Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nojuko gimdymo istorija!
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
*Arbata*
Antram vaikeliui mes pasiryzome, suprasdami koks tai didelis turtas, kiek daug zmoniu labai svajoja, bet ivykus baisioms aplinkybems jau niekada negales supuoti savo vaiko. Artimi vyro draugai po vaikelio netekimo ir zmonos ligos laukia progos isivaikinti. Man po pirmojo gimdymo atrado pakitimu gimdos kaklelyje, labai daug narsiau , labai norejau apseit be operacijos, pasveikt, man pavyko. Pradejome planuoti, nors pirmas uzkibo po keliu menesiu , kazkiek masciau kad ir antras turetu greit uzkibt?Pasiskaiciavau savo vaisingas dienas, laiko kad uzkibtu turejome ligiai 4 menesius, nes po ju vyras turejo isvykti ilgeliau ir planavimai nusikeltu neribotam laikui. Po triju planavimo menesiu kazkiek biski nusivyliau kad nieko, bet mintyse sukosi viena fraze, visada norejau ir antro vasarinuko, o sis menesis nors ir paskutinis musu planavimams bet si menesi pastojus as pagimdyciau savo antra vasarinuka g.gif Atrode nerealu kad butu tiesa ir issipildytu 4u.gif
Viena ryta mus pazadino skambutis su neitiketai baisia zinia, musu artimiausias seimos draugas zuvo, zuvo baisiausiomis aplinkybemis. Tai musu seimai neitiketinai didelis praradimas, laidojant drauga , as supratau, tiesiog kazkur buvo parasyta, o man reikejo tik skaityt,, greitai mes turesime antra vaika".Tas laikas po laidotuviu man buvo labai sunkus, as ilga laika negalejau nusiramint, lanke daugelis minciu, kaip? kodel taip atsitiko?kartais uzeidavo baimes priepuoliai, as byjojau paleisti vyra ilgesniam laikui isvykti, atrode noriu kad mintis biski apsiramintu bet zinojau kad ta laika reikia isgyventi kad veliau bus lengviau bet dabar turi praeit kazkiek laiko. Isvykome pailseti i palanga ir kazkiek pakeitus aplinka mano mintis biskeli apsiramino , staiga pasigavau baisu bronchita, jauciau kad man kila temperatura net pradejau gert antibiotikus. Pries pradedant gert antibiotikus masciau gal pasidaryt nestumo testa, bet kad praeita sav dariausi ir nieko tai per kelias dienas maniau tikrai nieko nebutu, eilini karta tik nusivilciau tad palikau viska likimo valiai. Bunant palangoje paskutine diena pamaniau kad menesines veluoja kelias dienas kad dabar galiu jau ir testa pasidaryt ir jis buvo teigiamas wub.gif
Siaip tikrai atrode nerealu nes tikrai atrode kad nebuvo net laiko uzkibti, atrode kad vaikelis sedejo kazkur ant medelio ir sugalvojo atkeliauti pas mus. Buvom begalo laimingi tik vyras uz keliu dienu isvyko ilgeliau.
Visa nestumo laikotarpi jauciausi gerai, vaikelis augo gerai. Kadangi kazkiek tikiu , kad gyvenime mes sutinkame zmones ne siaip sau, viena diena sutikau moteri masaziste, kuri masazavo mane po pirmo gimdymo , pirmo cezario , ji taip dziaugesi del manes, del mano cezario, drasino mane kad kaip gerai vaikeliui, buvo keista girdet juk visa visuomene apie cezari daugiausia reke kad naturaliai gimes vaikelis bus labiau usigrudines gyvenime ir t. t. Moteris pasake kad dirbo masaziste su vaikais po nesekmingu gimdymu ir kad pati sau zinojo kad jos vaikai gims tik cezario budu , sake turinti dvejus cezariukus ir esanti labai laiminga. Tai mane paskatino noret tik cezario ir apie antra gimdyma kaip naturalu as nemasciau. Vat atejo mano gimdymo diena. Ryte 7 val. nuejau i dusa isimaudziau juk siandien ta didzioji prasminga diena. Atvaziavo vyras, vaikstynejome kolidoriu man buvo paskirtas planinis cezaris 9.30 val staiga pradejo rekt akusere jum cezaris 9 val. greitai statom kateteri.Vyras visa laika buvo labai linksmai nusiteikes, as tiesa pasakius ji perspejau kad kai jam kada darys operacija as irgi labai dziaugsiuos ir ji visaip juokinsiu, ispejau kad jai po operacijos jis mane kazkiek nors biskeli juokins gaus velniu nerealiu nes man sakiau viska skaudes ir juoktis as nebegalesiu. Atejo akusere statit kateteri, ji pradejo durti man i ranka tokioje prastoje vietoje plastakoje, kur visiskai nebuvo matyt jokiu venu , ranka mano plonyte , idurus jai kateteri mane ispyle saltas prakaitas as visa isbalau kai baltas popieriau lapas, vyras zvengia, man skaudejo, ir dabar ta skausma man reikes kesti kelias paras???As mintyse masciau kad nezinau kai istversiu operacija man jau dabar nekas. Susirieciau tilomis , jin suprato kad vieta kur pastate tikrai buvo nekokia ir gavus sokolada idure gerai ir greitai ten kur nieko neskaudejo. Atvaziavo katafalke greitai mane nuveze i operacine.Pamaciau kur liko vyras ir atsiduriau ant stalo, pasiule man prigult , sedejau nes zinojau kad greitai durs i nugara. Atejo pilna studentu nors si karta kai atvaziavau planiniam cezariui sakiau priimamajame daktarei kad nenoriu studentu, jin sako,, ka Jus jum planinis cezaris kokie studentai," apgavo biggrin.gif Patalpa buvo su rimta aparatura , pradejo durt man spinaline, dure dure niekaip neiduria, buvau girdejus kad pazistamai dure daug kartu pasirode gan keista man , nes man pirma karta buvo idure is pirmo karto. Is kokio 4- 5 sikio idure viskas pradejo greit veikti greit mane pagulde isvis viskas ivyko man kosminiu greiciu. Paprasiau nekomentuoti operacijos eigos nes ziauriai byjojau visko, vaikeli isnesant dave man pabuciuot isgirdau operacija baigesi mane veze atgal thumbup.gif Pirmas lauke vyras su didziuliu glebiu geliu dar pamasciau kada jis spejo sulakstyt pasimt geles nes viskas ivyko labai greit, na tik spinaline leido kokiu geru 10 minuciu.
Esame be galo laimingi, turime du nuostabius vasarinukus, tokia pilnatve , laime aplanke musu seima wub.gif Tad moteris svajokime, norekime , ir buna svajones pildosi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Emerencija
sveikinimai 4u.gif
liolia79
Sveikinu wub.gif Saunuoliai 4u.gif Sekmes ir sveikateles augant 4u.gif mirksiukas.gif
irmabaro
aukit sveikuciai, sekmes mirksiukas.gif
Mama mia
Sveikinimai su mažiuko gimimu 4u.gif
Upjora
Sveikinu 4u.gif
Linkiu užauginti seikus savo vasarinukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
sepallaa
sveikinu wub.gif
buziuliuke
Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aukit diduciai,bukit geruciai biggrin.gif
wikky2010
wub.gif wub.gif sveikinu 4u.gif
*Lukro*
Sveikinu su svajoniu issipildymu 4u.gif nuostabi istorija wub.gif
inetukea
saunuole kad nenustojai tiketi, svajoti..sekmes jusu seimynai 4u.gif
Ziedlapiux
wub.gif wub.gif wub.gif
surmute
4u.gif sveikinu
@mamyčiukas@
sveikinu wub.gif wub.gif wub.gif
Renesme
lb grazu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.