vitlij@
2010 05 08, 16:51
gimdziau pries 2 metus, zadu birzelio pradzioje ir vel ten apsilankyti  gal kas prisijungs? idesiu nuotruakele is tenais - naujagimiu skyrius  palatos sviesios, svarios, seseles labai mielos  klizma reikejo atpirkti, tureti su savim tualetke ir vienkartines palas butina!  na ir ka nors pavalgyt, nes kol sveciu su vaisem sulaukiau buvau baisiai isalkus  o kas po cezario planuoja but, tai reiktu siltu kojiniu, siaudeles - gerti vandenuka ir vazelino lupoms, nes labai isdziusta po narkozes.
Pūkelis
2010 05 09, 09:30
QUOTE(gupija @ 2010 05 07, 15:15) pilnai pritariu. Gimdyklos sienų ir grindų spalva jokios įtakos sėkmingam gimdymui neturi  O gera atmosfera?  aš manau, kad turi. Apie sienų spalvas nekalbu. Buvau antakalnyje draugės aplankyti, bet dar nebuvau apsisprendus kur gimdysiu. Aplankymas greitai padėjo apsispręsti, kad ten nenoriu gimdyti. Tokios smulkmenos, kai nepriima striukės rūbininkė ir dar iškolioja. Ieškojau rūbinės po visą ligoninę, ją remontavo, net personalas nežino, kur rūbinė, kokiam rūsyje. Vienas ten nukreipia kitas priešingai, galu gale sako , kišk į tašę
prieblanda
2010 05 09, 10:19
QUOTE(Pūkelis @ 2010 05 09, 10:30) O gera atmosfera?  aš manau, kad turi. Apie sienų spalvas nekalbu. Buvau antakalnyje draugės aplankyti, bet dar nebuvau apsisprendus kur gimdysiu. Aplankymas greitai padėjo apsispręsti, kad ten nenoriu gimdyti. Tokios smulkmenos, kai nepriima striukės rūbininkė ir dar iškolioja. Ieškojau rūbinės po visą ligoninę, ją remontavo, net personalas nežino, kur rūbinė, kokiam rūsyje. Vienas ten nukreipia kitas priešingai, galu gale sako , kišk į tašę  Bet rūbininkė gimdyme nedalyvauja
Wild Pearl
2010 05 09, 10:32
QUOTE(Shliopke @ 2010 05 08, 12:57) kai jau gimdyt, tai ieini is vidinio kiemo, pro slagbauma, ne is Radvilu gatves, nes pro ten neileis taves niekas nakti, bet ir diena nelankymo valandom, man atrodo  O masina tai gal galima pastatyti, jei atvaziuoji jau gimdyt ir vietu yra. MB tai state mokamoj aikstelej ryte , neileido, nes vietu nebuvo kieme. Kitom gal kitaip buvo, pasisakys. savaitgaliais galima ir i kiema ivaziuoti  nemokamai,nes slagbaumas buna visada pravertas.paprastom dienom jau sunkiau ten pakliuti o si sesute is priekio foto labai faina  ,aisku ir kitos ne prastesnes  labai jos saunuoles
Pūkelis
2010 05 09, 11:25
QUOTE(prieblanda @ 2010 05 09, 11:19) Bet rūbininkė gimdyme nedalyvauja  Bet žinai, kol blaškiausi po tuos kolidorius ir rūsius nėščia, tai savijauta siaubinga buvo. Jeigu atvažiavus gimdyti, pasitinka konfliktas su rūbininkę, draugei taip ir būvo, tai vistiek yra nemalonu, tuo labiau, kad nėščios jautresnės. O atsipalaidavimas ir geras nusiteikimas būtinas gimdymo metu.
Bussinkka
2010 05 09, 14:05
QUOTE(vitlij@ @ 2010 05 08, 16:51) gimdziau pries 2 metus, zadu birzelio pradzioje ir vel ten apsilankyti  gal kas prisijungs? idesiu nuotruakele is tenais - naujagimiu skyrius  palatos sviesios, svarios, seseles labai mielos  klizma reikejo atpirkti, tureti su savim tualetke ir vienkartines palas butina!  na ir ka nors pavalgyt, nes kol sveciu su vaisem sulaukiau buvau baisiai isalkus  o kas po cezario planuoja but, tai reiktu siltu kojiniu, siaudeles - gerti vandenuka ir vazelino lupoms, nes labai isdziusta po narkozes. oj kokie prisiminimai mane aplanke kai nuotrauka pamaciau, net apsiverkiau, atrodo taip dar ne seniai as ten su savo dukryte buvau, o jau greit antra gimtadieni svesim  tikriausia ir lapkriti cia sugrisiu
Shliopke
2010 05 09, 18:53
QUOTE(gupija @ 2010 05 08, 12:52) visada naktį įleis iš Radvilų pusės. Tam ten ir skambutis yra  Pati naktį važiavau ir ėjau būtent pro čia. turbut tu teisi, nemaciau as jokio skambucio ir kaip minejau, kad kitos, geriau maciusios pasakys  , nes as pati atvaziavau 7.30 ryte ir ejom pro kiemo iejima, nes juk rytas buvo, o nakti atvaziavus manau viskas kitaip, ieit reik tik pro Radzvilu g.puse.
prieblanda
2010 05 09, 21:09
QUOTE(Pūkelis @ 2010 05 09, 12:25) Bet žinai, kol blaškiausi po tuos kolidorius ir rūsius nėščia, tai savijauta siaubinga buvo. Jeigu atvažiavus gimdyti, pasitinka konfliktas su rūbininkę, draugei taip ir būvo, tai vistiek yra nemalonu, tuo labiau, kad nėščios jautresnės. O atsipalaidavimas ir geras nusiteikimas būtinas gimdymo metu. Gal tiesiog taip supuolė, aš kai lankiausi ten prieš dvejus metus, viskas buvo ok Šiaip jei tokie dalykai būtų vakaruose, tai turbūt ir laikraštyje parašytų, bet pas mus visi abejingi ir palieka žmogų pačiam susiorientuoti: ar kelio remontas, ar pertvarkos ligoninėje ir rūbinė perkelta kitur - turi pats ieškoti kur kas pasislėpė  Dėl to reik įsijungti išankstinį dzin mygtuką, bo priešingu atveju gali nebelikti kur gimdyti, jei tik pagal tai ligonines rinksimės
Šokoladka
2010 05 10, 14:54
Sveikos Štai ir mūsų įspūdžiai iš RK Pirmadienį vakare prasidėjo sąrėmiai, pagalvojau, kad paruošiamieji, bet kai vėliau nubėgo vandenys, supratau kad atėjo laikas todėl iškart susiruošėm į ligoninę Budėjo gydytoja Raguckienė, kuri greit viską sutvarkė ir po kelių valandų jau darė CP (nes vaikutis sedėjo) Viskas praėjo liuks, kitą dieną savijauta buvo nuostabi, jau laksčiau kaip bitutė Galiu pasakyti, kad personalas superinis, daug pataria, labai malonus, didelis dėkui visiem Penktadienį su sūneliu jau buvom namie
QUOTE(Šokoladka @ 2010 05 10, 16:54) Sveikos Štai ir mūsų įspūdžiai iš RK Pirmadienį vakare prasidėjo sąrėmiai, pagalvojau, kad paruošiamieji, bet kai vėliau nubėgo vandenys, supratau kad atėjo laikas todėl iškart susiruošėm į ligoninę Budėjo gydytoja Raguckienė, kuri greit viską sutvarkė ir po kelių valandų jau darė CP (nes vaikutis sedėjo) Viskas praėjo liuks, kitą dieną savijauta buvo nuostabi, jau laksčiau kaip bitutė Galiu pasakyti, kad personalas superinis, daug pataria, labai malonus, didelis dėkui visiem Penktadienį su sūneliu jau buvom namie Dekui uz ispudzius, tokie grazus tik stiprina nora ten gimdyt  O vaikis, kad sedi jau is zinojot matet, ar gimdymo diena tik pamatet?
Archangele
2010 05 11, 11:44
QUOTE(juratela @ 2010 04 19, 18:57) Norėjau pasiteirauti, nes jau nebesusigaudau, ar Puzienė - gydytoja ar akušerė (priiminėja gimdymus) ? Daktare Puziene.ji lyg tai skyriaus vedeja.priimineja gimdymus
juratela
2010 05 11, 12:05
QUOTE(Archangele @ 2010 05 11, 12:44) Daktare Puziene.ji lyg tai skyriaus vedeja.priimineja gimdymus  Taip ji skyriaus vedėja. Ką tik buvau RK, tai ji apžiūrėjo mane, o tada jau tariausi su savo gydytoja  Net buvo mintis, o gal man pas ją gimdyti  Dar buvo diskusija apie praktikantus. Tai buvo tas įrašas kad vyksta mokymo programa ir ar sutinki/nesutinki kad dalyvautų gimdyme.....
evelinalien
2010 05 11, 13:17
QUOTE(juratela @ 2010 05 11, 12:05) Taip ji skyriaus vedėja. Ką tik buvau RK, tai ji apžiūrėjo mane, o tada jau tariausi su savo gydytoja  Net buvo mintis, o gal man pas ją gimdyti  o tu siaip nuvaziavai ten pasitikrint ar su kokiu siuntimu... nes as neplanuoju tartis bet artejant terminui gal reiketu nuvaziuot i kokia apziura? ten
As vakar buvau zvilgtelt kur jinai bent jau yra. Tai skambutis prie vartu yra. O del gydytoju, tai jei nori dabar apziurai, tai reik siuntimo, o jei sulauksi termino, bet gimdymas dar neprasides, tada jau be siuntimo. Arba privaciai, bent man taip drauge aiskino, nes ji lankosi pas Puziene
juratela
2010 05 12, 12:20
QUOTE(evelinalien @ 2010 05 11, 14:17) o tu siaip nuvaziavai ten pasitikrint ar su kokiu siuntimu... nes as neplanuoju tartis bet artejant terminui gal reiketu nuvaziuot i kokia apziura? ten Nuvažiavau tipo susitarti su akušere kuri man pirmą priėmė, bet viską apžiūrėjo ir darė Puzienė. Aišku svarbiausia buvo apsižiūrėti kaip ten kas, nes buvau tai prieš 8 metus. Aišku, kad Puzienė viską žiūrėjo, netgi širdelės dūžius mano akušerė jai parodė ar gerai, tai biskį nesupratau ar ten ji visas nėščiąsias apžiūri ar čia mano gydytoja paprašė, ar maniškė nieko nebežino  Ai, ir dabar reikės vieną kartą savaitėje lankytis ir ligoninėje apžiūrai Puzienė sakė, kad kai atvažiuoja be siuntimo, tada reikia vežtis nukopijuotą nėščiosios kortelės pirmą ir paskutinį puslapius ir gana  Man vietoje nukopijavo ir nieko nemokėjau.
O kaip faina, tada reiks ir man dar po savo gines nulekt i RK apziurai kokia 37 savaite. Kiek zinau, kai diena jinai budi, tai ir apziuri visus ir gimdymus priima, na stengiasi buti visur
Vitalka81
2010 05 12, 13:47
Sveikos busimos mamytes Pries savaite RK pagimdziau suneli  ir galiu pasakyti, kad ispudziai patys geriausi Vaziavau nesitarusi, ta dien budejo gydytoja Jelena Volochovic, kadangi gimdymas ejosi sklandziai ir lengvai, ji tik uzeidavo pasiziureti ar viskas gerai, visa darba atliko akusere kurios pavardes neisidemejau  , taigi su vyru nuspredeme atsilyginti tik jai. Galiu pasakyti, kad pogimdyvine prieziura yra tikrai super, tiek mamai tiek vaikeliui, personalas tikrai labai geras ir draugiskas. Ginekologo vizitacija kas ryta, naujagymius priziurincios sesutes padeda visa para. Aciu joms uz tai! Kadangi praeta savaite buvo daug pagimdziusiu mayciu, tai palata gavome dviviete nemokama treciajame aukste, salia dusai ir toletai, todel jokiu nepatogumu nejutau. Kadangi man ir mano leliui viskas gerai po dvieju su puse paros, jau buvome namie! Visoms kurios ruosiasi gimdyti RK sekmes!
evelinalien
2010 05 12, 19:07
QUOTE(juratela @ 2010 05 12, 12:20) Puzienė sakė, kad kai atvažiuoja be siuntimo, tada reikia vežtis nukopijuotą nėščiosios kortelės pirmą ir paskutinį puslapius ir gana  Man vietoje nukopijavo ir nieko nemokėjau. oi dekui uz atsakyma  nes man terminas pagal viena gine 4d. pagal kita 10d. tai ir zinok kad gudras  tai jauciu apie 4d reiks nuvaziuoti pasikonsultuoti man
Shliopke
2010 05 12, 20:23
QUOTE(Vitalka81 @ 2010 05 12, 13:47) Sveikos busimos mamytes Pries savaite RK pagimdziau suneli  ir galiu pasakyti, kad ispudziai patys geriausi Vaziavau nesitarusi, ta dien budejo gydytoja Jelena Volochovic, kadangi gimdymas ejosi sklandziai ir lengvai, ji tik uzeidavo pasiziureti ar viskas gerai, visa darba atliko akusere kurios pavardes neisidemejau  , taigi su vyru nuspredeme atsilyginti tik jai. Galiu pasakyti, kad pogimdyvine prieziura yra tikrai super, tiek mamai tiek vaikeliui, personalas tikrai labai geras ir draugiskas. Ginekologo vizitacija kas ryta, naujagymius priziurincios sesutes padeda visa para. Aciu joms uz tai! Kadangi praeta savaite buvo daug pagimdziusiu mayciu, tai palata gavome dviviete nemokama treciajame aukste, salia dusai ir toletai, todel jokiu nepatogumu nejutau. Kadangi man ir mano leliui viskas gerai po dvieju su puse paros, jau buvome namie! Visoms kurios ruosiasi gimdyti RK sekmes!  nu vat kaip smagu, dar vieni geri atsiliepimai apie RK
dijapinavija
2010 05 13, 06:21
Tikrai smagu Kuo daugiau skaitau tuo labiau isitikinu,kad gimdysiu RK Musu geguziuke Snake RK pagimde dukryte geguzes 09d.Tai va dabar laukiam ispudziu
Wild Pearl
2010 05 13, 06:50
*Svajone*
2010 05 13, 07:05
sveikos-grįžom ir mes prieš kelias dieneles iš RK..atsiliepimai kaip ir visada patys geriausi,nuoširdžiausi gimdymas vyko greitai,nuvažiavom ryte su sąrėmiais ir vandenukams nuleidus per pietus turėjom savo mažylį  su niekuo nesitariau ''po to'' atsidėkojom saldėsiais,visas personalas super kas liečia gimdymo metu ir po jo,naujagimių sesutės ir gydytojos irgi fainos visada ateina paklausia ar turiu klausimų kokių ar nereikia padėti,na išties tik geras žodis apie RK ir didelis ačiū o gulėjau antrame aukšte palatoj,dušas buvo visai šalia,palatoj buvo kriaukle,tad jokių nepatogumų nejaučiau sėkmės visoms kas ruošiatės gimdyti RK
Wild Pearl
2010 05 13, 16:24
QUOTE(*Svajone* @ 2010 05 13, 08:05) sveikos-grįžom ir mes prieš kelias dieneles iš RK..atsiliepimai kaip ir visada patys geriausi,nuoširdžiausi gimdymas vyko greitai,nuvažiavom ryte su sąrėmiais ir vandenukams nuleidus per pietus turėjom savo mažylį  su niekuo nesitariau ''po to'' atsidėkojom saldėsiais,visas personalas super kas liečia gimdymo metu ir po jo,naujagimių sesutės ir gydytojos irgi fainos visada ateina paklausia ar turiu klausimų kokių ar nereikia padėti,na išties tik geras žodis apie RK ir didelis ačiū o gulėjau antrame aukšte palatoj,dušas buvo visai šalia,palatoj buvo kriaukle,tad jokių nepatogumų nejaučiau sėkmės visoms kas ruošiatės gimdyti RK  Sveikinimai!!!
Kokie gražūs mamyčių atsiliepimai apie RK,ir aš galvoju ten gimdyti.kaip matau ten nėra personalo kuris laukia pinigėlių,nes aš nesiruošiu mokėti į kišenę.Sakau taip todėl nes Antakalnio ligoninėje ,draugė pasakojo man,ginekologė ar tai akušerė,užėjusi į palatą pasakė - SMIRDŽIŲ PALATA,įsivaizduojate,po gimdymo.Čia todėl kad dauguma nemokėjo jai.pakraupau.ir taip ten baisu,dar personalas kaip Adamsų šeima
Šokoladka
2010 05 13, 17:36
QUOTE(Lionesss @ 2010 05 10, 16:21) Dekui uz ispudzius, tokie grazus tik stiprina nora ten gimdyt  O vaikis, kad sedi jau is zinojot matet, ar gimdymo diena tik pamatet? Mes žinojom, kad sėdi Sveikinimai naujom mamytėm, smagu girdėti gražius atsiliepimus
Pūkelis
2010 05 15, 11:38
Ka tik grįžau iš RK. Buvau su siuntimu iš gydytojo, jis liepė šiandien nuvažiuoti, kad apžiūrėtų. Priimamajame, taip ant manes šaukti pradėjo, kad nieko nežiūrės, nes savaitgalis, tik PC žiūri, liepė važiuot ir be pirmadieno nesirodyt, nes pas juos tokia tvarka. Tai va. Apsižliumbiau mašinoj, kaip reikiant. Tikuosi, čia tik man taip nepasisekė.
QUOTE(Pūkelis @ 2010 05 15, 13:38) Ka tik grįžau iš RK. Buvau su siuntimu iš gydytojo, jis liepė šiandien nuvažiuoti, kad apžiūrėtų. Priimamajame, taip ant manes šaukti pradėjo, kad nieko nežiūrės, nes savaitgalis, tik PC žiūri, liepė važiuot ir be pirmadieno nesirodyt, nes pas juos tokia tvarka. Tai va. Apsižliumbiau mašinoj, kaip reikiant. Tikuosi, čia tik man taip nepasisekė. Reikejo susirast kokia gydytoja, ar akusere ir parodyt siuntima, nes maza ant kokios raganos priimamajame pataikei  O gal isties jie priima tik dd, o tavo gydytoja nezinojo to, todel liepe siandien vaziuot. Pabandyk i AK nulekt, ten tikrai priima ir darbo, ir nedarbo, ir po darbo
Wild Pearl
2010 05 15, 12:00
QUOTE(Uvita @ 2010 05 13, 17:41) Kokie gražūs mamyčių atsiliepimai apie RK,ir aš galvoju ten gimdyti.kaip matau ten nėra personalo kuris laukia pinigėlių,nes aš nesiruošiu mokėti į kišenę.Sakau taip todėl nes Antakalnio ligoninėje ,draugė pasakojo man,ginekologė ar tai akušerė,užėjusi į palatą pasakė - SMIRDŽIŲ PALATA,įsivaizduojate,po gimdymo.Čia todėl kad dauguma nemokėjo jai.pakraupau.ir taip ten baisu,dar personalas kaip Adamsų šeima   kosmaras
braskeles
2010 05 15, 13:35
QUOTE(Pūkelis @ 2010 05 15, 12:38) Ka tik grįžau iš RK. Buvau su siuntimu iš gydytojo, jis liepė šiandien nuvažiuoti, kad apžiūrėtų. Priimamajame, taip ant manes šaukti pradėjo, kad nieko nežiūrės, nes savaitgalis, tik PC žiūri, liepė važiuot ir be pirmadieno nesirodyt, nes pas juos tokia tvarka. Tai va. Apsižliumbiau mašinoj, kaip reikiant. Tikuosi, čia tik man taip nepasisekė. man kai buvo persileidimas, kai pradejau kraujuoti iskarto nuvaziavom i RK , be jokio siuntimo ir net knygeles dar nesciosios neturejau... priemime sake palaukti biski ir po kokiu 10-15 min mane apziurejo be jokiu pretenziju Jusu atveju as dar ta bobse aprekciau, kokia ji turi teise ant jusu rekti ir aiskinti kada atvaziuot  mes mokam valstybei mokescius ir uz tai turim teise i sveikatos prieziura valstybinei ligoninei
Pūkelis
2010 05 16, 09:28
QUOTE(Lionesss @ 2010 05 15, 12:56) Reikejo susirast kokia gydytoja, ar akusere ir parodyt siuntima, nes maza ant kokios raganos priimamajame pataikei  O gal isties jie priima tik dd, o tavo gydytoja nezinojo to, todel liepe siandien vaziuot. Pabandyk i AK nulekt, ten tikrai priima ir darbo, ir nedarbo, ir po darbo  Tokia pagyvenusi moteriškė, gal nuotaikos nebuvo. Turbūt, kad mano gydytojas nežinojo, aš tai tuo labiau nežinojau, bet turėjau viską išklausyti. Šiandien jau palengvėjo ant dušios  bet vakar ..... Nuvarėm į Trakus, sakau tik pasiklausiu, ar reikia kokio siuntimo jeigu pas juos gimdyčiau. Tai tuo pačiu, pasiūlė ir apžiūrėti, nors jau bijojiau ir prašyti.
Pūkelis
2010 05 16, 09:43
QUOTE(braskeles @ 2010 05 15, 14:35) man kai buvo persileidimas, kai pradejau kraujuoti iskarto nuvaziavom i RK , be jokio siuntimo ir net knygeles dar nesciosios neturejau... priemime sake palaukti biski ir po kokiu 10-15 min mane apziurejo be jokiu pretenziju Jusu atveju as dar ta bobse aprekciau, kokia ji turi teise ant jusu rekti ir aiskinti kada atvaziuot  mes mokam valstybei mokescius ir uz tai turim teise i sveikatos prieziura valstybinei ligoninei  Jeigu jau jūsų atveju būtų neapžiūrėje Vyras už durų laukė, sako jau norėjau ateiti, nebegalėjau klausytis. Aš irgi, taip sakau, kad kokia teisę turi rėkti. Būtų užtekę, viską ramiai paaiškinti ir tiek. Pastebėjau, kad pas mus visur tyko pavojus būti iškoliotai. Ar poliklinikoj ar ligoninėj, ar parduotuvėj.  Nei aš kitiems draskau akis, nei man norisi, kad taip būtų.
Shliopke
2010 05 16, 11:02
QUOTE(Pūkelis @ 2010 05 16, 09:43) Jeigu jau jūsų atveju būtų neapžiūrėje Vyras už durų laukė, sako jau norėjau ateiti, nebegalėjau klausytis. Aš irgi, taip sakau, kad kokia teisę turi rėkti. Būtų užtekę, viską ramiai paaiškinti ir tiek. Pastebėjau, kad pas mus visur tyko pavojus būti iškoliotai. Ar poliklinikoj ar ligoninėj, ar parduotuvėj.  Nei aš kitiems draskau akis, nei man norisi, kad taip būtų. net nepatikeciau, kad taip apie RK kalbi  ..nu bet juk visur visokio briedo buna, negali juk buti idealu
Neraitė
2010 05 16, 11:51
QUOTE(Pūkelis @ 2010 05 16, 10:43) Nei aš kitiems draskau akis, nei man norisi, kad taip būtų. Va būtent, kad visada norisi antgal gauti tą patį, bet kartais gaunam su kaupu QUOTE(Shliopke @ 2010 05 16, 12:02) net nepatikeciau, kad taip apie RK kalbi  ..nu bet juk visur visokio briedo buna, negali juk buti idealu  Na aš negaliu pasakyti nei vieno gražaus žodžio apie išgirtąją Puzienę, dėl jos ir svarstau dabar apie gimdymą VGN, taip kad tikrai būna visaip
Na islepusioms mergaitems, kurioms reikia visokiu siusi pusi, tai RK tikai nepatariu gimdyt, o ypac pas Puziene. Nes ji saltoka, bet labai profesionali gydytoja, kuri tikrai pasakys, jei klyksi, kad uzsiciauptum, nes veltui eikvoji savo jegas ir ji bus teisi.
Shliopke
2010 05 16, 15:02
QUOTE(Lionesss @ 2010 05 16, 12:23) Na islepusioms mergaitems, kurioms reikia visokiu siusi pusi, tai RK tikai nepatariu gimdyt, o ypac pas Puziene. Nes ji saltoka, bet labai profesionali gydytoja, kuri tikrai pasakys, jei klyksi, kad uzsiciauptum, nes veltui eikvoji savo jegas ir ji bus teisi. As manau bet kurioj ligoninej isteriskas klyksmas nesutinkamas su fanfarais bet kurios gydytojos  nes kaip pati mini, eikvoji be reikalo savo jegas tam, kam nereikia, nes paskui nebeliks tam , kam reikia. Kai as gimdziau RK, tai salimais gimdykloj moteris reke istisai per kiekviena saremi, tai sako man akusere, kai atejom, kad neimk blogo pavyzdzio is uz duru  , nu tipo is tos moters. O ka jus besakytumet apie Puziene, man ji-super ir viskas, tikrai profesionali gydytoja be jokiu cymsi drymsi  .
Neraitė
2010 05 16, 17:57
QUOTE(Lionesss @ 2010 05 16, 13:23) Na islepusioms mergaitems, kurioms reikia visokiu siusi pusi, tai RK tikai nepatariu gimdyt, o ypac pas Puziene. Nes ji saltoka, bet labai profesionali gydytoja, kuri tikrai pasakys, jei klyksi, kad uzsiciauptum, nes veltui eikvoji savo jegas ir ji bus teisi. Dabar aš gailiuosi kad nerėkiau isteriškai ir vėjo nekėliau, o reikėjo taip padaryti, nes elgėsi ji labai neprofesionaliai ir labai negražiai. Bet žinoma nėščiąjai tuo metu rūpi tik tai kad greičiau gimtų leliukas ir kad jis būtų sveikas. Labiausiai džiaugiuosi, kad gimdžiau naktį kai jos nebuvo darbe. Kitam personalui nėra ko prikišti, visi netik profesionalūs bet ir malonūs.
braske83
2010 05 17, 20:10
As parekomenduociau D.Sakalauskaite sita gyditoja gera specialyste,na ir miela labai.,tos kurios pas ja gymdys bus suzavetos.GARANTUOJU
Wild Pearl
2010 05 18, 10:47
QUOTE(Lionesss @ 2010 05 16, 13:23) Na islepusioms mergaitems, kurioms reikia visokiu siusi pusi, tai RK tikai nepatariu gimdyt, o ypac pas Puziene. Nes ji saltoka, bet labai profesionali gydytoja, kuri tikrai pasakys, jei klyksi, kad uzsiciauptum, nes veltui eikvoji savo jegas ir ji bus teisi. QUOTE(Shliopke @ 2010 05 16, 16:02) As manau bet kurioj ligoninej isteriskas klyksmas nesutinkamas su fanfarais bet kurios gydytojos  nes kaip pati mini, eikvoji be reikalo savo jegas tam, kam nereikia, nes paskui nebeliks tam , kam reikia. Kai as gimdziau RK, tai salimais gimdykloj moteris reke istisai per kiekviena saremi, tai sako man akusere, kai atejom, kad neimk blogo pavyzdzio is uz duru  , nu tipo is tos moters. O ka jus besakytumet apie Puziene, man ji-super ir viskas, tikrai profesionali gydytoja be jokiu cymsi drymsi  .  pilnai sutinku,si gydytoja savotisko charakterio, tiesiai sviesiai pasako kas negerai ar siaip,tik nebijokite pasiklausti,  bet man toks jos bruozas labai patinka, saunuole  likau patenkinta jos darbu
Medute28
2010 05 19, 21:14
QUOTE(Pūkelis @ 2010 05 15, 11:38) Ka tik grįžau iš RK. Buvau su siuntimu iš gydytojo, jis liepė šiandien nuvažiuoti, kad apžiūrėtų. Priimamajame, taip ant manes šaukti pradėjo, kad nieko nežiūrės, nes savaitgalis, tik PC žiūri, liepė važiuot ir be pirmadieno nesirodyt, nes pas juos tokia tvarka. Tai va. Apsižliumbiau mašinoj, kaip reikiant. Tikuosi, čia tik man taip nepasisekė. Laba, gimdžiau 2008 09, bet ne RK, o VGN, tačiau, kai jaučiau paruošiamuosius, ir, žinoma maniau, kad jau  lėkėm į RK, ir net gi nė karto nemokėjau, nors už apžiūrą reikėjo pakloti apie 45 lt, buvau ir be siuntimo, tik su paruošiamukais. Labai šaunūs gydytojai buvo ir vieną ir kitą kartą. Niekas nešaukė, nesibarė. Ir iš viso, kokia proga turi šūkauti bobulytė, kuri nepatenkinta savo gyvenimu, juk ne nėštukė kalta, kad jai blogai. Abu kartus buvau darbo dienomis, tačiau vėlai vakare. Deja, matyt taip turėjo būti, kad mano mažoji gimė VGN...tenais net su tanku nenuvežtų manęs dabar
Shliopke
2010 05 19, 21:31
QUOTE(Medute28 @ 2010 05 19, 21:14) Deja, matyt taip turėjo būti, kad mano mažoji gimė VGN...tenais net su tanku nenuvežtų manęs dabar  o kas ten jau taip negerai nutiko?
Medute28
2010 05 19, 21:55
Dukrą padarė invalide.
Shliopke
2010 05 19, 22:18
QUOTE(Medute28 @ 2010 05 19, 21:55)  stiprybes ir kantrybes  (net blogai pasijauciau si klausima uzdavus  , galvojau gal personalas nepatiko, ar kas, o cia se tau  )
Medute28
2010 05 19, 22:29
Gyveni žmogus, ir mokaisi. Bet geriau mokytis iš kitų klaidų, o ne savo patirti.. Nesijauskite blogai, su tuo susigyvenama. Apie personalą patyliu. Iš VGN likęs tik vardas, kuris jau baigia nusivalkioti. Tikiu, kad AK ir RK taip nenutiks.
Shliopke
2010 05 19, 22:31
QUOTE(Medute28 @ 2010 05 19, 22:29) Gyveni žmogus, ir mokaisi. Bet geriau mokytis iš kitų klaidų, o ne savo patirti.. Nesijauskite blogai, su tuo susigyvenama. Apie personalą patyliu. Iš VGN likęs tik vardas, kuris jau baigia nusivalkioti. Tikiu, kad AK ir RK taip nenutiks.
braskeles
2010 05 20, 09:35
o jetau net siurpuliai per visa kuna nuejo mane vyro ses vis ikalbineja vgn gimdyti, bet as jau visu 7 menesius kaip ozys- sakau tikrai ne ir atstok  aisku visur gali visko nutikt, bet jauciu kad RK ir si karta manim ir vaikeliu gerai pasirupins, lyg pasamonej kazkas butu
evelinalien
2010 05 20, 09:54
QUOTE(braskeles @ 2010 05 20, 09:35) o jetau net siurpuliai per visa kuna nuejo mane vyro ses vis ikalbineja vgn gimdyti, bet as jau visu 7 menesius kaip ozys- sakau tikrai ne ir atstok  aisku visur gali visko nutikt, bet jauciu kad RK ir si karta manim ir vaikeliu gerai pasirupins, lyg pasamonej kazkas butu  man tas pats  visi atkalbineja gimdyt RK net ten nebuve- vieni siulo VGN kiti AK(anot ju tik ten bus gerai pasirupinta), o as tarsi kazka jausciau ir laikausi prie savo kad gimdysiu RK.. Manau kiekvienoj ligoninej buna ir blogu ir geru istoriju ir fantastisko ir bjauraus personalo, bet kadangi yra galimybe rinktis - tai ir renkames
prieblanda
2010 05 20, 10:02
QUOTE(braskeles @ 2010 05 20, 10:35) o jetau net siurpuliai per visa kuna nuejo mane vyro ses vis ikalbineja vgn gimdyti, bet as jau visu 7 menesius kaip ozys- sakau tikrai ne ir atstok  aisku visur gali visko nutikt, bet jauciu kad RK ir si karta manim ir vaikeliu gerai pasirupins, lyg pasamonej kazkas butu  Aš irgi dėl nepaaiškinamų ir neracionalių priežasčių nenoriu VGN gimdyt Tik įdomu, ką gydytojai tokio gali vaikui padaryt, kad jis lieka invalidu? Ir ar to galima išvengti?
braskeles
2010 05 20, 10:11
jei zmogus ismano bent kiek teisinius reikalus- tikrai galima kazka padaryti, paprastas zmogus ir lieka nieko nepeses kiek nesimustu galva i siena man VGN nepatiko todel kad kai nuveziau sese ten kai ji buvo nescia ir skundesi kad jai skauda pilveli- ten ant jos gydytoja tiesiaja ta zodzio prasme reke  ir nenorejo apziuret  ne nu mane siurpina toks gydytoju elgesys  gydytojo kompetencija yra gydyti, apziureti ir pasiulyti kazkokius iseities variantus, kas cia per rekimai  juk mes ne karviu banda, ne gyvuliai as tikrai ne ispindejus jei taip kas nors pagalvos- bet rekti ant manes niekam neleisiu!!! jei man ir negraziai kas nors pasako - as graziai paaiskinu, kad nesu gyvulis ir suprantu jei man ramiai viska pasako ir ant manes nera reikalo rekti ! dabar iseina taip kad reikalui esant mes vaziuojam ne teisetai prasyt sveikatos prieziuros o ismaldos prasyt kad mus apziuretu bent
Neraitė
2010 05 20, 11:41
QUOTE(evelinalien @ 2010 05 20, 10:54) man tas pats  visi atkalbineja gimdyt RK net ten nebuve- vieni siulo VGN kiti AK(anot ju tik ten bus gerai pasirupinta), o as tarsi kazka jausciau ir laikausi prie savo kad gimdysiu RK.. Taip pat buvau nusiteikusi ir užsispyrusi, bet mano atveju nevisai pasiteisino QUOTE(braskeles @ 2010 05 20, 11:11) man VGN nepatiko todel kad kai nuveziau sese ten kai ji buvo nescia ir skundesi kad jai skauda pilveli- ten ant jos gydytoja tiesiaja ta zodzio prasme reke  ir nenorejo apziuret O mane RK Puzienė aprėkė kai 10 dienų po termino buvau vis dar nėščia ir jai pasakiau kad prastai jaučiuosi. Dar ir melage išvadino, net neapžiūrėjus nusprendė kad aš jaučiuosi gerai  Dabar ir aš galvoju, kad neleisčiau taip su manimi elgtis, bet tuo metu buvo sunku bent žodį pasakyti prieš ją. Taip, kad čia aprėks ar ne priklauso tikrai ne nuo ligoninės ir netgi ne nuo žmogaus, o nuo to kaip pasiseks. Vienam jis atrodo malonus, kitam pasiseka ne taip. Linkiu, kad jums ir jūsų vaikiukui viskas praeitų ramiai
braskeles
2010 05 20, 11:54
QUOTE(Neraitė @ 2010 05 20, 12:41) Taip pat buvau nusiteikusi ir užsispyrusi, bet mano atveju nevisai pasiteisino O mane RK Puzienė aprėkė kai 10 dienų po termino buvau vis dar nėščia ir jai pasakiau kad prastai jaučiuosi. Dar ir melage išvadino, net neapžiūrėjus nusprendė kad aš jaučiuosi gerai  Dabar ir aš galvoju, kad neleisčiau taip su manimi elgtis, bet tuo metu buvo sunku bent žodį pasakyti prieš ją. Taip, kad čia aprėks ar ne priklauso tikrai ne nuo ligoninės ir netgi ne nuo žmogaus, o nuo to kaip pasiseks. Vienam jis atrodo malonus, kitam pasiseka ne taip. Linkiu, kad jums ir jūsų vaikiukui viskas praeitų ramiai   tame ir yra didziausia problema  mes nescios daug jautresnes ir nevisai blaiviai mastom galvodamos kad tik viskas leliukui butu gerai  galvojam kad gydytojas yra teisus... bet pamacius is sales as manau kad nestukems geriau vaziuot su vyrais, tada gydytojos buna diskretiskesnes kazkodel  bent jau mano atveju taip buvo- as stoviu verkiu del vaikelio, gydytoja kazka bando mane auklet, vyras apgina ir gydytoja jau tada pradeda svelniau kalbeti su manim  raminti ir pan... man su RK ne tik geri prisiminimai deja... buvau pasiruosusi netgi i teisma paduot net nezinojau pavardes tos gydytojos, rasiau rasta su pazistamu teisininku,bet paskui persigalvojau, gal ir mano kaltes ten buvo, jog buvau pernelyg ziopla...
|
|