Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Išbandymai, konkursai, žaidimai dekoruojančioms
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai > Dekupažas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Lachesė
čia vyksta:
konkursai- kai jau ateina nenumaldomas noras, atsiranda konkursas, laukiam konkursų krikštamočių. Konkursų ir žaidimų galerija mano paraše.
žaidimai- juos žaidžiame visos, kas tik nori, dabar kaip tik ir vyksta veiksmas.

Žaidimo taisyklės kol kas tokios, bet eigoje gali ir pasikeisti
Sudaromos grupelės po 8 asmenis

Pirmoji parenka daiktą ir jam ką nors padaro minimaliai, tarkime nudažo , tada siųnčiu kitai iš sąrašo gavusioji nufotografuoja ką gavo, ji padekoruoja kažkuo ir toliau siunčia kitai, taip žaidžiam ,kol daiktelis sugrįš šeimininkei. JEigu kažkur viduryje sąrašo atsirastų situacija, kad nebežinosite ką pridėti į taktą, tai pridedat šokoladą ir siunčiat kitai dalyvei pagal sąrašą, gal ji ką dar sugalvos, taip apsiunčiamas visas sąrašas ir būtinai padaromos nuotraukos.

Kai daiktas pagrįšta, tada antroji iš sąrašo siunčia savo daiktelį ir pasaka tęsiasi ,kol visa grupė turi kažkokius daiktelius.
Dydį renkame su protu ir pasistengiame, kad nebūtų vien dėžutės
Terminai irgi atsakingai nedelsiami, bet mūzos palaukiam.
Po viso rato darome grupeles iš naujo.
Gerų ratų

Dėl nuotraukų-kai daiktas jau būna pasiekęs savininką, kiekviena savo padarytas nuotraukas sudeda į šią temą ir parašo eilės numerį. Po kurio laiko aš nuotraukas sudėsiu į bendrą galeriją.

turime ir dekoruotų daiktų ligoninę

kaip ten patekti:
Daugelis turi tokių darbų, kurie yra nevykę jūsų akimis, arba darbo procese kažkas nesigauna. Noriu pasiūlyti atidaryti polikliniką tokiems daiktams gydyti.

Autorė įkelia savo daikto ligonio nuotrauką į temą, ir kuri nors imasi jį "gydyti". Autoriai turi visiškai pasitikėti gydytojais. Po tereapijos daiktas grižta pirmai autorei arba lieka pas gydytoją abiejų sutarimu. Gražu būtų ,kad prie tokių daiktų savo galerijose skelbtumėte abi autores.
campari*
Kilo dar viena ideja konkursui "Sviestuvas" kas is kokiu is buitiniu dalykeliu, ar tu paciu eko atlieku (plastikiniai buteliai, misinuku ir kitos dezutes ir pan.) sukurs sviestuva bigsmile.gif toksai sakyciau originalus, ideju reikalaujantis konkurselis butu smile.gif sukurk nauja daikta mintis butu tokia.

arba konkurselis "Vynas" 4u.gif

laukiu jusu pasisakymu ir skelbsiu nauja konkursa bigsmile.gif
baltė
Tai gal darom VYNAS, bus visiems tada aišku ir šiaip gana plati ir įdomi tema. balsuojam gal kaip įprasta? smile.gif
Mamukas Indriukas
registruojuos naujoj temikeje 4u.gif
beje musu ratelio daiktas jau pas mane ,sian gavau siuntima atsiimt siuntini is pasto thumbup.gif Kamejos siustas daiktas jau pas mane paste,begu pasiimt mirksiukas.gif
campari*
Tai va norejau isgirsti keleta nuomoniu ir tada jau skelbsiu nauja tema.

Eko ideja paliekam ramybeje kol kas 4u.gif
Taigi blaskausi tarp "VYNAS" ir "SUKONSTRUOK SVIESTUVA" biggrin.gif
Vynas - labai platus ir leisiantis daug pasireiksti konkurselis manau, idomiausia butu pamatyti rezultatus gaminiu susijusiu su siuo zodziu bigsmile.gif o sviestuvas man idomus tuom kad labai smalsu pamatyti koki materiola panaudosite kurdamos nauja konkretu daikta, nes kurimo medziaga gali buti bet kas (medis, plastmase, metalas..ar? smile.gif )

...ech net sviesiau gyvent pasidare, kai matau kad naujas konkursas jau tuoj tuoj bus paskelbtas bigsmile.gif dar mislinu apie salygas konkurso ir del balsavimo g.gif
Kamėja_Mėja
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2010 03 15, 13:16)
beje musu ratelio daiktas jau pas mane ,sian gavau siuntima atsiimt siuntini is pasto thumbup.gif  Kamejos siustas daiktas jau pas mane paste,begu pasiimt mirksiukas.gif
*

Tik pamiršau įdėti vieną smulkmenėlę, ech ta atmintis doh.gif vyras nuramino, sako kitą kartą įdėsi, tai taip ir padarysiu smile.gif
sobieska
As jau pasisakiau UZ VYNA ir vis laikausi savo tos pacios nuomones rolleyes.gif ...man tai naudinga, reikia,idomu... biggrin.gif jei butu isrinktas kitas konkurselis, tai siuo metu pasuociau, per daug REIKIA susikrove i viena.
mijaka
aš irgi už vyną, nors dar nežnau ar dalyvausiu, bet kolkas aiškiausias, priimtiniausias ir įdomiausias atrodo šis variantas smile.gif
campari - šaunuolė thumbup.gif:
Lachese - pailsėk, nusipelnei wub.gif knyga fantastiška thumbup.gif
beje, mūsų ratuko daiktelis turėtų būt pas Vedda
Vedda
QUOTE(Irvel @ 2010 03 15, 19:50)
Sanrema, oho kad pas jus Kaledom kvepia, o ne pavasariu.  doh.gif
Ehehej, negasdink, mano dukra netekejusi buvo kriksto mama.  g.gif
Su manim tai 100 procentu pasitvirtino prietaras.  biggrin.gif  O va drauge mano ramiausiai pakrikstijo mano dukra, o po to be jokio skubesio, po keleriu meteliu ir pati prie altoriaus.  biggrin.gif
*

as ir uz vyna biggrin.gif
Jo daiktelis pas mane...., bet jau savaite ziuriu i ji, ....jezav,nu ir sugalvok toki daikta paleisti doh.gif cia as nepiktai, bet ir taip ir taip kraipau, nu kol kas ner minciu doh.gif blush2.gif
sobieska
QUOTE(Vedda @ 2010 03 15, 22:01)
as ir uz vyna  biggrin.gif
Jo daiktelis pas mane...., bet jau savaite ziuriu i ji, ....jezav,nu ir sugalvok toki daikta paleisti  doh.gif cia as nepiktai, bet ir taip ir taip kraipau, nu kol kas ner minciu  doh.gif  blush2.gif
*

lotuliukas.gif Vedda...nu tu ka nors sugalvosi lotuliukas.gif ...kaip noriu pamatyt rezultata, oi nigaliu biggrin.gif
Vedda
Sakai bigsmile.gif gal minciu pametesi ax.gif mirksiukas.gif ,kaip suprantu tu tik paciupinejai , nes neigali buvai kuri laika 4u.gif
mijaka
QUOTE(Vedda @ 2010 03 15, 21:01)
as ir uz vyna  biggrin.gif
Jo daiktelis pas mane...., bet jau savaite ziuriu i ji, ....jezav,nu ir sugalvok toki daikta paleisti  doh.gif cia as nepiktai, bet ir taip ir taip kraipau, nu kol kas ner minciu  doh.gif  blush2.gif
*

hi hi hi lotuliukas.gif čia visos šoką patyrė biggrin.gif na aš žinau ką Lachesė galėtų padaryt tam daikteliui tai tikrai, tai jei Lachesei bus sunku - pametėsiu idėjų biggrin.gif o šiaip daugiau ir aš net nesugalvoju biggrin.gif jei sobieska ir efauto būtų dalyvavusios tai nežinau ką darytų pilnas ratelis, dabar gaunasi mažiau žmonių ir tai sunkoka hihihi.gif
Lachesė
na aš labai laukiu smile.gif ar nebus pas mane tokia situacija kaip su pieštukais ??? o gal dar ką nors bus galima padaryti biggrin.gif nors stengiuosi parduoti viską, bet mano stalčiai dar pilni mažų buteliukų, todėl turiu pilną arsenalą dekupažo efektų, mažu ką nors panaudosiu...
mijaka
QUOTE(Lachesė @ 2010 03 15, 22:11)
na aš labai laukiu smile.gif ar nebus pas mane tokia situacija kaip su pieštukais ??? o gal dar ką nors bus galima padaryti biggrin.gif nors stengiuosi parduoti viską, bet mano stalčiai dar pilni mažų buteliukų, todėl turiu pilną arsenalą dekupažo efektų, mažu ką nors panaudosiu...
*

manau kad bus panašiai, bet tai bus įspūdinga ir dekupažo priemonių neprireiks smile.gif intrigaaaaaa.....
IRR
QUOTE(mijaka @ 2010 03 15, 21:53)
beje, mūsų ratuko daiktelis turėtų būt pas Vedda
*

as vis tyliai pamastydavau, nu kada, kada? rolleyes.gif Pagaliau thumbup.gif

QUOTE(Vedda @ 2010 03 15, 22:01)
*

Aciu uz komplimentus lotuliukas.gif Jei sunku, sukurk koki prieda prie daikto mirksiukas.gif
Vedda
QUOTE(IRR @ 2010 03 15, 22:31)
as vis tyliai pamastydavau, nu kada, kada? rolleyes.gif  Pagaliau thumbup.gif
Aciu uz komplimentus lotuliukas.gif Jei sunku, sukurk koki prieda prie daikto mirksiukas.gif
*

va kur ideja...prie daikto daiktui bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif dar per nakti pagalvosiu biggrin.gif
IRR
QUOTE(Vedda @ 2010 03 15, 23:46)
va kur ideja...prie daikto daiktui bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif dar per nakti pagalvosiu  biggrin.gif
*

si ideja buvo nuo pat pradziu rolleyes.gif bet tylejau doh.gif
mijaka
Vedda, jei pritruks minčių - rašyk, pasufleruosiu, nes pati į tą daiktą gerą mėnesį žiūrėjau ax.gif ir tik paskutinėm dienom "pramušė" idėjos hihihi.gif
Vedda
Tai va ziuriu ir ziuriu...vis galvoju, kaip prie Mijakos indelio kaza kazkaip pritaisyti . Taip, kad Mijaka rasyk..ja ni gordaja rolleyes.gif mirksiukas.gif
Lachesė
tai po to pas mane keliaus iš Veddos?
mijaka
pries tai dar campari smile.gif
campari*
Agha as dar lauksiu musu ratuko daiktelio, jau kad intriga ci su tuo daiktu uzsisuko tai ojoj biggrin.gif idomu laukti 4u.gif
campari*
Skelbiamas naujas konkursas!!! Tema "VYNAS"[/B]
Su Lacheses leidimu pabusiu konkurso krikstamote smile.gif

Dekoruojamas daiktas bet kas: stiklas, medis... kas tik jum sauna i galva ir su kuo jum asociajuojasi sis zodis 4u.gif dekoruoti galite kuom tik norite, deko popierium, servetelem, zodziu jusu ismones reikalas smile.gif Duodu tiek laisves, nes idomi kiekvienos jusu interpretacija.

[B]Konkursas prasideda nuo siandien
bigsmile.gif konkursas baigiasi balandzio 15d. iki 24 h prasom atsiusti visus darbelius meilu. (veliau patikslinsiu kam, ar man ar lachsesei).

Kai konkursas baigsis tada ziuresim ir spresim ar rinksim 3 vietas, ar tiesiog 3 vietas pagal nominacijas: graziausias, meniskiausias, originaliausias wink.gif na ir turbut kaip visuomet simpatiju medalis is Lacheses.

Vaziuojam! bigsmile.gif
Lachesė
šaunu thumbup.gif wub.gif dėl pašto, tai gal gal geriau tau tegul siunčia, o prisijungimą prie galerijos duosiu, tai galėsi sukelti foto. Net aš užsimaniau sudalyvauti, nes kai pati rengiau, tai kažkaip noro per pusę mažiau būdavo biggrin.gif
campari*
Lachese tai dalyvauk ir tu wink.gif na jei duosi prisijungimo info, galesiu ir as sukelti tada gautus darbelius 4u.gif no problem! Prisisnekejau tai dabar einu pai galvot ka cia pagaminus konkurseliui biggrin.gif
Lachesė
nus aš pabūsiu dabar klausinėtojos vietoje, ar vyno tema reiškia,kad motyvas turi būti vyno ? o tarkime pelėsinis sūris, ar alyvuogės? tai jau nebetinka į temą? o visokie kaimeliai pranzūziški... ? biggrin.gif
Švelniukė
Registruojos ir aš naujoj temukėj karsta.gif tik dabar ją atradau doh.gif ... ir kiek daug jau spėjau praleist.... konkursas netgi prasidėjo karsta.gif
sobieska
As siulau, kad konkurse butu butent vynas, ar tai butelys, ar tai taure...o antram plane lai buna ji lydincios detales...suris, kaimas, kamsciatraukis...nu kad atitiktu tema "VYNAS" rolleyes.gif
Lachesė
o "skolintis" vogti paveiksliukus irgi galima ?
campari*
QUOTE(sobieska @ 2010 03 16, 19:42)
As siulau, kad konkurse butu butent vynas, ar tai butelys, ar tai taure...o antram plane lai buna ji lydincios detales...suris, kaimas, kamsciatraukis...nu kad atitiktu tema "VYNAS" rolleyes.gif
*

PRITARIU. Kad akcentas butu vyno bonka ar taure, o salia tinka ir alyvuoges ir vynuoges ir pelesinis suris ir kamsciai ir kaimeliai 4u.gif svarbiausia kad pasiziurejus i daikta ir jo dekora butu aisku kad tema "Vynas"; paveiksliukus skolonkites jei pacios norite. Man istikruju siam konkurselyje idomiausia ne koks bus konkreciai paveiksliukas bus pavaizduotas, o koki daikta ir kaip (kokiom priemonem, kokiais paveiksliukais) jus ji dekoruosite bigsmile.gif va kame konkurselio mintis, noretusi kuo idomesniu, ivairesniu daiktu pritaikytu siam konkurseliui. 4u.gif
campari*
NORIU PASITARTI.
Ar darom tik is serveteliu ir deko pop. kad butu vienodesnes galimybes ar su su "skolintais" paveiksliukais is interneto? 4u.gif va cia iskilo dilema, noreciau isgirsti ir jusu nuomone, bei pasisakymus del paveiksleliu, toliau jau kaip ir viskas aisku atrodo smile.gif
Vedda
Siulyciau naudoti tik serveteles ar deko popierius ax.gif ...maziau klausimu ir atsakymu veliau ... 4u.gif

Ir dar kodel vynas tik buteliai ir taures...man tai svente,vynuogynai, derliaus nuemimas, backos rusiai...o buteliai ir taures jau tik vartotojams mirksiukas.gif
Lachesė
taip gal reikėtų tradicinių paveiksliukų, tikrai protingai Vedda pasakė.
sobieska
As neatmetu galimybes, kad naudosiu spausdintus paveiksliukus ...ir be to as daikta darysiu SAU, o ne parodai ar tik "del konkurso" rolleyes.gif
Lachesė
tai jeigu yra taisyklės, tai yra, o jeigu nėra, tai naudojam ,ką norim.. tai kaip galutinai?
Vedda
Man nepatinka tas konkurso salygu neapibreztumas...,jeigu konkursas tai ir taisykles turi buti visiems vienodos.
Juk konkursas ir yra konkursas, su taisyklemis, su kazkokiais tai remais...Juk vertiname, o vertinimui butini kazkokie tai vertinimo kriterijai.
Cia mano nuomone.
sobieska
Tai gal ir kiekviena detale tada aptarkim, jei jau kabinejames prie popieriu, tai tada ziurim kokias virves-linines sintetines ar...kokius kamscius-plastmasinius ar kamstines medziagos, kokius... daug daug yra "kokius"...Man aisku daiktas bet koks, dekoruota bet kaip...bet kad butu jame galima izvelgti pati "vyna", O ne tik jo priedus...man viskas jau aisku biggrin.gif ...kova be taisykliu lotuliukas.gif
Vedda
Kova be taisykiu vyksta tik bokso ringe... ir tai tik nelegaliam tongue.gif

kad del tu popieriu laaabai daug nereikalingu diskusiju ir nesusipratimu vyksa biggrin.gif O kas nukentejes ir ne viena kart, pirstais nerodysim mirksiukas.gif
sobieska
Eilini karta daug diskusiju, o dalyvaus 2-3......................nu ziuresim cool.gif .........gal as geriau tyliai dirbsiu, o jus kurkit, kurkit taisykles biggrin.gif...jei pataikysiu-dalyvausiu, jei ne...vadinasi nebuvo lemta
campari*
Galvoju kokias konkretesnes salygas pateikti, kad butu aiskiau visoms ir pagal ka butu galima vertinti g.gif merginos help! pirma karta konkurseli bandau organizuoti ir tai tikrai nelengva doh.gif zinau kad nebus taip kad visoms salygos tiks, bet tikiuosi kad susidarys min. 5 dalyves ar daugiau, kad butu objektyvesnis vertinimas, ir seip smagu pasiziureti kokiu grozybiu merginos sukuria 4u.gif
campari*
Pagalvojau ir nusprendziau 4u.gif
- dekoruojam visais norimais paveiksliukais ar is interneto, ar is serveteliu, ar deko pop. ar paciu piesto.
- dekoruojam medi, stikla ar ka tik musu ismone leidzia.
- paveiksliukai tinka visi: vyno buteliai, taures, vynuoges, alyvuoges, kamsciatraukiai, vynuogynai, kaimai, backos...

noretusi pamatyti kazka originalesnio sia tema galbut sakyciau todel ir yra tas salygu neapibreztumas. noretusi pamatyti su kuo kiekvienai asocijuojasi sitas zodis, todel ir siulau rinkti ne 3 vietas seip, o: meniskiausia, originaliausia ir graziausia bei daugiausiai simpatiju pelniusi darbeli 4u.gif

visam tam turim beveik menesi laiko. jei kas is dabartiniu salygu labai nepatinka sakykit, ieskosim kompromiso ar papildysim jas, nes noretusi kad susidarytu apie 10 darbeliu wink.gif
mijaka
na tai gal tada tiesiog būna tema Vynas, o paskui kiekviena aprašo savo daiktą kodėl taip padarė ir kame įžvelgė tą temą ir pan. Nes kartais vien pažiūrėjus į daiktą būna neaišku kol nepaskaitais logiško originalaus aprašymo hihihi.gif manau net daiktas gali būt neapibrėžtas, ar tai dėžutę dekoruosit ar butelį ar lipdysit vynuoges ar vyno taures puošit smile.gif manau taip būtų daugiau dalyvaujančių ir kūriančių įvairiausias stiliais, gal tikrai verta bandyt kovą be taisyklių ax.gif o jau vertinant tada tikrai skirt tuos kriterijus kaip campari sake, ne vieną, o kelis smile.gif
Papildyta:
campari, vienodai mąstom ir tuo pačiu laiku drinks_cheers.gif:
Vedda
campari*,siulyciau konkursa paskelbti ir dekupazo darbu temoje, daug nauju zmoniu pasirode, gal ne visos cia ateina mirksiukas.gif

baltė
Minčių turiu, o daikto dar nesugalvojau. rolleyes.gif g.gif
sobieska
Campari*..."pasirasau" po tavo..."pagalvojau ir nusprendziau" thumbup.gif
Lachesė
kas įdomiausia, kad aš pastarasias savaites vis ieškau motyvų prie vyno, kaip mistiškai užuosta tema smile.gif ir nieko neranduuuuu doh.gif
campari*
Lachese 6-asis jausmas beldzias? wink.gif tai kaip suprantu dalyvausi taip? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mijaka @ 2010 03 16, 23:09)
na tai gal tada tiesiog būna tema Vynas, o paskui kiekviena aprašo savo daiktą kodėl taip padarė ir kame įžvelgė tą temą ir pan. Nes kartais vien pažiūrėjus į daiktą būna neaišku kol nepaskaitais logiško originalaus  aprašymo hihihi.gif manau net daiktas gali būt neapibrėžtas, ar tai dėžutę dekoruosit ar butelį ar lipdysit vynuoges ar vyno taures puošit smile.gif manau taip būtų daugiau dalyvaujančių ir kūriančių įvairiausias stiliais, gal tikrai verta bandyt kovą be taisyklių ax.gif o jau vertinant tada tikrai skirt tuos kriterijus kaip campari sake, ne vieną, o kelis smile.gif
*

butent taip as ir galvojau. Idomu su kuo kiekvienai asocijuojasi sis zodis. Be to duota laisve manau prisaus daugiau ir idomesniu darbeliu. nominacijas irgi siulau kitokias nei iprastai. ir aprasymai man labai reikalingi, ir idomus, nes ju as pasigesdavau ankstesniuose konkursuose, nes kartais, tikrai nepagaudavau autores minties 4u.gif

na manau viskas aptarta, bandom nuveikti kazka ta linkme wink.gif
aistullka
hmmm... suintrigavo konkurselis smile.gif gal reiktu sudalyvaut ir man ax.gif
Lachesė
nu tikrai noriu sudalyvauti, nors sau norėjau daryti vieną daiktą konkrečiai, bet konkursui įtariu kažką kitką būtų geriau (įdomiau)
campari*
QUOTE(aistullka @ 2010 03 17, 16:22)
hmmm... suintrigavo konkurselis  smile.gif gal reiktu sudalyvaut ir man  ax.gif
*

prasom prasom 4u.gif ir simboliniai prizai mano isteigti bus iteikti visom 3 nominuotom vietom, bei lachese padalins medalius, kuriuos nugaletojos isides i savo parasa cia forume wink.gif gal sugundysiu sakau biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.