Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Išbandymai, konkursai, žaidimai dekoruojančioms
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai > Dekupažas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
mijaka
uj, jau beveik ir pamiršau apie daiktelį bigsmile.gif bet dabar trigubai įdomiau, vėl virpuliukai atėjo lotuliukas.gif Lauksim pabaigos. IRR, manau, kad turėsi Kalėdinę dovaną biggrin.gif
sobieska
o geras bigsmile.gif ...juk rimtai...ratukas turi uzsidaryt, gaila, kad del luzusios rankos neprisidejau prie ...nu nesakysiu biggrin.gif ...bet labai laukiu rezultato...panos, sukites kaaaaa ax.gif biggrin.gif
campari*
Niu Lachese man savo adresiuka i Az ir issiunciu ryt daikteli wink.gif
IRR
Valio thumbup.gif
auksine
o kur trecio ratuko daiktas? buvo pas dziuga, ar iskeliavo is ten?
Glidė
As po Dziugos, bet jokiu ziniu negavau, nos kiek pamenu ji jau ssenokai ji gavusi g.gif Praeita savaite parasiau AZ, buvo prisijungusi, bet atsakymo jokio negavau g.gif
sobieska
QUOTE(Glidė @ 2010 09 23, 09:54)
As po Dziugos, bet jokiu ziniu negavau, nos kiek pamenu ji jau ssenokai ji gavusi g.gif  Praeita savaite parasiau AZ, buvo prisijungusi, bet atsakymo jokio negavau g.gif
*

Parasyk jai i tema...mazu per klaida AZ prasitryne mirksiukas.gif

Nu kaip idomu galutinis IRR daikto rezultatas bigsmile.gif
Lachesė
Campari, negavau dar tavo siuntinuko. Kurią dieną išsiuntei? skambinčiau į paštą klausti. Nes jau atrodo laiko pakankamai praėjo...
Lachesė
gavau siuntinį šiandien ankstyvą rytą. Gelbėkit kas nros, arba man per daug detalių arba trūksta, gal kas turi nuotrauką, kur visos detalės į vieną daiktą surinktos???
Lachesė
kalbuosi pati su savim smile.gif ot smagu. Gavau daiktą ir pabaigiau, pasirodo detalių tikrai padaugėjo bigsmile.gif

IRR kadu tave pamatyti galima???
Ir dar aštuoniukės daiktelis pas mane sanatoriniu režimu yra smile.gif
88888888
QUOTE(Lachesė @ 2010 09 26, 22:36)
kalbuosi pati su savim smile.gif ot smagu. Gavau daiktą ir pabaigiau, pasirodo detalių tikrai padaugėjo  bigsmile.gif

IRR kadu tave pamatyti galima???
Ir dar aštuoniukės daiktelis pas mane sanatoriniu režimu yra smile.gif
*

Rasiau tau i skype ,galvojau nuotrauka atsiusiu su daiktu ax.gif
Nezinau kaip man savo ligoni pasiimt,niekaip nesigauna blush2.gif Gerai ,kad jis valgyt nepraso ,o tai bankrutuociau lotuliukas.gif
Lachesė
labu, mažai būnu prie kompo, tai skypas dar rečiau įjungtas. O kokia nuotrauka, siųsk paštan. O IRR daikto nuotraukas sudėkit pačios po to į temą. Tik įdomu,kada aš jai atiduosiu smile.gif
88888888
user posted image

user posted image

user posted image

Pasiemiau pagaliau savo ligoni user posted image
Tikroveje dar grazesnis user posted image
Lachese ,didelis didelis aciu user posted image
sobieska
Nu tikrai, kad grazi padekliuku detuve...kaip noriu as tuos "kakucius" ismokt daryt, ne baikos cia, meginau, gavosi kleckai kleckuoti biggrin.gif
88888888
Čia servetėlinė mirksiukas.gif
sobieska
Kakoi skirtum, vistiek grazu biggrin.gif
Džiuga+
QUOTE(88888888 @ 2010 10 04, 18:09)
user posted image

user posted image

user posted image

Pasiemiau pagaliau savo ligoni user posted image
Tikroveje dar grazesnis user posted image
Lachese ,didelis didelis aciu user posted image
*

Super darbas, tobulai wub.gif
Lachesė
Aštuoniuke wub.gif smagu,kad patiko smile.gif o aš šiandien IRR daiktelį nunešiau smile.gif laukiam foto. Aš savo etapo nuotraukos neturiu unsure.gif truputuką turim problemų su fotiku. Bet lauksim kitų nuotraukyčių wub.gif
88888888
QUOTE(Lachesė @ 2010 10 04, 20:46)
Aštuoniuke  wub.gif  smagu,kad patiko smile.gif o aš šiandien IRR daiktelį nunešiau smile.gif laukiam foto. Aš savo etapo nuotraukos neturiu  unsure.gif  truputuką turim problemų su fotiku.  Bet lauksim kitų nuotraukyčių  wub.gif
*

Realiai ji tokia murzinesne atrodo thumbup.gif
Ir dar aciu uz dovanele 4u.gif Ir nuo vaikuciu aciu 4u.gif

IRR ,itariu lauki gero apsvietimo mastau.gif Tik ilgai nekankink musu user posted image
hihihi.gif
Lachesė
Tavo vaikiukai kaip angeliukai sapnavo wub.gif o dėl dovanėlės, prasiskieks,jeigu per tiršta pasirodys. Čia akriliniai aukso dažai iš esmės, bet man bonkiukas jų patiko, gal pritaikysi.
biriusa
QUOTE(sobieska @ 2010 10 04, 18:12)
Nu tikrai, kad grazi padekliuku detuve...kaip noriu as tuos "kakucius" ismokt daryt, ne baikos cia, meginau, gavosi kleckai kleckuoti biggrin.gif
*

o kaip bandei? biggrin.gif kas kas panasaus gaunasi jei is tolo per dantu sepetuko serelius su pirstu prabraukti. Aisku sepetelis turi buti lengvai pamirkitas i dazus...kuo arciau tuo stambesni kleckai...man panasu kad taip g.gif kokiu dar minciu del sios "kakuciu" technikos bus lotuliukas.gif
bite
Kokių minčių? Kakučių seminaras... wink.gifsmile.giftongue.gif
sobieska
QUOTE(bite @ 2010 10 05, 00:56)
*

Gal pradzioj pasimurzinkim,a...a za adnom ir biggrin.gif

As "kakuti"kartais darau braukant pirstu per dantu sepetelio seriukus...nu ne tas, ne tas schmoll.gif
aistullka
panos, baikit erzint su tais seminarais bash.gif nu nusisaut, kad ne Vilniuj ir ne Kaune gyvenu...
biriusa
QUOTE(sobieska @ 2010 10 05, 07:20)
Gal pradzioj pasimurzinkim,a...a za adnom ir biggrin.gif

As "kakuti"kartais darau braukant pirstu per dantu sepetelio seriukus...nu ne tas, ne tas schmoll.gif
*

Tai gal kur dresuotas muses parduoda kurios darp ku reikia lotuliukas.gif
Sorry uz poster_offtopic.gif
Jennifer
QUOTE(aistullka @ 2010 10 05, 07:38)
panos, baikit erzint su tais seminarais  bash.gif nu nusisaut, kad ne Vilniuj ir ne Kaune gyvenu...
*

o tai kur tu gyveni? ax.gif
Darom seminarą, versus*, išmokyk gražiai murzintis, Lachese, išmokyk gražiai k----i ploja.gif tik nesupykite, mergaitės smile.gif
Raseleb
QUOTE(aistullka @ 2010 10 05, 08:38)
panos, baikit erzint su tais seminarais  bash.gif nu nusisaut, kad ne Vilniuj ir ne Kaune gyvenu...
*

Aistullka mokytis galėsi virtualioje aplinkoje lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(bite @ 2010 10 05, 00:56)
*

Bitute o kur klubo nuotraukytes galima rasti?
param
jei klaipėdietės nori dekupažo pamokų, tai viena nusimato sekmadienį Čili kaime, Herkaus Manto gatvėje: http://www.facebook.com/Cili.lt#!/even...6628&ref=mf
88888888
Aš tai pamenu iš mokyklos laikų ,kad su šukom "kakodavom " ax.gif
campari*
Na sobieska imete nauja sedevriuka dekupazas + veltinis, kiba reikes pamokeles prasyti, nes pasakiskas rezultatas gavosi wub.gif sobieska ka tu i tai? wink.gif ar pamokysi mus savo paslapciu bigsmile.gif
Lachesė
biggrin.gif pasirodo ir kakuoti reikia mokėti smile.gif turiu savo slaptą metodą lotuliukas.gif doh.gif dėl veltinio, tai labai norėčiau pavelti. Šiuo metu dar vyksta meninio veltinio paroda, apsilankykite,kas turi galimybes.

http://gyvenimas.delfi.lt/naujos_formos/at...s.d?id=36322913

beje iš tiesų tai yra VELTINYS, o ne veltinis, čia kaip dirbinys, gaminys ir t.t.
kvartetas
aistulka ne tau vienai kraujas verda, kai reik skaityt apie rengiamus seminarus. ale kaip noretusi sudalyvaut doh.gif
campari*
QUOTE(Lachesė @ 2010 10 05, 19:49)
biggrin.gif pasirodo ir kakuoti reikia mokėti smile.gif turiu savo slaptą metodą  lotuliukas.gif  doh.gif dėl veltinio, tai labai norėčiau pavelti. Šiuo metu dar vyksta meninio veltinio paroda, apsilankykite,kas turi galimybes. 

http://gyvenimas.delfi.lt/naujos_formos/at...s.d?id=36322913

beje iš tiesų  tai yra VELTINYS, o ne veltinis, čia kaip dirbinys, gaminys ir t.t.
*

avytes kokios gerules wub.gif wub.gif wub.gif
bite
Raseleb, nuotraukyčių teks palaukti...Be to, reikia vietelės joms "eksponuoti" wink.gif
O seminarai... Nagi, imkim ir...Taigi, gal galima ir iš toliau susiorganizuoti pilną ekipažą ir atvažiuoti?
Tuoj atrasim erdvę visam kam paskelbti.

campari*
O kaip saunu, panasu kad naujas susibegimas nusimato bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Kita mama
Laaabai laukiu...... mažu šįsyk pavyks pataikyti.....
sobieska
Kad tik nepraziopsojus...greiciausiai murzinsimes, ania bigsmile.gif ...nu pagal plana, tskant rolleyes.gif
Jennifer
Jetau kaip laukiu, tik būkit žmonės, neorganizuokite spalio 25-30d., labai prašau blush2.gif
kvartetas
o kazi isvis imanoma butu susibegima daryt savaitgaly. gal tikrai susiorganizuotu ekipazas. nes paprastom dienom as dirbu ax.gif , ner kaip isbegti. ir plius vistik kelione i viena gala pora valandzikiu, atgal irgi doh.gif .
auksine
tai kur tas trecio rato daiktelis prazuves, Dziuga? 4u.gif
bus_ka
Na, tikiuosi šį kart ir aš sudalyvausiu thumbup.gif Seksiu temą tongue.gif
Džiuga+
Vis dar pas mane sorry, pirmadieni pazadu - atiduodu.
baltė
QUOTE(Lachesė @ 2010 10 05, 18:49)
biggrin.gif pasirodo ir kakuoti reikia mokėti smile.gif turiu savo slaptą metodą  lotuliukas.gif 
*

Oi, prajuokinot panos su tuo kak... Aš tai žinau kažkada mokykloj ar būrely ar kur g.gif (tiksliai nepamenu) esam per šukytes su šepetėliu taškavę - tai super gaudavos, bet tas buvo seniai ir gal net netiesa biggrin.gif
Lachesė
mano būdo vis tik dar niekas neįvardino smile.gif

beje, kviečius ryt visus į dvi parodas, kur artimiau galima susipažinti su tekstilės kūrimo technikomis ir pasisemti idėjų smile.gif

http://www.vda.lt/index.php/pageid/511/art...0/articleid/831

http://www.vda.lt/index.php/pageid/511/art...0/articleid/830
Glidė
Na ka, pasieke musu ratelio darbelis ir mane, bet ir mane pamacius neviltis apeme blush2.gif
sobieska
Taaaaiiiip bigsmile.gif , teeeesk....ko sirdele nerami rolleyes.gif
Glidė
QUOTE(sobieska @ 2010 10 15, 10:56)
Taaaaiiiip bigsmile.gif , teeeesk....ko sirdele nerami rolleyes.gif
*

nugi nelabai galiu ka pasakoti, bet labiausiai suglumino tam tikru medziagu panaudojimas dekupazui doh.gif
MisKaprizas
Konkursas dekupažuotojoms mirksiukas.gif http://on.fb.me/bhdcVl
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.