Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: BT matavimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
OOrchideja
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 13, 13:34)
Zemoka BT ... O pries tai buvusiame cikle, ziuriu, buvai pakilusi ir iki 37?
*

agha unsure.gif Turbut nieko gero schmoll.gif doh.gif
Kristiandra
QUOTE(OOrchideja @ 2010 03 13, 13:31)
Labas rytas smile.gif O as vingiuoju bet kazkodel nelabai i virsu kylu g.gif
*

O man atrodo, kad normalus tas vingiavimas...I fazej zemoka BT g.gif

QUOTE(Selva @ 2010 03 13, 13:32)
tikrai siulau isitikinti, ar ne zemas PRG lemia nestumu nutrukimus ir tada profilaktiskai vartoti dufaston, jei rimtai planuojat. Tokiais atvejais ji reikia pradeti gerti kelios dienos po O.
*

Man buvo dare ta PRG tyrima pries kokius 5men - tai buvo ties zemutine normos riba, tada gyd.skyte 3 ciklus Duph ir sake gerai butu, kad jo fone pastociau, bet nepastojau, tada kita cikla leido kazkokius vaistukus jau po O, nepamenu pavadinimo, o va preitas ciklas buvo kaip ir sekmingas (del pastojimo), bet neisilaike, nors geriau Duph po O g.gif gal dar kas nors cia negerai pas mane...
auxxe
ich na 10 dpo tikrai trumpa, nes pvz FF net realiai primeta kad implantacija gali vykti 10 dpo, man ana cikla kai turejau vip 10 dpo rase, kad va siandien galima implantacija. siaip implantacijos laikas skaitomas 4-10 dpo, tai jei tik 10 dpo 2 faze, tai gali net netureti galimybes implanuotis zirniukas..
OOrchideja
Etc.. doh.gif

QUOTE(Kristiandra @ 2010 03 13, 13:46)
O man atrodo, kad normalus tas vingiavimas...I fazej zemoka BT  g.gif
Man buvo dare ta PRG tyrima pries kokius 5men - tai buvo ties zemutine normos riba, tada gyd.skyte 3 ciklus Duph ir sake gerai butu, kad jo fone pastociau, bet nepastojau, tada kita cikla leido kazkokius vaistukus jau po O, nepamenu pavadinimo, o va preitas ciklas buvo kaip ir sekmingas (del pastojimo), bet neisilaike, nors geriau Duph po O  g.gif gal dar kas nors cia negerai pas mane...
*

ich
QUOTE(auxxe @ 2010 03 13, 13:46)
ich na 10 dpo tikrai trumpa, nes pvz FF net realiai primeta kad implantacija gali vykti 10 dpo, man ana cikla kai turejau vip 10 dpo rase, kad va siandien galima implantacija. siaip implantacijos laikas skaitomas 4-10 dpo, tai jei tik 10 dpo 2 faze, tai gali net netureti galimybes implanuotis zirniukas..
*

Jo, tai ne kas tada g.gif Aciu uz paaiskinima 4u.gif Kazkuri mergaite rase, kad zino kaip pailginti 2 faze, gal gali pasidalinti blush2.gif
Monttana
QUOTE(ich @ 2010 03 13, 14:21)
Sakai 10 DPO per trumpa faze jau skaitos? Pas mane tokia ir yra unsure.gif
*

Tau net grafikas ryskiai rodo, kad tau truksta PRG. Nes labai mazxai pakilo tempa po O unsure.gif
ich
QUOTE(Monttana @ 2010 03 13, 13:54)
Tau net grafikas ryskiai rodo, kad tau truksta PRG. Nes labai mazxai pakilo tempa po O  unsure.gif
*

O kur rodo? blush2.gif Cia todel kad BT per zema?
Monttana
Todel , kad mazai pakilo trempa po O. Niekur neraso smile.gif as taip sprendziu. O kelinta cikla jau planuoji?
ich
QUOTE(Monttana @ 2010 03 13, 14:10)
Todel , kad mazai pakilo trempa po O. Niekur neraso smile.gif as taip sprendziu. O kelinta cikla jau planuoji?
*

A padaryta birzeli, pora men palaukem, tai nuo kokio rugsejo jau planuojam, tai gal jau koks 7-8 ciklas g.gif O BT matuoju pirma cikla.
Tahoe
QUOTE(ich @ 2010 03 13, 13:38)
A padaryta birzeli, pora men palaukem, tai nuo kokio rugsejo jau planuojam, tai gal jau koks 7-8 ciklas g.gif O BT matuoju pirma cikla.
*

Tai jau ilgokai, ypac jeigu tikrai is peties darbuojates ir planuojat cool.gif bet gerai, kad BT pradejai matuoti, tai matysi kaip kas pas tave vyksta, pazinsi savo organizma, ir jeigu pora trejeta kartu nesigautu, galima drasiai eiti pas gine su BT grafikais ir aiskintis priezastis. Na, bet linkiu, kad jau si cikla gautusi 4u.gif
gussste
Mes irgi jau planuojam nuo rugpjucio, na bet taip intensyviai darbuojames pora menesiu, si cikla pradejau matuoti bt ir tikiuosi pazinti save ax.gif gal tai pades tapti nestuke.gif
*DJD*
laba diena matuotojos mirksiukas.gif
Tahoe ir Kristiandra 4u.gif linkiu kad ekantis ciklas butu vaisingas
aciu Auxxe uz naujus namucius
as si cikla tai labai slta kazkokia g.gif
Papildyta:
QUOTE(gussste23 @ 2010 03 13, 13:02)
Mes irgi jau planuojam nuo rugpjucio, na bet taip intensyviai darbuojames pora menesiu, si cikla pradejau matuoti bt ir tikiuosi pazinti save ax.gif  gal tai pades tapti  nestuke.gif
*

mes irgi nuo rugpjucio planuojam unsure.gif
Selva
O as tai neprisikambinciau prie tos zemokos 2 fazes BT. Juk 1 fazej buvo zema, tai ko noreti, akd iki 37 uzkiltu doh.gif O tau nuo 1fazes uzkio net 0,4 laipsnio, primenu, kad is esmes pakanka 0,2 laipsnio pakilimo, kad O skaitytusi ivykusi. Vat jei skirtumas tarp faziu butu ant ribos, galeciau itarti, kad gal PRG zemokas. O dabar manau tiesiog esi shaltakrauje ir tiek. Juk merginos karstakraujes, kurioms 1fazej 36,7- 36,8, o 2 fazej gerokai virs 37- nesakome, kad joms PRG per daug schmoll.gif

Taip kad nesijaudinkit del to.

Bet kas planuojat apie 6 mensius, tai patarciau patyliukais pradeti tikrintis...

Kam reikia patarimo del 2 fazes ilginimo- rasykit man i AZ.
Monttana
QUOTE(Selva @ 2010 03 13, 17:04)
O as tai neprisikambinciau prie tos zemokos 2 fazes BT. Juk 1 fazej buvo zema, tai ko noreti, akd iki 37 uzkiltu  doh.gif O tau nuo 1fazes uzkio net 0,4 laipsnio, primenu, kad is esmes pakanka 0,2 laipsnio pakilimo, kad O skaitytusi ivykusi. Vat jei skirtumas tarp faziu butu ant ribos, galeciau itarti, kad gal PRG zemokas. O dabar manau tiesiog esi shaltakrauje ir tiek. Juk merginos karstakraujes, kurioms 1fazej 36,7- 36,8, o 2 fazej gerokai virs 37- nesakome, kad joms PRG per daug  schmoll.gif

Bet kas planuojat apie 6 mensius, tai patarciau patyliukais pradeti tikrintis...

*

Nesupratau ka ivardinai siam poste "tau" unsure.gif Nes as kalbejau apie Ich. Jos pirma faze kaip tik auksta. Vidurkis apie 36.8 Jei atskiraqi vertint jos tik antros fazes temp. tai normali is principo. bet lyginant su pirma pakilimas laabai mazas unsure.gif

Beje dekui uz a.z. Seip galetum viesai viska parasyti, nesuprantu kodel tik privaziai rasai rolleyes.gif
Kristiandra
Aciu, mergytes uz palaikyma 4u.gif
Katik su sese kalbejau ir sakiau - labai gerai, kad yra tokie forumai, kur gali pasitart, pabendraut...su vyru juk nekalbesi apie visa tai smulkiai ax.gif
Tikrai linkiu visoms merginoms kuo didziausios sekmes 4u.gif
Selva
QUOTE(Monttana @ 2010 03 13, 14:22)
Nesupratau ka ivardinai siam poste "tau"  unsure.gif 

Turejau omeny Orchidejos grafikiuka mirksiukas.gif Uzluzineja SM, tad nesigavo pacituoti, kaip norejosi. Jai kazkuri mergina pakomentavo, kad zemoka BT- nesutinku schmoll.gif

Paziurejau ich grafikeli- is tiesu, BT vos vos ant ribos. Tikekimes, kad kils ir pereis i trifazi bigsmile.gif

Beje dekui uz a.z. Seip galetum viesai viska parasyti, nesuprantu kodel tik privaziai rasai  rolleyes.gif
*

Nerasau, nes zinau, kad toms, kurioms tikrai rupi- pasivargins parasyti az, o kurioms nerupi, tai perskaito, pamirsta ir po to vel klausia blush2.gif Nenoriu kartotis temutej, o jei pas save inbox'e tures- visada gales pasitikrinti.

O siaip tai jokia paslaptis- patariama vartoti vitB6 (kasdien po 50-200mg) ir vitC.
Bitute1977
QUOTE(Selva @ 2010 03 13, 16:36)
Turejau omeny Orchidejos grafikiuka  mirksiukas.gif Uzluzineja SM, tad nesigavo pacituoti, kaip norejosi. Jai kazkuri mergina pakomentavo, kad zemoka BT- nesutinku  schmoll.gif

Paziurejau ich grafikeli- is tiesu, BT vos vos ant ribos. Tikekimes, kad kils ir pereis i trifazi  bigsmile.gif
Nerasau, nes zinau, kad toms, kurioms tikrai rupi- pasivargins parasyti az, o kurioms nerupi, tai perskaito, pamirsta ir po to vel klausia  blush2.gif  Nenoriu kartotis temutej, o jei pas save inbox'e tures- visada gales pasitikrinti.

O siaip tai jokia paslaptis- patariama vartoti vitB6 (kasdien po 50-200mg) ir vitC.
*

Vaistineje klausiau vitB6,bet sako,jo vieno ner,yra maisytas su kitokiais,koki tu geri g.gif
OOrchideja
Na kna gi tik laikas parodys g.gif bigsmile.gif
Kaip jau bus taip wub.gif

QUOTE(Selva @ 2010 03 13, 16:04)
O as tai neprisikambinciau prie tos zemokos 2 fazes BT. Juk 1 fazej buvo zema, tai ko noreti, akd iki 37 uzkiltu  doh.gif O tau nuo 1fazes uzkio net 0,4 laipsnio, primenu, kad is esmes pakanka 0,2 laipsnio pakilimo, kad O skaitytusi ivykusi. Vat jei skirtumas tarp faziu butu ant ribos, galeciau itarti, kad gal PRG zemokas. O dabar manau tiesiog esi shaltakrauje ir tiek. Juk merginos karstakraujes, kurioms 1fazej 36,7- 36,8, o 2 fazej gerokai virs 37- nesakome, kad joms PRG per daug  schmoll.gif

*

Selva
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 13, 14:51)
Vaistineje klausiau vitB6,bet sako,jo vieno ner,yra maisytas su kitokiais,koki tu geri g.gif
*

Taip, kiek girdejau, LT jo gryno neparduoda. As gyvenu UK, tai cia nera problemu nusipirkti. As pirkau is parduoduves Holland and Barrett, kiek zinau, kie turi ir online parduotuve, galima nusipirkti ir parsisiusti 4u.gif
Belissima
labas visoms, o mane šiandiena jau aplankė šioks toks vaiduoklis, tik bijau dar jį išgasdinti...

http://www.babyplan.ru/profile/64765

jei jau aš su tokiu grafikeliu sugebėsiu tapti nestuke.gif , tai jums tikrai nebus daug problemėlių su tokiais gražiais kaip iš knygos grafikėliais pastoti:)
OOrchideja

Oho koks grafikas bigsmile.gif
Linkiu, kad pasitvirtintu nestuke.gif nestuke.gif

QUOTE(Belissima @ 2010 03 13, 17:21)
labas visoms, o mane šiandiena jau aplankė šioks toks vaiduoklis, tik bijau dar jį išgasdinti...

jei jau aš su tokiu grafikeliu sugebėsiu tapti  nestuke.gif , tai jums tikrai nebus daug problemėlių su tokiais gražiais kaip iš knygos grafikėliais pastoti:)
*

Kristiandra

jei jau aš su tokiu grafikeliu sugebėsiu tapti  nestuke.gif , tai jums tikrai nebus daug problemėlių su tokiais gražiais kaip iš knygos grafikėliais pastoti:)
*

Grafikelis tikrai keistas blink.gif
Linkiu, kad rysketu tavo vaiduokliukas 4u.gif
*DJD*
QUOTE(Belissima @ 2010 03 13, 15:21)

*

tikrai kad keistas
linkiu kad vaiduoklis rysketu mirksiukas.gif
Ingutevi
o mane šiandiena jau aplankė šioks toks vaiduoklis, tik bijau dar jį išgasdinti...

kaip sveikinu tave thumbup.gif tokie ciklai- ne ciklai, su spontanine O ikvepia daug optimizmo thumbup.gif Saugok save thumbup.gif
Belissima
QUOTE(jolantida @ 2010 03 13, 17:57)
tikrai kad keistas
linkiu kad vaiduoklis rysketu  mirksiukas.gif
*

aciukas visoms, labai stengiuosi smile.gif dar nedrąsu džiaugtis ir, manau, kad dar ankstoka. labai jau jis neryskus, bet, labai norint, įžiūrėti jau galima:)

keisčiausia, kad labai jau jautri krūtinė pasidarė, ko neikad gyvenime nėra buvę. prie spenelių net prisiliesti negaliu:(
ich
Aciu Selva uz palinkejimus 4u.gif
Del vitamino C, tai dar is paauglystes atsimenu, o apie B6 neegirdejau bigsmile.gif Labai aciu 4u.gif
Belissima, sveikinu tyliai, viskas bus gerai wub.gif
*DJD*
o kaip manot mano BT ne per zema mastau.gif
Ingutevi
QUOTE(jolantida @ 2010 03 13, 18:07)
*

tikrai ne schmoll.gif
Tavo matyt organizmas toks, kad gerai jautiesi su tempa ax.gif
Belissima
QUOTE(ich @ 2010 03 13, 18:05)
Belissima, sveikinu tyliai, viskas bus gerai wub.gif
*

aciū, jei viskas bus gerai, tai tikrai tikrai atnešiu jums visoms daug daug virusiukų, o kadangi dabar pavasaris, jie puikiai prisikabins:)
Kristiandra
QUOTE(jolantida @ 2010 03 13, 18:07)
*

Ir as manau, kad nera per zema smile.gif
Tahoe
Belissima, tyliai sveikinu ir linkiu, kad vaiduokliukas tik rysketu ir rysketu wink.gif

Jonantida, kodel galvoji, kad tavo BT per maza? g.gif BT kaip BT cool.gif

QUOTE(Selva @ 2010 03 13, 15:04)
*

QUOTE(Selva @ 2010 03 13, 15:36)
Turejau omeny Orchidejos grafikiuka  mirksiukas.gif Uzluzineja SM, tad nesigavo pacituoti, kaip norejosi. Jai kazkuri mergina pakomentavo, kad zemoka BT- nesutinku  schmoll.gif
*

Gal as sakiau, kad zemoka BT, tik nepamenu apie kurios grafikeli kalbejau rolleyes.gif Bet zemoka, neturejau omenyje per zema, ir kad truksta PRG (nes man apie tai tikrai dar truksta ziniu) rolleyes.gif As tik esu skaiciusi atrodo gydytoos ginekologes komentara apie viena BT grafikeli, kur II fazeje nepakilo auksciau 36.6, ar tai 3.67 - tai ji pakomentavo, kad su tokia zema BT gali buti sunku zirniukui isitvirtinti ir issilaikyti gimdoje rolleyes.gif

O as negaliu nustoti galvojus, ir man niekaip galai nesueina, kad pas mane gali buti mazai PRG g.gif II faze - lygiai 14 dienu (ne per trumpa), BT galetu buti aukstesne, na bet manau 36.9 normos ribose... Kokie dar pozymiai galetu rodyti PRG trukuma? g.gif

Ir dar - kelinta CD geriausia eiti tikrintis gimdos gleivines storuma? g.gif
*DJD*
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 13, 16:09)
tikrai ne  schmoll.gif
Tavo matyt organizmas toks, kad gerai jautiesi su tempa  ax.gif
*

aciuks.gif

QUOTE(Kristiandra @ 2010 03 13, 16:16)
Ir as manau, kad nera per zema  smile.gif
*

aciuks.gif

QUOTE(Tahoe @ 2010 03 13, 16:38)
*Jonantida, kodel galvoji, kad tavo BT per maza?  g.gif  BT kaip BT  cool.gif
**O as negaliu nustoti galvojus, ir man niekaip galai nesueina, kad pas mane gali buti mazai PRG  g.gif  II faze - lygiai 14 dienu (ne per trumpa), BT galetu buti aukstesne, na bet manau 36.9 normos ribose... Kokie dar pozymiai galetu rodyti PRG trukuma?  g.gif

*

*nezinau siaip visada kazkaip atrodo auksciau pakildavau ,o dabar ne taitodl ir klausiu blush2.gif
**man atrodo kad PRG nenustatomas pagal antros fazes ilguma ar pagal tmperetura blush2.gif as manu kad cia yra kazkoks hormonas kuri glima nustayti tik pagal kraujo tyrima.na cia as tiek nusimanau doh.gif apie tai blush2.gif
ir tik kraujo tyrimas parodys ar jo truksta ar ne ,o ne BT ar fazes ilgumas ax.gif
Tahoe
QUOTE(jolantida @ 2010 03 13, 17:51)

**man atrodo kad PRG  nenustatomas pagal antros fazes ilguma ar pagal tmperetura  blush2.gif  as manu kad cia yra kazkoks hormonas kuri glima nustayti tik pagal kraujo tyrima.na cia as tiek nusimanau  doh.gif apie tai  blush2.gif
ir tik kraujo tyrimas parodys ar jo truksta ar ne ,o ne BT ar fazes ilgumas ax.gif
*

Mano menkomis ziniomis, butent del PRG BT po O pasoka ir laikosi, o taip pat, jeigu trumpa II faze, tai irgi gali rodyti maza PRG kieki rolleyes.gif O siaip tai jo, zinoma, tikslius skaicius nusako ir isvada galima daryti tik pasidarius kraujo tyrima.
linkur
sveikutes mirksiukas.gif
QUOTE(Belissima @ 2010 03 13, 16:21)

*

linkiu, kad vaiduokliukas tik rysketu 4u.gif

o man jau arteja pabaiga verysad.gif
valiusiuke
Pas mane vis dar nėra mm, bet lyg ir jaučiu jas atsėlinančias unsure.gif
linkur
QUOTE(valiusiuke @ 2010 03 13, 18:03)
Pas mane vis dar nėra mm, bet lyg ir jaučiu jas atsėlinančias  unsure.gif
*

vyk jas tolyn mirksiukas.gif
Belissima
QUOTE(linkur @ 2010 03 13, 19:02)
sveikutes mirksiukas.gif

*

nereikia taip jau nusiminti, dar visko gali buti, o be to, kažkieno pabaiga yra tik kažko naujo ir dar neatrasto pradžia:) aukščiau nosytę, mergytės ir, dirbam visos toliau viena kryptimi:) juk reikia krizės prislėgtoje Lietuvoje kelti demografinę padėtįsmile.gif
Kristiandra
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 13, 18:38)
O as negaliu nustoti galvojus, ir man niekaip galai nesueina, kad pas mane gali buti mazai PRG  g.gif  II faze - lygiai 14 dienu (ne per trumpa), BT galetu buti aukstesne, na bet manau 36.9 normos ribose... Kokie dar pozymiai galetu rodyti PRG trukuma?  g.gif

Ir dar - kelinta CD geriausia eiti tikrintis gimdos gleivines storuma?  g.gif
*

Man atrodo, kad ne ilgis II fazes nusako PRG kieki, o tai, kad pakilusi BT po O neisilaiko pakankamai ilgai (pvz. mano II faze yra 13-14d., o BT krenta 11-12d.)todel ir naudoju Duph po O.

O del gleivines tai nzn - as pas gine einu pries O, apie 12 CD, man O buna 13-14 d. Ir kaskart gine pakomentuoja, kad gleivine gerai susiformavusi (paskutini karta sake, "puikiai, triju sluoksniu"), tai gal iki O susiformuoja... g.gif
Chenelle
Sveikos matuotojos 4u.gif na ir priplepejot biggrin.gif

Koks kreivas mano grafikas si karta doh.gif lotuliukas.gif

valiusiuke, laikau kumscius

Tahoe 4u.gif
Tahoe
QUOTE(Chenelle @ 2010 03 13, 18:32)
Sveikos matuotojos  4u.gif  na ir priplepejot  biggrin.gif

*

Chenelle, o tau ne panasiai buvo kaip man? Kad NT buvo II, bet po kurio laiko BT nukrito ir NT neigiamas? Ar darei ka nors, ar tiesiog toliau planuoji? rolleyes.gif
daivutyte
QUOTE(OOrchideja @ 2010 03 13, 05:31)
Labas rytas smile.gif O as vingiuoju bet kazkodel nelabai i virsu kylu g.gif
*

sveikos bobencijos, o as pamaciau siandien pirmuosius Egg White po ilgo laiko, ir OT vaidenasi , tai bandysiu griebt velnia uz ragu!!! biggrin.gif
Selva
QUOTE(linkur @ 2010 03 13, 17:02)
*

Laikyks suspaudus kojas ir nepasiduok! Taip pat ir valiusiuke! 4u.gif

Gleivine isties skaiciuojama kelios dieneles iki O ir/arba per O.
Ingutevi
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 13, 18:38)
Ir dar - kelinta CD geriausia eiti tikrintis gimdos gleivines storuma? 

gleivines stori matuoja gydytoja, kai seka folikulu augima, vadinas iki O.

QUOTE(Tahoe @ 2010 03 13, 18:59)
Mano menkomis ziniomis, butent del PRG BT po O pasoka ir laikosi, o taip pat, jeigu trumpa II faze, tai irgi gali rodyti maza PRG kieki  rolleyes.gif O siaip tai jo, zinoma, tikslius skaicius nusako ir isvada galima daryti tik pasidarius kraujo tyrima.

Ziurek toks mazutis paprastas grafikelis apie hormonu kitima. Normaliai kaip ir ne progesteronas turetu kelti BT, bet jie abu dideti po O g.gif
user posted image

QUOTE(linkur @ 2010 03 13, 19:02)
o man jau arteja pabaiga

Baik cia kazka kalbet apie pabaigas nono.gif

QUOTE(Chenelle @ 2010 03 13, 19:32)
Koks kreivas mano grafikas si karta

sakyciau koks grazus implantacinis pakritimas rolleyes.gif

QUOTE(daivutyte @ 2010 03 13, 19:47)
sveikos bobencijos, o as pamaciau siandien pirmuosius Egg White po ilgo laiko, ir OT vaidenasi , tai bandysiu griebt velnia uz ragu!!!

Tai TB - raguotas? hihihi.gif
Tahoe
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 13, 19:42)

Ziurek toks mazutis paprastas grafikelis apie hormonu kitima. Normaliai kaip ir ne progesteronas turetu kelti BT, bet jie abu dideti po O  g.gif
user posted image

*

Kazkodel man nerodo schmoll.gif
daivutyte
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 13, 12:42)
gleivines stori matuoja gydytoja, kai seka folikulu augima, vadinas iki O.
Ziurek toks mazutis paprastas grafikelis apie hormonu kitima. Normaliai kaip ir ne progesteronas turetu kelti BT, bet jie abu dideti po O  g.gif
user posted image
Baik cia kazka kalbet apie pabaigas nono.gif
sakyciau koks grazus implantacinis pakritimas  rolleyes.gif
Tai TB - raguotas? hihihi.gif
*

lotuliukas.gif
Ingutevi
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 13, 21:20)
Kazkodel man nerodo  schmoll.gif
*

Gal per sita nuoroda rodys? g.gif
http://s44.radikal.ru/i106/1003/79/4c0db6852de2.gif
*DJD*
QUOTE(linkur @ 2010 03 13, 17:02)
sveikutes mirksiukas.gif

*

nemtu dar jokios pabaigos schmoll.gif
QUOTE(Chenelle @ 2010 03 13, 17:32)
Sveikos matuotojos  4u.gif  na ir priplepejot  biggrin.gif

Koks kreivas mano grafikas si karta  doh.gif  lotuliukas.gif

valiusiuke, laikau kumscius

Tahoe  4u.gif
*

bt kaip uzkilai thumbup.gif ir tos kreives gal ka gero duos bigsmile.gif
mmeda
Sveikutes,
na ir pleputes esat - nespeju skaityti... biggrin.gif
visoms pradejusioms nauja cikla 4u.gif ir linkiu, kad sis butu sekmingas...
visoms dar laukianciu nekantriai NT rezultatu - laikau kumstelius...
na ka gi, ir as pasirodau, labai tikiuos kad si menuo sekmingas bus, nes po to MB isvyksta porai menesiu verysad.gif

Tahoe
Labas rytas,

Mano BT laikosi 36.9 (nors kaip niekad skestu kraujuose), kazin ar tai gali buti Duph. itaka, nors isgeriau tik 2 tabletes uzvakar g.gif Keistumelis unsure.gif

mmeda, linkiu, kad sis ciklas butu sekmingas 4u.gif Liudna turetu buti nematyt vyro taip ilgai, o juolab planuonant leliu unsure.gif

Valiusiuke, tikiuosi neatsivilko nelabosios?

Kas dar kokiu ziniu turi? rolleyes.gif

QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 13, 20:32)

Siandien jau rodo viska - keista smile.gif
Ingutevi
Labas rytelis bigsmile.gif
Gavau 5 dienom VIP clap.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.