QUOTE(Krabytee @ 2010 05 26, 17:26)
Aciu uz info.. nes internete na nieko apie tai nerandu... Bijau kad su sluota manes neisvarytu is ten 
Aš buvau be siuntimo ir neišvarė, o čia su siuntimu važiuosite, tai tikrai neišvarys
RK nestukes konsultuoja nuo 11-15val. Ant duru uzkabintam lapelyje buvo nurodyta "butinas siuntimas" taciau personalas malonus ir tikrai jei kas jus neramina Jus apziures ir nuramins..
Sekmes visoms esamom ir busimoms nestukems QUOTE(Pūkelis @ 2010 05 09, 12:25) Bet žinai, kol blaškiausi po tuos kolidorius ir rūsius nėščia, tai savijauta siaubinga buvo. Jeigu atvažiavus gimdyti, pasitinka konfliktas su rūbininkę, draugei taip ir būvo, tai vistiek yra nemalonu, tuo labiau, kad nėščios jautresnės. O atsipalaidavimas ir geras nusiteikimas būtinas gimdymo metu. As irgi dar kai nebuvau nusprendus kur gimdyti, lankiausi AK, tai teko labai nusivilti ju organizuotumu, ir isvis pasijauciau kalta, jog esu nescia ir nerimauju del kudikio geroves...velniop, sakiau daugiau ten kojos nekelsiu QUOTE(Pūkelis @ 2010 05 15, 12:38) Ka tik grįžau iš RK. Buvau su siuntimu iš gydytojo, jis liepė šiandien nuvažiuoti, kad apžiūrėtų. Priimamajame, taip ant manes šaukti pradėjo, kad nieko nežiūrės, nes savaitgalis, tik PC žiūri, liepė važiuot ir be pirmadieno nesirodyt, nes pas juos tokia tvarka. Tai va. Apsižliumbiau mašinoj, kaip reikiant. Tikuosi, čia tik man taip nepasisekė. Keista, man teko vaziuoti ten sekmadieni ir be siuntimo ir niekas neisvare, prieme ir apziurejo Pamacius tas ikeltas foto su sesutem irgi apeme tokia nostalgija siai ligoninei ir leliuku skyriui QUOTE(0rchideja @ 2010 05 31, 13:47) QUOTE(prieblanda @ 2010 05 31, 13:09)
Sveiki,
26d. pagimdziau dukryte RK ligonineje. Likau labai patenkinta!!! Gimdyma prieme gyd. Raguckiene ir akusere Danute (pavardes neiziurejau Tuo metu kai atvykau, tai gydytojai mano gimdymas buvo 9 per jos budejima, o po manes dar viena pagimde. Ji lakste kaip bitute ir neatrode pavargusi. Galiu drasiai sakyti dideli ACIU RK gydytojams. Mano gimdymas truko apie 4 val, ir manau tikrai buvo lengvas, nors isivaizdavau baisiau Visoms sekmes, kurios planuojate gimdyti RK QUOTE(Sultaniye @ 2010 06 01, 16:59) Sveiki, 26d. pagimdziau dukryte RK ligonineje. Likau labai patenkinta!!! Gimdyma prieme gyd. Raguckiene ir akusere Danute (pavardes neiziurejau Tuo metu kai atvykau, tai gydytojai mano gimdymas buvo 9 per jos budejima, o po manes dar viena pagimde. Ji lakste kaip bitute ir neatrode pavargusi. Galiu drasiai sakyti dideli ACIU RK gydytojams. Mano gimdymas truko apie 4 val, ir manau tikrai buvo lengvas, nors isivaizdavau baisiau Visoms sekmes, kurios planuojate gimdyti RK sveikinimai tapus mamyte O ta Danute ir mane prieme, tik l. gaila, niekas jos pavardes neprisimena Man irgi kai kirpo, nieko nesake, bet as nieko ir nejutau, uzsaldyta buvo, kai ir siuvo nieko nejutau, toki pakrebzdenima tiktai, jokio skausmo, nieko. Visdelto gerai supermamku forumas, daug kas apsisprendzia kur gimdyti vien cia paskaite
O kas nors is gimdziusiu RK turejo streptokoka? Nes pas mane ji rado, tai man idomu kaip ten RK reaguoja, labai bijau, kad nespes suleist, pamirs, ar siaip neatreguos
QUOTE(Neraitė @ 2010 06 02, 21:56) Aš turėjau, bet kadangi dvi dienas iki gimdymo gulėjau ligoninėj tai man leido kas 6 val. kažkokius vaistus, lyg tai sakė reikia 4 dozių, bet man spėjo suleisti tik 2. Vaikiukas neužsikrėtė Vajetau kiek daug reik
Sultaniye sveikinimai sulaukus dukrytes- labai dziugu, kad ir taves RK neapvyle!!!
QUOTE(Snake @ 2010 06 03, 14:35) Sultaniye sveikinimai sulaukus dukrytes- labai dziugu, kad ir taves RK neapvyle!!! Sveika Snake! Oi, pasiseke mums su mokama palata. Raguckiene net padekojo, kad paememe mokama palata, nes taip jai issprendeme problema su palatomis. Mokamos palatos paprasiau is karto priimamajame pildant dokumentus. Todel galejome is karto eiti i ja persirengti. Likome labai patenkinti, nes teko pagyventi joje 4 paras Beje, maistas ligonineje man visai skanus QUOTE(Sultaniye @ 2010 06 03, 08:27) QUOTE(Sultaniye @ 2010 06 03, 16:35) man irgi buvo visai skanus Sekmadieni nakti teko pabuvot RK ir AK, deje pagulde AK QUOTE(braskeles @ 2010 06 03, 18:54) Sekmadieni nakti teko pabuvot RK ir AK, deje pagulde AK as jums irgi to paties linkiu is visos sirdies
Sveikos mamytės, esamos ir busimos.. Aš taipogi balandį gimdžiau RK. Gimė sūnelis. Teko šioje ligoninėje pagulėti savaitę, nes vaikutis gimė su įgimta kraujo infekcija. Tai nuo 2 jo gyvenimo dienos leido jam antibiotikus, na man taip pat nelabai pasisekė kraujas rodė uždegimą, tad ir aš gavau antibiotikų kursą. Per visą tą laiką teko pamatyti daugumą RK daktarų, akušerių. Likau labai nustebusi, nes personalas ten superinis. Visi labai mums padėjo, patarinėjo..
O vaikučių skyriui didelė padėka, ten išmokau visko apie vaikučio priežiūrą, net krūtimi kelias dienas mane mokino maitinti... pati nesugebėjau taisyklingai paduoti... Dvejojančias,ar čia gimdyti, tikrai nedvejokit.. drąsiai čia važiuokit gimdyt
O visos gimdziusios buvot susitarusios, ar pas bet ka gimdet?
Pries savaite buvau antakalnyje apziuroje, tak viskas pasirode SUPER, ir aplinka ir personalas, o pries pora dienu teko pabuti RK, tai iki siol atsimenu su siaubu. Ziauriai nepatiko aplinka ir personalas.
QUOTE(Lionesss @ 2010 06 05, 10:07) as galvojau kad bus pas bet ka is pradziu, o paskui gavosi, kad pas Puziene QUOTE(cipolinka @ 2010 06 05, 10:34) Pries savaite buvau antakalnyje apziuroje, tak viskas pasirode SUPER, ir aplinka ir personalas, o pries pora dienu teko pabuti RK, tai iki siol atsimenu su siaubu. Ziauriai nepatiko aplinka ir personalas. kas jau tau taip nepatiko O cia juk aisku, kad ne visiems viskas visur gerai, tai l.normalu QUOTE(Sultaniye @ 2010 06 03, 17:35) Beje, maistas ligonineje man visai skanus Stebiuosi kad kazkam patiko RK maistas, nes kai as ten gulejau( su gresianciu prieslaikiniu) maitino tragiskai
kolektyvas nerealus, aš ten neseniai pagimdžiau, gulėjau savaitę, tai susipažinau ir su medikais, ir su aptarnaujančiu personalu. Visom rekomenduoju tenai gimdyt
sveikutes
jau arteja ir mums ta didzioji diena, nors ji numatyta 26 birzelio,bet gali tekti ir anksciau pasimatyti, nes gine sake, jog vandenuku mazeja (nors zinau atveji kai su minimumu vandenu mergina pernesiojo 2 savaite vaikeli). Norejau pasiteirauti gimdziusiu RK - jeigu vyras dalyvauja gimdyme ar jam reikia kazka specialiai apsirengt veztis? ar ten duoda koki chalata ar pan.? Zinau tik tu maisu ant batu reiketu isigyti patiems QUOTE(linoosikas @ 2010 06 08, 13:28) sveikutes jau arteja ir mums ta didzioji diena, nors ji numatyta 26 birzelio,bet gali tekti ir anksciau pasimatyti, nes gine sake, jog vandenuku mazeja (nors zinau atveji kai su minimumu vandenu mergina pernesiojo 2 savaite vaikeli). Norejau pasiteirauti gimdziusiu RK - jeigu vyras dalyvauja gimdyme ar jam reikia kazka specialiai apsirengt veztis? ar ten duoda koki chalata ar pan.? Zinau tik tu maisu ant batu reiketu isigyti patiems sveika QUOTE(Wdrugelis @ 2010 06 08, 13:38) sveika va tiek ir as esu apsiskaicius, aciukas o del maisu ant batu - vyras vakar grizes po darbu pasakojo, kad jo virsininkui kai zmona gimde liepe detis maisus ant batu, bet ne kad duotu ligonine - vyras turejo lekt i vaistine ir pirktis sau QUOTE(Wdrugelis @ 2010 06 08, 13:38) sveika tikrai taip, mano vyras persirengė švariais atsineštais rūbais ir apsiavė šlepetėmis.Viskas. Mokama palata kainuoja 200lt. parai QUOTE(linoosikas @ 2010 06 08, 13:53) arba galima padaryti kitaip, jai yra laisvos vietos, tai galima pirktis tik lova, jos kaina 32lt, tada vyras gali buti kartu ir jam negalioja jokios lankymo valandos (labai grieztos lankymo valandos, net vyrui neleidzia pasilikti kai jos baigias, nebent gyvenat vip palatoje ar esat issipirke lova), bet jai atves gimdyve, tai vyrui teks pasisalinti... QUOTE(Wdrugelis @ 2010 06 08, 14:00) arba galima padaryti kitaip, jai yra laisvos vietos, tai galima pirktis tik lova, jos kaina 32lt, tada vyras gali buti kartu ir jam negalioja jokios lankymo valandos (labai grieztos lankymo valandos, net vyrui neleidzia pasilikti kai jos baigias, nebent gyvenat vip palatoje ar esat issipirke lova), bet jai atves gimdyve, tai vyrui teks pasisalinti... cia tipo dvivieteje palatoje gaunasi ta lova perki? o jeigu imi ten uz 200 lt tai garantuotai busiu viena (na ir su vyru)? taip supratau? QUOTE(linoosikas @ 2010 06 08, 14:45) cia tipo dvivieteje palatoje gaunasi ta lova perki? o jeigu imi ten uz 200 lt tai garantuotai busiu viena (na ir su vyru)? taip supratau? o zinok, sito nezinau, ar cia skaitosi, kaip dviviete palata...gal ten pas juos visos palatos dvivietes...bet jai jami ta vip palata, tai tikrai tik su vyru ar be jo, bet jau visa palata priklausys tik jums...tik 200 lt mokesit uz para...tai jai teks ligonineje praleisti kokia savaitele, tai susidarys nemaza suma... QUOTE(Wdrugelis @ 2010 06 08, 15:20) ..bet jai jami ta vip palata, tai tikrai tik su vyru ar be jo, bet jau visa palata priklausys tik jums...tik 200 lt mokesit uz para...tai jai teks ligonineje praleisti kokia savaitele, tai susidarys nemaza suma... Bet kada Vip palatos gali atsisakyti ir pereiti i kita, dar ten yra vienvietes Papildyta: QUOTE(linoosikas @ 2010 06 08, 13:41) o del maisu ant batu - vyras vakar grizes po darbu pasakojo, kad jo virsininkui kai zmona gimde liepe detis maisus ant batu, bet ne kad duotu ligonine - vyras turejo lekt i vaistine ir pirktis sau gal virsininko zmona gimde ne RK, nes ten neleidzia detis maiseliu, reikia turet slepetes QUOTE(Wdrugelis @ 2010 06 08, 15:20) o zinok, sito nezinau, ar cia skaitosi, kaip dviviete palata...gal ten pas juos visos palatos dvivietes...bet jai jami ta vip palata, tai tikrai tik su vyru ar be jo, bet jau visa palata priklausys tik jums...tik 200 lt mokesit uz para...tai jai teks ligonineje praleisti kokia savaitele, tai susidarys nemaza suma... na taip, jeigu ilgiau paguleti tektu, tai suma tikrai nemaza.. Bet bent jau pirma dienele tikrai nenoriu buti su svetimais zmonem QUOTE(Kačia @ 2010 06 08, 16:21) * Bet kada Vip palatos gali atsisakyti ir pereiti i kita, dar ten yra vienvietes ** gal virsininko zmona gimde ne RK, nes ten neleidzia detis maiseliu, reikia turet slepetes * ir as taip manau, kad turetu buti galimybe atsisakyti palatos - o ka jie darys jeigu nemokesiu, na nebent namo israsys, kas irgi nera blogai ** RK gimde, todel ir uzklausiau, nes nebuvau girdejus tokio dalyko.. bet gal dar kazkokiu niuansu buvo, kad tu maisu prireike
tai tikriausiai, kad buvo, nes dar praeita savaite buvau RK ir apie tuos maisus nei puses zodzio nebuvo, gal tiesiog neturejo svariu tapkiu ir del to liepe isigyti tuos maisus ir viskas...nes man pasakojo, kad tie vyrai kurie neturejo su savim pasieme svariu drabuziu, tai su triusikeliais aplink gimdancia lakste
200lt. + 32lt. už parą ir gyvenat abu.Yra vienviečių, jos irgi visai neblogos
QUOTE(Wdrugelis @ 2010 06 08, 16:51) tai tikriausiai, kad buvo, nes dar praeita savaite buvau RK ir apie tuos maisus nei puses zodzio nebuvo, gal tiesiog neturejo svariu tapkiu ir del to liepe isigyti tuos maisus ir viskas...nes man pasakojo, kad tie vyrai kurie neturejo su savim pasieme svariu drabuziu, tai su triusikeliais aplink gimdancia lakste reikes gal SV isrengti - gal ir skausmai ne tokie dideli bus QUOTE(vildži @ 2010 06 08, 16:55) dar karteli dekui uz informacija Palatos grozio man visai nereikia, vienintelis reikalavimas - kad vyras galetu buti su manim, na blogiausiu atveju, kad palatoje nebutu kitu mamyciu belieka laukti tos didziosios dieneles, kaupti pinigelius ir tada ziuret pagal situacija kiek kam moket QUOTE(Neraitė @ 2010 06 08, 16:59) O nuo kada dar ir 32 Lt reikia primokėti mokamoj palatoj? Seniau buvo 200 Lt už parą, o tuos 32 Lt mokėt reikėjo tik tom kurios nemokamoj palatoj vyrui lovą gavo man irgi atrodo,kad 200 lt..para ir nieko papildomai Nauja Tema QUOTE(linoosikas @ 2010 06 08, 17:22) dar klausimeli turiu ka butina turet gimdykloj su savim - esu pasiruosus pasiimt chalata, tapkes, kojines, vandens, kelnaites po gimdymo su paketais, vienakartiniu patiesalu ir vaikiuko rubelius. Ar dar kazko reikia? Papildyta: tikrai daugiau nieko nereikia, tik va vaikuciui reiktu nepamirsti vilnoniu kojnyciu ir dar...kas mane siektiek nustebimo, prase i gimdykla su savim tureti adialiuka vaikui parsinesti i palata, jai neturesit, tai tada reiks vynioti i ranksluosti, jai toki busit pasiieme ar chalata...kazkaip galvojau, kad bent situo gali pasirupinti ir ligonine, bet ziuriu, kad viska reikia savo susivezti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|