fotki.com/v1596/photos/8/...DSCF3790-vi.jpg
ramune.v
2010 06 03, 13:23
sveikutes, noriu konsultacijos iki siu mmm negalvojau gadinti OT, bet siandien kaip tais pajutau maudima kaip pries mmm ir gleives tokios vaisingos pasirode, tai nutariau pasidaryti OT pabandymui. Siaip ciklas apie 30 dienu buna, o siandien jau 20 c.d. bet visada maniau kad man O buna veliau  bet darau pirma kart o ir BT nematuodavau... Juostele ryski, bet situose reikaluose esu visiskai naujoke, gal sakau testas per jautrus, o gal jau nebelaikas daryti OT nes pries mmm  ka galit pakomentuoti?
gandriuke...
2010 06 03, 14:03
OT tikrai teigiamas  Na gal pas tave tikrai ovuliacija veliau  arba sis ciklas bus ilgesnis
ramune.v
2010 06 03, 14:56
QUOTE(gandriuke... @ 2010 06 03, 15:03) OT tikrai teigiamas  Na gal pas tave tikrai ovuliacija veliau  arba sis ciklas bus ilgesnis  is testo man ir teigiamas  , vat nezinau kaip ten kitom dienom, ner su kuo palyginti, gal sakau per jautrus jie man... o gali but ryskus kai ne O jei per jautrus?  Ciklas grybauja-tai gali but ir ilgesnis, na arba mano O veliau buna nei iprasta
editukas23
2010 06 03, 18:24
QUOTE(ramune.v @ 2010 06 03, 12:23) sveikutes, noriu konsultacijos iki siu mmm negalvojau gadinti OT, bet siandien kaip tais pajutau maudima kaip pries mmm ir gleives tokios vaisingos pasirode, tai nutariau pasidaryti OT pabandymui. Siaip ciklas apie 30 dienu buna, o siandien jau 20 c.d. bet visada maniau kad man O buna veliau  bet darau pirma kart o ir BT nematuodavau... Juostele ryski, bet situose reikaluose esu visiskai naujoke, gal sakau testas per jautrus, o gal jau nebelaikas daryti OT nes pries mmm  ka galit pakomentuoti?  Sveikute, na jau lb graziai atrodo tavo ryzkus testukas  As manau juk nei viena nesam tikra koks ta menesi bus ciklas i prieki juk negalim uzbegti. Buna kad sergi daugmaz kas 35d, o kartais pasitaiko ir 30-40d. Greiciausiai tavo ovuliacija nusikele kelias dienas veliau, tai jei uzkibsi tai sveikinsim, o jei ne mmm ateis siek tiek veliau  Mano gine yra nekarta sakius, kad jei plius minus 5 dienas jei veluoja cia yra normalu, kada bus po 10 dienu skirtumas tada issireguliavusios mmm. As kol paaugle buvau sirkdavau kas 40-45d bet dabar sitiek metu praejo jos keiciasi kaip ir pats sirgimas. Dabar mano ciklas 30-35d. Tai nesijaudinkink. Juk mes zmones ne kompiuteriai neimanoma visiems tiksliai viskas ateiti, juk gyvenime yra is streso ir siaip visokiausiu dalyku, kurie viska nulemia.
ramune.v
2010 06 03, 22:15
Aciu mergytes uz nuomones  ziuresiu  del ciklo ilgumo tai tikrai nieks neaisku daugumai, man pries mano pupa tai "grybaudavo" labai, paskui 5m. KT geriau, tai viskas buvo aisku  o tada susiplanavom ir greit prisiplanavom  po to kai maitinau tai nieko 9men - sachara konkreti  tai dabar vel stebiu save po daug metu ir ziuriu kas cia gaunasi-"grybauja" ziuriu vel  - na bus kaip bus
editukas23
2010 06 04, 12:58
Sveikos mergaites, Ech sis menesiukas kaip visi tie du menesiukai nepavyko mums sulaukti gandru  Pusantros paros patepliojo, o nakti jau i namelio duris pasibelde nelaukti sveciai-skausmai ir normalios mmm.Na pagal paskaiciavimus mmm normalios atejo paciu laiku +- 1d. Tai neatsiejami draugai mano vaistai, pasibaigusiam poveikiui iskarto is lovos ismete skausmai  . Tai tikiuosi kita men gal pasiseks
Afrodite69
2010 06 04, 15:10
QUOTE(editukas23 @ 2010 06 04, 13:58) Sveikos mergaites, Ech sis menesiukas kaip visi tie du menesiukai nepavyko mums sulaukti gandru  Pusantros paros patepliojo, o nakti jau i namelio duris pasibelde nelaukti sveciai-skausmai ir normalios mmm.Na pagal paskaiciavimus mmm normalios atejo paciu laiku +- 1d. Tai neatsiejami draugai mano vaistai, pasibaigusiam poveikiui iskarto is lovos ismete skausmai  . Tai tikiuosi kita men gal pasiseks   Linkiu kad kitas menuo but tas stebuklingas. O man uzvakar parode du aiskius OT,vakar antras bruksniukas buvo zyyyymiai ryskesnis uz testini kaip ir pas ramune.v tik mano jautrumas 20.O ir visa ta diena kaip stipriai maude kaire kiauside,o vakare jaunebemaude o skaudejo.Bet visvien su vyru padarem ND.  nors vyras bijojo prisiliesti it kaip prie porcelianines leles. O va siandien jokiu skausmu ar maudimu
editukas23
2010 06 04, 16:15
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 06 04, 14:10)  Linkiu kad kitas menuo but tas stebuklingas. O man uzvakar parode du aiskius OT,vakar antras bruksniukas buvo zyyyymiai ryskesnis uz testini kaip ir pas ramune.v tik mano jautrumas 20.O ir visa ta diena kaip stipriai maude kaire kiauside,o vakare jaunebemaude o skaudejo.Bet visvien su vyru padarem ND.  nors vyras bijojo prisiliesti it kaip prie porcelianines leles. O va siandien jokiu skausmu ar maudimu  Aciu uz palaikyma  , o tau si menesi sekmes linkiu sulaukti savo stebuklelio
labas visoms pries 2 sav issiemiau spirale ir pradejome gaminti dukra  ,ziuresim kas gausis.visos temos neskaiciau,tad gal nesupyksite jei pasikartosiu....noriu paklaust del vaisingu dienu testu,ar kam pasiteisino?ar pavyko juo naudojantis pastoti?ar g :ax:patikimesnis budas matuoti temp?sergu reguliariai kas 28 d.dat mano vaisingos dienos 12-14 d ?
ramune.v
2010 06 04, 18:30
QUOTE(disa @ 2010 06 04, 17:28) labas visoms pries 2 sav issiemiau spirale ir pradejome gaminti dukra  ,ziuresim kas gausis.visos temos neskaiciau,tad gal nesupyksite jei pasikartosiu....noriu paklaust del vaisingu dienu testu,ar kam pasiteisino?ar pavyko juo naudojantis pastoti?ar g :ax:patikimesnis budas matuoti temp?sergu reguliariai kas 28 d.dat mano vaisingos dienos 12-14 d ? Sveika, as cia ir naujoke, bet biski jau zinau  Pasiteisint OT - aisku pasiteisina, o kaip kitaip, juk nustatai savo vaisingas dienas gi, zinau daug merginu kurios butent taip ir patapo  va as bandau O sugauti, nes bernaicio norim, bet cia kaip bus taip  jei tavo mmm pastovios ir ciklas 28d. tai testukus teoriskai reiktu gadinti nuo 12c.d. o gal net 1-2d. anksciau nes tai individualus dalykas, pasek savo savijauta. Del temp. matavimo tai atskira kalba. Yra net atskira tema tam. Patarciau jei tingi viska skaityti, isiskaityti sios temutes bent 1psl.  o cia jei ir tam neturi laiko: Ovuliacijos testas yra veikiamas liuteinizuojančio hormono (LH), kurio prieš pat ovuliaciją organizme labai padaugėja. Tai vadinama LH banga, kuri yra ovuliacijos proceso pradžios indikacija. Ovuliacijos testas parodo būtent LH bangą. Taip moteris gali tiksliai nustatyti ovuliacijos pradžią. Teigiamas ovuliacijos testo rezultatas reiškia, jog netrukus (per 20 44 valandas po LH bangos) prasidės ovuliacija. Jei moteris nori pastoti, kitos 1 2 dienos po ovuliacijos yra vaisingiausios. Vaisingumo pikas tęsiasi maždaug 36 valandas po LH bangos.
Ar bazalinės kūno temperatūros metodas nustato tą patį kaip ir ovuliacijos testas? Bazalinė kūno temperatūra nurodo buvus LH bangą tada, kai ši jau būna pasibaigusi. Todėl bazalinės kūno temperatūros matavimas neleidžia nustatyti LH bangos. Ją labai tiksliai tada, kai Jūsų šansas pastoti yra pats didžiausias parodys ovuliacijos testas.Papildyta:QUOTE(Afrodite69 @ 2010 06 04, 16:10) O man uzvakar parode du aiskius OT,vakar antras bruksniukas buvo zyyyymiai ryskesnis uz testini kaip ir pas ramune.v tik mano jautrumas 20.O ir visa ta diena kaip stipriai maude kaire kiauside,o vakare jaunebemaude o skaudejo.Bet visvien su vyru padarem ND.  nors vyras bijojo prisiliesti it kaip prie porcelianines leles. O va siandien jokiu skausmu ar maudimu  linkiu kad ND butu sekmingi buve  maniskiu OT jautrumas irgi 20. Mano OT siandien jau netoks ryskus, tai gal tikrai vakar O buvo  tik va neaisku kas pries tai buvo...ir skausmas aiskus bet ne sonuose, biski kitoks-todel ir abejoju...
QUOTE(ramune.v @ 2010 06 04, 19:30) Sveika, as cia ir naujoke, bet biski jau zinau  Pasiteisint OT - aisku pasiteisina, o kaip kitaip, juk nustatai savo vaisingas dienas gi, zinau daug merginu kurios butent taip ir patapo  va as bandau O sugauti, nes bernaicio norim, bet cia kaip bus taip  jei tavo mmm pastovios ir ciklas 28d. tai testukus teoriskai reiktu gadinti nuo 12c.d. o gal net 1-2d. anksciau nes tai individualus dalykas, pasek savo savijauta. Del temp. matavimo tai atskira kalba. Yra net atskira tema tam. Patarciau jei tingi viska skaityti, isiskaityti sios temutes bent 1psl.  o cia jei ir tam neturi laiko: Ovuliacijos testas yra veikiamas liuteinizuojančio hormono (LH), kurio prieš pat ovuliaciją organizme labai padaugėja. Tai vadinama LH banga, kuri yra ovuliacijos proceso pradžios indikacija. Ovuliacijos testas parodo būtent LH bangą. Taip moteris gali tiksliai nustatyti ovuliacijos pradžią. Teigiamas ovuliacijos testo rezultatas reiškia, jog netrukus (per 20 44 valandas po LH bangos) prasidės ovuliacija. Jei moteris nori pastoti, kitos 1 2 dienos po ovuliacijos yra vaisingiausios. Vaisingumo pikas tęsiasi maždaug 36 valandas po LH bangos.
Ar bazalinės kūno temperatūros metodas nustato tą patį kaip ir ovuliacijos testas? Bazalinė kūno temperatūra nurodo buvus LH bangą tada, kai ši jau būna pasibaigusi. Todėl bazalinės kūno temperatūros matavimas neleidžia nustatyti LH bangos. Ją labai tiksliai tada, kai Jūsų šansas pastoti yra pats didžiausias parodys ovuliacijos testas.Papildyta:aciu tau uz info  ,del savijautos tai kokia ji turi buti?  ,jezau kaip geda kad nestebejau niekada.siand mano menesiniu 2 diena,tai kada man cia ta testa daryti?ir kokiu principu jis darosi?seiles,slapimas?kas?
ramune.v
2010 06 04, 19:02
QUOTE(disa @ 2010 06 04, 19:33) aciu tau uz info  ,del savijautos tai kokia ji turi buti?  ,jezau kaip geda kad nestebejau niekada.siand mano menesiniu 2 diena,tai kada man cia ta testa daryti?ir kokiu principu jis darosi?seiles,slapimas?kas? Na del nestebejimo tai-kai nereik tai neapsikrauni papildomais rupesciais, man ir taip  Siaip gaunasi, kad sio reikalo naujoke naujoke mokina  nes pati tiek tezinau, bet gal padesiu  Del sekimo tai pabandyk pastebeti vaisingas gleives - jos buna kiap kiausinio baltymas, skaidrios, gausios, dazniau tada kyla noras  per O jauciami skausmai sonuose ar pilvo apacioje (panasiai kaip pries mmm) ir t.t. Sakei kad tavo ciklas 28d. tai teoriskai turetum OT darytis nuo 12c.d., bet gali ir pora d. anksciau, bus aiskiau bent jau pradzioje. (Jei jau siandien 2 c.d. tai tada darytis gali nuo 10 c.d. tai butu 06.12), teoriskai O turetu buti +/-06.17 diena, tai OT darai kelias d. pries ja ir po jos, tada matai kaip keiciasi juosteliu bruksniuku spalva. Visgi patariu pasiskaityti 1psl.  ten apraso kaip daromas OT (naudojamas slapimas). Siaip dazniausiai forumietes perka OT ir SM - tik manau kad negaliu viesai to reklamuoti  jei domins is ko-rasykit i AZ-parasysiu nikus
2010 06 04, 20:43
QUOTE(editukas23 @ 2010 06 04, 14:58) Sveikos mergaites, Ech sis menesiukas kaip visi tie du menesiukai nepavyko mums sulaukti gandru  Pusantros paros patepliojo, o nakti jau i namelio duris pasibelde nelaukti sveciai-skausmai ir normalios mmm.Na pagal paskaiciavimus mmm normalios atejo paciu laiku +- 1d. Tai neatsiejami draugai mano vaistai, pasibaigusiam poveikiui iskarto is lovos ismete skausmai  . Tai tikiuosi kita men gal pasiseks  Gal kitas bus sekmingas  dar tik trecias ciklas... Papildyta:As galvoju, kad reikia nusipirkti mazesnio jautrumo OV testuku  Dabar naudoju 20, tai kartais man jie nepatinka, lyg suabejoju tuo ryskumu, yra ta OV ar ne  Turejau nusipirkus is vaistines, berods 40 ar 50 jautrumo, tai buvo labai aiskiai ir ryskiai
Afrodite69
2010 06 05, 11:16
QUOTE(editukas23 @ 2010 06 04, 17:15) Aciu uz palaikyma  , o tau si menesi sekmes linkiu sulaukti savo stebuklelio  Aciukas saulyte,zinoma kad linkiu ir tau bei visoms kitoms kuo greiciau tapti Na,man beliko laukti mano dieneles  Nors manau kad kai eisiu darytis progesterono tyrima,darysiuos ir HCG.Nes man butinai reik suzinoti iki birzelio 14 dienos ar as  Mano OT labai ryskus buvo birzelio 3 diena ir skausmai kiaurej kiausidej buvo.O sekancia diena viskas nurimo.Logiskai mastant reiskia kad man ivyko matyt nakti arba anksti ryte O  Bet va BT viska isjudino  Pasimeciau visai-pagal BT man O ivyko birzelio2  nu nieko nesuprantu
ramune.v
2010 06 05, 13:38
Nu as tai siandien visai pasimeciau  nieko nebesuprantu... mmm turejo buti anksciausiai tik po savaites, o OT pries pora d. 20c.d. rode riebiu riebiausiai II...na galvojau gal nusikele ir mmm bus veliau...dabar OT blankeja jau pora d. ir prasidejo tempiojimas  nieko nebesuprantu, kaip kad mmm jau belstusi, bet tada kaip suprasti OT ?  mistika visiskai. Ka galit pakomentuoti? foto tai nelabai kokybiska, siaip matosi ryskiau tie II
'LUNYTE'
2010 06 05, 15:30
QUOTE(ramune.v @ 2010 06 04, 19:30) Teigiamas ovuliacijos testo rezultatas reiškia, jog netrukus ( per 20 44 valandas po LH bangos) prasidės ovuliacija. Jei moteris nori pastoti, kitos 1 2 dienos po ovuliacijos yra vaisingiausios. Vaisingumo pikas tęsiasi maždaug 36 valandas po LH bangos. Mergaites, tai kada tiksliai ta ovuliacija prasideda??? nes tikrai esu ne vienoje vietoje skaicius, kad po LH bangos, ovuliacija prasideda 12-24 val. Man reikia tiksliai zinoti, kada prasideda ovuliacija, nes norim berniuko, o jau tarp 12 ir 44 valandu - skirtumas didziulis  , o zinant, kad 12 valandu po ovuliacijos, jau palankiausia yra mergaitei, tai paklaidos kaip ir buti negali Na kuo toliau, tuo viskas sudetingiau atrodo
DomingoFaustas
2010 06 05, 18:38
QUOTE(LLuna @ 2010 06 05, 16:30) Mergaites, tai kada tiksliai ta ovuliacija prasideda??? nes tikrai esu ne vienoje vietoje skaicius, kad po LH bangos, ovuliacija prasideda 12-24 val. Man reikia tiksliai zinoti, kada prasideda ovuliacija, nes norim berniuko, o jau tarp 12 ir 44 valandu - skirtumas didziulis  , o zinant, kad 12 valandu po ovuliacijos, jau palankiausia yra mergaitei, tai paklaidos kaip ir buti negali Na kuo toliau, tuo viskas sudetingiau atrodo  Po LH bangos gali prasideti ir po 12 valandu ir po 24 ir netgi po 36 valandu, cia individualiai  Man asmeniskai tai po teigiamo OT kitai dienai jau turiu O, tai praktiskai ji ivyksta 24 valandu begyje  Gali kartu matuoti dar ir BT tai tuomet matysi per koki laikotarpi ta O tau vyksta
Zemaiciuke
2010 06 05, 21:06
sveikos merginos, kaip jums atrodo ar virsutinis testas gali buti teigiamas?  P.S. atsiprasau uz bloga nuotraukos kokybe
editukas23
2010 06 05, 23:08
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 06 05, 20:06) sveikos merginos, kaip jums atrodo ar virsutinis testas gali buti teigiamas?  P.S. atsiprasau uz bloga nuotraukos kokybe  , Sveikute, manau, kad galetu, aisku iziureti siek tiek sunku  , bet jei tau neramu padaryk dar kelias dieneles tada jau zinosi 100 proc, aisku tik nepamirskit
DomingoFaustas
2010 06 06, 08:26
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 06 05, 22:06) sveikos merginos, kaip jums atrodo ar virsutinis testas gali buti teigiamas?  P.S. atsiprasau uz bloga nuotraukos kokybe  Kazko nerodo nuotraukos
2010 06 06, 10:22
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 06 05, 23:06) sveikos merginos, kaip jums atrodo ar virsutinis testas gali buti teigiamas? P.S. atsiprasau uz bloga nuotraukos kokybe  Pagal mane, tai jie cia visi teigiami  nu gal pats apatinis siek tiek sviesesnis...
'LUNYTE'
2010 06 06, 11:18
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 06 05, 19:38) Po LH bangos gali prasideti ir po 12 valandu ir po 24 ir netgi po 36 valandu, cia individualiai  Man asmeniskai tai po teigiamo OT kitai dienai jau turiu O, tai praktiskai ji ivyksta 24 valandu begyje  Gali kartu matuoti dar ir BT tai tuomet matysi per koki laikotarpi ta O tau vyksta  Neturiu galimybes matuosi BT  , o kokiu dar yra budu suzinoti, kada tiksliai ivyksta O, nes iki siol galvojau, kad cia jau taisykle, kad po LH bangos, per 12-24 val, VISOMS prasideda O (na, kurioms is vis ji prasideda)  . Man cia taip viskas painu, kad skaitau jusu tema kaip poterius kas vakara, bet niekas cia man neaisku
editukas23
2010 06 06, 15:20
QUOTE(LLuna @ 2010 06 06, 10:18) Neturiu galimybes matuosi BT  , o kokiu dar yra budu suzinoti, kada tiksliai ivyksta O, nes iki siol galvojau, kad cia jau taisykle, kad po LH bangos, per 12-24 val, VISOMS prasideda O (na, kurioms is vis ji prasideda)  . Man cia taip viskas painu, kad skaitau jusu tema kaip poterius kas vakara, bet niekas cia man neaisku  Sveikute, tu tokia neviena as ir nesu matavus  Aisku mes planuojam ne taip senai, tai tik susigundziau OT,o prie BT reikia irgi didelio darbo, kas ryta keliuos kasdien vos ne skirtingu laiku, priklauso kada vyra isleidziu i darba, jei pradeciau tai tureciau nuo 4:30 pradeti,bet tada jau pastoviai, tai miegas nuo to kencia,nes kas ryta reiktu darytis  Na budu yra, tik reikia tureti daikciuku, kur pagal seiles tikrina ir tt. Mat gal O ir buna, taciau juk daug veiksniu tai lemia, kad pora ir sveika visvien nepavyksta pastoti, tai nepergyvenk labai. Man sis menuo pirmas kada dariaus OT siaip buvo trecias. Tai si menesi nepavyko, bet manau iki metu galima nesukti galvos. Pries pora metu kai kuriuos tyrimus teko darytis, bet tai nebuvo tie tyrimai kurie butu susije su vaisingumu, taciau jokiu virusu ar siaip nepageidaujamu sveciu nebuvo,sveika sveikutele apart uzdegimo kuri patys daktarai vilkino. Na tirtis rimciau pradetume jau po kokiu metu ar net veliau
admin*1
2010 06 06, 15:20
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|