Tradicine medicina esu visiskai nusivilusi. Gal kas isbande netradicines medicinos gydymo metodus ar jums padejo?
Kadaise bandžiau pagerinti bendrą savo organizmo būklę tapdama vegetare. Rezultatas - mažakraujystė.
Jeigu vaistažplių arbatas galima priskirti prie netradicinės medicinos priemonių, tai kartais tramdau nervingumą jonažolėmis, o vidurių užkietėjimą esu gydžiusis specialiai tam skirtais vaistažolių mišiniais. Tai dariau gydytojos patarta, ir turiu pasakyti, kad padėjo. Aiškios nuomonės šiuo klausimu neturiu. Nemanau, kad būna stebuklų. Rimtai sirgdama gal ir pabandyčiau ką nors iš netradicinės medicinos, bet tai būtų tik kaip priedas prie tradicinės.
[quote=Ieva S,2005 11 30, 15:18]
Kadaise bandžiau pagerinti bendrą savo organizmo būklę tapdama vegetare. Rezultatas - mažakraujystė. Aš mėsos visiškai nevalgiau daugiau nei metus. Kai pasidariau kraujo tyrimą- jis buvo puikus... Matyt, tavo maiste nebuvo pakankamai mėsos pakaitalų... Savigydai naudoju reiki. Tokiu būdu savo vaikams gydau sumušimus, dukrai per porą savaičių išgydžiau karštu vandeniu nuplikintą ranką (gydytoja buvo apstulbus). Liko tik rausva dėmelė. Vaikams bronchitus gydau be antibiotikų- masažu.
[quote=vaižgantė,2005 11 30, 16:45]
[quote=Ieva S,2005 11 30, 15:18] Aš mėsos visiškai nevalgiau daugiau nei metus. Kai pasidariau kraujo tyrimą- jis buvo puikus... Matyt, tavo maiste nebuvo pakankamai mėsos pakaitalų... [/quote] Na, aš vegetariavau daugiau kaip porą metų. Gėriau maisto papildus, bet vis tiek blogai baigėsi. Ne kiekvienam, turbūt, galima. QUOTE(Ieva S @ 2005 11 30, 18:10) Na, aš vegetariavau daugiau kaip porą metų. Gėriau maisto papildus, bet vis tiek blogai baigėsi. Ne kiekvienam, turbūt, galima. Aš mėsos nevalgiau todėl, kad nenorėjau. Ne dėl sveikatos problemų. Vasarą vėl pradėjau valgyti ir dabar valgau. Mano brolis gal 10 m yra vegetaras. Sveikas sveikutėlis... Jis nežino, kas yra sloga...Pažįstu žmonių, kurie daugybę metų yra vegetarai. Ir puikiai jaučiasi. Galbūt ne visi žmonės gali būti vegetarai.
Iš netradicinės medicinos bandžiau homeopatiją, fitoterapiją, liaudies mediciną, bobučių mediciną, su džok
miliena, gal plačiau apie savo bėdą papasakok, gal bus galima ką patart QUOTE(vaižgantė @ 2005 12 01, 11:52) Diplomą turiu tik pirmos pakopos, internetu esu gavus antrąją. Simbolių kol kas nemoku. Bet užtenka ir tiek, kiek turiu. Istikruju man reiki buvo kaip nuostabus atradimas, pakeites mano gyvenima. Gaila tik, kad pastaruoju metu labai nutolau nuo to ir vis nerandu laiko darytis reiki sau, nors vis planuoju pradeti... QUOTE(Lape Snape @ 2005 12 01, 11:10) Istikruju man reiki buvo kaip nuostabus atradimas, pakeites mano gyvenima. Gaila tik, kad pastaruoju metu labai nutolau nuo to ir vis nerandu laiko darytis reiki sau, nors vis planuoju pradeti... Aš be reiki nė vienos dienos neapsieinu...Tai taip paprasta ir veiksminga...Ir šįryt- važiuoju autobusu ir ranka prie kaklo. Tam nereikia laiko...
Atleikite už blondiniškumą
Kas tas reiki?
Reiki
Rei Dievas Ki energija Tai panašu į gydymą rankomis.Reiki praktikuotojų Lietuvoje daugybė. Yra ir kunigų, praktikuojančių reiki (bet jie nesiskelbia). Reikistai buvo Popiežius, princesė Diana...
manau opilną seansą reikėtų daryti kai turi tik pirmos pakopos reiki. o kai turi antrą - ta tada bet kur ir bet kada: gali ir valgant mantrą kalbėti prieš tai pasikrovus maistą energija. gali ir ant sopkutės ptrie šteliką ant kokios kūno vietos ranką užsidėjus pagulėti.
QUOTE(vaižgantė @ 2005 12 01, 10:52) Diplomą turiu tik pirmos pakopos, internetu esu gavus antrąją. Simbolių kol kas nemoku. Bet užtenka ir tiek, kiek turiu. aš turiu antros pakopos diplomą, bet jau gal 2 metai kai tuom nepraktikuoju. gal priklauso viskas nuo mokytojo. mūsų mokytojai biški kvankt pasidarė (aišku negalima taip kalbėti) tai ji toookius dalykus pradėjo daryti tai jei ne draugai, turbūt būčiau prapuolus -pasidarė vos ne sekta... nu vienžo.... bet reiki prisimenu, prisimenu ir mantras ir simbolius (gal labiau jų pavadinimus nei kaip juos braižyti reikia). bet va, kas tada buvo labai išsigandau ir dabar bijau vėl pradėti reikuoti
Aš irgi netikėjau, bet pabandžiau. Pasirodo, veikia. Po to dariau seansą vienam draugui, su kuriuo kartu 1 pakopą gavom, ir jis buvo nustebintas- pamatė, kaip sustiprėjo energija. Ją jis palygino su kriokliu. Ir mano pačios pojūčiai pasikeitė.
Aukščiau viena klausė, kaip reiki pakeitė mano gyvenimą. Gal nustebsit, bet pasakysiu, kad visai nepakeitė. Tik papildė. QUOTE(vaižgantė @ 2005 12 01, 17:50) Reiki tai taip išeina, kad ir aš reiki praktikuoju Rei Dievas Ki energija Tai panašu į gydymą rankomis.Reiki praktikuotojų Lietuvoje daugybė. Yra ir kunigų, praktikuojančių reiki (bet jie nesiskelbia). Reikistai buvo Popiežius, princesė Diana... Tik neturiu jokio aš diplomo ir pakopos....kažkus skaičiau ir bandžiau sau pritaikyt
Tai ne reiki...
Turi kanalus Meistras atidaryti. QUOTE(vaižgantė @ 2005 12 02, 13:39) Tai ne reiki... Turi kanalus Meistras atidaryti. tada aišku, tai man mano metodas veiksmingesnis, nes netikiu jokiais kanalais, o tuo labiau meistrų atidarytais
Baisiausia, kad tokie zmones musu vaikus moko.
QUOTE(Egoist @ 2005 12 03, 19:20) Keista, kad tėvams rūpi, kaip mokytojai savo laisvalaikį leidžia. Darbe dirbu taip, kaip visuomenės prisakyta: kišu į mokinių galvas žinias. O po darbo veikiu ką noriu... Tai mano asmeninis reikalas, kad savo vaikus reiki gydau. Tai darau namie, o ne pamokų metu, mokiniams matant...Ir niekuomet su mokiniais tokiomis temomis nekalbu. QUOTE(vaižgantė @ 2005 12 02, 14:39) Siaip kiekvienas zmogus, nesvarbu, reikistas jis ar ne, turi gydymo rankomis galia jau nuo gimimo. Kodel mes, susitrenke koja ar kuria kita vieta, nesamoningas uzdedame ranka ant sumustos vietos? Nes taip pasidaro lengviau. Reiki iniciacija, manyciau, pravalo kanala ir leidzia teketi butent reiki energijai. Taciau kanalu visokiu yra - zinau, kad yra toks inti. Kaip ir reiki, gal maziau zinomas; cia kas kam labiau tinka ir patinka. Manau, jei zmogaus stipri energetika, gali jis sau padeti ir be reiki - kaip padeda sau Cikadele.
Gal kas nors bandėt tvarkytis mėnesines kokiais nors netradiciniais būdais? Pvz, žolelėmis, homeopatija, organizmo valymu etc.
Turiu nelinksmą diagnozę - policistinių kiaušidžių sindromą. Tradicinis gydymas - kontraceptinės tabletės arba kitokie hormonai - manes ypatingai nežavi. O vaikučio artimiausiu metu neplanuoju. Norėtųsi rasti kokių nors alternatyvų..
sweikos mamytes, nerandu temytes tokios ir dar be visa kito man prireike močiutės, kuri užsiėma liaudies medicina, užkalbinėja, nuiminėja prakeikimus.aišku atrodo kvailai, bet mano draugei baisiai nesiseka kad ir ka bedarytu. netgi leliuku negali išnešioti
jei bent kažką panašaus į tokią močiūtę pažystat parašykit
Sveikos
QUOTE(Joliuke @ 2007 01 24, 21:17) Sveikos Jeigu abejosi tai tikrai naudos bus mazai. Ismegink pati -meditacija,joga,kvepavimas vienai pradzioje bus sunku taisyklingai atlikti- o taskini masaza gali.Netgi jei tasko nerasi ,sau tikrai nepakenksi.
Spranduko pakėlimas. Norėjau paklausti, gal kas girdėjo apie "spranduko pakėlima" nežinau ar taip tiksliai vadinasi, tai daroma vaikams, dažniausiai mažiems, kai turi problemų su valgymu, miegojimu ir dar kažko panašaus.
QUOTE(Joliuke @ 2007 01 24, 20:17) Sveikos Matyt, svarbiausia tikėt tuo, ką darai, kitaip viskas bus neveiksminga
na jei aju netradicine medicina,tai gal esate bandziusios akupunktura?
QUOTE(eglincia @ 2007 05 13, 21:41) as dabar kas kelias dienas einu akupunkturuotis
As turiu stuburo problemu tai naudoju adatinius aplikatorius skausmui nuimti
http://rytuzenklai.lt/lt/shop/sveikata/Liapko Aplikatoriu galima naudot ir kitokioms problemoms bet nesu isbandziusi Padeda taskinis masazas, akupresura bet negaliu pernesti akupunkturos nes per jautri vegetacine nervu sistema
Gal kas bandete naudoti ant padu klijuojamus pleistrus su medziu milteliais? ''Stebuklinga medziu galia'', toksinams ir slakams salinti. Ar jie neturi jokio nepageidaujamo poveikio? tai, rodos, Tibeto medicina. Ar kokybiski jie pasiekia Lietuva? ju pirkti maciau Select kataloge (12 Lt uz pora) ir Kaziuko mugeje (20 Lt uz pora)
Sakykit gal yra bandziusiu "KRANIO SAKRALINE TERAPIJA" (galvos masazas)?????
Mano vaikui 7 m nustate galvos skyscio spaudimo padidejima, labai smarkiai su visais rentgenas netyre, nes sake nera reikalo svitinti. Tai noriu paklausti, gal kas zinot apie si netradicines medicinos centre Zveryne atliekama terapija? Ar tai tikrai nekensminga kaip rasoma? Ir gydo vos ne simta ligu
Sveikutes! Daugelis zinome,kad nuo gerkles ligu labai padeda rupuzes spiritinis uzpilas.Gal kuri zinot kaip ji pasigaminti?Esu tik girdejusi,kad uzpilas gaminamas anksti pavasari,gegutei neuzkukavus ir turi reiksmes menulio faze.
Tad kam naudoti chemija,jei turim toki nuostabu vaista,kuri nera sudetinga pasigaminti pacioms. O mano sode rupuziu tiesiog knibzda .... QUOTE(Dianaika @ 2010 11 25, 22:52) Sveikutes! Daugelis zinome,kad nuo gerkles ligu labai padeda rupuzes spiritinis uzpilas.Gal kuri zinot kaip ji pasigaminti?Esu tik girdejusi,kad uzpilas gaminamas anksti pavasari,gegutei neuzkukavus ir turi reiksmes menulio faze. Tad kam naudoti chemija,jei turim toki nuostabu vaista,kuri nera sudetinga pasigaminti pacioms. O mano sode rupuziu tiesiog knibzda .... nu nzn... jei mane kas užpiltų spiritu, aš į tą spiritą tiek visko QUOTE(Dianaika @ 2010 11 25, 23:52) Sveikutes! Daugelis zinome,kad nuo gerkles ligu labai padeda rupuzes spiritinis uzpilas.Gal kuri zinot kaip ji pasigaminti?Esu tik girdejusi,kad uzpilas gaminamas anksti pavasari,gegutei neuzkukavus ir turi reiksmes menulio faze. Tad kam naudoti chemija,jei turim toki nuostabu vaista,kuri nera sudetinga pasigaminti pacioms. O mano sode rupuziu tiesiog knibzda .... Turiu vienos mamytės-forumietės receptuką,dalinuosi su Jumis: Pasigauni rupūžę, birželio mėnesį,nes tuomet yra aktyviausios,ileidi i trilitri su vandeniu (2/3 trilitrio), uzdengi su plastmasiniu dangteliu, pries tai padariusi jame skylutes orui, 2-savaitem, ji ten issikakoja, nusineria oda,( ji buna gyva ir est duoti nereikia), poto nusiperki degtines (megstamiausios ) tik be prieskoniu, supili i litrini stiklaini ir ileidi ten rupuze. Laikai tamsoj 1 men, isgriebi ir tada jau naudoji uzpila, kai reikia. Kadangi paveluotai radau receptuką,nusipirkau Vilniuje jau pagamintų lašiukų bufo d6 ir žirniukų.Dabar vartojame lašiukus,duodu tiek lašiukų kiek metukų,trys kartus į dieną.
mano prosenele kojas visalaika trynesi kad neskaudetu tokiu uzpilu: prisiringdavo kastonu, juos perpjaudavo per puse, sudedavo i koki tai stiklaini ir uzpildavo degtine. palaikydavp ilgokai, kelis tai menesius ir trindavo.
kaip manot,ar galima homeopatija sumazinti trumparegystę-man 10 net minus
ar yra butu normalizuoti skydliaukes veikla naturaliu budu?
QUOTE(nmante @ 2011 12 30, 19:12) as manau,jei jau tokia didele trumparegyste,tai jau gal nelabai pades hemeopatija Papildyta: QUOTE(lolita4611 @ 2012 03 27, 18:51) galima butu pasirinkti naturalu joda is gamtos-rudasias vandenzoles QUOTE(lolita4611 @ 2012 03 27, 15:51) Kai turėjau problemų su skydliauke, tai man žolininkė Žana Jankovskaja patarė skydliaukės srityje braižyti tinklelį su jode pavilgytu tamponėliu. Iš vakaro tai padarai, o ryte jis būna dingęs. Ir nebebraižyti kai ryte jau bus matyti jodo pėdsakai. Bet atėjo laikas kai teko pašalinti skydliaukę, nes mazgai buvo pakankamai dideli ir bijojau, kad nesupiktybėtų. Per vėlai sužinojau, bet buvo galima ir vieno žolininko užpilu gydyti kol ji nebuvo tokia didelė. QUOTE(lolita4611 @ 2012 03 27, 18:51) Pabandykite kruopščiai ir rimtai sureguliuoti dienos ir nakties, poilsio ir darbo, mitybos, miego bei aktyvaus judėjimo rėžimus -paprasati labai sunku tai padaryti iš tikrųjų. Tačiau pastangois nebus bevaisės
Pasaulinė informavimo apie homeopatiją savaitė:
http://www.naturaliterapija.lt/index.php?o...=1&Itemid=7 http://ekobanga.blogas.lt/paskaita-homeopa...-0914-1781.html |