Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: BT matavimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Tahoe
QUOTE(irute1984 @ 2010 03 17, 17:08)
Aciu nunarninai mane biskuti smile.gif o kodel ju padaugeja po O? ax.gif
*

As, jei kazko nepainioju, skaiciau (lyg FF g.gif ), kad nors po O vyrauja progesteronas, bet buna kartais, kad ir estrogenas pasipainioja po kojomis, tai ir tu isskyru tokiu atsiranda smile.gif
Delena
Sveikos merginos, padekit man . Nesuprantu, kodel man fertil. raso liniuoteje kad siandien 20 CD ir 5 DPO, kai is tikruju yra 21 CD ir 6 DPO??? kaip pakoreaguoti????
Kristiandra
Sveikos, merginos 4u.gif
QUOTE(Monttana @ 2010 03 17, 15:17)
...jei nestumas yra, nutraukti duf negalima, o lekt pas gine darytis prg tyrima del dozes nustatymo. Jei nestumo nera, duf nutraukti iki kitos ovuliacijos.
*

QUOTE(Tahoe @ 2010 03 17, 15:30)
O man gine sake, kad tik suzinojus, kad pastojai geriau pradeti gerti Duf (zinoma, jeigu yra jo trukumas), nes tipo, kam pradet nuo O, jeigu dar nezinai, ar pastosi, ir be reikalo gerti tuos dirbtinius hormonus mastau.gif
Bet as galvoju, o jeigu butent PRG trukumas ir trukdo pastojimui??
*

O man vis neiseina is galvos, kad galejau ir as issaugot savo zirniuka, jei buciau anksciau pas gine nubegus...as nenutraukiau Duph, bet tikrai tos 1 tabl. gal neuzteko verysad.gif nes kai ginei paskambinau jau pasirodzius kraujukui - ji man sake gert po 4 per diena...

Tahoe, man su mmm tas pats doh.gif niekaip nesibaigia, o ir gausumas...ir dar keistai krutine jautri...turbut jau tie hormonai visai susimaise... g.gif
Tahoe
QUOTE(Delena @ 2010 03 17, 17:49)
Sveikos merginos, padekit man . Nesuprantu, kodel man fertil. raso liniuoteje kad siandien 20 CD ir 5 DPO, kai is tikruju yra 21 CD ir 6 DPO??? kaip pakoreaguoti????
*

Kodel pas tave BT irasyta i ketvirtadieni kovo 18d?

QUOTE(Kristiandra @ 2010 03 17, 17:56)

Tahoe, man su mmm tas pats doh.gif niekaip nesibaigia, o ir gausumas...ir dar keistai krutine jautri...turbut jau tie hormonai visai susimaise... g.gif
*

Ir tau tas pats? unsure.gif man be jokiu kresuliu jau kelinta diena, tiesiog grazus svarus kraujukas.. bet tikiuosi jau prie pabaigos.

Delena
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 17, 19:06)
Kodel pas tave BT irasyta i ketvirtadieni kovo 18d?
Ir tau tas pats?  unsure.gif  man be jokiu kresuliu jau kelinta diena, tiesiog grazus svarus kraujukas.. bet tikiuosi jau prie pabaigos.
*

besedint namuose sugalvojau kad siandien 18 lotuliukas.gif doh.gif Aciu jums labai 4u.gif
R. Denisenko
Labas vakaras visoms planuojancioms.As vis karts nuo karto paskaitineju,bet nieko nerasau.Saziningai matuoju BT ir laukiu savo O,jauciu pilno pamaudenimus,o uzvakar taip skaudejo pilveli,galvojau tikrai O vyksta,papukus skauda, o bt stovi vietoj ir nenori kilti.kada gi ji pakyla?
Papildyta:
Papasakokit prasau po kiek laiko jums kyla bt po O smile.gif
gussste
QUOTE(R. Denisenko @ 2010 03 17, 18:47)
Labas vakaras visoms planuojancioms.As vis karts nuo karto paskaitineju,bet nieko nerasau.Saziningai matuoju BT ir laukiu savo O,jauciu pilno pamaudenimus,o uzvakar taip skaudejo pilveli,galvojau tikrai O vyksta,papukus skauda, o bt stovi vietoj ir nenori kilti.kada gi ji pakyla?
Papildyta:
Papasakokit prasau po kiek laiko jums kyla bt po O  smile.gif
*

Va va man tas pats, as irgi laukiu laukiu niekaip o nesulaukiu, atrodo, kad jau visus pozymius jauciu o tempa nekyla ax.gif na bet ka belieka tik laukti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Delena @ 2010 03 17, 18:15)
besedint namuose sugalvojau kad siandien 18 lotuliukas.gif  doh.gif  Aciu jums labai 4u.gif
*

Nieko visko pasitaiko as irgi buvau prisidirbusi su savo grafiku nesenai biggrin.gif
R. Denisenko
[quote=gussste23,2010 03 17, 19:55]
Va va man tas pats, as irgi laukiu laukiu niekaip o nesulaukiu, atrodo, kad jau visus pozymius jauciu o tempa nekyla ax.gif na bet ka belieka tik laukti 4u.gif
Papildyta:

Man atrodo tavo ryt pakils bigsmile.gif
Zemaiciuke
QUOTE(R. Denisenko @ 2010 03 17, 19:47)
Papildyta:
*

man O ivyksta 18-20 CD, tad irgi tenka pasikankinti belaukiant. va OT testas teigiamas buvo pirmadieni, o temperatura pakilo tik siryt. smile.gif
gussste
[quote=R. Denisenko,2010 03 17, 19:00]
[quote=gussste23,2010 03 17, 19:55]
Papildyta:

Man atrodo tavo ryt pakils bigsmile.gif
*

[/quote]
Na tikekimes, atsibodo jau laukt biggrin.gif nors jau siandien galvojau, kad bus pakilusi ax.gif
Selva
QUOTE(R. Denisenko @ 2010 03 17, 17:47)
*

Pakyla kita diena po O 4u.gif Bet aukstumoms pasiekti gali prireikti keliu dieneliu.
Kristiandra
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 17, 19:06)
Ir tau tas pats?  unsure.gif  man be jokiu kresuliu jau kelinta diena, tiesiog grazus svarus kraujukas.. bet tikiuosi jau prie pabaigos.
*

Nea ir man be kresuliuku jau, tik ilgiau ir gausiau, bet irgi jau i pabaiga mirksiukas.gif tikiuosi, kad viskas issivalys gerai.
Idomu kaip mano BT atrodys si menesi...nors sakiau biskiuka atsipusiu si menesiuka nuo planavimo - tiesiog matuosiu BT, pasportuosiu, siaip nusimato du savaitgaliai is eiles sventimo thumbup.gif

Gaila, kad negaliu pakomentuot kitu mergaiciu grafkeliu - nelabai gaudausi tame FF g.gif bet visoms lainkiu kantrybes (nu ir palinkejimas doh.gif )
R. Denisenko
Na tikiuosi ir man ryt jau pakils,dazniausiai buna stabili kokios 2-3 d. o po to sokteli,o sikart stabiliai 36.5 jau 5 dienos g.gif g.gif
Belissima

labas vakaras visoms:) prisiduodu ir as si vakara, dar laikausi:)

Chanelle graziai laikaisi 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(irute1984 @ 2010 03 17, 17:10)
As jau 2 diena jauciuosi taip kad tuoj prasides mm tempia pilvo apacia, skaida desini sona, krutine pajautrejo isskyru tiek kad plaukiu keliata kartu per diena keiciu kasdieninius iklotus. Gal kas pakomentuoti gali kas cia su manimi darosi? doh.gif
*

man buvo lygiai taip pat, gali paziureti prierasus po grafikeliu:)
http://www.babyplan.ru/profile/64765
bespalvese eggwite isskyrose tiesiog plaukiau kokias 4 dienas... dar taip gyvenime nera buve...
be to jautesi ir kiti tavo vardinti pozymiai.
daivutyte
QUOTE(irute1984 @ 2010 03 17, 09:10)
As jau 2 diena jauciuosi taip kad tuoj prasides mm tempia pilvo apacia, skaida desini sona, krutine pajautrejo isskyru tiek kad plaukiu keliata kartu per diena keiciu kasdieninius iklotus. Gal kas pakomentuoti gali kas cia su manimi darosi? doh.gif
*

ar tik nebusi uzskridus?! ax.gif
ksise
laba ryta,na siandien truputi pakritau ir jau laukiu mmm bus ar ne,bet vakar koki pusvalandi maude pilva kaip artejant mmm,jatus kaip nenoriu kad jos atsigrustu. http://www.babyplan.ru/profile/65639
Zemaiciuke
labas rytelis,
pakilau puse laipsniuko 4u.gif
Tahoe
Sveikos!

QUOTE(ksise @ 2010 03 18, 08:22)
laba ryta,na siandien truputi pakritau ir jau laukiu mmm bus ar ne,bet vakar koki pusvalandi maude pilva kaip artejant mmm,jatus kaip nenoriu kad jos atsigrustu. http://www.babyplan.ru/profile/65639
*

Tai, kad tik per viena padalyte pakritai, gali atsigrusti, o gali ir neatsigrusti 4u.gif Linkiu, kad nesulauktum 4u.gif
mmeda
Labas rytas,
o as ramiai jau lauksiu mmm ... vakar nebuvo jokiu ND - grizo mano MB visas pavarges, ir dar darbo parsiveze. kad greiciau butu puoliau ir as padeti, bet po to - luzau vos galva pasieke pagalve... MB is paskos... tik nakti pazadino baksnodamas pirsteliu ir sako: sapnavau kad mane peliukas (o gal sake kaciukas? - nepamenu) vijosi su knyga, o as rekiau "gelbekit" ir begau pas tave. ar rekiau garsiai? blink.gif lotuliukas.gif dar dabar kikenu prisiminus hihihi.gif ryte nieko jis neprisimine smile.gif
ka gi, matuosiu BT toliau, panasu, kad pagaliau viskas pas mane susitvarke - ciklo ilgis grizta i savas vezes thumbup.gif
Gelyte13
Labas rytas.
As tai zigzaguoju kazkaip . Vakar nebuvo ND- tai bijau kad nebuciau ko praziopsojus. Nu bet netureciau blush2.gif ax.gif
Bitute1977
Labas rytelis,kazkur lyg kalbejote apie tuos menulius grafike,bet kai man niekad ju nerode,tai nelabai gilinausi,gal galit pakomentuot,ka cia tie 2 menuliai veikia pas mane grafike g.gif
http://www.babyplan.ru/profile/66945
mmeda
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 18, 09:44)
Labas rytelis,kazkur lyg kalbejote apie tuos menulius grafike,bet kai man niekad ju nerode,tai nelabai gilinausi,gal galit pakomentuot,ka cia tie 2 menuliai veikia pas mane grafike g.gif
http://www.babyplan.ru/profile/66945
*

man atrodo, kad jie pas tave tiesiog zymi priespilni - sutikrinau kalendoriu - sutampa, kaip tik tomis dienomis ir prasideda, bet gal ir klystu g.gif
Eglute;)
Labas rytas smile.gif

Snd as pakilau ir gan neblogai, gal super musu merginos pakomentuotu ar tiketis O ar ne smile.gif

matavau saziningai 8 ryto, biski pagulejus ir palaukus laiko, neislipau is lovos smile.gif
RenataJ.
Sveikos mergytes,

QUOTE(Eglute;) @ 2010 03 18, 10:06)
Labas rytas smile.gif

Snd as pakilau ir gan neblogai, gal super musu merginos pakomentuotu ar tiketis O ar ne smile.gif

matavau saziningai 8 ryto, biski pagulejus ir palaukus laiko, neislipau is lovos smile.gif
*

Jei ryt nepakris, tai vakar buvo O mirksiukas.gif
Tahoe
QUOTE(Eglute;) @ 2010 03 18, 09:06)
Labas rytas smile.gif

*

panasu, kad vakar galeo buti O wink.gif
irute1984
Sveikos smile.gif

As po O kasdien vis kilu i virsu 4u.gif
Chenelle
Sveikos matuotojos 4u.gif

Si karta labai balioneliu laukiu, nes liudziu.. Kita cikla man neiseis planuoti, nes nebus ND, o be ju ir vilciu biggrin.gif tai planai atsideda dar kitam ciklui doh.gif verysad.gif Kai mano cilklai iiiiilgiiiii tai dar kita O geguzes pabaigoj mega_shok.gif
Tahoe
QUOTE(Chenelle @ 2010 03 18, 09:24)
Sveikos matuotojos  4u.gif

Si karta labai balioneliu laukiu, nes liudziu.. Kita cikla man neiseis planuoti, nes nebus ND, o be ju ir vilciu  biggrin.gif  tai planai atsideda dar kitam ciklui  doh.gif  verysad.gif  Kai mano cilklai iiiiilgiiiii tai dar kita O geguzes pabaigoj  mega_shok.gif
*

friends.gif neliudek user posted image Kuo arciau link vasaros planavimas, tuo didesnis sansas, kad leliukas gims pavasari ar net vasara smile.gif Bent as taip galvoju, net noretusi pora ciklu praleisti, bet del kitu priezasciu man kiekvienas menuo svarbus, tai ir planuojam...
Bitute1977
QUOTE(Chenelle @ 2010 03 18, 10:24)

Si karta labai balioneliu laukiu, nes liudziu.. Kita cikla man neiseis planuoti, nes nebus ND, o be ju ir vilciu  biggrin.gif  tai planai atsideda dar kitam ciklui  doh.gif  verysad.gif  Kai mano cilklai iiiiilgiiiii tai dar kita O geguzes pabaigoj  mega_shok.gif
*

Oi,tik neliudek taip 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,viskam savas laikas,ateis ir i tavo kiema svente,anksciau ar veliau mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif
ich
Sveikos 4u.gif
As pradedu nauja cikla unsure.gif

*

Cia tau, kad neliudetum... 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Eglute;)
QUOTE(RenataJ. @ 2010 03 18, 10:08)

Jei ryt nepakris, tai vakar buvo O  mirksiukas.gif
*

QUOTE(Tahoe @ 2010 03 18, 10:17)
panasu, kad vakar galeo buti O wink.gif
*

ACIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Man vakar ir pilvo apacia maude.

Si karta labai balioneliu laukiu, nes liudziu..
*

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Neliudek smile.gif
auxxe
Eglute panasu, jog buvo O vakar wink.gif
ich ir Chanelle po 4u.gif jums verysad.gif
o kodel sakot, jog po O pakilus paskui irgi reikia pakilti, nugi nebutinai ax.gif as va siand padala pakritau, jau tikrai issigandau, kad bus man koks anovuliacinis ciklas sis ar kas, bet kad va paziurejau ir sakykim rytoj bunant vel 36.5 breziama istisine linija. nors aisku as jau tikiuosi, kad rytoj bus aukstesne nei 36.5 g.gif
http://www.fertilityfriend.com/home/20ea53
Ingutevi
Labukas planuoklės matuoklės bigsmile.gif
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 18, 09:44)
Labas rytelis,kazkur lyg kalbejote apie tuos menulius grafike,bet kai man niekad ju nerode,tai nelabai gilinausi,gal galit pakomentuot,ka cia tie 2 menuliai veikia pas mane grafike

Mergaitė gimsta tam tikrą mėnulio nėnesio dieną. Jai užaugus į moterį, kai būtent tą mėnulio dieną vyksta moters O - laikoma, jog didesnė tikimybė pastoti.
Bet čia kaip sakyti - iš mistikos srities, galima tikėti - galima ne hihihi.gif

Liūdžiu kartu su tavimi console.gif tikrai labai gaila...
Duodu gėlytes nuotaikai pakelti user posted imageuser posted imageuser posted image

QUOTE(ich @ 2010 03 18, 10:36)

Ir tau gėlyčių, tik mažiau, tavo ciklai trumpesni hihihi.gif
user posted image

QUOTE(auxxe @ 2010 03 18, 11:21)
o kodel sakot, jog po O pakilus paskui irgi reikia pakilti, nugi nebutinai  ax.gif  as va siand padala pakritau, jau tikrai issigandau, kad bus man koks anovuliacinis ciklas sis ar kas, bet kad va paziurejau ir sakykim rytoj bunant vel 36.5 breziama istisine linija. nors aisku as jau tikiuosi, kad rytoj bus aukstesne nei 36.5 

Laikoma, kad O įvyko, jei 3 dienas išsilaiko aukštenė BT, negu prieš tai buvę 6 dienos. O dėl to, kiek aukščiau, tai vienur skaitau, jog 0,4 kitur jau tik 0,2 laipsnio bigsmile.gif

Man šį rytą nesimiegojo schmoll.gif Prabudau po 5 doh.gif guliu, nekrutu, paskui neiškentus 5,20 pamatavau BT - 36,9, bet tai labai per anksti doh.gif dar bandžiau snausti, bet tik snausti ir 6,35 pamatavus radau 37,0, tai irgi buvo šiek tiek per anksti, nes šiaip matuoju 6,50, tačiau šiandien paėmiau dviejų tempų vidurkį lotuliukas.gif
Kristiandra
Sveikos, merginos smile.gif

*

Neliudek labai, mergyt - sulauksi savo zirniuko ir tu, butinai sulauksi, 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ich, neliudel labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ich
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 18, 11:35)
Labukas planuoklės matuoklės  bigsmile.gif
*

Aciu uz gelyte biggrin.gif
Bet tai kaip graziai kyli bigsmile.gif
Ingutevi
QUOTE(ich @ 2010 03 18, 12:00)
Bet tai kaip graziai kyli bigsmile.gif

Kad tik netektų žemyn snukučiu plotis g.gif
ich
QUOTE(Kristiandra @ 2010 03 18, 11:51)
Ich, neliudel labai  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

As nieko nesitikejau si cikla, tai kazkaip neliudna, matuoju pirma karta, matau kokiu problemu turiu, reik susitvarkyt ir tada pagauti zirniuka wub.gif
Eglute;)
QUOTE(auxxe @ 2010 03 18, 11:21)
Eglute panasu, jog buvo O vakar wink.gif
ich ir Chanelle po  4u.gif  jums  verysad.gif
o kodel sakot, jog po O pakilus paskui irgi reikia pakilti, nugi nebutinai  ax.gif  as va siand padala pakritau, jau tikrai issigandau, kad bus man koks anovuliacinis ciklas sis ar kas, bet kad va paziurejau ir sakykim rytoj bunant vel 36.5 breziama istisine linija. nors aisku as jau tikiuosi, kad rytoj bus aukstesne nei 36.5  g.gif
http://www.fertilityfriend.com/home/20ea53
*

as va irgi pazaidziau su grafikeliu tai jei ryt krentu o poryt vel kylu brezia O vakar ir jei kilsiu abi diena irgi vakar wink.gif
Tahoe
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 18, 10:35)
Man šį rytą nesimiegojo  schmoll.gif Prabudau po 5  doh.gif guliu, nekrutu, paskui neiškentus 5,20 pamatavau BT - 36,9, bet tai labai per anksti  doh.gif dar bandžiau snausti, bet tik snausti ir 6,35 pamatavus radau  37,0, tai irgi buvo šiek tiek per anksti, nes šiaip matuoju 6,50, tačiau šiandien paėmiau dviejų tempų vidurkį  lotuliukas.gif
*

Suprantama del ko smile.gif Itampa vis auga, o ypac jei dar ir BT laikosi, ar netgi kyla, tai ivis liuks thumbup.gif Rytoj turbut dar anksciau atsibusi smile.gif Svarbu, kad nepradetum kristi - laikykis ir toliau 4u.gif
ich
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 18, 12:01)
Kad tik netektų žemyn snukučiu plotis  g.gif
*

Kada mm turetu ateit? g.gif
Chenelle
Aciu mergytes 4u.gif
Ingutevi
QUOTE(ich @ 2010 03 18, 12:06)
Kada mm turetu ateit? g.gif
*

Mano antra fazė lyg ir 14 dienų g.gif bet sakau lyg ir... Nes per 2 matavimo metus turėjau tik 2 tikras O, bet viena iš jų buvo geriant duphastoną II fazėje, o kita pradžioje ciklo stimuliuojančius sugėrus g.gif Visų kitų BT pakilimų kurie įvykdavo jau geriant geriant duphastoną aš neskaičiuoju irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 18, 12:03)
Svarbu, kad nepradetum kristi - laikykis ir toliau 

Bandysiu laikytis hihihi.gif spyglius suleisiu viršuje, kad nekristi žemyn lotuliukas.gif
ich
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 18, 12:14)
Mano antra fazė lyg ir 14 dienų  g.gif bet sakau lyg ir... Nes per 2 matavimo metus turėjau tik 2 tikras O, bet viena iš jų buvo geriant duphastoną II fazėje, o kita pradžioje ciklo stimuliuojančius sugėrus  g.gif Visų kitų BT pakilimų kurie įvykdavo jau geriant geriant duphastoną aš neskaičiuoju irnesakyk.gif
Papildyta:

Bandysiu laikytis hihihi.gif spyglius suleisiu viršuje, kad nekristi žemyn  lotuliukas.gif
*

Laikykis, bet jau labai graziai kyli, nuosirdziai linkiu, kad jau nebekristum wub.gif
RenataJ.
*

vilciu mazai, bet dar tikriausiai yra. kaip suprantu dar neteplioja. dar balionciko negausi

QUOTE(ich @ 2010 03 18, 10:36)
Sveikos 4u.gif
As pradedu nauja cikla unsure.gif
*

4u.gif
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 18, 11:35)
Labukas planuoklės matuoklės  bigsmile.gif
*

Manau, kad tau si cikla pasiseke mirksiukas.gif , bet pamatysim po keliu dieneliu kaip cia yra ax.gif
*DJD*
sveikutes

QUOTE(Eglute;) @ 2010 03 18, 08:06)
Labas rytas smile.gif

*

manau kad O buvo vakar

QUOTE(irute1984 @ 2010 03 18, 08:22)
Sveikos smile.gif

As po O kasdien vis kilu i virsu 
*

thumbup.gif

QUOTE(Chenelle @ 2010 03 18, 08:24)
Sveikos matuotojos

*

4u.gif 4u.gif

QUOTE(ich @ 2010 03 18, 08:36)
Sveikos 4u.gif
As pradedu nauja cikla

*

ir tau 4u.gif
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 18, 09:35)
Labukas planuoklės matuoklės

Man šį rytą nesimiegojo  schmoll.gif Prabudau po 5  doh.gif guliu, nekrutu, paskui neiškentus 5,20 pamatavau BT - 36,9, bet tai labai per anksti  doh.gif dar bandžiau snausti, bet tik snausti ir 6,35 pamatavus radau  37,0, tai irgi buvo šiek tiek per anksti, nes šiaip matuoju 6,50, tačiau šiandien paėmiau dviejų tempų vidurkį
*

thumbup.gif

QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 18, 10:01)
Kad tik netektų žemyn snukučiu plotis  g.gif
*

manau kad neteks thumbup.gif
Chenelle
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 18, 12:14)

grafikelis jau labai labai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(jolantida @ 2010 03 18, 12:33)

oho kaip uzkilai si karta thumbup.gif
*DJD*
bet kaip idomiai siandien FF perkele mano O i 13CD g.gif bet as tikrai nesutikciau schmoll.gif . bet kai nuimu teigiama OT is 12CD vel perkelia i 11CD doh.gif .o BP paliko 11CD kaip ir buvo nieko nekeicia thumbup.gif .na dr galeciau sutikt kad O buvo 12CD bet ne 13CD nes jau okiu pojuciu nebuvo.
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.