Ar musu ratelio daiktelis juda?
nebeatseku kas po manes ratuke gal kas pagelbes?
Na merginos tai ar yra dalyvaujanciu konkurselyje VYNAS?
As dar stabdau
na pas mane minciu tai yra, tikiuosi suspesiu igyvendit, tik va beda neissirenku vienos kuria konkursui skirciau
Merginos konkursas baigiasi uz savaites!!!
Idomu kiek darbeliu sulauksiu
tema buvo perkelta į dekupažo skyrių ir konkursas tampa dekupažiniu? ( kažkaip nelemta suprasti iki galo, karma ar žvaigždžių padėtis ir vėl ne ta
Darbelius visus reikes siusti man
dėl pašto, tai į tavo reikėtų siųsti, tik galerijoje darom balsavimą
ok Lachese
niu ka liko 3 dienos, ziuresim kiek darbeliu bus, gal net nereiks balsavimo daryt... nes katyvumas bent kiek matosi labai mazas sitam konkurselyje QUOTE(campari* @ 2010 04 12, 13:54) ok Lachese niu ka liko 3 dienos, ziuresim kiek darbeliu bus, gal net nereiks balsavimo daryt... nes katyvumas bent kiek matosi labai mazas sitam konkurselyje Gaila, kad buvau išvažiavus ir nemačiau ką čia organizuojat, tai nespėsiu jau prisidėt šį kartą.
na is kitos puses, jei bent 5-6 darbeliai bus tai tuomet prizines vietas bu slengviau pasidalinti, didesni sansai laimeti
Merginos konkursinius darbelius siuskite
man el.pastu: manodekupazas@gmail.com Nepamirskita foto geriausiai kad butu 2 vnt: na is priekio o kita is sono/is galo priklausoma nuo to koksai jusu darbelis yra Taip pat reikalingas trumpas (pora sakiniu) darbelio aprasymas, kodel ar kuom butent sis jusu darbelis jums asocijuojasi su konkurso tema "VYNAS". tai tiek trumpai. Visi darbeliai turi buti atsiusti iki balandzio 15d. 24 h vakaro. Visi darbeliai bus sukelti pas lachese i galerija ir ten vyks balsavimas, na apie tai tiek tiek veliau, kai jau gausiu visus konkursinius darbelius merginos netynginiaukit, dalyvaukit
Sveikos, as cia pasitart atejau
zodziu sugalvojau ideja tokia, galvojau super originalia, vakar paskubom padariau konkursini darbeli ir issiunciau campari, bet ji parase, kad jau toki mate google. na ka - ivedziau AKURAT tai laukiu pasisakymo is kitu dalyviu
Kaip sakoma jei kas sukurs nauja muzikos melodija - gaus nobelio premija, tai cia tas pats
As tau leidziu dalyvauti
Manau, kad drąsiai gali dalyvauti - juk daiktas negali būti idealiai vienodas: vis tiek kiekviena turime savitą stilių, naudojame kitas faktūras, piešinius ar ornamentus
dekui, merginos, uz pasisakymus
bet pirma karta man taip nutiko, ir ziauriai keista, kaip svetimu zmoniu mintys gali sugeneruoti sitaip vienodai
gerai,kad iki vakaro galima siusti konkursini foto, tada spesiu!
na mano darbo kuri padariau,tai duodu 100%,kad niekur nerasit, nes jau toks savitas. ir jei merginos darbas sutampa su kazkieno, tai sakyciau sutampa gal delto,kad jis nera labai originalus ir kiekviena taip sugebetu sugalvoti ir ji atlikti. arba istikro jis nukopijuotas. Cia jau sazines reikalas . o mes i kitu sazine neilisim
Na ziuriu cia kaip ir studentu laikais, visi darbai paskutine nakti ir paskutinem minutem daromi
Nu idomu idomu
as tai visdelto tik balsuotoja busiu. jau ideja kaip ir sugalvojau pries kokias 3dienas. bet techniskai dar nzn kaip buciau ja igynedinusi. ale panaudosiu ja busimam nekonkursiniam darbui
Nagi nagi sobieska, paakok gal kokia naktele
QUOTE(*ellle* @ 2010 04 14, 17:34) gerai,kad iki vakaro galima siusti konkursini foto, tada spesiu! na mano darbo kuri padariau,tai duodu 100%,kad niekur nerasit, nes jau toks savitas. ir jei merginos darbas sutampa su kazkieno, tai sakyciau sutampa gal delto,kad jis nera labai originalus ir kiekviena taip sugebetu sugalvoti ir ji atlikti. arba istikro jis nukopijuotas. Cia jau sazines reikalas . o mes i kitu sazine neilisim atsiprasau, o konkurso salygose yra punktas: turi buti sunkiai atliekama ir sunkiai sugalvojama? tema VYNAS ir turi but su tuo susije?
Auksine, nesijaudink, man dar ne tokia situacija buvo, akademijoje pateikiau idėją, kuri yra labai man asmeniška ir susiijusi su mano vaikyste, pridariau eskizų ir t.t. visiems viskas patiko ir jau buvom pradėją galvoti apie techninį įgyvendinimą, kai pati radau labai panašių dalykų ir ne vieną,.. bet tai daiktas inspiruotas gamtos, todėl nieko keisto,kad atsirado pasaulyje daugybė žmonių, kuriuos irgi inspiravo tie patys gamtiniai dalykai, ir mano dėstytoja kaip tik paskatino daryti tą dalyką, nes tai mano asmeniškai išgyventa ir sau atrasta situacija, nors principas senas kaip pasaulis.
Beje, periodinę cheminių elementų lentelę sukūrė du žmonės skirtingose pasaulio pusėse panašiu metu QUOTE(auksine @ 2010 04 14, 21:26) atsiprasau, o konkurso salygose yra punktas: turi buti sunkiai atliekama ir sunkiai sugalvojama? tema VYNAS ir turi but su tuo susije? tigi norejai nuomones ,as tik savo pasakiau, atleisk nenorejau supykdyti taves
Is savos patirties
na merginos sian jau paskutine dienele, dirbam dirbam ir kai pabaigsit siuskit man
Kol kas atsiustas tik pora darbeliu, bet vakare iki 24 h tikiuosi sulaukti ir daugiau
QUOTE(sobieska @ 2010 04 15, 09:26) Is savos patirties sobieska, pamenu tavo ta atveji, o tu buvai pati sugalvojus ir paskui atradai ta piestukine konkurso eigoje, ar kaip? QUOTE(auksine @ 2010 04 15, 15:15) sobieska, pamenu tavo ta atveji, o tu buvai pati sugalvojus ir paskui atradai ta piestukine konkurso eigoje, ar kaip? As buvau maciusi, tik kita varianta nei pateiktam pvz, kaip, kad kitos mate lekstes, lempas....bet galejau sakyt, kad pati sugalvojau, koks dabar skirtumas
Pagaliau darbeli konkursui issiunciau ir as
na man is tikro dzin, kad kazkas pagalvos pavogiau as ar ne
Merginos atsiprasau, kad neatrasiau meilu i jusu atsiustus darbelius dekupazo konkursui, bet buvau isvaziavusi ir gryzusi iskart puoliau prie kompo
nugi galiu pasakyti, kad WoW super konkursas!!! Labai patiko, labai labai jusu darbeliai. Visu paprasiau surasyti nickus supermamose (meilu, kad zinot kuris darbelis kurios). Nickai balsavime nebus skelbiami, nickai bus paskelbti tik pasibaigus balsavimui P.S. Lachese rasyk man savo mob.tel. i Az :)juk reikia i galerija foto sukelt konkurso darbeliu
campari*, oi kaip intriguoji
tikrai labai idomu, kiek ir kokiu darbuku suplauke, kada balsavimo pradzia?
Norejau sudalyvauti, bet muza laiku neaplanke, tikiuos dar bus idomiu temu konkursui.
Nu reiks svetur paieskot interneto, kad patenkint smalsuma ir prabalsuot, mat isvykstu savaitgaliui parelaxuot...baisiai idomu
Na laukiu ziniu is Lacheses, nes neturiu kaip sukelt darbelius i galerija balsavimui
LACHESE Auuuuuuuuuu... Laukiu tavo tel.nr. i AZ.
Labukas, dieve, išvykau ir išsijungiau, bet va šeštas jausmas atvedė čia... man rodos , Campari, tu turi prisijungimo duomenis prie galerijos, nes man kazkada padejai, ar as sapnuoju, ??? siunčiu į až prisijungimą. O telefonas mano neveiks iki pirmadienio... neprigija jis man niekaip
|