QUOTE(ramunciukas @ 2010 03 12, 18:22)
Kad ta knyga-pratybos tokia ir yra. Ten yra pratimai įvairūs, kaina 60lt. Na nusiunčiau į bendrą paštą, pamatysi pati kas ten kaip 
aa, aišku tada. Ačiū, kad pataisei mane, aš mat ne taip supratusi buvau
QUOTE(myyylda @ 2010 03 12, 17:28) Norėčiau dar su jumis pasikonsultuoti. Pakvietė mane dalyvauti konferencijoje "Inovatyvių mokymo metodų taikymas pamokoje". Galima žodinį, galima stendinį pranešimą padaryti. Tai dabar ir galvoju, ką čia sumąsčius. Neseniai kai dirbu, nelabai ir minčių kyla. Gal kuri kur panašiai dalyvavote? Dalyvavom ir dalyvausim O kur čia ta konferencija? Merginos - konferencijos dalyvės, baikit čia taip žiauriai tartis, nes aš jau pradedu bijoti susitikimo QUOTE(ramunciukas @ 2010 03 12, 19:16) Aš turiu jos laišką logopedėms ( E. Šliauterienės) ir galiu atsiusti keletą jos pratimų pavyzdžių, jeigu įdomu. Įmesiu į paštą, bet ji ir brangi 60lt Užsiminiau mokyklos direktoriui apie šias pratybas, pasakiau, kad labai praverstų spec. pedagogo ir logopedo darbe ir direktorius sutiko 2 egzempliorius nupirkti mokyklai
įmečiau į paštą keletą užduočių garsinei analizei ir sintezei:-) autorius nežinomas
Nebepamenu, kuri buvote žadėjusi įkelti į paštą pratybėles- Spalvinu ir mokausi
QUOTE(kristute123 @ 2010 03 12, 21:33) įmečiau į paštą keletą užduočių garsinei analizei ir sintezei:-) autorius nežinomas Pateikčių autorės: Daiva Mačiūnaitė, logopedė metodininkė - Medelyno pagrindinė mokykla; Dalia Šukienė, logopedė ekspertė - Gytarių vidurinė mokykla. Mačiau tas pateiktis pernai Šiaulių konferencijoje QUOTE(vardė @ 2010 03 12, 22:33) Šiaip, netgi pats paklausia ko reikėtų spec. ugdymui, kokių priemonių ir kt. ir jei mokykla gali sau leisti, leidžia užsakyti norimų priemonių ir nuperka. Bet dėl pratybų tai net pati nustebau, sakė, kad sunkoki metai šie bus, bet kažkodėl gan lengvai sutiko nupirkti pratybas QUOTE(vardė @ 2010 03 12, 20:33) varde, labai patiko tavo paraše esantys žodžiai QUOTE(Rhetta @ 2010 03 12, 21:39) Šiaip, netgi pats paklausia ko reikėtų spec. ugdymui, kokių priemonių ir kt. ir jei mokykla gali sau leisti, leidžia užsakyti norimų priemonių ir nuperka. Bet dėl pratybų tai net pati nustebau, sakė, kad sunkoki metai šie bus, bet kažkodėl gan lengvai sutiko nupirkti pratybas gerbk ir mylėk jį, nedažnai bepasitaiko tokių na, aš saviškiu irgi skųstis negaliu, gina ir globoja mane ir psichologę (mokyklos jaunikles
Pas mus šį savaitgalį bruzda Kaziukas. Vakar nusipirkau fantastiškas verbas
QUOTE(klopedija @ 2010 03 13, 11:55) originalios Atviras kreipimasis į sinoptikus Ei, po velnių, pavasarį įjunkit! Ar ragint jus dar negana?! Ir Saulės laužą danguje užkurkit, įgriso iki gyvo kaulo jau žiema. Na, susimilkite, nebūkit šmikiai ir duokit pagaliau mums šilumos, o tai gandrai parskridę tykiai atgal vėl į Egiptą emigruos... Ir išsimėžt prašyčiau sniegą, seniai jau laikas sėti žibutes, snieguoles žadinkit iš miego, nes jau žiemos ėmiau nekęst. Pavasario ir vištos pasiilgo, Velykas greit turėsim švęst. Kiaušiniai bus kaip... seno vilko, jeigu negaus žolės užlest...
Fainas eilėraštis.
Priminei apie gandrus. Pernai visą sezoną stebėjau gandrus: http://www.bociany.ittv.pl/aplet/index_wmp.php Per tą laiką jie tapo vos ne mano augintiniai. Kai išskrido, pasijaučiau kaip netekus naminio gyvūnėlio, apsiašarojau. Dabar kiekvieną dieną žvalgausi, ar dar neparskrido, laukiu-nesulaukiu
Peržiūrėjau paštą. Negaliu atsidžiaugt, kiek visko bendromis jėgomis prikrauta.
QUOTE(kristute123 @ 2010 03 12, 19:55) tai vėl aš prisisapnavau Papildyta: QUOTE(TEATRĖ @ 2010 03 12, 20:34) O kur čia ta konferencija? Merginos - konferencijos dalyvės, baikit čia taip žiauriai tartis, nes aš jau pradedu bijoti susitikimo Konferencija Raseiniuose vyks, toje mokykloje kur dirbu. Aš ir mąsčiau, jog galėsiu pasisemti minčių iš Kužių, bet visa bėda, jog mokykloje konferencija jau 31 dieną Nebijok, teatre, mes nekąsim viena kitai, tik norim atpažinti, jog nebūtų taip, kad visos konferencijos metu žvalgytumėmės ir ieškotume viena kitos Papildyta: Renciau, bet tikrai kokia tu nekantri QUOTE(kristute123 @ 2010 03 12, 19:55) O kur tu skaitysi savo pranešimą?QUOTE(ruzava @ 2010 03 12, 22:42) Ačiū, ačiū, o man labai patinka tavo ūsai ir dantų sąkandis QUOTE(diasaja @ 2010 03 13, 12:04) QUOTE(klopedija @ 2010 03 13, 12:16) Oi tie šiuolaikiniai žmonės, tai pavasarį jiems įjunk, tai gandrus internetu QUOTE(myyylda @ 2010 03 13, 14:25) O mes likusios čia labai lauksim fotoreportažo
Sveikos
![]() Kristute123, pašte radau tik vieną pateiktį
Kristute123rašė, kad įdėjo kelias pateiktis, o aš matau tik vieną - "Užduotys garsinei analizei" parašyta tik "Šiandien radau internete. Puikios užduotys;-) ". O užduočių nematau
Klopedija, ačiū už pamokas. Tiek jau moku, bet kaip tu sumažini paveiksliuką, kad jis lieka tik kampe? QUOTE(Vėta @ 2010 03 13, 20:27) Tai kad yra. Paspausk ant tos žinutės, ant žalio vardo Taip skubėjau parašyt, kad nespėjau pasidžiaugt dešrom. Mmm niam Klopedija, pamiršau pasakyt, kad taviškės verbos , tokios, nu, tokios labai verbiškos Diasaja, bet tu ir gaspadinė Sanmara, čia Vėtos dešros. Tikiuosi kada nors, turėsiu ir aš tokias
Taip, galima į Paint`ą įkelt paveikslėlį, maždaug į tą vietą, kur jis turėtų būti skaidrėje, o likusį foną pasidaryti su Pick Color/Fill With Color.
QUOTE(myyylda @ 2010 03 12, 18:28) Gal kuri jau buvote Šliauterienės paskaitoje ,,Leidinio ,,Pratybų sąsiuvinis sutrikdytai ar neišlavintai kalbai ugdytinaudojimo metodika? O gal jau matėte ir patį pratybų sąsiuvinį? Pas mus 16d. ji atvyksta, galvoju visai gal neblogai būtų sudalyvauti Kažkada jau kalbėjome apie tą pratybų sąsiuvinį - knygą. Buvome pristatyme ir nusipirkome. Man jis patinka, aš jau daug užduotėlių iš ten panaudojau savo vaikučiams Varde dešrytės tavo Klopedija verbos tikrai labai gražios
Klopedija, ačiū, bandysiu.
Diasaja, receptukas pagal knygą "Vedybų karininkas" - visko "kiek reikia" Varde, ačiū, padėjai neišmanėlei - radau dingusias užduotis. Ale kaip sumaniai paslėpta Vėl nieko nesuprantu
į paštą mestelėjau kryžiažodžių sudarymo programikę (pasiskaitykit ,,instrukciją", po to atsidarykit dokumentą su exe ir spauskit next). Sėkmės kūryboje.
Oi, daiste, kaip ilgai ieškojau tos programos. Ačiūūūūū
Bet kiek daug čia nebeturinčių ką veikti
VĖTA, PUIKU, KAD VISKAS ATSIRADO (aš čia apie užduotis)
O NAMINĖS DEŠROS, KUMPIO KAIP NOOOOOOOOOOOOOORIU QUOTE(Vėta @ 2010 03 13, 21:18) Vėliau papildžiau žinutę - įdėjau komplimentų. Klopedija,, o kas tas background lietuviškai. Mano word'as naujas, visai kitokia lentelė Vėl papildau žinutę
Na, netoli esi, gali užsukti į svečius, tik perspėk, kad atsineščiau
Ką gero radau, apart pačių pateikčių, tai: My Webpage Neišsenkami lobynai
Diasaja, iki vasaros pastatysi? Darom meetą pas diasają
Vėta, pinciuke, puikūs puslapiukai
Kristute123, čia iš tavo atsiųstų pateikčių
Gal turit ką nors panašaus lietuviškai: http://www.uiowa.edu/~acadtech/phonetics/# ?
QUOTE(vardė @ 2010 03 13, 20:26) Fonas.Papildyta: QUOTE(Vėta @ 2010 03 13, 20:31) Darom! QUOTE(vardė @ 2010 03 13, 22:05) Gal turit ką nors panašaus lietuviškai: http://www.uiowa.edu/~acadtech/phonetics/# ? Na, čia tik pasvajot telieka.
Sveikos, o jūs kiek čia prirašėt, kol manęs nebuvo
My Webpage
Vienas rinkinukas kainuoja apie 16Lt. Lentelė (gaila, čia nebėra Primo) apie 40Lt. o už ką 30Lt? Už viską, kas nuorodoje? Tada apsimoka. QUOTE(Vėta @ 2010 03 14, 02:19) My Webpage Vienas rinkinukas kainuoja apie 16Lt. Lentelė (gaila, čia nebėra Primo) apie 40Lt. o už ką 30Lt? Už viską, kas nuorodoje? Tada apsimoka. Kur jūs randate tokių priemonių pirkti?
Labas rytas
Renciau, prieš tai įkėliau oficialų Krontos puslapį. Deja, kažkodėl šiandien šis tinklapis neatsidaro. Mums tas priemones užsako oficialiai elektroniniu būdu įstaiga. Šios priemonės yra spec. priemonių kataloge. My Webpage Dar labai patinka leidykla Presvika: My Webpage Ir Gudragalvis: My Webpage Iš visur galima užsisakyti elektroniniu būdu. Mes šiais metais pirkome: My Webpage My Webpage My Webpage Pirmus 4 plakatus. Vaikams labai patinka. labai tinka sakinių sudarymui ir pan. My Webpage
Sveikos,
Pažiūrėkit čia http://ejournal.emokykla.lt/snekutis/ Yra naujų šaunių pateikčių QUOTE(daiste @ 2010 03 13, 22:19) į paštą mestelėjau kryžiažodžių sudarymo programikę (pasiskaitykit ,,instrukciją", po to atsidarykit dokumentą su exe ir spauskit next). Sėkmės kūryboje. QUOTE(vardė @ 2010 03 13, 22:26) Vėl papildau žinutę Užuojauta QUOTE(Vėta @ 2010 03 13, 22:27) Na, netoli esi, gali užsukti į svečius, tik perspėk, kad atsineščiau Ką gero radau, apart pačių pateikčių, tai: My Webpage Neišsenkami lobynai |