QUOTE(Tahoe @ 2010 03 13, 13:34)
agha
QUOTE(OOrchideja @ 2010 03 13, 13:31) O man atrodo, kad normalus tas vingiavimas...I fazej zemoka BT QUOTE(Selva @ 2010 03 13, 13:32) tikrai siulau isitikinti, ar ne zemas PRG lemia nestumu nutrukimus ir tada profilaktiskai vartoti dufaston, jei rimtai planuojat. Tokiais atvejais ji reikia pradeti gerti kelios dienos po O. Man buvo dare ta PRG tyrima pries kokius 5men - tai buvo ties zemutine normos riba, tada gyd.skyte 3 ciklus Duph ir sake gerai butu, kad jo fone pastociau, bet nepastojau, tada kita cikla leido kazkokius vaistukus jau po O, nepamenu pavadinimo, o va preitas ciklas buvo kaip ir sekmingas (del pastojimo), bet neisilaike, nors geriau Duph po O
ich na 10 dpo tikrai trumpa, nes pvz FF net realiai primeta kad implantacija gali vykti 10 dpo, man ana cikla kai turejau vip 10 dpo rase, kad va siandien galima implantacija. siaip implantacijos laikas skaitomas 4-10 dpo, tai jei tik 10 dpo 2 faze, tai gali net netureti galimybes implanuotis zirniukas..
Etc..
QUOTE(Kristiandra @ 2010 03 13, 13:46) O man atrodo, kad normalus tas vingiavimas...I fazej zemoka BT Man buvo dare ta PRG tyrima pries kokius 5men - tai buvo ties zemutine normos riba, tada gyd.skyte 3 ciklus Duph ir sake gerai butu, kad jo fone pastociau, bet nepastojau, tada kita cikla leido kazkokius vaistukus jau po O, nepamenu pavadinimo, o va preitas ciklas buvo kaip ir sekmingas (del pastojimo), bet neisilaike, nors geriau Duph po O QUOTE(auxxe @ 2010 03 13, 13:46) ich na 10 dpo tikrai trumpa, nes pvz FF net realiai primeta kad implantacija gali vykti 10 dpo, man ana cikla kai turejau vip 10 dpo rase, kad va siandien galima implantacija. siaip implantacijos laikas skaitomas 4-10 dpo, tai jei tik 10 dpo 2 faze, tai gali net netureti galimybes implanuotis zirniukas.. Jo, tai ne kas tada
Todel , kad mazai pakilo trempa po O. Niekur neraso
QUOTE(ich @ 2010 03 13, 13:38) A padaryta birzeli, pora men palaukem, tai nuo kokio rugsejo jau planuojam, tai gal jau koks 7-8 ciklas Tai jau ilgokai, ypac jeigu tikrai is peties darbuojates ir planuojat
Mes irgi jau planuojam nuo rugpjucio, na bet taip intensyviai darbuojames pora menesiu, si cikla pradejau matuoti bt ir tikiuosi pazinti save
laba diena matuotojos
Tahoe ir Kristiandra aciu Auxxe uz naujus namucius as si cikla tai labai slta kazkokia Papildyta: QUOTE(gussste23 @ 2010 03 13, 13:02) Mes irgi jau planuojam nuo rugpjucio, na bet taip intensyviai darbuojames pora menesiu, si cikla pradejau matuoti bt ir tikiuosi pazinti save mes irgi nuo rugpjucio planuojam
O as tai neprisikambinciau prie tos zemokos 2 fazes BT. Juk 1 fazej buvo zema, tai ko noreti, akd iki 37 uzkiltu
Taip kad nesijaudinkit del to. Bet kas planuojat apie 6 mensius, tai patarciau patyliukais pradeti tikrintis... Kam reikia patarimo del 2 fazes ilginimo- rasykit man i AZ. QUOTE(Selva @ 2010 03 13, 17:04) O as tai neprisikambinciau prie tos zemokos 2 fazes BT. Juk 1 fazej buvo zema, tai ko noreti, akd iki 37 uzkiltu Taip kad nesijaudinkit del to. Bet kas planuojat apie 6 mensius, tai patarciau patyliukais pradeti tikrintis... Kam reikia patarimo del 2 fazes ilginimo- rasykit man i AZ. Nesupratau ka ivardinai siam poste "tau" Beje dekui uz a.z. Seip galetum viesai viska parasyti, nesuprantu kodel tik privaziai rasai
Aciu, mergytes uz palaikyma
Katik su sese kalbejau ir sakiau - labai gerai, kad yra tokie forumai, kur gali pasitart, pabendraut...su vyru juk nekalbesi apie visa tai smulkiai Tikrai linkiu visoms merginoms kuo didziausios sekmes QUOTE(Monttana @ 2010 03 13, 14:22) Nesupratau ka ivardinai siam poste "tau" Turejau omeny Orchidejos grafikiuka Paziurejau ich grafikeli- is tiesu, BT vos vos ant ribos. Tikekimes, kad kils ir pereis i trifazi QUOTE Nerasau, nes zinau, kad toms, kurioms tikrai rupi- pasivargins parasyti az, o kurioms nerupi, tai perskaito, pamirsta ir po to vel klausia O siaip tai jokia paslaptis- patariama vartoti vitB6 (kasdien po 50-200mg) ir vitC. QUOTE(Selva @ 2010 03 13, 16:36) Turejau omeny Orchidejos grafikiuka Paziurejau ich grafikeli- is tiesu, BT vos vos ant ribos. Tikekimes, kad kils ir pereis i trifazi Nerasau, nes zinau, kad toms, kurioms tikrai rupi- pasivargins parasyti az, o kurioms nerupi, tai perskaito, pamirsta ir po to vel klausia O siaip tai jokia paslaptis- patariama vartoti vitB6 (kasdien po 50-200mg) ir vitC. Vaistineje klausiau vitB6,bet sako,jo vieno ner,yra maisytas su kitokiais,koki tu geri
Na kna gi tik laikas parodys
Kaip jau bus taip QUOTE(Selva @ 2010 03 13, 16:04) O as tai neprisikambinciau prie tos zemokos 2 fazes BT. Juk 1 fazej buvo zema, tai ko noreti, akd iki 37 uzkiltu Taip kad nesijaudinkit del to. Bet kas planuojat apie 6 mensius, tai patarciau patyliukais pradeti tikrintis... Kam reikia patarimo del 2 fazes ilginimo- rasykit man i AZ. QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 13, 14:51) Taip, kiek girdejau, LT jo gryno neparduoda. As gyvenu UK, tai cia nera problemu nusipirkti. As pirkau is parduoduves Holland and Barrett, kiek zinau, kie turi ir online parduotuve, galima nusipirkti ir parsisiusti
labas visoms, o mane šiandiena jau aplankė šioks toks vaiduoklis, tik bijau dar jį išgasdinti...
http://www.babyplan.ru/profile/64765 jei jau aš su tokiu grafikeliu sugebėsiu tapti Oho koks grafikas Linkiu, kad pasitvirtintu QUOTE(Belissima @ 2010 03 13, 17:21) labas visoms, o mane šiandiena jau aplankė šioks toks vaiduoklis, tik bijau dar jį išgasdinti... http://www.babyplan.ru/profile/64765 jei jau aš su tokiu grafikeliu sugebėsiu tapti QUOTE(Belissima @ 2010 03 13, 17:21) labas visoms, o mane šiandiena jau aplankė šioks toks vaiduoklis, tik bijau dar jį išgasdinti... http://www.babyplan.ru/profile/64765 jei jau aš su tokiu grafikeliu sugebėsiu tapti Grafikelis tikrai keistas Linkiu, kad rysketu tavo vaiduokliukas QUOTE(Belissima @ 2010 03 13, 15:21) labas visoms, o mane šiandiena jau aplankė šioks toks vaiduoklis, tik bijau dar jį išgasdinti... http://www.babyplan.ru/profile/64765 jei jau aš su tokiu grafikeliu sugebėsiu tapti tikrai kad keistas linkiu kad vaiduoklis rysketu QUOTE(Belissima @ 2010 03 13, 17:21) o mane šiandiena jau aplankė šioks toks vaiduoklis, tik bijau dar jį išgasdinti... http://www.babyplan.ru/profile/64765 jei jau aš su tokiu grafikeliu sugebėsiu tapti kaip sveikinu tave QUOTE(jolantida @ 2010 03 13, 17:57) aciukas visoms, labai stengiuosi keisčiausia, kad labai jau jautri krūtinė pasidarė, ko neikad gyvenime nėra buvę. prie spenelių net prisiliesti negaliu:(
Aciu Selva uz palinkejimus
Del vitamino C, tai dar is paauglystes atsimenu, o apie B6 neegirdejau Belissima, sveikinu tyliai, viskas bus gerai
o kaip manot mano BT ne per zema
Belissima, tyliai sveikinu ir linkiu, kad vaiduokliukas tik rysketu ir rysketu
Jonantida, kodel galvoji, kad tavo BT per maza? QUOTE(Selva @ 2010 03 13, 15:04) O as tai neprisikambinciau prie tos zemokos 2 fazes BT. Juk 1 fazej buvo zema, tai ko noreti, akd iki 37 uzkiltu QUOTE(Selva @ 2010 03 13, 15:36) Turejau omeny Orchidejos grafikiuka Gal as sakiau, kad zemoka BT, tik nepamenu apie kurios grafikeli kalbejau O as negaliu nustoti galvojus, ir man niekaip galai nesueina, kad pas mane gali buti mazai PRG Ir dar - kelinta CD geriausia eiti tikrintis gimdos gleivines storuma? QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 13, 16:09) QUOTE(Kristiandra @ 2010 03 13, 16:16) QUOTE(Tahoe @ 2010 03 13, 16:38) *Jonantida, kodel galvoji, kad tavo BT per maza? **O as negaliu nustoti galvojus, ir man niekaip galai nesueina, kad pas mane gali buti mazai PRG *nezinau siaip visada kazkaip atrodo auksciau pakildavau ,o dabar ne taitodl ir klausiu **man atrodo kad PRG nenustatomas pagal antros fazes ilguma ar pagal tmperetura ir tik kraujo tyrimas parodys ar jo truksta ar ne ,o ne BT ar fazes ilgumas QUOTE(jolantida @ 2010 03 13, 17:51) **man atrodo kad PRG nenustatomas pagal antros fazes ilguma ar pagal tmperetura ir tik kraujo tyrimas parodys ar jo truksta ar ne ,o ne BT ar fazes ilgumas Mano menkomis ziniomis, butent del PRG BT po O pasoka ir laikosi, o taip pat, jeigu trumpa II faze, tai irgi gali rodyti maza PRG kieki
sveikutes
QUOTE(Belissima @ 2010 03 13, 16:21) labas visoms, o mane šiandiena jau aplankė šioks toks vaiduoklis, tik bijau dar jį išgasdinti... http://www.babyplan.ru/profile/64765 jei jau aš su tokiu grafikeliu sugebėsiu tapti linkiu, kad vaiduokliukas tik rysketu o man jau arteja pabaiga
Pas mane vis dar nėra mm, bet lyg ir jaučiu jas atsėlinančias
QUOTE(linkur @ 2010 03 13, 19:02) nereikia taip jau nusiminti, dar visko gali buti, o be to, kažkieno pabaiga yra tik kažko naujo ir dar neatrasto pradžia:) aukščiau nosytę, mergytės ir, dirbam visos toliau viena kryptimi:) juk reikia krizės prislėgtoje Lietuvoje kelti demografinę padėtį QUOTE(Tahoe @ 2010 03 13, 18:38) O as negaliu nustoti galvojus, ir man niekaip galai nesueina, kad pas mane gali buti mazai PRG Ir dar - kelinta CD geriausia eiti tikrintis gimdos gleivines storuma? Man atrodo, kad ne ilgis II fazes nusako PRG kieki, o tai, kad pakilusi BT po O neisilaiko pakankamai ilgai (pvz. mano II faze yra 13-14d., o BT krenta 11-12d.)todel ir naudoju Duph po O. O del gleivines tai nzn - as pas gine einu pries O, apie 12 CD, man O buna 13-14 d. Ir kaskart gine pakomentuoja, kad gleivine gerai susiformavusi (paskutini karta sake, "puikiai, triju sluoksniu"), tai gal iki O susiformuoja...
Sveikos matuotojos
Koks kreivas mano grafikas si karta valiusiuke, laikau kumscius Tahoe QUOTE(Tahoe @ 2010 03 13, 18:38) Ir dar - kelinta CD geriausia eiti tikrintis gimdos gleivines storuma? gleivines stori matuoja gydytoja, kai seka folikulu augima, vadinas iki O. QUOTE(Tahoe @ 2010 03 13, 18:59) Mano menkomis ziniomis, butent del PRG BT po O pasoka ir laikosi, o taip pat, jeigu trumpa II faze, tai irgi gali rodyti maza PRG kieki Ziurek toks mazutis paprastas grafikelis apie hormonu kitima. Normaliai kaip ir ne progesteronas turetu kelti BT, bet jie abu dideti po O ![]() QUOTE(linkur @ 2010 03 13, 19:02) o man jau arteja pabaiga Baik cia kazka kalbet apie pabaigas QUOTE(Chenelle @ 2010 03 13, 19:32) Koks kreivas mano grafikas si karta sakyciau koks grazus implantacinis pakritimas QUOTE(daivutyte @ 2010 03 13, 19:47) sveikos bobencijos, o as pamaciau siandien pirmuosius Egg White po ilgo laiko, ir OT vaidenasi , tai bandysiu griebt velnia uz ragu!!! Tai TB - raguotas? QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 13, 12:42) gleivines stori matuoja gydytoja, kai seka folikulu augima, vadinas iki O. Ziurek toks mazutis paprastas grafikelis apie hormonu kitima. Normaliai kaip ir ne progesteronas turetu kelti BT, bet jie abu dideti po O ![]() Baik cia kazka kalbet apie pabaigas sakyciau koks grazus implantacinis pakritimas Tai TB - raguotas? QUOTE(Tahoe @ 2010 03 13, 21:20) Gal per sita nuoroda rodys? http://s44.radikal.ru/i106/1003/79/4c0db6852de2.gif QUOTE(linkur @ 2010 03 13, 17:02) nemtu dar jokios pabaigos QUOTE(Chenelle @ 2010 03 13, 17:32) Sveikos matuotojos Koks kreivas mano grafikas si karta valiusiuke, laikau kumscius Tahoe bt kaip uzkilai
Sveikutes,
na ir pleputes esat - nespeju skaityti... visoms pradejusioms nauja cikla visoms dar laukianciu nekantriai NT rezultatu - laikau kumstelius... na ka gi, ir as pasirodau, labai tikiuos kad si menuo sekmingas bus, nes po to MB isvyksta porai menesiu
Labas rytas,
Mano BT laikosi 36.9 (nors kaip niekad skestu kraujuose), kazin ar tai gali buti Duph. itaka, nors isgeriau tik 2 tabletes uzvakar mmeda, linkiu, kad sis ciklas butu sekmingas Valiusiuke, tikiuosi neatsivilko nelabosios? Kas dar kokiu ziniu turi? QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 13, 20:32) Siandien jau rodo viska - keista
Labas rytelis
Gavau 5 dienom VIP |