Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: BT matavimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
OOrchideja
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 17, 09:54)
Atsimenu aš tave  bigsmile.gif
Tai jau greitai vėl sugrįši pas mus?
*

bigsmile.gif Labas rytas, taip ir toliauu drinks_cheers.gif
RenataJ.
QUOTE(OOrchideja @ 2010 03 17, 09:57)
Selva, Chenelle graziai laikotes bigsmile.gif

Mane tai sloga nuo vakar uzpuole... unsure.gif tai gydausi tik arbacikes ir kas galima nestuke.gif ..gerai kad temp neturiu..Kazin dar itakojo mano BT, siandien dar pakilo laipsniuku.ka manot? g.gif
*

na visko gali buti, jei sloguoti praddejai, gydykis naturaliais vaistukais, bet kol kas tikimes geriausio, jei ryt laikysis panasi temperatura, galima butu ir testuka atlikti ax.gif - grazus grafikiukas mirksiukas.gif
Chenelle
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 17, 09:43)
Gal pakartok NT  ax.gif

O aš truputį pakilau  blush2.gif ugdau kantrybę toliau hihihi.gif

As vilciu neturiu, temp pakritus, ryt atkeliauja raudonoji armija

QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 17, 09:50)

labai graziai pakilus 4u.gif

QUOTE(RenataJ. @ 2010 03 17, 09:51)
Labas rytas, mergaites, kas mane dar pamenat  ax.gif
pas mus dar planiukai atideti iki balandzio, bet vis paskaitineju ir laikau kumstukus uz jus, ypac uz senbuves smile.gif.
[COLOR=red]Chenelle
, tau linkiu tik II, jau per ilgai tu cia uztrukai  ax.gif

Aisku pamenam 4u.gif Laukiam sugriztancios. Dekui uz linkejimus, nes gi kiek galima doh.gif biggrin.gif
OOrchideja
QUOTE(Selva @ 2010 03 16, 13:20)
Orchideja, kodel nepazymi FF, kad kraujo testas teigiams buvo  bigsmile.gif  O tai dabar nesimato is tavo parasiuko,kad jau prisiplanavai  blush2.gif
*

O kur ten pazymeti neradau blush2.gif
mmeda
Labas rytas,
as siandien kad soktelejau blink.gif ir kodel as MB prisakiau grizti siandien, o ne vakar doh.gif nes panasu kad O galejo vakar ivykti unsure.gif
OOrchideja
QUOTE(mmeda @ 2010 03 17, 10:05)
Labas rytas,
as siandien kad soktelejau  blink.gif  ir kodel as MB prisakiau grizti siandien, o ne vakar  doh.gif  nes panasu kad O galejo vakar ivykti  unsure.gif
*

niu va.. doh.gif bet siandien padirbekit rolleyes.gif
gussste
Labas rytas,as tai vis dar krentu blink.gif nebesuprantu kiek galima, jokios O g.gif
Chenelle
Selva, Chenelle graziai laikotes bigsmile.gif

Mane tai sloga nuo vakar uzpuole... unsure.gif tai gydausi tik arbacikes ir kas galima nestuke.gif ..gerai kad temp neturiu..Kazin dar itakojo mano BT, siandien dar pakilo laipsniuku.ka manot? g.gif
*

jau nebeilgam rolleyes.gif verysad.gif

ne nuo slogos tau uzkilo, o nuo zirniuko thumbup.gif
RenataJ.
Labas rytas,
as siandien kad soktelejau  blink.gif  ir kodel as MB prisakiau grizti siandien, o ne vakar  doh.gif  nes panasu kad O galejo vakar ivykti  unsure.gif
*

siandien pats laikas vaisingiems ND.
dar su gine gincijausi (o ji pas mane tokia kieta moteriske, bet gera savo srities zinove), kada vaisingiausi ND, tai sake, kad nuo O tris dienas i prieki reikia uzsiimti "gamyba". tai va jei taip, tai pats laikas smile.gif
OOrchideja
QUOTE(Chenelle @ 2010 03 17, 10:07)
jau nebeilgam  rolleyes.gif   verysad.gif

ne nuo slogos tau uzkilo, o nuo zirniuko  thumbup.gif
*

na kol neatkeliavo mm vilties yra 4u.gif

tikiuosi.. lotuliukas.gif Pirmadieni eisiu kartoti HCG ir PRG. wub.gif

svarbu ta slogos atsikratyt.. doh.gif lotuliukas.gif
mmeda
QUOTE(RenataJ. @ 2010 03 17, 10:07)
siandien pats laikas vaisingiems ND.
dar su gine gincijausi (o ji pas mane tokia kieta moteriske, bet gera savo srities zinove), kada vaisingiausi ND, tai sake, kad nuo O tris dienas i prieki reikia uzsiimti "gamyba". tai va jei taip, tai pats laikas  smile.gif
*

paguodet... jei si men nepavyks, greiciausiai teks laukti pora menesiu iki naudingu ND, nes MB isleisiu ilgam verysad.gif
OOrchideja
QUOTE(OOrchideja @ 2010 03 17, 10:03)
O kur ten pazymeti neradau blush2.gif
*

jau radau bigsmile.gif
Ingutevi
Mane tai sloga nuo vakar uzpuole... unsure.gif tai gydausi tik arbacikes ir kas galima nestuke.gif ..gerai kad temp neturiu..Kazin dar itakojo mano BT, siandien dar pakilo laipsniuku.ka manot?

Man rodos ne sloga kelia tempa... Kelia žirniukas mirksiukas.gif

QUOTE(OOrchideja @ 2010 03 17, 09:58)
taip ir toliauu

Stengiuosi, tik nežinau kaip pavyks ax.gif
Vakar vakare kūno tempą matavau. 36,8 doh.gif kai visada 36~36,2 būna unsure.gif

QUOTE(Chenelle @ 2010 03 17, 10:01)
As vilciu neturiu, temp pakritus, ryt  atkeliauja raudonoji armija

Aš žiūrėjau, kad pakritimas, o paskui 2 dienos lygiai. Jei teisingai prisimenu, tau jau kai krisdavo tai krisdavo g.gif

as siandien kad soktelejau  ir kodel as MB prisakiau grizti siandien, o ne vakar  doh.gif  nes panasu kad O galejo vakar ivykti 

turėtumėte šiandien spėti thumbup.gif

QUOTE(RenataJ. @ 2010 03 17, 10:07)
dar su gine gincijausi (o ji pas mane tokia kieta moteriske, bet gera savo srities zinove), kada vaisingiausi ND, tai sake, kad nuo O tris dienas i prieki reikia uzsiimti "gamyba". tai va jei taip, tai pats laikas

Ta prasme 3 paras įvykus O?
drįsčiau su tuo stipriai ginčytis....
mmeda
QUOTE(OOrchideja @ 2010 03 17, 10:11)

svarbu ta slogos atsikratyt.. doh.gif  lotuliukas.gif
*

tu nusiramink ir nestresuok.. tau dabar reikia ramybes ir pasitikejimo - taip padesi zirniukui geriau isitvirtinti... o sloga - girdejau kad buna nestukiu sloga - taip kad per daug del to nesijaudink mirksiukas.gif zodziu gerai ilsekis, nusiramink ir viskas bus gerai thumbup.gif
RenataJ.
QUOTE(OOrchideja @ 2010 03 17, 10:11)

svarbu ta slogos atsikratyt.. doh.gif  lotuliukas.gif
*

ale va kame via reikalas, atsipraau, truputi pritrukau informacijos, tai gi laikom kumstukus, kad augtumete kaip ant mieliu wub.gif sekmytes didziausios
Ingutevi
QUOTE(OOrchideja @ 2010 03 17, 10:25)
jau radau bigsmile.gif

kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif
RenataJ.
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 17, 10:27)
Ta prasme 3 paras įvykus O?
drįsčiau su tuo stipriai ginčytis....
*

Na O diena ir dar dvi dienos , tai viso trys dienos. na as tai nesigincijau, galvojau kad o ir po O dvi dienos irgi gali buti stipriai vaisingos, bet pries O irgi reiketu ND smile.gif
Ingutevi
QUOTE(RenataJ. @ 2010 03 17, 10:29)
Na O diena ir dar dvi dienos , tai viso trys dienos. na as tai nesigincijau, galvojau kad o ir po O dvi dienos irgi gali buti stipriai vaisingos, bet pries O irgi reiketu ND smile.gif
*

po O kiaušialastė, jei neapvaisinama gyvybinga tik iki paros...
Tai žinai paskui daryt ND, bandant lavoną apvaisinti...
Iki O tai nėra kalbos, kad 3 vaisingi gali būti smileysex.gif
Chenelle
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 17, 10:27)
Aš žiūrėjau, kad pakritimas, o paskui 2 dienos lygiai. Jei teisingai prisimenu, tau jau kai krisdavo tai krisdavo  g.gif

dazniausiai pakrenta mmm dienos ryta iki 37.1. Bet buna visaip ir prie aukstos yra ateje, per tiek planavimo laiko visokiu variantu prisiziurejau biggrin.gif doh.gif

O kur bum dingus unsure.gif
ich
Labas rytas smile.gif
As vis dar laikausi g.gif
Gelyte13

labas rytas smile.gif
mmeda
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 17, 10:31)

Tai žinai paskui daryt ND, bandant lavoną apvaisinti...

*

net nemaloniai nusipirciau perskaicius toki issireiskima... brrr....
siaip ar tiap - viltis visada yra, niekada negali zinoti kas ten aps tave vyksta...
auxxe
labas rytas..
na tikiuos jog as tikrai dabar jau po O smile.gif
http://www.fertilityfriend.com/home/20ea53
RenataJ.
QUOTE(mmeda @ 2010 03 17, 10:56)
siaip ar tiap - viltis visada yra, niekada negali zinoti kas ten aps tave vyksta...
*

niekada 100 proc. negali buti tikras kas vyksta su tavo organizmu ir kada butent apsivaisina kiausialaste.
Ingutevi
QUOTE(Chenelle @ 2010 03 17, 10:32)
dazniausiai pakrenta mmm dienos ryta iki 37.1. Bet buna visaip ir prie aukstos yra ateje, per tiek planavimo laiko visokiu variantu prisiziurejau  biggrin.gif  doh.gif
O kur bum dingus 

Na matysim ką ryt tavoji BT parodys g.gif
Bum ruošiasi laparoskopijai
irute1984
Sveikutes smile.gif

FF sian man perkele O i viena diena veliau irasius siandienos matavimus wink.gif o babyplan.ru pagaliau pazymejo O thumbup.gif skiriasi viena diena O situose dvejuose puslapiose nors tempa ta pati pazymeta biggrin.gif
Kapitonas Tenkešas
vakar issimatavau.
Siandien pastojau.
Rytoj vel matuosiu.
egluzius
QUOTE(Selva @ 2010 03 16, 23:52)
Va cia jau geriau  thumbup.gif Matai, kartais i nauda bent minimaliai sekti temute  mirksiukas.gif

O siaip tai graziai laikaisi- nusistovejai paskutinem dienom  thumbup.gif Kada NT?  bigsmile.gif
*

su NT tai neskubesiu,geriausiu atveju daryciau,jei veluotu mmm,koki treciadieni... smile.gif bet nemanau,kad si menesi pavyks,nes su ND nepasistengem blush2.gif nes vyras dirba ir grizta,kaip kada...ND gavosi 1DPO vakare. smile.gif
Zemaiciuke
QUOTE(auxxe @ 2010 03 17, 10:59)
labas rytas..
*

oho koks suolis thumbup.gif
egluzius
[quote=Ingutevi,2010 03 17, 07:43]
Kad zinok nelabai as ten suprantu kur ziuret ax.gif blush2.gif
Ingutevi
QUOTE(mmeda @ 2010 03 17, 10:56)

Tiesa kartais būna nemaloni
O žinoti... Na būna gal stebuklų, bet žinok tikėti tokiais dalykais ar ne renkamės kiekviena pati...
QUOTE(RenataJ. @ 2010 03 17, 10:59)
niekada 100 proc. negali buti tikras kas vyksta su tavo organizmu ir kada butent apsivaisina kiausialaste.

Apsivaisinimas vienas - bet jos gyvybingumas visai kas kita.

Ir į tą pačią temą parašysiu, kažkada kalbėjome su mama, ką jai pasakojus ginekologė, kai mama dar tik pastoti norėjo. Žodžiu ginė pasakoja apie 28 dienų ciklą, tipo pradžioje sergi mm, paskui 14 dienų nevaisingos blink.gif tada 5 vaisingos blink.gif Ir tokios kalbos kalbamos buvo ir tom, kurios pastoti nori ir toms, kurios kalendoriniu metodu saugotis nori blink.gif Spėk kas seka po tokių kalbų? Gaudančios "vaisingas dienas" aišku nepastoja, o norinčios saugotis ateina nutraukti nėštumo....
Čia vienas iš kietų ginekolinių pasakojimų... Nes ginė buvo laikoma labai pasikausčiusia lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(egluzius @ 2010 03 17, 11:22)
Kad zinok nelabai as ten suprantu kur ziuret  ax.gif  blush2.gif

Pregnancy Monitor ten turėtų būti. Nes pas mane kol kas rašo, kad "Not enough data recorded yet.0" g.gif
OOrchideja
QUOTE(mmeda @ 2010 03 17, 10:27)
tu nusiramink ir nestresuok.. tau dabar reikia ramybes ir pasitikejimo - taip padesi zirniukui geriau isitvirtinti... o sloga - girdejau kad buna nestukiu sloga - taip kad per daug del to nesijaudink  mirksiukas.gif  zodziu gerai ilsekis, nusiramink ir viskas bus gerai  thumbup.gif
*

Okey dokei drinks_cheers.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(RenataJ. @ 2010 03 17, 10:27)
ale va kame via reikalas, atsipraau, truputi pritrukau informacijos, tai gi laikom kumstukus, kad augtumete kaip ant mieliu  wub.gif sekmytes didziausios
*

drinks_cheers.gif stngiames stengiames:D
Papildyta:
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 17, 10:28)
kaip gražu  wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

wub.gif wub.gif wub.gif
Chenelle
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 17, 11:29)

Dar neseniai is drauges isgirdau istorija, kad jai ten mama ar ten kazkas pamokino, tai ji is geros dusios su manim ziniom norejo pasidalint. Jei nori berniuko gamink is karto po mm, jei mergaites diena- dvi pries mmm. Keista, kad dar siais laikais tokios istorijos sklando blink.gif ax.gif
egluzius
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 17, 09:29)
Pregnancy Monitor[/b] ten turėtų būti. Nes pas mane kol kas rašo, kad "Not enough data recorded yet.0"  g.gif
*

aha,pas mane ta pati raso.... g.gif
Ingutevi
QUOTE(Chenelle @ 2010 03 17, 11:38)
Dar neseniai is drauges isgirdau istorija, kad jai ten mama ar ten kazkas pamokino, tai  ji is geros dusios su manim ziniom norejo pasidalint. Jei nori berniuko gamink is karto po mm, jei mergaites diena- dvi pries mmm. Keista, kad dar siais laikais tokios istorijos sklando blink.gif  ax.gif

Nu čia dar geresnis stebuklas thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Viskas varau šiandien mergaitės gaminti lotuliukas.gif lotuliukas.gif panašiai tiek liko iki mm lotuliukas.gif

QUOTE(egluzius @ 2010 03 17, 11:39)

matyt dar anksti irnesakyk.gif
Eglute;)
o man snd maudzia pilvuko apacia, cia gali zenklas but O?
Papildyta:
QUOTE(egluzius @ 2010 03 17, 11:39)
*

kur jus mergyte s randat ta PREGNANCY MONITOR ? blush2.gif
Chenelle
QUOTE(Eglute;) @ 2010 03 17, 11:47)
o man snd maudzia pilvuko apacia, cia gali zenklas but O?
Papildyta:

kur jus mergyte s randat ta PREGNANCY MONITOR ? blush2.gif
*

Cia, kas vip'a turi mirksiukas.gif apcioj tok sviesaforiukas buna ax.gif
Eglute;)
QUOTE(Chenelle @ 2010 03 17, 11:49)
Cia, kas vip'a turi  mirksiukas.gif  apcioj tok sviesaforiukas buna  ax.gif
*

radau dega zalia spalva smile.gif ir raso probably fertile, ka ci agaletu reikst blush2.gif
Chenelle
QUOTE(Eglute;) @ 2010 03 17, 11:59)
radau dega zalia spalva smile.gif ir raso probably fertile, ka ci agaletu reikst blush2.gif
*

raso, kad turbut vaisingos dienos mirksiukas.gif
Eglute;)
QUOTE(Chenelle @ 2010 03 17, 12:03)
raso, kad turbut vaisingos dienos  mirksiukas.gif
*

aciukas mirksiukas.gif
Bitute1977
QUOTE(gussste23 @ 2010 03 17, 10:07)
Labas rytas,as tai vis dar krentu blink.gif  nebesuprantu kiek galima, jokios O g.gif
*

Kantrybes,kadangi pirma cikla matuoji,jei neklystu,tai ir nerimauji,mano O pasirodo buvo 21 CD,o grafikas nubreze 24 CD,taiop kad nesinervuok ir lauk,greit bus mirksiukas.gif
http://www.babyplan.ru/profile/66945
ksise
zinokit keisti man tie nt,neiskentus pasidariau ir siandien,bet iskart nieko nebuvo po 5min.atsirado vel isiliejas vaiduoklis bet ir taip jis kazkur nukeliavo,nieko nesuprantu
*DJD*
sveikutes pasirodau ax.gif

QUOTE(egluzius @ 2010 03 16, 22:58)
Aciu,kad pasakei 4u.gif  kazka ne taip padariau 
*

mirksiukas.gif
QUOTE(egluzius @ 2010 03 16, 23:08)
Bandau 
*

jau viskas gerai

QUOTE(ksise @ 2010 03 17, 07:01)
labas rytas,na ka dar laikausi. http://www.babyplan.ru/profile/65639
*

taip ir toliau

QUOTE(Eglute;) @ 2010 03 17, 07:13)
labukas
reikia pagalbos

DABAR PAZYMEJAU VELESNE, TAI SUOLIS GRAZUS, O JEI ZYMESIU ANKSTESNE KRITIMAS BUS
*

manau kad reikia ankstesne rasyt

QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 03 17, 07:21)
grazus grafikelis
oho koks pakilimas, taip ir toliau  4u.gif

*

aciu

QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 17, 07:43)
Sveikutės bye1.gif

O aš truputį pakilau  blush2.gif ugdau kantrybę toliau hihihi.gif
*

thumbup.gif

QUOTE(RenataJ. @ 2010 03 17, 07:51)
Labas rytas, mergaites, kas mane dar pamenat  ax.gif
pas mus dar planiukai atideti iki balandzio, bet vis paskaitineju ir laikau kumstukus uz jus, ypac uz senbuves smile.gif.
[COLOR=red]Chenelle
, tau linkiu tik II, jau per ilgai tu cia uztrukai 
Selva, tau irgi tik II
Ingutevi ir Jolantida - grazuciai grafikeliai
*

Sveikute aisku kad prsimenam.linkiu kad viskas butu gerai su TB ir kad greiciau gryztum cia ir toliau planuotm
aciu uz grafikelio pagyrima mirksiukas.gif

QUOTE(RenataJ. @ 2010 03 17, 07:58)
.
Maciau, kad Mazuliuke, jei neklystu ir neziniuxe jau  nestuke.gif , taip dziugu suzinoti tokias naujienas, ar as klystu? atsiprasau uz poster_offtopic.gif
*

jo abi jau nestuke.gif .mmazuliuke dabar ligoninej ir pas ja dvi puslytes thumbup.gif

QUOTE(mmeda @ 2010 03 17, 08:05)
Labas rytas,
*

tikrai kad vakar O bus buvus bet manau kad ND siandien dar i nauda

QUOTE(auxxe @ 2010 03 17, 08:59)
labas rytas..
*

nu jau tikrai po O
bet tikra mudvi apsikeitem vietom lotuliukas.gif
Chenelle
QUOTE(jolantida @ 2010 03 17, 12:30)

na jau labai graziai uzkilai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ksise @ 2010 03 17, 12:26)
zinokit keisti man tie nt,neiskentus pasidariau ir siandien,bet iskart nieko nebuvo po 5min.atsirado vel isiliejas vaiduoklis bet ir taip jis kazkur nukeliavo,nieko nesuprantu
*

pakartok po keliu dienu g.gif
ksise
QUOTE(Chenelle @ 2010 03 17, 12:36)
na jau labai graziai uzkilai  thumbup.gif
Papildyta:
pakartok po keliu dienu  g.gif
*

Teks jei neteis mm
RenataJ.
Sveikute aisku kad prsimenam.linkiu kad viskas butu gerai su TB ir kad greiciau gryztum cia ir toliau planuotm

jo abi jau  nestuke.gif .mmazuliuke dabar ligoninej ir pas ja dvi puslytes  thumbup.gif
*

aciukas aciuks.gif
kaip smagu wub.gif , tai butinai lauksim is mmazuliukes geru ziniu smile.gif
mmeda
jei tikrai vakar O buvo man, tai sakyciau 4 dienom anksciau nei kad tada, kai zirniukas bande kibti... g.gif nes tada O buvo apie 18 CD, o dabar butu 14 CD... na bet negali zinoti, nes tik 3 menuo kai BT matuoju, o ir siaip praeita men truputi muilinau, nes nelabai buvo galima bandyti pastoti... tai kad kaip ten kada pas mane kas buna nelabai ir zinau... sad.gif
o sakykit, kuri ciklo faze nekintama - pries O ar po O - susimaisiau blush2.gif
*DJD*
QUOTE(Chenelle @ 2010 03 17, 10:36)
na jau labai graziai uzkilai  thumbup.gif

*

aciuks.gif
OOrchideja
sveikutes pasirodau  ax.gif
mirksiukas.gif

jau viskas gerai
taip ir toliau
manau kad reikia ankstesne rasyt
aciu
thumbup.gif
aciu uz grafikelio pagyrima mirksiukas.gif
jo abi jau  nestuke.gif .mmazuliuke dabar ligoninej ir pas ja dvi puslytes  thumbup.gif
tikrai kad vakar O bus buvus bet manau kad ND siandien dar i nauda
nu jau tikrai po O
bet tikra mudvi apsikeitem vietom  lotuliukas.gif
*

Grazus pakilimas wub.gif bigsmile.gif
Džerimi
QUOTE(mmeda @ 2010 03 17, 11:51)

o sakykit, kuri ciklo faze nekintama - pries O ar po O - susimaisiau  blush2.gif
*

po O 4u.gif mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.