Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Daugkartinės sauskelnės, pasigaminkim pačios
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
xena
gitulia, labai gražu wub.gif
crazy woman
labai grazios kelnytes thumbup.gif
o nebandet megst pagal paprastas pedkelnes?..
as paprastai kai mezgu megstuka ar dar ka, tai lygiuoju pagal paprastas pirktines.. atsimatuoji kiek akiu reiks ir mezgi siaurindama arba platindama smile.gif
xena
čia yra instrukcija kaip pasiuti vilnones ilgaklešnes kelnes, gal ir numegzti galima panašiai
http://www.boiseclothdiapers.com/WoolWrapWoolLongies.html
Tagete
laba vakara, merginos ar paskutiniu metu teko bendrauti su spaudes. ten. lt ?
Ar cia tik man nesiseka ju prakalbint? g.gif jau 2 laiskus parasiau nuo antro 2 sav. praejo, o vis jokio ats... doh.gif
o gal zinot kur dar galima PUL medziagos isigyti? ax.gif
juraciuxzx
QUOTE(nenyte @ 2010 10 13, 00:30)
laba vakara, merginos ar paskutiniu metu teko bendrauti su spaudes. ten. lt ?
Ar cia tik man nesiseka ju prakalbint?  g.gif  jau 2 laiskus parasiau nuo antro 2 sav. praejo, o vis jokio ats... doh.gif
o gal zinot kur dar galima PUL medziagos isigyti?  ax.gif
*

ebay pats greiciausias ir paprasciausiais budas
pvz:

http://cgi.ebay.co.uk/Water-Proof-PUL-Wrap...=item27b3d89f58

cia 1x1,54 metro kainuoja 18+1,75=19,75; t.y. ~78 lt su siuntimu (dabar kaip tik ir GBP kursas pakrites)

arba mazi gabaliukai

http://cgi.ebay.co.uk/Waterproof-Aqua-Mons...=item19bf410dd5

50x45 cm, 3+2=5; ~20 lt, perkant 2 gabalelius mazeja siuntimo kaina iseina tik 6+2,5=8,5, ~33,5 Lt
Papildyta:
P.S.
vienspalvis PUL pigiau

http://cgi.ebay.co.uk/Water-Proof-Fabric-P...=item27b29a6ee0

1x1,54 metro kainuoja 11,5+2,2=13,7, ~54 Lt
mirksiukas.gif
pamišusidėlaudinių
Nenyte - parasiau jums az.. bo neturiu neatsakytu laisku.. unsure.gif
Del PUL - mes dabar turim vietoje (vienspalvio), tai butu dar greiciau biggrin.gif

QUOTE(juraciuxzx @ 2010 10 13, 03:46)
ebay pats greiciausias ir paprasciausiais budas
pvz:

http://cgi.ebay.co.uk/Water-Proof-PUL-Wrap...=item27b3d89f58

cia 1x1,54 metro kainuoja 18+1,75=19,75; t.y. ~78 lt su siuntimu (dabar kaip tik ir GBP kursas pakrites)
*

pas mus ooga booga 47.3 Lt smile.gif 1m x 1.5m plotis.

QUOTE(juraciuxzx @ 2010 10 13, 03:46)
P.S.
vienspalvis PUL pigiau

http://cgi.ebay.co.uk/Water-Proof-Fabric-P...=item27b29a6ee0

1x1,54 metro kainuoja 11,5+2,2=13,7, ~54 Lt
mirksiukas.gif
*

atitinkamai 38.5 lt ax.gif
gitulia
Dekojam visoms uz komplimentus biggrin.gif

QUOTE(juraciuxzx @ 2010 10 12, 21:24)
Kelnytes fantastiskos
Pirmoje nuotraukoje paklode tokia kaip ir musu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o kur tokios daugiaspalves vilnos pirkai?
dar as turiu tokia ideja del ilgaklesniu, jei pasiteisins parodysiu...rasakilos ilgaklesnes taip pasiutos is vieno megzto audinio gabalo jis ikirptas tiesiog dviejose vietose ir sulankstytas...sudetinga paaiskinti
*

Cia ne paklode, o apvilkta kaldra. Cia toks musu zaidimu kilimelis. Visad juokiuosi, kad zmones svetaineje kloja kilimus, o as pasiklojau kaldra 2*2 biggrin.gif Ir senai tokiu "kilimu" dziaugiames, tik uzvalkalus pakeiciam mirksiukas.gif

Vilna tetulej maximoj pirkau. 50gr. 6 lt. dabar. Isejo lygiai du kamuoliukai. Plonytes kelnytes tokios gavosi, bet kiaurai neperslapom dar (nelanolizavom kol kas).
Lauksim nauju ideju thumbup.gif

QUOTE(crazy woman @ 2010 10 12, 22:21)
labai grazios kelnytes  thumbup.gif 
o nebandet megst pagal paprastas pedkelnes?..
as paprastai kai mezgu megstuka ar dar ka, tai lygiuoju pagal paprastas pirktines.. atsimatuoji kiek akiu reiks ir mezgi siaurindama arba platindama  smile.gif
*

Megztukus ir as taip matuoju ant kokio tinkamos ismieros pirktinio, o va su kelnem dar nebandziau, ten vis tiek reikes galvoti kaip klyniuka israityti, kad kelnes butu patogios ir ant uzpakaliuko laikytusi. g.gif
xena
sveikos,

mamos, o ar jus bandėt siuti sauskelnes su "gusstes" ? (čia tokios papildomos gumytės viduje sauskelnės). man idomu, ar su jom kažkaip geriau?

dar pasigirsiu blush2.gif nuo kito pirmadienio prieraišios tėvystes centre mokinsiu mamas siuti vystyklus blush2.gif http://www.prieraisiojitevyste.lt/node/64
kažkaip neramu, nes nesijaučiu visai "pakalus" šioje srityje
xena
išsimatavau rasakilos ilgaklešnes kelnes, gal kas susigundys pabandyt
mūsų štai tokios
http://www.rasakila.lt/lt/parduotuve/vysti...s/kelnaites.htm
dydis turbūt 0-1 metų, na mano 10 kg. metinukei jau sakyčiau ir trumpokos ir ankštokos, bet dar nešiojam.
user posted image

per mėlinas ištiesines linijas kirpti, dygsniuotas - lenkti. raudoną kraštą susiuti su raudonu, geltoną su geltonu ir t.t.
juraciuxzx
QUOTE(xena @ 2010 10 13, 15:41)
sveikos,

mamos, o ar jus bandėt siuti sauskelnes su "gusstes" ? (čia tokios papildomos gumytės viduje sauskelnės). man idomu, ar su jom kažkaip geriau?

dar pasigirsiu  blush2.gif nuo kito pirmadienio prieraišios tėvystes centre mokinsiu mamas siuti vystyklus  blush2.gif http://www.prieraisiojitevyste.lt/node/64
*

as buvau bandziusi, tik mes ju per daug nenesiojom, nors man jos regis turetu geriau sulaikyti viska viduje.
meduolia
QUOTE(xena @ 2010 10 13, 14:41)
sveikos,

dar pasigirsiu  blush2.gif nuo kito pirmadienio prieraišios tėvystes centre mokinsiu mamas siuti vystyklus  blush2.gif http://www.prieraisiojitevyste.lt/node/64
*

ne nebandziau blush2.gif gal koks pavyzdukas yra? net neisivaizduoju kokio tipo jos blush2.gif

apsilankyciau toj pamokelej apie vystyklus, jei buciau Vilniuje ir jei butu galima ateit su vaiku
juraciuxzx
QUOTE(meduolia @ 2010 10 13, 23:36)
ne nebandziau  blush2.gif gal koks pavyzdukas yra? net neisivaizduoju kokio tipo jos  blush2.gif
*

cia su isiuvais net sitoje temoje jau buvo kalbeta, as buvau idejus pamokele kaip juos isiuti. 4u.gif
Papildyta:
sorry prisimelavau, cia pirmos temos paskutiniame psl buvau idejus:

http://public.fotki.com/juraciuxzx/kaip-siti-siuvus--s/

user posted image
xena
QUOTE(meduolia @ 2010 10 13, 22:36)
apsilankyciau toj pamokelej apie vystyklus, jei buciau Vilniuje ir jei butu galima ateit su vaiku
*

galima su vaiku. kolkas tik viena mama užsiregistravusi, tai bus jaučiu tokia kamerinė aplinka smile.gif

Juraciuxxx, man idomu ne kaip prisiut o kokie privalumai tų įsiuvų?
gruodinuke
Gitulia, kokios fainos megztos kelnytės thumbup.gif ir siūlai labai malonūs akiai.
Aš va tokias esu mezgus keturiais virbalasi, kadangi mezgiau ribsu, tai mezginys labai tamposi, papildomo klyniuko neprireikė.
user posted image
user posted image

o tokias mezgiau savo naujagimei, jau senokai į jas nebetelpa. čia klyniuką truputį platinau
user posted image
Papildyta:
Xena, labai gera nuoroda, kur ilgaklešnės iš megztinio, reikės kada pasibandyt 4u.gif
Tiesa, sveikinu, šaunuolė, kad vesi paskaitas mamytėms, taip ir toliau thumbup.gif
crazy woman
QUOTE(xena @ 2010 10 14, 10:49)

Juraciuxxx, man idomu ne kaip prisiut o kokie privalumai tų įsiuvų?
*

privalumas tas, kad kakiukai nebyres ir nebegs blush2.gif ax.gif
gruodinuke
QUOTE(crazy woman @ 2010 10 14, 11:32)
privalumas tas, kad kakiukai nebyres ir nebegs  blush2.gif  ax.gif
*

dėl kakučių sutinku, tikrai geriau sulaiko, ypač, kai vaikutis skystai kakoja, bet turiu ir vieną minusą atradus smile.gif
Būdama su daukartinėm saauskelnėm, mano mergaitė visad apsisiusiojus būna šlapia priekyje, kaip berniukas, užpakalis visada lieka sausas smile.gif Taip yra todėl, kad šlapimas susigeria iš karto ten, kur ir išsiskiria. O tokios sauskelnės su įsiuvais prie šlaunyčių padaro daugiau vietos tarp kojų, medžiaga nebūna labai prisispaudus prie kūnelio, todėl, kai sysioja, sysius nuteka link nugaros ir labiau užpakaliukas parausta (plius šlapios sauskelnės iš nugaros). Bet čia tik mano patirtis, gal kitų mergaitės būna šlapiais užpakaliukais biggrin.gif Nepaisant to, mane vis tiek vilioja kelnytės su tokiais įsiūvais, planuoju pamėgint kada pasisiūt, tik kažkaip patobulint, kad mano pupai labiau tiktų smile.gif
juraciuxzx
man su isiuvais kisenine daug lengviau pasiuti naudojant kantavimo gumyte, valanda gera trunka, be to apkantavus guma niekada neverzia ir nespaudzia isiuvas, nors apgula kojytes gerai, taip kaip kieta tampri guma kuri man dar ir susiraito kiseninese sauskelnese nes ten plonas audinio sluoksniukas naudojamas. Plius vieno mano siuvamo tipo sauskelnes su isiuvais tinka nuo gimimo uzlenkus prieki iki kol reikia naudoti - taigi man tai irgi pliusas, na mano berniukas augo (ir dar vienas gims), praktikos kaip ten mergytem buna - neturiu....bet mano berno uzpakalis irgi slapdavo su bet kokiom sauskelnem jeigu ilgiau laikydavau, nes daugiau prisiusiodavo ir tada visa dregme gerdavosi tolyn uzpakalio link, arba kai sisiukas budavo galingas labai arba kai per plonas sluoksnis.... g.gif
Papildyta:
P.S.
man kisenines labiau patinka ne vien del dziuvimo greicio...man patinka jas delioti, viska susikimsti i vidu, paruosti naudojimui.....ir aisku man jas labai lengva pasiuti...
meduolia
QUOTE(gruodinuke @ 2010 10 14, 09:13)
Gitulia, kokios fainos megztos kelnytės  thumbup.gif  ir siūlai labai malonūs akiai.
Aš va tokias esu mezgus keturiais virbalasi, kadangi mezgiau ribsu, tai mezginys labai tamposi,  papildomo klyniuko neprireikė.
user posted image
user posted image

o tokias mezgiau savo naujagimei, jau senokai į jas nebetelpa. čia klyniuką truputį platinau
user posted image
Papildyta:
Xena, labai gera nuoroda, kur ilgaklešnės iš megztinio, reikės kada pasibandyt  4u.gif
Tiesa, sveikinu, šaunuolė, kad vesi paskaitas mamytėms, taip ir toliau  thumbup.gif
*

thumbup.gif aciu uz vaizdine medziaga
mano rastas kaip kojines toks tankus, kai pradejau megzt maniau, kad tankus turetu geriau laikyti sysiu blush2.gif
gruodinuke
QUOTE(meduolia @ 2010 10 14, 14:47)
thumbup.gif aciu uz vaizdine medziaga
mano rastas kaip kojines toks tankus, kai pradejau megzt maniau, kad tankus turetu geriau laikyti sysiu  blush2.gif
*

taip ir yra, kuo tankesnis audinys/mezginys, tuo geriau laiko smile.gif labai gerai, kad tankiai mezgi smile.gif
gitulia
QUOTE(gruodinuke @ 2010 10 14, 09:13)
Aš va tokias esu mezgus keturiais virbalasi, kadangi mezgiau ribsu, tai mezginys labai tamposi,  papildomo klyniuko neprireikė.
user posted image

Grazios ir taviskes kelnytes, labai fainai sueina spalvoti ratukai biggrin.gif
Leliukui gerai, o vaikstanciam tupinejanciam jauciu vis tiek reiktu klyniuko imegzt, del visa ko, kad vietos daugiau butu biggrin.gif

Man labiausiai patinka megztu kelnyciu savikaina - 12 lt. biggrin.gif
xena
gruodinuke, kokios mielos kelnytės wub.gif

juračiux, tavo sauskelnės labai gražios ax.gif
aš neturiu tiek daug vienodo "fasono" blush2.gif

ačiū už pasidalinimą apie įsiuvas. visgi nebandysiu jų - nes kakutis pas mus neprabėga, o ir aš nemėgstu kai įklotai tabaloja.

beje, pašilaičių maximoje vėl mačiau bambukinių rankšluosčių (60 % bambuko, 40 % medvilnės). 130x90 kainuoja 20 lt. nusipirkau ir vėl galvoju - ar įklotams sukarpyt, ar visgi šluostytis lotuliukas.gif nes labai švelnus rolleyes.gif
juraciuxzx
QUOTE(xena @ 2010 10 14, 23:51)
beje, pašilaičių maximoje vėl mačiau bambukinių rankšluosčių (60 % bambuko, 40 % medvilnės). 130x90 kainuoja 20 lt. nusipirkau ir vėl galvoju - ar įklotams sukarpyt, ar visgi šluostytis  lotuliukas.gif nes labai švelnus  rolleyes.gif
*

panos o Kaune kurioje nors maximoje matete kas tokiu su akcija bambukiniu ranksluosciu???
P.S.
o dabar akcija maximoje patalynei...hm...pledai ieina kazin i patalyne???
nes as uzmacius pledus 50 proc bambukas ir 50 medvilne, 1,3x2m...
audinys panasus i sintetini flysa is paziuros kai ciupineji, su nuolaida labai pigiai gautusi
NAJA
O pašilaičių maximoje tai čia tame "trikampyje" prie senukų?
xena
QUOTE(NAJA @ 2010 10 15, 09:41)
O pašilaičių maximoje tai čia tame "trikampyje" prie senukų?
*

taip antrame aukšte. prie nebalintos spalvos rankšluosčių žiūrėkit.
gruodinuke
oi kaip ačiū už info apie rankšluosčius, lėksiu vakare į kokią didesnę maximą paieškot biggrin.gif
juraciuxzx
QUOTE(juraciuxzx @ 2010 10 15, 09:10)
o dabar akcija maximoje patalynei...hm...pledai ieina kazin i patalyne???
nes as uzmacius pledus 50 proc bambukas ir 50 medvilne, 1,3x2m...
audinys panasus i sintetini flysa is paziuros kai ciupineji, su nuolaida labai pigiai gautusi
*

nu faina sedziu visa laiminga, tikrai tiem pledam akcija, kainavo su nuolaida 30 lt, kaip sakiau toks dydis ir sudetis thumbup.gif
o jau leksiu siuti lotuliukas.gif
xena
QUOTE(juraciuxzx @ 2010 10 15, 12:08)
nu faina sedziu visa laiminga, tikrai tiem pledam akcija, kainavo su nuolaida 30 lt, kaip sakiau toks dydis ir sudetis  thumbup.gif
o jau leksiu siuti  lotuliukas.gif
*

suintrigavai rolleyes.gif
o tas audinys tempiasi? storas? ką siusi?

juraciuxzx
QUOTE(xena @ 2010 10 15, 13:12)
suintrigavai  rolleyes.gif
o tas audinys tempiasi? storas? ką siusi?
*

nea nemegztas nesitempia atrodo kad sintetinis flysas, tokia struktura jo. Labai svelnus. Siusiu komplekta kiseniniu sauskelniu, tik isorini sluoksni dar 3 siusiu is plonos medvilnes spalvingo audinuko:) Jau noriu ir grazesniu ir rimciau atrodanciu sauskelniu. ziuresiu kiek iseis. Storis...sakyciau vidutinis, nera labai storas, bet speju nelabai ir brygstantis, sukarpius pakaks ir zigzagu apeiti krastus. P.S. splava kreimine
gruodinuke
ir aš jau to pledo noriu lotuliukas.gif laukiu kol vyras grįš, tada lėksiu ieškot tų gėrybių biggrin.gif
juraciuxzx
QUOTE(gruodinuke @ 2010 10 15, 14:42)
ir aš jau to pledo noriu  lotuliukas.gif  laukiu kol vyras grįš, tada lėksiu ieškot tų gėrybių biggrin.gif
*

pasirodo tik pas mus Kazlu rudoje tie bambuko pledai nuo 80 nukainuoti iki 50 ir paskui dar prisitaiko 40 proc nuolaida, tai gaunasi 30, o kaune buvau siandien hyper maximoje - jie tvarkingai po 80...ir tik 40 proc nuolaida....va tau ir didmiescio privalumai blink.gif
pamišusidėlaudinių
QUOTE(juraciuxzx @ 2010 10 15, 21:35)
pasirodo tik pas mus Kazlu rudoje tie bambuko pledai nuo 80 nukainuoti iki 50 ir paskui dar prisitaiko 40 proc nuolaida, tai gaunasi 30, o kaune buvau siandien hyper maximoje - jie tvarkingai po 80...ir tik 40 proc nuolaida....va tau ir didmiescio privalumai blink.gif
*

Juraciuk, as lyg nugirdau is jusu, kad tie pledai 100% bambuko ?...
Nes ranksluosciai 60/40, tai vis daugiau bambuko.. Nors aisku, kai kaina tokia iseina, tai gal ir majivelniai lotuliukas.gif
juraciuxzx
QUOTE(pamišusidėlaudinių @ 2010 10 16, 00:52)
Juraciuk, as lyg nugirdau is jusu, kad tie pledai 100% bambuko ?...
Nes ranksluosciai 60/40, tai vis daugiau bambuko.. Nors aisku, kai kaina tokia iseina, tai gal ir majivelniai  lotuliukas.gif
*

ne ne 50/50 jie, bet audinys kitoks ne frotas, o frotas ir bryzga labiau, ji reikia kaip reikiant susiusti (geriau jau overloku), arba vidine siule turi likti, tada bus storiau velgi dzius ilgiau...kazkaip palyginus man ta ranksluosti su bambuko veliuru arba kad ir tuo prancuzisku frotu...nelabai suzavejo tie ranksluosciai blush2.gif
inesa stanele
sweikos mamytes, gal kuri turite reples spaudems imusti pirktas is www.spaudes.net.lt ir galbut jums jau nebereikia, mielai perpirkciau rolleyes.gif

ir dar tuo paciu noreciau paklaust gal yra mamyciu gyvenanciu Marijampoleje ir siuvanciu savo maziukams daugkartines sauskelnes, butu faina susitikti,pasidziaugt ir pasirodyti kokiu turime ir pan, as taip pat savo maziu su medziaginem auginu smile.gif thumbup.gif
xena
QUOTE(juraciuxzx @ 2010 10 16, 08:28)
ne ne 50/50 jie, bet audinys kitoks ne frotas, o frotas ir bryzga labiau, ji reikia kaip reikiant susiusti (geriau jau overloku), arba vidine siule turi likti, tada bus storiau velgi dzius ilgiau...kazkaip palyginus man ta ranksluosti su bambuko veliuru arba kad ir tuo prancuzisku frotu...nelabai suzavejo tie ranksluosciai  blush2.gif
*

įklotai iš jų labai geri. nes veliuro gaila tiek sluoksnių lankstyt kad sugertų blush2.gif o šitų - du sluoksniai -ir puikiai sugeria, ir užpakaliuko nedidina.

o šiaip pritariu - verliuras ar frotas - superiniai, vien dėl to kad tempiasi - net gumos gale neįsiuvu. iškarpa siauresnė, aptempia labai gražiai.
juraciuxzx
QUOTE(inesa stanele @ 2010 10 16, 16:56)
sweikos mamytes, gal kuri turite reples spaudems imusti pirktas is www.spaudes.net.lt  ir galbut jums jau nebereikia, mielai perpirkciau  rolleyes.gif

ir dar tuo paciu noreciau paklaust gal yra mamyciu gyvenanciu Marijampoleje ir siuvanciu savo maziukams daugkartines sauskelnes, butu faina susitikti,pasidziaugt ir  pasirodyti kokiu turime ir pan, as taip pat savo maziu su medziaginem auginu  smile.gif  thumbup.gif
*

Na as ne Marijampoleje gyvenu, Kazlu Rudoje - visai netoli mirksiukas.gif tik mano berniokelis jau 4 men ant puodo sekmingai daro, bet laukiam treciojo, tai dar tikrai busiu medziaginiu sauskelniu klube lotuliukas.gif
meduolia
nusipirkau ir as ta pleduka blush2.gif biggrin.gif net gaila karpyt
ingaaaa
As irgi nusipirkus turejau.Tai koki menesiuka namie padetas buvo,nes niekaip ranka nekilo jo karpyt blush2.gif o dabar pasidariau kelis iklotukus.Galvoju,gal sauskelnes siutis g.gif Tik nezinau,kaip cia su kuo jas kombinuot:su pul'u,su flanele ar vien tik bambuko pora sluoksniu det?
crazy woman
sveikos esamos ir busimos mamytes 4u.gif
ziu, koki puslapiuka radau su daugkartinemis sauskelnemis, meniu pagal sauskelnes suskirstyta, priklausomai koias siut norit ir viskas iliustruota: cia

jei gu kas nauja tema kurs butu galima i pirma puslapiuka imesti ax.gif
juraciuxzx
gera ten etikete ant to pledo - skalbt negalima lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
cirkininkai bambuko ir medvilnes pluosto negalima skalbt blink.gif blink.gif blink.gif
iskalbiau dziovyklen ikisau ir nieko koks buvo toks yra nebent pasitrauke kelis cm nepermatavau dar. tai kai galutinai isdzius nes is dziovykles dar kiek dregnokas pulsiu karpyti.
meduolia
QUOTE(juraciuxzx @ 2010 10 18, 21:10)
gera ten etikete ant to pledo - skalbt negalima  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
cirkininkai bambuko ir medvilnes pluosto negalima skalbt  blink.gif  blink.gif  blink.gif
iskalbiau dziovyklen ikisau ir nieko koks buvo toks yra nebent pasitrauke kelis cm nepermatavau dar. tai kai galutinai isdzius nes is dziovykles dar kiek dregnokas pulsiu karpyti.
*

to ir norejau paklaust "ar jau kas bandet karpyt ta pleda ir siut ir skalbt" blush2.gif biggrin.gif nes ta etikete ir as pastebejau
kazi neturiu as to snapio bet tikriausiai labai gerai liptu su tuo snapiu arne? as kai neturiu to spaudziu aparato o apsisunkinti mamoms irgi kazkaip blush2.gif tai gal su snapiu butu visai nieko
juraciuxzx
QUOTE(meduolia @ 2010 10 18, 22:44)
to ir norejau paklaust "ar jau kas bandet karpyt ta pleda ir siut ir skalbt"  blush2.gif  biggrin.gif nes ta etikete ir as pastebejau
kazi neturiu as to snapio bet tikriausiai labai gerai liptu su tuo snapiu arne? as kai neturiu to spaudziu aparato o apsisunkinti mamoms irgi kazkaip  blush2.gif tai gal su snapiu butu visai nieko
*

as bandysiu karpyti greitu laiku, tik audinuko dar vieno negavau, pabandysiu ryt su snapiu ta pleduka susegti, pasakysiu kas ir kaip ten:)
ir dar reikia mano planuojama virsutini audini iskalbti 90 temperaturoje ziureti kas su juom darosi (mazus gabaliukas atsikirpsiu ir persiskalbsiu, idomu ar blunka spalva ar traukiasi gal dazo o gal nieko panasaus)
juraciuxzx
va pamatavau pleda - gavosi 182x140.....is 200x130...
na nepamatavau koks buvo pries skalbima tikiu uzrasu ant etiketes, bet po skalbimo 50 ir dziovykles rezultatas toks bet gal dar pakartoti reiktu sita procedura g.gif g.gif g.gif
meduolia
o geras, as ir shian skalbsiu mazhiaus vystyklus kartu imesiu ir ta pleda
o dziovyklej ant karsto dziovini g.gif pabandysiu as ant to "labai sausas" kiek susitrauks kazi
nu nzn del dazymo tai pas mane toks kakavos spalvos labai neutralus tai neturetu dazyt, toks visai neryskus g.gif
juraciuxzx
mano irgi pats pledas neautralus bet as turiu cia tokiu ideju, jeigu pasiseks igyvendinsiu, man kita medziagyte tikrinti reikia, ar ji nedazo aukstesneje temperaturoje.
Tiesa senos rusiskos flaneles gavau, bet kad nykstuku kepures dazo, net bijau skalbti visa gabala audinio...
o bambukinis pledas susisega snapiu, jeigu gerai mokat, man tas snapis net froto nesega ir as jo visai nemegstu...taigi kaip cia pasakius
meduolia
as irgi snapio nemegau, turejau viena pabandymui nusipirkus, gal kam padovanojau g.gif velniai zhino, bet neberandu as jo

o is kur ta flanele? is kokio tashko? g.gif biggrin.gif
ingaaaa
As siuvau is to bambukinio sauskelnes,tai specialiai lipuku nedejau(spaudziu aparato neturiu verysad.gif )nes labai jau jie drasko audini.Tai viska segu su snapiu-net ir flanele.Ir man labai tinka ir patinka
juraciuxzx
QUOTE(meduolia @ 2010 10 19, 14:04)
as irgi snapio nemegau, turejau viena pabandymui nusipirkus, gal kam padovanojau  g.gif velniai zhino, bet neberandu as jo

o is kur ta flanele? is kokio tashko?  g.gif  biggrin.gif
*

SM flanele radau tiesiog medziagu likuciu temoje paklausiau ar kas turi senos rusiskos flaneles uzsilikusios...bijau skalbt nes is gabalelio tokia medziagos skiautele-zaisliuka siuvau ir rankom skalbiau...nusidaze viskas... blink.gif
meduolia
as irgi isskalbiau ir isdziovinau ta pleda zhodziu mano pastebejimas toks, kad nusieme tas pukelis visas ir liko labai grazi medziaga biggrin.gif
is tokios pat medziagos turiu sauskelnes va tokios http://www.eko-sauskelnes.lt/sauskelnes/ba...to-sauskelnes-v
nu tip top medziagele tik spalva skiriasi, sheip geros sauskelnes shitos, dziaugiuosi kad ta pleda pirkau, jei neiseis sauskelnes del mano ribotu gabumu siuti tai prisidarysiu tuzina iklotu blush2.gif biggrin.gif
dar savo vyreliui sakau, davai paimam du pledus:" kam tau reike, koshe virsi??" doh.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.