ANKSTESNĖ TEMA ŠTAI
ČIA
ŠIEK TIEK NAUDINGOS INFO;
adresas Žygimantų 3..TEL.. Tel. (8-5)2610492
Raudonojo Kryžiaus rekomenduota VAISTINĖ

NA IR PATI LIGONINĖ

Sveikinimai naujoj temoj
QUOTE(0rchideja @ 2010 03 12, 12:26) bet siaip apie perkelima jau seniai buvo kalbama,kazin kada tas viskas tikrai ivyks patys gyvenam uz Santariskiu, tai kartais pravaziuojam pro tenai, tai pastatas kazkur iki 4 auksto jau pastatytas, bet dar uztruks kol baigs statyt, paskui apdaila ir pats persikelimas. Nezinau ar visas pastatas, bet Akuserijos ir Naujagimiu skyrius tai tikrai Gal po kokiu 5-6 metu ir man teks ten gimdyt
tai santariskese tas pastatas naujas bus Naujegymiam?
QUOTE(JulieTa @ 2010 03 12, 20:01) tai santariskese tas pastatas naujas bus Naujegymiam? įdomu bus nors pamatyt,kad ir netektų pabuvot
Labas rytas, Mamytes!
Susipainiojau su ta mokamu palatu kaina 200 - kainuoja viena para ar visas buvimo laikas ligonineje? Siandien ziurejau Mamyciu kluba per TV3 ir ten rode VGN gimdymo namus, pasakojo apie kainas ir t.t. Tai pasake, jog mokama palata VISAM BUVIMO LAIKOTARPIUI ir nepriklausomai ar 3 ar 5 dienos, kainuoja 230 Lt, o jei nori buti ir tetis tai 250 Lt. Ar gali buti toks kainu skirtumas RK ir VGN? Jei RK viena para 200, o VGN visas laikotarpis 230-250? QUOTE(Lazdu_Dama @ 2010 03 13, 11:31) Labas rytas, Mamytes! Susipainiojau su ta mokamu palatu kaina 200 - kainuoja viena para ar visas buvimo laikas ligonineje? Siandien ziurejau Mamyciu kluba per TV3 ir ten rode VGN gimdymo namus, pasakojo apie kainas ir t.t. Tai pasake, jog mokama palata VISAM BUVIMO LAIKOTARPIUI ir nepriklausomai ar 3 ar 5 dienos, kainuoja 230 Lt, o jei nori buti ir tetis tai 250 Lt. Ar gali buti toks kainu skirtumas RK ir VGN? Jei RK viena para 200, o VGN visas laikotarpis 230-250? nežinau dėl kainų kitur,bet RK kaina 200 lt..vienai parai
na jei tokia kaina,tai abejoju ar būna kada laisvos tos VIP palatos,nes jei visam gulėjimo laikotariui tokia kaina tai tikrai normali
QUOTE(*Svajone* @ 2010 03 13, 11:29) na jei tokia kaina,tai abejoju ar būna kada laisvos tos VIP palatos,nes jei visam gulėjimo laikotariui tokia kaina tai tikrai normali Na, ka darysi.. 200 lituku uz para man brangoka, bus smagu ir su kaimynka kokia pagulet.. svarbiausia, jog su lelka viskas gerai butu jau ant dienu teks ten apsilankyti, su niekuo nesu susitarusi, tai biskeli jauduliukus pradeda imti.. bet tikriausiai visoms pries pabaiga visokiausiu minciu atsiranda QUOTE(Lazdu_Dama @ 2010 03 13, 11:58) Na, ka darysi.. 200 lituku uz para man brangoka, bus smagu ir su kaimynka kokia pagulet.. svarbiausia, jog su lelka viskas gerai butu jau ant dienu teks ten apsilankyti, su niekuo nesu susitarusi, tai biskeli jauduliukus pradeda imti.. bet tikriausiai visoms pries pabaiga visokiausiu minciu atsiranda atsiranda, atsiranda, nesinervink O kas zino, dar ziurek paimsim ir atgulsim vienu metu, imsi ir busi kaimynka Man ir svarbiausia, kad su lelka ir manim viskas butu gerai, o tos 2 paros ligoninej man menkniekis As irgi neesu susitarus, taip kad, relax QUOTE(Shliopke @ 2010 03 13, 12:05) As irgi neesu susitarus, taip kad, relax Butu smagu, jei kartu papultume Siaip treciadieni teko apsilankyti ten, nes visa diena leliaus judesiuku nebuvo.. susinervinau ir nulekiau pasitikrinti.. Nesitikejau, jog sutiks kaip kokia Anglijos karaliene, bet sesute buvo ypac nemaloni ir nepatenkinta viskuo, pakol gydytoja nepasirode.. prie gydytojos jos elgesys pasikeite neatpazistamai QUOTE(Lazdu_Dama @ 2010 03 13, 13:27) Butu smagu, jei kartu papultume Siaip treciadieni teko apsilankyti ten, nes visa diena leliaus judesiuku nebuvo.. susinervinau ir nulekiau pasitikrinti.. Nesitikejau, jog sutiks kaip kokia Anglijos karaliene, bet sesute buvo ypac nemaloni ir nepatenkinta viskuo, pakol gydytoja nepasirode.. prie gydytojos jos elgesys pasikeite neatpazistamai siaip matai girdejau, kad labai personala visi giria tenais,. bet pasitaiko juk visokiu zanudu Nu nu, kas ten zino, gal likimas ims mus ir suves, tada klausiu palatos padruskes, o tu kartais ne Lazdu Dama???
Kaip smagu jums mergaitės
QUOTE(JulieTa @ 2010 03 12, 20:01) Vau QUOTE(Lazdu_Dama @ 2010 03 13, 12:58) Na, ka darysi.. 200 lituku uz para man brangoka, bus smagu ir su kaimynka kokia pagulet.. svarbiausia, jog su lelka viskas gerai butu jau ant dienu teks ten apsilankyti, su niekuo nesu susitarusi, tai biskeli jauduliukus pradeda imti.. bet tikriausiai visoms pries pabaiga visokiausiu minciu atsiranda Vau,lauksime nauju,svieziu ispudziu QUOTE(Shliopke @ 2010 03 13, 13:30) Nu nu, kas ten zino, gal likimas ims mus ir suves, tada klausiu palatos padruskes, o tu kartais ne Lazdu Dama??? As jau taaaip gimdyt noriu, o pozymiu jokiu nejauciu.. Papildyta: QUOTE(0rchideja @ 2010 03 13, 16:07) Butinai po gimdymo "prisiduosiu" ir viska ispasakosiu QUOTE(doviliux403 @ 2010 03 13, 15:00) Tai aš ir nurimau kažkaip, bandysiu gimdyti už sąžiningai mokėtus mokesčius Sodrai ir Ligonių kasoms va va, reikia isnaudot tai, ka sumokam Atvirai pasakysiu nuomone apie dabartinius gimdymus ir imkim pries kokius 20-30 metu. Taip, tada dar medicina nebuvo pazengus, nebuvo tokiu aparaturu, negalejo vyrai dalyvaut gimdyme(kas manau dabar laaabai didelis pliusas Anksciau atsidekodavo tevai personalui kokiu konjako buteliu, saldainiu deze ir visi buvo patenkinti.O dabar zaidzia visai kitokios sumos. Vat kaip isdesciau QUOTE(Lazdu_Dama @ 2010 03 13, 18:51) As jau taaaip gimdyt noriu, o pozymiu jokiu nejauciu.. Papildyta: Butinai po gimdymo "prisiduosiu" ir viska ispasakosiu aha Nepanikuok, saulyt, man irgi pozymiu tokiu nera Tikekimes, kad mums tik babach vandenys nubega , saremiai ir mes jau ligoninej QUOTE(Shliopke @ 2010 03 13, 19:41) Tikekimes, kad mums tik babach vandenys nubega , saremiai ir mes jau ligoninej neteisingai pasakėt, iš tikro neturi pirmiausiai nubėgt vandenys, turi būt pilnai sąrėmiai, atsidarymas ir tik tada nubėgt vandenys QUOTE(byne @ 2010 03 13, 21:07) neteisingai pasakėt, iš tikro neturi pirmiausiai nubėgt vandenys, turi būt pilnai sąrėmiai, atsidarymas ir tik tada nubėgt vandenys nu gal ir taip,. matai kai zalia dar , tai nzn kas po kam Bet..as kai paskaitineju daug mamyciu nuomoniu, sako prabundu nakti balutej QUOTE(Shliopke @ 2010 03 13, 21:19) Nu bet juk stebuklu b una, vat mano sesei su pirmu saremiai prasidejo 2.30, nuvare i ligonine 8.30, o pagimde 9.05. Vat kad taip visoms pirmakartems QUOTE(Shliopke @ 2010 03 13, 22:11) Bet..as kai paskaitineju daug mamyciu nuomoniu, sako prabundu nakti balutej Tai jau tikrai visoms skirtingai Man su pirmagime vanenys nubėgo namie apie 8.00, o apie 13.00 jau lelytė gimė. O iki vandenų nubėgimo miegojau ramiai visą naktį... QUOTE(Shliopke @ 2010 03 13, 21:11) nu gal ir taip,. matai kai zalia dar , tai nzn kas po kam Bet..as kai paskaitineju daug mamyciu nuomoniu, sako prabundu nakti balutej Vat taip iš tikro ir turi būt, Šemetos kursuose ir aiškina, kad , jei pirmiau nubėga vandenys nei yra atsidarymas, vadinasi pakliuvo infekcija. Turi būti sąrėmiai ir leliukas plaukioti vandenukuose, taip ir mažuliukui daug geriau. Bet, kažkodėl daugumai mamyčių pirmiau nubėga vandenys QUOTE kad gimdyma priima puikiai tai sutinku, nors man nepriiminejo, bet kai jau vaikiukas keliavo tais visais gmdymo kanalais, tai mano poza pakorewgavo taip, kad vaikelis gimtu greiciau. Apie tai galiu parasyti, nes dar pati akuserei pasake, kad butu su manimi kankinesi dar gera pusvalandi. Tam ji ir yra vedeja Cia apie puziene rasot?zadu su ja tartis. o kokia ta stebuklingoji poza? as visai ne pries bucia gimdyti ne gulint. ir dar karta del tos mokamos palatos? tikrai 200 lt uz para? kazkaip brangoka... o gal ir gimdyklos mokamos yra? QUOTE(Hamel @ 2010 03 13, 23:43) ir dar karta del tos mokamos palatos? tikrai 200 lt uz para? kazkaip brangoka... o gal ir gimdyklos mokamos yra? Pati mokamoj gulejau, tikrai tokia kaina. Kazkaip tuo metu lb norejosi ramybes, pagalvojau, kad as to verta ir kad ne taip ir daznai gimdau
Sveikutes
Papildyta: QUOTE(Shliopke @ 2010 03 13, 21:41) Dabar net CP galima darytis, net jeigu to visai ir nereikia, o todel, kad zmogus ale bijo gimdymo, geras kysis i kisene ir operacija vualia vyksta. Anksciau tokiu ciudu nebuvo, jei gimdymo metu kokia komplikacija, tada daro, kas suprantama. Oj, del tu CP, tai nesupykit, jei cia tokiu yra, bet man juokinga...na kokio proto reik but, kad save zalot operacija, kai jos nereik, rizikuot...motina gamta sutvere gimdyt, tai vadinasi, ir reik gimdyt, o ne save pjaustyt. Man butu geda vaikui kada nors pasakyt, kad zinai, as bijojau gimdyt uztat CP nusipirkau, totalus absurdas. Dar nei viena nuo skausmo nenumire, o draugiu tarpe jau tokiu bailiuku buvo ir visos pagimde ne tik be CP, bet ir be epiduro. QUOTE(byne @ 2010 03 13, 22:13) Vat taip iš tikro ir turi būt, Šemetos kursuose ir aiškina, kad , jei pirmiau nubėga vandenys nei yra atsidarymas, vadinasi pakliuvo infekcija. Turi būti sąrėmiai ir leliukas plaukioti vandenukuose, taip ir mažuliukui daug geriau. Bet, kažkodėl daugumai mamyčių pirmiau nubėga vandenys va va, as ir sita zinau, akd pirma saremiai, paskui vandenys daug geriau, nes kai vandenukai nubega, leliui nebelabai ten ir gerai be ju sedet, uztai ir reik siaust i ligonine..o kai dar tik saremiai, tai galima laukti namuose, pakol reguliarus pasidaro, nes vaikui nera gresmes. Tai kai dabar pasaulyje viskas kitaip, tai ir su tais vandenais aukstyn kojom gamta juokus krecia QUOTE(Lionesss @ 2010 03 14, 12:29) Oj, del tu CP, tai nesupykit, jei cia tokiu yra, bet man juokinga...na kokio proto reik but, kad save zalot operacija, kai jos nereik, rizikuot...motina gamta sutvere gimdyt, tai vadinasi, ir reik gimdyt, o ne save pjaustyt. Man butu geda vaikui kada nors pasakyt, kad zinai, as bijojau gimdyt uztat CP nusipirkau, totalus absurdas. Dar nei viena nuo skausmo nenumire, o draugiu tarpe jau tokiu bailiuku buvo ir visos pagimde ne tik be CP, bet ir be epiduro. va va, as viena tokia pazystu, kuri dar negimdzius ir svaigsta TIK apie CP Aha, laukiam mes cia su Lazdu Dama, kada cia mums viskas prasides, tada raportuosim apie RK. Beja, ten mano viena draige sianakt isvaziavo, prasidejo nakti saremiai, tai lauksiu is jos pasakojimo, kas ir kaip su nekantrumu, paskui gal ir jums papliotkysiu QUOTE(Shliopke @ 2010 03 14, 13:43) va va, as viena tokia pazystu, kuri dar negimdzius ir svaigsta TIK apie CP Pati gamta ir nubaudžia Mano draugė bijojo gimdyt ir nusipirko CP, tai paskui du mėnesius susilenkus vaikščiojo, buvo komplikacijų, randas negijo, infekcija įsimetus buvo... O brolienė pirmą pati pagimdė tai labai paskui sunkiai atsigavo, o antrą darė CP nes jai su širdim problemų buvo, tai sakė jau nuo kitos dienos ėjo kaip negimdžius, ir viskas sugijo labai greit QUOTE(Neraitė @ 2010 03 14, 13:58) Pati gamta ir nubaudžia Mano draugė bijojo gimdyt ir nusipirko CP, tai paskui du mėnesius susilenkus vaikščiojo, buvo komplikacijų, randas negijo, infekcija įsimetus buvo... O brolienė pirmą pati pagimdė tai labai paskui sunkiai atsigavo, o antrą darė CP nes jai su širdim problemų buvo, tai sakė jau nuo kitos dienos ėjo kaip negimdžius, ir viskas sugijo labai greit nu vat, kur reikia, tai ir reikia, o kai nera reikalo, nereikia ir kistis O tu ziuriu istverminga moteris
Sveikos
QUOTE(Shliopke @ 2010 03 14, 16:13) O tu ziuriu istverminga moteris Bus 1 m. ir 6 mėn. skirtumas Kai pamačiau kaip sūnelis nori žaisti su vaikiukais tai nusprendėm, kad neverta laukti QUOTE(iremas @ 2010 03 14, 16:16) Jei renkatės RK tai linkiu pagimdyti iki termino QUOTE(Neraitė @ 2010 03 14, 16:51) Bus 1 m. ir 6 mėn. skirtumas Kai pamačiau kaip sūnelis nori žaisti su vaikiukais tai nusprendėm, kad neverta laukti Jei renkatės RK tai linkiu pagimdyti iki termino Aš ruošiuosi gimdyti RK, tačiau nuo termino pagal mėnesines praėjo jau beveik savaitė, pirmadienį važiuoju į ligoninę... Papildyta: "Man butu geda vaikui kada nors pasakyt, kad zinai, as bijojau gimdyt uztat CP nusipirkau, totalus absurdas. Dar nei viena nuo skausmo nenumire, o draugiu tarpe jau tokiu bailiuku buvo ir visos pagimde ne tik be CP, bet ir be epiduro." Nieko čia juokingo nematau, gėdingo - irgi. Be to, nuo kažkada mirdavo gimdyvės, nepakėlusios gimdymo skausmų. Taip kad...
Oi, jauciu greit man teks ten apsilankyti
Bet kuriuo atveju jei iki 17 dienos nepagimdysiu, turiu gines siuntima apsilankyti ten apziurai.. Isskaiciau visus komentarus apie RK gydytojus.. tai apie viena moteriske ten kaip apie monstra raso, kurios pavarde tokia keista is S... raides.. stengiuosi is anksto nenusistatyti, bet kazkaip nenoreciau pas ja papulti Del CP, tai buna juokingiausiu noru QUOTE(Lazdu_Dama @ 2010 03 14, 21:18) Del CP, tai buna juokingiausiu noru Anksciau ne nuo skausmo mirdavo, o nukraujuodavo ir siaip visokios komplikacijos. Kai reik CP, tai jau reik. As ir viena "pirkeja" pazistu-graudu O as zinau, kad man net epiduro nedarys jei reikes, nes turiu tatoo, taigis vaje vaje, bet visos pagimdo ir as pagimdysiu QUOTE(Renata_val @ 2010 03 14, 18:51) Nieko čia juokingo nematau, gėdingo - irgi. Be to, nuo kažkada mirdavo gimdyvės, nepakėlusios gimdymo skausmų. Taip kad... Nu tikrai nėra nieko gėdingo bijoti gimdymo ar skausmo. Ir aš manau, kad jei tik yra galimybė tai būtinai reikia to skausmo stengtis išvengt, bet dėl to daryti CP tai nemanau kad reikia QUOTE(Lazdu_Dama @ 2010 03 14, 20:18) Isskaiciau visus komentarus apie RK gydytojus.. tai apie viena moteriske ten kaip apie monstra raso, kurios pavarde tokia keista is S... raides.. stengiuosi is anksto nenusistatyti, bet kazkaip nenoreciau pas ja papulti Linkiu kuo greičiau ir kuo lengviau pagimdyti savo vaikiuką Aš pas Suckel negimdžiau, bet ji mane paguldė kai vakare atvažiavau su aukštu spaudimu. Tai net tokia linksma pasirodė, juokavo, visai ne baubas. Tik vat kai mane apžiūrėjo tai taip nelabai faina buvo, truputį gruboka QUOTE(Lionesss @ 2010 03 14, 20:29) Anksciau ne nuo skausmo mirdavo, o nukraujuodavo ir siaip visokios komplikacijos. Kai reik CP, tai jau reik. As ir viena "pirkeja" pazistu-graudu O as zinau, kad man net epiduro nedarys jei reikes, nes turiu tatoo, taigis vaje vaje, bet visos pagimdo ir as pagimdysiu Esu skaičiusi, kad nuo skausmo mirdavo taip pat kartais (dažniau nuo infekcijų, nukraujavimo ir panašiai)... Ir nieko čia keisto - kiekvienas žmogus skirtingai reaguoja į skausmą. Aš irgi labai bijau skausmo ir dėl to rinksiuosi epidūrą. Ir net nemanau to gėdytis. Ir šiaip man gimdymas neatrodo toks dalykas, kad "vaje vaje, visos pagimdo"... Nenorėčiau, kad mano gimdymas primintų siaubo filmą, tad renkuosi epidūrą Papildyta: QUOTE(Neraitė @ 2010 03 14, 20:41) Nu tikrai nėra nieko gėdingo bijoti gimdymo ar skausmo. Ir aš manau, kad jei tik yra galimybė tai būtinai reikia to skausmo stengtis išvengt, bet dėl to daryti CP tai nemanau kad reikia Linkiu kuo greičiau ir kuo lengviau pagimdyti savo vaikiuką Aš pas Suckel negimdžiau, bet ji mane paguldė kai vakare atvažiavau su aukštu spaudimu. Tai net tokia linksma pasirodė, juokavo, visai ne baubas. Tik vat kai mane apžiūrėjo tai taip nelabai faina buvo, truputį gruboka Aš tos Suckel irgi bijau... QUOTE(Lazdu_Dama @ 2010 03 14, 19:18) Isskaiciau visus komentarus apie RK gydytojus.. tai apie viena moteriske ten kaip apie monstra raso, kurios pavarde tokia keista is S... raides.. stengiuosi is anksto nenusistatyti, bet kazkaip nenoreciau pas ja papulti gyd. Suckel Patarimas, po gimdymo turėk Libress įklotų, va tada jai tikrai neužkliūsi, net būsi pagirta, kad naudoji naturprodukt QUOTE(Renata_val @ 2010 03 14, 20:12) skaiciau dar, kad su vienu vyru ten sunku, nes jis nieko neaiskina, nesako.. tipo pasikrapsto, apziuri ir visa info sau pasilieka Papildyta: QUOTE(byne @ 2010 03 14, 20:13) Patarimas, po gimdymo turėk Libress įklotų, va tada jai tikrai neužkliūsi, net būsi pagirta, kad naudoji naturprodukt Ot, velnias, as jau Tena uzsivariau QUOTE(Lazdu_Dama @ 2010 03 14, 21:20) skaiciau dar, kad su vienu vyru ten sunku, nes jis nieko neaiskina, nesako.. tipo pasikrapsto, apziuri ir visa info sau pasilieka Papildyta: Ot, velnias, as jau Tena uzsivariau Nu jau sorry, tai gal kas parekomenduosit kokios spalvos apatinius vilkint atvykti, kad poniai medikei įtiktum? Tie libress - nei jie natūralesni labai, nei ką...
Kadangi pati greit gimdysiu, o su gydytojais nesitariau, tai issiaiskinau, kad Suckel dabar susilauziusi ranka ir kuri laika ( kaip supratau, ne taip jau trumpai) nedirbs, o ir siaip ji nera koks baubas, taip, kad panos nebijokit
Laukiu nauju mamyciu ispudziu QUOTE(Renata_val @ 2010 03 14, 21:47) Kaip supratau tai jai labai nepatinka always, bet išpatirties galiu pasakyti, kad jų tikrai nenaudočiau po gimdymo Papildyta: QUOTE(vilmukas19 @ 2010 03 14, 22:23) O del CP, tai man pvz svarbu,kad ilgai nedelstu, jei jo reikia-ne del skausmo baimes, o kad vaikiukui viskas butu gerai, juk kartais kol tie saremiai vyksta, kaklelis amzinybe atsidarineja, jis ten dusta, kankinasi-as to nenoriu, jau geriau CP laiku padarytas. O kad randas ilgai gyja ir skauda, tai zinau is patirties,nes man kai cista operavo-dare CP, tai ilgai kankinausi, o ir pilvas kabet pradejo, ir sportuot ilgai negalejau-vienu zodziu, tikrai naturaliai turetiu viskas gyti lengviau. Laukiu nauju mamyciu ispudziu Net kalbų negali būti, jei jo reikia žinoma geriau kad jį padarytų kuo anksčiau, netik dėl leliuko bet ir dėl mamytės sveikatos
O kur jus perkates tuos iklotus? jie kazkokie iprastiniai, ar spec. po gimdymo? Ir as reikalingos kazin tos tinklines kelnaites ir kam?
Papildyta: QUOTE(Renata_val @ 2010 03 14, 22:12) Aš irgi labai bijau skausmo ir dėl to rinksiuosi epidūrą. Ir net nemanau to gėdytis. Ir šiaip man gimdymas neatrodo toks dalykas, kad "vaje vaje, visos pagimdo"... Nenorėčiau, kad mano gimdymas primintų siaubo filmą, tad renkuosi epidūrą Papildyta: Aš tos Suckel irgi bijau... O kas skausmo nebijo? Visos man regis mes jo bijom ir pries epidura as absoliuciai nieko neturiu. Mielai ji daryciau, jei tik matyciau, kad jau psio, bet pagal mano gine man jo negales daryti QUOTE(Lionesss @ 2010 03 14, 21:52) O kur jus perkates tuos iklotus? jie kazkokie iprastiniai, ar spec. po gimdymo? Ir as reikalingos kazin tos tinklines kelnaites ir kam? Papildyta: dabar laikausi tos pozicijos, kad skausmas fignia, jis vistiek kada nors baigsis, svarbu sveikas mazylis jo, spec, Tena ir dar ten kokei, kur dideli ir butent po gimdymo. Parduodami vaistinese vienetais. Va va, kas apturejo panasu skausma( gresiancio arba jau net persileidimo), tas ziuri kitokiom akim i skausmus. QUOTE(Lionesss @ 2010 03 14, 21:52) O kur jus perkates tuos iklotus? jie kazkokie iprastiniai, ar spec. po gimdymo? Ir as reikalingos kazin tos tinklines kelnaites ir kam? Jau turėjau du gimdymus ir man tų spec. įklotų bei tinklinių kelnaičių tikrai neprireikė Abu kartus man tarpvietę kirpo, nes dičkiai mano vaikiukai buvo. Tai palatoj lovoj gulėdavau išvis be kelnaičių, pasiklodavau paklotėlius, tik su naktiniais, o, jei eidavau, tik tada apsimaudavau savo paprastas medvilnines kelnaites. Taip greičiau siūlės užgyja. Namie irgi, nakčiai miegodavau be nieko, tik paklotėlį pasiklojus QUOTE(byne @ 2010 03 15, 09:57) Jau turėjau du gimdymus ir man tų spec. įklotų bei tinklinių kelnaičių tikrai neprireikė Aš turėjau paprastus paketus ir maniau, kad man jų užteks, bet labai klydau. Vyras važiavo į vaistinę pirkti spec. po gimdymo. Vistik patarčiau pirmą kartą gimdamčioms nusipirkti spec. po gimdymo, nereikės tada vyro siuntinėti QUOTE(Neraitė @ 2010 03 15, 10:10) Aš turėjau paprastus paketus ir maniau, kad man jų užteks, bet labai klydau. Vyras važiavo į vaistinę pirkti spec. po gimdymo. Vistik patarčiau pirmą kartą gimdamčioms nusipirkti spec. po gimdymo, nereikės tada vyro siuntinėti mums pirma diena reikejo tu didesniu paketu,o veliau tiko ir paprasti , kai per mms naudodavom tai ir ten :)Bet cia vienodu nera aisku, juk kiekvienam skirtingai Papildyta: QUOTE(Kačia @ 2010 03 14, 01:03) Pati mokamoj gulejau, tikrai tokia kaina. Kazkaip tuo metu lb norejosi ramybes, pagalvojau, kad as to verta ir kad ne taip ir daznai gimdau o as pamenu kad kai klausiau del kainu ir ar uzsakyneja gimdyves tas palatas tai vienareiksmiskai man buvo atsakyta kad uzsakyneja
Tai jauciu pora tu paketeliu nepamaisys
Papildyta: QUOTE(0rchideja @ 2010 03 15, 11:34) mums pirma diena reikejo tu didesniu paketu,o veliau tiko ir paprasti , kai per mms naudodavom tai ir ten :)Bet cia vienodu nera aisku, juk kiekvienam skirtingai Papildyta: o as pamenu kad kai klausiau del kainu ir ar uzsakyneja gimdyves tas palatas tai vienareiksmiskai man buvo atsakyta kad uzsakyneja As bent pirma diena noreciau mokamos, kai bus sunkiausia. Taciau, jei nebus, tai nebus, gi ne amzinai ten tunot, o tik tris dienas QUOTE(Neraitė @ 2010 03 15, 09:10) Aš turėjau paprastus paketus ir maniau, kad man jų užteks, bet labai klydau. Vyras važiavo į vaistinę pirkti spec. po gimdymo. Vistik patarčiau pirmą kartą gimdamčioms nusipirkti spec. po gimdymo, nereikės tada vyro siuntinėti QUOTE(Lionesss @ 2010 03 14, 22:52) O kur jus perkates tuos iklotus? jie kazkokie iprastiniai, ar spec. po gimdymo? Ir as reikalingos kazin tos tinklines kelnaites ir kam? Papildyta: O kas skausmo nebijo? Visos man regis mes jo bijom ir pries epidura as absoliuciai nieko neturiu. Mielai ji daryciau, jei tik matyciau, kad jau psio, bet pagal mano gine man jo negales daryti Lionesss, linkiu tau lengvo bei greito gimdymo - kad to epidūro ir neprireiktų Šiaip, kiek teko girdėt, yra šalių, kur pati gimdyvė gali savo nuožiūra rinktis CP. Nors gimdymo baidausi, tačiau, net jei būtų galimybė legaliai rinktis, kaži ar rinkčiausi CP - kaip ten bebūtų, operacija! Bet jei jo prireiktų gimdymo eigoj - tikiuosi, medikai nedels ir viskas bus ok. ... Dėl gyd. Suckel: užjaučiu dėl lūžio ir linkiu pasveikti! QUOTE(Renata_val @ 2010 03 14, 21:12) Ir nieko čia keisto - kiekvienas žmogus skirtingai reaguoja į skausmą. Aš irgi labai bijau skausmo ir dėl to rinksiuosi epidūrą. Ir net nemanau to gėdytis. Ir šiaip man gimdymas neatrodo toks dalykas, kad "vaje vaje, visos pagimdo"... Nenorėčiau, kad mano gimdymas primintų siaubo filmą, tad renkuosi epidūrą Papildyta: Del iklotu, tai geriausia spec. po gimdymo. Ju yra iv. dydziu, su jais geriau gyja zazdos. Tik pries perkant gerai paziurekit ar tikrai jie skirti po gimdymo, nes pvz. Tenos yra ir slapimo nelaikimui, tai tie netinka QUOTE(Kačia @ 2010 03 15, 14:31) Del iklotu, tai geriausia spec. po gimdymo. Ju yra iv. dydziu, su jais geriau gyja zazdos. Tik pries perkant gerai paziurekit ar tikrai jie skirti po gimdymo, nes pvz. Tenos yra ir slapimo nelaikimui, tai tie netinka pirkausi viską iš Tenos,kuo puikiausiai tiko,nes nuo abri-san'ų nieko nesiskiria |