Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Liepos istorija
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
busimablondine
Labai senai „zinojau“, kad turesiu dukra ir ne kitaip. Taciau, suzinojusi, jog laukiuosi, buvau sventai isitikinusi, jog bus sunus..iki 3 menesio, kuomet ginekologe pasake, kad laukiuosi dukros..Nusiminiau, bet MB pareiske, kad „geriau dukra, nei sunus su tokiu mazu pimpaliuku, kad net nesimato“, sitai mane labai prajuokino ir grizau prie ankstesnio noro-noriu dukters smile.gif Taigi, laukiam mergytes., perkam viska ruzava...daug ruzavo smile.gif
Nestumas buvo keistas...nepykino, nesijutau prastai, todel daug valgiau doh.gif ..labai daug..kuomet forumo drauges praradinejo svori del vemimu,- as ji sparciai priauginejau, budama 3 men. nescia, jau buvau priaugusi 12 kg..Kebabai ir cepelinai – draugai didziausi, neisivaizduoju koki kieki ju suvalgiau..kugelis, pyragaiciai, visko po beprotiskai daug...verkdavau kaip noriu valgyt, pykdavaus su savo brangiuoju del maisto, nes jis bande mane stabdyti..Taigi, pradinis svoris 48, po 9 menesiu sveriau 90 doh.gif blink.gif ...
Jauciausi gana prastai, skaudejo absoliuciai viska, negalejau nei miegot, nei vaiskciot, nei sedet normaliai, kankino sveiku protu nesuvokiami tinimai, buvau pikta, nes prasidejus 9 menesiui jau be proto norejau gimdyt..buvau isitikinusi, jog termino nesulauksiu..nes neisivaizdavau, jog pajegsiu dar visa menesi buti nescia..
Didziam mano nusivylimui ipusejus 9 menesiui, pradejau jaustis puikiai (kiek tai imanoma), todel nusprendem, jog MB gali drasiai vaziuoti i komandiruote. Sukroviau lagamina ir nuejau miegot. Apie 1 val. nakties pabudau nuo pilvo maudimo, taciau nekreipio demesio, nes taip buvo jau n..kartu. vel pabudau po valandos – maude kur kas stipriau, pragulejau valanda ir nusprendziau, kad reik lipt i pirma auksta, isijungt kompa ir pasiskaityt apie saremius – kadangi skausmas gan bjaurus, miegoti vistiek nebegalejau..Kokia valanda skaiciau apie saremius, tada isijungiau saremiu skaiciuokle, pasidariau kavos ir skaiciavau..7 ryto atsikele mano brangusis ir pasakiau, kad vaziuos ne i orouosta, o i ligonine..atsigerem dar kavos, susikroviau tase, nuejau i vonia – saremiai buvo kas 5 min ir jauciausi tikrai sudinai, bet be vonios is namu kojos kelt nenorejau. Taigi, 8.30 val. Isvaziavom i ligonine, o as labiau nei gimdyti, bijojau buti parsiusta namo doh.gif
Ligonineje eile..sedi 2 nescios, ramios, laimingos, o as bliaunu is skausmo..Pagaliau, po valandos ateinam i gimdykla. Sako pagimdysiu greit, atsidarymas 6 cm, sako uz poros val. Turesiu dukra ant ranku...Jungia prietaisus, matuoja, kalba ir t.t., man skauda, bet ne taip, kad negaleciau kentet, todel epiduro atsisakau. Viskas vyksta gerai, kol nenusprendzia skatint ir nenuleidzia vandenu-va tada pradedu klykt, staugt, per asaras nematau nieko, rekiu kad darytu Cezari..nejauciu nei kada saremis prasideda, nei kada jis baigias, man liepia klauptis lovoj, o as aiskinu, kad mano kojos pernelyg sutine, kad galeciau atsiklaupt-negaliu, tai neimanoma, jos tiesiog nesusilenkia..atsidarymas 9 cm. Nezinau kiek laiko tas kosmaras tesesi, taciau kai jau nebegaliu nestumt, man vistiek draudzia tai daryti ir sukviecia kruva gydytoju..per asaras nieko nematau, o per klykima nieko negirdziu, todel tik keikiuosi (dabar del to laaaabai geda) -pernelyg letai jie viska dare, pernelyg daug diskutavo...visa laika rekiau kad pjautu greiciau..Kas vyko toliau beveik nepamenu, susivokaiu jog jau esu operacineje ir man tuoj leis vaistus..ir tada pagaliau ramu thumbup.gif nebeskauda thumbup.gif ...
Nieko nebeskauda, kazkas giria blakstienas, kazkas aiskina, kad bandys neprapjauti tatuiruotes (kuri man absoliuciai nerupi), girdziu verksma, man rodo vaika, liepia pabuciuoti ir isnesa..Nieko nesusigaudau, bet jauciu kad zliumbiu, gerklej „stovi guzas“ o per nelemtus vaistus net seiliu nuryt neina..Nesuvokiama busena..zliumbiu is laimes..
Pirma para minciu apie miega nebuvo visai. Visa nakti praziurejau i ta maza zmoguti ir niekaip negalejau suvokti, jog ji mano. Antra para dariau ta pati. Trecia para ji nusprende rekti ir miegoti nebuvo galimybiu. Ketvirta para vaziavom namo ir as jau mokejau pakeisti pampersa, bei laikyti ja ant ranku. Grizus namo sokas vel. Nera seseliu, nera ko paprasyt, paklaust...Pana reke, klyke, spiege pusantro menesio. Jau savaite kaip mes gyvename ramiai, todel atsirado laiko prisest parasyt...
Beprotiskai nuostabus jausmas tureti dukra wub.gif , besalygiskai ja myleti, dievinti, dziaugtis ja. Didziausias stebuklas ta meile ir tas jausmas, atsirade is niekur ir niekados nebedingsiantys...Taigi, nestumas atkentetas, gimdymas praeityje, belieka didziulis noras ir ryztas duoti jai viska, kas imanoma, uzaugint protinga, laiminga, sveika, nuostabia..
Kreiduota
Saunuole 4u.gif sveikinimai nuosirdziausi wub.gif
@mamyčiukas@
sveikinu tapus mama 4u.gif ramiu nakteliu jum 4u.gif
sepallaa
sveikinu susilaukus dukrytes wub.gif
irmabaro
saunuole smile.gif
aukit sveikutes smile.gif
gosas
Aukite dideles ir sveikos wub.gif wub.gif wub.gif
mistika30
Sveikinimai sulaukus stebukliukės 4u.gif
zippy
oi blonde, skaitant momentais ir juokas ėmė 4u.gif ir be galo gaila tavęs buvo 4u.gif ačiū dievui visi blogi momentai praeity mirksiukas.gif belieka palinkėt ramių naktų, mažylės šypsenų, na ir aišku kuo lengviau ir greičiau atgaut priešnėštukinę figurą mirksiukas.gif
camilla31
dideliausi sveikinimai sulaukus dukrytes thumbup.gif aukit dideles ir sveikos wub.gif
floridija
Sveikinimai pagimdzius dukryte 4u.gif Tikrai nuostabus jausmas tureti dukra ax.gif
GudriLapė
sėkmės jums augant 4u.gif
TANGOO
sveikinam wub.gif aukit sveikos 4u.gif
cuoliukė
sveikinimai sulaukus puikios dukrytės 4u.gif
VelDan
Puikiai aprašyta istorija thumbup.gif Šaunuolė mamytė, tikiu, kad dukrytė užaugs taip, kaip nori 4u.gif Sėkmės jums wub.gif
bitarija
Super gražiai parašyta 4u.gif

Liepai daug sveikatėlės, ramių naktelių, o tau - kuo greičiau atsigauti ir ruoštis vasarinukių pajūrio šturmui. Sulėksim pasmalsaut, kaip gyvenat blush2.gif
busimablondine
Aciu 4u.gif
Renesme
blonde lb grazi istorija gimdymo wub.gif wub.gif wub.gif
paprikutė
Faina istorija thumbup.gif

Aukit gražios ir sveikos wub.gif
misdrieziuke
sekmes jums smile.gif
jetau,kuo daugiau skaitau apie mergyciu gimima,tuo daugiau noriu iras dukriuko.bet va,vyras vel parnese tableciu pakuite... unsure.gif
vi78
saunuole mamyte thumbup.gif sekmes 4u.gif
DeimejaA
Puiki istorija thumbup.gif
VaiPė
Šaunuolė Blonde 4u.gif Įdomi istorija tavo 4u.gif
Kutveliukas
Labai grazus pasakojimas 4u.gif aukit dideles ir sveikos 4u.gif
Meskute5
Sveikinu drinks_cheers.gif
Dominyko_Svajone
BB, grazi istorija 4u.gif
*fujimi
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sekmes auginant.
linkur
sveikinu susilaukus dukrytes 4u.gif
ZmoNa_
nuostabi istorija, net susigraudinau 4u.gif
Upjora
Šaunuolė esat,labai gražiai parašėt 4u.gif
Ramybės Jūsų namams 4u.gif
lencia
QUOTE(busimablondine @ 2010 03 14, 00:44)
tada isijungiau saremiu skaiciuokle,
*

Mergaites,atleiskit, kad ne i tema,bet kaip rasti ta saremiu skaiciuokle? niekaip nerandu.. blush2.gif
vikutuke
Super, su sveiko humoro jausmo doze.Užskaitom biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.