Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Virtuvės baldai ir ne tik
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
milaaa
QUOTE(Lineta* @ 2010 04 15, 13:22)
milaa, o tai kaip is jo issimusti babkes? taip paprastai nemoketi neina, jis labai gudra vaidina, atseit pats pasiskambino i VT ir jam pasake, kad turi padaryti viska pagal sutartyje nurodyta projekta, jei mums kazkas nepatiks, o cia taip jau ir yra, tada mes galime kreiptis patys i VT teises, tada ateina inspektoriai, ten viska nustatineja ir t.t. praeina belekiek laiko ir t.t. Nu zinai, eina jis n... as jam i akis galiu pasakyti tai, mane jau uzkniso jo makaronai ir t.t., geriau lai buna tokia virtuve, projektas man labai patinka, nes as sugalvojau, o ne jis, negu jis man cia dar puse metu vaidensis. Apie sios imones gamyba ir bendravima su klientais informuosiu kiekviena zmogu, o rekomendacija bus ziauri ir neistrinama  lotuliukas.gif

o aliuminis tipo eis tik per viduriuka, sonuose nebus jo, aisku dar ir virsuje, tam, kad dureles ar stalcius atsidarytu.
*

o tai kaip su tuo reikalu kur minejot, kad uzdarius dureles matosi vidine plokste, na per siauras ispjove/pagamino g.gif

jums nereikia ismusineti babkiu patiems. kad jis konsultavosi, tiketina. juk jam smalsu ka jus galite ar negalite padaryti. bet patikekit, jis konsultavosi is savo varpines, tikrai neminejo, kad terminas menuo su virsum kaip praejes, kad gamina ne tai kas sutartyje ar brezinyje yra doh.gif
o sutartyje nurodytam projekte yra tie aliuminiai g.gif jei yra, blogai bigsmile.gif

pasiimat sutarti ir gerai perskaitot. tada skambinat i vt ir klausiat ar galit susigrazinti pinigus( t.y. nutraukti sutarti), nes terminai praejo, gamina tai, ko nera sutartyje, na dar ka sugalvokit( nezinau visos situacijos) sakykit, kad jie atsisako nutraukti sutarti del ju kaltes
o jums mirtinai reikia tu baldu jau kovo 8( kada ten tas laikas)
tikrai pades. juodajame sarase dalyve rase, kad nusisamde statybu eksperta. gal pigiau nei 700lt uz profilius. to uzteks ir teismui ir vt. nera sunku atgauti savo pinigus, jei viena puse pazeidzia sutarties salygas. reikia tik noro, uzsispyrimo 4u.gif ne jusu reikalas, kad sakosi neturi pinigu...dar pasityciot del to galima, kad viska ka uzdirba broko taisymams isleidzia lotuliukas.gif
kazi ka pasakytu jei pakistumet eksperto isvada su juodu ant balto del broko biggrin.gif
fukse
milaa, o tai kaip is jo issimusti babkes?
*

Aš ko gero pasikviesčiau iš VT ekspertą jau dabar, kad surašytų darbų pagal projektą neatitikimo aktą , kol anie nepradėjo taisyti, tuomet turėsit popierius, nes kai pradės taisyti, jau bus per vėlu, be to VT aktas bus dokumentas, suteikiantis jums teisę nemokėti už jokius papildomus darbus, kurie turi būti atlikti dėl neatitikimo pagal sutartį pasirašytam projektui.
Brėkšta
QUOTE(ausriniuks @ 2010 04 15, 13:35)
Sveiki, kraustomes i nauja buta ir dabar pradejau dairytis virtuviniu baldu gamintojo. Labai noreciau italisko tipo virtuvinio komplekto, kazko labai panasaus i sita http://www.tindirindi.lt/namuciai/virtuve/...liskos-virtuves . Gal kas zinote kas Kaune ar Marijampoleje tokius panasius baldus gamina,  zinoma uz padoria kaina. Buciau labai dekinga 4u.gif
*

nus va čia baldai
Papildyta:

o aliuminis tipo eis tik per viduriuka, sonuose nebus jo, aisku dar ir virsuje, tam, kad dureles ar stalcius atsidarytu.
*

o jūs VT paskambinkit ir paklauskit kiek ten to laiko gali praeit gal liksit maloniai nustebinta bigsmile.gif
milaaa
QUOTE(fukse @ 2010 04 15, 13:58)
Aš ko gero pasikviesčiau iš VT ekspertą jau dabar, kad surašytų darbų pagal projektą neatitikimo aktą , kol anie nepradėjo taisyti, tuomet turėsit popierius, nes kai pradės taisyti, jau bus per vėlu, be to VT aktas bus dokumentas, suteikiantis jums teisę nemokėti už jokius papildomus darbus, kurie turi būti atlikti dėl neatitikimo pagal sutartį pasirašytam projektui.
*

drinks_cheers.gif thumbup.gif gera mintis 4u.gif
elva
QUOTE(Lineta* @ 2010 04 15, 11:31)
jis vakar man pasake, kad su manim nebendraus visiskai, nes sutarti pasirase su mano vyru, o ne su manim.

Lineta*, va po sitokio poelgio tikrai mesciau i sona visus geranoriskumus, tolerancijas ir diplomatijas! Cia jau jie valosi i jus kojas kaip i koki kilimeli! O tavo vyra pasirinko bendravimui toliau del to, kad mato, kad jis lengvai palauziamas ju spaudimui - o siuo atveju jiems tai tik i nauda. Tikrai issikvieskit jus ta VT inspektoriu ir tegu jis pamato realia situacija, kokia turite DABAR. Tai ir bus jiems gera pamoka, nes tai, kad jus zadat sumoketi jiems dar tokius pinigus uz neaisku dar ka ( juk ir nezinote, ar tikrai busimas "broko" istaisymas bus iseitis - gal kaip tik baldai bus tik dar labiau subjauroti - o tada jau trauktis nebebus kur!), ir tik informuoti ka jie "pridirbo" SM forumietes tikrai nevadinciau gera pamoka jiems... Tik po VT inspektoriaus isikisimo jie rimciau ims ziureti i jiems patiketus projektus ir isleidziamus taip ilgai taupytus pinigelius, nes kitaip dar dauguma zmoniu (juk ne visi zmones sedi SM forume biggrin.gif ) nusvils nuo ju... doh.gif
Temidė
Na, mamkos, nuotaikos praskaidrinimui įkelsiu savo virtuvės foto tuoj. Aišku toli gražu dar čia iki pilno pabaigimo. Minčių milijonas, ale pinigų jau nulis biggrin.gif Ne kokia iš manęs fotografė, tai ir spalvos ne visai tokios, ir šiaip schmoll.gif
Brėkšta
QUOTE(Temidė @ 2010 04 15, 15:37)
Na, mamkos, nuotaikos praskaidrinimui įkelsiu savo virtuvės foto tuoj. Aišku toli gražu dar čia iki pilno pabaigimo. Minčių milijonas, ale pinigų jau nulis  biggrin.gif Ne kokia iš manęs fotografė, tai ir spalvos ne visai tokios, ir šiaip  schmoll.gif
*

a kur gi foto? bigsmile.gif
Temidė
Daug ką dabar daryčiau kitaip, bet, kaip sakoma, po mūšio kumščiais nebemojuojama bigsmile.gif Tai iš savo klaidų pasimokysiu įrenginėdama kitus savo namučius. blush2.gif
user posted image

user posted image
ausriniuks
[quote=Brėkšta,2010 04 15, 14:05]
nus va čia baldai

Labai aciu
notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
elva
QUOTE(Temidė @ 2010 04 15, 14:43)
Daug ką dabar daryčiau kitaip, bet, kaip sakoma, po mūšio kumščiais nebemojuojama  bigsmile.gif Tai iš savo klaidų pasimokysiu įrenginėdama kitus savo namučius. blush2.gif
user posted image

Va cia tai grozis!!! bigsmile.gif wub.gif Temide, o koks atidarymo principas virsutiniu spinteliu? Ir kokia cia grindu danga? Tikrai labai skoningai viskas padaryta wub.gif
Temidė
QUOTE(elva @ 2010 04 15, 15:18)
Va cia tai grozis!!! bigsmile.gif  wub.gif Temide, o koks atidarymo principas virsutiniu spinteliu? Ir kokia cia grindu danga? Tikrai labai skoningai viskas padaryta wub.gif
*

Elva, ačiū. Daug nervų ta virtuvė kainavo, todėl labai suprantu Lineta*. Dar daug ko trūksta joje, kad ir kažko tarp spintelių. Žinau, kad turi būti stiklas, bet kas po stiklu - nesugalvoju, todėl nieko nedarau, kol mūza neaplankys blush2.gif
Viršutinės spintelės atsidaro pakeliant į viršų.
Grindys akmens masės plytelės iš Vokiečių keramikos, jei gerai atsimenu Groove serijos ir tamsūs intarpėliai iš ten pat. Kambaryje struktūrinis ąžuolas alyvuotas.
Brėkšta
QUOTE(Temidė @ 2010 04 15, 15:43)

sakyčiau jaukiai sterili virtuvė, aš kaip šeimininkė nevala nesugebėčiau tokios tvarkos palaikyt uch net kvapą užgniaužė biggrin.gif

o galima sužinot kiek tas džiaugsmas kainavo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ausriniuks @ 2010 04 15, 15:48)

Labai aciu
notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif
*

nus ačiū ant duonos neužsitepsi jei susidomėsit šiais baldininkais ir gaminsit pas jų virtuvę arba šeip artimiau pabendrausit projektavimo klausimais tai pasidalinkit įspūdžiais nes jie vieni iš kandidatų mano sąraše
Temidė
QUOTE(Brėkšta @ 2010 04 15, 15:37)
sakyčiau jaukiai sterili virtuvė, aš kaip šeimininkė nevala nesugebėčiau tokios tvarkos palaikyt uch net kvapą užgniaužė  biggrin.gif

o galima sužinot kiek tas džiaugsmas kainavo  ax.gif

*

Kadangi virtuvė kartu su kambariu, tai tenka tvarkos laikytis biggrin.gif
Tikrai sugebėtumėt. Reikia tik sukaišioti viską į stalčius ir spinteles ax.gif
Kainavo 22t be stalviršių, buitinės technikos, vandens maišytuvo ir dozatorių.
Į kitus namus tikrai darysiu iš paprastesnių medžiagų. Koks galiausiai skirtumas kur valgyt gaminti.
Brėkšta
QUOTE(Temidė @ 2010 04 15, 16:45)
Kadangi virtuvė kartu su kambariu, tai tenka tvarkos laikytis  biggrin.gif
Tikrai sugebėtumėt.

tai vat, kad kartu su kambariu pagal buto projektą mūsų virtuvė turėjo būt ten kur jūsų, bet mes ją sugrūdom į kitą kampą ir ji tapo mažutytė vat dabar artėja momentas kai turėsiu normalią virtuvę bigsmile.gif
nus jūs labai tvarkinga šeimininkė kai tik tingėsiu indus plaut reikia į jūsų fotografijas pasižiūrėt gal tada noras pakils lotuliukas.gif
Temidė
QUOTE(Brėkšta @ 2010 04 15, 16:01)
nus jūs labai tvarkinga šeimininkė kai tik tingėsiu indus plaut reikia į jūsų fotografijas pasižiūrėt gal tada noras pakils  lotuliukas.gif
*

Tai indus dedi į indaplovę ir tiek žinių mirksiukas.gif
Bufeto vedėja
QUOTE(milaaa @ 2010 04 15, 10:16)
as esu didele dramblio kaulo, kavos su pienu- kakavos spalvu gerbeja lotuliukas.gif  doh.gif bet kai gyvai pamaciau tokia blizgia virtuve, nebeliko pasirinkimo, teko gamintis balta, mat numyletoji spalva mums taip graziai nebeatrode 4u.gif
*

pas mus viena zona virtuves - ten bus balta, o is kitos puses sujungta su svetaine, is svetaines puses bus dramblio kaulo. Maciau gyvai, man patiko ax.gif

QUOTE(Lineta* @ 2010 04 15, 12:31)
Bufeto vedeja, pas mus toks stalvirsis, tai atrodo graziai, bet kadangi jis tamsus, tai ant jo matosi menkiausias ir nekalciausias ibrezimas.
*

nu, va, kad braizosi tai negerai g.gif

QUOTE(Temidė @ 2010 04 15, 16:45)
Kadangi virtuvė kartu su kambariu, tai tenka tvarkos laikytis  biggrin.gif
Tikrai sugebėtumėt.
*

labai liux virtuve wub.gif tikrai labai grazu. Apie medziagas jau ir as rasiau, kad mane atkalbineja nuo tos brangios plokstes doh.gif bet jau sutarti pasirasem smile.gif
Temidė
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2010 04 15, 16:04)
labai liux virtuve  wub.gif  tikrai labai grazu. Apie medziagas jau ir as rasiau, kad mane atkalbineja nuo tos brangios plokstes  doh.gif  bet jau sutarti pasirasem smile.gif
*

Ačiū Bufeto vedėja 4u.gif
Viskas gerai su tuo blizgiu MDF, tik kai pagalvoji, tai tuos pinigus sėkmingai galėjau išleisti kažkam kitam - kad ir kelionei, o virtuvę pasidaryti iš paprastesnių medžiagų.
Ir dar - niekas nedarykite tokių nesąmonių, kaip aš virš salos pasidariau doh.gif Va čia tai tikras siaubas. Erdvę visą suėdė ir nervina nerealiai bash.gif
milaaa
Daug ką dabar daryčiau kitaip, bet, kaip sakoma, po mūšio kumščiais nebemojuojama  bigsmile.gif Tai iš savo klaidų pasimokysiu įrenginėdama kitus savo namučius. blush2.gif
user posted image

user posted image
*

Temide labai labai grazi jusu virtuve bigsmile.gif 4u.gif
Liusii
QUOTE(Temidė @ 2010 04 15, 16:43)
user posted image

*

ideali virtuve wub.gif labai labai skoninga, neperkrauta ir svarbiausia - neapkrautos spinteles tongue.gif viskas labai labai super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif as tokios noreciau ir pinigu galiu sau leisti 4 k maziau blush2.gif
Temidė
QUOTE(milaaa @ 2010 04 15, 16:28)
Temide labai labai grazi jusu virtuve bigsmile.gif  4u.gif
*

Milaaa, ačiū.
Ar pavyko nuvalyti lipdukus su tuo WD?
ValSve
Temide, na Jūsų virtuvė tai pasakų pasaka wub.gif
O kokie šviestuvai fainučiai, labai labai wub.gif
Temidė
QUOTE(Liusii @ 2010 04 15, 16:37)
ideali virtuve  wub.gif labai labai skoninga, neperkrauta ir svarbiausia - neapkrautos spinteles  tongue.gif viskas labai labai super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif as tokios noreciau ir pinigu galiu sau leisti 4 k maziau  blush2.gif
*

Liusii, jei nedarytum iš blizgaus MDF , tai ir 12 t pigiau pasidarytum.
O jei iš blizgaus, tai nedaryk tos nesąmonės virš salos, vietoj stalčių - spinteles atidaromas, o vietoj tų spintelių į viršų atidaromų irgi kažką paprasto.
Bet žinai, prie tos kainos dar prisidės stalviršio kaina ir kt. Daina be pabaigos, žodžiu doh.gif
Neeri
*

O man viskas skoninga ir gražu iš šono atrodo ax.gif
Temidė
QUOTE(konfetee @ 2010 04 15, 16:38)
Temide, na Jūsų virtuvė tai pasakų pasaka  wub.gif
O kokie šviestuvai fainučiai, labai labai  wub.gif
*

Konfetee, malonu kad patinka ax.gif
O šviestuvais ir aš labai patenkinta wub.gif Po bevaisių ieškojimų Lietuvoje ir kainų šoko, radom ''skylę'' Italijoj tongue.gif
Lubų ir apšvietimo temoje esu įdėjusi dar ir koridoriaus šviestuvukus.
Brėkšta
QUOTE(Temidė @ 2010 04 15, 17:44)
tai nedaryk tos nesąmonės virš salos, vietoj stalčių - spinteles atidaromas, o
*

na ta jūsų nesąmonė man gražiai žiūrisi ir tokia sąmoninga atrodo bigsmile.gif
vat stalčiai stipriai pakelia virtuvės kainą man čia taip vienas baldininkas sakė
Temidė
QUOTE(Neeri @ 2010 04 15, 16:47)
O man viskas skoninga ir gražu iš šono atrodo  ax.gif
*

Neeri, ačiū.
Ir dar ką dabar daryčiau kitaip - tai indaują daryčiau tokio pat gylio kaip ir spintelės, nes dabar vargiai didesnė lėkštė telpa.
vida777
QUOTE(Brėkšta @ 2010 04 15, 15:37)
nus ačiū ant duonos neužsitepsi jei susidomėsit šiais baldininkais ir gaminsit pas jų virtuvę arba šeip artimiau pabendrausit projektavimo klausimais tai pasidalinkit įspūdžiais nes jie vieni iš kandidatų mano sąraše
*

ir mane labai labai domina jie blink.gif !!!!!!!!!!!!!!!!!!
tik projekto veltui nedaro, o tai nusiusciau savo plana, kad paskaiciuotu .

QUOTE(Temidė @ 2010 04 15, 16:44)
Liusii, jei nedarytum iš blizgaus MDF , tai ir 12 t pigiau pasidarytum.
O jei iš blizgaus, tai nedaryk tos nesąmonės virš salos, vietoj stalčių - spinteles atidaromas, o vietoj tų spintelių į viršų atidaromų  irgi kažką paprasto.
Bet žinai, prie tos kainos dar prisidės stalviršio kaina ir kt. Daina be pabaigos, žodžiu  doh.gif
*

nuostabi virtuve tikrai 4u.gif .
kodel stalciai nepatinka ?
o stalvirsis ypac padare ispudi - kokia cia medziaga?
Temidė
QUOTE(vida777 @ 2010 04 15, 18:14)
nuostabi virtuve tikrai  4u.gif .
kodel stalciai nepatinka ?
o stalvirsis ypac padare ispudi - kokia cia medziaga?
*

Vida, su stalčiais viskas gerai, tik parašiau Liusii, kad juos pakeitus spintelėmis, galima sutaupyti pinigėlių.
Stalviršis -natūralus granitas. Kol kas labai juo džiaugiuosi.
Flax
Temide, labai skoninga ir graži virtuvė. Sėkmės šeimininkaujant 4u.gif

Lineta*, o jūs jau visą sumą sumokėjot?
Jei tik avansą, tai gal tada atsisakykit durelių, nes jos, kaip suprantu, labiausiai akį bado, yra akivaizdus brokas g.gif Aišku, gerai būtų, kad ekspertai iš VT patvirtintų tą faktą. Dureles pagamins be problemų kitoj firmoj ir tokias, kokių norėsit, o ne tokias, kokias baldininkai nori gaminti. Galutinę sumą pakoreguosit, kai žinosit, kiek naujos durelės jums kainuos. O be durelių galima pagyventi kurį laiką...
Temidė
QUOTE(Muli@ @ 2010 04 15, 18:55)
Temide, labai skoninga ir graži virtuvė. Sėkmės šeimininkaujant  4u.gif

*

Ačiū, Muli@ ax.gif
mikaela
Temide, gal galima butu pamatyt virtuve? blush2.gif
Temidė
Kelis puslapiukus atgal reikia žiūrėti. Ten buvau įkėlusi 4u.gif
Jovitiene
QUOTE(Temidė @ 2010 04 15, 20:57)
Kelis puslapiukus atgal reikia žiūrėti. Ten buvau įkėlusi 4u.gif
*

jau matom smile.gif fantastiška virtuvė thumbup.gif
mikaela
Jau rodo bigsmile.gif
Grazi virtuve 4u.gif 4u.gif thumbup.gif bigsmile.gif Svietuvai tikrai grazus wub.gif thumbup.gif
Rytoj irgi atvaziuoja baldininkai, tarsimes, del virtuves ir greiciau pas juos ir darysimes 4u.gif
Darysim panasiai greiciausiai pagal Lilitos projekta padaryta, kam parodau visi pagiria thumbup.gif dar karta dekui lilitai 4u.gif tik man atrodoman reikes dar vienos apcioj spinteles ax.gif
Temidė
Jovitiene, Mikaela, dėkui už pagiriamuosius žodžius 4u.gif
Sėkmės gaminant. Niekada negalvojau, kad tai toks galvos skausmas doh.gif
aistukas
Temide, kazkodel nerodo nuotraukyciu, o taip smalsu pamatyt isgirta virtuve blush2.gif
fukse
QUOTE(aistukas @ 2010 04 15, 22:52)
Temide, kazkodel nerodo nuotraukyciu, o taip smalsu pamatyt isgirta virtuve  blush2.gif
*

Agam, ir aš nematau user posted image
mikaela
Nuotrauka, kazkaip keistai rodo, is pradziu nerode, veliau vel rodo g.gif
Lineta*
QUOTE(mikaela @ 2010 04 16, 07:14)
Nuotrauka, kazkaip keistai rodo, is pradziu nerode, veliau vel rodo g.gif
*

nu o as ziopliukas aplamai nerandu kur tos nuotraukos blush2.gif Temide, pasirodysi?

merginos, nieko mes jua nedarysim del to baldziaus, apsisika jis skersas lai, vakar atejo sudeti atgal virsutiniu spinteliu, apkantavo vidaus soniukus, nes pirmai kai uzsidarydavo tamsus virsus, per tarpus sviete baltas vidaus karkasas, nu zodziu, dabar perdare ir virsutiniu spinteliu balta apacia pakeite i ruda, jiems buvo sakyta atlikti darbus iki 19 val vakaro, tai atvaziavo tik 18val, isejo 21 val, tai isivaizduokit, man po ju dar kiek tvarkytis reikejo ir dar seimynai valgyt kazka sumeistraut, atsiguliau 12, keliausi 5 val. Vis galvoju, kodel per kazkoki nemoksa baldziu turi mano gyvenimo ritmas nukenteti?

del dureliu gaminimo kitur - pirmas dalykas, tai su situ nemoksa visas aiskinimasis santykiu ir sutarties ir viso kito uztruks nezmoniskai ilgai, as neturiu jegu eiti ir tampytis su juo, nes su juo kalbetis, tai kaip siena i galva dauzyti, manau tegul pabaigia ir atsiprasant valina i visas keturias puses, darys tol, kol viskas bus kokybiskai atlikta, pinigu irgi negaus, kol neisblizgins virtuves, mes jam dar puse sumos skolingi, o kadangi virtuve jau kovo 8 turejo stoveti (aisku mes jam dar davem plius 2 savaites, nes kiti meistrai uztruko su darbais, taigi turejo puikaus rezervinio laiko), tai manau privales didelias nuolaidas daryti uz terminu nesilaikyma, arba kaip finansininke paskaiciuosiu jam palukanas uz kiekviena diena.
Idesiu ir as savo pirminio ir galutinio frojekto foto, bet jam fotkinti ir deti i savo psl. neleisiu, nes tai yra mano projektas, o ne jo, jis net pagal pateikta informacija gerai pagaminti negalejo.
Temidė
Labas rytas mergytės. Berods 47 psl. nuotraukytės. blush2.gif
Lineta*
QUOTE(Temidė @ 2010 04 16, 10:27)
Labas rytas mergytės. Berods 47 psl. nuotraukytės. blush2.gif
*

va cia tai virtuve thumbup.gif
o kaip apatines spinteles pas Jus atsidarineja? ten rankeneles plonos pailgos, ar man vaidenasi? kas gamino? Nu labai grazu wub.gif
milaaa
QUOTE(Lineta* @ 2010 04 16, 08:32)
nu o as ziopliukas aplamai nerandu kur tos nuotraukos  blush2.gif Temide, pasirodysi?

merginos, nieko mes jua nedarysim del to baldziaus, apsisika jis skersas lai, vakar atejo sudeti atgal virsutiniu spinteliu, apkantavo vidaus soniukus, nes pirmai kai uzsidarydavo tamsus virsus, per tarpus sviete baltas vidaus karkasas, nu zodziu, dabar perdare ir virsutiniu spinteliu balta apacia pakeite i ruda, jiems buvo sakyta atlikti darbus iki 19 val vakaro, tai atvaziavo tik 18val, isejo 21 val, tai isivaizduokit, man po ju dar kiek tvarkytis reikejo ir dar seimynai valgyt kazka sumeistraut, atsiguliau 12, keliausi 5 val. Vis galvoju, kodel per kazkoki nemoksa baldziu turi mano gyvenimo ritmas nukenteti?

del dureliu gaminimo kitur - pirmas dalykas, tai su situ nemoksa visas aiskinimasis santykiu ir sutarties ir viso kito uztruks nezmoniskai ilgai, as neturiu jegu eiti ir tampytis su juo, nes su juo kalbetis, tai kaip siena i galva dauzyti, manau tegul pabaigia ir atsiprasant valina i visas keturias puses, darys tol, kol viskas bus kokybiskai atlikta, pinigu irgi negaus, kol neisblizgins virtuves, mes jam dar puse sumos skolingi, o kadangi virtuve jau kovo 8 turejo stoveti (aisku mes jam dar davem plius 2 savaites, nes kiti meistrai uztruko su darbais, taigi turejo puikaus rezervinio laiko), tai manau privales didelias nuolaidas daryti uz terminu nesilaikyma, arba kaip finansininke paskaiciuosiu jam palukanas uz kiekviena diena.
Idesiu ir as savo pirminio ir galutinio frojekto foto, bet jam fotkinti ir deti i savo psl. neleisiu, nes tai yra mano projektas, o ne jo, jis net pagal pateikta informacija gerai pagaminti negalejo.
*

zinai, greiciausiai su palukanomis tau nieko neisdegs. paprastai sutarty buna nurodyta, kiek tau kapsi , jei veluoji sumoketi, ir kiek jiems kapsi, jei jie veluoja. ju velavimo atveju buna tiek mizernai, kad neverta vargti, na gal 0.01 ar 0.05 proc nuo imoketo avanso. taigi, suma bus keletas litu. pasitikslink sutartyje, tikrai turi tie skaiciai buti. ir atkreipk demesi kiek tau ir kiek jiems tu proc blink.gif
tu gali tiesiog pasakyti, kad nemokesi tiek, kiek yra sutartyje, nes jie neivykde sutarties kitu salygu( gaminys ne toks ,kokio norejai) 4u.gif

kita vertus, pasiulymas del dureliu gamybos kitur labai geras. jei tenkintu sienos butent taip ir pasielgciau. be dureliu gyvent galima 4u.gif
Temidė
QUOTE(Lineta* @ 2010 04 16, 09:57)
va cia tai virtuve  thumbup.gif
o kaip apatines spinteles pas Jus atsidarineja? ten rankeneles plonos pailgos, ar man vaidenasi? kas gamino? Nu labai grazu  wub.gif
*

Lineta*, apačioje pas mane visur stalčiai. Saloje taip pat. Iš pradžių buvo mintis daryti įleidžiamas rankenėles, bet galiausiai nugalėjo praktiškoji pusė, todėl buvo nuspręsta dėti šitas rankenas. Vaizdo jos neišdarko, o puodų prigrūstą stalčių labai patogu atsidaryti ir nagų nenusilaužyti tongue.gif
aistukas
Labai grazu, Temide, tikrai. 4u.gif
O spalvyte pas Jus kremine?
Ir man dar smalsu, kas ten pas Jus su lubom virs salos padaryta?
Ar Jus jau ten gyvenate, ta prasme jau naudojates virtuve?
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.