Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Išbandymai, konkursai, žaidimai dekoruojančioms
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai > Dekupažas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
campari*
Ar musu ratelio daiktelis juda? 4u.gif labai jo laukiu smile.gif
Mamukas Indriukas
nebeatseku kas po manes ratuke gal kas pagelbes? ax.gif blush2.gif
Kamėja_Mėja
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2010 03 21, 14:31)
nebeatseku kas po manes ratuke gal kas pagelbes? ax.gif  blush2.gif
*

Mūsų ratukas, jei kas neišsibraukė smile.gif

1. Baltė
2. Kamėja_Mėja
3. Mamukas Indriukas
4. viktooorija
5. Dziuga+
6. Gadriuke
7. auksine
8. Kvartetas
Mamukas Indriukas
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2010 03 21, 15:25)
Mūsų ratukas, jei kas neišsibraukė  smile.gif

1. Baltė
2. Kamėja_Mėja
3. Mamukas Indriukas
4. viktooorija
5. Dziuga+
6. Gadriuke
7. auksine
8. Kvartetas
*

aciu
campari*
Na merginos tai ar yra dalyvaujanciu konkurselyje VYNAS? 4u.gif tikiuosi sulaukti labai daug darbeliu davusi tokia didele laisve kurybai bigsmile.gif
kvartetas
As dar stabdau blush2.gif , nzn ar dalyvaut. kazkaip minciu neateina doh.gif . ar as viena kazi tokia g.gif ?
sobieska
QUOTE(kvartetas @ 2010 03 27, 22:37)
As dar stabdau blush2.gif , nzn ar dalyvaut. kazkaip minciu neateina doh.gif . ar as viena kazi tokia g.gif ?
*

ne viena doh.gif ...nespeju blush2.gif ...labai daug kliuciu reiks iveikt, jei pavyks sudalyvaut rolleyes.gif
campari*
na pas mane minciu tai yra, tikiuosi suspesiu igyvendit, tik va beda neissirenku vienos kuria konkursui skirciau tongue.gif
campari*
Merginos konkursas baigiasi uz savaites!!! bigsmile.gif
Idomu kiek darbeliu sulauksiu ax.gif
Gaudvilė
tema buvo perkelta į dekupažo skyrių ir konkursas tampa dekupažiniu? ( kažkaip nelemta suprasti iki galo, karma ar žvaigždžių padėtis ir vėl ne ta hihihi.gif )
sobieska
QUOTE(campari* @ 2010 04 08, 15:47)
Merginos konkursas baigiasi uz savaites!!! bigsmile.gif
Idomu kiek darbeliu sulauksiu  ax.gif
*

Gal jau turi kieno nors darbu fotkes bigsmile.gif ...idomu kelios desimtys bus darbu hihihi.gif .o ar jau apsisprendet, kas visus darbus priims, nu ta prasme, i kieno pasta jie tures plaukti: i tavo ar Lacheses.
campari*
Darbelius visus reikes siusti man 4u.gif el. pasto adresa parasysiu konkurso pabaigos diena ir lauksiu darbeliu smile.gif Lachese lygtais pati zadejo sudalyvauti ir kazka parodyti. Ech nezinau matysim ar man cia pasiseke ar nelabai ta konkurseli suorganizuot...
sobieska
QUOTE(campari* @ 2010 04 10, 22:31)
Ech nezinau matysim ar man cia pasiseke ar nelabai ta konkurseli suorganizuot...
*

Nu tikrai idomu...
Lachesė
dėl pašto, tai į tavo reikėtų siųsti, tik galerijoje darom balsavimą smile.gif
campari*
ok Lachese smile.gif
niu ka liko 3 dienos, ziuresim kiek darbeliu bus, gal net nereiks balsavimo daryt... nes katyvumas bent kiek matosi labai mazas sitam konkurselyje sad.gif na ateis laikas matysim 4u.gif
bus_ka
QUOTE(campari* @ 2010 04 12, 13:54)
ok Lachese smile.gif
niu ka liko 3 dienos, ziuresim kiek darbeliu bus, gal net nereiks balsavimo daryt... nes katyvumas bent kiek matosi labai mazas sitam konkurselyje sad.gif na ateis laikas matysim 4u.gif
*

Gaila, kad buvau išvažiavus ir nemačiau ką čia organizuojat, tai nespėsiu jau prisidėt šį kartą. verysad.gif Bet jau balsuosiu tai tikrai tongue.gif Sėkmės dalyviams drinks_cheers.gif
campari*
na is kitos puses, jei bent 5-6 darbeliai bus tai tuomet prizines vietas bu slengviau pasidalinti, didesni sansai laimeti biggrin.gif
Glidė
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2010 03 21, 15:25)
Mūsų ratukas, jei kas neišsibraukė  smile.gif

1. Baltė
2. Kamėja_Mėja
3. Mamukas Indriukas
4. viktooorija
5. Dziuga+
6. Glide
7. auksine
8. Kvartetas
*

o pas ka dabar yra, as irgi neseku tai neiko nebezinau doh.gif

Laukiu i konkursinius akis paganyti ir prabalsuoti ax.gif
Bjauruska
QUOTE(Glidė @ 2010 04 13, 14:05)
Laukiu i konkursinius akis paganyti ir prabalsuoti ax.gif
*

O sudalyvauti? ax.gif
Glidė
QUOTE(Bjauruska @ 2010 04 13, 14:08)
O sudalyvauti?  ax.gif
*

Fantazija nenesa, negaliu dalyvauti ax.gif
campari*
Merginos konkursinius darbelius siuskite
man el.pastu: manodekupazas@gmail.com 4u.gif

Nepamirskita foto geriausiai kad butu 2 vnt: na is priekio o kita is sono/is galo priklausoma nuo to koksai jusu darbelis yra smile.gif geriausiai butu vienspalviam sviesiam fone, na bet kaip skaant pagal galimybes.

Taip pat reikalingas trumpas (pora sakiniu) darbelio aprasymas, kodel ar kuom butent sis jusu darbelis jums asocijuojasi su konkurso tema "VYNAS".

tai tiek trumpai.
Visi darbeliai turi buti atsiusti iki balandzio 15d. 24 h vakaro.
Visi darbeliai bus sukelti pas lachese i galerija ir ten vyks balsavimas, na apie tai tiek tiek veliau, kai jau gausiu visus konkursinius darbelius smile.gif

merginos netynginiaukit, dalyvaukit mirksiukas.gif
auksine
Sveikos, as cia pasitart atejau biggrin.gif ir pasiguost...
zodziu sugalvojau ideja tokia, galvojau super originalia, vakar paskubom padariau konkursini darbeli ir issiunciau campari, bet ji parase, kad jau toki mate google. na ka - ivedziau AKURAT biggrin.gif yra jau padaryta panasus, net LABAI panasus dalykas...o as jo net nemacius ta pati sugalvojau... nu tai va, dabar galvoju, ar dalyvaut ar ne, nes nemegstu ziauriai kopijuot ir visada konkursuose buvau pries kopijas, o cia gavos atbuliniu budu, bet vistiek panasu ziauriai.

tai laukiu pasisakymo is kitu dalyviu blush2.gif
Glidė
Kaip sakoma jei kas sukurs nauja muzikos melodija - gaus nobelio premija, tai cia tas pats lotuliukas.gif
As tau leidziu dalyvauti biggrin.gif
Tina Les
Manau, kad drąsiai gali dalyvauti - juk daiktas negali būti idealiai vienodas: vis tiek kiekviena turime savitą stilių, naudojame kitas faktūras, piešinius ar ornamentus mirksiukas.gif Na, sunku sakyti nemačius abiejų daiktų, bet abejoju, kad jie jau ten idealiai vienodi gali būti. O pati idėja (kaip ir muzikos gaidų rinkinys) gali gimti panaši panašiu metu biggrin.gif
auksine
dekui, merginos, uz pasisakymus smile.gif

bet pirma karta man taip nutiko, ir ziauriai keista, kaip svetimu zmoniu mintys gali sugeneruoti sitaip vienodai smile.gif
*ellle*
gerai,kad iki vakaro galima siusti konkursini foto, tada spesiu!

na mano darbo kuri padariau,tai duodu 100%,kad niekur nerasit, nes jau toks savitas. ir jei merginos darbas sutampa su kazkieno, tai sakyciau sutampa gal delto,kad jis nera labai originalus ir kiekviena taip sugebetu sugalvoti ir ji atlikti. arba istikro jis nukopijuotas. Cia jau sazines reikalas . o mes i kitu sazine neilisim mirksiukas.gif
campari*
Na ziuriu cia kaip ir studentu laikais, visi darbai paskutine nakti ir paskutinem minutem daromi biggrin.gif lauksiu visu, juk ir greitai galima ka nors sukurpti wink.gif dalyvaukit juk tai smagu ne tik del saves, bet pasiziureti ka kitos merginos sugeba ir ivertinti savo ismone! Ech atsimenu kad pries kiekviena konkursa, ypac pries balsavo paskelbima ir darbeliu perziura, toks toks fainas jauduliukas apima 4u.gif juk tai fainai!!
sobieska
Nu idomu idomu biggrin.gif ...mastau ar paskubet sudalyvaut ar si karta pasuot mastau.gif gal kokia naktele paaukot rolleyes.gif
kvartetas
as tai visdelto tik balsuotoja busiu. jau ideja kaip ir sugalvojau pries kokias 3dienas. bet techniskai dar nzn kaip buciau ja igynedinusi. ale panaudosiu ja busimam nekonkursiniam darbui
campari*
Nagi nagi sobieska, paakok gal kokia naktele wink.gif tu visa laik visokiu perliuku pazeri, tai tikrai labai idomu butu pamatyt tavaji darbeli bigsmile.gif
auksine
QUOTE(*ellle* @ 2010 04 14, 17:34)
gerai,kad iki vakaro galima siusti konkursini foto, tada spesiu!

na mano darbo kuri padariau,tai duodu 100%,kad niekur nerasit, nes jau toks savitas. ir jei merginos darbas sutampa su kazkieno, tai sakyciau sutampa gal delto,kad jis nera labai originalus ir kiekviena taip sugebetu sugalvoti ir ji atlikti. arba istikro jis nukopijuotas. Cia jau sazines reikalas . o mes i kitu sazine neilisim mirksiukas.gif
*

atsiprasau, o konkurso salygose yra punktas: turi buti sunkiai atliekama ir sunkiai sugalvojama? tema VYNAS ir turi but su tuo susije? g.gif man atrode, kad mano ideja originali, o paaiskejo, kad visai ne. gal ir tamstos darbas bus ne vienintelis sioj zemej, dar pamatysim smile.gif na o jei pavyks tikrai nustebint, tai valio.
Lachesė
Auksine, nesijaudink, man dar ne tokia situacija buvo, akademijoje pateikiau idėją, kuri yra labai man asmeniška ir susiijusi su mano vaikyste, pridariau eskizų ir t.t. visiems viskas patiko ir jau buvom pradėją galvoti apie techninį įgyvendinimą, kai pati radau labai panašių dalykų ir ne vieną,.. bet tai daiktas inspiruotas gamtos, todėl nieko keisto,kad atsirado pasaulyje daugybė žmonių, kuriuos irgi inspiravo tie patys gamtiniai dalykai, ir mano dėstytoja kaip tik paskatino daryti tą dalyką, nes tai mano asmeniškai išgyventa ir sau atrasta situacija, nors principas senas kaip pasaulis.

Beje, periodinę cheminių elementų lentelę sukūrė du žmonės skirtingose pasaulio pusėse panašiu metu smile.gif idėjos sklando ore, tad ramiai. Sakyčiau dalyvauk ir ramiai miegok.
auksine
QUOTE(Lachesė @ 2010 04 14, 22:26)

Beje, periodinę cheminių elementų lentelę sukūrė du žmonės skirtingose pasaulio pusėse panašiu metu smile.gif idėjos sklando ore, tad ramiai.  Sakyčiau dalyvauk ir ramiai miegok.
*

aciu, Linute, smagu tokiu istoriju paskaityt:)
dalyvausiu 4u.gif
*ellle*
QUOTE(auksine @ 2010 04 14, 21:26)
atsiprasau, o konkurso salygose yra punktas: turi buti sunkiai atliekama ir sunkiai sugalvojama? tema VYNAS ir turi but su tuo susije? g.gif man atrode, kad mano ideja originali, o paaiskejo, kad visai ne. gal ir tamstos darbas bus ne vienintelis sioj zemej, dar pamatysim smile.gif na o jei pavyks tikrai nustebint, tai valio.
*

tigi norejai nuomones ,as tik savo pasakiau, atleisk nenorejau supykdyti taves 4u.gif
sobieska
Is savos patirties biggrin.gif ...mano piestukine gerooookai skyresi nuo pateikto pvz. ir tai mane diskvalifikavo mastau.gif ...tai kur dabar rasti ta TEISYBE lotuliukas.gif .... man tai negaila, auksine siusk, jei patiks gal ir mano balsas tau atiteks mirksiukas.gif
campari*
na merginos sian jau paskutine dienele, dirbam dirbam ir kai pabaigsit siuskit man biggrin.gif
sobieska
QUOTE(campari* @ 2010 04 15, 11:43)
na merginos sian jau paskutine dienele, dirbam dirbam ir kai pabaigsit siuskit man biggrin.gif
*

Keliu asmenu darbus jau turi, gal man neapsimoka stengtis biggrin.gif
campari*
Kol kas atsiustas tik pora darbeliu, bet vakare iki 24 h tikiuosi sulaukti ir daugiau 4u.gif jeigu yra nespejanciu merginu gal reiketu pratesti konkurso laika 1-2 dienos??? jei atsirastu daugiau dalyvaujanciu, a? smile.gif
auksine
QUOTE(sobieska @ 2010 04 15, 09:26)
Is savos patirties biggrin.gif ...mano piestukine gerooookai skyresi nuo pateikto pvz. ir tai mane diskvalifikavo mastau.gif ...tai kur dabar rasti ta TEISYBE lotuliukas.gif .... man tai negaila, auksine siusk, jei patiks gal ir mano balsas tau atiteks mirksiukas.gif
*

sobieska, pamenu tavo ta atveji, o tu buvai pati sugalvojus ir paskui atradai ta piestukine konkurso eigoje, ar kaip?

sobieska
QUOTE(auksine @ 2010 04 15, 15:15)
sobieska, pamenu tavo ta atveji, o tu buvai pati sugalvojus ir paskui atradai ta piestukine konkurso eigoje, ar kaip?
*

As buvau maciusi, tik kita varianta nei pateiktam pvz, kaip, kad kitos mate lekstes, lempas....bet galejau sakyt, kad pati sugalvojau, koks dabar skirtumas lotuliukas.gif
*ellle*
Pagaliau darbeli konkursui issiunciau ir as sokiai.gif
auksine
na man is tikro dzin, kad kazkas pagalvos pavogiau as ar ne smile.gif su rasta foto tai tik idejos panasumas, tikrai ne copy paste paties daikto toli grazu smile.gif tik paciai buvo nuostaba, kaip taip va nutiko smile.gif
campari*
Merginos atsiprasau, kad neatrasiau meilu i jusu atsiustus darbelius dekupazo konkursui, bet buvau isvaziavusi ir gryzusi iskart puoliau prie kompo 4u.gif

nugi galiu pasakyti, kad WoW wub.gif jau kokiu grozybiu prigaminot ir parodet bigsmile.gif fantastika!!!! vien del to ir verta konkursus organizuoti. na 3 vietos garantuotai bus mano apdovanotos! Dar iki 24 h laiko yra tikiuosi sulaukti dar darbeliu, mazu iki paskutines minutes gal dar kas gamina, ar fotografuoja wink.gif

super konkursas!!!
Labai patiko, labai labai jusu darbeliai.
Visu paprasiau surasyti nickus supermamose (meilu, kad zinot kuris darbelis kurios). Nickai balsavime nebus skelbiami, nickai bus paskelbti tik pasibaigus balsavimui wink.gif taip idomiau ir saziningiau manau 4u.gif

P.S.
Lachese rasyk man savo mob.tel. i Az :)juk reikia i galerija foto sukelt konkurso darbeliu wink.gif aciukas.
Švelniukė
campari*, oi kaip intriguoji doh.gif jau nesulaukiu balsavimo pradžios rolleyes.gif
auksine
tikrai labai idomu, kiek ir kokiu darbuku suplauke, kada balsavimo pradzia?
Džiuga+
Norejau sudalyvauti, bet muza laiku neaplanke, tikiuos dar bus idomiu temu konkursui.
sobieska
Nu reiks svetur paieskot interneto, kad patenkint smalsuma ir prabalsuot, mat isvykstu savaitgaliui parelaxuot...baisiai idomu bigsmile.gif
campari*
Na laukiu ziniu is Lacheses, nes neturiu kaip sukelt darbelius i galerija balsavimui 4u.gif tikiuosi per siandien viska padarysim jau wink.gif

LACHESE Auuuuuuuuuu... smile.gif
Laukiu tavo tel.nr. i AZ.
Nuotaikinga
QUOTE(campari* @ 2010 04 16, 11:48)
Na laukiu ziniu is Lacheses, nes neturiu kaip sukelt darbelius i galerija balsavimui 4u.gif tikiuosi per siandien viska padarysim jau wink.gif

LACHESE Auuuuuuuuuu... smile.gif
Laukiu tavo tel.nr. i AZ.
*

Jos numeri as tau duosiu, tik kad ji ragelio nekelia kelinta diena - ne rysio zonoje...
Lachesė
Labukas, dieve, išvykau ir išsijungiau, bet va šeštas jausmas atvedė čia... man rodos , Campari, tu turi prisijungimo duomenis prie galerijos, nes man kazkada padejai, ar as sapnuoju, ??? siunčiu į až prisijungimą. O telefonas mano neveiks iki pirmadienio... neprigija jis man niekaip
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.