Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 9 metų vaikas jau turi draugę :)
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
Skaidri Upe
Labas,

9 metų berniukas jau draugauja su panele, kaip manote ar tai normalu? Beveik visą laisvą laiką praleidzia kartu wub.gif ar neprives tai prie ko nors netiketo? 4u.gif

Butu malonu sulaukti Jusų nuomonių smile.gif
peace?
Hmm..
Mano nuomone tai šiek tiek keista..
Aišku ta draugystė turbūt ir yra tik draugystė.
Bet devyni metai..Gal šiek tiek per anksti..
Jeigu būtų mano vaikas,tai žinoma,draugauti nedrausčiau..bet nežinau..labai keistai skamba blush2.gif
Skaidri Upe
QUOTE(peace? @ 2010 03 10, 21:10)
Hmm..
Mano nuomone tai šiek tiek keista..
Aišku ta draugystė turbūt ir yra tik draugystė.
Bet devyni metai..Gal šiek tiek per anksti..
Jeigu būtų mano vaikas,tai žinoma,draugauti nedrausčiau..bet nežinau..labai keistai skamba  blush2.gif
*

Mane tai del to neramina, kad abutu yra labai kaskaip vienas prie kito prisirise, taip pat draugauti tai nedraudziu, tik man irgi keistoka g.gif
peace?
QUOTE(Skaidri Upe @ 2010 03 10, 22:52)
Mane tai del to neramina, kad abutu yra labai kaskaip vienas prie kito prisirise, taip pat draugauti tai nedraudziu, tik man irgi keistoka  g.gif
*

Na,nežinau,galbūt jie prisirišę dėl to kad yra labai geri draugai.
Gal jis sako,kad ten jo panelė..Nu net nežinau,atsimenu,kai aš buvau tokio amžiaus mano draugės visos buvo tik mergaitės,su berniukais iš vis ne draugavau..
Tai man ir atrodo,kad jie tiesiog labai geri draugai,tik viską sureikšmina kaip į porelę..
tai va.. blush2.gif
monyte
QUOTE(Skaidri Upe @ 2010 03 10, 18:19)
Labas,

9 metų berniukas jau draugauja su panele, kaip manote ar tai normalu? Beveik visą laisvą laiką praleidzia kartu  wub.gif  ar neprives tai prie ko nors netiketo?  4u.gif

Butu malonu sulaukti Jusų nuomonių  smile.gif
*

O jeigu dvi devyniu metu mergaites ( arba du berniukai) ,butu labai gerais draugais ir visa laisva laika praleistu kartu ? Irgi galvotum,kad tai galetu privesti prie ko nors netiketo ? O tai TIKRAI netiketa butu biggrin.gif
Skaidri Upe
QUOTE(monyte @ 2010 03 11, 13:28)
O jeigu dvi devyniu metu mergaites ( arba du berniukai) ,butu labai gerais draugais ir visa laisva laika praleistu kartu ? Irgi galvotum,kad tai galetu privesti  prie ko nors  netiketo ? O tai TIKRAI netiketa butu  biggrin.gif
*

smile.gif Idomus pastebejimas, bet man kaskodel tokia nuojauta yra keista, supranti jeigu dvi 9 metu mergaites ar berniukai vaiksciotu uz rankuciu susikabine, tai sutinku butu blogiau... doh.gif
monyte
QUOTE(Skaidri Upe @ 2010 03 11, 14:08)
smile.gif  Idomus pastebejimas, bet man kaskodel tokia nuojauta yra keista, supranti jeigu dvi 9 metu mergaites ar berniukai vaiksciotu uz rankuciu susikabine, tai sutinku butu blogiau...  doh.gif
*

Idomiai ir tu mastai... As pamenu ,vaiksciodavau su drauge uz ranku siskubusios ir uz parankes irgi ,o ir mano dukryte dabar su savo draugute,kuri 2,5 metu uz ja vyresne,abi ir uz ranku susikimba i sugulusios abi knygutes varto... Kazkaip nieko as tame blogo neizvelgiu. Manau,kad perlenki lazda ax.gif Arba stebek akylai kuo jie uzsiima,kad ramiau butu biggrin.gif
Noriu_padovanoti
QUOTE(Skaidri Upe @ 2010 03 10, 20:19)
Labas,

9 metų berniukas jau draugauja su panele, kaip manote ar tai normalu? Beveik visą laisvą laiką praleidzia kartu  wub.gif  ar neprives tai prie ko nors netiketo?  4u.gif

*

Manau, tai labai gražu, gerai auklėjat sūnų, jei mergaitės su juo draugauti nebijo, juk tokiam amžiuj mergaitėms svarbu, ar berniukas nesimuša, gerai mokosi, neapleistas ir t.t., o jei dar pasikalbėti turi apie ką, tai išvis puiku. Jei vaikai sužinotų, ko bijot, švelniai tariant, nesuprastų jūsų. Nesugadinkit gražios draugystės savo pošlais įtarinėjimais. blush2.gif Primena senus tarybinius filmus, kai tėvai prisigalvoja nežinia ko ir pasirodo visu žiaurumu... Kuo natūraliau reaguokit, gal ta draugystė savaime pasibaigs...
sena niekšė
o "apie ką" tokių metų vaikai gali draugauti, jei ne kartu žaisti? mano vaikystės kieme buvo daugiau berniukų negu mergaičių, ir tos pačios gana zaraznos pasitaikė.
ernoja
Nieko baisaus, gal ir peraugs po kelių metų ta draugystė į ką nors rimčiau, o gal ir ne. Tegul draugauja. Vaikystėj mes dvi mergaitės su 5 berniukais žaisdavom, nieko, iki šiol geri draugai, šeimom draugaujam.
Hellė
Manau, kad tai normalu 4u.gif pati tokio amziaus budama negalejau gyvent be savo kaimyno doh.gif visur abu kartu, diena is dienos.. tai vyresni vaikai ir sutuoke mus jau buvo lotuliukas.gif ko tik neprisigalvodavo doh.gif grazi vaikiska draugyste... visos isdaigos kartu, mokykla, zaidimai... Geri laikai buvo thumbup.gif 4u.gif
MeskeLepeske
Reiskia berniukas sveikas, moka bendrauti su mergaitemis ir mokes visa laika. Cia paprasta vaikiska draugyste kuri tik i gera. Mano dukra kai buvo kokiu seseriu metu su visais vaikais zaisdama ar budavo mergaites ar berniukai susipesdavo ir susipykdavo. Tik vienas berniukas buvo su kuriuo ji puikiai sutardavo ir graziai draugaudavo. gal tiesiog vaiku charakteriai sutapo. Tai zentu patyliukais vadindavau as ji biggrin.gif Tik dziaugtis reikia, kad vaikai graziai draugauja. Ir jokiu komentaru negali buti nei apie meile, nei apie santuokas - ziurekit tai kaip i paprasta dvieju vaiku biciulyste. Nes vaikai greiciausiai taip ir suvokia, tik pas mus suaugusius pilna gauruotu minciu doh.gif
Snieguro@ka
Mūsų laikais net mintis nekildavo, apie tokius dalykus, kokie nutinka šiais laikais tongue.gif
o ką, jauniausia motina pasauly, kelių metų buvo? atspėjot- 9.
čia šiaip sau-pamąstymui 4u.gif
Maniakė*
QUOTE(Pumpuriuks @ 2010 03 16, 15:54)
Mūsų laikais net mintis nekildavo, apie tokius dalykus, kokie nutinka šiais laikais tongue.gif
čia šiaip sau-pamąstymui 4u.gif
*

Jau ko tai nenusišnekėkite, su savo pamąstymais. doh.gif
Jei mamytė rūpinasi sūnumi, ir sūnus nėra kaip jūs su savo pamąstymais ''ištvirkęs'' ,mergaitėms po sijonais nelenda, tada viskas OK tegul draugauja ir džiaugiasi vaikyste 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Labai miela wub.gif
Snieguro@ka
QUOTE(mergaite.. @ 2010 03 16, 19:20)
Jau ko tai nenusišnekėkite, su savo pamąstymais. doh.gif
Jei mamytė rūpinasi sūnumi, ir sūnus nėra kaip jūs su savo pamąstymais ''ištvirkęs'' ,mergaitėms po sijonais nelenda, tada viskas OK tegul draugauja ir džiaugiasi vaikyste  4u.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Labai miela  wub.gif
*

Nei aš ištvirkus, nei sūnus moters ištvirkęs. Kad toks faktas pasaulyje buvo, tai faktas. Mokėkit priimt kitokią nuomonę mirksiukas.gif
Lithium
QUOTE(Pumpuriuks @ 2010 03 16, 14:54)

*

vat ir neatspėjot.. 5metų 7mėn (o tai įvyko 1939 metais).
*Harpija*
QUOTE(Lithium @ 2010 03 18, 14:23)
vat ir neatspėjot.. 5metų 7mėn (o tai įvyko 1939 metais).
*

neimanoma schmoll.gif
Lithium
QUOTE(Gabriele97 @ 2010 03 18, 17:59)
neimanoma schmoll.gif
*

http://youngest_mother.tripod.com/
foto
Jūrė
Manau, tai vaikiška draugystė, nieko daugiau. Pati, kai buvau 8-9 metų, draugavau su kaimynų berniuku. Kartu žaisdavom, labai gražiai sutarėm, bet nieko daugiau.
Mano sūnus pirmoje klasėje su klasioke draugavo, tai vienas kitą pakaitomis namo lydėdavo, žaisdavo, į svečius vaikščiodavo. Tai kas tame blogo? doh.gif Tai juk taip vaikiškai gražu. Bet kiti klasės draugai pastebėjo, kad jie gražiai bendrauja, tai pradėjo sakyt, kad jie vienas kitą myli. Nuo to laiko, tik mokykloj bendrauja, jau į namus nelydi.
Matyt susigėdo. doh.gif O kai paklausiau sūnaus, ar ji jam patinka, atsakė, kad patinka su ja draugauti taip pat kaip ir su kitais draugais (berniukais).
Matyt tarp vaikų taip priimta, kad berniukai turi bendraut su berniukais, mergaitės su mergaitėm. O jei su kokia mergaite žaidi, tai jau mano, kad myli. doh.gif
Miledi.N
Man atrodo labai gražu, kad draugauja. O kažko netikėto tikrai nebus tokiam amžiuje. Prisiminkit, ar nebuote įsimylėjusi mokykloje, taigi, berniukas kuprinę paneša, pažaidžia kartu.. nieko čia blogo. Manau tik gražu wub.gif
kliūdžiau
Aš manau, reikėtų pasižiūrėti į tos draugystės kontekstą. Jei tai vaikiška draugystė, tikrai puiku. Nemanau, kad tokio amžiaus vaikų santykiuose būtų galima įžvelgti kažkokį erotinę užuominą. Kita vertus, pati mama provokuoja situaciją, nes sūnaus draugę vadina "panele". To daryti nederėtų. Priimkite vaikų draugystę natūraliai. Patarčiau sūnaus draugę vadinti vardu.
Noriu_padovanoti
QUOTE(kliūdžiau @ 2010 03 19, 12:41)
Kita vertus, pati mama provokuoja situaciją, nes sūnaus draugę vadina "panele". To daryti nederėtų. Priimkite vaikų draugystę natūraliai. Patarčiau sūnaus draugę vadinti vardu.
*

Laaabai geras pastebėjimas, pritariu.
*tigriukas*
QUOTE(Skaidri Upe @ 2010 03 10, 19:19)
Labas,

Butu malonu sulaukti Jusų nuomonių  smile.gif
*

as manau,kad cia nieko keisto thumbup.gif juk jie vaikai dar ir nemasto apie ta ka mes galvojam.Manau tai normalu
Papildyta:
QUOTE(kliūdžiau @ 2010 03 19, 11:41)
Aš manau, reikėtų pasižiūrėti į tos draugystės kontekstą. Jei tai vaikiška draugystė, tikrai puiku. Nemanau, kad tokio amžiaus vaikų santykiuose būtų galima įžvelgti kažkokį erotinę užuominą. Kita vertus, pati mama provokuoja situaciją, nes sūnaus draugę vadina "panele". To daryti nederėtų. Priimkite vaikų draugystę natūraliai. Patarčiau sūnaus draugę vadinti vardu.
*

Va cia viskas labai aiskiai parasyta bigsmile.gif thumbup.gif
kvepalumaniake:D
QUOTE(*tigriukas* @ 2010 04 08, 00:50)
as manau,kad cia nieko keisto thumbup.gif juk jie vaikai dar ir nemasto apie ta ka mes galvojam.Manau tai normalu
Papildyta:

Va cia viskas labai aiskiai parasyta  bigsmile.gif  thumbup.gif
*

as irgi manu kad reikia ziureti i draugyste gal jie tik draugauja mirksiukas.gif
raketa
Tikrai nenuvertinkim vaikiško draugavimo, aš būdama darželyje jau buvau įsimylėjusi grupioką, manau tai gražu, juk vaikučiai mato kaip tėvelis myli mamyte ir kaip jiems kartu gera, va mano sūnelis vieną kartą grįžęs iš mokyklos pasakė, kad turės žmoną, kitą savaitę susituoks, buvo gražu žiūrėti kai pirmokėlis taip atrodytų rimtai kalba apie tokius dalykus. Manau, kad neturėtų stebinti pirmoji meilė, juk ji visai nekalta ir vaikiška, negi jūs pačios vaikystėje neturėjote simpatijų, pabandykite prisiminti, tikrai kažkas buvo ir nepergyvenkit, tai gražu wub.gif
daliosss
Mano sūnui 9metai, bet nepastebėjau, kad su mergaitėm vaikčiotu. Va klausinėt tai klausinėja daug: kaip susirasti žmoną?, kada žinoti, kad ji gera?, o visos mergaitės gali buti žmonomis?, kada galima turėti mergina ir t.t. Tai bendraujam tokiais klausimais. Žinau, kad mokykloj kybinasi, bet tai juk vaikiška, pati buvau pasiutusi lotuliukas.gif
Tik va nori gražių nuotraukų http://www.fototama.lt (vaikų skyrelį, prie jūros pritupęs berniukas smile.gif)) ). Tai tenka ji pafotografuoti, kad įsidėtu į internetą.
Svogunele
Sveikos mamytes (ir teveliai)!

Nepykit uz spam'inima, bet rasau darba ir turiu tokia mini apklausele apie tai kaip vaikai bando jus ikalbeti jiems ka nors nupirkti.
Labai dekinga uz kiekvieno is jusu atsakyma (pildyti jei turite 3-16 metu vaika)!

http://www.manoapklausa.lt/apklausa/220446815/
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.