Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tu atsiradai ir pasilikai mano gyvenime.
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai > Romantiškiausias mano gyvenimo vakaras...
Burbuliuke2010
Tikra meilė pakelia viską,o laukimas visada turi pabaigą... wub.gif

Būtent šie žodžiai dabar nusako mano laukimą,nerimą,džiaugsmą,rūpestį,norą,svajones.
Visa,tai susipakavau ir įsidėjau į širdutę.
Į širdutę,kuri labai ilgai buvo vieniša,bet tikrai ne viena.
Širdutė visada turėjo nuostabią mamą,brolį,sesę,draugus..
Tačiau trūko kažko to,ką dabar duodi man Tu.

Tu esi tai,kas verčia mane išrausti kiekvieną kartą,kai mane pagyri.
Tu esi tai,kas verčia mane šypsotis,kai pavadini mane savo žmona.
Tu esi tai,kas verčia mane jaustis pačia laimingiausia,kai tu apkabini ir ilgai nepaleidi.
Tu esi tai,kas verčia mane jaustis įpatinga,nes tik Tu man sakai,kaip beprotiškai mane myli.
Tu esi tai,kas man brangiausia. Tai,kas man šilčiausia ir mieliausia.

Kai pirmą kartą Tave pamačiau pagalvojau, kad Tu toks kitoks. Gražiai besišypsantis. Man atrodė, kad Tavo šypsena buvo skirta tik man vienai. Man nepasirodė, taip ištikro ir buvo. wub.gif

Ir Tavo pakvietimas pašokti, tada man atrodė toks nerealus ir kažką reiškiantis. Ir Tavo klausimas " Ar galiu tave pabučiuoti?", man buvo netikėtas, bet norimas.

Tos tris dienos, kurias buvome kartu, man pralekė nepastebimai. Ir štai tenka atsisveikint. Atsisveikinant pasakai, kad tai neilgam. wub.gif

Jau po kelių dienų aš pas Tave. Su Tavimi.

Pora minučių, o gal valandų, ir Tu pasiūlai man būti Tavo mergina. Ten, katedroje, kur labai gražu.. wub.gif

Laikas slenka, dienos su Tavimi man atrodo lyg sapnas. Viskas gražu, viskas tobula. Tu nešioji mane ant rankų lyg porcelianine mergyte. wub.gif

Ir aš niekada nepamiršiu dienos, kai mudu susitikom. Nepamiršiu tų naktų, kai gulėjau šalia ir stebėjau miegantį tave, ir to nuostabaus jausmo, kai nubudusi ryte pamatydavau Tave.

Tu saugai, globoji, rūpiniesi manim ir už tai aš esu Tau be galo dėkinga. Žinau, kad niekas nepasirūpins manim geriau nei Tu.

Aš žinojau, kad mes būsime kartu. Visada..
wub.gif wub.gif wub.gif

Rytas. Guliu Tavo lovoje. Negaliu patikėti. Kambaryje dar sklando cigarečių kvapas ir tie Tavo kvepalai. Mmm,dievinu juos. Prisiglaudžiu prie Tavo veido. Tu dar miegi, švelniai pabučiuoju ir mintyse šaukiu: MYLIU TAVE, MYLIU!
Ir visos mintys išnyksta kai Tu prabundi ir pabučiavęs pasiūlai rytinės kavos. Atsisakyti negaliu.

Ir aš žinau, tokių rytų bus dar ne vienas ir ne du. Tokių rytų bus dar daug... wub.gif wub.gif wub.gif
sepallaa
miela wub.gif
Burbuliuke2010
Ačiū 4u.gif
S.A.T.I.N.E
magiski rytai rolleyes.gif tegul tokios stebuklingos buna ir naktys.
Šarlote
Man labai labai gražu bigsmile.gif wub.gif
plato
....o man iškart klausimas temos autorei:

Kiek laiko jūs kartu? bigsmile.gif
Burbuliuke2010
Ačiū už gražius komentarus. 4u.gif

Esame dar neilgai kartu, va liniuotėje parašytas laikas. Bet tas laikas man pats nuostabiausias. wub.gif
plato
Na taip...tada viskas aišku. Dar pilve drugeliai skrajoja ax.gif Ech...
Burbuliuke2010
Tikiuosi, kad ir po ilgesnio laiko galėsiu parašyti ne ką prastesnę istoriją. smile.gif
remama
GRAŽU 4u.gif LINKIU KAD IR TOLIAU TAIP BŪTŲ bigsmile.gif
Burbuliuke2010
Ačiū Jums. 4u.gif
sandrijja1980
laukiame tesinio...tikrai grazu 4u.gif
Burbuliuke2010
Artimiausiu laiku bus tęsinys. 4u.gif
Boružytė
Labai gražu ir linkiu, kad jausmas su jumis gyventu visada.
Burbuliuke2010
QUOTE(Boružytė @ 2010 03 17, 11:24)
Labai gražu ir linkiu, kad jausmas su jumis gyventu visada.
*

ačiū Jums.
Burbuliuke2010
Tęsinys.

Kiekvieną dieną tas jausmas vis didėja.
Smagu jaust, kad Tavęs kasdien man reikia vis labiau, vis labiau norisi tave apkabint ir bučiuot.
Su kiekviena diena myliu vis labiau.
Pasitikiu Tavim ir pati niekada nedrįsčiau Tau meluot.
Tikiu, kad manęs neišduosi, kad neapgausi ir nenuvilsi. Aš taip pat pažadu, kad stengsiuosi Tau būt tokia, kokios Tu esi vertas.
Aš būsiu visada šalia,visda kartu. wub.gif

Lemtingoji kovo 29d. Kai tu priklaupei ant kelio, ištraukęs žiedą paklausei ar sutiksiu tapti Tavo žmona. Tai tu ištarei su pasididžiavimu, su šypsena veide. Abejonių nekilo... wub.gif

Man visai nesvarbu, kad tu dabar toli. Aš žinau, aš tikiu, kad mes būsime kartu. Juk tokia meilė įsiliepsnojo ir liepsnoja ne šiaip sau.

Tik reikia palaukti, šiek tiek. Ir visdada būsime kartu..

Ir tas nuostabus ir nepakartojamas vakaras.. Mes buvom kartu. Tu glostei man plaukus, ir sakei, kad aš nuostabi. Tu sakei, kad tik aš padarau Tave laimingą. Tu sakei, kad nori, jog būčiau Tavo vaikų Mama..

Visa diena praėjo begalo linksmai, o vakaras buvo pasakiškas. wub.gif

Aš.. Tu... Vynas.. Muzika.. Rožės..Tu groji gitara.. Mane bučiuoji.. Sakai gražius žodžius..Dvelkia romantika.. Ir padovanotas Tavo tekstas, kuris skirtas man..

Nuostabiausiai merginai pasaulyje!

AČIŪ,kad įsileidai mane į savo gyvenimą (tai turbūt geriausia dovana man).
AČIŪ,kad į mano gyvenimą įnešei džiaugsmo (nuo to laiko šypsena nedingsta nei iš mano lūpų,nei iš akių).
AČIŪ,kad suteikei man progą statyti svajonių pilis,kokių dar niekad nestačiau (tu išmokei statyti joms tvirtus pamatus,kad vėjui papūtus jos nesugriūtų).
AČIŪ,kad prisimeni mane (net gi,kai labiausiai to nesitikiu).
AČIŪ,kad tavo rašomus žodžius galiu skaityti su šypsena ir smarkiai plakančia širdimi (patikėk,taip tikrai ir yra).
AČIŪ,kad pasitiki manimi ir patiki man savo paslaptis (bei ačiū,kad saugai manąsias).
AČIŪ,kad esi kantri ir supratinga,kai manyje apsigyvena velniukas ir būnu blogos nuotaikos (ačiū,kad padedi su tokia nuotaika kovoti).
AČIŪ už paprastumą ir nuoširdumą,kurio dabar taip dažnai trūksta gyvenime (man to tikrai reikia).
AČIŪ,kad nematai mano trūkumų (ar bent jau taip teigi),nors jų ir yra (ačiū tau už tai.ačiū,kad nebadai pirštais į mano trūkumus).
AČIŪ už spalvotus,gražius,šiltus ir jaudinančius sapnus su tavimi,iš kurių taip nesinori pabusti (šie sapnai būna patys nuostabiausi).
AČIŪ,kad visada nori padaryti mane laimingą (tu tai sugebi).
AČIŪ Tau už šypsenas bei juoką (atrodo,kad su tavimi jis negali sustoti).
AČIŪ Tau už viską,ką galiu pajust (o jaučiu tikrai daug).
AČIŪ už džiugesį,kai pamatai mane (tai išduoda tavo nepaprastai spindinčios akys).
AČIŪ Tau už pirmą šypseną (kuria Tu ir dabar šypsaisi).
AČIŪ už pirmą juoką (kuris nuskambėjo taip garsiai).
AČIŪ Tau už užsibrėžtą tikslą mane turėti (aš tavo nuo pat pradžių ).
AČIŪ už pirmą bučinį,gautą iš Tavęs (aš jį tikrai atsimenu).
AČIŪ,kad įsibrovei į mano gyvenimą (man tai patiko).
AČIŪ,kad apvertei jį aukštyn kojomis (už tai tave dievinu).
AČIŪ ir už blogą žodį ar pykčius (tada tave myliu dar labiau).

AČIŪ Tau...už galimybę Tave pamilti... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Dieve, aš Tau dėkoju, jog suvedei mano kelius su Juo. Aš jį myliu. Beprotiškai. wub.gif
Haske
Grazu wub.gif
Burbuliuke2010
ačiū 4u.gif
Alsė
Labai grazu wub.gif
Burbuliuke2010
Dėkui. wub.gif
Marina_007
grazu kaip pasakoj wub.gif
Burbuliuke2010
Taip ir jaučiuosi.. Kaip pasakoje wub.gif
Puppy
Grazu
saidutea
labai gražiai parašei, šaunuolė, linkiu, kad ir toliau taip pas jus viskas gražiai tęstųsi smile.gif
camillla
Labai graziai aprasei savo jausmus wub.gif
Net siurpuliukai per kuna begiojo beskaitant
Linkiu,kad jusu meile niekada neuzgestu wub.gif
Velniukste;)))
grazu wub.gif
Burbuliuke2010
net nesitikejau cia rast komentaru, aciu jums labai smile.gif o mano pasakojimo pabaiga tokia, jog mano laukimas baigesi, dabar mes kartu, drauge, kuriame savo naujaji gyvenima kartu wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.