Sveikos atvykusios į BT matavimo temą! BT - Bazinė temperatūra NT - nėštumo testas CD - ciklo diena mm arba mmm - turim omeny mėnesines DPO - kiek dienų po ovuliacijos O - Ovuliacija OT - ovuliacijos testas TB - tavo brangusis arba vyras ND - "namų darbai", arba kitaip - lytiniai santykiai HCG tyrimas - kraujo tyrimas, nustatyti ar yra nėštumas ar ne, parodo net ir labai ankstyvą nėštumą. Trumpas atskirų hormonų veikimo paaiškinimas:GnRH (Gonadotropin releasing hormone) - gonadotropinus atpalaiduojantis hormonas.GnHR poveikyje iš hipofizės išsiskiria FSH and LH. FSH (Follicle stimulating hormone)folikulus stimuliuojantis hormonas. FSH yra gaminamas hipofizėje. Jis stimuliuoja folikulų augimą, kuriuose bręsta kiaušialąstės. LH (Luteinizing hormone) liuteinizuojantis hormonas. LHyra gaminamas hipofizėje. Jo poveikyje įvyksta ovuliacija. Prolaktinas (Prolactine) - gaminamas hipofizėje, veikia krūtis ir kiaušides. Prolaktinas sąlygoja krūtų augimą nėštumo metu ir stimuliuoja pieno gamybą po gimdymo. Per didelė prolaktino sekrecija gali sutrikdyti ovuliaciją. Estradiolis (Estradiol) - gaminamas kiaušidėse. Estradiolis stimuliuoja gimdos gleivinės augimą mėnesinių ciklo metu. Aukšta estradiolio koncentracija mėnesinių ciklo viduryje sąlygoja LH sekrecijos suintensyvėjimą dėl kurio įvyksta ovuliacija. Progesteronas (Progesterone)- gaminamas kiaušidėse. Progesteronas kartu su estradioliu paruošia gimdos gleivinę apvaisinto kiaušinėlio implantacijai. Nėštumo metu progesteronas slopina gimdos susitraukimus. Androgenai (Androgenes) gaminami kiaušidėse ir antinksčiuose. Nuo jų priklauso plaukuotumas ir lytinis potraukis. Padidėjusi androgenų sekrecija sutrikdo ovuliaciją. hCG (human chorion gonadotropin) žmogaus chorioninis gonadotropinas. HCG gaminamas placentoje ir veikia kaip nėštumą palaikantis hormonas. Šis hormonas yra tiriamas siekiant nustatyti nėštumą. Mėnesinių metu kiaušidėse yra keletas - keliolika mažų folikulų. Kiekviename jų yra nesubrendęs kiaušinėlis. Hipofizė išskiria hormoną FSH, kurio poveikyje folikulai auga kol išsivysto vienas, dominuojantis, apie 20 mm diametro, folikulas. Kai folikulas subręsta, yra išskiriamas ovuliaciją stimuliuojantis hormonas LH.  Papildoma naudinga informacija:Temperatūra iki pakilimo vadinama 1 faze, o po ovuliacinio pakilimo - 2 faze. 2 fazėje temperatūra pakilusi laikosi iki mėnesinių, o mėnesinių dieną ji pakrinta, arba krinta palaipsniuj kelios dienos iki mėnesinių. 2 fazė paprastai būna vienodo ilgio, blogiausiu atveju su 2 dienų paklaida, o ovuliacijos diena gali kisti priklausomai nuo ciklo reguliarumo. Temperatūros pakritimu skaitoma kai temperatūra pakrinta bent 0,2 laipsnio. Taip pat ir su temperatūros pakilimu. Lytinius santykius nebūtina užtaikyti ovuliacijos dienai, spermiukai moters organizme vidutiniškai išgyvena 3 dienas. Pastojimo tikimybė pagal lytinius santykius iki/po temperatūros pakilimo: Svarbu: 5-11 DPO gali būti implantacinis pakritimas - kai temperatūra pakrinta 0,2 laipsnio ar daugiau, o vėliau vėl pakyla. Implantacinis pakritimas nereiškia kad įvyko implantacija, o implantacinio pakritimo nebuvimas nereiškia kad implantacijos nebuvo. Tai reiškia kad jei buvo pakritimas, ciklas nebūtinai baigsis II juostelėm, o jei pakritimo nėra - nebūtinai nėra nėštumo. BT grafikų pildymas anglų kalbaGali būti, kad reikės pakvietimo registruojantis, tai paprašykite jau ten esančių narių, kad išsiųstų į elektroninį paštą GRAFIKĖLIAI RUSŲ KALBAUžsiregistruokite ir suvedinėkite temperatūrą kiekvieną dieną. Taip pat naudinga žymėti išskyras bei ND. Jei darote OT - taip pat pažymėkite kada bus teigiamas. PATALPINTI GRAFIKIUKĄ KAIP PAVEIKSLĄ TIESIAI IŠ FERTILYFRIEND ARBA BABYPLAN NEPAVYKS, REIKIA JĮ PIRMA ĮKELTI Į INTERNETINI ALBUMĄ IR Į FORUMĄ KELTI KAIP PAVEIKSLIUKĄ! taip pat nekopijuokite adreso laukelio, nes irgi nerodys*Norint išsaugoti grafiką reikia:1. užeik ant grafiko su pele. paspausk dešinį pelės klavišą- išlys lentelė, eilutė "įrašyk paveikslą kaip..". paspausk ant tos eilutės. tavo grafikas atsidurs tavo kompe "mano paveikslėliai. 2. surink www.radikal.ru 3. ten rasi iškart viršuj lietuvišką žodį "parinkti". eini ant jo. ir viršuj atsidaryk langelį "my pictures" arba mano paveikslėliai. 4. tada atsivers tavo visos nuotraukos, spaudi ant savo grafiko. ir ant žodžio "atidaryti". tada ant žodžio mėlynam fone "zagrūzit". 5. atsivers tavo grafikas. apačioj randi aštuntą adreso eilutę, ją nukopijuoji. 6. nukopintą adresą įkelk čia. *norėdama, kad tavo liniuotę matytų visi, kelinta tau CD ir kiek tau DPO turi daryti taip : kai parašai žinutę forume prieš skelbdama žinutę paspausk varnelę ant "ijungti parašą?" Kaip įkelti grafiką per nuorodą:1) Fertilityfriend: virš kalendoriaus spausti Home Page Setup ir nukopijuoti ten rodomą nuorodą. Pirmą kartą paspaudus reikia spausti Save kad nuoroda susikurtų. 2) Bablyplan: pase pasirinkti otkryt dlia vseh. Tada virš lentelės kopijuoti nuorodą. Kuo daugiau NT su rezultatais
irute1984
2010 03 13, 10:39
sveikutes Mano grafikelis keistas, nes temperatura stabiliai laikosi zema apie 36,5 ir nesiruosia kilti, manau kad si menesi nebus O  o jau 16 CD. Savijauta kazkokia sian keista pas mane kaip pries mm traukia ziauriai pilvo apacia
gussste
2010 03 13, 10:42
Labas rytas, ogo kad priplepeta, net nauja temute uzvesta  as tai irgi laukiu savo O, nors tempa dar gana stabiliai laikosi, nei kyla nei krenta  man dar tik pirmas menuo kai matuoju, tai dar tamsus miskas tie grafikeliai, nors kai paziuriu jusu, tai lyg ir viskas aisku  tikiuosi kad man padesite
Nauja tema  Tikiuosi bus laabai sekminga QUOTE(Tahoe @ 2010 03 13, 11:29) gal uzdek "sleep deprived" ir tegu buna baltas tas rutuliukas  QUOTE(Kristiandra @ 2010 03 13, 11:33) O pas tave kokia graujo grupe?"-" ar "+" ? mano "-" kaip su tais antikuniais?juk cia kaip bebutu - persileidimas ivyko...nors buvo tik 4sav.ir 5dienos...nu reiks gines paklaust Tikrai galejo tureti itakos Pas mane ''-'', tai praeita karta po persileidimo, po A man suleido tuos antikunius, bet buvo 8 sav...
gussste
2010 03 13, 10:46
Neuzsidedu as niekaip tos liniuotes is ff, jau susikuriau bet matot kas isededa
Bitute1977
2010 03 13, 10:49
QUOTE(irute1984 @ 2010 03 13, 11:39) sveikutes Mano grafikelis keistas, nes temperatura stabiliai laikosi zema apie 36,5 ir nesiruosia kilti, manau kad si menesi nebus O  o jau 16 CD. Savijauta kazkokia sian keista pas mane kaip pries mm traukia ziauriai pilvo apacia  Labas,kodel taip galvoji,man jau 21CD ir dar nebrezia O,bet vis tikiuosi http://www.babyplan.ru/profile/66945ir dar,o jei atsitinka taip,kad ND ir ryte,ir vakare  ,tai kaip zymeti
HappyAngel
2010 03 13, 10:51
gussste23, uždėkit [IMG] iš priekio ir [ /IMG] (tik be tarpo) gale ir rodys Jūsų liniuotę 
QUOTE(gussste23 @ 2010 03 13, 11:46) Neuzsidedu as niekaip tos liniuotes is ff, jau susikuriau bet matot kas isededa  Cia labai aiskiai Tahoe paaiskino
Gelyte13
2010 03 13, 10:52
Registruojuos naujoj temutej- aciu jos kurejai
QUOTE(irute1984 @ 2010 03 13, 08:39) sveikutes Mano grafikelis keistas, nes temperatura stabiliai laikosi zema apie 36,5 ir nesiruosia kilti, manau kad si menesi nebus O  o jau 16 CD. Savijauta kazkokia sian keista pas mane kaip pries mm traukia ziauriai pilvo apacia  tai gal rytoj jau soksi i virsu ir bus tau O siandien  Tahoe ir Kristiana po  ir palinkesiu kuo greiciau sekimgo ciklo vel sulaukti.. na, o as siandien jau pasileidau, tai tikriausiai rytoj kilsiu ir bus O kaip ir ana men 11 cd. http://www.fertilityfriend.com/home/20ea53
Gelyte13
2010 03 13, 10:56
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 13, 11:49) Labas,kodel taip galvoji,man jau 21CD ir dar nebrezia O,bet vis tikiuosi http://www.babyplan.ru/profile/66945ir dar,o jei atsitinka taip,kad ND ir ryte,ir vakare  ,tai kaip zymeti  babyplanas neleidzia pazymeti 2 ND. FF leidzia.
HappyAngel tavo liniuote neaktyvi
Gelyte13
2010 03 13, 10:58
QUOTE(auxxe @ 2010 03 13, 11:55) tai gal rytoj jau soksi i virsu ir bus tau O siandien  Tahoe ir Kristiana po  ir palinkesiu kuo greiciau sekimgo ciklo vel sulaukti.. na, o as siandien jau pasileidau, tai tikriausiai rytoj kilsiu ir bus O kaip ir ana men 11 cd. http://www.fertilityfriend.com/home/20ea53Nu tai jau varyk prisirisk vyruka prie lovos ka nepebegtu- svarbi diena sian nusimato
Kristiandra
2010 03 13, 10:59
QUOTE(ich @ 2010 03 13, 11:43) Nauja tema  Tikiuosi bus laabai sekminga Pas mane ''-'', tai praeita karta po persileidimo, po A man suleido tuos antikunius, bet buvo 8 sav...  Po A man irgi suleido, bet dabar kaip ir irgi buvo nestumas, bet mazai laiko ir pats pasisalina...  o tie antikuniai gal dar nespejo susidaryti
Aciu, Auxxxe, uz temute  Linkiu, kad joje daug BT grafikeliu taip ir nenukristu BT visus 9men! QUOTE(Kristiandra @ 2010 03 13, 10:33) O pas tave kokia graujo grupe?"-" ar "+" ? mano "-" kaip su tais antikuniais?juk cia kaip bebutu - persileidimas ivyko...nors buvo tik 4sav.ir 5dienos...nu reiks gines paklaust Tikrai galejo tureti itakos pas mane pliusas  QUOTE(irute1984 @ 2010 03 13, 10:39) sveikutes Mano grafikelis keistas, nes temperatura stabiliai laikosi zema apie 36,5 ir nesiruosia kilti, manau kad si menesi nebus O  o jau 16 CD. Savijauta kazkokia sian keista pas mane kaip pries mm traukia ziauriai pilvo apacia  Nromali ta tavo BT  jeigu maudena, gal siandien ar ryt ir bus O  QUOTE(gussste23 @ 2010 03 13, 10:46) Neuzsidedu as niekaip tos liniuotes is ff, jau susikuriau bet matot kas isededa  jeigu uztenka nuorodos, dek tik iki sitos dalies, kuri aktyvi: http://www.fertilityfriend.com/home/2d7e0b://www.fertilityfriend.com/ticker/2d7e0b/ttc.png arba visa si ilgaji koda dek i [IMG]
Kristiandra
2010 03 13, 11:04
QUOTE(irute1984 @ 2010 03 13, 11:39) sveikutes Mano grafikelis keistas, nes temperatura stabiliai laikosi zema apie 36,5 ir nesiruosia kilti, manau kad si menesi nebus O  o jau 16 CD. Savijauta kazkokia sian keista pas mane kaip pries mm traukia ziauriai pilvo apacia  Gal dar pakilsi, o isskyros tai  Man pries ir per O tai net slabna darosi - irgi maudzia, sunki apacia buna ir ta sona labiau skauda ir kurios kiausides iseina kiausinelis Manau viskas gerai pas tave, kantrybes
HappyAngel
2010 03 13, 11:07
QUOTE(auxxe @ 2010 03 13, 10:57) HappyAngel tavo liniuote neaktyvi  Čia ne mano, čia gussstes23
gussste
2010 03 13, 11:09
QUOTE(HappyAngel @ 2010 03 13, 11:07) Čia ne mano, čia gussstes23  jo jo cia as pusineju  man tik bando padeti
Ingutevi
2010 03 13, 11:17
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 13, 11:49) ir dar,o jei atsitinka taip,kad ND ir ryte,ir vakare  ,tai kaip zymeti babyplane vienintelis zymejimas - yra arba ne  tik fertilis leidzia rinktis vakara, ryta, ar kelis kartus Registruojuosi naujoje temuteje Tegul buna ji daugeliui labai labai laiminga
gussste
2010 03 13, 11:19
Na atrodo susitvarkiau liniuote, aciu uz pagalba mergaites  ir linkiu visoms sekmingo ciklo  ir pati tikiuos, kad sis ciklas man bus sekmingas labai laukiu
Zemaiciuke
2010 03 13, 11:26
sveikos merginos, nu su mano BT siaubas kazkoks, tiek einu zemyn kad greit visai atsalsiu
Gelyte13 aha, reikes pirma nulekti smear test (megineli del gimdos kaklelio vezio) ir tada jau kibsim darban
gussste
2010 03 13, 11:26
Kazka vel netaip padariau, kaip liniuote sujungti su ff grafiku?
Zemaiciuke tokia pat salta kaip ir as siandien
QUOTE(gussste23 @ 2010 03 13, 12:26) Kazka vel netaip padariau, kaip liniuote sujungti su ff grafiku?  Taigi idejau nuoroda, kur labai aiskiai parasyta
Zemaiciuke
2010 03 13, 11:29
QUOTE(auxxe @ 2010 03 13, 12:28) Zemaiciuke tokia pat salta kaip ir as siandien   idomu kiek reikes laiko kad susilciau
gussste
2010 03 13, 11:30
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 03 13, 11:26) sveikos merginos, nu su mano BT siaubas kazkoks, tiek einu zemyn kad greit visai atsalsiu  O musu ciklas panasus, man siand 14cd, galesim kartu laukti O
Zemaiciuke
2010 03 13, 11:32
QUOTE(gussste23 @ 2010 03 13, 12:30) O musu ciklas panasus, man siand 14cd, galesim kartu laukti O  galesim laukti, tik va man O buna 18-20 CD. ilgai dar laukti reikes
gussste
2010 03 13, 11:34
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 03 13, 11:32) galesim laukti, tik va man O buna 18-20 CD. ilgai dar laukti reikes  As tai dar nezinau kada man buna O, bet nepanasu, kad artetu
Ingutevi
2010 03 13, 11:36
QUOTE(gussste23 @ 2010 03 13, 12:26) Kazka vel netaip padariau, kaip liniuote sujungti su ff grafiku?  tarpukus istrink tarp nuorodu
gussste
2010 03 13, 11:42
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 13, 11:36) tarpukus istrink tarp nuorodu  Ačiū labai
Sveikutes  pagaliau ir as turiu ka parodyt http://www.fertilityfriend.com/home/2d7e1f
gusste23 o kokio ilgio ciklas tavo buna?
gussste
2010 03 13, 11:51
QUOTE(auxxe @ 2010 03 13, 11:47) gusste23 o kokio ilgio ciklas tavo buna? Apie 30-32 dienos
QUOTE(gussste23 @ 2010 03 13, 09:51) Apie 30-32 dienos  a tai dar yra laiko O ivykimui pakankamai. dar nezinia kokio ilgio tavo 2 faze.
Monttana
2010 03 13, 11:57
Oho tempai Nesitikejau, kad taip isitrauksiu i foruma, maniau tik paskaitinsiu, kas neaisku pasiklausiu  Bet pradejau ir negaliu sustoti  QUOTE(Tahoe @ 2010 03 13, 09:17) Labas rytas, 2. Ar galime si cikla ir toliau planuoti, ar reikia menesi palaukti, nes visgi zirniukas buvo implantavesis  As pati mastau, kad jeigu nebuiau skubejusi su NT, ir buciau dariusi ji tarkim tik vakar, pamatyciau I, ir manyciau, jog tiesiog mm velavo, taigi toliau sau issisiepusi planuociau. Kaip jus manote?  Liudna, bet nauja pradzia naujos viltys  Kandagi tau greit kimba, tai neuzilgo, manau galesi megautis nestumu, svarbu tik pasalinti priezastis, del ko tau ivyksta persileidimas. Na o mano nuomone del tolimesnio planavimo teigiama. Juolab, jei tau nedare jokios abrazijos, nieko negramde, tai tiesiog persirksi mm, viskas savaime issivalys ir toliau gali liuosiai planuotis  Beto turiu pazystama, kuri po savaiminio persileidimo, tikslingai nedare abrazijos (nors daktarai siule) ir kita menesi pastojo ir sekmingai isnesiojo leliuka  QUOTE(evelinute @ 2010 03 13, 12:09) pas mane eilinė pabaiga..  Trumpa tavo antra faze. Jei jau sakai, kad eiline pabaiga, tai siulyciau issitirti progesterona. Net jei kimba, tai zirniukui lieka mazai dienu isitvirtinti ir po to atejusios mm viska nusluoja Man irgi buvo trumpa antra faze. Bet man gine rekomendavo ciklus su dufu reguliuotis. tai kaip matau po 3 men dufo nuo O, pas mane sikart jau O per viduri  Ir dabar nors jau planuojam ir gaminam, vistiek gersiu dufastona. tikrai nepamaisys
QUOTE(irute1984 @ 2010 03 13, 09:39) sveikutes Mano grafikelis keistas, nes temperatura stabiliai laikosi zema apie 36,5 ir nesiruosia kilti, manau kad si menesi nebus O  o jau 16 CD. Savijauta kazkokia sian keista pas mane kaip pries mm traukia ziauriai pilvo apacia  Na juk dar tik 16CD, baik trizniuoti QUOTE(Vijora @ 2010 03 13, 10:43) Sveikutes  pagaliau ir as turiu ka parodyt http://www.fertilityfriend.com/home/2d7e1fPasitvirtino mano hipotezes  Linkiu nebenusileisti Laikom kumscius uz valiusiuke Tahoe, jei issivalys viskas per mm tai galit planuoti- aiskiau gine pasakys. Gleivines auginimui bandyk pirmoj ciklo pusej paskanauti ananasu, dziovintu abrikosu, riesutu misinio  As tai visai uz ankstyvus NT- man zinojimas visada geriau, nei nezinojimas  Bet cia tik toms tinka, kurios issilaiko netrizniavusios
Vijora, liuks, koks grazus grafikelis QUOTE(Monttana @ 2010 03 13, 11:57) Nesitikejau, kad taip isitrauksiu i foruma, maniau tik paskaitinsiu, kas neaisku pasiklausiu  Bet pradejau ir negaliu sustoti   Liudna, bet nauja pradzia naujos viltys  Kandagi tau greit kimba, tai neuzilgo, manau galesi megautis nestumu, svarbu tik pasalinti priezastis, del ko tau ivyksta persileidimas. Klausimas ne i tema  bet jeigu as tarkim pastosiu si cikla, ar tikslinga bus darytis PRG tyrimus? nes tada rodys didesni kieki to PRG  Ar gydytojai, net ir is nesciosios PRG lygio nustato, ar jis pakankamas ar ne butent tai nestumo savaitei?
gussste
2010 03 13, 12:05
QUOTE(auxxe @ 2010 03 13, 11:56) a tai dar yra laiko O ivykimui pakankamai. dar nezinia kokio ilgio tavo 2 faze. Nezinau net as pati  tikiuosi, kad O jau neuzilgo
irute1984
2010 03 13, 12:07
Aciu merginos uz palaikyma Norejau paklausti bandziau registruotis ir ff is pradziu viskas gerai buvo o dabar nekaip neleidzia prisijingti meta man kad blogas arba slapyvardis aila slaptazodis, bei per nauja kitu niku neleidzia uziregistruoti kas yra?
gussste
2010 03 13, 12:11
QUOTE(irute1984 @ 2010 03 13, 12:07) Aciu merginos uz palaikyma Norejau paklausti bandziau registruotis ir ff is pradziu viskas gerai buvo o dabar nekaip neleidzia prisijingti meta man kad blogas arba slapyvardis aila slaptazodis, bei per nauja kitu niku neleidzia uziregistruoti kas yra?Tai irasyk savo el pasta, atsius is naujo jungimosi duomenis
evelinute kodel sakai pabaiga?  taigi tik 10 dpo, as sakyciau implantacija vyksta, o ne pabaiga  na nebent tavo tokios 2 fazes, bet tai tikrai tada per trumpos..
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 13, 11:03) Vijora, liuks, koks grazus grafikelis Klausimas ne i tema  bet jeigu as tarkim pastosiu si cikla, ar tikslinga bus darytis PRG tyrimus? nes tada rodys didesni kieki to PRG  Ar gydytojai, net ir is nesciosios PRG lygio nustato, ar jis pakankamas ar ne butent tai nestumo savaitei? PRG tyrima yra tikslinga daryti 7DPO bet kokiu atveju. Jis nebutinai bus didesnis, jei yra pastojimas. Gali buti mazesnis ir vis tiek gali pastoti, bet tokiu atveju gine duos pagerti progesterono. Gydytojai neretai nestukem israso PRG tyrima, jei gresia persileidimas.
irute1984
2010 03 13, 12:21
QUOTE(gussste23 @ 2010 03 13, 12:11) Tai irasyk savo el pasta, atsius is naujo jungimosi duomenis  atsiunte bet vistiek neileidzia
QUOTE(auxxe @ 2010 03 13, 13:14) evelinute kodel sakai pabaiga?  taigi tik 10 dpo, as sakyciau implantacija vyksta, o ne pabaiga  na nebent tavo tokios 2 fazes, bet tai tikrai tada per trumpos.. Sakai 10 DPO per trumpa faze jau skaitos? Pas mane tokia ir yra
QUOTE(Selva @ 2010 03 13, 12:15) PRG tyrima yra tikslinga daryti 7DPO bet kokiu atveju. Jis nebutinai bus didesnis, jei yra pastojimas. Gali buti mazesnis ir vis tiek gali pastoti, bet tokiu atveju gine duos pagerti progesterono. Gydytojai neretai nestukem israso PRG tyrima, jei gresia persileidimas. Tai gerai tada, ramiau man dabar. Nes as galvojau, kad jei per mazas PRG, ir jau  , tai gal jau per velu gerti D. Aciu
OOrchideja
2010 03 13, 12:31
Labas rytas  O as vingiuoju bet kazkodel nelabai i virsu kylu
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 13, 11:22) Tai gerai tada, ramiau man dabar. Nes as galvojau, kad jei per mazas PRG, ir jau  , tai gal jau per velu gerti D. Aciu  tikrai siulau isitikinti, ar ne zemas PRG lemia nestumu nutrukimus ir tada profilaktiskai vartoti dufaston, jei rimtai planuojat. Tokiais atvejais ji reikia pradeti gerti kelios dienos po O.
Kristiandra
2010 03 13, 12:32
QUOTE(Selva @ 2010 03 13, 13:15) PRG tyrima yra tikslinga daryti 7DPO bet kokiu atveju. Jis nebutinai bus didesnis, jei yra pastojimas. Gali buti mazesnis ir vis tiek gali pastoti, bet tokiu atveju gine duos pagerti progesterono. Gydytojai neretai nestukem israso PRG tyrima, jei gresia persileidimas. Oho kokia idomi info, aciu. Merginos, dar norejau paklausti - buvau uzsirasius pas gine antradieni, bet turbut neverta ir eiti, nes nebus dar pasibaige mmm, o kuria diena uzsirasyti, ar iskart po mmm, ar kaip visada as einu pries O, kad paziuretu ar vyksta ten kas nors? Aciu
QUOTE(OOrchideja @ 2010 03 13, 12:31) Labas rytas  O as vingiuoju bet kazkodel nelabai i virsu kylu  Zemoka BT ... O pries tai buvusiame cikle, ziuriu, buvai pakilusi ir iki 37?
|
|