Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Išbandymai, konkursai, žaidimai dekoruojančioms
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai > Dekupažas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
88888888
QUOTE(Raseleb @ 2010 08 17, 11:38)
Jei būtų kam įdomu, galėčiau parodyti klijavimą lygintuvu. Tik turėčiau žinoti ar būtų toks poreikis, nes reikia laiko pasiruošti medinuką ir atsivežti lygintuvą  bigsmile.gif
*

As noriu blush2.gif blush2.gif blush2.gif
biriusa
QUOTE(Raseleb @ 2010 08 17, 11:38)
Jei būtų kam įdomu, galėčiau parodyti klijavimą lygintuvu. Tik turėčiau žinoti ar būtų toks poreikis, nes reikia laiko pasiruošti medinuką ir atsivežti lygintuvą  bigsmile.gif
*

Man idomu, kiek bandziau tai visad atsirasdavo rauksliu pradedant tepti klijus blush2.gif
Kita mama
QUOTE(Raseleb @ 2010 08 17, 12:38)
*

Labai labai įdomu. Klijuoju taip, kartais gaunasi visai neblogai, bet kartais rezultatas būna katastrofiškas. Ir kol kas nesuprantu kodėl.
kvartetas
Galiu pasakyti kodel raukslejasi tepant klijus ant virsaus.

Prilyginimui reikia tureti tirstesniu kliju. Arba jei turit skystus ju storiau uztepti. ir laukti kol beveik isdzius jie, bet lipnumas turi jaustis. ir tada jau lyginam ir t.t.
Jennifer
Man irgi tai būtų tikrai įdomu, dar Raseleb, pakartočiau tą pamokymą pilant vandenuką, kai darei, atrodė paprasta, nes tau puikiai tai išėjo, o va pati bandžiau ir šnipštas verysad.gif Va šitokios temos man labai tinka thumbup.gif O ką mums reikėtų atsinešti, jei būtų tokia tema? ax.gif
Kita mama
QUOTE(kvartetas @ 2010 08 17, 16:17)
Galiu pasakyti kodel raukslejasi tepant klijus ant virsaus.

Prilyginimui reikia tureti tirstesniu kliju. Arba jei turit skystus ju storiau uztepti. ir laukti kol beveik isdzius jie, bet lipnumas turi jaustis. ir tada jau lyginam ir t.t.
*

Na, po paskutinio darbelio, kurį du kartus išploviau, aš irgi pasidariau išvadą, kad paslaptis slypi kaip tam anekdote apie arbatą – "jevreji, nežaleite zavarki".
Bet čia ne į temą.
Tai gal susitikimo tema gali būti "Didelių motyvų klijavimo būdai". Na, lygintuvu, vandens srovele, ar kt.? Man tai būtų labai įdomu...... Nors gal profėms tema bus visai neaktuali?

Ir tikrai, ką reikėtų atsinešti? Na, be arbatos ir sausainių ax.gif
Lachesė
Galėsime plaukioti vonelėse smile.gif man patinka tas būdas, kurį sužinojau iš Kvarteto, kiši į dubenį su vandeniu ir iškeli.

O kaip dėl važiavimo? kas kokią info parašys ?
bite
Sveikos, mielosios, smagu, kad jau dėliojasi šeštadienio planas.
Dėl laiko. Nepamenu, ką sakiau, tačiau mintyse turėjau tai, kad galima pradėti 14val., nes tuomet baigiasi parduotuvės darbo laikas. Vienžo, ir, ir...
Taigi, siūlom 14val., o, jei reikia, koreguokite.
Temos visos sveikintinos. Net ir tos, kurios žada plukdyti "SN"... wink.gif Man vonelėse irgi patinka... wink.gif
Jei kam įdomu, galime "pažaisti" vieno potėpio tapybą su visom iš to išplaukiančiom pasekmėm wink.gif
Lachesė
Pasidomėsiu, gal jau galėsiu ir pirmą lietuvių kalba knygą atsivežti apie vieno potepio tapybą. štai taip atrodo ir aprašymas
88888888
QUOTE(bite @ 2010 08 18, 00:42)
Jei kam įdomu, galime "pažaisti" vieno potėpio tapybą su visom iš to išplaukiančiom pasekmėm wink.gif
*

As labai labai noriu user posted image
Raseleb
Labai smagu mirksiukas.gif
Lachese gali kartu su mumis važiuoti, susimesime kurui. Kartu važiuoja 88888888, Raseleb, biriusa. Iš Vilniaus pajudame 12,45 val
campari*
Dar siulyciau toki dalykeli, kurios gerai ismano si mena: kai atsispausdini paveiksliuka, ar perki, kuris yra atspaudintas ant storesnio popieiaus, kaip graziai ji isloninti, kad uzklijavus nesimatytu krasteliu 4u.gif gal ir daugiau kam butu idomi tokia tema, o gal pamokele? blush2.gif
sobieska
lotuliukas.gif nu miargos...pasiskaiciusi susidariau nuomone, kad jus per kelias valandziukes norit visus dekupazo kursus praeit lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Laikau kumscius, kad tik iseitu man sudalyvaut...nieko neatsivesiu, nes ...ir taip visko bus daug, as padesiu suvalgyt biggrin.gif

Labiausiai trokstu bent akies krasteliu zvilgtelt i Bites vieno potepio...kazkas naujo rolleyes.gif
Lachesė
atsimenu , rankdarbiuose buvo tokia tema užvesta, kaip tada išpeikė šią techniką-kičas, beskonybė,... o gerąsias puses tik dabar tepradedam įžvelgti.
bite
QUOTE(Lachesė @ 2010 08 18, 21:27)
atsimenu , rankdarbiuose buvo tokia tema užvesta, kaip tada išpeikė šią techniką-kičas, beskonybė,... o gerąsias puses tik dabar tepradedam įžvelgti.
*

Visada labai vertinu profesionalumą. Džiaugiuosi, kad turėjau tokią mokytoją kaip Lachesė. Ir stengiuosi iš esamos situacijos išspausti tai, kas įmanoma maksimaliai.
O situacija paprasta: jei Lachesė drąsiai gali pasisakyti besanti profesionalė, aš, anaiptol, tuo pasigirti negaliu. Bet... wink.gif Kai nieko nežinai, tai tada suki galvą kaip paprasčiau visa tai pateikti meninio išprusimo neturinčiam žmogui. Kad neišgąsdintum, maža to, kad padrąsintum. Kad greitai ir įtikinamai parodytum, jog ne šventieji puodus žiedžia (teatleidžia man profesionalai!). Kad įžiebtum kiekviename iš mūsų esančią kūrybinę kibirkštį...
Tikėsit ar ne, vieno potėpio tapybos elementai padeda lengviausiu būdu, trumpiausiu keliu pažadinti kiekviename tūnantį kūrėją. O kičas...Kičas ir profesionaliam mene yra kičas. Iš kiekvienos technikos galima "nusigriebti grietinėlę"... wink.gif
Jei bus įdomu, griebsim. Neprofesionaliai...
Dėl knygos... Šiokių tokių planų su jos atsiradimo faktu taip pat turime... mirksiukas.gif
Smagu bus pasimatyti 4u.gif

Tikslinam sąrašą?

KAUNAS
1. campari*
2. Kita mama
3. Suoka
4. Justess22
5. Jakata
6. bite
7. Jennifer
8. Aida

VILNIUS
1. biriusa
2. 88888888
3. Raseleb
4. Versus*
5. Lachese
6. Glide
7. Kandi
8. L.M.A.

Tikslinam, OK?

sobieska
QUOTE(bite @ 2010 08 18, 23:17)
Tikslinam sąrašą?

*

bigsmile.gif nu jei 16-ka tilps, tai manau 17 persona jau kaip ir dideles problemos nesudarys

Jei ka...Sobieska prie...Kauno ...tiksliau prie Kauno rajono biggrin.gif
Lachesė
Bite, super, labai norėčiau pamatyti Tavo vieną potėpį, nes lietuviai viską savaip daro ir jeigu pergyventume dėl kičo, tai iš viso nebūtų kūrybinės laimės. O man ta technika kažkaip dar neįlindo, nemėginau rimtai.

88888888
Pas mus Globusyte yra isbandzius VIENA POTEPI( ONE STROKE ) .Vis pasakodavo ,kad patinka. As tada irgi prisiziurejau youtube filmuku .Ir man labai patiko .Bet pati pabandyti neisdrysau .Todel labai noriu pamatyti gyvai wub.gif

Bitut ,ar mums reikia tureti koki "zenklinima" su nikais? smile.gif
Džiuga+
Tikslinam sąrašą?

KAUNAS
1. campari*
2. Kita mama
3. Suoka
4. Justess22
5. Jakata
6. bite
7. Jennifer
8. Aida

VILNIUS
1. biriusa
2. 88888888
3. Raseleb
4. Versus*
5. Lachese
6. Glide
7. Kandi
8. L.M.A.

Tikslinam, OK?
*

Atleiskit, kur vyksta veiksmas ir kuria diena? Jei kartais Vilniuje, tai man ir noretusi uzbegti i svecius smile.gif
Nuotaikinga
QUOTE(Džiuga+ @ 2010 08 19, 08:49)
Atleiskit, kur vyksta veiksmas ir kuria diena? Jei kartais Vilniuje, tai man ir noretusi uzbegti i svecius smile.gif
*

Deja deja, bet Kaune unsure.gif . Gaila, bet ir man nesigauna nuvažiuoti verysad.gif
Tallina
Kuo toliau tuo labiau norisi prisjungti prie jusu.. Pasiulytos temos ramybes neduoda ax.gif Jei tik galimybes susiklostys palankiai ar atsirastu dar viena vietele? ax.gif Buciau vilnieciu saraselyje..
Bjauruska
Visada labai vertinu profesionalumą. Džiaugiuosi, kad turėjau tokią mokytoją kaip Lachesė. Ir stengiuosi iš esamos situacijos išspausti tai, kas įmanoma maksimaliai.
O situacija paprasta: jei Lachesė drąsiai gali pasisakyti besanti profesionalė, aš, anaiptol, tuo pasigirti negaliu. Bet... wink.gif Kai nieko nežinai, tai tada suki galvą kaip paprasčiau visa tai pateikti meninio išprusimo neturinčiam žmogui. Kad neišgąsdintum, maža to, kad padrąsintum. Kad greitai ir įtikinamai parodytum, jog ne šventieji puodus žiedžia (teatleidžia man profesionalai!). Kad įžiebtum kiekviename iš mūsų esančią kūrybinę kibirkštį...
Tikėsit ar ne, vieno potėpio tapybos elementai padeda lengviausiu būdu, trumpiausiu keliu pažadinti kiekviename tūnantį kūrėją. O kičas...Kičas ir profesionaliam mene yra kičas. Iš kiekvienos technikos galima "nusigriebti grietinėlę"... wink.gif
Jei bus įdomu, griebsim. Neprofesionaliai...
Dėl knygos... Šiokių tokių planų su jos atsiradimo faktu taip pat turime... mirksiukas.gif
Smagu bus pasimatyti 4u.gif

Tikslinam sąrašą?

KAUNAS
1. campari*
2. Kita mama
3. Suoka
4. Justess22
5. Jakata
6. bite
7. Jennifer
8. Aida
9. Bjauruska (Siuo metu Kauno raj)

VILNIUS
1. biriusa
2. 88888888
3. Raseleb
4. Versus*
5. Lachese
6. Glide
7. Kandi
8. L.M.A.

Tikslinam, OK?
*

Tallina
Uzsirasau 4u.gif

KAUNAS
1. campari*
2. Kita mama
3. Suoka
4. Justess22
5. Jakata
6. bite
7. Jennifer
8. Aida

VILNIUS
1. biriusa
2. 88888888
3. Raseleb
4. Versus*
5. Lachese
6. Glide
7. Kandi
8. L.M.A.
9. Tallina
Kandi

KAUNAS
1. campari*
2. Kita mama
3. Suoka
4. Justess22
5. Jakata
6. bite
7. Jennifer
8. Aida

VILNIUS
1. biriusa
2. 88888888
3. Raseleb
4. Versus*
5. Lachese
6. Glide
7. L.M.A.
8. Tallina

Aš tikslinu ir iš Vilniaus deja deja išsibraukiu verysad.gif būsiu visai kitame Lietuvos kraštelyje ax.gif bet labai tikiuosi kad Vilnietes parveš gražių pasakojimų iš susitikimo 4u.gif
bite
QUOTE(sobieska @ 2010 08 18, 22:23)
bigsmile.gif  nu jei 16-ka tilps, tai manau 17 persona jau kaip ir dideles problemos nesudarys
Jei ka...Sobieska prie...Kauno ...tiksliau prie Kauno rajono biggrin.gif
*

Taigi, sakei Italijon... doh.gif

QUOTE(Lachesė @ 2010 08 18, 22:29)
Bite, super, labai norėčiau pamatyti Tavo vieną potėpį, nes lietuviai viską savaip daro ir jeigu pergyventume dėl kičo, tai iš viso nebūtų kūrybinės laimės.  O man ta technika kažkaip dar neįlindo, nemėginau rimtai.
*

Vienas potėpis bus. Antras...nežinau... mirksiukas.gif
Sakai, rimtai nemėginai? Ir aš nerimtai ax.gif
Manieji pabandymai ne vieno potėpio tapybos įsisavinimo, o tos technikos elementų panaudojimo dekupaže tikslu.

QUOTE(88888888 @ 2010 08 19, 07:44)
Pas mus Globusyte yra isbandzius VIENA  POTEPI( ONE STROKE ) .Vis pasakodavo ,kad patinka.  As tada irgi prisiziurejau youtube filmuku .Ir man labai patiko .Bet pati pabandyti neisdrysau .Todel labai noriu pamatyti gyvai  wub.gif
Drąsos bet kokioj technikoj reikia. Išdrįsti pabandyti, o paskui gilyn... mirksiukas.gif

Bitut ,ar mums reikia tureti koki "zenklinima" su nikais?  smile.gif
*

Mes tai aptarėm ir, manau, pasiženklinsim ekspromtu. Nikas ir vardas, OK?

Visoms, kurios negali dalyvauti!
Nenusiminkim, kaip tik susirinkę aptarsim reguliarių susibėgimų klausimą.
Norėsis, visada lauksim atvykstančių 4u.gif

KAUNAS
1. campari*
2. Kita mama
3. Suoka
4. Justess22
5. Jakata
6. bite
7. Jennifer
8. Aida
10. Sobieska

VILNIUS
1. biriusa
2. 88888888
3. Raseleb
4. Versus*
5. Lachese
6. Glide
7. L.M.A.
8. Tallina

sobieska
QUOTE(bite @ 2010 08 20, 00:45)
Taigi, sakei Italijon... doh.gif

*

Jei Italija po metu bus vis dar toj pacioj vietoj, tai tada "ji bus mano" biggrin.gif
Dabar kitos problemos ciut,ciut kisa koja, bet manau as su jomis susitvarkysiu irnesakyk.gif irnesakyk.gif
Kita mama
deja deja... neatvyksiu verysad.gif
Merga nusilauze koja, mamai hipertenzine krize, vieno is sunu gimtadienis..... nu niekaip nepasidalinsiu i tiek daliu verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Ingusia31
KAUNAS
1. campari*
2. Kita mama
3. Suoka
4. Justess22
5. Jakata
6. bite
7. Jennifer
8. Aida
10. Sobieska
11. Ingusia 31

VILNIUS
1. biriusa
2. 88888888
3. Raseleb
4. Versus*
5. Lachese
6. Glide
7. L.M.A.
8. Tallina

ax.gif tongue.gif
bite
Kita mama, sveikit 4u.gif
Ingusia 31, thumbup.gif
L.M.A.
Ne tas zodis kaip gaila, bet atrodo tenka man issibraukti is saraselio cray.gif
Bjauruska
Sveikos ,
siandien,deje,nedalyvausiu - kritau nelygioj kovoj su Roto virusu .... verysad.gif
Linkiu visoms gerai praleisti laika
aistullka
angel_sadangel.gif siaubas...ir kodel as ne Vilniuj...o Klaipedoj...KAIP NORECIAU PRISIJUNGTI PRIE JUSU SAKIAS bash.gif Dar tiek visko noriu suzinot apie dekupazo subtilybes...
Lachese, gal kada toki susiburima ir Klaipedoj? blush2.gif Jauciu ne viena buciau norinti...
Lachesė
Sveikutės, aš pati arašas lieju, negalėjau dalyvauti, vakar taip pasikeitė aplinkybės, kad tik dabar teatsilaisvinau.... Klaipėdoje turite šaunią kompaniją, esu dalyvavus vienam susitikime, organizuokitės pačios, tikrai pavyks.
Tallina
Labai aciu kaunietiems uz silta priemima ir visoms kitoms uz viska kuo dalijosi 4u.gif Labai knieti greiciau isbandyti Bites potepius ax.gif Dekui Jakatai uz receptuka - vakare jau buvo isbandyta ir suvalgyta lotuliukas.gif - seimyna patvirtino kaip super vykusi thumbup.gif Ir papildomas aciu Raseleb uz lyginimo pamokele 4u.gif
Raseleb
Tuo pačiu ir aš noriu padėkoti už šiltą priėmimą, už pamokėles, už šaunią kompaniją friends.gif
Biriusa ir 888888 - jūsų kepinukai clap_1.gif , Jakata - nors alyvuogių nevalgau, bet šios buvo kažkas tokio, nepakartojamos thumbup.gif
biriusa
QUOTE(Tallina @ 2010 08 22, 09:52)
Labai aciu kaunietiems uz silta priemima ir visoms kitoms uz viska kuo dalijosi  4u.gif Labai knieti greiciau isbandyti Bites potepius ax.gif Dekui Jakatai uz receptuka - vakare jau buvo isbandyta ir suvalgyta lotuliukas.gif - seimyna patvirtino kaip super vykusi  thumbup.gif Ir papildomas aciu Raseleb uz lyginimo pamokele 4u.gif
*

QUOTE(Raseleb @ 2010 08 22, 10:07)
Tuo pačiu ir aš noriu padėkoti už šiltą priėmimą, už pamokėles, už šaunią kompaniją  friends.gif
Biriusa ir 888888 - jūsų kepinukai clap_1.gif , Jakata - nors alyvuogių nevalgau, bet šios buvo kažkas tokio, nepakartojamos  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif aciu uz pamokeles, jau lekiu bandyti Raseleb klijavimo buda ant skirtuko biggrin.gif 88888888 laukiu i AZ sladainiuku receptuka mirksiukas.gif
88888888
Sveikutes user posted image
As vakar tik gryzus norejau parasyti ,bet per daug emociju buvo ir galvoje tiek daug visko ,kad sunku buvo mintis susidelioti biggrin.gif Norejau pulti lyginti ,kaip Raseleb moke ,bet uzsiziurejau sokius per televizoriu doh.gif
Man labai labai patiko susitikimas wub.gif Jaukūs "Splavų namai " wub.gif Šauni kompanija wub.gif Labai naudingos pamokėlės thumbup.gif Vaišės wub.gif
Tiesiog nuostabus susitikimas wub.gif wub.gif wub.gif
Didelis ačiū visoms visoms aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif

bite
Visoms dalyvavusioms nuoširdžiausias dėkui už tai, kad rinkotės buvimą kartu, vilnietėms - kad nepabūgot mus skiriančių kilometrų!
Dėkui už viską, ką atsinešėte ir dalinotės: ramybę, nuoširdumą, patirtį (dekoravimo, kulinarinę), kantrybę (Vyteni, au 4u.gif )...
Mums buvo pirmakarčio jaudulio, kuris viešnių dėka jau išsklaidytas, kitąsyk tikrai bus drąsiau ax.gif
Taigi, stalas yra, kėdžių taip pat, dažų, teptukų irgi, lygintuvas tikrai jau vertas pagarbos ir kauniečių arsenale (ačiū Raselei 4u.gif ), alyvuogių pažadame (matyt, bus firminis SN reikalas mirksiukas.gif, o vėstantiems orams pažadu kitą rolleyes.gif )...
Kaunietės tikrai labai lauks murziukų seminaro (tuoj viską pasidėliosime, Versus, rolleyes.gif ), tikimės, pageneruosit(m)e numatytas idėjas, sulauksime (iš vidaus ir išorės mirksiukas.gif ) naujų...
Vienžo, matėte, kokios yra galimybės, kviečiame jomis naudotis, drąsiai kreiptis, siūlyti, pageidauti.
Ačiū ir iki kitų pasibuvimų 4u.gif

Aštuoniuke, lauksim tirpių stebuklų! Ką gali žinot, gal tai objektas vienam iš būsimų pasisėdėjimų? O gal rudenėjant galima būtų pasiūlyti moterims kažką apgaubiančio? ax.gif 4u.gif

Trumpai tariant, visos ir viskas laukiama wub.gif

Gaila, kad kai kurioms planavusioms atvykti, aplinkybės to neleido.
Bet...lauksime wub.gif
Kurios neplanavo šįkart, kitąkart...lauksime wub.gif
Jennifer
Na negaliu ir aš neparašyti savo gerų emocijų iš po vakar. Grįžusi neberašiau, leidau joms "susigulėti".
Labai ačiū Spalvų namams, kuriuose aš jaučiuosi kaip savo namuose thumbup.gif Labiausiai ačiū ten dūzgiančioms jų šeimininkėms drinks_cheers.gif
Raseleb, koks vidus patenkintas, kad sužinojau mano didžiosios bėdos dekupaže palengvinamąjį būdą 4u.gif Nerealu...
bitute, ačiū už potėpį ir blending gelį, stalai laukia potėpių ax.gif
jakata, alyvuogės, nerealios, dar ir dabar skonį jaučiu, nors aš jų ko gero padauginau, nes mano opus skrandis bandė vakarop streikuoti, bet susitvarkiau. Šiandien bėgsiu į maximką biggrin.gif
biriusa, laukiu fantastiškojo obuolių pyrago recepto, ten visas tortas. Bet vat tarkuoti obuoliukai sukėlė sentimentus, man mamytė mažai juos taip tarkuodavo, per burokinę tarką wub.gif
88888888 ačiū už spalvinguosius kamuoliukus, kuriuos valgant įdomu panagrinėti ir paspėlioti kas gi ten yra biggrin.gif
Dar kartelį noriu visoms padėkoti už šauniai praleistą laiką, emocijų užkrovimą, naudingus patarimus bei pamokėles, žodžiu viską viską.
Tikiuosi kad ir kitos, kurioms nepavyko atvykti, ar kitos bėdelės sutrugdė, sekantį kartą tikrai prisijungs ir spalvų namai taps daugumos labai mėgiama susibėgimų vietele 4u.gif
Lachesė
angel_sadangel.gif mirsiu, kaip liūdna... O foto yra?

ir gal teorinės medžiagos kaip po murziukų seminaro. Kaip len Raseleb lygino, gal su stebuklingu lygintuvu smile.gif kad visoms taip nuostabu rolleyes.gif
88888888
Lachese ,as fotkinau ,bet tik siaip ,prisiminimui,blogui .Kiekvieną žigsnelį buvo neįmanoma fiksuoti ,nes sėdėjom akis išpūtusios biggrin.gif Kai stebėjau vieną potepį ,tai net kvepuoti pamiršau lotuliukas.gif
Biriusa ,įdesiu į savo blogą saldainių receptą mirksiukas.gif
Jennifer ,būsi saldainių krikšto mama biggrin.gif davusi jiems pavadinimą mirksiukas.gif
Bite ,žinokit ruošiu dirvą tirpiam bandymui mirksiukas.gif
Tallina, na tu greita su alyvuogėm blink.gif biggrin.gif
Raseleb,linkėjimai Vyteniui biggrin.gif pasakyk,kad policijos nereikia bijoti biggrin.gif

Vakar dienos akimirka...Natiurmortas biggrin.gif
user posted image
Jennifer
QUOTE(88888888 @ 2010 08 22, 13:33)
Jennifer ,būsi saldainių krikšto mama  biggrin.gif davusi jiems pavadinimą  mirksiukas.gif
*

Na šiuo klausimu tai man sekasi lotuliukas.gif
O gal galima būtų foto gauti?
Kas dar fotkino be 88888888? Mačiau sobieska, tokio fotiko neįmanoma nepastebėti biggrin.gif ir lyg Tallina? Labai laukčiau foto, jei nesunku dzefridac@gmail.com
Lachese, gaila kad nepavyko sudalyvauti, bet manau dar ne kartą susibėgsime, kada vis tiek ištaikysi. O Raseleb lygintuvas tikrai geras, bet nemanau kad stebuklingas, tiesiog, geriau vieną kartą pamatyti, nei 100 katrų paskaityti ar išgirsti ax.gif
biriusa
Skubu pasigrti biggrin.gif pagal Raseleb technika pavyko padaryti vienos dezutes sona thumbup.gif nosines dar neturiu, teko naudoti sena pagalves uzvalkala lotuliukas.gif bet manau ankstesnes problemos buvo del neteisingai parinkto lygintuvo temperaturinio rezimo doh.gif tikiusi dabar darbai esis man greiciau bigsmile.gif
Raseleb victory.gif tu auksas 4u.gif
ne uz ilgo bus isbandyta Bites vieno potepio technika su remeliu...negaliu kaip rankas nesti biggrin.gif
88888888
Biriusa ,na tu maladec ploja.gif Man jau vakar nagai nieztejo ,ir daikta dazyta turiu ,bet bet ... biggrin.gif O sian gi siuliukus raizgau topsecret.gif Jau suraizgiau assa.gif
Dabar sunkiausia dalis laukia -susiuti karsta.gif
88888888
Jennifer ,nesisiuncia tau nuotraukos g.gif Gryzta atgal laiskai,kad kazkokia klaida g.gif
Lachesė
Tai gal kas nors susimylės parašyti,kaip ten klijavot su lygintuvu, galvojat, kad kitos nemiršta iš smalsumo. tongue.gif
biriusa
QUOTE(Lachesė @ 2010 08 22, 18:00)
Tai gal kas nors susimylės parašyti,kaip ten klijavot su lygintuvu, galvojat, kad kitos nemiršta iš smalsumo.  tongue.gif
*

Sobieska fotografavo daug, tai gal ji galetu sudeti nuotraukas su aprasymu kaip kas ir po ko...galima butu ideti pvz. i tema apie klijavimo budus ax.gif kitakarta reiks nufilmuoti ir ideti i Youbtube biggrin.gif
aistullka
QUOTE(Lachesė @ 2010 08 22, 18:00)
Tai gal kas nors susimylės parašyti,kaip ten klijavot su lygintuvu, galvojat, kad kitos nemiršta iš smalsumo.  tongue.gif
*

ei, ir as jau mirstu is smalsumo smile.gif kas per stebuklai??? Papasakokit...
Jennifer
QUOTE(88888888 @ 2010 08 22, 16:53)
Jennifer ,nesisiuncia tau nuotraukos  g.gif Gryzta atgal laiskai,kad kazkokia klaida g.gif
*

Neturėtų būti klaida. Rašau viešai dzefridac@gmail.com ir bais laukiu tongue.gif
88888888
QUOTE(Jennifer @ 2010 08 22, 19:56)
Neturėtų būti klaida. Rašau viešai dzefridac@gmail.com ir bais laukiu  tongue.gif
*

doh.gif blush2.gif blush2.gif aisku,cia mano klaida blush2.gif vienos raides nedarasiau blush2.gif
siunciu pioneer.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.