O kur galima pasiziureti tas nuotraukas?
Na, merginos, jūs ir šaunuolės
Tikrai labai labai gražūs atvirukai, net pačiai norisi sėsti ir kažką pabandyt pačiai sukurti ..... , tiesiog, "uždegantys" Tikrai, labai šaunus konkursas. Būtinai prabalsuosiu ir jau beveik žinau už kurį .... Sėkmės visoms
Tikrai labai gražios atvirutės...vienos mamos pasirinko lengviausią kelią- tik įrėmino nuotrauką į kalėdinius rėmelius iš CD, kurį duoda perkant kameras ar fotoaparatus, o kitos - pačios gražiai apdorojo nuotraukas
QUOTE(gritte @ 2005 12 04, 19:16) Tikrai labai gražios atvirutės...vienos mamos pasirinko lengviausią kelią- tik įrėmino nuotrauką į kalėdinius rėmelius iš CD, kurį duoda perkant kameras ar fotoaparatus, o kitos - pačios gražiai apdorojo nuotraukas Taip sutinku, kad tai gal ir lengviausias kelias... bet kodel kazkas deda, kai jau tokia pati foto yra (tiksliauu su tokiais paciais remeliais ...) visai neidomu Ir dar, suprantu kad daug mamyciu gali tureti ta pacia programa... bet kaip sakant: KAS PIRMESNIS, TAS GUDRESNIS
man visos atvirutes grazios, bet fainiausios tos, kur matos, kad daug darbo ideta
aš tai tundrų tundra
QUOTE(Aurėja @ 2005 12 05, 14:02) aš tai tundrų tundra parsisiųsk GIMP-ą- supaprastintas Photoshop'o variantas + lietuviškai viskas+ keletas naudingų pamokėlių GIMPAS
2 menesiuku burtininke
QUOTE(gritte @ 2005 12 05, 15:20) parsisiųsk GIMP-ą- supaprastintas Photoshop'o variantas + lietuviškai viskas+ keletas naudingų pamokėlių GIMPAS ačiū QUOTE(rimulka @ 2005 12 05, 15:32) tą pačią norėjau labai pagirti
Niekaip nesugebėjau atsisiūsti
gal galima truputį plačiau
O man grazios nuotraukos, tos, kurios estetishkai padarytos, ir visai neesme, ar ten burbuliukai ar remeliai vienodi (vaikuciai ir kompozicija vistiek skiriasi), ar 5 minuciu darbas, ar 3 valandu ishprakaituotas. ...
QUOTE(Eglute @ 2005 12 05, 16:29) O man grazios nuotraukos, tos, kurios estetishkai padarytos, ir visai neesme, ar ten burbuliukai ar remeliai vienodi (vaikuciai ir kompozicija vistiek skiriasi), ar 5 minuciu darbas, ar 3 valandu ishprakaituotas. ... o kurios nera padarytos estetishkai? as cia ne piktai, tik siaip idomu, ka turi omeny?
Estetishkos man tos,kurios sukelia pasigerejima..
Ir smagią Kalėdinę dainą dainuoja.. Pamatęs Tave nusileis iš dangaus, Ir - LABAS - ištaręs, Tau ranką paspaus...atitinka mano skoni QUOTE(Eglute @ 2005 12 05, 17:09) Estetishkos man tos,kurios sukelia pasigerejima.. Ir smagią Kalėdinę dainą dainuoja.. Pamatęs Tave nusileis iš dangaus, Ir - LABAS - ištaręs, Tau ranką paspaus...atitinka mano skoni man tai tiesa pasakius tai visos grazios, o paciom mamytem tai turbut ju paciu atvirukai graziausi, nes ten ju leliai man siuo metu graziausi - mergyte su gelyte, berniukas tarp meskiuku ir 2 menesiu burtininke ir dar, sutinku, apserksnije musu ziemos... man labai QUOTE(Eglute @ 2005 12 05, 16:29) Beto, ne visi turi galimybe naudotis photoshopu ar kitom "krutom" prgramom (man photosopas per brangu pirkti, o piratines kopijos i firmos kompiuteri negaliu atsisiust Trial versijos yra nemokamos ir jokios ne piratinės Kalėdų elniukas kiek veža mano akis su Jask Paint Shop pro darytas (ar kažkuo panašaus, nors žinoma panašų rezultatą galima gauti ir kitais būdais). Pati vakar parsisiunčiau Trial versiją (anksčiau buvau jau bandžius). Nemokama ir legalu 30 dienų. GIMP'as iš vis yra atviro kodo programa - t.y. nuo pradžios iki galo nemokama.
Na pasakykit Jūs man tundrai kur tuos konkursinius atvirukus pamatyti
QUOTE(Karbynė @ 2005 12 05, 17:22) Trial versijos yra nemokamos ir jokios ne piratinės Kalėdų elniukas kiek veža mano akis su Jask Paint Shop pro darytas (ar kažkuo panašaus, nors žinoma panašų rezultatą galima gauti ir kitais būdais). Pati vakar parsisiunčiau Trial versiją (anksčiau buvau jau bandžius). Nemokama ir legalu 30 dienų. GIMP'as iš vis yra atviro kodo programa - t.y. nuo pradžios iki galo nemokama. I firmos kompiuteri neturiu teises jokiu programu, net ir trial instaliuotis... kol savo nuosavo kompo neturiu, o naudoju tik firmos laptopa, tokio liukso sau leist negaliu
Labai grazus konkursas, tiesiog apakau.As taip nemoku, kaip jus tai darote?
Sorry mergaitės, gal bus off topic ale va paskaičiau jūsų diskusijas, aš su paprasčiausiu Paint' u kuris būna visuose kompiuteriuose legaliai , trukau 5 min
QUOTE(westa @ 2005 12 05, 20:10) Sorry mergaitės, gal bus off topic ale va paskaičiau jūsų diskusijas ir va įdedu vieną atviruką Daryta su paprasčiausiu Paint' u kuris būna visuose kompiuteriuose legaliai , trukau 5 min Grazu
Westa, įkvėpei mane
mes irgi dalyvausim ir jau darom nuotraukite!Saunus konkursas
Aš kažkaip nemėgstu tų visokių kompiuterinių apipaišymų
bet šitas man patiko: Linksmų šv. Kalėdų ir Naujųjų metų linki linksmi SM nykštukai :0)
Prie konkurso parašyta: "Specialių programų pagalba kursime ir dailinsime savo vaikučių nuotraukas taip, kad jos pavirs dar niekur nematytais, Kalėdines pasakas primenančiais, šventiniais atvirukais!"
Taip ir liko neaišku, kaip konkurse atsidūrė to žavaus rainiuko foto? QUOTE(Erszebeth @ 2005 12 07, 17:59) Prie konkurso parašyta: "Specialių programų pagalba kursime ir dailinsime savo vaikučių nuotraukas taip, kad jos pavirs dar niekur nematytais, Kalėdines pasakas primenančiais, šventiniais atvirukais!" Taip ir liko neaišku, kaip konkurse atsidūrė to žavaus rainiuko foto? QUOTE(Aurėja @ 2005 12 01, 09:36 ) Nuotraukoje gali būti tik vaikas, gali būti ir visa šeima, ir augintiniai. QUOTE(Erszebeth @ 2005 12 07, 17:59) Taip ir liko neaišku, kaip konkurse atsidūrė to žavaus rainiuko foto? Gal šitą nuotrauką mama katė įdėjo? Nu jai tai vaikutis
Vitalyte, neparašyta, kad gali būti tik augintinis . Nus sorry, bet ir man mažumėle įdomiai atrodo, kai žmonių vaikas su katės vaiku konkuruoja
Jaučiu apmaudą, kad įkėliau ne savo žavią kiaulaitę Pavadinimas "Kalėdos stebuklų metas. Ir dižiausia kiaulė jus gali maloniai nustebinti. Turėkite viltį "
Man asmeniskai labai fainas atvirukas
QUOTE(kajote @ 2005 12 08, 00:01) Man asmeniskai labai fainas atvirukas Man irgi ta atvirute labai isputinga O siaip tai as irgi APAKAU kokiu graziu atviruciu prideta QUOTE(Karbynė @ 2005 12 07, 20:02) Nu bet ir nesupratinga, Karbyne O man dar šita patiko Nors mėnesiukai man tik du - Kalėdų stebuklus buriu: Truputį Meilės, Gėrio, Supratimo, Šilumos... Maža širdelė visiems Jums dovanos! Paprasta, garaži, spalvų pertekliaus nėra...
O man tai visos nuotraukites fainos ir grazios,net galima paroda atidarit,nes taip kurybiskai padaryta
nu jau nuotrauku grazumas
Tikrai daug gražių atviručių
|