Sena tema
Taip brangesnes. Priklauso nuo paties mechanizmo gamintojo, ir ar jis su fiksatoriumi (dureles fiksuojasi pakelus bet kuriuo kampu, nebutinai iki pat visrsaus). Mazdaug kad isivaizduoti imetu Blum kataloga. Antroji pozicija - pakeliami mechanizmai pvz. 34 psl. Ju yra net 4 variantai: bi-fold lift system, up & over lift system, lift up ir stay lift. O kainas galima susizinoti apsilankius furnituros parduotuvese. QUOTE(mikaela @ 2010 03 14, 12:31) Beto ten nelabai galeciau spinteles idet i virsu, nes sklende trukdytu, anksciau ten buvo spintele virsuj kol nebuvo peciaus :ax:Jei butu galimybe ji tikrai tn butu O tya skelndė gali darinėtis spintelėje, labai paprasta padaryti taip QUOTE(mikaela @ 2010 03 14, 12:53) Taip brangesnės. QUOTE(daivulle @ 2010 03 14, 13:23) Galima daryti tokį vaizdą pakabinamų spintelių , kad atrodytų lyg atsidarančios į viršų, o atsidarinėja realiai į šoną . Tai ir patogu ir gražu QUOTE(Neeri @ 2010 03 14, 19:58) Na čia aš taip manau, taigi spintelę kai darao, tai gali išpjauti tam šone tokio dydžio kokio reikia sklendei skylę Nepagalvojau daivulle, juk rasiau, kad jau viskas yra ten ivesta toje vietoj kur stovi kriaukle, ir as taip naudojuosi tiek metu kiek gyvenu sitam bute t.y 14 metu
mikaela, Tavo šiai virtuvėlei:
![]() pabandžiau sudėlioti projektuką (kadangi neturiu išmatavimų, tai gali ir nevisai atitikti): ![]() ![]() ![]() vis dėlto siūlyčiau apjungti tas dvi sienas, kriauklės įvadų nereikės niekur kelti, tiesiog jie lieka kampinėje spintelėje (galima ten dar kokią lentynėlę pasidaryti buitinei chemijai), tilps ir šiukšlių kibiras. kadangi virš radiatorių mačiau šiek tiek yra vietos, galima padaryti 2 siaurus stalčiukus įrankiams, o apačioje padaryti spintelę be nugarėlės, su grotelėmis durelėse, tuomet radiatorius funkcionuos (papildomai galima įdėti ventiliacines groteles ir į stalviršį), viena iš spintelių su grotelėmis yra taip pat kampinė (kito kampo, joje galima laikyti puodus, indus), rankšluostinę siūlyčiau daryti atvirą, kitaip nedžiūna rankšluostukai, ima pelyti. indų džiovyklą galima padaryti toje spintelėje su žaliuzėmis, jos pasikeltų į viršų (tos spintelės šone galima išpjauti skylę skląsčio atidarymui). tokių "kiaurų" žaliuzinių durelių radiatoriaus uždengimui galima rasti ir Senukuose:
Lillita, zaviuosi Jusu sprendimais tiek is praktiskosios, tiek is dizaino puses
Mano nuomone, cia pateikta idealus projektas tokiai virtuvei - ir radiatorius netrukdo padaryti patogu darbastali, ir virs kriaukles zaliuzine spintute - superine ideja paslepti visokius ploviklius ir pan., ir pats vaizdas toks vientisas, neisbarstytom spintutem
Lillta, mano akimis ziurint - superinis sprendimas
Lilita, puikus projektas, mane tik neramina vienas fizikinis klausimas...kaip su baldinėmis plokštėmis, kurios yra šalia pečiaus, ar nėra grėsmės gaisro sukilimui? Kaip baldinės plokštės reaguoja į karštą pečiuką, gal plokščių patvarumas tampa trumpesnis
Arba gal yra kokių sprendimų, naudojant kitas medžiagas?
Lillita - superinis projektas
O kas del spintutes - tai kaista tik apacia, be to ten ir iki siol stovejo spintele, medine. QUOTE(Interdiz @ 2010 03 15, 12:27) Lilita, puikus projektas, mane tik neramina vienas fizikinis klausimas...kaip su baldinėmis plokštėmis, kurios yra šalia pečiaus, ar nėra grėsmės gaisro sukilimui? Kaip baldinės plokštės reaguoja į karštą pečiuką, gal plokščių patvarumas tampa trumpesnis Arba gal yra kokių sprendimų, naudojant kitas medžiagas? ačiū, mergaitės daug metų esu interjero dizainerė, tai kartais, jei tik turiu laiko, stengiuosi pagelbėt mikaela virtuvėlė tikrai ne iš paprastųjų - nedidelė, su krosnimi, net 2 durys, tai reikia gerai pasukt galvą, kaip tinkamai išnaudoti kiekvieną cm ergonomiškai.. dėl kaitimo prie krosnies ir aš pagalvojau - manau, reiktų daryti iš atsparios karščiui HPL (aukšto slėgio laminato) dangos, bet pagalvojau, kad šituos klausimus reikia derinti su baldžiais - jei tikrai geri meistrai, turi patart tokiais klausimais žmonėms. o čia jau tikrai reikia rimtų baldžių
Lilita, labai aciu uz projekta
Sakykite mamytes, pas ka yra virtuves baldai su BLUM sistema, ar KARGO stalciuke statosi BLUM'as ar ne? Ta prasme ar tas Kargo uzsidaro letai ar paprastai? Siandien mums pradejo rinkti virtuves baldus, baldininkas pasake, kad i Kargus letas uzsidarymas nesideda
QUOTE(Invincible @ 2010 03 16, 20:36) Sakykite mamytes, pas ka yra virtuves baldai su BLUM sistema, ar KARGO stalciuke statosi BLUM'as ar ne? Ta prasme ar tas Kargo uzsidaro letai ar paprastai? Siandien mums pradejo rinkti virtuves baldus, baldininkas pasake, kad i Kargus letas uzsidarymas nesideda Jusu baldininkas jums meluoja. Va cia yra kargo su BLUM leto pritraukimo sistema http://www.furnitanas.lt/katalogas/index.html Tiesa, cia pavaizduoti tik 150mm ir 300 mm kargai, bet jau yra atsirades ir 200 mm O be to yra ir kitu firmu, ne tik BLUM QUOTE(Invincible @ 2010 03 16, 21:36) Sakykite mamytes, pas ka yra virtuves baldai su BLUM sistema, ar KARGO stalciuke statosi BLUM'as ar ne? Ta prasme ar tas Kargo uzsidaro letai ar paprastai? Siandien mums pradejo rinkti virtuves baldus, baldininkas pasake, kad i Kargus letas uzsidarymas nesideda Zinoma dedasi.. Stai apsilankyk puslapyje http://www.furnitanas.lt/katalogas/index.html Kargo sistemos>Ukiniai krepsiai
i cargo tikrai dedasi blum mechanizmas
Papildyta: gal pas kuria nors yra baras virtuveje mano seimyna labai nori gal turit kokiu idomesniu ideju QUOTE(andrius_p @ 2010 03 16, 22:07) Zinoma dedasi.. Stai apsilankyk puslapyje http://www.furnitanas.lt/katalogas/index.html Kargo sistemos>Ukiniai krepsiai Aciu visiems uz atsakymus. QUOTE(daivulle @ 2010 03 16, 21:22) http://public.fotki.com/Arturobaldai/virtu...faneruotes.html http://public.fotki.com/Arturobaldai/virtu...neruotes-1.html
Lillita, norejau aklausti su kokia programa padarete toki grazu
QUOTE(Ruti @ 2010 03 16, 22:01) O be to yra ir kitu firmu, ne tik BLUM Pvz., kokių... Kad kokybė būtų atitinkama, o kaina mažesnė.
Gal čia ne visai į tema, bet noriu paklausti. Pas mus virtuvinė siena, kur bus visos spintelės iš gipso kartono. Tarp sienos ir gipso kartono apie 7-8 cm tarpas, nes reikia paslėpt dujų vamdzį (viryklė pas mus elektrinė, tai to vamzdžio visai nereikia, o jis per vidurį virtuvės stovi). Tai toks klausimas - kaip pakabinti spinteles? Ar reikia ilgų varžtų, kad iki sienos pasiektų, ar kabint tiesiai ant gipso?
QUOTE(Smilčius @ 2010 03 17, 10:05) ačiū čia Kitchendraw programėlė, galima parsisiųsti demo versiją 30 valandų iš puslapio www.kitchendraw.com šia programa dirbu jau labai seniai, pradedantiems truputį paprasčiau išeina p.s. sorry už offtopic`ą, kaip tik turiu atliekamą licenziją, kurią parduodu (800 Lt, mokėta 4500 Lt), gal žinote, kam reiktų? Papildyta: QUOTE(punkis @ 2010 03 17, 11:08) Gal čia ne visai į tema, bet noriu paklausti. Pas mus virtuvinė siena, kur bus visos spintelės iš gipso kartono. Tarp sienos ir gipso kartono apie 7-8 cm tarpas, nes reikia paslėpt dujų vamdzį (viryklė pas mus elektrinė, tai to vamzdžio visai nereikia, o jis per vidurį virtuvės stovi). Tai toks klausimas - kaip pakabinti spinteles? Ar reikia ilgų varžtų, kad iki sienos pasiektų, ar kabint tiesiai ant gipso? tokiu atveju, prieš montuojant gipsą, patarčiau tame aukštyje, kur kabinsis spintelės, prisukti prie sienos medinį ar metalinį profilį, kad spintelės būtų kabinamos ant jo, kitaip gali gipsas ir neatlaikyti svorio (nors yra specialių sraigtinių gipso diubelių, bet žinau atvejų, kai spintelės nukrito). QUOTE(Lillita @ 2010 03 17, 12:55) p.s. sorry už offtopic`ą, kaip tik turiu atliekamą licenziją, kurią parduodu (800 Lt, mokėta 4500 Lt), gal žinote, kam reiktų? sorry uz offtopic'a, bet kam ja pirkt, kai galima nulauzti? juk ne visos ofisuose su ja dirba o beje 30 val. demo versijos neuztenka net ne naujokui susigaudyt, kas kur yra. QUOTE(milaaa @ 2010 03 17, 12:06) sorry uz offtopic'a, bet kam ja pirkt, kai galima nulauzti? juk ne visos ofisuose su ja dirba o beje 30 val. demo versijos neuztenka net ne naujokui susigaudyt, kas kur yra. dar pa`offtop`insiu siek tiek tai megejams gal ir nereikia be to, neturint licenzijos, negali parsisiusti oficialiu katalogu, kuriu baziniame demo variante nebuna, ir jie vis yra atnaujinami. tiesiog turiu atliekama ir viskas.. aisku, KD nera tobula programa, bet kasdieniam darbui pats tas
Sveikos
QUOTE(lioliuke @ 2010 01 28, 17:18) Pas mane horizontali tekstura tiek fino tiek ondos ( jau rasiau ankciau ir dar realias foto virtuves buvau ikelus) . beje cia forume skusdavosi moterys kad tipo tokia( su tekstura) sunku valyti tai man tikrai nesunku visada valau ta kryptimi kuria yra tekstura ir viskas ten ciki lengvai valosi. Zodziu kita kart rinkdamasi imciau patinkancia spalva nepaisant teksturos tikrai.... o vat pas mane Finu medzio virtuves plokste, ir zinokit virs gartraukio ant spinteles, ypac pries sviesa matau riebu klecka, tokiu klecku yra ir ant cargo kur aliejulaikau... atrodo neciupineju aliejuotom ar riebalotom rankom bet ju yra.... ir zinokit negaliu as ju nuvalyt.. jie vistiek yra QUOTE(Lillita @ 2010 03 17, 15:03) dar pa`offtop`insiu siek tiek tai megejams gal ir nereikia be to, neturint licenzijos, negali parsisiusti oficialiu katalogu, kuriu baziniame demo variante nebuna, ir jie vis yra atnaujinami. tiesiog turiu atliekama ir viskas.. aisku, KD nera tobula programa, bet kasdieniam darbui pats tas kuo puikiausiai gali QUOTE(tuliaa @ 2010 03 17, 14:31) Sveikos o vat pas mane Finu medzio virtuves plokste, ir zinokit virs gartraukio ant spinteles, ypac pries sviesa matau riebu klecka, tokiu klecku yra ir ant cargo kur aliejulaikau... atrodo neciupineju aliejuotom ar riebalotom rankom bet ju yra.... ir zinokit negaliu as ju nuvalyt.. jie vistiek yra Turbūt apie mano virtuvę čia kalba eina O riebalus aš lengvai nuvalau su Amway firmos valikliu Zoom, man nuo bet kur riebalus lengvai nuvalo (čia jei ką ne reiklama QUOTE(Neeri @ 2010 03 17, 15:39) Turbūt apie mano virtuvę čia kalba eina O riebalus aš lengvai nuvalau su Amway firmos valikliu Zoom, man nuo bet kur riebalus lengvai nuvalo (čia jei ką ne reiklama taip taip, apie Jusu virtuve cia kalbu
[quote=Neeri,2010 03 17, 16:39]
Turbūt apie mano virtuvę čia kalba eina LAUKIAM LAUKIAM VIRTUVES VAIZDELIU Šiandien kalbėjausi su meistru, papaišė man projektą. Vinas klausimas man iškilo dėl stančiuose esančiu sistemų. kokias geriau rinktis, visiškai atsidarantys ar pusiau atsidarantys. Durelėse lankstus irgi kažkokius parekomendavo, kad "patys užsidarinėtų". Labai norėjau klasikinės medines virtuvės, bet kai pasake, kad kaina skiriasi dvigubai tko nusileisti ant zemes. be to meistras lengvai uzsimine, kad mano 6kv. virtuvėje klasikineė grozio nebus matyti.
Na va tveria mano virtuvę, ale jau susiparinau iš pačio ryto, kargas ne bluminis įdėtas, tai trankosi (na gal dar kokias gumukes uždės, bet abejoju ar bus gerai), viršutinė spintelė padaryta vientisa (aš norėjau , kad būtų vaizdas kaip dviejų durų tik atidarymas vienas) , tai jei užkabinus man nepatiks vaizdas, sakė perdarys . Na ir svetainėje norėjau, kad vientisa baro plokštė būtų, bet tas kantas apatinis uždėtas, tipo plokštė per siaura, neina kitaip
QUOTE(Neeri @ 2010 03 18, 14:28) Na va tveria mano virtuvę, ale jau susiparinau iš pačio ryto, kargas ne bluminis įdėtas, tai trankosi (na gal dar kokias gumukes uždės, bet abejoju ar bus gerai), viršutinė spintelė padaryta vientisa (aš norėjau , kad būtų vaizdas kaip dviejų durų tik atidarymas vienas) , tai jei užkabinus man nepatiks vaizdas, sakė perdarys . Na ir svetainėje norėjau, kad vientisa baro plokštė būtų, bet tas kantas apatinis uždėtas, tipo plokštė per siaura, neina kitaip As taip pat labai supykau kai mums idejo karga be blum'o, nulekem i BLUM atstovybe, ten paaiskino, kad butent musu kargo plocio, o pas mus yra lyg 25, ar 20cm, neatsimenu tiksliai, nera tokio plocio kargu su BLUM'u. Gal ir pas jus tas pats. Pas mus taip pat trankosi, nemaloniai taip, negraziai uzsidaro. Tai issprende vyras si reikala taip - begeli deti ne apatini, o sonini, ta sistema, ant ko slankiojasi. MV parduotuveje atidarinejo daug kargu ir sake su tuo soniniu tvirtinimu atsidaro svelniau. QUOTE(Neeri @ 2010 03 18, 13:28) Na va tveria mano virtuvę, ale jau susiparinau iš pačio ryto, kargas ne bluminis įdėtas, tai trankosi (na gal dar kokias gumukes uždės, bet abejoju ar bus gerai), viršutinė spintelė padaryta vientisa (aš norėjau , kad būtų vaizdas kaip dviejų durų tik atidarymas vienas) , tai jei užkabinus man nepatiks vaizdas, sakė perdarys . Na ir svetainėje norėjau, kad vientisa baro plokštė būtų, bet tas kantas apatinis uždėtas, tipo plokštė per siaura, neina kitaip Neeri, man net pikta darosi - tai kodel jie, pries darydami virtuve, negalejo taves iskart perspeti, kad nesugeba padaryti to ar ano?!
Sveikutes
as cia visiska naujoke, bet bandau isijausti i virtuves baldu sriti Beda pas mus ta, kad virtuve labai mazyte. 6 kv.m. Jau galvojau, akd be sansu kazka isspausti is tokio ploto, bet va Sigita, minejo, kad jos irgi tokio ploto, tai reiskias kazka padaryti galima Gal galetumete mane mazdaug apsviesti uz kokia suma galima atsinaujinti 6 kv.m. virtuvele? QUOTE(Interdiz @ 2010 03 15, 12:27) Lilita, puikus projektas, mane tik neramina vienas fizikinis klausimas...kaip su baldinėmis plokštėmis, kurios yra šalia pečiaus, ar nėra grėsmės gaisro sukilimui? Kaip baldinės plokštės reaguoja į karštą pečiuką, gal plokščių patvarumas tampa trumpesnis Arba gal yra kokių sprendimų, naudojant kitas medžiagas? Manau drasiai galite konsultuotis tiek del ploksciu, tiek del interjero. Kreipkites --> cia <--. Papildyta: QUOTE(Arvile' @ 2010 03 18, 16:34) Sveikutes as cia visiska naujoke, bet bandau isijausti i virtuves baldu sriti Beda pas mus ta, kad virtuve labai mazyte. 6 kv.m. Jau galvojau, akd be sansu kazka isspausti is tokio ploto, bet va Sigita, minejo, kad jos irgi tokio ploto, tai reiskias kazka padaryti galima Gal galetumete mane mazdaug apsviesti uz kokia suma galima atsinaujinti 6 kv.m. virtuvele? Viskas imanoma, tik reikia nebijoti saves ir pasitiketi zmonemis kurie tai ismano. Aisku ne apie visus galima taip pasakyti, bet patys galite atsirinkti su kuo Jums patogu ir drasu bendradarbiauti, kurie gali Jums padeti. Yra programos kuriose galite pasikomponuoti kur kokia spintele ar virykle italpinti. -->Kontaktai teiravimuisi<--
Arvile sunku pasakyti kiek kainuos tavo virtuves baldai nes kaina priklauso nuo plokstes,farnituros,na zinoma ir nuo baldininku,nes as dabar gyvenu virtuves remontu tai zinok vieni meistrai tos pacios plokstes ta pati farnitura paskaiciavo 1500 brangiau ir suprask kaip nori pas mane baldai bus kampu 4m beginio metro
Papildyta: NEERI labai laukiam tavo virtuvytes vaizdeliu QUOTE(Arvile' @ 2010 03 18, 16:34) Sveikutes as cia visiska naujoke, bet bandau isijausti i virtuves baldu sriti Beda pas mus ta, kad virtuve labai mazyte. 6 kv.m. Jau galvojau, akd be sansu kazka isspausti is tokio ploto, bet va Sigita, minejo, kad jos irgi tokio ploto, tai reiskias kazka padaryti galima Gal galetumete mane mazdaug apsviesti uz kokia suma galima atsinaujinti 6 kv.m. virtuvele? Nera nuo iki QUOTE(Arvile' @ 2010 03 18, 16:34) Sveikutes as cia visiska naujoke, bet bandau isijausti i virtuves baldu sriti Beda pas mus ta, kad virtuve labai mazyte. 6 kv.m. Jau galvojau, akd be sansu kazka isspausti is tokio ploto, bet va Sigita, minejo, kad jos irgi tokio ploto, tai reiskias kazka padaryti galima Gal galetumete mane mazdaug apsviesti uz kokia suma galima atsinaujinti 6 kv.m. virtuvele? kaip perskaitau kad tokia virtuve 'labai mazyte' tai pavydas bamba uzgrauzia QUOTE(Invincible @ 2010 03 18, 13:40) As taip pat labai supykau kai mums idejo karga be blum'o, nulekem i BLUM atstovybe, ten paaiskino, kad butent musu kargo plocio, o pas mus yra lyg 25, ar 20cm, neatsimenu tiksliai, nera tokio plocio kargu su BLUM'u. Gal ir pas jus tas pats. Pas mus taip pat trankosi, nemaloniai taip, negraziai uzsidaro. Tai issprende vyras si reikala taip - begeli deti ne apatini, o sonini, ta sistema, ant ko slankiojasi. MV parduotuveje atidarinejo daug kargu ir sake su tuo soniniu tvirtinimu atsidaro svelniau. Tai sako , kad dabar pažiūrėjo lyg ir nėra tokio pločio, arba yra bet su viena lentyna, ale paieškosiu aš pati dar ir tipo, kad mes nekalbėjome , kad blumo turi būti kargas, nors aš griežtai pasakiau, kad furnitūro tik blumo ir geriau, o ne prasčiau turi būti. Na reiks dar pažiūrėti. QUOTE(elva @ 2010 03 18, 15:45) Neeri, man net pikta darosi - tai kodel jie, pries darydami virtuve, negalejo taves iskart perspeti, kad nesugeba padaryti to ar ano?! Jie sugeba viską, tik tas jų šefas per šimta reikalų susimaišo savo popieriuose , arba pats ką nusprendžia ir meistrams pasako padaryti neatsiklausęs kliento,o paskui kalba, kad padarė tipo gražiau ar geriau . Pasikalbėjom dėl kelių dalykų, kurie man nepatinka, tai patvarkys sakė. Aišku jei blumo kargą pavyks rasti , tai jau už mano pinigėlius keis, o visa kita sutvarkys ir taip. Na virtuvė sutverta, dar kai kas kaip minėjau bus koreguojama, bet jau foto turiu QUOTE(daivulle @ 2010 03 18, 21:05) vieni meistrai tos pacios plokstes ta pati farnitura paskaiciavo 1500 brangiau ir suprask kaip nori pas mane baldai bus kampu 4m beginio metro Papildyta: NEERI labai laukiam tavo virtuvytes vaizdeliu pas mus lygiai tokia pati situacija buvo bet va gi per žioplumą į suderintą sumą neįkišau apšvietimo po spintelėm QUOTE(daivulle @ 2010 03 18, 20:05) Arvile sunku pasakyti kiek kainuos tavo virtuves baldai nes kaina priklauso nuo plokstes,farnituros,na zinoma ir nuo baldininku,nes as dabar gyvenu virtuves remontu tai zinok vieni meistrai tos pacios plokstes ta pati farnitura paskaiciavo 1500 brangiau ir suprask kaip nori pas mane baldai bus kampu 4m beginio metro Papildyta: NEERI labai laukiam tavo virtuvytes vaizdeliu oho, net toks skirtumas QUOTE(Ruti @ 2010 03 18, 20:07) Nera nuo iki man is esmes aktualu tik baldai, be santechnikos, be buitines technikos, be uzuolaidu, be leksiu ir saukstu QUOTE(comep @ 2010 03 18, 20:07)
gal vieni meistrai uz darba daug ima vieni pasake kad blume 40 procentu nuolaida kiti ne gal todel toks kainu skirtumas na nezinau
Papildyta: NEERI laukiam tavo virtuvytes |