Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: LOGO klubas
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
myyylda
QUOTE(ramunciukas @ 2010 03 12, 18:22)
Kad ta knyga-pratybos tokia ir yra. Ten yra pratimai įvairūs, kaina 60lt. Na nusiunčiau į bendrą paštą, pamatysi pati kas ten kaip smile.gif
*

aa, aišku tada. Ačiū, kad pataisei mane, aš mat ne taip supratusi buvau mirksiukas.gif
TEATRĖ
QUOTE(myyylda @ 2010 03 12, 17:28)
Norėčiau dar su jumis pasikonsultuoti. Pakvietė mane dalyvauti konferencijoje "Inovatyvių mokymo metodų taikymas pamokoje". Galima žodinį, galima stendinį pranešimą padaryti. Tai dabar ir galvoju, ką čia sumąsčius. Neseniai kai dirbu, nelabai ir minčių kyla. Gal kuri kur panašiai dalyvavote? 4u.gif
*

Dalyvavom ir dalyvausim lotuliukas.gif Ir pati gi būsi Kužiuose ir pasižiūrėsi, kaip atrodo stendiniai pranešimai, o kaip žodiniai. Jei nesi labai drąsi mirksiukas.gif , pradžiai gal stendinis tiktų smile.gif O pristatyti nėra sunku, jei dirbi ir naudoji pvz. IKT; tinka ir pateiktys, ir programos, ir šiaip viskas kas nauja ir negirdėta lotuliukas.gif arba girdėta iki skausmo doh.gif
O kur čia ta konferencija?

Merginos - konferencijos dalyvės, baikit čia taip žiauriai tartis, nes aš jau pradedu bijoti susitikimo cool.gif
Rhetta
QUOTE(ramunciukas @ 2010 03 12, 19:16)
Aš turiu jos laišką logopedėms ( E. Šliauterienės) ir galiu atsiusti keletą jos pratimų pavyzdžių, jeigu įdomu. Įmesiu į paštą, bet ji ir brangi 60lt g.gif
*

Užsiminiau mokyklos direktoriui apie šias pratybas, pasakiau, kad labai praverstų spec. pedagogo ir logopedo darbe ir direktorius sutiko 2 egzempliorius nupirkti mokyklai bigsmile.gif
kristute123
QUOTE(TEATRĖ @ 2010 03 12, 20:34)
Merginos - konferencijos dalyvės, baikit čia taip žiauriai tartis, nes aš jau pradedu bijoti susitikimo  cool.gif
*

rolleyes.gif tu čia apie Kužių konferencijos dalyves? o ko bijot? juk turėtų būti labai smagu gyvai pabendrauti mirksiukas.gif
kristute123
įmečiau į paštą keletą užduočių garsinei analizei ir sintezei:-) autorius nežinomas schmoll.gif bet pateiktys puikios thumbup.gif
vardė
QUOTE(Rhetta @ 2010 03 12, 20:56)
Užsiminiau mokyklos direktoriui apie šias pratybas, pasakiau, kad labai praverstų spec. pedagogo ir logopedo darbe ir direktorius sutiko 2 egzempliorius nupirkti mokyklai bigsmile.gif
*

Oho blink.gif , jis visada pas tave toks (direktorius)?
rencius
Nebepamenu, kuri buvote žadėjusi įkelti į paštą pratybėles- Spalvinu ir mokausi
TEATRĖ
QUOTE(rencius @ 2010 03 12, 21:34)
Nebepamenu, kuri buvote žadėjusi įkelti į paštą pratybėles- Spalvinu ir mokausi
*

Nu ir iš kur tas nekantrumas lotuliukas.gif gi sakė, kad įkels per savaitgalį, o jis tik įpusėjo thumbup.gif
rencius
QUOTE(TEATRĖ @ 2010 03 12, 22:43)
Nu ir iš kur tas nekantrumas  lotuliukas.gif  gi sakė, kad įkels per savaitgalį, o jis tik įpusėjo  thumbup.gif
*

Jo jau mano savybė doh.gif blush2.gif Aišku, ačiū, pamiršau blush2.gif
kristute123
QUOTE(rencius @ 2010 03 12, 21:47)
Jo jau mano savybė doh.gif  blush2.gif Aišku, ačiū, pamiršau blush2.gif
*

per ilgas tas savaitgalis, kai reikia laukti, ane? mirksiukas.gif
TEATRĖ
QUOTE(kristute123 @ 2010 03 12, 21:33)
įmečiau į paštą keletą užduočių garsinei analizei ir sintezei:-) autorius nežinomas schmoll.gif bet pateiktys puikios thumbup.gif
*

Pateikčių autorės:
Daiva Mačiūnaitė, logopedė metodininkė - Medelyno pagrindinė mokykla;
Dalia Šukienė, logopedė ekspertė - Gytarių vidurinė mokykla.

Mačiau tas pateiktis pernai Šiaulių konferencijoje mirksiukas.gif
Rhetta
QUOTE(vardė @ 2010 03 12, 22:33)
Oho  blink.gif , jis visada pas tave toks (direktorius)?
*

Šiaip, netgi pats paklausia ko reikėtų spec. ugdymui, kokių priemonių ir kt. ir jei mokykla gali sau leisti, leidžia užsakyti norimų priemonių ir nuperka. Bet dėl pratybų tai net pati nustebau, sakė, kad sunkoki metai šie bus, bet kažkodėl gan lengvai sutiko nupirkti pratybas g.gif
ruzava
QUOTE(vardė @ 2010 03 12, 20:33)
*

varde, labai patiko tavo paraše esantys žodžiai 4u.gif

QUOTE(Rhetta @ 2010 03 12, 21:39)
Šiaip, netgi pats paklausia ko reikėtų spec. ugdymui, kokių priemonių ir kt. ir jei mokykla gali sau leisti, leidžia užsakyti norimų priemonių ir nuperka.  Bet dėl pratybų tai net pati nustebau, sakė, kad sunkoki metai šie bus, bet kažkodėl gan lengvai sutiko nupirkti pratybas  g.gif
*

gerbk ir mylėk jį, nedažnai bepasitaiko tokių biggrin.gif
na, aš saviškiu irgi skųstis negaliu, gina ir globoja mane ir psichologę (mokyklos jaunikles biggrin.gif ), bet kas liečia piniginius reikalus.... pinigėlių nėra...
klopedija
Pas mus šį savaitgalį bruzda Kaziukas. Vakar nusipirkau fantastiškas verbas bigsmile.gif
user posted image
diasaja
QUOTE(klopedija @ 2010 03 13, 11:55)
Vakar nusipirkau fantastiškas verbas  bigsmile.gif

*

originalios wub.gif Noriu pavasariooooooo tikrooooo biggrin.gif

Atviras kreipimasis į sinoptikus

Ei, po velnių, pavasarį įjunkit!

Ar ragint jus dar negana?!

Ir Saulės laužą danguje užkurkit,
įgriso iki gyvo kaulo jau žiema.

Na, susimilkite, nebūkit šmikiai
ir duokit pagaliau mums šilumos,
o tai gandrai parskridę tykiai
atgal vėl į Egiptą emigruos...

Ir išsimėžt prašyčiau sniegą,
seniai jau laikas sėti žibutes,
snieguoles žadinkit iš miego,
nes jau žiemos ėmiau nekęst.

Pavasario ir vištos pasiilgo,
Velykas greit turėsim švęst.
Kiaušiniai bus kaip... seno vilko,
jeigu negaus žolės užlest...

ruzava
QUOTE(diasaja @ 2010 03 13, 11:04)

Atviras kreipimasis į sinoptikus
*

geras thumbup.gif lotuliukas.gif
klopedija
Fainas eilėraštis. biggrin.gif

Priminei apie gandrus.
Pernai visą sezoną stebėjau gandrus: http://www.bociany.ittv.pl/aplet/index_wmp.php Per tą laiką jie tapo vos ne mano augintiniai. Kai išskrido, pasijaučiau kaip netekus naminio gyvūnėlio, apsiašarojau. Dabar kiekvieną dieną žvalgausi, ar dar neparskrido, laukiu-nesulaukiu hihihi.gif
klopedija
Peržiūrėjau paštą. Negaliu atsidžiaugt, kiek visko bendromis jėgomis prikrauta. thumbup.gif
myyylda
QUOTE(kristute123 @ 2010 03 12, 19:55)

o kada aš turėsiu tarti tą žodį rolleyes.gif ? aš pranešimo jokio neskaitysiu rolleyes.gif
*

tai vėl aš prisisapnavau blush2.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(TEATRĖ @ 2010 03 12, 20:34)

O kur čia ta konferencija?

Merginos - konferencijos dalyvės, baikit čia taip žiauriai tartis, nes aš jau pradedu bijoti susitikimo  cool.gif
*

Konferencija Raseiniuose vyks, toje mokykloje kur dirbu. Aš ir mąsčiau, jog galėsiu pasisemti minčių iš Kužių, bet visa bėda, jog mokykloje konferencija jau 31 dieną rolleyes.gif
Nebijok, teatre, mes nekąsim viena kitai, tik norim atpažinti, jog nebūtų taip, kad visos konferencijos metu žvalgytumėmės ir ieškotume viena kitos biggrin.gif
Papildyta:
Renciau, bet tikrai kokia tu nekantri tongue.gif panašiai, kaip ir aš ax.gif parašyk į až man savo el.pašto adresą, arba kuri nors kita, galėsite įkelti į paštą, nes aš prie jo neturiu prieigos smile.gif
vardė
QUOTE(kristute123 @ 2010 03 12, 19:55)
aš pranešimo jokio neskaitysiu rolleyes.gif
*
O kur tu skaitysi savo pranešimą?
QUOTE(ruzava @ 2010 03 12, 22:42)
varde, labai patiko tavo paraše esantys žodžiai  4u.gif
*
Ačiū, ačiū, o man labai patinka tavo ūsai ir dantų sąkandis blush2.gif hihihi.gif
QUOTE(diasaja @ 2010 03 13, 12:04)
Ei, po velnių, pavasarį įjunkit!               
*
QUOTE(klopedija @ 2010 03 13, 12:16)
Pernai visą sezoną stebėjau gandrus
*
Oi tie šiuolaikiniai žmonės, tai pavasarį jiems įjunk, tai gandrus internetu biggrin.gif
QUOTE(myyylda @ 2010 03 13, 14:25)
Nebijok, teatre, mes nekąsim viena kitai, tik norim atpažinti
*
O mes likusios čia labai lauksim fotoreportažo 4u.gif
kristute123
QUOTE(vardė @ 2010 03 13, 14:42)
O kur tu skaitysi savo pranešimą?
*

AŠ TIK SEMINARĄ VESIU SAVO KRAŠTE KONFERENCIJOS IŠVAKARĖSE mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(klopedija @ 2010 03 13, 12:41)
Peržiūrėjau paštą. Negaliu atsidžiaugt, kiek visko bendromis jėgomis prikrauta.  thumbup.gif
*

MŪSŲ PAŠTO TURTINGUMU AŠ IRGI LABAI DŽIAUGIUOSI thumbup.gif
Vėta
Sveikos 4u.gif . Savaitgalis labai turiningas - prisidariau ekologiškų dešrų ir kumpių. Vaišinu:
user posted image

Kristute123, pašte radau tik vieną pateiktį g.gif . Prisipažinkit, kas kitas nudžiovėt unsure.gif .
ruzava
QUOTE(Vėta @ 2010 03 13, 19:10)

Kristute123, pašte radau tik vieną pateiktį g.gif . Prisipažinkit, kas kitas nudžiovėt  unsure.gif .
*

savo ar kieno kitą įdėtą? blink.gif

Vėta, dešrytės- tikros gundytojos thumbup.gif
Vėta
Kristute123rašė, kad įdėjo kelias pateiktis, o aš matau tik vieną - "Užduotys garsinei analizei" parašyta tik "Šiandien radau internete. Puikios užduotys;-) ". O užduočių nematau g.gif .
Klopedija, ačiū už pamokas. Tiek jau moku, bet kaip tu sumažini paveiksliuką, kad jis lieka tik kampe?
klopedija
QUOTE(Vėta @ 2010 03 13, 19:27)
Tiek jau moku, bet kaip tu sumažini paveiksliuką, kad jis lieka tik kampe?
*
O, tai persiprašau blush2.gif .
Visa kita darau su nuotraukų redagavimo programa.
Reiktų pabandyt, gal ir su Paint`u pavyktų g.gif .

Dešros!.. bigsmile.gif
vardė
QUOTE(Vėta @ 2010 03 13, 20:27)
Kristute123rašė, kad įdėjo kelias pateiktis, o aš matau tik vieną
*

Tai kad yra. Paspausk ant tos žinutės, ant žalio vardo mirksiukas.gif Radai?
Taip skubėjau parašyt, kad nespėjau pasidžiaugt dešrom. Mmm niam essen.gif
Klopedija, pamiršau pasakyt, kad taviškės verbos , tokios, nu, tokios labai verbiškos wub.gif
Diasaja, bet tu ir gaspadinė thumbup.gif Kiek tu rankų turi?
Sanmara, čia Vėtos dešros. Tikiuosi kada nors, turėsiu ir aš tokias ax.gif
diasaja
QUOTE(Vėta @ 2010 03 13, 20:10)
1.  - prisidariau ekologiškų dešrų ir kumpių. Vaišinu:

2. pašte radau tik vieną pateiktį g.gif .
*

1. gal receptuką? aš ir pati gaminu.
2. o aš dar net nespėjau pasižiūrėti doh.gif
klopedija
Taip, galima į Paint`ą įkelt paveikslėlį, maždaug į tą vietą, kur jis turėtų būti skaidrėje, o likusį foną pasidaryti su Pick Color/Fill With Color.
sanmara
QUOTE(myyylda @ 2010 03 12, 18:28)
Gal kuri  jau buvote Šliauterienės paskaitoje ,,Leidinio ,,Pratybų
sąsiuvinis sutrikdytai ar neišlavintai kalbai ugdyti“naudojimo metodika“? O gal jau matėte ir patį pratybų sąsiuvinį? Pas mus 16d. ji atvyksta, galvoju visai gal neblogai būtų sudalyvauti  smile.gif

*

Kažkada jau kalbėjome apie tą pratybų sąsiuvinį - knygą. Buvome pristatyme ir nusipirkome. Man jis patinka, aš jau daug užduotėlių iš ten panaudojau savo vaikučiams thumbup.gif

Varde dešrytės tavo thumbup.gif
Klopedija verbos tikrai labai gražios thumbup.gif
Vėta
Klopedija, ačiū, bandysiu.
Diasaja, receptukas pagal knygą "Vedybų karininkas" - visko "kiek reikia" biggrin.gif . Nežinau, dedu iš akies , tik būtinai kadagių uogų, lauro, visokių pipirų ir daug daug česnakų. Šiais metais sūnus užsiprašė peperoni, tai vieną padariau su saldžiąja ir aitriąja paprika. Turiu nuostabią uošvienę, kuri išrūko dešrytes šaltai. Gaila, kad toli esate, visas pavaišinčiau gyvai.
Varde, ačiū, padėjai neišmanėlei - radau dingusias užduotis. Ale kaip sumaniai paslėpta bigsmile.gif biggrin.gif .
Vėl nieko nesuprantu g.gif . Pirma Vardė atsako Sanmarai, o po to ši paklausia biggrin.gif .
daiste
į paštą mestelėjau kryžiažodžių sudarymo programikę (pasiskaitykit ,,instrukciją", po to atsidarykit dokumentą su exe ir spauskit next). Sėkmės kūryboje. umn.gif
Vėta
Oi, daiste, kaip ilgai ieškojau tos programos. Ačiūūūūū 4u.gif thumbup.gif .
Bet kiek daug čia nebeturinčių ką veikti lotuliukas.gif . Sveikos, kolegės 4u.gif .
kristute123
VĖTA, PUIKU, KAD VISKAS ATSIRADO (aš čia apie užduotis) thumbup.gif
O NAMINĖS DEŠROS, KUMPIO KAIP NOOOOOOOOOOOOOORIU rolleyes.gif

drinks_cheers.gif JO, DAUG ČIA MŪSŲ thumbup.gif
vardė
QUOTE(Vėta @ 2010 03 13, 21:18)
Vėl nieko nesuprantu  g.gif . Pirma Vardė atsako Sanmarai, o po to ši paklausia  biggrin.gif .
*
Vėliau papildžiau žinutę - įdėjau komplimentų. 4u.gif
Klopedija,, o kas tas background lietuviškai. Mano word'as naujas, visai kitokia lentelė doh.gif Prieš savaitę tik pakeitė, tai aš dar žaliuoju blush2.gif
Vėl papildau žinutę hihihi.gif Sėdžiu čia visą dieną, nes turiu temperatūros, nesimiega; vaikai kaime, nuoboduuu unsure.gif Su SM vis linksmiau...
vaivos juosta
QUOTE(Vėta @ 2010 03 13, 20:21)

Bet kiek daug čia nebeturinčių ką veikti  lotuliukas.gif . Sveikos, kolegės 4u.gif .
*

Ane, dešrom užkvėpino, greit susirinko ant gero biggrin.gif .
Vėta
Na, netoli esi, gali užsukti į svečius, tik perspėk, kad atsineščiau tongue.gif .
Ką gero radau, apart pačių pateikčių, tai:
My Webpage
Neišsenkami lobynai thumbup.gif .
diasaja
QUOTE(Vėta @ 2010 03 13, 21:18)
Gaila, kad toli esate, visas pavaišinčiau gyvai.

*

kai pas mus bus pastatyta terasa, tai visas norinčias pakviesiu pasimaudyti Šešupėje ir parelaksuoti prie puodelio kavos ar arbatos biggrin.gif
Vėta
Diasaja, iki vasaros pastatysi? Darom meetą pas diasają thumbup.gif . Aš pasistengsiu dešrų nesuvalgyti tongue.gif .
pinciuke

ir aš radau šį tą:
http://www.animalpicturesarchive.com/animal/Animated_GIF/
kristute123
Vėta, pinciuke, puikūs puslapiukai thumbup.gif
Vėta
Kristute123, čia iš tavo atsiųstų pateikčių blush2.gif .
diasaja
QUOTE(Vėta @ 2010 03 13, 21:31)
Diasaja, iki vasaros pastatysi? Darom meetą pas diasają  thumbup.gif . Aš pasistengsiu dešrų nesuvalgyti  tongue.gif .
*

labai noriu, bet geriausiu atveju-per vasarą.
vardė
Gal turit ką nors panašaus lietuviškai: http://www.uiowa.edu/~acadtech/phonetics/# ? ax.gif Čia kai kurie garsai irgi ,,lietuviškai" tariami, bet ne tie mūsų pagrindiniai r, s ir t.t. unsure.gif
klopedija
QUOTE(vardė @ 2010 03 13, 20:26)
Klopedija,, o kas tas background lietuviškai.
*
Fonas.
Papildyta:
QUOTE(Vėta @ 2010 03 13, 20:31)
Darom meetą pas diasają  thumbup.gif . Aš pasistengsiu dešrų nesuvalgyti  tongue.gif .
*
Darom! drinks_cheers.gif

QUOTE(vardė @ 2010 03 13, 22:05)
Gal turit ką nors panašaus lietuviškai: http://www.uiowa.edu/~acadtech/phonetics/#ax.gif Čia kai kurie garsai irgi ,,lietuviškai" tariami, bet ne tie mūsų pagrindiniai r, s ir t.t. unsure.gif
*
Na, čia tik pasvajot telieka. unsure.gif
ramunciukas
Sveikos, o jūs kiek čia prirašėt, kol manęs nebuvo bigsmile.gif Aš turiu klausimą, norėčiau gal nusipirkti Logico šią priemonę, ar normali kaina už 30 lt? My Webpage
Vėta
My Webpage

Vienas rinkinukas kainuoja apie 16Lt. Lentelė (gaila, čia nebėra Primo) apie 40Lt. o už ką 30Lt? Už viską, kas nuorodoje? Tada apsimoka.
rencius
QUOTE(Vėta @ 2010 03 14, 02:19)
My Webpage

Vienas rinkinukas kainuoja apie 16Lt. Lentelė (gaila, čia nebėra Primo) apie 40Lt. o už ką 30Lt? Už viską, kas nuorodoje? Tada apsimoka.
*

Kur jūs randate tokių priemonių pirkti? blush2.gif SM turgelyje ar kokiame kitame puslapyje? g.gif
Vėta
Labas rytas 4u.gif .
Renciau, prieš tai įkėliau oficialų Krontos puslapį. Deja, kažkodėl šiandien šis tinklapis neatsidaro.
Mums tas priemones užsako oficialiai elektroniniu būdu įstaiga. Šios priemonės yra spec. priemonių kataloge.

My Webpage

Dar labai patinka leidykla Presvika:
My Webpage
Ir Gudragalvis:
My Webpage
Iš visur galima užsisakyti elektroniniu būdu.

Mes šiais metais pirkome:
My Webpage
My Webpage
My Webpage
Pirmus 4 plakatus. Vaikams labai patinka. labai tinka sakinių sudarymui ir pan.
My Webpage
TEATRĖ
Sveikos,
Pažiūrėkit čia
http://ejournal.emokykla.lt/snekutis/
Yra naujų šaunių pateikčių thumbup.gif O gal kas nori savo parodyti plačiau? Pasakyčiau kaip mirksiukas.gif per a.ž.
sanmara
QUOTE(daiste @ 2010 03 13, 22:19)
į paštą mestelėjau kryžiažodžių sudarymo programikę (pasiskaitykit ,,instrukciją", po to atsidarykit dokumentą su exe ir spauskit next). Sėkmės kūryboje. umn.gif
*

4u.gif ačiū

QUOTE(vardė @ 2010 03 13, 22:26)

Vėl papildau žinutę hihihi.gif Sėdžiu čia visą dieną, nes turiu temperatūros, nesimiega; vaikai kaime, nuoboduuu unsure.gif Su  SM vis linksmiau...
*

Užuojauta verysad.gif sveik 4u.gif

QUOTE(Vėta @ 2010 03 13, 22:27)
Na, netoli esi, gali užsukti į svečius, tik perspėk, kad atsineščiau tongue.gif .
Ką gero radau, apart pačių pateikčių, tai:
My Webpage
Neišsenkami lobynai  thumbup.gif .
*

4u.gif ačiū
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.