gitulia, labai gražu
labai grazios kelnytes
o nebandet megst pagal paprastas pedkelnes?.. as paprastai kai mezgu megstuka ar dar ka, tai lygiuoju pagal paprastas pirktines.. atsimatuoji kiek akiu reiks ir mezgi siaurindama arba platindama
čia yra instrukcija kaip pasiuti vilnones ilgaklešnes kelnes, gal ir numegzti galima panašiai
http://www.boiseclothdiapers.com/WoolWrapWoolLongies.html
laba vakara, merginos ar paskutiniu metu teko bendrauti su spaudes. ten. lt ?
Ar cia tik man nesiseka ju prakalbint? o gal zinot kur dar galima PUL medziagos isigyti? QUOTE(nenyte @ 2010 10 13, 00:30) laba vakara, merginos ar paskutiniu metu teko bendrauti su spaudes. ten. lt ? Ar cia tik man nesiseka ju prakalbint? o gal zinot kur dar galima PUL medziagos isigyti? ebay pats greiciausias ir paprasciausiais budas pvz: http://cgi.ebay.co.uk/Water-Proof-PUL-Wrap...=item27b3d89f58 cia 1x1,54 metro kainuoja 18+1,75=19,75; t.y. ~78 lt su siuntimu (dabar kaip tik ir GBP kursas pakrites) arba mazi gabaliukai http://cgi.ebay.co.uk/Waterproof-Aqua-Mons...=item19bf410dd5 50x45 cm, 3+2=5; ~20 lt, perkant 2 gabalelius mazeja siuntimo kaina iseina tik 6+2,5=8,5, ~33,5 Lt Papildyta: P.S. vienspalvis PUL pigiau http://cgi.ebay.co.uk/Water-Proof-Fabric-P...=item27b29a6ee0 1x1,54 metro kainuoja 11,5+2,2=13,7, ~54 Lt
Nenyte - parasiau jums az.. bo neturiu neatsakytu laisku..
Del PUL - mes dabar turim vietoje (vienspalvio), tai butu dar greiciau QUOTE(juraciuxzx @ 2010 10 13, 03:46) ebay pats greiciausias ir paprasciausiais budas pvz: http://cgi.ebay.co.uk/Water-Proof-PUL-Wrap...=item27b3d89f58 cia 1x1,54 metro kainuoja 18+1,75=19,75; t.y. ~78 lt su siuntimu (dabar kaip tik ir GBP kursas pakrites) pas mus ooga booga 47.3 Lt QUOTE(juraciuxzx @ 2010 10 13, 03:46) P.S. vienspalvis PUL pigiau http://cgi.ebay.co.uk/Water-Proof-Fabric-P...=item27b29a6ee0 1x1,54 metro kainuoja 11,5+2,2=13,7, ~54 Lt atitinkamai 38.5 lt
Dekojam visoms uz komplimentus
QUOTE(juraciuxzx @ 2010 10 12, 21:24) Kelnytes fantastiskos Pirmoje nuotraukoje paklode tokia kaip ir musu o kur tokios daugiaspalves vilnos pirkai? dar as turiu tokia ideja del ilgaklesniu, jei pasiteisins parodysiu...rasakilos ilgaklesnes taip pasiutos is vieno megzto audinio gabalo jis ikirptas tiesiog dviejose vietose ir sulankstytas...sudetinga paaiskinti Cia ne paklode, o apvilkta kaldra. Cia toks musu zaidimu kilimelis. Visad juokiuosi, kad zmones svetaineje kloja kilimus, o as pasiklojau kaldra 2*2 Vilna tetulej maximoj pirkau. 50gr. 6 lt. dabar. Isejo lygiai du kamuoliukai. Plonytes kelnytes tokios gavosi, bet kiaurai neperslapom dar (nelanolizavom kol kas). Lauksim nauju ideju QUOTE(crazy woman @ 2010 10 12, 22:21) labai grazios kelnytes o nebandet megst pagal paprastas pedkelnes?.. as paprastai kai mezgu megstuka ar dar ka, tai lygiuoju pagal paprastas pirktines.. atsimatuoji kiek akiu reiks ir mezgi siaurindama arba platindama Megztukus ir as taip matuoju ant kokio tinkamos ismieros pirktinio, o va su kelnem dar nebandziau, ten vis tiek reikes galvoti kaip klyniuka israityti, kad kelnes butu patogios ir ant uzpakaliuko laikytusi.
sveikos,
mamos, o ar jus bandėt siuti sauskelnes su "gusstes" ? (čia tokios papildomos gumytės viduje sauskelnės). man idomu, ar su jom kažkaip geriau? dar pasigirsiu kažkaip neramu, nes nesijaučiu visai "pakalus" šioje srityje
išsimatavau rasakilos ilgaklešnes kelnes, gal kas susigundys pabandyt
mūsų štai tokios http://www.rasakila.lt/lt/parduotuve/vysti...s/kelnaites.htm dydis turbūt 0-1 metų, na mano 10 kg. metinukei jau sakyčiau ir trumpokos ir ankštokos, bet dar nešiojam. per mėlinas ištiesines linijas kirpti, dygsniuotas - lenkti. raudoną kraštą susiuti su raudonu, geltoną su geltonu ir t.t. QUOTE(xena @ 2010 10 13, 15:41) sveikos, mamos, o ar jus bandėt siuti sauskelnes su "gusstes" ? (čia tokios papildomos gumytės viduje sauskelnės). man idomu, ar su jom kažkaip geriau? dar pasigirsiu kažkaip neramu, nes nesijaučiu visai "pakalus" šioje srityje as buvau bandziusi, tik mes ju per daug nenesiojom, nors man jos regis turetu geriau sulaikyti viska viduje. QUOTE(xena @ 2010 10 13, 14:41) sveikos, mamos, o ar jus bandėt siuti sauskelnes su "gusstes" ? (čia tokios papildomos gumytės viduje sauskelnės). man idomu, ar su jom kažkaip geriau? dar pasigirsiu kažkaip neramu, nes nesijaučiu visai "pakalus" šioje srityje ne nebandziau apsilankyciau toj pamokelej apie vystyklus, jei buciau Vilniuje ir jei butu galima ateit su vaiku QUOTE(meduolia @ 2010 10 13, 23:36) cia su isiuvais net sitoje temoje jau buvo kalbeta, as buvau idejus pamokele kaip juos isiuti. Papildyta: sorry prisimelavau, cia pirmos temos paskutiniame psl buvau idejus: http://public.fotki.com/juraciuxzx/kaip-siti-siuvus--s/
Gitulia, kokios fainos megztos kelnytės
Aš va tokias esu mezgus keturiais virbalasi, kadangi mezgiau ribsu, tai mezginys labai tamposi, papildomo klyniuko neprireikė. ![]() ![]() o tokias mezgiau savo naujagimei, jau senokai į jas nebetelpa. čia klyniuką truputį platinau ![]() Papildyta: Xena, labai gera nuoroda, kur ilgaklešnės iš megztinio, reikės kada pasibandyt Tiesa, sveikinu, šaunuolė, kad vesi paskaitas mamytėms, taip ir toliau QUOTE(crazy woman @ 2010 10 14, 11:32) dėl kakučių sutinku, tikrai geriau sulaiko, ypač, kai vaikutis skystai kakoja, bet turiu ir vieną minusą atradus Būdama su daukartinėm saauskelnėm, mano mergaitė visad apsisiusiojus būna šlapia priekyje, kaip berniukas, užpakalis visada lieka sausas
man su isiuvais kisenine daug lengviau pasiuti naudojant kantavimo gumyte, valanda gera trunka, be to apkantavus guma niekada neverzia ir nespaudzia isiuvas, nors apgula kojytes gerai, taip kaip kieta tampri guma kuri man dar ir susiraito kiseninese sauskelnese nes ten plonas audinio sluoksniukas naudojamas. Plius vieno mano siuvamo tipo sauskelnes su isiuvais tinka nuo gimimo uzlenkus prieki iki kol reikia naudoti - taigi man tai irgi pliusas, na mano berniukas augo (ir dar vienas gims), praktikos kaip ten mergytem buna - neturiu....bet mano berno uzpakalis irgi slapdavo su bet kokiom sauskelnem jeigu ilgiau laikydavau, nes daugiau prisiusiodavo ir tada visa dregme gerdavosi tolyn uzpakalio link, arba kai sisiukas budavo galingas labai arba kai per plonas sluoksnis....
Papildyta: P.S. man kisenines labiau patinka ne vien del dziuvimo greicio...man patinka jas delioti, viska susikimsti i vidu, paruosti naudojimui.....ir aisku man jas labai lengva pasiuti... QUOTE(gruodinuke @ 2010 10 14, 09:13) Gitulia, kokios fainos megztos kelnytės Aš va tokias esu mezgus keturiais virbalasi, kadangi mezgiau ribsu, tai mezginys labai tamposi, papildomo klyniuko neprireikė. ![]() ![]() o tokias mezgiau savo naujagimei, jau senokai į jas nebetelpa. čia klyniuką truputį platinau ![]() Papildyta: Xena, labai gera nuoroda, kur ilgaklešnės iš megztinio, reikės kada pasibandyt Tiesa, sveikinu, šaunuolė, kad vesi paskaitas mamytėms, taip ir toliau mano rastas kaip kojines toks tankus, kai pradejau megzt maniau, kad tankus turetu geriau laikyti sysiu QUOTE(gruodinuke @ 2010 10 14, 09:13) Aš va tokias esu mezgus keturiais virbalasi, kadangi mezgiau ribsu, tai mezginys labai tamposi, papildomo klyniuko neprireikė. ![]() Grazios ir taviskes kelnytes, labai fainai sueina spalvoti ratukai Leliukui gerai, o vaikstanciam tupinejanciam jauciu vis tiek reiktu klyniuko imegzt, del visa ko, kad vietos daugiau butu Man labiausiai patinka megztu kelnyciu savikaina - 12 lt.
gruodinuke, kokios mielos kelnytės
juračiux, tavo sauskelnės labai gražios aš neturiu tiek daug vienodo "fasono" ačiū už pasidalinimą apie įsiuvas. visgi nebandysiu jų - nes kakutis pas mus neprabėga, o ir aš nemėgstu kai įklotai tabaloja. beje, pašilaičių maximoje vėl mačiau bambukinių rankšluosčių (60 % bambuko, 40 % medvilnės). 130x90 kainuoja 20 lt. nusipirkau ir vėl galvoju - ar įklotams sukarpyt, ar visgi šluostytis QUOTE(xena @ 2010 10 14, 23:51) beje, pašilaičių maximoje vėl mačiau bambukinių rankšluosčių (60 % bambuko, 40 % medvilnės). 130x90 kainuoja 20 lt. nusipirkau ir vėl galvoju - ar įklotams sukarpyt, ar visgi šluostytis panos o Kaune kurioje nors maximoje matete kas tokiu su akcija bambukiniu ranksluosciu??? P.S. o dabar akcija maximoje patalynei...hm...pledai ieina kazin i patalyne??? nes as uzmacius pledus 50 proc bambukas ir 50 medvilne, 1,3x2m... audinys panasus i sintetini flysa is paziuros kai ciupineji, su nuolaida labai pigiai gautusi
O pašilaičių maximoje tai čia tame "trikampyje" prie senukų?
oi kaip ačiū už info apie rankšluosčius, lėksiu vakare į kokią didesnę maximą paieškot
QUOTE(juraciuxzx @ 2010 10 15, 09:10) o dabar akcija maximoje patalynei...hm...pledai ieina kazin i patalyne??? nes as uzmacius pledus 50 proc bambukas ir 50 medvilne, 1,3x2m... audinys panasus i sintetini flysa is paziuros kai ciupineji, su nuolaida labai pigiai gautusi nu faina sedziu visa laiminga, tikrai tiem pledam akcija, kainavo su nuolaida 30 lt, kaip sakiau toks dydis ir sudetis o jau leksiu siuti QUOTE(xena @ 2010 10 15, 13:12) nea nemegztas nesitempia atrodo kad sintetinis flysas, tokia struktura jo. Labai svelnus. Siusiu komplekta kiseniniu sauskelniu, tik isorini sluoksni dar 3 siusiu is plonos medvilnes spalvingo audinuko:) Jau noriu ir grazesniu ir rimciau atrodanciu sauskelniu. ziuresiu kiek iseis. Storis...sakyciau vidutinis, nera labai storas, bet speju nelabai ir brygstantis, sukarpius pakaks ir zigzagu apeiti krastus. P.S. splava kreimine
ir aš jau to pledo noriu
QUOTE(gruodinuke @ 2010 10 15, 14:42) pasirodo tik pas mus Kazlu rudoje tie bambuko pledai nuo 80 nukainuoti iki 50 ir paskui dar prisitaiko 40 proc nuolaida, tai gaunasi 30, o kaune buvau siandien hyper maximoje - jie tvarkingai po 80...ir tik 40 proc nuolaida....va tau ir didmiescio privalumai QUOTE(juraciuxzx @ 2010 10 15, 21:35) pasirodo tik pas mus Kazlu rudoje tie bambuko pledai nuo 80 nukainuoti iki 50 ir paskui dar prisitaiko 40 proc nuolaida, tai gaunasi 30, o kaune buvau siandien hyper maximoje - jie tvarkingai po 80...ir tik 40 proc nuolaida....va tau ir didmiescio privalumai Juraciuk, as lyg nugirdau is jusu, kad tie pledai 100% bambuko ?... Nes ranksluosciai 60/40, tai vis daugiau bambuko.. Nors aisku, kai kaina tokia iseina, tai gal ir majivelniai QUOTE(pamišusidėlaudinių @ 2010 10 16, 00:52) Juraciuk, as lyg nugirdau is jusu, kad tie pledai 100% bambuko ?... Nes ranksluosciai 60/40, tai vis daugiau bambuko.. Nors aisku, kai kaina tokia iseina, tai gal ir majivelniai ne ne 50/50 jie, bet audinys kitoks ne frotas, o frotas ir bryzga labiau, ji reikia kaip reikiant susiusti (geriau jau overloku), arba vidine siule turi likti, tada bus storiau velgi dzius ilgiau...kazkaip palyginus man ta ranksluosti su bambuko veliuru arba kad ir tuo prancuzisku frotu...nelabai suzavejo tie ranksluosciai
sweikos mamytes, gal kuri turite reples spaudems imusti pirktas is www.spaudes.net.lt ir galbut jums jau nebereikia, mielai perpirkciau
ir dar tuo paciu noreciau paklaust gal yra mamyciu gyvenanciu Marijampoleje ir siuvanciu savo maziukams daugkartines sauskelnes, butu faina susitikti,pasidziaugt ir pasirodyti kokiu turime ir pan, as taip pat savo maziu su medziaginem auginu QUOTE(juraciuxzx @ 2010 10 16, 08:28) ne ne 50/50 jie, bet audinys kitoks ne frotas, o frotas ir bryzga labiau, ji reikia kaip reikiant susiusti (geriau jau overloku), arba vidine siule turi likti, tada bus storiau velgi dzius ilgiau...kazkaip palyginus man ta ranksluosti su bambuko veliuru arba kad ir tuo prancuzisku frotu...nelabai suzavejo tie ranksluosciai įklotai iš jų labai geri. nes veliuro gaila tiek sluoksnių lankstyt kad sugertų o šiaip pritariu - verliuras ar frotas - superiniai, vien dėl to kad tempiasi - net gumos gale neįsiuvu. iškarpa siauresnė, aptempia labai gražiai. QUOTE(inesa stanele @ 2010 10 16, 16:56) sweikos mamytes, gal kuri turite reples spaudems imusti pirktas is www.spaudes.net.lt ir galbut jums jau nebereikia, mielai perpirkciau ir dar tuo paciu noreciau paklaust gal yra mamyciu gyvenanciu Marijampoleje ir siuvanciu savo maziukams daugkartines sauskelnes, butu faina susitikti,pasidziaugt ir pasirodyti kokiu turime ir pan, as taip pat savo maziu su medziaginem auginu Na as ne Marijampoleje gyvenu, Kazlu Rudoje - visai netoli
nusipirkau ir as ta pleduka
As irgi nusipirkus turejau.Tai koki menesiuka namie padetas buvo,nes niekaip ranka nekilo jo karpyt
sveikos esamos ir busimos mamytes
ziu, koki puslapiuka radau su daugkartinemis sauskelnemis, meniu pagal sauskelnes suskirstyta, priklausomai koias siut norit ir viskas iliustruota: cia jei gu kas nauja tema kurs butu galima i pirma puslapiuka imesti
gera ten etikete ant to pledo - skalbt negalima
cirkininkai bambuko ir medvilnes pluosto negalima skalbt iskalbiau dziovyklen ikisau ir nieko koks buvo toks yra nebent pasitrauke kelis cm nepermatavau dar. tai kai galutinai isdzius nes is dziovykles dar kiek dregnokas pulsiu karpyti. QUOTE(juraciuxzx @ 2010 10 18, 21:10) gera ten etikete ant to pledo - skalbt negalima cirkininkai bambuko ir medvilnes pluosto negalima skalbt iskalbiau dziovyklen ikisau ir nieko koks buvo toks yra nebent pasitrauke kelis cm nepermatavau dar. tai kai galutinai isdzius nes is dziovykles dar kiek dregnokas pulsiu karpyti. to ir norejau paklaust "ar jau kas bandet karpyt ta pleda ir siut ir skalbt" kazi neturiu as to snapio bet tikriausiai labai gerai liptu su tuo snapiu arne? as kai neturiu to spaudziu aparato o apsisunkinti mamoms irgi kazkaip QUOTE(meduolia @ 2010 10 18, 22:44) to ir norejau paklaust "ar jau kas bandet karpyt ta pleda ir siut ir skalbt" kazi neturiu as to snapio bet tikriausiai labai gerai liptu su tuo snapiu arne? as kai neturiu to spaudziu aparato o apsisunkinti mamoms irgi kazkaip as bandysiu karpyti greitu laiku, tik audinuko dar vieno negavau, pabandysiu ryt su snapiu ta pleduka susegti, pasakysiu kas ir kaip ten:) ir dar reikia mano planuojama virsutini audini iskalbti 90 temperaturoje ziureti kas su juom darosi (mazus gabaliukas atsikirpsiu ir persiskalbsiu, idomu ar blunka spalva ar traukiasi gal dazo o gal nieko panasaus)
va pamatavau pleda - gavosi 182x140.....is 200x130...
na nepamatavau koks buvo pries skalbima tikiu uzrasu ant etiketes, bet po skalbimo 50 ir dziovykles rezultatas toks bet gal dar pakartoti reiktu sita procedura
o geras, as ir shian skalbsiu mazhiaus vystyklus kartu imesiu ir ta pleda
o dziovyklej ant karsto dziovini nu nzn del dazymo tai pas mane toks kakavos spalvos labai neutralus tai neturetu dazyt, toks visai neryskus
mano irgi pats pledas neautralus bet as turiu cia tokiu ideju, jeigu pasiseks igyvendinsiu, man kita medziagyte tikrinti reikia, ar ji nedazo aukstesneje temperaturoje.
Tiesa senos rusiskos flaneles gavau, bet kad nykstuku kepures dazo, net bijau skalbti visa gabala audinio... o bambukinis pledas susisega snapiu, jeigu gerai mokat, man tas snapis net froto nesega ir as jo visai nemegstu...taigi kaip cia pasakius
as irgi snapio nemegau, turejau viena pabandymui nusipirkus, gal kam padovanojau
o is kur ta flanele? is kokio tashko?
As siuvau is to bambukinio sauskelnes,tai specialiai lipuku nedejau(spaudziu aparato neturiu
QUOTE(meduolia @ 2010 10 19, 14:04) as irgi snapio nemegau, turejau viena pabandymui nusipirkus, gal kam padovanojau o is kur ta flanele? is kokio tashko? SM flanele radau tiesiog medziagu likuciu temoje paklausiau ar kas turi senos rusiskos flaneles uzsilikusios...bijau skalbt nes is gabalelio tokia medziagos skiautele-zaisliuka siuvau ir rankom skalbiau...nusidaze viskas...
as irgi isskalbiau ir isdziovinau ta pleda zhodziu mano pastebejimas toks, kad nusieme tas pukelis visas ir liko labai grazi medziaga
is tokios pat medziagos turiu sauskelnes va tokios http://www.eko-sauskelnes.lt/sauskelnes/ba...to-sauskelnes-v nu tip top medziagele tik spalva skiriasi, sheip geros sauskelnes shitos, dziaugiuosi kad ta pleda pirkau, jei neiseis sauskelnes del mano ribotu gabumu siuti tai prisidarysiu tuzina iklotu dar savo vyreliui sakau, davai paimam du pledus:" kam tau reike, koshe virsi??"
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|