QUOTE(Raseleb @ 2010 08 17, 11:38)
Jei būtų kam įdomu, galėčiau parodyti klijavimą lygintuvu. Tik turėčiau žinoti ar būtų toks poreikis, nes reikia laiko pasiruošti medinuką ir atsivežti lygintuvą 
As noriu
QUOTE(Raseleb @ 2010 08 17, 12:38) Jei būtų kam įdomu, galėčiau parodyti klijavimą lygintuvu. Tik turėčiau žinoti ar būtų toks poreikis, nes reikia laiko pasiruošti medinuką ir atsivežti lygintuvą Labai labai įdomu. Klijuoju taip, kartais gaunasi visai neblogai, bet kartais rezultatas būna katastrofiškas. Ir kol kas nesuprantu kodėl.
Galiu pasakyti kodel raukslejasi tepant klijus ant virsaus.
Prilyginimui reikia tureti tirstesniu kliju. Arba jei turit skystus ju storiau uztepti. ir laukti kol beveik isdzius jie, bet lipnumas turi jaustis. ir tada jau lyginam ir t.t.
Man irgi tai būtų tikrai įdomu, dar Raseleb, pakartočiau tą pamokymą pilant vandenuką, kai darei, atrodė paprasta, nes tau puikiai tai išėjo, o va pati bandžiau ir šnipštas
QUOTE(kvartetas @ 2010 08 17, 16:17) Galiu pasakyti kodel raukslejasi tepant klijus ant virsaus. Prilyginimui reikia tureti tirstesniu kliju. Arba jei turit skystus ju storiau uztepti. ir laukti kol beveik isdzius jie, bet lipnumas turi jaustis. ir tada jau lyginam ir t.t. Na, po paskutinio darbelio, kurį du kartus išploviau, aš irgi pasidariau išvadą, kad paslaptis slypi kaip tam anekdote apie arbatą "jevreji, nežaleite zavarki". Bet čia ne į temą. Tai gal susitikimo tema gali būti "Didelių motyvų klijavimo būdai". Na, lygintuvu, vandens srovele, ar kt.? Man tai būtų labai įdomu...... Nors gal profėms tema bus visai neaktuali? Ir tikrai, ką reikėtų atsinešti? Na, be arbatos ir sausainių
Galėsime plaukioti vonelėse
O kaip dėl važiavimo? kas kokią info parašys ?
Sveikos, mielosios, smagu, kad jau dėliojasi šeštadienio planas.
Dėl laiko. Nepamenu, ką sakiau, tačiau mintyse turėjau tai, kad galima pradėti 14val., nes tuomet baigiasi parduotuvės darbo laikas. Vienžo, ir, ir... Taigi, siūlom 14val., o, jei reikia, koreguokite. Temos visos sveikintinos. Net ir tos, kurios žada plukdyti "SN"... Jei kam įdomu, galime "pažaisti" vieno potėpio tapybą su visom iš to išplaukiančiom pasekmėm
Pasidomėsiu, gal jau galėsiu ir pirmą lietuvių kalba knygą atsivežti apie vieno potepio tapybą. štai taip atrodo ir aprašymas
Labai smagu
Lachese gali kartu su mumis važiuoti, susimesime kurui. Kartu važiuoja 88888888, Raseleb, biriusa. Iš Vilniaus pajudame 12,45 val
Dar siulyciau toki dalykeli, kurios gerai ismano si mena: kai atsispausdini paveiksliuka, ar perki, kuris yra atspaudintas ant storesnio popieiaus, kaip graziai ji isloninti, kad uzklijavus nesimatytu krasteliu
Laikau kumscius, kad tik iseitu man sudalyvaut...nieko neatsivesiu, nes ...ir taip visko bus daug, as padesiu suvalgyt Labiausiai trokstu bent akies krasteliu zvilgtelt i Bites vieno potepio...kazkas naujo
atsimenu , rankdarbiuose buvo tokia tema užvesta, kaip tada išpeikė šią techniką-kičas, beskonybė,... o gerąsias puses tik dabar tepradedam įžvelgti.
QUOTE(Lachesė @ 2010 08 18, 21:27) atsimenu , rankdarbiuose buvo tokia tema užvesta, kaip tada išpeikė šią techniką-kičas, beskonybė,... o gerąsias puses tik dabar tepradedam įžvelgti. Visada labai vertinu profesionalumą. Džiaugiuosi, kad turėjau tokią mokytoją kaip Lachesė. Ir stengiuosi iš esamos situacijos išspausti tai, kas įmanoma maksimaliai. O situacija paprasta: jei Lachesė drąsiai gali pasisakyti besanti profesionalė, aš, anaiptol, tuo pasigirti negaliu. Bet... Tikėsit ar ne, vieno potėpio tapybos elementai padeda lengviausiu būdu, trumpiausiu keliu pažadinti kiekviename tūnantį kūrėją. O kičas...Kičas ir profesionaliam mene yra kičas. Iš kiekvienos technikos galima "nusigriebti grietinėlę"... Jei bus įdomu, griebsim. Neprofesionaliai... Dėl knygos... Šiokių tokių planų su jos atsiradimo faktu taip pat turime... Smagu bus pasimatyti Tikslinam sąrašą? KAUNAS 1. campari* 2. Kita mama 3. Suoka 4. Justess22 5. Jakata 6. bite 7. Jennifer 8. Aida VILNIUS 1. biriusa 2. 88888888 3. Raseleb 4. Versus* 5. Lachese 6. Glide 7. Kandi 8. L.M.A. Tikslinam, OK?
Bite, super, labai norėčiau pamatyti Tavo vieną potėpį, nes lietuviai viską savaip daro ir jeigu pergyventume dėl kičo, tai iš viso nebūtų kūrybinės laimės. O man ta technika kažkaip dar neįlindo, nemėginau rimtai.
Pas mus Globusyte yra isbandzius VIENA POTEPI( ONE STROKE ) .Vis pasakodavo ,kad patinka. As tada irgi prisiziurejau youtube filmuku .Ir man labai patiko .Bet pati pabandyti neisdrysau .Todel labai noriu pamatyti gyvai
Bitut ,ar mums reikia tureti koki "zenklinima" su nikais? QUOTE(bite @ 2010 08 18, 23:17) Tikslinam sąrašą? KAUNAS 1. campari* 2. Kita mama 3. Suoka 4. Justess22 5. Jakata 6. bite 7. Jennifer 8. Aida VILNIUS 1. biriusa 2. 88888888 3. Raseleb 4. Versus* 5. Lachese 6. Glide 7. Kandi 8. L.M.A. Tikslinam, OK? Atleiskit, kur vyksta veiksmas ir kuria diena? Jei kartais Vilniuje, tai man ir noretusi uzbegti i svecius
Kuo toliau tuo labiau norisi prisjungti prie jusu.. Pasiulytos temos ramybes neduoda
QUOTE(bite @ 2010 08 18, 23:17) Visada labai vertinu profesionalumą. Džiaugiuosi, kad turėjau tokią mokytoją kaip Lachesė. Ir stengiuosi iš esamos situacijos išspausti tai, kas įmanoma maksimaliai. O situacija paprasta: jei Lachesė drąsiai gali pasisakyti besanti profesionalė, aš, anaiptol, tuo pasigirti negaliu. Bet... Tikėsit ar ne, vieno potėpio tapybos elementai padeda lengviausiu būdu, trumpiausiu keliu pažadinti kiekviename tūnantį kūrėją. O kičas...Kičas ir profesionaliam mene yra kičas. Iš kiekvienos technikos galima "nusigriebti grietinėlę"... Jei bus įdomu, griebsim. Neprofesionaliai... Dėl knygos... Šiokių tokių planų su jos atsiradimo faktu taip pat turime... Smagu bus pasimatyti Tikslinam sąrašą? KAUNAS 1. campari* 2. Kita mama 3. Suoka 4. Justess22 5. Jakata 6. bite 7. Jennifer 8. Aida 9. Bjauruska (Siuo metu Kauno raj) VILNIUS 1. biriusa 2. 88888888 3. Raseleb 4. Versus* 5. Lachese 6. Glide 7. Kandi 8. L.M.A. Tikslinam, OK?
Uzsirasau
KAUNAS 1. campari* 2. Kita mama 3. Suoka 4. Justess22 5. Jakata 6. bite 7. Jennifer 8. Aida 9. Bjauruska (Siuo metu Kauno raj) VILNIUS 1. biriusa 2. 88888888 3. Raseleb 4. Versus* 5. Lachese 6. Glide 7. Kandi 8. L.M.A. 9. Tallina KAUNAS 1. campari* 2. Kita mama 3. Suoka 4. Justess22 5. Jakata 6. bite 7. Jennifer 8. Aida 9. Bjauruska (Siuo metu Kauno raj) VILNIUS 1. biriusa 2. 88888888 3. Raseleb 4. Versus* 5. Lachese 6. Glide 7. L.M.A. 8. Tallina Aš tikslinu ir iš Vilniaus deja deja išsibraukiu QUOTE(sobieska @ 2010 08 18, 22:23) Jei ka...Sobieska prie...Kauno ...tiksliau prie Kauno rajono Taigi, sakei Italijon... QUOTE(Lachesė @ 2010 08 18, 22:29) Bite, super, labai norėčiau pamatyti Tavo vieną potėpį, nes lietuviai viską savaip daro ir jeigu pergyventume dėl kičo, tai iš viso nebūtų kūrybinės laimės. O man ta technika kažkaip dar neįlindo, nemėginau rimtai. Vienas potėpis bus. Antras...nežinau... Sakai, rimtai nemėginai? Ir aš nerimtai Manieji pabandymai ne vieno potėpio tapybos įsisavinimo, o tos technikos elementų panaudojimo dekupaže tikslu. QUOTE(88888888 @ 2010 08 19, 07:44) Pas mus Globusyte yra isbandzius VIENA POTEPI( ONE STROKE ) .Vis pasakodavo ,kad patinka. As tada irgi prisiziurejau youtube filmuku .Ir man labai patiko .Bet pati pabandyti neisdrysau .Todel labai noriu pamatyti gyvai Drąsos bet kokioj technikoj reikia. Išdrįsti pabandyti, o paskui gilyn... Bitut ,ar mums reikia tureti koki "zenklinima" su nikais? Mes tai aptarėm ir, manau, pasiženklinsim ekspromtu. Nikas ir vardas, OK? Visoms, kurios negali dalyvauti! Nenusiminkim, kaip tik susirinkę aptarsim reguliarių susibėgimų klausimą. Norėsis, visada lauksim atvykstančių KAUNAS 1. campari* 2. Kita mama 3. Suoka 4. Justess22 5. Jakata 6. bite 7. Jennifer 8. Aida 9. Bjauruska (Siuo metu Kauno raj) 10. Sobieska VILNIUS 1. biriusa 2. 88888888 3. Raseleb 4. Versus* 5. Lachese 6. Glide 7. L.M.A. 8. Tallina
deja deja... neatvyksiu
Merga nusilauze koja, mamai hipertenzine krize, vieno is sunu gimtadienis..... nu niekaip nepasidalinsiu i tiek daliu
KAUNAS
1. campari* 2. Kita mama 3. Suoka 4. Justess22 5. Jakata 6. bite 7. Jennifer 8. Aida 9. Bjauruska (Siuo metu Kauno raj) 10. Sobieska 11. Ingusia 31 VILNIUS 1. biriusa 2. 88888888 3. Raseleb 4. Versus* 5. Lachese 6. Glide 7. L.M.A. 8. Tallina
Kita mama, sveikit
Ingusia 31,
Ne tas zodis kaip gaila, bet atrodo tenka man issibraukti is saraselio
Sveikos ,
siandien,deje,nedalyvausiu - kritau nelygioj kovoj su Roto virusu .... Linkiu visoms gerai praleisti laika Lachese, gal kada toki susiburima ir Klaipedoj?
Sveikutės, aš pati arašas lieju, negalėjau dalyvauti, vakar taip pasikeitė aplinkybės, kad tik dabar teatsilaisvinau.... Klaipėdoje turite šaunią kompaniją, esu dalyvavus vienam susitikime, organizuokitės pačios, tikrai pavyks.
Labai aciu kaunietiems uz silta priemima ir visoms kitoms uz viska kuo dalijosi
Tuo pačiu ir aš noriu padėkoti už šiltą priėmimą, už pamokėles, už šaunią kompaniją
Biriusa ir 888888 - jūsų kepinukai QUOTE(Tallina @ 2010 08 22, 09:52) Labai aciu kaunietiems uz silta priemima ir visoms kitoms uz viska kuo dalijosi QUOTE(Raseleb @ 2010 08 22, 10:07) Tuo pačiu ir aš noriu padėkoti už šiltą priėmimą, už pamokėles, už šaunią kompaniją Biriusa ir 888888 - jūsų kepinukai
Sveikutes
![]() As vakar tik gryzus norejau parasyti ,bet per daug emociju buvo ir galvoje tiek daug visko ,kad sunku buvo mintis susidelioti Man labai labai patiko susitikimas Tiesiog nuostabus susitikimas Didelis ačiū visoms visoms
Visoms dalyvavusioms nuoširdžiausias dėkui už tai, kad rinkotės buvimą kartu, vilnietėms - kad nepabūgot mus skiriančių kilometrų!
Dėkui už viską, ką atsinešėte ir dalinotės: ramybę, nuoširdumą, patirtį (dekoravimo, kulinarinę), kantrybę (Vyteni, au Mums buvo pirmakarčio jaudulio, kuris viešnių dėka jau išsklaidytas, kitąsyk tikrai bus drąsiau Taigi, stalas yra, kėdžių taip pat, dažų, teptukų irgi, lygintuvas tikrai jau vertas pagarbos ir kauniečių arsenale (ačiū Raselei Kaunietės tikrai labai lauks murziukų seminaro (tuoj viską pasidėliosime, Versus, Vienžo, matėte, kokios yra galimybės, kviečiame jomis naudotis, drąsiai kreiptis, siūlyti, pageidauti. Ačiū ir iki kitų pasibuvimų Aštuoniuke, lauksim tirpių stebuklų! Ką gali žinot, gal tai objektas vienam iš būsimų pasisėdėjimų? O gal rudenėjant galima būtų pasiūlyti moterims kažką apgaubiančio? Trumpai tariant, visos ir viskas laukiama Gaila, kad kai kurioms planavusioms atvykti, aplinkybės to neleido. Bet...lauksime Kurios neplanavo šįkart, kitąkart...lauksime
Na negaliu ir aš neparašyti savo gerų emocijų iš po vakar. Grįžusi neberašiau, leidau joms "susigulėti".
Labai ačiū Spalvų namams, kuriuose aš jaučiuosi kaip savo namuose Raseleb, koks vidus patenkintas, kad sužinojau mano didžiosios bėdos dekupaže palengvinamąjį būdą bitute, ačiū už potėpį ir blending gelį, stalai laukia potėpių jakata, alyvuogės, nerealios, dar ir dabar skonį jaučiu, nors aš jų ko gero padauginau, nes mano opus skrandis bandė vakarop streikuoti, bet susitvarkiau. Šiandien bėgsiu į maximką biriusa, laukiu fantastiškojo obuolių pyrago recepto, ten visas tortas. Bet vat tarkuoti obuoliukai sukėlė sentimentus, man mamytė mažai juos taip tarkuodavo, per burokinę tarką 88888888 ačiū už spalvinguosius kamuoliukus, kuriuos valgant įdomu panagrinėti ir paspėlioti kas gi ten yra Dar kartelį noriu visoms padėkoti už šauniai praleistą laiką, emocijų užkrovimą, naudingus patarimus bei pamokėles, žodžiu viską viską. Tikiuosi kad ir kitos, kurioms nepavyko atvykti, ar kitos bėdelės sutrugdė, sekantį kartą tikrai prisijungs ir spalvų namai taps daugumos labai mėgiama susibėgimų vietele ir gal teorinės medžiagos kaip po murziukų seminaro. Kaip len Raseleb lygino, gal su stebuklingu lygintuvu
Lachese ,as fotkinau ,bet tik siaip ,prisiminimui,blogui .Kiekvieną žigsnelį buvo neįmanoma fiksuoti ,nes sėdėjom akis išpūtusios
Biriusa ,įdesiu į savo blogą saldainių receptą Jennifer ,būsi saldainių krikšto mama Bite ,žinokit ruošiu dirvą tirpiam bandymui Tallina, na tu greita su alyvuogėm Raseleb,linkėjimai Vyteniui Vakar dienos akimirka...Natiurmortas QUOTE(88888888 @ 2010 08 22, 13:33) Na šiuo klausimu tai man sekasi O gal galima būtų foto gauti? Kas dar fotkino be 88888888? Mačiau sobieska, tokio fotiko neįmanoma nepastebėti Lachese, gaila kad nepavyko sudalyvauti, bet manau dar ne kartą susibėgsime, kada vis tiek ištaikysi. O Raseleb lygintuvas tikrai geras, bet nemanau kad stebuklingas, tiesiog, geriau vieną kartą pamatyti, nei 100 katrų paskaityti ar išgirsti
Skubu pasigrti
Raseleb ne uz ilgo bus isbandyta Bites vieno potepio technika su remeliu...negaliu kaip rankas nesti
Biriusa ,na tu maladec
Dabar sunkiausia dalis laukia -susiuti
Jennifer ,nesisiuncia tau nuotraukos
Tai gal kas nors susimylės parašyti,kaip ten klijavot su lygintuvu, galvojat, kad kitos nemiršta iš smalsumo.
QUOTE(Lachesė @ 2010 08 22, 18:00) Tai gal kas nors susimylės parašyti,kaip ten klijavot su lygintuvu, galvojat, kad kitos nemiršta iš smalsumo. Sobieska fotografavo daug, tai gal ji galetu sudeti nuotraukas su aprasymu kaip kas ir po ko...galima butu ideti pvz. i tema apie klijavimo budus |