Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Šventinis atvirukas"!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4
Aurėja
Naujas foto konkursas „Šventinis atvirukas"

Visus, mėgstančius padailinti nuotraukas įvairiomis specialiomis programomis, papildomais grafikos ir dailės elementais, kviečiame į kūrybinį foto konkursą „Šventinis atvirukas“!

Specialių programų pagalba kursime ir dailinsime savo vaikučių nuotraukas taip, kad jos pavirs dar niekur nematytais, Kalėdines pasakas primenančiais, šventiniais atvirukais! newyear.gif

Konkursas vyks beveik visą mėnesį, kad turėtumėte pakankamai laiko papuošti nuotraukas, o gal net pradėti nuo nulio – išmokti dirbti specialiomis programomis ir pateikti konkursui pirmuosius savo bandymus (naudingų patarimų užsukite į skyrelį „Mamos kompiuteris“ va čia. Visus, galinčius patarti, pamokyti, kviečiame pasisakyti ir šioje temoje. Ačiū!

Nuotraukas konkursui siųskite 2005 12 01 – 2005 12 18
Už 3 labiausiai patikusias nuotraukas balsuosime 2005 12 19 – 2005 12 24

Šiame konkurse galioja visos įprastos bendros fotokonkursų taisyklės, išskyrus taisyklę nr. 9 (žr. čia: http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=21784 )

Būtų labai šaunu, jei vietoje įprastinio nuotraukos pavadinimo, pildydami paraišką įrašytumėte gražų originalų sveikinimą ar linkėjimą artėjančių švenčių proga. Rašykite jį lietuviškomis raidėmis (š,ą,č,ę,ė,į,ų,ū,ž).

Paraišką konkursui rasite čia: http://www.supermama.lt/foto

Kurkite, dalyvaukite ir laimėkite šventinių prizų! santa2.gif
Kutuliukas
Ahaa, kursime 4u.gif
Aurėja
QUOTE(Karbynė @ 2005 11 30, 17:43)
Ahaa,  kursime  4u.gif
*

o kai turėsit laisvo laiko, dar surašykit "pradžiamokslį", nuo ko reikėtų pradėti tiems, kas labai labai nori sudalyvauti, bet dar niekada nėra darę su nuotraukomis nieko panašaus blush2.gif Manau kad tokių kaip aš bus nemažai, bet mes turim daug laiko, išmoksim pioneers.gif
nikute
QUOTE(Aurėja @ 2005 11 30, 16:17)
Naujas foto konkursas „Šventinis atvirukas"

Visus, mėgstančius padailinti nuotraukas įvairiomis specialiomis programomis, papildomais grafikos ir dailės elementais, kviečiame į kūrybinį foto konkursą „Šventinis atvirukas“!

Specialių programų pagalba kursime ir dailinsime savo vaikučių nuotraukas taip, kad jos pavirs dar niekur nematytais, Kalėdines pasakas primenančiais, šventiniais atvirukais!  newyear.gif

*

O rankomis, ne kompiuteriu "apipieštos" nuotraukos gali būti? "Apipiešimo" autorių būtina nurodyti?
vitalyte
Turiu nuotrauką su augintiniu. Nereikia ten jokių padailinimų - jau dabar kaip atvirukas wub.gif Ar galima tokią dėti ar būtinai tik vaikiukai turi būti??? g.gif Padailinimus galima "pripiešti", jei būtinai reikia ax.gif
Medona
Stengsimes ir mes sudalyvaut pioneer.gif
ZIGOTA...

na tai faina, kad vel naujas konkursas!! svarbu ne tik fantazija tureti, bet ir gera fotoaparata! smile.gif
Aidairi
Jau kaip ačiū už šitą konkursą...
taip laukiau ir tikrai nesitikėjau,kad jau jis bus...
ačiū ačiū ačiū 4u.gif
ZIGOTA...
QUOTE(Aidairi @ 2005 11 30, 19:33)
Jau kaip ačiū už šitą konkursą...
taip laukiau ir tikrai nesitikėjau,kad jau jis bus...
ačiū ačiū ačiū  4u.gif

*

aidari as labiau laukiau!!! ir jau gali uz mane pradeti galvoti geras idejas! lotuliukas.gif blink.gif tongue.gif
Aidairi
QUOTE(astrid @ 2005 11 30, 18:44)
aidari as labiau laukiau!!! ir jau gali uz mane pradeti galvoti geras idejas! lotuliukas.gif  blink.gif  tongue.gif
*

idėjos gali būt bendros,pamokos mano,atvirukas tavo. 4u.gif
ZIGOTA...
QUOTE(Aidairi @ 2005 11 30, 19:57)
*

ACIU UZ KILNIA SIRDY!!! smile.gif 4u.gif
Kutuliukas
QUOTE(Aidairi @ 2005 11 30, 19:57)
*

Jungiuos į bendrą būrį. Prizas - mano bigsmile.gif
westa
QUOTE(Karbynė @ 2005 11 30, 21:24)
Jungiuos į bendrą būrį. Prizas - mano  bigsmile.gif
*

nu nu nono.gif fart.gif biggrin.gif
Aidairi
QUOTE(Karbynė @ 2005 11 30, 21:24)
Jungiuos į bendrą būrį. Prizas - mano  bigsmile.gif
*

ne ne ne... tu įeini į tą kategoriją kur "pamokos".ta prasme mokysi. biggrin.gif o prizas tai jau tas,kad mokinys laurus skins biggrin.gif
Daisy
Na va ką tik baigiau atvirutę
ryt patalpinsiu smile.gif
Kutuliukas
Ach tai čia dar kategorijos biggrin.gif tai kad čia mane pačią dar mokyt ir mokyt blush2.gif Ai nu bet tebūnie...bile laipsniuota tongue.gif
westa
Aš irgi jau kankinu kompiuterį drinks_cheers.gif
ZIGOTA...
QUOTE(Karbynė @ 2005 11 30, 22:57)
Ach tai čia dar kategorijos  biggrin.gif tai kad čia mane pačią dar mokyt ir mokyt  blush2.gif Ai nu bet tebūnie...bile laipsniuota tongue.gif
*

TAI MAN KATEGORIJOS NELABAJ REIKIA.... ax.gif AS NORIU VISO DIPLOMO! blush2.gif g.gif
Aidairi
QUOTE(DAISY @ 2005 11 30, 21:57)
Na va ką tik baigiau atvirutę
ryt patalpinsiu smile.gif
*

na ir greitutė tu ax.gif tikiuosi ryt pamatysim tavo šedevrą 4u.gif
deja, aš taip greit negaliu..... verysad.gif ypatingai dabar...ajaj
westa
Na va laukiam patvirtinimo ax.gif
Aurėja
QUOTE(nikute @ 2005 11 30, 18:13)
O rankomis, ne kompiuteriu "apipieštos" nuotraukos gali būti? "Apipiešimo" autorių būtina nurodyti?
*

Ne, šįkart piešiam ir dailinam kompiuteriu.

QUOTE(vitalyte @ 2005 11 30, 18:54)
Turiu nuotrauką su augintiniu. Nereikia ten jokių padailinimų - jau dabar kaip atvirukas  wub.gif

Nuotraukoje gali būti tik vaikas, gali būti ir visa šeima, ir augintiniai. Bet be kompiuterinių padailinimų nuotraukos netvirtinamos.
Kutuliukas
QUOTE(Aidairi @ 2005 11 30, 22:45)
ne ne ne... tu įeini į tą kategoriją kur "pamokos".ta prasme mokysi.  biggrin.gif  o prizas tai jau tas,kad mokinys laurus skins  biggrin.gif
*

Įėjau jau..tsakant atlikau pilietinę pareigą tongue.gif Photoshop'o pamokėlėse. blush2.gif Dabar rami galiu eit ilsėtis bigsmile.gif
Kutuliukas
Tai ko niekas dar girt nepradedat? Nugi aš pirma tai negaliu blush2.gif Ai kaip ten bebuvę, bet tą žiburiuojančią portretuke mergaitę tai matyt jau ir sutikus pažinčiau tongue.gif biggrin.gif Labai gražu . Ir kitos gražu bigsmile.gif
vitalyte
QUOTE(Karbynė @ 2005 12 01, 18:31)
Tai ko niekas dar girt nepradedat? Nugi aš pirma tai negaliu  blush2.gif Ai kaip ten bebuvę, bet tą žiburiuojančią portretuke mergaitę tai matyt jau ir sutikus pažinčiau  tongue.gif  biggrin.gif Labai gražu . Ir kitos gražu  bigsmile.gif
*

Pradedam pradedam bigsmile.gif Nu labai jau gražu wub.gif wub.gif
Šitam konkurse viena į kitą panašių nuotraukų, ko gero, nebus 4u.gif

Reikia eiti mokytis to dailinimo meno doh.gif Sudalyvaut tai ir aš noriu rolleyes.gif
Aidairi
QUOTE(Karbynė @ 2005 12 01, 18:31)
Tai ko niekas dar girt nepradedat? Nugi aš pirma tai negaliu  blush2.gif Ai kaip ten bebuvę, bet tą žiburiuojančią portretuke mergaitę tai matyt jau ir sutikus pažinčiau  tongue.gif  biggrin.gif Labai gražu . Ir kitos gražu  bigsmile.gif
*

labai graži nuotraukytė..net ir pagražinimų kaip ir nebereikia... smile.gif iškart patiko...
na,visų nuotraukyčių nevardinsiu,kolkas tik šešios,bet be galo gražios.oj...tiksliau ne nuotraukytės , o atvirukai tongue.gif
Letta
Visos labai gražios, bet su "Briedžiuku" (oi, "Elniuku" tongue.gif ) kol kas pati pati wub.gif
Aurėja
ploja.gif aš kai pamačiau jūsų atvirukus, tai pagalvojau - nu kokio velnio pirkti šventėms tuos "masinės gamybos" parduotuvinius, arba knistis po internetą ir ieškot svetimų atviručių, kai galima tokių grožybių pasidaryt pačiai (aišku dar pirma reik išmokt doh.gif ) ir išsiuntinėt švenčių proga draugams ir pažįstamiems savojo "aniuolėlio" padailintą foto wub.gif
Jei pati sudalyvausiu, tai matyt gerokai į konkurso pabaigą, nes topsecret.gif man reik viską nuo 0 pradėt blush2.gif
Medona
Labai idomus visi atvirukai ir nors viename konkurse nebus vienodu thumbup.gif

mes jau ir patvirtinti bigsmile.gif
nirmeda
jetaus kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Vėtružė
O pamokymų kol kas nematau nei vieno verysad.gif , o aš tame reikale žaliuokė....
Aidairi
o pamokymų yra photoshop
ir dar corel photo paint
norėjau surast dar vieną gerą puslapiuką,bet adreso nepamenu ir pas save nelabai randu...dingo..
gal fukuotukaf padės? lyg ifriel.com vadinosi tas puslapis..
Nieko sau
mes jau patvirtinti thumbup.gif thumbup.gif
Juste
QUOTE(Aurėja @ 2005 12 01, 20:19)
ploja.gif aš kai pamačiau jūsų atvirukus, tai pagalvojau - nu kokio velnio pirkti šventėms tuos "masinės gamybos" parduotuvinius, arba knistis po internetą ir ieškot svetimų atviručių, kai galima tokių grožybių pasidaryt pačiai (aišku dar pirma reik išmokt  doh.gif ) ir išsiuntinėt švenčių proga draugams ir pažįstamiems savojo "aniuolėlio" padailintą foto  wub.gif
Jei pati sudalyvausiu, tai matyt gerokai į konkurso pabaigą, nes topsecret.gif  man reik viską nuo 0 pradėt  blush2.gif
*

QUOTE(Vėtružė @ 2005 12 01, 22:17)
O pamokymų kol kas nematau nei vieno  verysad.gif , o aš tame reikale žaliuokė....
*

Nu kai perziurejau visa nuotraukeles, tai net sirdis apsalo, nu jau kaip grazu.. wub.gif wub.gif wub.gif man iki tokio meno sedevro 100 metu, kad ir kaip noreciau sudalyvaut, taciau tokio meno nesugebeciau padaryt nei pro kur verysad.gif ax.gif
Nieko sau
QUOTE(Juste @ 2005 12 02, 10:00)
Nu kai perziurejau visa nuotraukeles, tai net sirdis apsalo, nu jau kaip grazu.. wub.gif  wub.gif  wub.gif man iki tokio meno sedevro 100 metu, kad ir kaip noreciau sudalyvaut, taciau tokio meno nesugebeciau padaryt nei pro kur  verysad.gif  ax.gif
*

tikrai nera sunku 4u.gif
as savamoskle, po truputi po truputi pradejau zaistis su nuotraukom ir ziuriu, jog kazkas gaunasi smile.gif
Džinė
Na, čia tai nuostabus fotokonkursas thumbup.gif
Žiūriu ir negaliu atsidžiaugti bigsmile.gif o kadangi aš toooooli gražu taip nemoku ( bandysiu pagal paaiškinimus ) tai ko gero nepavyks sudalyvauti verysad.gif
Visoms - dideliausios sėkmės 4u.gif
Aidairi
O aš tai galiu pasakyt, kad tai bus vienintelis konkursas kur niekaip negalėsiu išrinkt geriausių.Net nežinau ką reiks daryt... unsure.gif
Board
balsuot užsimerkus wink.gif

Nuostabios atvirutės. Norėčiau ir aš taip mokėt...
jovka
Va ka tik baigiau ir as savo nuotraukyte grazint. Nezinau, kaip kiti mano mena ivertins, bet buvau apsalus, kad taip graziai sugebejau padaryt. Kadangi nori pirma praeit vyro kritika, tai patvirtinimui dar nesiunciu smile.gif

O kitu irgi labai fainos nuotraukos - atvirutes
*DAIVA*
Vat čia tai konkursas thumbup.gif thumbup.gif Pasaka wub.gif tik žiūrėt ir negali išsirinkt kuris gražiausias 4u.gif thumbup.gif wub.gif
Papugele
Pasakiškas konkursas.. wub.gif Tokias atvirutes būtų labai malonu kam nusiųst ir be galo smagu gaut.
Bet leliukas su trim meškiukais,žiburiuojanti mergytė ir vaikiukas skrendantis raketa,tai išvis wub.gif wub.gif wub.gif
Ramunita
nors printuokis ir siusk smile.gif klausykit,gal paskuii kokia atviruku firma susidomes jusu menu? nes matau net labai profesionaliu atviruku bigsmile.gif
viltele
Lai Šv. kalėdos atneš
Tai ko trokšta Jūsų širdys...
wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ZIGOTA...
QUOTE(Aidairi @ 2005 12 01, 20:52)
labai graži nuotraukytė..net ir pagražinimų kaip ir nebereikia...  smile.gif iškart patiko...
na,visų nuotraukyčių nevardinsiu,kolkas tik šešios,bet be galo gražios.oj...tiksliau ne nuotraukytės , o atvirukai  tongue.gif

*

nu jei jau tai giriate, tai ir as soliuoju cekavytis.... blink.gif
Krisliukas
Va jai kaip grazu!!!!!!!! thumbup.gif Na Jus mamytes ir gabios.

As irgi pabandysiu, nors esu visai zalia siame rekaliuke doh.gif
rimulka
nu va, as irgi sudalyvavau, laukiu patvirtinimo biggrin.gif
gaila, kad tik viena galim siusti, nes as kokias 3 galeciau parodyti bigsmile.gif
Aidairi
QUOTE(rimulka @ 2005 12 03, 13:44)
nu va, as irgi sudalyvavau, laukiu patvirtinimo  biggrin.gif
gaila, kad tik viena galim siusti, nes as kokias 3 galeciau parodyti  bigsmile.gif
*

Šaunuolė rimulka, daug minčių turbūt sukaupus buvai? Na,po konkurso galėsim gal ir kitus variantus pamatyti? ax.gif
rimulka
QUOTE(Aidairi @ 2005 12 03, 14:18)
Šaunuolė rimulka, daug minčių turbūt sukaupus buvai? Na,po konkurso galėsim gal ir kitus variantus pamatyti?  ax.gif
*

zinoma galesim, jeigu tik bus idomu blush2.gif
Tarškutė
Ir čia laukiu patvirtinimo, gal po savaitgalio bus gerai ax.gif rolleyes.gif
rimulka
QUOTE(mazhulia @ 2005 12 03, 20:05)
As nesuprantu, kodel man neleidzia dalyvauti konkurse blink.gif kokios priezastys,A???? unsure.gif kai atidarau dalyvavimo konkurse paraiska- atsiraro raudonas apskritimas su X jame blink.gif
*

mazhulia, man irgi rodo, bet tai nieko nereiskia, pildyk viska ir priims mirksiukas.gif
o, kol parasiau, tu istrynei lotuliukas.gif turbut supratai viska 4u.gif
Žiba
Labai cool tas atvirukas "Po baliaus" ir su Raketa thumbup.gif Šaunuolės mamos thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.