Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Šventinis atvirukas"!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4
Pareis
O kur galima pasiziureti tas nuotraukas?
Pinacea
QUOTE(Pareis @ 2005 12 04, 16:54)
O kur galima pasiziureti tas nuotraukas?
*

Pareis, puslapio virshuj deshinej pusej, parashyta Fotokonkursai... biggrin.gif
vaidaRimas
Na, merginos, jūs ir šaunuolės thumbup.gif
Tikrai labai labai gražūs atvirukai, net pačiai norisi sėsti ir kažką pabandyt pačiai sukurti ..... , tiesiog, "uždegantys" 4u.gif
Tikrai, labai šaunus konkursas. Būtinai prabalsuosiu ir jau beveik žinau už kurį .... 4u.gif
Sėkmės visoms thumbup.gif
Medona
QUOTE(vaidaRimas @ 2005 12 04, 18:46)
Tikrai, labai šaunus konkursas. Būtinai prabalsuosiu ir jau beveik žinau už kurį ....  4u.gif
Sėkmės visoms  thumbup.gif
*

kad galetum prabalsuoti, turi surinkt virs 20 zinuciu ax.gif

Nieko sau
Tikrai labai gražios atvirutės...vienos mamos pasirinko lengviausią kelią- tik įrėmino nuotrauką į kalėdinius rėmelius iš CD, kurį duoda perkant kameras ar fotoaparatus, o kitos - pačios gražiai apdorojo nuotraukas 4u.gif
vaidaRimas
QUOTE(babuska @ 2005 12 04, 20:51)
kad galetum prabalsuoti, turi surinkt virs 20 zinuciu  ax.gif
*

Ačiū už perspėjimą mirksiukas.gif
blush2.gif Tuomet, belieka iki balsavimo pradžios šiek tiek pasistengti ir parašyti daugiau žinučių.... tongue.gif
Šiame puslapėlyje aš dar naujokė, bet tikiuosi, kad iki to laiko, tikrai turėsiu ką parašinėti..... drinks_cheers.gif
kajote
QUOTE(gritte @ 2005 12 04, 19:16)
Tikrai labai gražios atvirutės...vienos mamos pasirinko lengviausią kelią- tik įrėmino nuotrauką į kalėdinius rėmelius iš CD, kurį duoda perkant kameras ar fotoaparatus, o kitos -  pačios gražiai apdorojo nuotraukas  4u.gif
*

Taip sutinku, kad tai gal ir lengviausias kelias... bet kodel kazkas deda, kai jau tokia pati foto yra (tiksliauu su tokiais paciais remeliais ...) visai neidomu schmoll.gif protest.gif

Ir dar, suprantu kad daug mamyciu gali tureti ta pacia programa... bet kaip sakant: KAS PIRMESNIS, TAS GUDRESNIS mirksiukas.gif tikiuos, kad supratot ka norejau pasakyti rolleyes.gif
Kutuliukas
QUOTE(kajote @ 2005 12 05, 05:17)
KAS PIRMESNIS, TAS GUDRESNIS mirksiukas.gif tikiuos, kad supratot ka norejau pasakyti rolleyes.gif
*

Aš tai supratau, va vakar tą patį pasakiau sesei atkasus seną gražų mini sejoooną tongue.gif
kajote
QUOTE(Karbynė @ 2005 12 05, 08:54)
Aš tai supratau, va vakar tą patį pasakiau sesei atkasus seną gražų mini  sejoooną tongue.gif
*

Saunuole mirksiukas.gif
rimulka
man visos atvirutes grazios, bet fainiausios tos, kur matos, kad daug darbo ideta bigsmile.gif
Aurėja
aš tai tundrų tundra doh.gif Photoshopo man kompas niekaip neleidžia parsisiųst, mėginau keletą dienų iš eilės, o parsisiuntus Corel Paint Essentials3, sugebėjau tik vienintelį dalyką - tekstą ant nuotraukos užrašyt, o jokių spindinčių žvaigždučių ar rėmelių aš nesugebu ten rast verysad.gif unsure.gif
Nieko sau
QUOTE(Aurėja @ 2005 12 05, 14:02)
aš tai tundrų tundra  doh.gif  Photoshopo man kompas niekaip neleidžia parsisiųst, mėginau keletą dienų iš eilės, o parsisiuntus Corel Paint Essentials3,  sugebėjau tik vienintelį dalyką - tekstą ant nuotraukos užrašyt, o jokių spindinčių žvaigždučių ar rėmelių aš nesugebu ten rast  verysad.gif  unsure.gif
*

parsisiųsk GIMP-ą- supaprastintas Photoshop'o variantas + lietuviškai viskas+ keletas naudingų pamokėlių
GIMPAS
rimulka
2 menesiuku burtininke wub.gif wub.gif wub.gif
Aurėja
QUOTE(gritte @ 2005 12 05, 15:20)
parsisiųsk GIMP-ą- supaprastintas Photoshop'o variantas + lietuviškai viskas+ keletas naudingų pamokėlių
GIMPAS

ačiū notworthy.gif šįvakar mėginsiu siųstis bigsmile.gif

QUOTE(rimulka @ 2005 12 05, 15:32)
2 menesiuku burtininke  wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

tą pačią norėjau labai pagirti wub.gif ploja.gif
Daisy
Niekaip nesugebėjau atsisiūsti
gal galima truputį plačiau
Pinacea
O man grazios nuotraukos, tos, kurios estetishkai padarytos, ir visai neesme, ar ten burbuliukai ar remeliai vienodi (vaikuciai ir kompozicija vistiek skiriasi), ar 5 minuciu darbas, ar 3 valandu ishprakaituotas. ... 4u.gif Beto, ne visi turi galimybe naudotis photoshopu ar kitom "krutom" prgramom (man photosopas per brangu pirkti, o piratines kopijos i firmos kompiuteri negaliu atsisiust ax.gif )..
rimulka
QUOTE(Eglute @ 2005 12 05, 16:29)
O man grazios nuotraukos, tos, kurios estetishkai padarytos, ir visai neesme, ar ten burbuliukai ar remeliai vienodi (vaikuciai ir kompozicija vistiek skiriasi), ar 5 minuciu darbas, ar 3 valandu ishprakaituotas. ...  4u.gif Beto, ne visi turi galimybe naudotis photoshopu ar kitom "krutom" prgramom (man photosopas per brangu pirkti, o piratines kopijos i firmos kompiuteri negaliu atsisiust ax.gif )..
*

o kurios nera padarytos estetishkai? as cia ne piktai, tik siaip idomu, ka turi omeny? blush2.gif
Pinacea
Estetishkos man tos,kurios sukelia pasigerejima.. 4u.gif, o cia jau skonio reikalas - man grazu, kas neperkrauta, derancios tarpusavy spalvos ir elementai. Nerashysiu, kas man neestetishka, bet va Apšerkšniję mūsų žiemos..., Kalėdų elniukas po dangų šuoliuoja,
Ir smagią Kalėdinę dainą dainuoja..
Pamatęs Tave nusileis iš dangaus,
Ir - LABAS - ištaręs, Tau ranką paspaus.
..atitinka mano skoni 4u.gif
rimulka
QUOTE(Eglute @ 2005 12 05, 17:09)
Estetishkos man tos,kurios sukelia pasigerejima..  4u.gif, o cia jau skonio reikalas - man grazu, kas neperkrauta, derancios tarpusavy spalvos ir elementai.  Nerashysiu, kas man neestetishka, bet va Apšerkšniję mūsų žiemos..., Kalėdų elniukas po dangų šuoliuoja,
Ir smagią Kalėdinę dainą dainuoja..
Pamatęs Tave nusileis iš dangaus,
Ir - LABAS - ištaręs, Tau ranką paspaus.
..atitinka mano skoni 4u.gif
*

man tai tiesa pasakius tai visos grazios, o paciom mamytem tai turbut ju paciu atvirukai graziausi, nes ten ju leliai mirksiukas.gif

man siuo metu graziausi - mergyte su gelyte, berniukas tarp meskiuku ir 2 menesiu burtininke wub.gif bet visos kitos irgi super thumbup.gif
ir dar, sutinku, apserksnije musu ziemos... man labai wub.gif
Kutuliukas
QUOTE(Eglute @ 2005 12 05, 16:29)
Beto, ne visi turi galimybe naudotis photoshopu ar kitom "krutom" prgramom (man photosopas per brangu pirkti, o piratines kopijos i firmos kompiuteri negaliu atsisiust ax.gif )..
*

Trial versijos yra nemokamos ir jokios ne piratinės tongue.gif
Kalėdų elniukas kiek veža mano akis su Jask Paint Shop pro darytas (ar kažkuo panašaus, nors žinoma panašų rezultatą galima gauti ir kitais būdais). Pati vakar parsisiunčiau Trial versiją (anksčiau buvau jau bandžius). Nemokama ir legalu 30 dienų. GIMP'as iš vis yra atviro kodo programa - t.y. nuo pradžios iki galo nemokama.
Nieko sau
QUOTE(DAISY @ 2005 12 05, 16:07)
Niekaip nesugebėjau atsisiūsti
gal galima truputį plačiau
*

nežinau nei ką patart g.gif
Enėja
Na pasakykit Jūs man tundrai kur tuos konkursinius atvirukus pamatyti g.gif Ar aš kažko nesuprantu g.gif Nemantau aš jokių atvirukų unsure.gif
Enėja
QUOTE(barskuolyte @ 2005 12 05, 18:50)
Na pasakykit Jūs man tundrai kur tuos konkursinius atvirukus pamatyti  g.gif Ar aš kažko nesuprantu  g.gif Nemantau aš jokių atvirukų  unsure.gif
*

bigsmile.gif Jau radau blush2.gif
Pinacea
QUOTE(Karbynė @ 2005 12 05, 17:22)
Trial versijos yra nemokamos ir jokios ne piratinės tongue.gif
Kalėdų elniukas kiek veža mano akis su Jask Paint Shop pro darytas (ar kažkuo panašaus, nors žinoma panašų rezultatą galima gauti ir kitais būdais). Pati vakar parsisiunčiau Trial versiją (anksčiau buvau jau bandžius). Nemokama ir legalu 30 dienų. GIMP'as iš vis yra atviro kodo programa - t.y. nuo pradžios iki galo nemokama.
*

I firmos kompiuteri neturiu teises jokiu programu, net ir trial instaliuotis... kol savo nuosavo kompo neturiu, o naudoju tik firmos laptopa, tokio liukso sau leist negaliu tongue.gif Tad sukames su tuo, kas kompe ax.gif
Mazvydas
Labai grazus konkursas, tiesiog apakau.As taip nemoku, kaip jus tai darote?
Nieko sau
QUOTE(Mazvydas @ 2005 12 05, 19:58)
Labai grazus konkursas, tiesiog apakau.As taip nemoku, kaip jus tai darote?
*

jeigu apakai- tai nebepadarysi laugh.gif
westa
Sorry mergaitės, gal bus off topic ale va paskaičiau jūsų diskusijas, aš su paprasčiausiu Paint' u kuris būna visuose kompiuteriuose legaliai , trukau 5 min ax.gif . taigi moralė viso mano parašymo - jei labai nori, gali rast su kuom padaryt tongue.gif
kajote
QUOTE(westa @ 2005 12 05, 20:10)
Sorry mergaitės, gal bus off topic ale va paskaičiau jūsų diskusijas ir va įdedu vieną atviruką  smile.gif

Daryta su paprasčiausiu Paint' u kuris būna visuose kompiuteriuose legaliai , trukau 5 min  ax.gif . taigi moralė viso mano parašymo - jei labai nori, gali rast su kuom padaryt  tongue.gif
*

Grazu wub.gif pildyk paraiska mirksiukas.gif
westa
QUOTE(kajote @ 2005 12 05, 20:38)
Grazu wub.gif pildyk paraiska mirksiukas.gif
*

deja jau užpildžiau biggrin.gif , priima tik vieną blush2.gif . galit ir čia prabalsuot - nesupyksiu biggrin.gif
vitalyte
Westa, įkvėpei mane 4u.gif O tai jau buvau nuleidus rankas dėl dalyvavimo šiame konkurse. Visai neįkertu tų programų, o ilgėliau pasėdėt prie kompo mažiai neleidžia doh.gif Bet dabar žiūriu, kad dar ir Paint'o neįkandu iki galo blush2.gif Na, gal kaip nors doh.gif
Kutuliukas
QUOTE(gritte @ 2005 12 05, 20:02)
jeigu apakai- tai nebepadarysi laugh.gif
*

Nu šakės, patinka man tokie įžvalgūs žmonės. laugh.gif Tiesiai šviesiai susakė, kitas dar būt išvedžiojęs
swko
mes irgi dalyvausim ir jau darom nuotraukite!Saunus konkursas 4u.gif O jau yra graziu atviruku smile.gif smile.gif smile.gif
Cikadelė
Aš kažkaip nemėgstu tų visokių kompiuterinių apipaišymų schmoll.gif
bet šitas man patiko:
Linksmų šv. Kalėdų ir Naujųjų metų linki linksmi SM nykštukai :0) thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Erszebeth
Prie konkurso parašyta: "Specialių programų pagalba kursime ir dailinsime savo vaikučių nuotraukas taip, kad jos pavirs dar niekur nematytais, Kalėdines pasakas primenančiais, šventiniais atvirukais!"

Taip ir liko neaišku, kaip konkurse atsidūrė to žavaus rainiuko foto? g.gif Vaiko veido nepavyko įžiūrėti, kad ir kaip stengiausi. Ar čia taip šustrai įvaldytos grafinių programų subtilybės, kad sugebama ne vien barzdą vaikui pripiešti, bet visą jo veiduką paversti fotografiniu katino snukučiu? laugh.gif
vitalyte
QUOTE(Erszebeth @ 2005 12 07, 17:59)
Prie konkurso parašyta: "Specialių programų pagalba kursime ir dailinsime savo vaikučių nuotraukas taip, kad jos pavirs dar niekur nematytais, Kalėdines pasakas primenančiais, šventiniais atvirukais!"

Taip ir liko neaišku, kaip konkurse atsidūrė to žavaus rainiuko foto?  g.gif Vaiko veido nepavyko įžiūrėti, kad ir kaip stengiausi. Ar čia taip šustrai įvaldytos grafinių programų subtilybės, kad sugebama ne vien barzdą vaikui pripiešti, bet visą jo veiduką paversti fotografiniu katino snukučiu?  laugh.gif
*

QUOTE(Aurėja @ 2005 12 01, 09:36 )
Nuotraukoje gali būti tik vaikas, gali būti ir visa šeima, ir augintiniai.

mirksiukas.gif
Savūnė
QUOTE(Erszebeth @ 2005 12 07, 17:59)
Taip ir liko neaišku, kaip konkurse atsidūrė to žavaus rainiuko foto?  g.gif Vaiko veido nepavyko įžiūrėti, kad ir kaip stengiausi. Ar čia taip šustrai įvaldytos grafinių programų subtilybės, kad sugebama ne vien barzdą vaikui pripiešti, bet visą jo veiduką paversti fotografiniu katino snukučiu?  laugh.gif

Gal šitą nuotrauką mama katė įdėjo? Nu jai tai vaikutis liezuvis.gif
Kutuliukas
Vitalyte, neparašyta, kad gali būti tik augintinis . Nus sorry, bet ir man mažumėle įdomiai atrodo, kai žmonių vaikas su katės vaiku konkuruoja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nugi ne www.gyvūnai čia, o konkursas spec. gyvūnėliam lyg ir neskirtas (net kai toks buvo - nuotraukoje kartu privalėjo būti vaikutis) . Nebent kaip Savūnė sako - išties intelektuali mama katė pasitaikė. lotuliukas.gif Žurnalistai susidomėkit laugh.gif
Jaučiu apmaudą, kad įkėliau ne savo žavią kiaulaitę lotuliukas.gif

Pavadinimas "Kalėdos stebuklų metas. Ir dižiausia kiaulė jus gali maloniai nustebinti. Turėkite viltį " laugh.gif
Kutuliukas
QUOTE(babuska @ 2005 12 07, 20:39)
tikrai maloniai nustebino lotuliukas.gif
*

user posted image tongue.gif
Vistiek nipravda. Valdžiaaa atsipeikėk rolleyes.gif
Džinė
QUOTE(Karbynė @ 2005 12 07, 21:02)
Ir dižiausia kiaulė jus gali maloniai nustebinti. Turėkite viltį " laugh.gif
*

blink.gif kaip nustebinti? imti ir pavirsti....herakliu??? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kutuliukas
QUOTE(Džinė @ 2005 12 07, 22:29)
blink.gif kaip nustebinti? imti ir pavirsti....herakliu??? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

nu ot...nieko tu nežinai g.gif ...gi Kūčių naktį prabilti žmogaus balsu lotuliukas.gif
kajote
Man asmeniskai labai fainas atvirukas wub.gif kur vaikiukas tupi dideliuose batuose ir dar su soskyte burnytej thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
c-girl
QUOTE(kajote @ 2005 12 08, 00:01)
Man asmeniskai labai fainas atvirukas  wub.gif  kur vaikiukas tupi dideliuose batuose ir dar su soskyte burnytej thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Man irgi ta atvirute labai isputinga thumbup.gif Kerzai, soske burnytej... thumbup.gif ir be galo grazi ziema wub.gif
O siaip tai as irgi APAKAU kokiu graziu atviruciu prideta blink.gif Labai grazus konkursas thumbup.gif
jėga
QUOTE(Karbynė @ 2005 12 07, 20:02)
Jaučiu apmaudą, kad įkėliau ne savo žavią kiaulaitę  lotuliukas.gif
Vaaa, bent čia pasidžiaukit  tongue.gif
*

Nu bet ir nesupratinga, Karbyne schmoll.gif Ateinantys metai - Šuns (gal Katės g.gif ), taigi galėjai kokį Brisių papuošt, o kiaulaitė tegul geresnių laikų palaukia mirksiukas.gif

O man dar šita patiko
Nors mėnesiukai man tik du -
Kalėdų stebuklus buriu:
Truputį Meilės, Gėrio, Supratimo, Šilumos...
Maža širdelė visiems Jums dovanos!
Paprasta, garaži, spalvų pertekliaus nėra... thumbup.gif
Kutuliukas
QUOTE(jėga @ 2005 12 08, 09:46)
Nu bet ir nesupratinga, Karbyne schmoll.gif  Ateinantys metai - Šuns (gal Katės g.gif ), taigi galėjai kokį Brisių papuošt, o kiaulaitė tegul geresnių laikų palaukia mirksiukas.gif
*

tau neįtiksi unsure.gif Ai nu gerai jau gerai...paklausysiu protingo patarimo bigsmile.gif
ejeva
QUOTE(Karbynė @ 2005 12 08, 10:48)
tau neįtiksi  unsure.gif Ai nu gerai jau gerai...paklausysiu protingo patarimo  bigsmile.gif
*

thumbup.gif first.gif Balsuočiau iš karto. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
jėga
QUOTE(Karbynė @ 2005 12 08, 10:48)
tau neįtiksi  unsure.gif Ai nu gerai jau gerai...paklausysiu protingo patarimo  bigsmile.gif
*

Gražu, Karbyne bigsmile.gif Kaži, kokia čia veislė g.gif
swko
O man tai visos nuotraukites fainos ir grazios,net galima paroda atidarit,nes taip kurybiskai padaryta smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
PaMeL
nu jau nuotrauku grazumas thumbup.gif thumbup.gif kokios isradingos mamkos musu wub.gif thumbup.gif saunu
Džinė
Tikrai daug gražių atviručių thumbup.gif wub.gif
edinka
drinks_cheers.gif su daugelio nuomone, kad mamytės laaaaabai išradingos ir konkurse daug nuostabių atviručių, kurias drąsiai galima dovanot savo artimiesiems thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.