Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gimdymas ne pagal scenarijų
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Pages: 1, 2
*fujimi
ne visada viskas vyksta pagal plana!bet mamyte prie jumorisciu lotuliukas.gif
labai grazi dukryte!sveikatytes ir dar daug dziaugsmingu akimirku wub.gif
Svajūnė

i 
Šis pasakojimas 2010 m. kovo mėnesio konkurse "Mano gimdymo istorija" laimėjo II-ąją vietą!

user posted image
Ende
Labai graži istorija ir dukrytė tikra lėlytė wub.gif
VAri
Labai gražiai parašei, ne per saldžiai, bet jautriai 4u.gif
kuha
labai grazi istorija. labai aiski ir labai vaizdi... 4u.gif
idomu buvo skaityti, tavo isgyenimus...pries ateinant tavo stebuklui.
Loglinga
grazu wub.gif sveikinimai su antra vieta 4u.gif
mika do
sveikinu wub.gif

norisi pakartoti blush2.gif
saldutea
labai grazi mergyte mirksiukas.gif kaip laukiu kada jau manoji ateis
linkur
tikrai sauni istorija thumb_yello.gif o ir mergyte kokia grazi wub.gif
Simpson
4u.gif tau uz kantrybe, nusisauciau, jei mano kleckas 15 dienu veluotu doh.gif

ale verta buvo tiek laukti sitokio gerio ir grozio wub.gif
truska
Istorija tikrai verta prizines vietos drinks_cheers.gif
Fioneta
Labai labai grazi istorija wub.gif o ypac mazoji princesyte wub.gif
Emerencija
Ačiū labai, labai visoms wub.gif 4u.gif
musonija
wub.gif sekmes jum visiem trim 4u.gif
arbatine_saldainine
Autore - saunuole! 4u.gif Labai skaniai skaitosi, dienorascio zanras man apskritai labai patinka, o cia dar saunus humoro jausmas smile.gif Net ir tokioje situacijoje! Rinkotes rinkotes tas dienas - net balsu nusijuokiau doh.gif lotuliukas.gif Grazi istorija, laiminga pabaiga ir dukryte labai simpatiska wub.gif
Luliana
labai, labai thumbup.gif wub.gif
Emerencija
Ačiū merginos wub.gif 4u.gif
evilish
wub.gif
Papildyta:
wub.gif
Svirkanta
gražu wub.gif 4u.gif
smarty_978
na jo... ilgas tavo laukimas.. bet svarbiausia - koks puikus rezultatas! 4u.gif
DC*
Labai puiki istorija ,sveikinu: 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Saulitėja
Grazu wub.gif
Elijana
Grazu wub.gif
Lotyna
QUOTE(arbatine_saldainine @ 2010 04 21, 01:21)
Autore - saunuole!  4u.gif  Labai skaniai skaitosi, dienorascio zanras man apskritai labai patinka, o cia dar saunus humoro jausmas smile.gif Net ir tokioje situacijoje! Rinkotes rinkotes tas dienas - net balsu nusijuokiau  doh.gif  lotuliukas.gif 
*

drinks_cheers.gif
Ir man laaabai patiko sis dienorascio stilium rasytas pasakojimas ...
Sveikinimai su dukryte ir 2 vieta 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Garnier
Labai graziai aprasiai gimdymo istorija 4u.gif
Nelsse
O as labai norejau paklausti ar kuri i ligonine buvo atvykusi su daug cm atsidariuse gimda ir be skausmu? schmoll.gif nes man taip buvo, atvaziuoju penktadieni siaip pasitikrinti, gydytoja paziurejo ir klausia ar noriu zinoti, as net nusterau... blink.gif sakau sakykit gydytoja, o ji man, na jau yra 6 cm atsidariusi gimda, bet tu nepergyvenk, kitos dar ir po savaite isvaikscioja, tad vaziuok namo ir lauk, kol uzeis skausmai ar vandenys nutekes per svaitgaly, o jei ne pirmadieni vel lauksiu doh.gif na man kadangi pirmas vaikiukas, tai buvau pazsiurpusi, nes nieko nebuvau skaiciusi apie tai ar girdejusi... unsure.gif na per savaitagly nieko naujo, pamaudineja, bet kaip per menses..pirmadieni vel as pas ja, o ji man, o viespatie, jau nebe namo , o i gimdykla, nes jau 8 cm atsidares gimdos kaklelis, o man ne skausmo normalaus, na kaip per menses, ne vanduo nesiruose begti, tai vos pragnybe, maige ten ilgai doh.gif tai poto po 3 val.turejau savo auksiuka, taip pat viska miglotai pamenu, nes man buvo gimdyvinis sokas sake gydytoja, nes kai neturi normaliu skausmu, o cia po skatinamuju, kaip dave kaip nuo "viskaus" skausmai, tai galvojau padekit man visi sventieji, o dar gydytoja sugeba anektota papasakoti, bet atsilaikiau nuo komentaru, nes niekas nerupejo, kaip greiciau istumti thumbup.gif beto, dar mano atzalele gime su rankute i prieky, kaip supermenas 4u.gif va kiek temu, viename pasakojime blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.