Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Virtuvės baldai ir ne tik
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Neeri
QUOTE(Ruti @ 2010 04 09, 11:43)
manau, kad taip nutinka ieskant pigios kainos  unsure.gif gera kokybe niekada nebuna labai pigi  cool.gif 
Papildyta:
Termopaliniai stalvirsiai siaip jau yra gana atsparus ir taip lengvai susibraizyti neturetu  schmoll.gif  Aisku, pasistengus  galima ir juos subraizyti  blush2.gif
Soriukas, klausimas buvo adresuotas ne man...
*

schmoll.gif Nesutinku ir brangiai imantys pridaro lepsusų (taip sakant kas nedirba, tas neklysta). O paskui jau tų lepsusų panaikinimas priklauso nuo požiūrio į susidarusią situaciją ir jos išsprendimą. Mes nesirinkome pigiausių gamintojų ir virtuvė nebuvo iš pigiųjų (nors kiekvienas, už kiekvieną litą norime ir turime teisę gauti kas sutarta), bet nesklandumų buvo, oi kiek buvo. Kai kas išspręsta, kai kas palikta, kai ką dar turi išspręsti doh.gif

Dėl stalviršio, tai manau, kad nuo paprasto padėjimo, pabraukimo, tai tikrai neturi susibraižyti, nesąmonė būtų blink.gif
Lineta*
QUOTE(Neeri @ 2010 04 09, 14:48)
Dėl stalviršio, tai manau, kad nuo paprasto padėjimo, pabraukimo, tai tikrai neturi susibraižyti, nesąmonė būtų  blink.gif
*

nu bet isibreze doh.gif gal ji kazkaip suimpregnuoti reikia?
Brėkšta
QUOTE(Lineta* @ 2010 04 09, 14:58)
nu bet isibreze  doh.gif gal ji kazkaip suimpregnuoti reikia?
*

o gal jūs turit galimybę pasikviesti kokį baldžių, kad pažiūrėtų jūsų stalviršį gal jus apgavo? bigsmile.gif

tiesą sakant skaitau, skaitau aš jūsų postus ir priėjau išvados, kad ojoj koks rūpestis baldus gamintis nus rūpestis, bet kokis tai nemalonus, jūsų vietoje aš nevargčiau, o prašyčiau gražint pinigus, atiduočiau jų gaminį ir tegul pasisiunta jei jau pagamint žmoniškai nesugebėjo, tai kaip jie broką ištaisyk gerai sugebės, aišku vėl gi nesat apsidraudus nuo to, kad vėl ant kokių "auksarankių neužsirausit" durna situacija
Neeri
*

Nieko ten nereikia nei impregnuoti nei pan. stalviršisi ir yra gaminamas iš kitokios truputi plokštės (storesnės, kitaip apdirbtos) kad būtų atsparesnis ax.gif Dar nepradėjote naudotis normaliai , o jau tokios nesąmonės, tai kas bus vėliau, metai ir keist reiks doh.gif
Liusii
joooo g.gif baisu kai pagalvoji apie gamintojus doh.gif man gamino pamenu kaip sakoma krizine virtuve - viskas pigiausia, teko taupyti nes nebuvo uz ka moket o baldu reikejo bet nei pigiausias lenkiskas stalvirsis nei spinteles is pigiausios plokstes per 7 metus nesusibraize schmoll.gif tai kas cia dabar per stalvirsiai tokie unsure.gif

o kas del taupymo gaminant virtuve tai tikrai manau kad ir nezinomi gaintojai gali padaryti gerai ir atvirksciai ax.gif va pirkom Gintaro baldu miksta dali tai gobelenas per 6 menesius visas ties siulem isbyrejo doh.gif nu aisku gerai kad garantinis buvo tai kai pradejom grasinti vartotoju teisem tik tada atvaziavo ir pasieme tuos baldus, tvarke 3 menesius doh.gif zodziu is ju nebepirksiu ir kitam pasakysiu ax.gif

cia beskaitant susidare nuomone kad gal geriau apsimoka patiems pasigaminti ta virtuve g.gif tai jei ka ir biski ne taip padarysi tai zinosi kad ner ko kaltint ir sutaupysi laaaaabai didele suma blush2.gif
vivaidejos
QUOTE(axa @ 2010 04 09, 08:30)
vivaidejos, nesutinku.
Klientė pasirinko, ir pasirinko brangesnį variantą, atsižvelgusi į meistro pateiktą apibūdinimą: bėgeliai stabdantys ir prisitraukiantys. Jei realybėje nėra nei vieno, nei kito, vadinasi meistras pateikė klaidinančią informaciją. Gal netyčia, gal iš nežinojimo. Čia vienareikšmiškai teisi klientė. Bėgeliai turi būti pakeisti.
*

Zodiski susitarimai siais laikias galoja kol bedos neprasideda... cia tik grazuoju galima kazkaip susitarti kad nemokamai pakeistu ir tai jei baldininas nores...
Papildyta:
[quote=Brėkšta,2010 04 09, 15:10]
o gal jūs turit galimybę pasikviesti kokį baldžių, kad pažiūrėtų jūsų stalviršį gal jus apgavo? bigsmile.gif

manau Linetos* neapgavo, toks stalvirsis ir pas mane yra 4u.gif ji saugoti reikia-ko as nemegstu...pas mane jis vienoje vietoje vos vos pabales, nes as keptuve karsta padejau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
negelbsti ir tai kad termopalinis, juk cia ne akmuo...

Papildyta:
QUOTE(Forma @ 2010 04 09, 13:23)
na siaip tai labai lengvai nesibraizo, reikia pasistengti. Siaip tai bet kokia medziaga pasistengus galima subraizyti.
*

papasakosiu 2 stalvirsiu nuotykius...abu buvo raudonmedzio-vienas sviesus kitas tamsus raudonmedis.
Taigi pirmasis klientas pasieme vini ir kriaukles ispjovos stalvirsini likuti ir ziuredamas man i akis brezia ir sako-nu tai ka -as tai matau kad braizosi... blink.gif
tai jau man kantrybe truko ir sakau per maza iranki pasiemei-atsinesk kirvi-jis gi ir kapojasi.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Antras atvejis buvo su sviesaus raudonmedzio stalvirsiu-klientai sako po kiek laiko-pakeiskite stalvirsi-jis braizosi...ir kad trina su i metaline kempinele panasiu daiktu...Toje firmoje kur dirbau visi sukruto i termopala-sako kame reikalas-keiskite stalvirsi... na ir gauna atsakyma, kad reikia saugoti stalvirsi jis gi ne akmuo...Pakeite ta stalvirsi i toki subraizyto piesinio (Pica berods...) firmos saskaita, ka bedarysi... Taigi saugoti reikia medzio piesini turincius tamsius stalvirsius. O jei norite to isvengti, dekite "margucius"
Liusii
QUOTE(vivaidejos @ 2010 04 09, 16:58)
Taigi saugoti reikia medzio piesini turincius tamsius stalvirsius. O jei norite to isvengti, dekite "margucius"[/color]
*

nu mano lenkiskas yra buko spalvos tai tikrai gerai naudojasi ir nesimato jokiu isbraizymu g.gif ziuriu kuo brangesnis daiktas tuo didesnis vargas doh.gif sumoki dideles sumas ir bijai virtuve naudotis, o kur dar vaikai namie doh.gif
vivaidejos
QUOTE(Liusii @ 2010 04 09, 16:10)
nu mano lenkiskas yra buko spalvos tai tikrai gerai naudojasi ir nesimato jokiu isbraizymu  g.gif ziuriu kuo brangesnis daiktas tuo didesnis vargas  doh.gif sumoki dideles sumas ir bijai virtuve naudotis, o kur dar vaikai namie  doh.gif
*

todel kad sviesus, tai ir nesimato
Liusii
QUOTE(vivaidejos @ 2010 04 09, 17:11)

todel kad sviesus, tai ir nesimato

*

tai greiciausiai taip ax.gif o tai jus kokia spalva patartumet deti jei sakykim spinteles butu tamsiai rudos? smile.gif jis turi dereti su spinteliu sonais? nu karkasu baldu blush2.gif
vivaidejos
QUOTE(Liusii @ 2010 04 09, 16:26)
tai greiciausiai taip  ax.gif o tai jus kokia spalva patartumet deti jei sakykim spinteles butu tamsiai rudos?  smile.gif jis turi dereti su spinteliu sonais? nu karkasu baldu  blush2.gif
*

labai daug derinimo variantu-gaima derinti su plytelem, galima derinti su medziu, man asmeniskai patinka virtuves komplektas kai turi tik pastatomas spinteles ir jos buna tiek stalvirsis tiek fasadas vienos spalvos wink.gif
visada ziuriu kad butu visuma;)
Liusii
QUOTE(vivaidejos @ 2010 04 09, 17:47)
labai daug derinimo variantu-gaima derinti su plytelem, galima derinti su medziu, man asmeniskai patinka virtuves komplektas kai turi tik pastatomas spinteles ir jos buna tiek stalvirsis tiek fasadas vienos spalvos wink.gif
visada ziuriu kad butu visuma;)
*

nu mano turtai netilptu tik i pastatomas biggrin.gif cia atkrenta tikrai ax.gif o man kazkip grazu kai derinys dvieju spalvu g.gif sakykim tamsu ruda su sviesiu ar atvirksciai, spinteles kremines o stalvirsis tamsus g.gif ai nezinau, man reikia pamatyti ir tada aisku grazu ar ne tongue.gif
Brėkšta
QUOTE(vivaidejos @ 2010 04 09, 15:58)
Taigi saugoti reikia medzio piesini turincius tamsius stalvirsius. O jei norite to isvengti, dekite "margucius"[/color]
*

va, va kol neparašėt margučius jau norėjau sakyt, kad savo stalviršio nesaugau visai ir trinu ir keptuvę karštą dedu, o jam nieko nenutinka nu ties per 5 metus ties kriaukle nuo drėmės pakilo rolleyes.gif gaila, kad tie gamintojai tik su plokšte dirba, patiko man jų darbas nors ties vėl gi nieko navarotno nedarė biggrin.gif

aš vat suku galvą del stalviršio nes nusižiūrėjau SBA balduose šią virtuvę
user posted image
kaip pavyzdį pas mane tokia netilps ten marmurinis stalviršis, bet vakar prisikaičiau, kad marmuras "jautrus" braižymams, karščiui, įsigeria dėmės pvz sulčių tai vat gal profesionalės man galėtų patart kažką nes aš nemėgstu saugot ir popint baldų, bet tos dėmės jei liktų jau nervintų mane tai vat... ir galvoju gal paprastas stalviršis "margutis" geriau už visus marmurus.
Ir dar man patiko stalčiai kuriuos kai atidarinėji jie tarsi sunkiai atsidaro, bet kai uždarinėjant pastumi jie ir fiksuojas lyg su stabdžiais būtų, tai vat galvoju ar tie navarotai dažnai negenda?
axa
Zodiski susitarimai siais laikias galoja kol bedos neprasideda...

va tokius, kuriems žodiniai susitarimai negalioja - ir reikia sodint ant kuolo smile.gif

tikiuosi kad jie bus paviešinti. Nemoka normaliai dirbti - tegul užleidžia vietą profesionališkesniems ar bent jau geranoriškesniems
linnn
*

o tai ką jūs ten padėjot ir pastūmėt. Gal kokią dėžutę/indą ar šiaip kokį aštrų daiktą g.gif

QUOTE(Brėkšta @ 2010 04 09, 17:35)

aš vat suku galvą del stalviršio nes nusižiūrėjau SBA balduose šią virtuvę

*

pas mane virtuvė iš SBA, aš tai daugiau nekartosiu tokios klaidos: durelės visos girgžda, kai kur varštukai su visa plokšte išsirovė smile.gif

Ruti
QUOTE(Liusii @ 2010 04 09, 14:23)
cia beskaitant susidare nuomone kad gal geriau apsimoka patiems pasigaminti ta virtuve  g.gif tai jei ka ir biski ne taip padarysi tai zinosi kad ner ko kaltint ir sutaupysi laaaaabai didele suma  blush2.gif
*

blink.gif labai abejoju, ar tai pavyktu neturintiems baldu gamybos ziniu ir igudziu unsure.gif del kai kuriu niuansu nezinojimo gali tekti isleisti netgi daugiau, nekalbant jau apie sutaupyma... juk kelnes pati sau siunasi tik siuveja mirksiukas.gif o baldus pagaminti, cia ne siena perdazyti cool.gif
andrius_p
Zodiski susitarimai siais laikias galoja kol bedos neprasideda... cia tik grazuoju galima kazkaip susitarti kad nemokamai pakeistu ir tai jei baldininas nores...
Papildyta:
papasakosiu 2 stalvirsiu nuotykius...abu buvo raudonmedzio-vienas sviesus kitas tamsus raudonmedis.
Taigi pirmasis klientas pasieme vini ir kriaukles ispjovos stalvirsini likuti ir ziuredamas man i akis brezia ir sako-nu tai ka -as tai matau kad braizosi...  blink.gif
tai jau man kantrybe truko ir sakau per maza iranki pasiemei-atsinesk kirvi-jis gi ir kapojasi....  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Antras atvejis buvo su sviesaus raudonmedzio stalvirsiu-klientai sako po kiek laiko-pakeiskite stalvirsi-jis braizosi...ir kad trina su i  metaline kempinele panasiu daiktu...Toje firmoje kur dirbau visi sukruto i termopala-sako kame reikalas-keiskite stalvirsi... na ir gauna atsakyma, kad reikia saugoti stalvirsi jis gi ne akmuo...Pakeite ta stalvirsi i toki subraizyto piesinio (Pica berods...) firmos saskaita, ka bedarysi... Taigi saugoti reikia medzio piesini turincius tamsius stalvirsius. O jei norite to isvengti, dekite "margucius"

*

Pirkau stalvirsi antrarusi is termopalo ir jokiu bedu. nei braizosi, nei kas darosi. puodus tik ka nuo virykles dedam ir ne zymes nera. Turbut pas ka braizosi tai stalvirsiai arba blizgus arba lygus..
Brėkšta
QUOTE(linnn @ 2010 04 09, 19:05)
o tai ką jūs ten padėjot ir pastūmėt. Gal kokią dėžutę/indą ar šiaip kokį aštrų daiktą g.gif
pas mane virtuvė iš SBA, aš tai daugiau nekartosiu tokios klaidos: durelės visos girgžda, kai kur varštukai su visa plokšte išsirovė smile.gif
*

ot velnias blink.gif
man sakė, kad ši virtuvė yra VOKĖS III jūsų baldai taip pat Vokės?
aš vis galvoju, kad reiktų kitų gamintojų prašyt tik parodysiu ko maždaug noriu ir kas man patinka, gerai, kad turiu laiko svarstymams
Liusii
QUOTE(linnn @ 2010 04 09, 20:05)
*

unsure.gif nu geras, neisivaizduoju kaip g.gif mano mazius tai tas dureles visaip patranko, ant stalciu rankeneliu lipa bet nieko tongue.gif
linnn
QUOTE(Brėkšta @ 2010 04 09, 20:03)
ot velnias  blink.gif
man sakė, kad ši virtuvė yra VOKĖS III jūsų baldai taip pat Vokės?
aš vis galvoju, kad reiktų kitų gamintojų prašyt tik parodysiu ko maždaug noriu ir kas man patinka, gerai, kad turiu laiko svarstymams
*

Mano virtuvėj apie 5metus. Aš tai didelę kaltė ir sau prisiimu, nes tada tikrai mes taip nesidomėjom ta kokybe, kaip daryčiau dabar. Paprasčiausiai nuėjom į SBA baldus ir paprašėm, kad suprojektuotų.
Nesidomėjom, nei kokia plokštė, nei kokie stalčių bėgeliai.

O čia jau kažkada seniai mano dėtos nuotraukos. Čia taip atsitiko po 2,5-3metų naudojimo. Čia spintelė su įmontuojamu gartraukiu. Gal gavo dregmės, gal, kad dažniausiai darinėjama (nors tai neturėtų būti rodiklis) taip atsitiko

user posted image

user posted image

QUOTE(Liusii @ 2010 04 09, 20:08)
unsure.gif nu geras, neisivaizduoju kaip  g.gif mano mazius tai tas dureles visaip patranko, ant stalciu rankeneliu lipa bet nieko  tongue.gif
*

o kiek laiko naudojatės?

Ai, o dėl VOKĖS tai nežinau, tikriausiai pas mane tai SBA, nes braižė jų darbuotojas . Nežinau, atvirai pasakius. Sakau, kad didelę dalį kaltės, kad man mano virtuvė nelabai, prisiimu sau biggrin.gif
Forma
QUOTE(linnn @ 2010 04 09, 20:42)
O čia jau kažkada seniai mano dėtos nuotraukos. Čia taip atsitiko po 2,5-3metų naudojimo. Čia spintelė su įmontuojamu gartraukiu. Gal gavo dregmės, gal, kad dažniausiai darinėjama (nors tai neturėtų būti rodiklis) taip atsitiko
*

cia atsitiko taip del to, kad dujiniai pakelimo mechanizmai parinkti per galingi. Imontuoti mechanizmai kurie skirti didesnems ir sunkesnems durelems. ir berods iziuriu, kad mechanizmas yra tik vienoje dureliu puseje. Jei butu abiejose to neatsitiktu.
Brėkšta

Ai, o dėl VOKĖS tai nežinau, tikriausiai pas mane tai SBA, nes braižė jų darbuotojas . Nežinau, atvirai pasakius. Sakau, kad didelę dalį kaltės, kad man mano virtuvė nelabai, prisiimu sau biggrin.gif
*

na aš ta virtuvę pamačiau SBA ten sėdinčio bernioko ir braižančio brėžinius paklausiau kas gamintojas sako Vokė nus kaip supratau, jie pabraižo o jau gal Vokė ar kiti baldininkai gamina, bet kas del jūsų virtuvės nors jūs ir sakot, kad kokybe nesidomėjot, bet gal profai galėjo ir patart, kad ta ar ana plokštė patvaresnė..... nors ką aš žinau....

m.krystina
kokie atsylepimai apie nabuko baldus ar verta sakytis ?
lioliuke
Netycia ilindau i sia temute .... Kas pritrauke paskaityti keleta lapu atgal blush2.gif
Lineta* stiprybes kovojant su baldininkais....

Tiesiog beskaitant komentarus ir siaip is savo patirties sakau .
Mums virtuve yra vienintele mes ja idealizuojam ir pan, nes sumokam tikrai ne kelis simtus , o vat gamintojams tai eilinis darbeliukstis kuris kartais gaunasi geriai kartais prastai, ir ....
Yra baldininku geru ir blogu. Vieniems rupi vardas kiti gyvena sia diena...

Cia tarp kitko gaminuosi sekcijuka smile.gif taciau pasirinkau kita baldininka nei kad gaminausi virtuves baldus nors jais esu patenkinta, Tiesiog kartais taip buna. Naujasis baldininkas pateike man priimtinesniu techniniu sprendimu, bet va kokybes nesu macius isvis , is kalbu( aisku jo kalbu) atrodo gerulis biggrin.gif
Juokaujam su vyru kad nebutu nuo vilko ant meskos smile.gif
Kaip si savaitgali turetu atvaziuoti rinkti bet itariu tyla bus. nes vistiek ispeti turejo.. bet ne skambalo g.gif g.gif

Lineta dar karta linkiu stiprybes wink.gif
aistukas
Skaitau vis sia temute, nors virtuve jau turime - pasigaminome pries 2m.
Matau, kad cia kalbat apie Voke, tai va, musu sirtuve yra is ten. Na, ka galiu pasakyti. Siaip tai visai nebloga kokybe. Mes gaminomes is masyvo fasadus, o korpusai is plokstes. Tiesa, buvo problemu su kampine spintute, kur istatyta karusele, kazkaip po kurio laiko vienas dureliu kampas nebeprisispausdavo. Skambinom i Voke, na, kol atvyks laukem gal menesi mirksiukas.gif Atvyko, paziurejo, pakeite lanksta - rezultatas nulinis. Sako, tada as nezinau ka daryti, kviesiu kita meistra g.gif Na, jo irgi laukem apie menesi doh.gif Kitas jau buvo protingesnio veido - apziurejo, sako, kad nuo sudetu daiktu svorio ten kazkas darosi. Atliko tam tikrus patobulinimus ir dabar veikia gerai ax.gif Siaip tai man ta karusele labai isiule, nors as norejau paprastos lentynos ir dabar gailiuosi, kad nusileidau. Mano poreikiam lentyna butu geriau ir manau, kad pigiau.

Beje, dar apie stalvirsius irgi kazkas klause. Pas mus lieto akmens su isformuota kriaukle. Jau situo dalyku kaip esu patenkinta thumbup.gif Nors kai gaminomes atrode labai brangu, sakiau bus man gerai ir laminatas. Labiausiai man patinka, kad nera visokiu siuliu, sudurimu, viskas tolygiai pereina - nera kur kauptis visokiem brudam.

Sekmes visom kurianciom savo virtuveles, linkiu rasti gerus meistrus, kurie sugebes igyvendinti jusu idejas 4u.gif
linnn
QUOTE(Forma @ 2010 04 09, 21:31)
cia atsitiko taip del to, kad dujiniai pakelimo mechanizmai parinkti per galingi.  Imontuoti mechanizmai kurie skirti didesnems ir sunkesnems durelems. ir berods iziuriu, kad mechanizmas yra tik vienoje dureliu puseje. Jei butu abiejose to neatsitiktu.
*

taip, tu tesi, ačiū 4u.gif . Mums kaimynas, kuris dirba su virtuvėm, irgi taip ir sakė.
agne.j
QUOTE(Brėkšta @ 2010 04 09, 21:52)
na aš ta virtuvę pamačiau SBA ten sėdinčio bernioko ir braižančio brėžinius paklausiau kas gamintojas sako Vokė nus kaip supratau, jie pabraižo o jau gal Vokė ar kiti baldininkai gamina, bet kas del jūsų virtuvės nors jūs ir sakot, kad kokybe nesidomėjot, bet gal profai galėjo ir patart, kad ta ar ana plokštė patvaresnė..... nors ką aš žinau....
*

Vis skaitineju sia tema, domiuosi, patiems greit reiks virtuve isirenginet. doh.gif SBA dabar yra Vokes virtuves, ne taip seniai pradejo su Voke dirbt, o anksciau, kiek zinau, tiesiog SBA patys projektuodavo. Na ir kokybe man dabar pas juos labiau matosi nei anksciau.
linnn
šiaip, SBA koncernui daug baldų gamintojų priklauso (bent jau anksčiau) - Klaipėdos baldai, Kauno, Šilutės.

Signa...
QUOTE(Lineta* @ 2010 04 09, 08:08)

Dar turiu dideli klausima baldininkems, pas mus yra toks stalviršis:EF6-511/TF, Termopal http://www.termopalas.lt/preke/3504/tamsus-dryzuotas-azuolas , vakar iskroviai produktus ant jo, sudejau i saldytuva ir ziuriu, kad jis isibreze ir gana ryskiai, ar termopalas gali taip lengvai susibraizyti? na suprantu, kad jis tamsus ir gali viskas labiau matytis, bet negi taip lengvai braizosi? O gal tada ne termopala uzdejo?
*

o kas tas termopalas? Nes seip pas mane toks pat stalvirsis...... Bet jis tikrai taip lengvai nesibraizo.... Ir pasveiciu as ji gerokai ir puodus padedu g.gif
mikaela
Termopal yra gamintojo pavadinimas 4u.gif
Brėkšta
QUOTE(agne.j @ 2010 04 10, 23:25)
Vis skaitineju sia tema, domiuosi, patiems greit reiks virtuve isirenginet. doh.gif  SBA dabar yra Vokes virtuves, ne taip seniai pradejo su Voke dirbt, o anksciau, kiek zinau, tiesiog SBA patys projektuodavo. Na ir kokybe man dabar pas juos labiau matosi nei anksciau.
*

na, kad kokybė labiau matosi tas džiugina, dar buvau nusižiūrėjusi "Riešva"gaimina gražius baldus ir dar gamintojų nemažai, bet vat kol kas labiausiai norisi mano tos SBAsinės tik ją reikės "perdaryt", bet čia tipo malonioji dalis biggrin.gif

Tik aš vis dar su tais stalviršiais nerimstu gal turit marmurinį stalviršį arba profesionalės gali man pasakyt ar tikrai jie tokie opūs naudojime ir gal yra kokių priežiūros priemonių, kurios sakysim tas įsigėriusias dėmes išvalytų, nes realiai šiek tiek bijau, kad nebūtų taip, kad pigesnis stalviršis geriau už brangesnį naudojimo atžvilgiu tada jau geriau investuot į brangesnius ir geresnius stalčių bėgius ar į dar kokius pribumbasus, na bent vieną tai tikrai žinau, kad vienspalvio stalviršio ir juo lab tamsaus tikrai nedėsiu nes susidarė įspūdis, kad vis tik susibraižymai matosi labiau......
oge
Sveiki, mane irgi stalviršiai domina, bet natūralaus ąžuolo. Kaip jie virtuvėje dėvisi? Geriau lakuotas ar alyvuotas? Kaip dažnai juos reikia perlakuot ar alyvuot? Ar stipriai keikčiausi dėl eksploatavimo tokį pasidariusi? Nes vyras užsispyręs, kad nori ąžuolinio. Man jis irgi gražu, net labai, bet aš norėčiau dar ir patogumo.. smile.gif
ausriniuks
Sveiki, gal kas is jusu daretes baldus virginijos balduose, jeigu taip, tai ar esate patenkintos kokybe, ar nevelavo su terminais ir siaip, ka galit apie juos pakomentuoti. 4u.gif
Bufeto vedėja
baldininkes man reikia patarimu:
virtuves norejau be rankeleniu, su ipjautu dureliu krastu 45 laipsniu. Baldininkas vakar atvaziaves aiskino, kad prie tokio varianto visada matosi korpusai, t.y. spinteliu sonai, virsus, nes reikia bent 2 cm palikti pirstams uzkisti. Kad jie matosi tai ok, bet jis man dar sako, kad matosi ir stalciau ar spinteles vidus, nu tipo ne visais rakursais, bet tikrai matysis jeigu labai jau atidziai ziuret. Nu buvau pasimetusi, nes ne karta tokius baldus teko ciupineti, niekur jokiu tarpu nepastebejau g.gif
sekantis klausimas - kaip isspresti tokiu dureliu klausima su montuojamu saldytuvu, nes sake, kad kai imontuosi ir saldiklio bei virsaus plokstes bus atskiros, tarp ju gausis nemazas tarpas, ko pasekoje matysis saldytuvo metaliniai "viduriai", nu zodziu saldytuvo dureliu isorine dalis siek tiek matysis per ta tarpa, kur bus paliktas pirstams uzkisti g.gif
zodz as pasimetusi..arba anksciau nepastebejau tokiu bajeriu, arba mano baldininkai nelabai ismano kaip tai pagaminti kitaip g.gif

dar vienas klausimas - apie ifrezuojamas rankeneles - kokiu spalvu dar ju buna? nes baldininkad sake, kad tik sidabriniu, bet man reiketu tada baltu, sake bandys pakalbeti ar kas nors nudazytu kokybiskai, bet nedave garantijos.

Zodziu, jau ryt norim uzsakineti galutinai, bet dalis sprendimu dar nepadaryta ir nebezinau ka galvot g.gif
milaaa
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2010 04 11, 14:16)
virtuves norejau be rankeleniu, su ipjautu dureliu krastu 45 laipsniu. Baldininkas vakar atvaziaves aiskino, kad prie tokio varianto visada matosi korpusai, t.y. spinteliu sonai, virsus, nes reikia bent 2 cm palikti pirstams uzkisti. Kad jie matosi tai ok, bet jis man dar sako, kad matosi ir stalciau ar spinteles vidus, nu tipo ne visais rakursais, bet tikrai matysis jeigu labai jau atidziai ziuret. Nu buvau pasimetusi, nes ne karta tokius baldus teko ciupineti, niekur jokiu tarpu nepastebejau  g.gif
sekantis klausimas - kaip isspresti tokiu dureliu klausima su montuojamu saldytuvu, nes sake, kad kai imontuosi ir saldiklio bei virsaus plokstes bus atskiros, tarp ju gausis nemazas tarpas, ko pasekoje matysis saldytuvo metaliniai "viduriai", nu zodziu saldytuvo dureliu isorine dalis siek tiek matysis per ta tarpa, kur bus paliktas pirstams uzkisti  g.gif
zodz as pasimetusi..arba anksciau nepastebejau tokiu bajeriu, arba mano baldininkai nelabai ismano kaip tai pagaminti kitaip  g.gif

dar vienas klausimas - apie ifrezuojamas rankeneles - kokiu spalvu dar ju buna? nes baldininkad sake, kad tik sidabriniu, bet man reiketu tada baltu, sake bandys pakalbeti ar kas nors nudazytu kokybiskai, bet nedave garantijos.

Zodziu, jau ryt norim uzsakineti galutinai, bet dalis sprendimu dar nepadaryta ir nebezinau ka galvot  g.gif
*

pas mane taip padaryta. joks vidus nesimato. tas griovelis yra isfrezuotas dureliu- stalciaus ploksteje, virsus uzdengia viska. greiciausiai nemoka/ neturi irangos ta padaryti. su saldytuvu tas pats smile.gif (nors jis pas mane neimontuojamas) su indaplove puikiai veikia 4u.gif galeciau pabandyt nufotkint g.gif
arba gali uzeit paziuret gyvai bigsmile.gif

o tu rankeneliu sidabriniu nesimato is isores, jos yra is vidines puses, reiktu labai persilenkus ilindus ziureti biggrin.gif gyvai jos graziai atrodo alanto juodoje virtuveje baldu rojuje 4u.gif
Eaglute
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2010 04 11, 13:16)
virtuves norejau be rankeleniu, su ipjautu dureliu krastu 45 laipsniu. Baldininkas vakar atvaziaves aiskino, kad prie tokio varianto visada matosi korpusai, t.y. spinteliu sonai, virsus, nes reikia bent 2 cm palikti pirstams uzkisti. Kad jie matosi tai ok, bet jis man dar sako, kad matosi ir stalciau ar spinteles vidus, nu tipo ne visais rakursais, bet tikrai matysis jeigu labai jau atidziai ziuret. Nu buvau pasimetusi, nes ne karta tokius baldus teko ciupineti, niekur jokiu tarpu nepastebejau  g.gif
sekantis klausimas - kaip isspresti tokiu dureliu klausima su montuojamu saldytuvu, nes sake, kad kai imontuosi ir saldiklio bei virsaus plokstes bus atskiros, tarp ju gausis nemazas tarpas, ko pasekoje matysis saldytuvo metaliniai "viduriai", nu zodziu saldytuvo dureliu isorine dalis siek tiek matysis per ta tarpa, kur bus paliktas pirstams uzkisti  g.gif
zodz as pasimetusi..arba anksciau nepastebejau tokiu bajeriu, arba mano baldininkai nelabai ismano kaip tai pagaminti kitaip  g.gif

Zodziu, jau ryt norim uzsakineti galutinai, bet dalis sprendimu dar nepadaryta ir nebezinau ka galvot  g.gif
*

Kažkoks aburdas... patarčiau pasikonsultuot kitur, paklaust ką mano kiti baldininkai.
Darius S
Mano virtuvėj apie 5metus. Aš tai didelę kaltė ir sau prisiimu, nes tada tikrai mes taip nesidomėjom ta kokybe, kaip daryčiau dabar. Paprasčiausiai nuėjom į SBA baldus ir paprašėm, kad suprojektuotų.
Nesidomėjom, nei kokia plokštė, nei kokie stalčių bėgeliai.

user posted image

user posted image
o kiek laiko naudojatės?
*

Taip galejo atsitikt dėl blogai prisuktų amortizatorių. Įdėjus neteisingu kampu laužia lankstus. Aišku neiškarto, o po truputį. Ar nepastebėjote, kad pvz gal varžtai lankstų plokštelių atsilaisvine buvo? Būna ir toks variantas. Plokštė ar lenkiška ar vokiška - neturi skirtumo, nei iš vienos, nei iš kitos taip lengvai neišlauši (nebent baldai iš JYSK biggrin.gif )
Lineta*
nu merginos, mano virtuve stovi kaip stovejusi, penktadieni pasigavau baldininka, laukem kol atvaziuos, neatvaziavo, skambinom, nekele ir neperskambino. Tai vat ir toliau laukiam. Jauciu koki moralines zalos patenkinima reiks issimust g.gif atsibodo man jau. Na su ju gamintom spintom viskas normaliai, bet su virtuve doh.gif

del stalvirsio... is pardes parsinesiau stiklainiuku su agurkais, alyvuogem, jogurtu, salotu, taip gal ir pastumiau, bet nemanau, kad turetu susibraizyti. Tai kame reikalas?
linnn
QUOTE(Darius S @ 2010 04 11, 23:54)
Taip galejo atsitikt dėl blogai prisuktų amortizatorių. Įdėjus neteisingu kampu laužia lankstus. Aišku neiškarto, o po truputį. Ar nepastebėjote, kad pvz gal varžtai lankstų plokštelių atsilaisvine buvo? Būna ir toks variantas. Plokštė ar lenkiška ar vokiška - neturi skirtumo, nei iš vienos, nei iš kitos taip lengvai neišlauši (nebent baldai iš JYSK biggrin.gif )
*

gal irgi tiesa.
kaip ir sakiau, mes nelabai domėjomės kokybę blush2.gif , net nepagalvojom, kad dar ir tuo reikia pasidomėti labai labai. Paprasčiausiai važiavom per pardas - pamatėm mums gražius baldus - raudonos pilkos spalvos, o visą kitą, maniau, kad jau jų reikalas biggrin.gif

QUOTE(Lineta* @ 2010 04 12, 08:37)

del stalvirsio... is pardes parsinesiau stiklainiuku su agurkais, alyvuogem, jogurtu, salotu, taip gal ir pastumiau, bet nemanau, kad turetu susibraizyti. Tai kame reikalas?
*

na, nuo stiklainio tai, manau, tikrai neturėjo susibraižyti g.gif
vida777
QUOTE(Brėkšta @ 2010 04 11, 12:03)
na, kad kokybė labiau matosi tas džiugina, dar buvau nusižiūrėjusi "Riešva"gaimina gražius baldus ir dar gamintojų nemažai, bet vat kol kas labiausiai norisi mano tos SBAsinės tik ją reikės "perdaryt", bet čia tipo malonioji dalis  biggrin.gif

Tik aš vis dar su tais stalviršiais nerimstu gal turit marmurinį stalviršį arba profesionalės gali man pasakyt ar tikrai jie tokie opūs naudojime ir gal yra kokių priežiūros priemonių, kurios sakysim tas įsigėriusias dėmes išvalytų, nes realiai šiek tiek bijau, kad nebūtų taip, kad pigesnis stalviršis geriau už brangesnį naudojimo atžvilgiu tada jau geriau investuot į brangesnius ir geresnius stalčių bėgius ar į dar kokius pribumbasus, na bent vieną tai tikrai žinau, kad vienspalvio stalviršio ir juo lab tamsaus tikrai nedėsiu nes susidarė įspūdis, kad vis tik susibraižymai matosi labiau......
*

kodel norite marmurinio, o ne granitinio?
marmuras nera toks atsparus kaip granitas, saziningi pardavejai nepataria marmuro virtuvei naudoti.

Man Riesvos baldai patinka, kalbejau Baldu mugeje su jais, tai sake, koki paveiksleli parodysit, tokius ir pagaminsime. Ir drozinius medzio masyvo naudoja (bent jau taip tvirtino, nors reiketu gamyboje paziureti kaip ten is tiesu yra). Tik kainos neaisku kokios, palyginus su kitais gamintojais.
sigita
QUOTE(vida777 @ 2010 04 12, 10:05)

Man Riesvos baldai patinka, kalbejau Baldu mugeje su jais, tai sake, koki paveiksleli parodysit, tokius ir pagaminsime. Ir drozinius medzio masyvo naudoja (bent jau taip tvirtino, nors reiketu gamyboje paziureti kaip ten is tiesu yra). Tik kainos neaisku kokios, palyginus su kitais gamintojais.
*

Kazkodel, man sios imones baldai labai primena lenkiskus baldus is katalogu g.gif
Brėkšta
QUOTE(vida777 @ 2010 04 12, 10:05)
kodel norite marmurinio, o ne granitinio?
marmuras nera toks atsparus kaip granitas, saziningi pardavejai nepataria marmuro virtuvei naudoti.

*

nus marmurinio užsigeidžiau todėl, kad SBA balduose man patikusi virtuvė su marmuriniu stalviršiu ir jų puslapyje nėra granito pasirinkimui ir ........ kiek mačiau granito stalviršių virtuvėje man jis per "sudėtingas", bet dar gana paviršutiniškai domėjausi aš granitu ir kokių raštų jis būna ir kokios kainos nes mano virtuvė standartinė daugiabučio virtuvė na iki 3m turbūt tai daugiau nei 10 000 tūkstančių aš jau nenoriu mokėt, o granitas įsivaidzuoju gerokai kainą pakelia..... ir šeip pabėdavosiu mums palieka viryklę neįmontuojamą, kuri visiškai nauja ir statoma ant grindų kaip ir neapsimoka keist jos, reikės kažkaip taikytis ir prie jos nes juo laba, kad man norisi aukštesnių nei standartas pastotomų spintelių nes aš 1,80 tai vadinasi tą viryklę reiks kelt ant kokio stalčiau ar kažko....... lygiai tas pats ir su šaldytuvu, kuris neįmontuojamas, bet vėl gi prieš gerą pusmetį pirktas ir išmest nu širdis neleidžia, kaži neitų neįmontuojamą šaldytuvą ir įsabačint į spintelę, o vėliau pakeist jį į įmontuojamą.... nu vienžo aš jau pradedu galvot, kad man geriau paprastas stalviršis jei viryklė kur įsikomponuotų per vidurį......

o su Riešės atstovais aš ir kalbėjausi parodoje, tai sakė vat tokia daugiabučio virtuvė kainuotų +- vidutiniškai 6 000 lt nors "Baldų rojuje" yra jų nedidukė virtuvė už 3000 litų
Bufeto vedėja
QUOTE(milaaa @ 2010 04 11, 16:49)
pas mane taip padaryta. joks vidus nesimato. tas griovelis yra isfrezuotas dureliu- stalciaus ploksteje, virsus uzdengia viska. greiciausiai nemoka/ neturi irangos ta padaryti. su saldytuvu tas pats smile.gif (nors jis pas mane neimontuojamas) su indaplove puikiai veikia 4u.gif galeciau pabandyt nufotkint g.gif
arba gali uzeit paziuret gyvai bigsmile.gif

o tu rankeneliu sidabriniu nesimato is isores, jos yra is vidines puses, reiktu labai persilenkus ilindus ziureti biggrin.gif gyvai jos graziai atrodo alanto juodoje virtuveje baldu rojuje 4u.gif
*

jau radau toki pavyzdi gyvai, buvau apziurejusi. Toki ir mes darysim thumbup.gif siandien baldininkas pats pasiule toki varianta. Bet jei pjauna 45 kampu, tai virsuje tikrai matosi spinteles viduriai rolleyes.gif

del stalvirsio irgi jau susitarem, sake padarys be jokiu aliumininiu juosteliu thumbup.gif
Brėkšta
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2010 04 12, 16:37)

del stalvirsio irgi jau susitarem, sake padarys be jokiu aliumininiu juosteliu  thumbup.gif
*

o kokį stalviršį darysit?
Lineta*
NA MERGINOS, MANAU REABILITUOSIS TA MUSU IMONE, DABAR PO BISKIUKA VISKAS EINASI I PRIEKI, ZIURESIM KAIP TOLIAU BUS 4u.gif
Brėkšta
QUOTE(Lineta* @ 2010 04 13, 13:03)
NA MERGINOS, MANAU REABILITUOSIS TA MUSU IMONE, DABAR PO BISKIUKA VISKAS EINASI I PRIEKI, ZIURESIM KAIP TOLIAU BUS  4u.gif
*

nu džiugu girdėt bigsmile.gif
milaaa
QUOTE(Lineta* @ 2010 04 13, 13:03)
NA MERGINOS, MANAU REABILITUOSIS TA MUSU IMONE, DABAR PO BISKIUKA VISKAS EINASI I PRIEKI, ZIURESIM KAIP TOLIAU BUS  4u.gif
*

o as tiesa sakant visiskai nesuprantu jusu kantrybes ir tolerancijos g.gif doh.gif
kodel jus toleruojate ir dziaugiates tuo, kad taiso broka g.gif uzuot padariusi tam gala smile.gif neatsako i skambucius, dar koki s...a mala, terminai praeje, nervu prigadinta, o jus sakote apie ju reabilitacija bigsmile.gif

neisizeiskit, as nepiktuoju 4u.gif tiesiog stebiuosi, kad tiek sumokejusi turite sitiek laukti, susilaukti reikalavimu primoketi/ ar susimoketi, ir dar tai toleruojate doh.gif
Lineta*
QUOTE(milaaa @ 2010 04 13, 13:21)
o as tiesa sakant visiskai nesuprantu jusu kantrybes ir tolerancijos g.gif  doh.gif
kodel jus toleruojate ir dziaugiates tuo, kad taiso broka g.gif uzuot padariusi tam gala smile.gif neatsako i skambucius, dar koki s...a mala, terminai praeje, nervu prigadinta, o jus sakote apie ju reabilitacija bigsmile.gif

neisizeiskit, as nepiktuoju 4u.gif tiesiog stebiuosi, kad tiek sumokejusi turite sitiek laukti, susilaukti reikalavimu primoketi/ ar susimoketi, ir dar tai toleruojate doh.gif
*

o tai ka mums daryti? likti be virtuves? mes juk jau gyvename ten, neturim kaip laukti kol kiti baldziai pagamins virtuve. Is dalies tai jus teisi, nes vakar susitarem, kad virsutines spinteles isorine balta puse, kuri virs stalvirsio yra pakeis i tamsia sokolado, kad isliktu tas vientisumas su virtuves sienele, nes ta balta spalva ten aplamai ne i tema buvo, ir manau, kad tai jo klaida, nes jis neapgalvojo visu smulkmenu ir nepasake, kad ten bus balta, o mes kadangi baldu negaminam, tai ir nezinom, kaip ten turetu buti,bet pasake, kad mes turesim susimoketi uz tai apie 150 Lt blink.gif va del sito tai buvau apakus, nu bet gerai, sutikom, bet finale vis vien zadu su juo deretis, nes mums jau atsibodo tas diskomfortas ir tos nesamones. Kaip manote kaip su apmokejimu turetume daryti, mes skolingi dar puse sumos jiems.
milaaa
QUOTE(Lineta* @ 2010 04 13, 13:41)
o tai ka mums daryti? likti be virtuves? mes juk jau gyvename ten, neturim kaip laukti kol kiti baldziai pagamins virtuve. Is dalies tai jus teisi, nes vakar susitarem, kad virsutines spinteles isorine balta puse, kuri virs stalvirsio yra pakeis i tamsia sokolado, kad isliktu tas vientisumas su virtuves sienele, nes ta balta spalva ten aplamai ne i tema buvo, ir manau, kad tai jo klaida, nes jis neapgalvojo visu smulkmenu ir nepasake, kad ten bus balta, o mes kadangi baldu negaminam, tai ir nezinom, kaip ten turetu buti,bet pasake, kad mes turesim susimoketi uz tai apie 150 Lt  blink.gif  va del sito tai buvau apakus, nu bet gerai, sutikom, bet finale vis vien zadu su juo deretis, nes mums jau atsibodo tas diskomfortas ir tos nesamones. Kaip manote kaip su apmokejimu turetume daryti, mes skolingi dar puse sumos jiems.
*

negaliu pasakyti, ka jums daryti. bet pati labai svarstyciau visisko atsisakymo galimybe su PILNU pinigu grazinimu. butu blogai , labai, bet juk ir dabar nera gerai, bet tai darydama manyciau, kad tebunie ir jiems bausme. jie gi netures kur tu baldu kisti, o pinigus tures grazinti bigsmile.gif bet as kerstinga, jei man kenkia, o jus tolerantiska smile.gif
kas be ko, ta balta apacia jie privalo pakeisti, tai kazkoks briedas ten gaunasi balto apaciom doh.gif
nemokekit to 150lt, ka jie jums padarys g.gif pasakykit, kad tai jusu kompensacija uz termino nesilaikyma, nesamoniu prigaminima, diskomforta ir kt. vardinti gi gfalite daug.
o galutine sumos, bet kuriuo atveju neduokite ne lt, kol nebusite visiskai patenkinta. gave visa suma jie pas jus nebesirodys. kol jus ''skolingi'' puse pinigu, tai vaziuoja, kad visai i - nenueitu. butumet sumokeje, nesulauktumet 4u.gif
nenuolaidziaukit jiems. tikiuosi, bent saugote broko neistaisyto nuotraukas, kaip galimybe paskelbti viesai, jei netaisys savo klaidu uz DYKA. ir dar turetu kojas buciuot uz jusu kantrybe beigi tolerancija ir begaaalini laukima 4u.gif
linnn
va, lietuviai kantrūs kantrūs žmonės
Lineta*
QUOTE(milaaa @ 2010 04 13, 14:08)
nenuolaidziaukit jiems. tikiuosi, bent saugote broko neistaisyto nuotraukas, kaip galimybe paskelbti viesai, jei netaisys savo klaidu uz DYKA. ir dar turetu kojas buciuot uz jusu kantrybe beigi tolerancija ir begaaalini laukima 4u.gif
*

nu siaip as irgi kerstinga, bet palyginus su Jumis, tai tolerantiska lotuliukas.gif nu uz tolerancija tikrai turetu dekoti, o as vakar dar save kaip kokia dura grauziau, kad gal as cia per ziauriai su jais elgiuosi, nu pasirodo, kad dar visai normaliai bigsmile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.