Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: mano sūnelio gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
skorpee
atėjo laikas ir man parašyti savo gimdymo istoriją..
su mb esam kartu 4 metus... pradėję mylėtis,aišku saugojomės,man buvo tik 17 metų,ir vaikai į mūsų planus neiėjo... tačiau,kaip sakoma,tu planuoji,o dievas juokiasi.... biggrin.gif vos tik nesusirgau,iškart supratau,kažkas ne taip visalaiką mmm ateidavo laiku,ir nei diena vėliau.... iškart pasakiau mb,jisai apsidžiaugė,aš apsiverkiau bijojau pasakyt tėvams... bet puikiai suvokiau,kad reikia,jug nėštumo nepaslėpsi,o ir būtų buvę nesažininga jų atžvilgiu smile.gif taigi su mb šią žinią iškarto pranešėme tėvams buvo visko ir ašarų ir pykčio,bet su laiku tėvai susitaikė.... nėštumas buvo lengvas,be jokių komplikacijų,apsigyvenome su mb atskirai.... ir štai jau dvi savaitės kaip praėjo gimdymo terminas,jau neramu,daktarai į ligoninę neguldo schmoll.gif su mb lik ant adatų laukiam savo mažylio.... naktis, dvylikta valanda,einu į dušą mb miega,pasirodė kraujas,iškart supratau,kažkas negerai,išsigandau puolu kelt mb.... jis ką jau? tik užmigau lotuliukas.gif paskui galutinai prabudo laksto su mano chalatu ir puola jį lyginti lotuliukas.gif lotuliukas.gif nuvažiavome į ligoninę,daktaras čia tokia gimdymo pradžia dar negimdysi,liepė vyrui važiuot namo,mane paguldė į skyrių,per naktį pragulėjau skausmuose,nuėjau pas sesutę sakau man sarėmiai kas 15 minučių aš nedurna,sakau gimdau... ateina daktaras ne dar negimdysi,pažiūri echoskopu,sako geri vandenys viskas puiku unsure.gif antra diena,dar guliu pasikeičia pamaina,kita daktarė mane appžiūri viskas gerai,aš rėkiu,negerai sakau jaučiu vaikui negerai nebėra judesių,jinai man nieko tu nesupranti vaikai vaikų prisidaro,antra naktis vaikštau suriesta sarėmių,mb neileidzia tas namie nemiega šnekam ištisai telefonu.... trečią dieną ateina kita gydytoja ir sako,tai tu sakai,kad skauda,o daktarai,kad ne nu būna būna doh.gif doh.gif pasikviečia mane apžiūrai,sako o vaaikeli tai tau jau gimdyt gimda 6 cm atsidarius,ruoškis,šiandien gimdom....mb atlekia,vaikštom abu po kolidorių aš verkiu,sakau vaikui negerai mb išsigandes mane ramina... verysad.gif 12 valandą prakerpa vandenis,kurių jau beveik nebėra,žali.... girdžiu,kaip daktarė su akušere kuždasi ar nepasikeitė širdutės tonai,verkiu sakau kas mano vaikui.... daktarė sako viskas gimdom,pasirodo anos 2 pamainos ne tik nematė kad vaikelis pernešiotas,bet kad ir virkštelė aplink kaklą apsisukus verysad.gif
pirmi mano žodžiai sūmeliui gimus,kodėl jis neverkia visas mėlynas mėlynas,o mb sako palauk tuoj mažyte,na ir ką girdžiu kaip mano mažiukas pravirksta verkiam su mb o jisai po visą kolidorių laksto ir visiem pasakoja,kad jis tėtis lotuliukas.gif lotuliukas.gif wub.gif wub.gif dabr jau mūsų mažiukai metai,sveikas ir stiprus be galo mylimas berniukas.. wub.gif mamos jei jaučiat,kad kažkas negerai netylėkit,mes visada jaučiam savo vaikiukus geriausiai 4u.gif
irmabaro
na pasikankint teko nemazai doh.gif , bet svarbu, kad suneliui ir mamytei viskas gerai mirksiukas.gif
sepallaa
tas daktaru aplaidumas verysad.gif doh.gif svarbu kad suneliui nieko nenutiko, kad dabar augate sveikiciai wub.gif
skorpee
QUOTE(sepallaa @ 2010 03 12, 16:47)
tas daktaru aplaidumas  verysad.gif  doh.gif  svarbu kad suneliui nieko nenutiko, kad dabar augate sveikiciai wub.gif
*

drinks_cheers.gif zinoma tai svarbiausia wub.gif wub.gif
buziuliuke
Sveikinimai, 4u.gif gerai,kai viskas gerai baigiasi 4u.gif
wikky2010
sveikinu mamyte 4u.gif
saunu kad viskas gerai baigesi wub.gif wub.gif
@mamyčiukas@
sveikinu 4u.gif
Renesme
4u.gif 4u.gif
NoriuGyventi
4u.gif 4u.gif 4u.gif
laikykitės, tėveliai...ne metuose esmė. bet kažkodėl daktarams, o ir kitiems, tai bado akis...gal pavydi?
brigitiki
oho,kokia istorija blink.gif blink.gif na,bet svarbiausia,kad viskas jums gerai 4u.gif sveikatytes 4u.gif
vi78
silciausi sveikinimai 4u.gif
Lopšinė
Svarbiausia, kad pasaka su laiminga pabaiga wub.gif Sveikinimai 4u.gif
remama
SVEIKINIMAI JAUNAI MAMYTAI ŠAUNU KAD VISKAS GERAI BAIGĖSI AUKIT DIDUČIAI IR SVEIKUČIAI rolleyes.gif wub.gif
GudriLapė
sėkmės jums augant 4u.gif
Drugeliukas
Šaunuolė 4u.gif
Kreiduota
Svarbiausia,kad su laiminga pabaiga 4u.gif aukit sveikuciai ir diduciai wub.gif
animar
4u.gif 4u.gif
~Serpentine~
svarbiausia kad viskas gerai pabaigesi thumbup.gif sveikinimai 4u.gif
linkur
sveikinimai 4u.gif kaip suprantu, jau laukiates antrojo, tai lengvo nesiojimo, ir lengvo kelio i si pasauli 4u.gif
skorpee
ačiū visoms 4u.gif
mamalora tikriausiai iš pavydo taip šneka biggrin.gif tongue.gif
linkur deja,bet žirniukas vėl pabėgo.... matyt nelemta dar.. verysad.gif
agotele1111
4u.gif
skorpee
QUOTE(agotele1111 @ 2010 05 25, 12:59)
4u.gif
*

4u.gif
monerata
labai grazi istorija 4u.gif 4u.gif
LarisaMal
4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikinu
Alsė
Baisu, kaip daktarai neatlieka savo darbo ir taip rizikuoja blink.gif
Svarbiausia, kad jums abiems viskas gerai bigsmile.gif o mamos nuojauta kaip visada pasitvirtino wub.gif
Briliantas
Aukite sveiki 4u.gif 4u.gif 4u.gif
skorpee
Briliante būtinai augsim sveikučiai 4u.gif wub.gif
Lotyna
Eina sau, kokie aplaidus gydytojai.. blink.gif Gerai kad jums viskas baigesi gerai 4u.gif
Sandra29
Sveikinu 4u.gif
Ir linkiu,kuo mažiau sutikti tokių aplaidžių gydytojų blush2.gif
Aukit sveiki ir drūti 4u.gif wub.gif
Helxa
Dziaugiuosi kad jums viskas baigesi gerai, busi pati nuotsbiausia mama 4u.gif wub.gif
skorpee
QUOTE(Helxa @ 2010 07 05, 11:17)
Dziaugiuosi kad jums viskas baigesi gerai, busi pati nuotsbiausia mama 4u.gif  wub.gif
*

jums irgi linkiu,sėkmingo finišo 4u.gif wub.gif ir gerų daktarų bigsmile.gif 4u.gif
Sandra29 4u.gif
Domke yra visokių,užtat antrą kartą gimdydama tarsiuosi drinks_cheers.gif
Agnete191
Neturiu dar vaikelio, o taip norisi ... Asaros bėgt pradėjo po tokios istorijos gerai, kad viskas laimingai baigėsi.
skorpee
QUOTE(Agnete191 @ 2010 07 08, 12:28)
Neturiu dar vaikelio, o taip norisi ... Asaros bėgt pradėjo po tokios istorijos gerai, kad viskas laimingai baigėsi.
*

ačiū 4u.gif wub.gif
*fujimi
tikrai kaip kartais daktarai apsirinka, ir mamiskos nuojautos neklauso blink.gif unsure.gif
NoriuGyventi
wub.gif
lauroone
4u.gif cia jums visiems trims!
Žemietė
gerai, kad viskas baigėsi laimingai, kai tokie gydytojai "supratingi"pasitaiko tai nekas smile.gif
loraliu
4u.gif
skorpee
QUOTE(Žemietė @ 2010 08 04, 13:00)
gerai, kad viskas baigėsi laimingai, kai tokie gydytojai "supratingi"pasitaiko tai nekas smile.gif
*

tai jau tikrai.. 4u.gif
Redute20
4u.gif
skorpee
Negaliu patikėti, jau 2 metai, kaip rašiau šią istoriją, kaip greitai bėga laikas... wub.gif
marmoozele
ar greit prabego laikas? smile.gif
skorpee
QUOTE(marmoozele @ 2011 12 06, 02:24)
ar greit prabego laikas? smile.gif
*

labai bigsmile.gif Iš tikrųjų, kaip greitai vaikai auga, atrodo tik tik tokį mažytį, ir gležnutį glaudžiau prie krūtinės wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.