9 metų berniukas jau draugauja su panele, kaip manote ar tai normalu? Beveik visą laisvą laiką praleidzia kartu
Butu malonu sulaukti Jusų nuomonių
Labas,
9 metų berniukas jau draugauja su panele, kaip manote ar tai normalu? Beveik visą laisvą laiką praleidzia kartu Butu malonu sulaukti Jusų nuomonių
Hmm..
Mano nuomone tai šiek tiek keista.. Aišku ta draugystė turbūt ir yra tik draugystė. Bet devyni metai..Gal šiek tiek per anksti.. Jeigu būtų mano vaikas,tai žinoma,draugauti nedrausčiau..bet nežinau..labai keistai skamba QUOTE(peace? @ 2010 03 10, 21:10) Hmm.. Mano nuomone tai šiek tiek keista.. Aišku ta draugystė turbūt ir yra tik draugystė. Bet devyni metai..Gal šiek tiek per anksti.. Jeigu būtų mano vaikas,tai žinoma,draugauti nedrausčiau..bet nežinau..labai keistai skamba Mane tai del to neramina, kad abutu yra labai kaskaip vienas prie kito prisirise, taip pat draugauti tai nedraudziu, tik man irgi keistoka QUOTE(Skaidri Upe @ 2010 03 10, 22:52) Mane tai del to neramina, kad abutu yra labai kaskaip vienas prie kito prisirise, taip pat draugauti tai nedraudziu, tik man irgi keistoka Na,nežinau,galbūt jie prisirišę dėl to kad yra labai geri draugai. Gal jis sako,kad ten jo panelė..Nu net nežinau,atsimenu,kai aš buvau tokio amžiaus mano draugės visos buvo tik mergaitės,su berniukais iš vis ne draugavau.. Tai man ir atrodo,kad jie tiesiog labai geri draugai,tik viską sureikšmina kaip į porelę.. tai va.. QUOTE(Skaidri Upe @ 2010 03 10, 18:19) Labas, 9 metų berniukas jau draugauja su panele, kaip manote ar tai normalu? Beveik visą laisvą laiką praleidzia kartu Butu malonu sulaukti Jusų nuomonių O jeigu dvi devyniu metu mergaites ( arba du berniukai) ,butu labai gerais draugais ir visa laisva laika praleistu kartu ? Irgi galvotum,kad tai galetu privesti prie ko nors netiketo ? O tai TIKRAI netiketa butu QUOTE(monyte @ 2010 03 11, 13:28) O jeigu dvi devyniu metu mergaites ( arba du berniukai) ,butu labai gerais draugais ir visa laisva laika praleistu kartu ? Irgi galvotum,kad tai galetu privesti prie ko nors netiketo ? O tai TIKRAI netiketa butu QUOTE(Skaidri Upe @ 2010 03 11, 14:08) Idomiai ir tu mastai... As pamenu ,vaiksciodavau su drauge uz ranku siskubusios ir uz parankes irgi ,o ir mano dukryte dabar su savo draugute,kuri 2,5 metu uz ja vyresne,abi ir uz ranku susikimba i sugulusios abi knygutes varto... Kazkaip nieko as tame blogo neizvelgiu. Manau,kad perlenki lazda QUOTE(Skaidri Upe @ 2010 03 10, 20:19) Labas, 9 metų berniukas jau draugauja su panele, kaip manote ar tai normalu? Beveik visą laisvą laiką praleidzia kartu Manau, tai labai gražu, gerai auklėjat sūnų, jei mergaitės su juo draugauti nebijo, juk tokiam amžiuj mergaitėms svarbu, ar berniukas nesimuša, gerai mokosi, neapleistas ir t.t., o jei dar pasikalbėti turi apie ką, tai išvis puiku. Jei vaikai sužinotų, ko bijot, švelniai tariant, nesuprastų jūsų. Nesugadinkit gražios draugystės savo pošlais įtarinėjimais.
o "apie ką" tokių metų vaikai gali draugauti, jei ne kartu žaisti? mano vaikystės kieme buvo daugiau berniukų negu mergaičių, ir tos pačios gana zaraznos pasitaikė.
Nieko baisaus, gal ir peraugs po kelių metų ta draugystė į ką nors rimčiau, o gal ir ne. Tegul draugauja. Vaikystėj mes dvi mergaitės su 5 berniukais žaisdavom, nieko, iki šiol geri draugai, šeimom draugaujam.
Manau, kad tai normalu
Reiskia berniukas sveikas, moka bendrauti su mergaitemis ir mokes visa laika. Cia paprasta vaikiska draugyste kuri tik i gera. Mano dukra kai buvo kokiu seseriu metu su visais vaikais zaisdama ar budavo mergaites ar berniukai susipesdavo ir susipykdavo. Tik vienas berniukas buvo su kuriuo ji puikiai sutardavo ir graziai draugaudavo. gal tiesiog vaiku charakteriai sutapo. Tai zentu patyliukais vadindavau as ji
Mūsų laikais net mintis nekildavo, apie tokius dalykus, kokie nutinka šiais laikais
o ką, jauniausia motina pasauly, kelių metų buvo? atspėjot- 9. čia šiaip sau-pamąstymui QUOTE(Pumpuriuks @ 2010 03 16, 15:54) Mūsų laikais net mintis nekildavo, apie tokius dalykus, kokie nutinka šiais laikais o ką, jauniausia motina pasauly, kelių metų buvo? atspėjot- 9. čia šiaip sau-pamąstymui Jau ko tai nenusišnekėkite, su savo pamąstymais. Jei mamytė rūpinasi sūnumi, ir sūnus nėra kaip jūs su savo pamąstymais ''ištvirkęs'' ,mergaitėms po sijonais nelenda, tada viskas OK tegul draugauja ir džiaugiasi vaikyste Labai miela QUOTE(mergaite.. @ 2010 03 16, 19:20) Jau ko tai nenusišnekėkite, su savo pamąstymais. Jei mamytė rūpinasi sūnumi, ir sūnus nėra kaip jūs su savo pamąstymais ''ištvirkęs'' ,mergaitėms po sijonais nelenda, tada viskas OK tegul draugauja ir džiaugiasi vaikyste Labai miela Nei aš ištvirkus, nei sūnus moters ištvirkęs. Kad toks faktas pasaulyje buvo, tai faktas. Mokėkit priimt kitokią nuomonę
Manau, tai vaikiška draugystė, nieko daugiau. Pati, kai buvau 8-9 metų, draugavau su kaimynų berniuku. Kartu žaisdavom, labai gražiai sutarėm, bet nieko daugiau.
Mano sūnus pirmoje klasėje su klasioke draugavo, tai vienas kitą pakaitomis namo lydėdavo, žaisdavo, į svečius vaikščiodavo. Tai kas tame blogo? Matyt susigėdo. Matyt tarp vaikų taip priimta, kad berniukai turi bendraut su berniukais, mergaitės su mergaitėm. O jei su kokia mergaite žaidi, tai jau mano, kad myli.
Man atrodo labai gražu, kad draugauja. O kažko netikėto tikrai nebus tokiam amžiuje. Prisiminkit, ar nebuote įsimylėjusi mokykloje, taigi, berniukas kuprinę paneša, pažaidžia kartu.. nieko čia blogo. Manau tik gražu
Aš manau, reikėtų pasižiūrėti į tos draugystės kontekstą. Jei tai vaikiška draugystė, tikrai puiku. Nemanau, kad tokio amžiaus vaikų santykiuose būtų galima įžvelgti kažkokį erotinę užuominą. Kita vertus, pati mama provokuoja situaciją, nes sūnaus draugę vadina "panele". To daryti nederėtų. Priimkite vaikų draugystę natūraliai. Patarčiau sūnaus draugę vadinti vardu.
QUOTE(Skaidri Upe @ 2010 03 10, 19:19) Labas, 9 metų berniukas jau draugauja su panele, kaip manote ar tai normalu? Beveik visą laisvą laiką praleidzia kartu Butu malonu sulaukti Jusų nuomonių as manau,kad cia nieko keisto Papildyta: QUOTE(kliūdžiau @ 2010 03 19, 11:41) Aš manau, reikėtų pasižiūrėti į tos draugystės kontekstą. Jei tai vaikiška draugystė, tikrai puiku. Nemanau, kad tokio amžiaus vaikų santykiuose būtų galima įžvelgti kažkokį erotinę užuominą. Kita vertus, pati mama provokuoja situaciją, nes sūnaus draugę vadina "panele". To daryti nederėtų. Priimkite vaikų draugystę natūraliai. Patarčiau sūnaus draugę vadinti vardu. Va cia viskas labai aiskiai parasyta
Tikrai nenuvertinkim vaikiško draugavimo, aš būdama darželyje jau buvau įsimylėjusi grupioką, manau tai gražu, juk vaikučiai mato kaip tėvelis myli mamyte ir kaip jiems kartu gera, va mano sūnelis vieną kartą grįžęs iš mokyklos pasakė, kad turės žmoną, kitą savaitę susituoks, buvo gražu žiūrėti kai pirmokėlis taip atrodytų rimtai kalba apie tokius dalykus. Manau, kad neturėtų stebinti pirmoji meilė, juk ji visai nekalta ir vaikiška, negi jūs pačios vaikystėje neturėjote simpatijų, pabandykite prisiminti, tikrai kažkas buvo ir nepergyvenkit, tai gražu
Mano sūnui 9metai, bet nepastebėjau, kad su mergaitėm vaikčiotu. Va klausinėt tai klausinėja daug: kaip susirasti žmoną?, kada žinoti, kad ji gera?, o visos mergaitės gali buti žmonomis?, kada galima turėti mergina ir t.t. Tai bendraujam tokiais klausimais. Žinau, kad mokykloj kybinasi, bet tai juk vaikiška, pati buvau pasiutusi
Tik va nori gražių nuotraukų http://www.fototama.lt (vaikų skyrelį, prie jūros pritupęs berniukas
Sveikos mamytes (ir teveliai)!
Nepykit uz spam'inima, bet rasau darba ir turiu tokia mini apklausele apie tai kaip vaikai bando jus ikalbeti jiems ka nors nupirkti. Labai dekinga uz kiekvieno is jusu atsakyma (pildyti jei turite 3-16 metu vaika)! http://www.manoapklausa.lt/apklausa/220446815/ |