Nėštumas buvo ilgai ilgai lauktas. Jau nebegaliu suskaičiuot kiek pelno atnešiau nėštumo testus gaminančioms kompanijoms per tuos ilgus 10 laukimo mėnesių
Taigi pagaliau pastojau
Šiek tiek aprimus emocijoms nutariau ir aš aprašyt savo gimdymą.
Nėštumas buvo ilgai ilgai lauktas. Jau nebegaliu suskaičiuot kiek pelno atnešiau nėštumo testus gaminančioms kompanijoms per tuos ilgus 10 laukimo mėnesių Taigi pagaliau pastojau
Saunuole, vinga!! Tikra milzinuka mazytej gimdutej uzauginai! Aukit diduciai ir sveikuciai
Dar pries pradedama skaityti si posta pamasciau, kad jau taip stipriai, kaip pries nestuma, nebesigraudinu skaitydama gimdymo istorijas
Šaunuolė vinga, šaunuolis ir jos milžinukas...reikia Lietuvai stiprių drutų vyrų
![]() o aš visiškai prakiurus..žliumbiu ir žliumbiu.......kaip man viskas gražu.....
Sveiki,
registruokitės į gruodžio mėnesio gimdymo istorijų konkursą! Visos šį mėnesį (nuo 12 01 iki 12 31) paskelbtos gimdymo istorijos gali dalyvauti konkurse, kuriame galite laimėti firminę supermama.lt kuprinę! Užsirašykite į sąrašiuką Konkurso temoje va čia sėkmės!
labai graži istorija, man net ašarele išspaude...
Aukit dideli ir kas svarbiausia sveiki...
Nu va gražiausia, graudint tikrai nenorėjau
Sveikinu mamytę ir
Sveikinu su sunelio nuostabiu atejimu i si pasauli.
Susigraudinau beskaitydama, nes radau panasumu su savo laukimo ir gimdymo istorija. Ir labai maloniai nustebau, kad musu abieju sunu ugiai 55cm, o svoris tik skiriasi 70g. Stiprybes Jums ir sveikatos.
Didziausi sveikinimai MAMYTEI JA ja tapus
Saunuole Vinga ,aukit sveiki ir dideli
Vinga, nuostabi tavo istorija...pati prisiminiau (taip isijautusi skaiciau) savo nestumo testo istorija...Svikinu susilaukus nuostabaus kudikelio issvajoto
Giedruciuk, o kokia tavo testo istorija? Įdomu
Graži istorija
na man ir ašarėlė nuriedėjo.aukit sveikučiai.
kokia graži istorija, o tiek daug būsimų mamų su baime laukia savo gimdymų
Super istorija
Vinga,
Labai graži istorija
Dziugu, kad pagaliau sulauket savo mazucio
Labai grazi istorija, sekmes jums
Visada maniau, kad katę name būtinai reikia turėti
grožis tas mūsų pasaulis
|