Na foto ne super kokybės, labai sunku nufotkinti virtuvę, netelpa visa į vaizdą ir dulkės nevalytos ir bardakėlis, ir ant fotiko jaučiu dulkių buvo, nes foto taškuotos tokios. Ale įmetu
neeri o man visai grazi tavo virtuvyte/ o plokste dureliu blizgi ar taip atrodo
QUOTE(daivulle @ 2010 03 18, 21:03) Visos plokštės blizgios ir fasadas ir šonai ir apačios, tik kantai balti neblizgūs (mat negavo tokio plataus blizgaus balto kanto) ir stalviršis Na vaizdelio tame bardake ir dulėkse nelabai matyti, bet... QUOTE(Neeri @ 2010 03 18, 22:08) Visos plokštės blizgios ir fasadas ir šonai ir apačios, tik kantai balti neblizgūs (mat negavo tokio plataus blizgaus balto kanto) ir stalviršis Na vaizdelio tame bardake ir dulėkse nelabai matyti, bet... Sveika gyva sulaukusi savo VIRTUVYTES na smagu sulaukti tiek komentuotos virtuveles na o siaip dar mazi pastebejimai: man stringa keli dalykai siuose vaizdeliuose-ta gartraukio spintele-man lyg ir noretusi jos aukstos ir nestorintais sonais-labai jau tie sonai sunkina vaizda Aplink stalvirsi uzdeta staljuoste-gal butu galima issiversti be jos-tiesiog pasilikonavus ar pan. na ir ji jei jau lieka-turetu buti stalvirsio spalvos... Na ir baro cokokiukas jei jau pridurtas, tai gal igilintas tada graziau na ir ta detale kuri yra uz virykles einancios spinteles sono, kaip beziureciau ir vesciau prie storinimu ir pan.-na jos norisi vis tiek fasadu spalvos-man ji rezia aki QUOTE(vivaidejos @ 2010 03 18, 21:52) Sveika gyva sulaukusi savo VIRTUVYTES na smagu sulaukti tiek komentuotos virtuveles na o siaip dar mazi pastebejimai: man stringa keli dalykai siuose vaizdeliuose-ta gartraukio spintele-man lyg ir noretusi jos aukstos ir nestorintais sonais-labai jau tie sonai sunkina vaizda Aplink stalvirsi uzdeta staljuoste-gal butu galima issiversti be jos-tiesiog pasilikonavus ar pan. na ir ji jei jau lieka-turetu buti stalvirsio spalvos... Na ir baro cokokiukas jei jau pridurtas, tai gal igilintas tada graziau Ačiū ačiū , dėkoti ir jums už pagalbą kuriant virtuvę, turiu sienos man mielos, tas jų raštas ir spalva Na ta spintelė man gremėzdas, gal ir dėl to, kad vienos durelės Jau ta staljuostė tai apskritai ne prie ko, bet pasak jų tos spalvotos plastamasės neatsprios valymams, nu nežinau dar reiks pakalbėti apie tai, nes ir vyrui nepatiko. Galėtų kad ir plastmasinę baltą siaurą uždėti. O jau tas baro cokolis tai košmaras man, kit savaitę pakeis į vientisą
O man tas platus apkantavimas - visai nieko. tada spinteles atrodo nesusiliejusios. Man fasado spalva labai grazi. Ta spintute kaba viena, jokio perskyrimo nesipraso, o kas del aukscio - tai as taip supratau, kad ji vienodai su lango nisa buvo planuota
Papildyta: QUOTE(Arvile' @ 2010 03 18, 17:34) Sveikutes Beda pas mus ta, kad virtuve labai mazyte. 6 kv.m. Jau galvojau, akd be sansu kazka isspausti is tokio ploto, bet va Sigita, minejo, kad jos irgi tokio ploto, tai reiskias kazka padaryti galima Gal galetumete mane mazdaug apsviesti uz kokia suma galima atsinaujinti 6 kv.m. virtuvele? siandien meistras pasiule projektuka, bet paskaiciuos tik antradieniui - tai jei bus idomu pranesiu. turejau fantaziju indaplove pasistatyti, bet tada nelieka vietos spitelei puodams. Nu zodziu, nevilty as. QUOTE(sigita @ 2010 03 18, 22:27) O man tas platus apkantavimas - visai nieko. tada spinteles atrodo nesusiliejusios. Man fasado spalva labai grazi. Ta spintute kaba viena, jokio perskyrimo nesipraso, o kas del aukscio - tai as taip supratau, kad ji vienodai su lango nisa buvo planuota Papildyta: siandien meistras pasiule projektuka, bet paskaiciuos tik antradieniui - tai jei bus idomu pranesiu. turejau fantaziju indaplove pasistatyti, bet tada nelieka vietos spitelei puodams. Nu zodziu, nevilty as. Na mes fasadą derinom prie virtuvės grindų, tai ši blizgi dramblio kaulo man labiausiai derėjo ir patiko
man labiausiai tai kliuna tas stalvirsio bortelis metalinis... tikrai imanoma uzsilikoninti. bendras vaizdas grazus
QUOTE(giedre.v @ 2010 03 18, 22:59) man labiausiai tai kliuna tas stalvirsio bortelis metalinis... tikrai imanoma uzsilikoninti. bendras vaizdas grazus silikoninant nebus labai gražu, nes pjovė tą stalvirši pagal langą su šmirgeliu, tai nelabai jau ten dailiai jaučiu nusipjauna. bet manau, kad balt siaurą kantuką būtų galima dėti, tik neaišku dabar, nes skyles stalviršy išgrežė, kai tvirtino tą kantą QUOTE(Neeri @ 2010 03 18, 21:58) http://www.part.lt/perziura/bb3d0b230ed161...13543cb3225.JPG http://www.part.lt/img/bb3d0b230ed161a0880...13543cb3225.JPG p.s. simpatška virtuvė, ypač patiko dramblio kaulas
Merginos soooooos
Keleta klausimuku, veliau imesiu virtuves projektuka 1.Ar butina saldytuva integruojama daryti(projektuotojas sako, kad gadins vaizda pastatomas saldytuvas), jis stoves paskutinis, uz jo nieko nebebus. 2.Toliau man projekte padaryta BLUM stalciai apie 1020cm, gal kuri jau turite, ar nera per ilgas stalcius, ar patogu bus naudotis, stalciai sitie po kaitlente 3.Gal kuri turite Blum AVENTOS ar nesigailite(nes viduje 3 lentyneles, ar virsutine patogu naudoti, del aukscio) 4.Kaip manote ar geraiu daryti BLUM stalcius is 2 daliu, ar is 3 stalciu? Butu smagu isgirsti ivairiu nuomoniu........... BANDAU KELTI , GAL GALESIME IZIURETI ![]() QUOTE(renius @ 2010 03 19, 00:59) 1.Ar butina saldytuva integruojama daryti(projektuotojas sako, kad gadins vaizda pastatomas saldytuvas), jis stoves paskutinis, uz jo nieko nebebus. 2.Toliau man projekte padaryta BLUM stalciai apie 1020cm, gal kuri jau turite, ar nera per ilgas stalcius, ar patogu bus naudotis, stalciai sitie po kaitlente 1. Mes pvz nenorėjom integruojamo 2. Pas mane irgi bus virš metriniai bluminiai stalčiai po kaitlente.. bet stende žiūrėjau-patiko man.. QUOTE(renius @ 2010 03 19, 01:59) Merginos soooooos Keleta klausimuku, veliau imesiu virtuves projektuka 1.Ar butina saldytuva integruojama daryti(projektuotojas sako, kad gadins vaizda pastatomas saldytuvas), jis stoves paskutinis, uz jo nieko nebebus. 2.Toliau man projekte padaryta BLUM stalciai apie 1020cm, gal kuri jau turite, ar nera per ilgas stalcius, ar patogu bus naudotis, stalciai sitie po kaitlente 3.Gal kuri turite Blum AVENTOS ar nesigailite(nes viduje 3 lentyneles, ar virsutine patogu naudoti, del aukscio) 4.Kaip manote ar geraiu daryti BLUM stalcius is 2 daliu, ar is 3 stalciu? Butu smagu isgirsti ivairiu nuomoniu........... BANDAU KELTI , GAL GALESIME IZIURETI ![]() Niekaip nemoku padidinti foto 1foto is virsaus matosi, 2foto is kaires i desine integruotas saldytuvas, po to integruota orkaite su mikrobange, po to eina ieinantis sandeliukas-spinta, ir uzsisuka uzsisukus 3foto matosi kaitlente ir apacioje tie BLUM stalciai apie 1020 cm DEL SITU STALCIU ir nerimauju ar patogu tokie plati , na ir 4 foto matosi 3 spinteles po 550cm , viena kazkuri skirta indaplovei NEISSIRENKU KURI Virsuje tos dvi tai BLUM AVENTOS (3 foto) na ir prirasiau, jei galite pakomentuokite Darysiu STEPONO BALDAI imoneje. QUOTE(renius @ 2010 03 19, 00:10) Atsakau iš savo turimos ir jau naudojamos naujos virtuvės patirties Indaplovę geriausia statyti šalia kriauklės, bent jau man tai labai patogu Dėl šaldytuvo integravimo, tai tikrai skonio reikalas, aš dariau ne integruojamą, dabar draugai darosi virtuvės baldus, tai irgi daro ne integruojamą..., palauksim kitų nuomonių Pas mane yra tie platūs stalčiai ir aš jais nepaprastai patenkinta Dėl kitų stalčių gal nelabai supratau, ką klausiat, bet pasakysiu kaip aš dariausi, pas mane spintelėj viršutinis stalčius yra su vienu vidiniu stalčiumi, tojest įrankiai yra sudėti per du aukštus, o stalčius vienas, man tai liux Pakabinamo spintelėj indams įdėjau tą Blum "brangųjį mechanizmą" ir negaliu atsidžiaugti iki šiol Tiesa, klausimas, kodėl suskaidėt tas tris spinteles po 55 cm, ar ne paprasčiau būtų 2x60+1x45 QUOTE(fukse @ 2010 03 19, 01:43) taip, o juk ir indaplovė arba 60cm, arba 45... aš irgi siūlyčiau vidurėj spintelėj indaplovę. pas mane irgi bus iš eilės:kriauklė, šiūkšlinė, indaplovė. Dėl blumų, tai pas mus tik viena spintelė su stalčiais(1100), o kitur jau bus nors ir ne stalčiai, bet tos pagerintos durelės.. nu bet dėl stalčių, tai aš jau ir dabar įsivaizduoju tą patogumą kai stalčius platus erdvus QUOTE(S.N.A.S @ 2010 03 19, 00:53) Žinokit, neatsidžiaugiu iki šiol, kad nereikia vieno bliūdo į kitą krauti, bo erdvės plačiam stalčiuj sočiai Aš į visas apatines spinteles sudėjau stalčius, bo nusibodo atsiklaupus ant kelių apatinės spintelės gilumoj ko nors ieškoti
Mano labai mažytė virtuvė. Siaurumo tik 120 cm,ilgis 2,50. Bus jungiama kartu su svetaine. Virtuvė gautųsi kaip zigzago formos. Toj siauroj 1,20 patalpoj baldininkas siūlo daryti stalviršį 55 cm pločio. Tai realiai erdvės praėjimui liktų tik 65 cm. Gal galit patarti,ar tai negadintų estetinio virtuvės vaizdo,ir ar būtų patogu,kad tiek nedaug erdvės. Vietoj stalo būtų baras už virtuvės. Prašau,patarkit
aciuuu mergikes uz komentarus
1. Viskas apsisprendziau saldytuva statysiu pastatoma 2. Indaplove vidurineje spinteleje (ten kur 3) tie cm tai pasikoreguos.Kriaukle bus toje puseje kur kaitlente, po to eis stalciiai ir po to kriaukle.Nes ten kur 3 spinteles, noriu didesnio darbastalio. 3. Darysiu visur BLUm stalcius (o kas tas metabox 4.Virsutines spinteles tai tos Blum AVENTOS kur i virsu pasikelia , isivaizduoju kaip dziaugsiuos. Kazkaip keista is buto i tokia didele virtuve kraustytis, as vis klausiu vyro ka reikes laikyti joje , tiek vietos bus Kai pasidarysiu virtuve imesiu realia foto.Tik lb bijau tu dideliu stalciu apie 1020cm, man kazkaip neiprasta ,kad valgymo irankiai ir virimo irankiai bis viename stalciuje..... Gal patartumete kur uz gera kaina isigyti akmens mases kriaukle . QUOTE(S.N.A.S @ 2010 03 19, 01:11) Metabox, tai paprasti stačiai su metaliniais šonais, čia parodytas pilno ištraukimo, aš dėjau paprastus Tandebox, tai stalčiai su integruota švelnaus stabdymo sistema BLUMOTION užsidaro tyliai ir minkštai ![]() Kainų skirtumas man buvo toks: pastatoma 45 cm pločio spintelė su 4 Metabox stalčiais ~550 Lt, o su 4 Tandebox stalčiais ~ 1200 Lt
[quote=fukse,2010 03 19, 03:28]
Metabox, tai paprasti stačiai su metaliniais šonais, čia parodytas pilno ištraukimo, aš Gerassss Fukse imesk savo virtuvele, labai noretume pamatyti, jei darysi foto,padaryk su atydarytais stalciais..... QUOTE(renius @ 2010 03 19, 01:47) Gerassss Blum gaminių katalogą rasi čia, deja anglų kalba ir kaip suprantu be kainų O tu paprašyk, kad tau paskaičiuotų du kainų variantus (su tandebox ir su metabox stalčiais) , o jau paskui rinkis pagal kišenę Siūlyčiau apsilankyti baldų salonuose ir padarinėti tuos stalčius prieš apsisprendžiant
Grazi Neeri virtuvele
QUOTE(Neeri @ 2010 03 18, 23:10) Jau ta staljuostė tai apskritai ne prie ko, bet pasak jų tos spalvotos plastamasės neatsprios valymams, nu nežinau dar reiks pakalbėti apie tai, nes ir vyrui nepatiko. Galėtų kad ir plastmasinę baltą siaurą uždėti. O jau tas baro cokolis tai košmaras man, kit savaitę pakeis į vientisą O kas del staljuostes, tai zinokit tikrai, metaline zymiai lengviau priziuret. Gal grozio labai didelio ir nesuteikia, bet juk virtuve turi buti ne tik grazi, bet ir praktiska. Ir kaip jau ne karta forume skaiciau - ne mes turim tarnaut daiktams, o jie mums Smagaus naudojimosi QUOTE(konfetee @ 2010 03 19, 07:57) Grazi Neeri virtuvele O kas del staljuostes, tai zinokit tikrai, metaline zymiai lengviau priziuret. Gal grozio labai didelio ir nesuteikia, bet juk virtuve turi buti ne tik grazi, bet ir praktiska. Ir kaip jau ne karta forume skaiciau - ne mes turim tarnaut daiktams, o jie mums Smagaus naudojimosi Gal ir tikrai akys pripras su laiku, nes tie meistrai nieko kitko nepasiūlys, apart tokias juostas arba tas plastmasines kur nusitrina QUOTE(Neeri @ 2010 03 19, 09:11) Gal ir tikrai akys pripras su laiku, nes tie meistrai nieko kitko nepasiūlys, apart tokias juostas arba tas plastmasines kur nusitrina Vat taip ir reikia optimistiskai QUOTE(sigita @ 2010 03 18, 22:27) siandien meistras pasiule projektuka, bet paskaiciuos tik antradieniui - tai jei bus idomu pranesiu. turejau fantaziju indaplove pasistatyti, bet tada nelieka vietos spitelei puodams. Nu zodziu, nevilty as. labai idomu QUOTE(Neeri @ 2010 03 19, 09:11) Gal ir tikrai akys pripras su laiku, nes tie meistrai nieko kitko nepasiūlys, apart tokias juostas arba tas plastmasines kur nusitrina Na viskas super labai is tiesu laukiu komentuotu virtuviu realiu foto Dziaugiuosi kad Neeri su visu dalyviu pagalba patobulino virtuvele... ji tikrai fainesne gavosi nei buvo imestas pirminis pamastymas kas del tos staljuostes, tai aisku jei negraziai apipjauta+jau tvirtinimo skyles yra tai ok, suprantu. tik as visada derinu (jei dedam) staljuoste stalvirsio spalvos-nesuprantu kas nusitrina-juk stalvirsio HPL dedasi i ja-jei jau stalvirsis nuo valymo nenusitrina, tai ir ji laikys http://www.termopalas.lt/kategorija/69/the...alvirsiai-40-mm na as dabar lauksiu Neeri "isciustytu" foto-su durim, uzuolaidom, orchidejom ant palanges sekmes tvarkantis !!!
sveikos, nezinau ar i sita tema pataikiau, bet domina kokias grindis dedate virtuvej?
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 03 19, 11:42) sveikos, nezinau ar i sita tema pataikiau, bet domina kokias grindis dedate virtuvej? kiek teko dometis tai dabar jau yra tos plaukiojancios grindys atsparios dregmei su kazkokias guminiais kantukais, jas galima virtuveje naudoti Neeri virtuve labai jauki , isivaizduoju kad galinis vaizdas bus super nu ka remontai ir pas mane prasidejo bet iki virtuves teks palaukti nes pries ja dar 3 kambariai ir koridorius
[quote=Liusii,2010 03 19, 11:55]
kiek teko dometis tai dabar jau yra tos plaukiojancios grindys atsparios dregmei su kazkokias guminiais kantukais, jas galima virtuveje naudoti Sveika parasykite konkreciau apie tas grindis,gal pavadinima ar nuprodele, nes as plyteliu virtuveje irgi nenoriu, Mergikes pakomentuokite kas galite : 1.Jei galite parasykite kokio aukscio spinteles pas jus (name ) man siulo aukstesnes nei standartas, kazin ar patogu bus.... kazkur apie 70cm nuo grindu , gal ir daugiau... 2.Ir koks tarpas pas jus nuo stalvirsio iki virsutines spinteles 3.Kokiame aukstyje nuo kaitlentes pakabintas garintuvas, gal kurti turite garintuva 90cm cia tas didesnis, ar nesigailite ,kad dideli dejotes..... 4.Gal kas turite kontaktu AEG technika kur gauti gera kaina 5.To Fukse : stalcius jauciu desiu vistiek tuos ne metabox, nes projektuotojas sako, virtuve darai n metu, cia ne indauja, ar sofakurios gali pakeisti po kazkiek metu....tai esu juodai pasimetusi, gaila pinigu, nebeiseis pietu stalas Imeskite merginos savo virtuvikes ar daliis nors kokias , gal galetumete kuri tuos stalcius parodyti naturalias foto BLUM METABOX, TENDEM ir kitus.... is sitos temukes pasiskaitymo tiek daug gali prisirinkti info , aciuuu visoms uz komentarus,pasiulymus..... QUOTE(renius @ 2010 03 19, 00:59) Merginos soooooos gelbekite Keleta klausimuku, veliau imesiu virtuves projektuka 1.Ar butina saldytuva integruojama daryti(projektuotojas sako, kad gadins vaizda pastatomas saldytuvas), jis stoves paskutinis, uz jo nieko nebebus. 2.Toliau man projekte padaryta BLUM stalciai apie 1020cm, gal kuri jau turite, ar nera per ilgas stalcius, ar patogu bus naudotis, stalciai sitie po kaitlente 3.Gal kuri turite Blum AVENTOS ar nesigailite(nes viduje 3 lentyneles, ar virsutine patogu naudoti, del aukscio) 4.Kaip manote ar geraiu daryti BLUM stalcius is 2 daliu, ar is 3 stalciu? Butu smagu isgirsti ivairiu nuomoniu........... BANDAU KELTI , GAL GALESIME IZIURETI ![]() mes saldytuva taippat dareme ne imontuojama, nes turim dviduri, beto durelese yra vanduo ir baras, kuriuos naudojam. vaizdo bent jau mums negadina, nes nestovi tiesiogiai virtuveje visos apatines spinteles- tai tik stalciai. pas mus jie 90cm. galetu ir but didesni. labai patogu, taipat ir tas , kuris po virykle virsutines spinteles pas mus su blum aventos, man ir grazu ir patogu. tik kad pas mus baldai be rankeneliu, man su jomis negrazu stalciai yra po du, virsutiniame yra vidinis stalciukas irankiams, kurio nesimato. man taip ir grazu ir patogu QUOTE(fukse @ 2010 03 19, 01:43) Atsakau iš savo turimos ir jau naudojamos naujos virtuvės patirties Indaplovę geriausia statyti šalia kriauklės, bent jau man tai labai patogu Dėl šaldytuvo integravimo, tai tikrai skonio reikalas, aš dariau ne integruojamą, dabar draugai darosi virtuvės baldus, tai irgi daro ne integruojamą..., palauksim kitų nuomonių Pas mane yra tie platūs stalčiai ir aš jais nepaprastai patenkinta Dėl kitų stalčių gal nelabai supratau, ką klausiat, bet pasakysiu kaip aš dariausi, pas mane spintelėj viršutinis stalčius yra su vienu vidiniu stalčiumi, tojest įrankiai yra sudėti per du aukštus, o stalčius vienas, man tai liux Pakabinamo spintelėj indams įdėjau tą Blum "brangųjį mechanizmą" ir negaliu atsidžiaugti iki šiol Tiesa, klausimas, kodėl suskaidėt tas tris spinteles po 55 cm, ar ne paprasčiau būtų 2x60+1x45 QUOTE(fukse @ 2010 03 19, 01:57) Žinokit, neatsidžiaugiu iki šiol, kad nereikia vieno bliūdo į kitą krauti, bo erdvės plačiam stalčiuj sočiai Aš į visas apatines spinteles sudėjau stalčius, bo nusibodo atsiklaupus ant kelių apatinės spintelės gilumoj ko nors ieškoti butent
Neeri, smagu pamatyti taip ilgai laukta tavo virtuvele
Tiesa, as tavo vietoj vistiek prasyciau, kad ta spintute virs gartraukio vizuliai perskirtu i dvi dalis (rasei, kad sita jie zadejo pataisyt - jei noresis) - man kazkaip lengvesnis vaizdas butu. Ir dar, siuo atveju, kai gartraukis nera per visos spintutes ploti, gal butu galima ta metalini kanteli su baldine plokste apdirbt? QUOTE(elva @ 2010 03 19, 12:28) Neeri, smagu pamatyti taip ilgai laukta tavo virtuvele Tiesa, as tavo vietoj vistiek prasyciau, kad ta spintute virs gartraukio vizuliai perskirtu i dvi dalis (rasei, kad sita jie zadejo pataisyt - jei noresis) - man kazkaip lengvesnis vaizdas butu. Ir dar, siuo atveju, kai gartraukis nera per visos spintutes ploti, gal butu galima ta metalini kanteli su baldine plokste apdirbt? na va ne man vienai ji griozdiska-man tai tie storinti sonai labai stringa
To Milaaa AČIŪŪŪ labai
Projektuotojas braizo is naujo jau, cia sm prisiskaitinejau tai kazka keiciam vel, zinau tik,kad visur bus tei gerieji blum furnitutos stalciai ,kad jau visos turincios giriate. Parasykite kiek kam kainavo tik baldas,kad orentuociausi... Mergikes sakykite kur laikote lesktes ar stalciuose, gal nebereikia tada tos indu laikiklio kaip buna kur leksteles idedavome lentynele ta....Nes is indaploves isemus jos sausos gali deti is karto i stalciu ...gal virsuj tik lentynas daryti... As nezinau ka reikes laikyti tuose stalciuose,
Beje Neeri uz kiek virtuve pagamino? jei paslaptis tai tada i az
QUOTE(renius @ 2010 03 19, 12:44) To Milaaa AČIŪŪŪ labai Projektuotojas braizo is naujo jau, cia sm prisiskaitinejau tai kazka keiciam vel, zinau tik,kad visur bus tei gerieji blum furnitutos stalciai ,kad jau visos turincios giriate. Parasykite kiek kam kainavo tik baldas,kad orentuociausi... Mergikes sakykite kur laikote lesktes ar stalciuose, gal nebereikia tada tos indu laikiklio kaip buna kur leksteles idedavome lentynele ta....Nes is indaploves isemus jos sausos gali deti is karto i stalciu ...gal virsuj tik lentynas daryti... As nezinau ka reikes laikyti tuose stalciuose, lekstes laikau stalciuje, butent tame, kur yra vidinis irankiu stalciukas. kai iskraunu indaplove, pradzioje sudedu irankius, tuomet nustumiu vidini stalciuka ir delioju lekstes. apatiniame stalciuje laikau puodus. sis stalciu blokas salia indaploves, tai tiesiai ir kraunu leksciu laikikliu neturime( labai jau brangus buvo indu dziovykles neturim, gaila vietos jai( virtuves dalis pas mus nediduke, taigi labai kruopsciai planavomes, kad tiktu musu poreikiams) saldytuvas Samsung RSH 1FTR S1. kainavo 3999lt. brangoka, bet mums patiko, kad viduje yra stalcius, kuriame yra 5 funkcijos- 0 zona, greitas atsildymas ir kt. pagrinde naudojame 0 zona. taipat gamina ledus, tiekia filtruota vandeni, yra tiesiogiai prijungtas prie vandentiekio, taigi nereikia pilstyti jokio vandens paciam. jei esate vilniete, siulau aplankyti brangius baldu salonus- gal Dalios, gal Alanto. pamatysite visokias blumu galimybes, gal kai kurias savo idejas jau igyvendintas. mums labai padejo apsispresti, del stalciu be rankeneliu, del kampiniu dureliu, bei virsutiniu kabinamu dureliu lankstu, apziurejom ir vidinius stalcius ir spinteliu aukscius, kaip atrodo realybeje. tuomet galutinai pabaigem savo projekteli QUOTE(vivaidejos @ 2010 03 19, 11:43) na va ne man vienai ji griozdiska-man tai tie storinti sonai labai stringa Man, tiesa pasakius, ne vienas dalykas sioje virtuveleje kliuva QUOTE(vivaidejos @ 2010 03 19, 09:36) kas del tos staljuostes, tai aisku jei negraziai apipjauta+jau tvirtinimo skyles yra tai ok, suprantu. tik as visada derinu (jei dedam) staljuoste stalvirsio spalvos-nesuprantu kas nusitrina-juk stalvirsio HPL dedasi i ja-jei jau stalvirsis nuo valymo nenusitrina, tai ir ji laikys na tik toks mazas niuansas- kad uzdetosios juostos visa stanga (apie 3m) kainuoja gal 20 lt, o Termopalines metras kainuoja 20 lt. (kainos apytiksles) http://www.termopalas.lt/kategorija/69/the...alvirsiai-40-mm na as dabar lauksiu Neeri "isciustytu" foto-su durim, uzuolaidom, orchidejom ant palanges sekmes tvarkantis !!![/color] Pasukau dabar dar kartą tam šefui, tai tikina, kad jau tos juostukės atgyvena, gali dėti baltą, bet tuomet ta balta kažkokių kantukų nedengs trali vali ir pan. QUOTE(rozine_svajone @ 2010 03 19, 09:42) sveikos, nezinau ar i sita tema pataikiau, bet domina kokias grindis dedate virtuvej? plyteliu nenoriu, tad domina alternatyvos joms. siaip visame name bus medines grindys,o virtuvej net nzn, gal linoleuma tiesti? Trisluoksnes parketlentes dėjome ir grindys pas mus šildomos. QUOTE(renius @ 2010 03 19, 10:34) Mergikes pakomentuokite kas galite : 1.Jei galite parasykite kokio aukscio spinteles pas jus (name ) man siulo aukstesnes nei standartas, kazin ar patogu bus.... kazkur apie 70cm nuo grindu , gal ir daugiau... 2.Ir koks tarpas pas jus nuo stalvirsio iki virsutines spinteles 3.Kokiame aukstyje nuo kaitlentes pakabintas garintuvas, gal kurti turite garintuva 90cm cia tas didesnis, ar nesigailite ,kad dideli dejotes..... 4.Gal kas turite kontaktu AEG technika kur gauti gera kaina 5.To Fukse : stalcius jauciu desiu vistiek tuos ne metabox, nes projektuotojas sako, virtuve darai n metu, cia ne indauja, ar sofakurios gali pakeisti po kazkiek metu....tai esu juodai pasimetusi, gaila pinigu, nebeiseis pietu stalas Imeskite merginos savo virtuvikes ar daliis nors kokias , gal galetumete kuri tuos stalcius parodyti naturalias foto BLUM METABOX, TENDEM ir kitus.... is sitos temukes pasiskaitymo tiek daug gali prisirinkti info , aciuuu visoms uz komentarus,pasiulymus..... 1. pas mane spintelės nuo grindų apie 93cm 2,3. Tarpas nuo stalviršio iki gartraukio ir viršutinės spintelės 55cm 4. Čia bet kokia techniką , kuri yra prekybos centruose , ar pas gamintojus nusižiūrėjusi gali užklausti kainos, mums tikrai daug pigiau pasiūlė nei kitur. 864558110 Justas. 5. Virtuvės šiais laikas ne tokios patvarios ir džiaugsmas bus jei atlaikys 10 metų, o tie stalčiai per tokį laiką tikrai neišbyrės Pas mane stalčiai blumo, trys atviri, trys paslėpti. Ir dar indaujoje su rutuliniais guoliais stalčiai, tai man ir gerai. QUOTE(elva @ 2010 03 19, 11:28) Neeri, smagu pamatyti taip ilgai laukta tavo virtuvele Tiesa, as tavo vietoj vistiek prasyciau, kad ta spintute virs gartraukio vizuliai perskirtu i dvi dalis (rasei, kad sita jie zadejo pataisyt - jei noresis) - man kazkaip lengvesnis vaizdas butu. Ir dar, siuo atveju, kai gartraukis nera per visos spintutes ploti, gal butu galima ta metalini kanteli su baldine plokste apdirbt? Įdomu kokius dalykus įsivaizduoji kaitaip ir kaip kitaip QUOTE(vivaidejos @ 2010 03 19, 11:45) Ne paslaptis , jau be kargo išėjo 7300Lt. O dar jei kargas blumo dėsis, tai apie 8000Lt QUOTE(elva @ 2010 03 19, 12:14) Man, tiesa pasakius, ne vienas dalykas sioje virtuveleje kliuva Na nepasakyčiau , kad man patinka galutinis vaizdas, kol kas
Sveikos
Dar norejau paklausti, kaip manot ar apsimoka, patiem susitarus su baldziais, kad medziagas mes susiperkame, o jie tik pagamina
Reniau
QUOTE(Neeri @ 2010 03 19, 17:18) Na nepasakyčiau , kad man patinka galutinis vaizdas, kol kas va cia ir blogiausia kad sumokejus tokia suma pinigu neesi patenkinta QUOTE(Liusii @ 2010 03 19, 16:50) va cia ir blogiausia kad sumokejus tokia suma pinigu neesi patenkinta Tai zinoma, kad idomu Laukiam laukiam foto QUOTE(Neeri @ 2010 03 19, 15:18) Įdomu kokius dalykus įsivaizduoji kaitaip ir kaip kitaip Na nepasakyčiau , kad man patinka galutinis vaizdas, kol kas Neeri, be reikalo taip sureagavai i mano pasisakyma
Viskas ciki su Neeri su Jusu virtuve-cia mes susokom komentuoti-tiesiog dar kol sviezia pas baldininkus tai pasakome ka pamateme ir galvojam kad juos paspausti reiketu. Juk jei butu wenge su kremine na tai nebutu ka kalbeti
QUOTE(vivaidejos @ 2010 03 19, 18:23) Viskas ciki su Neeri su Jusu virtuve-cia mes susokom komentuoti-tiesiog dar kol sviezia pas baldininkus tai pasakome ka pamateme ir galvojam kad juos paspausti reiketu. Juk jei butu wenge su kremine na tai nebutu ka kalbeti Butu butu ka kalbet ir apie wenge su kremine virtuve |