QUOTE(irute1984 @ 2010 03 17, 17:08)
As, jei kazko nepainioju, skaiciau (lyg FF
Sveikos merginos, padekit man . Nesuprantu, kodel man fertil. raso liniuoteje kad siandien 20 CD ir 5 DPO, kai is tikruju yra 21 CD ir 6 DPO??? kaip pakoreaguoti????
Sveikos, merginos
QUOTE(Monttana @ 2010 03 17, 15:17) ...jei nestumas yra, nutraukti duf negalima, o lekt pas gine darytis prg tyrima del dozes nustatymo. Jei nestumo nera, duf nutraukti iki kitos ovuliacijos. QUOTE(Tahoe @ 2010 03 17, 15:30) O man gine sake, kad tik suzinojus, kad pastojai geriau pradeti gerti Duf (zinoma, jeigu yra jo trukumas), nes tipo, kam pradet nuo O, jeigu dar nezinai, ar pastosi, ir be reikalo gerti tuos dirbtinius hormonus Bet as galvoju, o jeigu butent PRG trukumas ir trukdo pastojimui?? O man vis neiseina is galvos, kad galejau ir as issaugot savo zirniuka, jei buciau anksciau pas gine nubegus...as nenutraukiau Duph, bet tikrai tos 1 tabl. gal neuzteko Tahoe, man su mmm tas pats QUOTE(Delena @ 2010 03 17, 17:49) Sveikos merginos, padekit man . Nesuprantu, kodel man fertil. raso liniuoteje kad siandien 20 CD ir 5 DPO, kai is tikruju yra 21 CD ir 6 DPO??? kaip pakoreaguoti???? Kodel pas tave BT irasyta i ketvirtadieni kovo 18d? QUOTE(Kristiandra @ 2010 03 17, 17:56) Tahoe, man su mmm tas pats Ir tau tas pats?
Labas vakaras visoms planuojancioms.As vis karts nuo karto paskaitineju,bet nieko nerasau.Saziningai matuoju BT ir laukiu savo O,jauciu pilno pamaudenimus,o uzvakar taip skaudejo pilveli,galvojau tikrai O vyksta,papukus skauda, o bt stovi vietoj ir nenori kilti.kada gi ji pakyla?
Papildyta: Papasakokit prasau po kiek laiko jums kyla bt po O QUOTE(R. Denisenko @ 2010 03 17, 18:47) Labas vakaras visoms planuojancioms.As vis karts nuo karto paskaitineju,bet nieko nerasau.Saziningai matuoju BT ir laukiu savo O,jauciu pilno pamaudenimus,o uzvakar taip skaudejo pilveli,galvojau tikrai O vyksta,papukus skauda, o bt stovi vietoj ir nenori kilti.kada gi ji pakyla? Papildyta: Papasakokit prasau po kiek laiko jums kyla bt po O Va va man tas pats, as irgi laukiu laukiu niekaip o nesulaukiu, atrodo, kad jau visus pozymius jauciu o tempa nekyla Papildyta: QUOTE(Delena @ 2010 03 17, 18:15) Nieko visko pasitaiko as irgi buvau prisidirbusi su savo grafiku nesenai
[quote=gussste23,2010 03 17, 19:55]
Va va man tas pats, as irgi laukiu laukiu niekaip o nesulaukiu, atrodo, kad jau visus pozymius jauciu o tempa nekyla Papildyta: Man atrodo tavo ryt pakils QUOTE(R. Denisenko @ 2010 03 17, 19:47) Labas vakaras visoms planuojancioms.As vis karts nuo karto paskaitineju,bet nieko nerasau.Saziningai matuoju BT ir laukiu savo O,jauciu pilno pamaudenimus,o uzvakar taip skaudejo pilveli,galvojau tikrai O vyksta,papukus skauda, o bt stovi vietoj ir nenori kilti.kada gi ji pakyla? Papildyta: Papasakokit prasau po kiek laiko jums kyla bt po O man O ivyksta 18-20 CD, tad irgi tenka pasikankinti belaukiant. va OT testas teigiamas buvo pirmadieni, o temperatura pakilo tik siryt.
[quote=R. Denisenko,2010 03 17, 19:00]
[quote=gussste23,2010 03 17, 19:55] Va va man tas pats, as irgi laukiu laukiu niekaip o nesulaukiu, atrodo, kad jau visus pozymius jauciu o tempa nekyla Papildyta: Man atrodo tavo ryt pakils [/quote] Na tikekimes, atsibodo jau laukt QUOTE(Tahoe @ 2010 03 17, 19:06) Ir tau tas pats? Nea ir man be kresuliuku jau, tik ilgiau ir gausiau, bet irgi jau i pabaiga Idomu kaip mano BT atrodys si menesi...nors sakiau biskiuka atsipusiu si menesiuka nuo planavimo - tiesiog matuosiu BT, pasportuosiu, siaip nusimato du savaitgaliai is eiles sventimo Gaila, kad negaliu pakomentuot kitu mergaiciu grafkeliu - nelabai gaudausi tame FF
Na tikiuosi ir man ryt jau pakils,dazniausiai buna stabili kokios 2-3 d. o po to sokteli,o sikart stabiliai 36.5 jau 5 dienos
labas vakaras visoms:) prisiduodu ir as si vakara, dar laikausi:) Chanelle graziai laikaisi QUOTE(irute1984 @ 2010 03 17, 17:10) As jau 2 diena jauciuosi taip kad tuoj prasides mm tempia pilvo apacia, skaida desini sona, krutine pajautrejo isskyru tiek kad plaukiu keliata kartu per diena keiciu kasdieninius iklotus. Gal kas pakomentuoti gali kas cia su manimi darosi? man buvo lygiai taip pat, gali paziureti prierasus po grafikeliu:) http://www.babyplan.ru/profile/64765 bespalvese eggwite isskyrose tiesiog plaukiau kokias 4 dienas... dar taip gyvenime nera buve... be to jautesi ir kiti tavo vardinti pozymiai. QUOTE(irute1984 @ 2010 03 17, 09:10) As jau 2 diena jauciuosi taip kad tuoj prasides mm tempia pilvo apacia, skaida desini sona, krutine pajautrejo isskyru tiek kad plaukiu keliata kartu per diena keiciu kasdieninius iklotus. Gal kas pakomentuoti gali kas cia su manimi darosi? ar tik nebusi uzskridus?!
laba ryta,na siandien truputi pakritau ir jau laukiu mmm bus ar ne,bet vakar koki pusvalandi maude pilva kaip artejant mmm,jatus kaip nenoriu kad jos atsigrustu. http://www.babyplan.ru/profile/65639
labas rytelis,
pakilau puse laipsniuko
Sveikos!
QUOTE(ksise @ 2010 03 18, 08:22) laba ryta,na siandien truputi pakritau ir jau laukiu mmm bus ar ne,bet vakar koki pusvalandi maude pilva kaip artejant mmm,jatus kaip nenoriu kad jos atsigrustu. http://www.babyplan.ru/profile/65639 Tai, kad tik per viena padalyte pakritai, gali atsigrusti, o gali ir neatsigrusti
Labas rytas,
o as ramiai jau lauksiu mmm ... vakar nebuvo jokiu ND - grizo mano MB visas pavarges, ir dar darbo parsiveze. kad greiciau butu puoliau ir as padeti, bet po to - luzau vos galva pasieke pagalve... MB is paskos... tik nakti pazadino baksnodamas pirsteliu ir sako: sapnavau kad mane peliukas (o gal sake kaciukas? - nepamenu) vijosi su knyga, o as rekiau "gelbekit" ir begau pas tave. ar rekiau garsiai? ka gi, matuosiu BT toliau, panasu, kad pagaliau viskas pas mane susitvarke - ciklo ilgis grizta i savas vezes
Labas rytas.
As tai zigzaguoju kazkaip . Vakar nebuvo ND- tai bijau kad nebuciau ko praziopsojus. Nu bet netureciau
Labas rytelis,kazkur lyg kalbejote apie tuos menulius grafike,bet kai man niekad ju nerode,tai nelabai gilinausi,gal galit pakomentuot,ka cia tie 2 menuliai veikia pas mane grafike
http://www.babyplan.ru/profile/66945 QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 18, 09:44) Labas rytelis,kazkur lyg kalbejote apie tuos menulius grafike,bet kai man niekad ju nerode,tai nelabai gilinausi,gal galit pakomentuot,ka cia tie 2 menuliai veikia pas mane grafike http://www.babyplan.ru/profile/66945 man atrodo, kad jie pas tave tiesiog zymi priespilni - sutikrinau kalendoriu - sutampa, kaip tik tomis dienomis ir prasideda, bet gal ir klystu
Labas rytas
Snd as pakilau ir gan neblogai, gal super musu merginos pakomentuotu ar tiketis O ar ne matavau saziningai 8 ryto, biski pagulejus ir palaukus laiko, neislipau is lovos
Sveikos
As po O kasdien vis kilu i virsu
Sveikos matuotojos
Si karta labai balioneliu laukiu, nes liudziu.. Kita cikla man neiseis planuoti, nes nebus ND, o be ju ir vilciu QUOTE(Chenelle @ 2010 03 18, 09:24) Sveikos matuotojos Si karta labai balioneliu laukiu, nes liudziu.. Kita cikla man neiseis planuoti, nes nebus ND, o be ju ir vilciu Kuo arciau link vasaros planavimas, tuo didesnis sansas, kad leliukas gims pavasari ar net vasara QUOTE(Chenelle @ 2010 03 18, 10:24) Sveikos matuotojos Si karta labai balioneliu laukiu, nes liudziu.. Kita cikla man neiseis planuoti, nes nebus ND, o be ju ir vilciu Oi,tik neliudek taip
Sveikos
As pradedu nauja cikla QUOTE(Chenelle @ 2010 03 18, 10:24) Sveikos matuotojos Si karta labai balioneliu laukiu, nes liudziu.. Kita cikla man neiseis planuoti, nes nebus ND, o be ju ir vilciu Cia tau, kad neliudetum...
Eglute panasu, jog buvo O vakar
ich ir Chanelle po o kodel sakot, jog po O pakilus paskui irgi reikia pakilti, nugi nebutinai http://www.fertilityfriend.com/home/20ea53
Labukas planuoklės matuoklės
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 18, 09:44) Labas rytelis,kazkur lyg kalbejote apie tuos menulius grafike,bet kai man niekad ju nerode,tai nelabai gilinausi,gal galit pakomentuot,ka cia tie 2 menuliai veikia pas mane grafike Mergaitė gimsta tam tikrą mėnulio nėnesio dieną. Jai užaugus į moterį, kai būtent tą mėnulio dieną vyksta moters O - laikoma, jog didesnė tikimybė pastoti. Bet čia kaip sakyti - iš mistikos srities, galima tikėti - galima ne QUOTE(Chenelle @ 2010 03 18, 10:24) Si karta labai balioneliu laukiu, nes liudziu.. Liūdžiu kartu su tavimi Duodu gėlytes nuotaikai pakelti ![]() ![]() ![]() QUOTE(ich @ 2010 03 18, 10:36) Ir tau gėlyčių, tik mažiau, tavo ciklai trumpesni ![]() QUOTE(auxxe @ 2010 03 18, 11:21) o kodel sakot, jog po O pakilus paskui irgi reikia pakilti, nugi nebutinai Laikoma, kad O įvyko, jei 3 dienas išsilaiko aukštenė BT, negu prieš tai buvę 6 dienos. O dėl to, kiek aukščiau, tai vienur skaitau, jog 0,4 kitur jau tik 0,2 laipsnio Man šį rytą nesimiegojo QUOTE(ich @ 2010 03 18, 12:00) Bet tai kaip graziai kyli Kad tik netektų žemyn snukučiu plotis QUOTE(auxxe @ 2010 03 18, 11:21) Eglute panasu, jog buvo O vakar ich ir Chanelle po o kodel sakot, jog po O pakilus paskui irgi reikia pakilti, nugi nebutinai http://www.fertilityfriend.com/home/20ea53 as va irgi pazaidziau su grafikeliu tai jei ryt krentu o poryt vel kylu brezia O vakar ir jei kilsiu abi diena irgi vakar QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 18, 10:35) Man šį rytą nesimiegojo Suprantama del ko
Aciu mergytes
QUOTE(ich @ 2010 03 18, 12:06) Mano antra fazė lyg ir 14 dienų Papildyta: QUOTE(Tahoe @ 2010 03 18, 12:03) Svarbu, kad nepradetum kristi - laikykis ir toliau Bandysiu laikytis QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 18, 12:14) Mano antra fazė lyg ir 14 dienų Papildyta: Bandysiu laikytis Laikykis, bet jau labai graziai kyli, nuosirdziai linkiu, kad jau nebekristum QUOTE(Chenelle @ 2010 03 18, 10:24) vilciu mazai, bet dar tikriausiai yra. kaip suprantu dar neteplioja. dar balionciko negausi QUOTE(ich @ 2010 03 18, 10:36) QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 18, 11:35) Manau, kad tau si cikla pasiseke
sveikutes
QUOTE(Eglute;) @ 2010 03 18, 08:06) manau kad O buvo vakar QUOTE(irute1984 @ 2010 03 18, 08:22) QUOTE(Chenelle @ 2010 03 18, 08:24) Sveikos matuotojos Si karta labai balioneliu laukiu, nes liudziu.. Kita cikla man neiseis planuoti, nes nebus ND, o be ju ir vilciu QUOTE(ich @ 2010 03 18, 08:36) ir tau QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 18, 09:35) Labukas planuoklės matuoklės Man šį rytą nesimiegojo QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 18, 10:01) manau kad neteks QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 18, 12:14) grafikelis jau labai labai Papildyta: QUOTE(jolantida @ 2010 03 18, 12:33) oho kaip uzkilai si karta
bet kaip idomiai siandien FF perkele mano O i 13CD
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|