QUOTE(Olimpia @ 2005 12 16, 18:42)
Taip, išradingos
QUOTE(vitalyte @ 2005 12 16, 07:46) O ant ko atspausdinai atvirutes? Gal yra pirkti kokio specialaus popieriaus? Kazkas tokio http://www.staples.com/webapp/wcs/stores/s...2&cmArea=SEARCH as namie nespausdinu nes neapsimoka del rasalo brangiau gaunasi,labai greitai suryja dazus nuotraukos...As manau lietuvoje irgi turi buti,tik nezinau kokiose parduotuvese pas jus parsiduoda.Gal kur nuotraukas daro,na nezinau
Visos atvirutės nuostabios
QUOTE(Karbynė @ 2005 12 16, 15:39) Galiu ir pakartot ![]() Apie trečią jau rašiau (ji padaroma trintuku), tai nebesikartosoi Pirmoji "žvaigždė" gaminama taip 1. Rectangular marquee tool (punktyriniu kvadračiuku iš "įrankių" juostos) pasižymim tą vietą, kurioj norim matyt efektą. 2. Filter/Render/Lens flare (galima pasireguliuot dydį) . Viskas Antroji (apatinė) pakartojam viską tą patį, po to Filter/Sharpen/Sharpen (galima kartot kelis kartus - pagal poreiki O šiaip knasiotis ir ieškot variantų Labai aciu
Labai daug graziu atviruku, kaip reikes issirinkt pacius paciausius
tas su arkliu- nerealus
ATVIRUČIŲ TAI TIKRAI DAUG GRAŽIŲ
O man įdomu, ar šiandien dar kas patvirtins atviruką???
O aš žinau du, už kuriuos balsuosiu. Tai tik išmušus vidurnakčiui tą ir padarysiu
Atverkime duris stebuklui Kaip Dovydukas ieškojo draugo O dėl trečios pasilieku laiko pamąstyt
Galiu balsuot už visas, išskyrus tas, kurias išsirinkau
Kalėdų naktį sužibs danguj žvaigždutė -
snieguotom laimės lūpom ištars švelnius žodžius... todėl, kad graži KAI KALĖDŲ RYTAS ŠVIS, BELS SENELIS Į DURIS... todėl, kad kitokia o trečios dar neišrinkau
aš prabalsavau:
Naktis Kalėdų pasaką Tau seka, stebuklų naktį net žvėreliai šneka ! Linksmų Šv.Kalėdų ir Laimingų 2006-ųjų!!! Kai puošnios snaigės krenta žemėn tyliai Ir medžių šerkšnas spindi mėnesienoj sidabru Laimingi būkite šv. Kalėdų proga Laimingi būkit per Naujus Metus! Tegu Šv. Kalėdų stebuklas apdovanoja Jus dvasine harmonija, dėkingumu už būties džiaugsmą ir išsipildančias laimės lūkesčiais!
Ar galima balsuot už savo atviruką?
pati nedalyvauju, bet išbalsavau už šias:
1. Atverkime duris stebuklui 2. Kalėdų naktį sužibs danguj žvaigždutė - snieguotom laimės lūpom ištars švelnius žodžius. Nušvies tau džiaugsmo kelią, padovanos artumą ir meilės spindulių. ir už arklį
oi man kaip nesekasi balsuoti viena issirinkau o kitas tai nezinau
as irgi prabalsavau uz atverkime duris stebuklui, kaip Dovydukas ieškojo draugo ir sveikinu!
pacios nesuspejom sudalyvauti:( QUOTE(Elina @ 2005 12 19, 15:42) pati nedalyvauju, bet išbalsavau už šias: 1. Atverkime duris stebuklui 2. Kalėdų naktį sužibs danguj žvaigždutė - snieguotom laimės lūpom ištars švelnius žodžius. Nušvies tau džiaugsmo kelią, padovanos artumą ir meilės spindulių. ir už arklį ------------------------------------------------------------------------------------------- QUOTE(jurgita_b @ 2005 12 19, 19:15) as irgi prabalsavau uz atverkime duris stebuklui, kaip Dovydukas ieškojo draugo ir sveikinu! pacios nesuspejom sudalyvauti:( O kam jus cia vardijat, uz ka prabalsavot? Kam kuri grazi, uz ta ir prabalsuos ir be agitacijos! as va dar kelias zinutes parasysiu, ir taip pat eisiu balsuoti
Prabalsavau:
Žaisliukai dvynukai Per baltą krikštolinį taką, su sauja meilės ir vilties tepriklaupia prie židinio Kalėdos ir teišpildo troškimus širdies. Su Šventėm! Tegul šios krintančios žvaigždės išpildo jūsų norus
o as atidedu balsavima kitai dienai tik uz viena prabalsavau kolkas
O man pritrūko dar bent 3 balsų, tiek gražių atvirukų
QUOTE(Olimpia @ 2005 12 19, 17:33) ------------------------------------------------------------------------------------------- O kam jus cia vardijat, uz ka prabalsavot? Kam, kam... o tam, kad mes dar neužsisiuvom burnų kol kas... ką norim, tą šnekam, dalijamės tuo, kas mums patinka...
Labai dekoju visiems uz mus balsavusius
Ir dar tureciau dideli dideli prasyma QUOTE(Savūnė @ 2005 12 23, 14:12) Kam, kam... o tam, kad mes dar neužsisiuvom burnų kol kas... ką norim, tą šnekam, dalijamės tuo, kas mums patinka... Nirmeda, sveikinam !!! labai grazu !!! Aciu visiems uz balsavusiems................................................. Dinka, aciu Tau............
Sveikinu nugalėtojas
Ačiū toms, kas už mus balsavo
Ir aš dėkoju visoms balsavusioms
AČIŪ
Sveikinu visas
Parašykite man dėl prizų į AŽ. Tikiuosi dar šiais metais atiduoti, nes prizai yra šiek tiek Kalėdiški
Nuoširdžiausias ačiū už balsus
Linksmų švenčių visoms ir visiems
Nuoširdžiausi sveikinimai nugalėtojams
Sveikinimai nugalėtojams.
Visiems linksmų Šv. Kalėdų.
Didelis AČIŪ ir kad balsavot
Mums tai buvo didžiulė staigmena ir graži Kalėdinė dovana. Ačiū |