Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gal į užsienį gyventi ?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaiką auginu viena
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
DolceGabana
Sveikutes! Priimkit ir mane,jei dar nevelu sad.gif seniai svajoju apie tai. Turiu dukrele 11metu. Bet as is Kauno 4u.gif
besika
QUOTE(DolceGabana @ 2010 04 29, 14:33)
Sveikutes! Priimkit ir mane,jei dar nevelu sad.gif seniai svajoju apie tai. Turiu dukrele 11metu. Bet as is Kauno 4u.gif
*

4u.gif sveika,taip,mums kaip tik truksta ketvirtos mamytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
parasiau i a/z
Arikana
Labas, pasiskaičiau jūsų temelę. Šaunuolės mamytės, kad taip šauniai sumąstėte. Tikiuosi jums pasiseks. Ir būtinai, kai tik turėsit galimybę, praneškit kaip sekėsi bigsmile.gif
MilliVanilli
Sveikos mamos,šaunuolės esat kad nebijote rizikuoti.Palaikau jus 100%,tik norėčiau sužinoti į kokią šalį galvojate vykti?Ir ar kalbate angliškai ar nors viena iš jūsų vairuojate?Nes jei vyktumėt į Angliją galbūt galėčiau padėti dėl darbelio,Colchester mieste,dėl NI,vaikams dėl mokyklų,dėl pašalpų,tik jau apgyventint mamytės tai sorry tikrai neturėsiu kur ax.gif biggrin.gif Na jei nors kiek domina klauskit,atsakysiu. smile.gif

Viktute
Sveikos,
ir as jau galvoju apie emigracija.. Esu "smulki verslininke", viena auginu du 5-mecius, alimentai mokami sunkiai... paskola bankui, komunalines, maistas, darzelis, transportas ir kt. - visa tai reikia moketi cia ir dabar. Skolos jau yra, nors ir dirbu.
Vaziuociau i UK, nes ten turiu kelias drauges, ten jau esu buvusi, kalbu angliskai ir zinau, ka ten dirbciau, mano vaikai angliskai supranta. Kiek man sake, UK, jei vienas augini vaikus ir susergi tau atsiuncia darbuotoja, kuris nemokamai tavo ligos metu pasirupins tavo vaikais... mistika kazkokia... bet dar nezinau kada susiruosiu, nes cia lieka mociute, kuria turiu pasirupinti, tad dar nieko konkretaus nezinau.
mama_x2
sveikos.
as birzeli zadu imt atostogas ir menesiui i olandija keliaut su draugu. jis dirbs, mes su maziuku apsiziuresim. jei is vienos algos pavyksta pragyvent (siuo metu ,,pramusineja" darba broliene), tai gryztu, tvarkaus atleidima is darbo ir kuriames ten. kadangi vaikui 3,5 m tik - nedirbsiu bent kelis menesiuis, kol adaptuosis vaikas. taigi, kaip ir variantas butu pasiziurejus kuriam mieste apsistosim, kad priglaust kelis vaikus - gi vistiek dienos begs su lialium biggrin.gif
saulyte1985
sveikos mamytes.as taip pat emigruoju is lt i airija.vaziuoju pas viena mamyte su kuria susipazinau per sm.jau si sekmadieni isskrendu.gal kuri noretu prisijungti butu linksmiau ir vaikucius padetume priziureti viena kitai:)jei ka rasykite i az.
-NONA-
Labutis supermamytes,jungciausi is as i jusu bureli,jei priimsite. 4u.gif Situacija pas mane,tokia kaip ir pas jus sunk isgyvenimo prasme,nors siuo metu esu dirbanti.Vienai kazkur vykti baisu ,su grupele mamyciu butu drasiau :4 siuo metu taip pat narsau internete ir jieskau visokiu galimybiu isvykti.Gal kartu pavyktu igivendinti sia galimybe.Turiu suneli 4.5 metu bet pradziai vykciau be jo,manau butu lengviau. 4u.gif
Violetikas
Sveikos, mano situacija labai panaši į daugelio smile.gif jau seniai galvoju apie išvažiavimą, bet viena su dviem vaikais nelabai galiu išvažiuoti. Esu kauniete, vaikai beveik 9 ir beveik 4 metų.
Laisvai kalbu ir rašau angliškai, tai manau, kad darbą rasčiau. Norėčiau išvažiuoti į Angliją. Gal yra mamų, kurios irgi nori išvažiuoti ir turi kontaktų Anglijoj? T.y. kad bent jau gyvenamasis plotas jau būtų nuvažiavus? Man labai patiko čia iškelta idėja dėl bendros namo nuomos ir vaikų priežiūros. Manau, kad taip gyventi būtų labai patogu.
kristyyynyte
sveikos , mano mintyse smezuoja planai kitamet isvykti i UK padirbet kokiems pradziai 4 - 5 men . As turiu du vaikus , ju pradziai nesivezciau , jie liktu LT. Ar kas is jusu yra vaziavusiu i uzsieni ir vaikus palike seneliams ? Nes man sunku isivaizduoti realiai ,kaip as be ju busiu ,o jie be manes verysad.gif . Ir dar girdejau ,kad laikinai paliekant vaikus , pvz seneliams reikia skirti laikinaja globa ..ar kazka panasaus g.gif g.gif
SquezeeHRD
sveikos as planuoju rugseji isvaziuot i uk, colchesteri dirbt ir gyvent, draugu pazystamu ten neturiu, gal kas noretu jungtis i bendra buri kartu vaziuoti? nama kelioms nuomotis butu pigiau, apie 400-450svaru ir pigiau..vaiku neturiu.. 4u.gif jei ka rasykit kooperuosimes.. drinks_cheers.gif
ernestitac
sveikos , smagu kad vis daugiau atsiliepia 4u.gif manau reikia susiorganizuoti mita susipazinti apkalbeti ir t.t gal sulom varijantus kada kam patogiau ir susitinkam? nes gyvas pokalbis yra kitaip smile.gif nes as vis neprarandu vilties susibendrauti su bent jau 3 ar 4 mamom su kuriomis galetume vykti i uzsieni 4u.gif tada tikrai apsimoketu rizikuoti tongue.gif
kristyyynyte
Ir as noriu , bet maze mano dar per maza.... kt met ieskosiu kontaktu bent sezonui pradziai.
ninoo
Nu mamytes jus cia super sugalvojot thumbup.gif pati visada buvau pries "ieskotojus gero gyvenimo", nes maniau kad ir cia galima gyventi neblogai jei dirbi o ne durniu valioji, bet prasidejus krizei situacija pasikeite, o kai man gime ketvirtas vaikas ir valstybe pasake, kad man nepriklauso jokios pasalpos, net tie 52lt vaikui doh.gif nes "perdaug uzdirbu", tai jau truko kantrybe! Ir tada supratau, kad turiu 2-3 metus pakeisti gyvenima (kol vaiko prieziuros atostogos ir nereikia rezikuot karjera) ir ieskoti laimes kitur. Nes cia niekam neidomu, kad is tu "daug" reikia sumoketi namo nuomos mokesti (aciu dievui nepasiemiau paskolos bustui per "buma") uz paslaugas susimoket ir t.t. o dar exo skolos, nors nedideles bet labai juntamos kiekviena menesi verysad.gif
Drauge dabar isvyko i Norvegija dirbti, tai bando pramusti info ten del soc. garantiju, nes kaip suprantu mano atveju tai pagrindines pajamos butu ne LT.
Gal kas zino situacija sioje salyje "is arciau" ar planuoja vykti? ax.gif
besika
4u.gif sveikutes-visos
ERNESTUK,tau 4u.gif uz tokia temele,seku ja pastoviai,ir smagu,kad ledai pajudejo.nes kuris laitas nuvo,,štilis".
as-viena is tu-kuri planavo vykti,ir pritare siam projektui,bet nutiko taip,kad gavau darba Olandijoj,ir laiko buvo nedaug apsispresti...siuo metu-jau 3savaites,kaip gyvenu ir dirbu olandijoj.isvykau be vaiku,jie liko pas senelius.na,vasarai.o po to-nzn unsure.gif ,jauneliui siais metais -i pirma klase,i mokykla jau uzrasytas,lietuvoj.as grysiu atostogu rugpjucio gale,tada deklaruosiu isvykima-kad niekas cia-Lietuvoj,manes nerusytu.
na,kaip sekasi-vienu zodziu-neblogai.kol kas viskuo patenkinta,ir darbu,ir gyvenimo salygom ir kokybe.pragyvenimas-cia-pigus,minimali alga-1050eur-irankas,atsk.mokescius,draudima/i men.,bet skaiciuojama savaitem,kaip ir visur uzsieni,tai gaunasi +-250eur.,sunku paskaiciuot,nes dirbu tik 2 pilnas savaites,tai pirma-300eur/i rankas,atskaicius visus mok,ir busto nuoma,antra 200eur.nes maziau valandu,kaip bus sekancia-nzn.maistui cia uztenka apie 20-30eur/sav.
ir,kol dar begavau SOFInr-(tai tas pats,kaip asm,ir sodros nr),mes esam priristos prie agenturos.bet,antradieni vykstu i ofisa,gal jau bus sofi,tada-i banka,kortele uzsisakyti,tai uzilgs iki jos gavimo-apie 1-2sav.o tada-as jau galiu legaliai dirbti ir nuomuotis-be agenturos pagalbos,ir gauti gerokai didesni atlyg.uz ta pati darba.
panasiai taip yra visur uzsieni.zinokit-kol neturesit doku-cia-sofi,anglijoj-kitaip vadinasi-bus labai sudetinga issinuomuoti,reiks zmogaus,agenturos,kuri suteiktu adresa ir garantuotu uz jus.tik isvykus supratau-isitvirtinti-nera taip paprasta,kaip galvojau... unsure.gif reikia laiko ir pastangu.bet zinau viena,niekada negrysiu gyvent ir dirbt i lietuva pastoviai. cool.gif jei turit klausimu-klauskit.ERNESTUK,bandziau tau dasiskamnbint,bet pasako,kad saskaita tuscia.imesiu i a/z savo olandiska nr. mirksiukas.gif
lynn
QUOTE(ernestitac @ 2010 03 13, 21:42)
Sveikos vienišos mamos , gal yra norinčių prisijungti prie manes ir apsvarstyti ga
limybę važiuoti gyventi į užsienį? gal yra tokių kurioms netik tenka vaiką vienai auginti bet dar  ant jūsų ir skolos (paskolos,lizingai ir kt ) paliktos exs ?
Aš kreipiuosi į tas kurios jau neturi įdejų ir vilties kaip išgyventi o skolų laiškai eina ir eina ....
Aš pati esu vieniša mama ir su skolom , mano vienintelis šansas išgyventi tai susirasti tokio pat likimo draugių ir važiuoti iš lietuvos ,turiu minčių ką su skolom daryti bet dar ties šita vieta renku tam tikra info ir nenorių skelbti viešai apie tokius dalykus kalbėčiau tik asmeniškai.
  Norėčiau kad atsilieptu tik tos kurioms iš ties yra sunku ....
*

sveikute, labai pazystama situacija... skolos skolos skolos skolos... tik tiek kad as jau tai padariau - jau 2 savaites as uzsienyja biggrin.gif sakiau taip - vasara padirbsiu ir jei pamatysiu kad cia yra geriau negu lt rudeni pasiimsiu savo mazyle, jei ne - teks grist. kolkas galiu pasakyti tiek - dirbdamas juodziausius darbus uz minimuma gali pilnumoj issilaikyti. aisku be prabangos bet ir be skolu mirksiukas.gif o siaip - pagyvensim - pamatysim kaip cia viskas is tikro. dirbti tikrai reikia, tik cia uz tai moka thumbup.gif
Pelyte@
QUOTE(lynn @ 2010 06 13, 19:19)
sveikute, labai pazystama situacija... skolos skolos skolos skolos... tik tiek kad as jau tai padariau - jau 2 savaites as uzsienyja  biggrin.gif  sakiau taip - vasara padirbsiu ir jei pamatysiu kad cia yra geriau negu lt rudeni pasiimsiu savo mazyle, jei ne - teks grist. kolkas galiu pasakyti tiek - dirbdamas juodziausius darbus uz minimuma gali pilnumoj issilaikyti. aisku be prabangos bet ir be skolu  mirksiukas.gif  o siaip - pagyvensim - pamatysim kaip cia viskas is tikro. dirbti tikrai reikia, tik cia uz tai moka  thumbup.gif
*

o kaip vaikutis, kazkam palikote?
anglu kalbos zinios turbut turi buti geros... blush2.gif
dubcike
sveiktes, as kaip ir visos cia esancios prispausta bedu noriu isvaziuoti i uzsieni. Tik va beda - vienai ir baisu ir neturiu nei pas ka, nei kur vaziuoti. Tad gal atsiras kokiu mamyciu turinciu rimtu planu ir pasiulymu. Gerai butu susikoperuoti bent kelioms ir pabandyti kazka padaryti.
Pati as esu kauniete, auginu 2 metuku sunu, trumpam galeciau ji palikt gal su mociute, o po to jau kaip nors gal kartu. Na zodziu jei pavyktu isitvirtinti tai ir butu galima planuoti kazka i prieki.
Tikiuosi atsiras bendraminciu 4u.gif

dubcike
kodel cia taip tylu, ar jau visos mamytes isvazinejo g.gif
Pelyte@
tikrai, kur visos dinge? user posted image
ernestitac
atsiprasau kad biski prapuolus buvau , tai kaip ir sakiau reikia organizuotis mita ir kalbetis nes kitaip cia tusti zodziai ir veiksmai gaunasi , eigu ka mano brolis jau isvaziavo ir po savaites jau susirado darba 4u.gif ir labai patenkintas tongue.gif rasykit i az susiskambinsim ir susiorganizuosim mirksiukas.gif pradzei reiktu lietuvoje pasibendrauti o poto jau ir keliauti biggrin.gif nes cia biski gaunasi kad norim norim bet nelabai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(besika @ 2010 06 12, 21:01)
4u.gif sveikutes-visos
ERNESTUK,tau 4u.gif uz tokia temele,seku ja pastoviai,ir smagu,kad ledai pajudejo.nes kuris laitas nuvo,,štilis".
as-viena is tu-kuri planavo vykti,ir pritare siam projektui,bet nutiko taip,kad gavau darba Olandijoj,ir laiko buvo nedaug apsispresti...siuo metu-jau 3savaites,kaip gyvenu ir dirbu olandijoj.isvykau be vaiku,jie liko pas senelius.na,vasarai.o po to-nzn unsure.gif ,jauneliui siais metais -i pirma klase,i mokykla jau uzrasytas,lietuvoj.as grysiu atostogu rugpjucio gale,tada deklaruosiu isvykima-kad niekas cia-Lietuvoj,manes nerusytu.
na,kaip sekasi-vienu zodziu-neblogai.kol kas viskuo patenkinta,ir darbu,ir gyvenimo salygom ir kokybe.pragyvenimas-cia-pigus,minimali alga-1050eur-irankas,atsk.mokescius,draudima/i men.,bet skaiciuojama savaitem,kaip ir visur uzsieni,tai gaunasi +-250eur.,sunku paskaiciuot,nes dirbu tik 2 pilnas savaites,tai pirma-300eur/i rankas,atskaicius visus mok,ir busto nuoma,antra 200eur.nes maziau valandu,kaip bus sekancia-nzn.maistui cia uztenka apie 20-30eur/sav.
ir,kol dar begavau SOFInr-(tai tas pats,kaip asm,ir sodros nr),mes esam priristos prie agenturos.bet,antradieni vykstu i ofisa,gal jau bus sofi,tada-i banka,kortele uzsisakyti,tai uzilgs iki jos gavimo-apie 1-2sav.o tada-as jau galiu legaliai dirbti ir nuomuotis-be agenturos pagalbos,ir gauti gerokai didesni atlyg.uz ta pati darba.
panasiai taip yra visur uzsieni.zinokit-kol neturesit doku-cia-sofi,anglijoj-kitaip vadinasi-bus labai sudetinga issinuomuoti,reiks zmogaus,agenturos,kuri suteiktu adresa ir garantuotu uz jus.tik isvykus supratau-isitvirtinti-nera taip paprasta,kaip galvojau... unsure.gif reikia laiko ir pastangu.bet zinau viena,niekada negrysiu gyvent ir dirbt i lietuva pastoviai. cool.gif jei turit klausimu-klauskit.ERNESTUK,bandziau tau dasiskamnbint,bet pasako,kad saskaita tuscia.imesiu i a/z savo olandiska nr. mirksiukas.gif
*

sveika na labai malonu kad jau tu uzsieni , tikrai dziaugiuosi uz tave tai jai gali tai nr savo atsius ar pati pasuk thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(dubcike @ 2010 06 15, 23:10)
sveiktes, as kaip ir visos cia esancios prispausta bedu noriu isvaziuoti i uzsieni. Tik va beda - vienai ir baisu ir neturiu nei pas ka, nei kur vaziuoti. Tad gal atsiras kokiu mamyciu turinciu rimtu planu ir pasiulymu. Gerai butu susikoperuoti bent kelioms ir pabandyti kazka padaryti.
Pati as esu kauniete, auginu 2 metuku sunu, trumpam galeciau ji palikt gal su mociute, o po to jau kaip nors gal kartu. Na zodziu jei pavyktu isitvirtinti tai ir butu galima planuoti kazka i prieki.
Tikiuosi atsiras bendraminciu  4u.gif
*

sveika mano vaiko amzius panasus biggrin.gif
DOLRIN
Sveikos as ir zadu is cia nesti skudurus nes jau dakase viskas doh.gif bet dar teismai prasidejo del mergaites bet manau po puses metu viskas pasibaiks,skambinau y agentura bet labai dideli pinigai vien agenturai 2 tukstanciai,dar kelione ir pragyvet vestis maziausei 3 tukstantuku reike,per ka tai nelabai yra isvaziuot bet tikrai zadu is cia denkt,beto mergaite mama pasilieka nes darbas sutampa su darzeliu,zadu palikt mama globa,gal kuri is jusu ka girdejus apie tas globas,kad mano mama ja augydama gautu pinigeliu kol as busiu isvykus nors ir taip siusciau kaskiek,nes ir darzely ais jau nuo rugsejo mokesciai dasides,aisku as netsisakysiu vaiko rastiskai bet kaska girdejau,kag galima kaskurem laikui taip padaryti smile.gif
dubcike
*

[/quote]
O gal dar ir is Kauno esi? 4u.gif
DOLRIN
[quote=dubcike,2010 06 30, 20:33]
*

[/quote]
O gal dar ir is Kauno esi? 4u.gif
*

[/quote]
cia manes klausei tai as ne is kauno smile.gif
dubcike

*

[/quote]
as klausiau "ernestitac" biggrin.gif
O siaip pas mane irgi panasi situacija kaip ir pas tave, kol kas iki teismu tik nepriejom, bet..... 4u.gif
DOLRIN
[quote=dubcike,2010 07 01, 20:54]
*

[/quote]
as klausiau "ernestitac" biggrin.gif
O siaip pas mane irgi panasi situacija kaip ir pas tave, kol kas iki teismu tik nepriejom, bet..... 4u.gif
*

[/quote]
taiva as siandien is teismo jau gavau dokumentus smile.gif neaisku kada cia viskas uzsibaiks,dar negaliu niekur isvaziuot
dubcike
taiva as siandien is teismo jau gavau dokumentus smile.gif neaisku kada cia viskas uzsibaiks,dar negaliu niekur isvaziuot
*

[/quote]

As irgi kolkas negaliu niekur vaziuot, kai bus issprestas klausimas del vaiko, tada bandysiu kelt sparnus, nes nebeimanoma toj Lietuvoj isgyventi
ernestitac
sveikos as irgi laukiu teismo tai kad irgi taip greit negaliu isvaziuoti del to ir ieskausi paneliu su vaikais nes yra laiko pasibendrauti susidraugauti , o as pati esu is vilniaus :)tai galetume kazkaip susitikti ax.gif 4u.gif
dubcike
QUOTE(ernestitac @ 2010 07 04, 22:04)
sveikos as irgi laukiu teismo tai kad irgi taip greit negaliu isvaziuoti del to ir ieskausi paneliu su vaikais nes yra laiko pasibendrauti susidraugauti , o as pati esu is vilniaus :)tai galetume kazkaip susitikti  ax.gif  4u.gif
*

butu labai smagu. Tika kad mes ne taip daznai Vilniuje bunam, bet kazkokiu budu butu galima sugalvot ax.gif 4u.gif
Kiurtė
Jungiuosi ir as prie jusu svaju isvykti 4u.gif Jau gera pusmeti siuntineju savo cv per eures tinklapi..tyla.Aisku, turiu didziuli minusa-nekalbu angliskai unsure.gif ,nes musu Marijos zeme pries 15metu buvo kazkaip keistai kalbiniais "regionais"suskirstyta,pvz.,pas mus 1oji uzsienio k.buvo vokieciu doh.gif , antroji-rusu. Tai ka man db su ta vokieciu daryti blink.gif Aisku, gal butu imanoma ir angliskai bent pagrindus ismokti, bet...dziaugiuosi siemet universiteta pagaliau baigus, o kai namie du ugteleje vaikai ir darbas-namai-namai-darbas..Zodziu, be anglu k.-ne is vietos, o sveicarai kol kas neisileidzia cool.gif
Gal yra ir daugiau vienisiu, panasioj situacijoj atsidurusiu?.. 4u.gif
Rojus26
QUOTE(ernestitac @ 2010 07 04, 22:04)
sveikos as irgi laukiu teismo tai kad irgi taip greit negaliu isvaziuoti del to ir ieskausi paneliu su vaikais nes yra laiko pasibendrauti susidraugauti , o as pati esu is vilniaus :)tai galetume kazkaip susitikti  ax.gif  4u.gif
*

Sveika, esu is VLN,ir tom paciom problemom kaip tu ir daugelis cia rasanciu.
Mintis apie gyvenima uzsienyje rezgu jau seniai. Pati esu dirbus JAV. Zinau ka reiskia buti emigrante, gyventi ir dirbti toli nuo namu.... bet verta!
Siuo metu vyksta teismas del skyrybu , todel negaliu planuotis isvykimo laiko.
Auginu 4 metu mazyli. paciai pradziai galeciau palikti i LT.

Labai noreciau susitikti ir gyvai bendrauti su bendramintemis ax.gif 4u.gif
mirksiukas.gif
Gunda
Jungčiausi ir aš prie Jūsų, nes karts nuo karto pagalvoju apie išvykimą iš LT į UK. Čia nebematau ateities. Skolos, nuomojamas būstas, bandymas išgyventi, kova už būvį - pavargau taip gyventi. Žinau, kad ten taip pat ne pyragai ir gal didesnė kova už būvį, bet bent jau valdžia taip nežlugdo žmonių. Deja, anglų kalbos turiu tik pagrindus. Bandau skaityti angliškas knygutes, esmę suprantu. Truputį pagerėjus finansinei situacijai rudenį planuoju intensyviai mokytis anglų kalbos.
ernestitac
QUOTE(Rojus26 @ 2010 07 06, 14:45)
Sveika, esu is VLN,ir tom paciom problemom kaip tu ir daugelis cia rasanciu.
Mintis apie gyvenima uzsienyje rezgu jau seniai. Pati esu dirbus JAV. Zinau ka reiskia buti emigrante,  gyventi ir dirbti toli nuo namu.... bet verta!
Siuo metu vyksta teismas del skyrybu , todel negaliu planuotis isvykimo laiko.
Auginu 4 metu mazyli. paciai pradziai galeciau palikti i LT.

Labai noreciau susitikti ir gyvai bendrauti su bendramintemis ax.gif  4u.gif
mirksiukas.gif
*

as irgi kolkas negaliu konkreciai zinoti kada unsure.gif tai gal sulome laikus kada kam iseitu susitikti ir surasim bendra laika .
trumpiau sakant as siulau kita savaite 4u.gif man tinka visos dienos nes iseigynes.
TAI KA KAS JUNGIASI PRIE MITO SILIKIT LAIKA IR VIETA 4u.gif
denyxe
Sveikos merginos..

na, niekad netikejau, kad uzklysiu i tokias temas, ir, tuo labiau, rasysiu..

taigi.. nusprendziau, kad reikia kazka keisti savo gyvenime.. turiu vyra kolkas, mergaite 1,5 metuku.. nuo 4 menesiu isejau dirbt, vyras liko namie.. finansiskai taip apsimokejo labiau.. nes nebutume isgyvene, jei buciau pasilikusi namuose.. taigi. dirbu administracini darba, taciau net negaunu 1000 i rankas..

zodziu.. kaip kilo mintis apie uzsieni? su vyru noriu skirtis.. istekejau "del vaiko", meiles nebuvo.. dabar gyvenam tiesiog kaip kambariokai.. galeciau iseit pas mama, taciau aps ja nera patogumu, ir ji bando mano gyvenima kontroliuot.. be to.. reikia pinigeliu..

taigi, noriu islekt kazkur.. mastau apie airija.. tik va.. bijau su vaiku vykti.. aplamai, kol zengiu zingsni - daug laiko praeina.. dar pats didziausias baisumas - anglu kalba jau 5 metus nenaudojama.. nemokejau jos tobulai, todel reiktu pasimokint vel..

tiesa.. ar siuo metu vaiko isvykimui reikalingas tevo sutikimas?
Papildyta:
Tiesa... galbut cia yra siaulieciu? smile.gif
Dinulia
Sveikos, situacija pas mane tokia, kad pradedu svarstyt, kaip cia isjudet... Turiu du berniukus, beveik 3 ir 4 metu. Palikti ju niekur negalesiu, gyvenu vos uz VLN, vairuoju, tai susuitikt sostinej butu neproblema... Reik daug ka apsvarstyt, bet reik pradet, nes pats akmuo nepajudes, rudeni noreciau isvaziuot... Mamytes, jungiames, kalbos puikiai nemoku, bet prasikalbeciau, manau. Siemet baigiau univera, bet gyvent cia mums nelabai yra kur, vien is atlyginimo, jei ir susirasciau darba, sunkiai 3 prasisuktum: darzas, nuoma, komunelines... doh.gif

Reik susipazint bent pradziai. Galiu bet kada, daba esu laisva 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(denyxe @ 2010 07 10, 11:59)
Sveikos merginos..

na, niekad netikejau, kad uzklysiu i tokias temas, ir, tuo labiau, rasysiu..
taigi.. nusprendziau, kad reikia kazka keisti savo gyvenime.. turiu vyra kolkas, mergaite 1,5 metuku.. nuo 4 menesiu isejau dirbt, vyras liko namie.. finansiskai taip apsimokejo labiau.. nes nebutume isgyvene, jei buciau pasilikusi namuose.. taigi. dirbu administracini darba, taciau net negaunu 1000 i rankas..
zodziu.. kaip kilo mintis apie uzsieni? su vyru noriu skirtis.. istekejau "del vaiko", meiles nebuvo.. dabar gyvenam tiesiog kaip kambariokai.. galeciau iseit pas mama, taciau aps ja nera patogumu, ir ji bando mano gyvenima kontroliuot.. be to.. reikia pinigeliu..
taigi, noriu islekt kazkur.. mastau apie airija.. tik va.. bijau su vaiku vykti.. aplamai, kol zengiu zingsni - daug laiko praeina.. dar pats didziausias baisumas - anglu kalba jau 5 metus nenaudojama.. nemokejau jos tobulai, todel reiktu pasimokint vel..
Papildyta:
*

Tevo sutikimas nereikalingas ax.gif
denyxe
niu, o siauliuos niekas neorganizuoja pasimatymo? ax.gif smile.gif
Kiurtė
Man taip pat iki didmiesciu 200-300 km doh.gif Bet kita savaite planuoju i Moletus pas teta nulekti, o ten Vln.ranka pasiekiamas thumbup.gif Tik turiu dar viena problemele...dirbu m-kloje, todel turiu siokiu tokiu isipareigojimu unsure.gif Manau, savo isvykima galeciau planuoti tik nuo pavasario verysad.gif Taciau musu susitikimuose-pasitarimuose labai noreciau dalyvauti-aktualu man tai mirksiukas.gif
Kiurtė
QUOTE(denyxe @ 2010 07 10, 22:27)
niu, o siauliuos niekas neorganizuoja pasimatymo?  ax.gif  smile.gif
*

Jei pavyks man sudalyvauti susitikime vln.,tai po to vaziuosiu iki Seduvos.Galeciau pabuti gandonesiu ir Siauliuose ax.gif
Gunda
Ir aš jungiuosi prie vilniečių susitikimo 4u.gif Kada, kur..?
dubcike
O ka kaunietes galvoja? smile.gif
denyxe
Sveikos..

Na, man idomu, o tai jus, vilnietes, ka konkreciai galvojate? vaziuot siaip, ne per firma, tiesiog visos kartu?
Kiurtė
QUOTE(denyxe @ 2010 07 12, 14:59)
Sveikos..

Na, man idomu, o tai jus, vilnietes, ka konkreciai galvojate? vaziuot siaip, ne per firma, tiesiog visos kartu?
*

As manau, kad vaziuoti taip "ant durniaus" mazu maziausiai neatsargu.O mes esam ATSARGIOS cool.gif Todel tam ir reikalingi tie susitikimai, kad aptartume visus imanomus, o svarbiausia-saugiausius variantus ir surastume kad ir menka, bet pradzia bigsmile.gif O kadangi mes kol kas tik snekam, bet nedarom, tai kai tik busiu pavilnej-parasysiu valanda ir vieta-kas nores, tas prisijungs.Juk ne zodziais-darbais Tevyne mes mylim wub.gif [COLOR=yellow]Nors ta tevyne musu dabar mylet ir neistengia[COLOR=yellow] verysad.gif
Pelyte@
Jei kas domites Anglija, cia idomiai aprasomos islaidos

http://www.anglija.lt/aktualijos/nauja_tem...as_londone.html

vienam zmogui - savaitei pragyventi Londone reikia maždaug 130 – 160 svarų. Jei keliese nuomotis nama, manau pigiau, jei keliese dirba, o viena priziuri uki, vaikus, dar geriau, kol visos atsistos ant koju...
kristyyynyte
QUOTE(denyxe @ 2010 07 10, 10:59)
Papildyta:
*

Kiek draugiu emigravo , tevo sutikimo nereikejo 4u.gif

Sveikos , as irgi minty audziu pavasari vaziuot i UK , nes iki pavasario man dar sodra mokes .Kazkada esu jau ten buvusi , pries 10 m braskynuose ,brokoliuose... bet dabar noreciau i koki nors fabrika , kad butu darbas valandinis ax.gif
Turiu du vaikus 5.5 m ir 1.2 m bet abu pradziai palikciau LT kol ten isikurciau ,isidirbciau ,prasimusciau.
Ar yra kas pavasari prisijungtu ? 4u.gif kalba moku tik tiek ,kad galeciau susikalbet , beje pries 10 m skridau visiskai viena kaip pirstas - rankoje turedama tik lapuka su adresu ( man tada buvo 20 m) , ir nieko , nepasimeciau mirksiukas.gif
violka
Sveikos stipruolės 4u.gif
Paskaičiau ir apsižavėjau jūsų drąsa, mano šeimoje panaši situacija, bet tik finansine prasme, daug kabo skolų bankams ir kredito bendrovėms, esmė tik kad su vyru kol kas tfu tfu tfu viskas normaliai smile.gif dėl sunkios padėties finansinės vyras jau išvyko užsienin verysad.gif pamažu kapstomės, tačiau labai labai sunku emociškai.............
TODĖL VISOMS KURIOS IŠVYKSIT SAKAU, BŪTINAI IŠ KARTO IMKIT VAIKUS KARTU, TAI BUS IR DIDESNIS STIMULAS STENGTIS, IR DVASINĖ RAMYBĖ JUMS IR VAIKAMS, PATIKĖKIT MANIM, NORS AŠ IR NEBUVAU PALIKUS VAIKŲ, TAČIAU JŲ TĖTIS KASKART IŠVAŽIUODAMAS AŠARĄ BRAUKIA, TAI KĄ KALBĖT APIE MAMOS ŠIRDĮ......
SĖKMĖS JUMS VISOM 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ernestitac
labai man retai gaunasi cia apsilankyti tai duodu savo skype ernestita25 kas rimtai masto planuotis kelione i uzsieni tai susirasom per skype koks skirtumas koks miestas yra telefonai galima bus ir tel pagalba pasibendrauti nes susitikima nelabai gaunasi susiorganizuoti , na as sia savaite galiu treciadieni, ketvirtadieni, penktadieni jeigu kam tinka tai rasykit kada jums tiktu per sias dienas ax.gif nes reikia judeti i prieki g.gif
Acolyte
Sveikos 4u.gif

kokios šaunios mamytės, kad taip organizuojatės, lenkiuosi jums žemai ir tikiuosi, kad pavyks.
Mano padėtis dar kolkas nėra bloga, kažkaip su dukrele verčiamės ir išgyvenam, bet kiekvieną dieną ar net valandą mastau apie geresnio gyvenimo ieškojimą, norėtųsi ne tik maistui ir buto išlaikymui dirbi unsure.gif
Norėčiau ir aš prisidėti ir surizikuoti išvykti, tik kad kalbos aš nelabai moku, truputi savamokslė esu, suprasti tai gana nemažai bet kalbėti drąsos nėra, kai mokykloj tik vokiečių tesimokinau doh.gif
Manau nuvykus į UK didelė pagalba jau būtų vien tai, kad nebūtum viena ir butas ar kambarys kelioms būtų daug pigesnis drinks_cheers.gif
Nikita19
QUOTE(dubcike @ 2010 07 12, 15:45)
O ka kaunietes galvoja?  smile.gif
*

labai noreciu isvaziuot su dukryte i uzsieni, bet nezinau nei nuo ko pradet, nei ka daryt. idarbint nieks nenori uzsieni, nebent vaika paliksiu LT, bent pradziai, o tai kur man ja palikt.. o ir nenoriu ir tikrai nepaliksiu. ieskociau ten aukles ar darzelio. bet ir nezinau kas kaip. jei kas galit patarkit.
zana33
Padet nelabai galiu kuom,nebent patarimu kokiu... Bet as esu 1000% uz tai,kad vaziuot ieskot laimes mirksiukas.gif
P.S. Is patirties sneku cool.gif mirksiukas.gif
Nikita19
svarstau, bet su vaiku dviese vaziuot i nezinia baisu. truksta ziniu, nuvaziuot tik juk neuztenka, kalbos jokios nemoku, kaip busta susirast, kur darbo ieskot, kur vaika palikt kai dirbsiu. klaustuku daug, atsakymu nezinau, pasidalinkit savo patirtim, jei kurios esat isvaze taip tik su vaiku i nezinia.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.