Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Plepaliukai apie photoshopą
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Mamos kompiuteris
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
vilmutee
user posted image
Borzika

Jungsiuosi ir aš (tik prieš tai dar reik ankstesnes temas perskaityt book.gif) prie šių plepaliukų, nes nemoku, tačiau labai noriu išmokt fotošopu naudotis smartass.gif
vilmutee
QUOTE(Borzika @ 2010 03 17, 12:26)

Jungsiuosi ir aš (tik prieš tai dar reik ankstesnes temas perskaityt book.gif) prie šių plepaliukų, nes nemoku, tačiau labai noriu išmokt fotošopu naudotis smartass.gif
*

Oi kaip džiugu kad pagaliau turime naują temikę thumbup.gif
Junkis junkis, kuo daugiau mūsų bus tuo smagiau thumbup.gif
WyWa
Jungiuosi ir aš. 4u.gif
Meege
QUOTE(vilmutee @ 2010 03 17, 18:30)
Oi kaip džiugu kad pagaliau turime naują temikę  thumbup.gif

Tikrai šaunu thumbup.gif

Kaip reikia apkirpti,iškirpti norima vaizda ir ji iklijuoti kitur? g.gif
vilmutee
Aš kerpu su PEN TOOL tada spaudžiu dešinį klavišą, pasirenku MAKE SELECTION - OK, sudubliuoju paveikslėlį ir su rodiklyte perkeliu ant kito lapo mirksiukas.gif
*sony*
pagaliau atsirado tema thumbup.gif
Lauragana
Kiek ilgai reikėjo maldauti, kol atidarė... bigsmile.gif
vilmutee
Barby štai čia yra pamokėlė tik reikia prisiregistruoti mirksiukas.gif
Objekto iškirpimas su pen tool įrankiu
Hmmm...
QUOTE(Barby @ 2010 03 17, 19:29)
Kaip reikia apkirpti,iškirpti norima vaizda ir ji iklijuoti kitur?  g.gif
*

Šitame puslapyje yra parodyti įvairūs iškirpimo būdai. Man asmeniškai labiausiai patinka visi "lasso tools", nes taip greičiau biggrin.gif Pen tool'ą naudoju tik tais atvejais, kai objekto kontūras yra labai neaiškus ar labai margame fone smile.gif
Geriausia, jei objektas nuotraukoje turi labai aiškų kontūrą. Tada iškirpti labai lengva smile.gif

Iškirpus objektą spaudi ctrl-j, kad jis atsirastų naujame sluoksnyje ir tada jau pelės pagalba nukeli jį ten, kur norisi.
virgioija
gal galit man padeti blush2.gif visiskai nemoku su photoshopu bet noreciau nuotraukyciu graziu pasidaryti g.gif blush2.gif kaip norima nuotrauka uzkelti ant turimo fono paveikslelio? ax.gif
Papildyta:
turiu tokiu graziu remeliu noriu kazkaip kazka pasidaryt thumbup.gif ax.gif
Hmmm...
QUOTE(virgioija @ 2010 03 18, 12:53)
gal galit man padeti blush2.gif  visiskai nemoku su photoshopu bet noreciau nuotraukyciu graziu pasidaryti g.gif  blush2.gif  kaip norima nuotrauka uzkelti ant turimo fono paveikslelio? ax.gif
Papildyta:
turiu tokiu graziu remeliu noriu kazkaip kazka pasidaryt thumbup.gif  ax.gif
*

Čia

Čia labai vaizdžiai, su paveiksliukais smile.gif

Čia irgi su pavyzdžiais ir paaiškinimais
vilmutee
QUOTE(virgioija @ 2010 03 18, 12:53)
gal galit man padeti blush2.gif  visiskai nemoku su photoshopu bet noreciau nuotraukyciu graziu pasidaryti g.gif  blush2.gif  kaip norima nuotrauka uzkelti ant turimo fono paveikslelio? ax.gif
Papildyta:
turiu tokiu graziu remeliu noriu kazkaip kazka pasidaryt thumbup.gif  ax.gif
*

Na stai pabandysiu as greitai ideti savo daryta pamokele ax.gif

1. Isikeli norima foto ir remeli

user posted image

2. Tuomet nuotrauka pasiemus rodiklytes iranki nutempi ant remelio.

3. Sukeiti LAERIUS vietomis, tiesiog paimi nuotraukyte ir tempi ja zemyn,

user posted image

4. Beliko sujungti sluoksnius ( atsistoji ant vieno is sluoksniu, paspaudi desini klavisa ir pasirenki MERGE VISIBLE) ir issisaugoti mirksiukas.gif

user posted image
virgioija
pas mane kazkaip taip nesidaro doh.gif pas mane yra photoshopCS4 gal del to g.gif kaip norisi ismokti bet..neiseina man ten niex verysad.gif
vilmutee
QUOTE(virgioija @ 2010 03 18, 21:29)
pas mane kazkaip taip nesidaro  doh.gif   pas mane yra photoshopCS4 gal del to  g.gif  kaip norisi ismokti bet..neiseina man ten niex verysad.gif
*

O kas butent neiseina? Nepergyvenk sunkiausia pati pradzia, o paskui bus lengviau mirksiukas.gif
As irgi turejau cs4 bet man nepatiko, tad vel atsisiunciau cs3 ax.gif
Cs4 man nepatiko tai, kad reikia atskirti sluoksnius kaskart schmoll.gif
Irmavi
QUOTE(virgioija @ 2010 03 18, 20:29)
pas mane kazkaip taip nesidaro  doh.gif   pas mane yra photoshopCS4 gal del to  g.gif  kaip norisi ismokti bet..neiseina man ten niex verysad.gif
*

...na pas man t.p. CS4, tačiau ne jame matyt reikalas, ir čia CS3 t.p. nepagelbės... smile.gif
Įkėliau trumpą vaizdo medžiagėlę į Failai.lt- ten parodyta kaip perkelti piešinuką iš vieno sluoksio į kitą, gaunant sumoj vieną (pagrindinį) paveikslėlį.
Čia buvo skirta mamytei, kuri gamino saldainio papierėlį...Bet visa ta procedūra tinka įkeliant nuotrauką į rėmelį.
Taigi, jei įdomu: failo dydis apie 4Mb. Siunčiam iš čia.
skrega
Sveikos,as irgi turiu CS4,bet visai nesigaudau,o ismokti tai noretusi,bet net nezinau nuo ko pradeti doh.gif Gal kuri turite kokia naudojimosi instrukcija ar bent zinote is kur butu galima ja gauti/paziureti?
Irmavi
QUOTE(skrega @ 2010 03 19, 00:07)
Sveikos,as irgi turiu CS4,bet visai nesigaudau,o ismokti tai noretusi,bet net nezinau nuo ko pradeti doh.gif Gal kuri turite kokia naudojimosi instrukcija ar bent zinote is kur butu galima ja gauti/paziureti?
*

Galima pradėti nuo elementarių pamokėlių iš tinklalapio http://www.photoshop-master.ru/ . Pas juos galima užsisakyti po dvi nemokamas pamokėles į mėn. (siunčia e-mailu). Čia,aišku, jei rusų k. ne kliutis...
O šiaip internete daug saitų su PS pamokom, nuo pradinuko lygio iki profesionalių.
jurguta
Sveikos 4u.gif
Esu naujokė, dar tik mokinuosi dirbti su PS. Ačiū kad padedat ir pasidalinat patirtimi.

Noriu sūnaus išleistuvėms darželyje padaryti tokius kaip baigimo diplomus. Gal kuri kartais darėt? Esu visai be fantazijos biggrin.gif bet pagal pavyzdį pasidaryčiau blush2.gif
vilmutee
QUOTE(jurguta @ 2010 03 19, 23:04)
Sveikos 4u.gif
Esu naujokė, dar tik mokinuosi dirbti su PS. Ačiū kad padedat ir pasidalinat patirtimi.

Noriu sūnaus išleistuvėms darželyje padaryti tokius kaip baigimo diplomus. Gal kuri kartais darėt? Esu visai be fantazijos biggrin.gif bet pagal pavyzdį pasidaryčiau blush2.gif
*

Jei Jums reikia paveiksleliu tai stai radau keleta mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Stai siuos tris gali atsisiusti PSD formatu stai is cia

mazyle1985
aciu labai uz paiskinimus,perkroviau kompa ir dingo ta ranka biggrin.gif
labai malonu kad yra norinciu padeti,aciu Jums wub.gif
noriu iskirpti is paveikslelio pvz meskiuka ir ikelti ji i nuotraukos apacia,ir niekaip man nesigauna perkelti...
apvedu paveiksliuka su megick wang tool o toliau kaip ji perkelti i nuotrauka???? doh.gif
aciu labai wub.gif
Lauragana
QUOTE(mazyle1985 @ 2010 03 23, 09:58)

noriu iskirpti is paveikslelio pvz meskiuka ir ikelti ji i nuotraukos apacia,ir niekaip man nesigauna perkelti...
apvedu paveiksliuka su megick wang tool o toliau kaip ji perkelti i nuotrauka????  doh.gif
aciu labai  wub.gif
*

Spaudi Ctr J, tada su Move tool nutempi jį ten, kur nori.
mazyle1985
QUOTE(Lauragana @ 2010 03 23, 11:07)
Spaudi Ctr J, tada su Move tool nutempi jį ten, kur nori.
*

aciu labai einu bandyti blush2.gif
o dar kaip reiketu pakeisti fono spalva blush2.gif
ir dar kaip galima butu pariskinti foto?
aciu
Hmmm...
QUOTE(mazyle1985 @ 2010 03 23, 11:42)
o dar kaip reiketu pakeisti fono spalva  blush2.gif

ir dar kaip galima butu pariskinti foto?
aciu
*

Pasirenkat fono sluoksnį (layer) ir keičiat smile.gif galima tiesiog su "Paint bucket tool" užspalvinti bet kokia pasirinkta spalva, arba koreguoti jau turimą fono spalvą pe Image-Adjustments-Color balance.

Foto paryškinimas - didelis procesas biggrin.gif Jei reikia tik kontrasto ir ryškumo "padidinimo", tai einat į Image-Adjustments-Brightness/Contrast. Ir ten slankiojat tol, kol gaunat norimą rezultatą. Sudėtinggesnis nuotraukos kokybės koregavimas jau eina per Curves ir Levels, čia sudėtingiau ir reiktų pirma pamokėles visokias internete pastudijuoti, kad perprast veikimą.
Mangute
gal kuri galit pasakyti kur nusipirkti knyga "Sluoksniai. Photoshop pradmenys" ? Aciu labai.
Irce6
QUOTE(Mangute @ 2010 03 23, 15:15)
gal kuri galit pasakyti kur nusipirkti knyga "Sluoksniai. Photoshop pradmenys" ? Aciu labai.
*

Manau visuose didžiuosiuose knygynuose yra 4u.gif va jei inetu,tai aš nžn blush2.gif
vilmutee
QUOTE(Mangute @ 2010 03 23, 16:15)
*

Jeigu nori pirkti internetu radau stai tokia kartu su CD,

user posted image

jeigu noresi uzsisakyti photoshop knyga
Bozena83
Sveikos 4u.gif
Esu naujoke photoshope, ir matyt jau kazka pridirbau. Ikeliu paveiksliuka, bet deja nieko negaliu su juo padaryt, rodo "ranka" g.gif Ka padaryt kad ir kitus veiksmus galeciau atlikti.
Zinau, kad pasikartosiu su klausimu, atsiprasau, kai maciau, nepasizymejau, o kai reikia nerandu. Yra saldainio sablonas, kaip ji sujungti su paveiksliuku, kad matytusi visos linijos?
Aciu 4u.gif
*sony*
laba vakarą smile.gif mergyčkos sakykit o kaip tas etiketes ant butelių klijuojant,galvoju krikštynom pasidaryt kažką bigsmile.gif tas tikrasias nulupt tikriausiai ir kažkaip padarytas reik prilipdyt ane g.gif blush2.gif
*sanel*
QUOTE(*sony* @ 2010 03 26, 21:14)
laba vakarą smile.gif mergyčkos sakykit o kaip tas etiketes ant butelių klijuojant,galvoju krikštynom pasidaryt kažką bigsmile.gif tas tikrasias nulupt  tikriausiai ir kažkaip padarytas  reik prilipdyt ane  g.gif  blush2.gif
*

nepyk bet labai juokingas klausimas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
sudrėkink etiketes ir jos labai lengvai nusilups, tuomet priklijuok naujas. Galima atspauzdint ant lipdukinio popieriaus tuomet išvis jokio vargo. Bet jei ant paprasto tai puikiai prilimpa ir paprastais popieriaus klijais mirksiukas.gif
Irmavi
QUOTE(Bozena83 @ 2010 03 26, 20:41)
Sveikos 4u.gif
Esu naujoke photoshope, ir matyt jau kazka pridirbau. Ikeliu paveiksliuka, bet deja nieko negaliu su juo padaryt, rodo "ranka" g.gif  Ka padaryt kad ir kitus veiksmus galeciau atlikti.
Zinau, kad pasikartosiu su klausimu, atsiprasau, kai maciau, nepasizymejau, o kai reikia nerandu. Yra saldainio sablonas, kaip ji sujungti su paveiksliuku, kad matytusi visos linijos?
Aciu 4u.gif
*

...čia aplink šią nuorodą reik pasisukinėti.
*sony*
QUOTE(*sanel* @ 2010 03 26, 21:36)
nepyk bet labai juokingas klausimas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
sudrėkink etiketes ir jos labai lengvai nusilups, tuomet priklijuok naujas. Galima atspauzdint ant lipdukinio popieriaus tuomet išvis jokio vargo. Bet jei ant paprasto tai puikiai prilimpa ir paprastais popieriaus klijais mirksiukas.gif
*

nu va nors prajuokinau lotuliukas.gif
nulupt tai aš jau mokėsiu tas senąsias,bet galvojau,kaip tas padarytas prilipdyt,kad jos neatsiraitytų lotuliukas.gif su super glue prilipdysiu nieks nenukrapštys lotuliukas.gif
o jei rimtai tai bandysiu su paprastais klijais biggrin.gif ax.gif
evitele
labas vakaras turiu tokiabeda photoshope mano meistre mazoji kazka patvarke,isijungus photoshopa neveikia nei vienas irankis ant peles tiesiog ranka atsiranda paspaudus bet kuri iranki gal galite padeti.
evitele
pagal nuoroda nerandu kaip istaisyta ta klaida.
vilmutee
QUOTE(evitele @ 2010 03 28, 22:13)
labas vakaras turiu tokiabeda photoshope mano meistre mazoji kazka patvarke,isijungus photoshopa neveikia nei vienas irankis ant peles tiesiog ranka  atsiranda paspaudus bet kuri iranki gal galite padeti.
*

Tokiu atveju geriausiai perkrauti photoshopa, o jei nepadeda ir pati kompiuteri, tikrai turetu padeti 4u.gif
agnytia_number1
Sveiki mielieji, gal atsiras kas man gali padet su photoshopu pasigamint kalendoriu? blush2.gif blush2.gif
vilmutee
QUOTE(agnytia_number1 @ 2010 03 30, 12:46)
Sveiki mielieji, gal atsiras kas man gali padet su photoshopu pasigamint kalendoriu?  blush2.gif  blush2.gif
*

O keliu lapu kalendoriaus jus norite? smile.gif
Irmavi
QUOTE(agnytia_number1 @ 2010 03 30, 11:46)
Sveiki mielieji, gal atsiras kas man gali padet su photoshopu pasigamint kalendoriu?  blush2.gif  blush2.gif
*

..prašyt reik ne kalendoriaus, o jo šablono, kurį pagamint užtrunka...,o nuotraukėles paskui uždėt ne problema... smile.gif
agnytia_number1
QUOTE(Irmavi @ 2010 03 30, 13:03)
..prašyt reik ne kalendoriaus, o jo šablono, kurį pagamint užtrunka...,o nuotraukėles paskui uždėt ne problema... smile.gif
*

draugo jubiliejus arteja, galvoju butu grazu pasidaryt.. reiktu 2010 ir 2011m sablonu blush2.gif
Irmavi
QUOTE(agnytia_number1 @ 2010 03 30, 18:02)
draugo jubiliejus arteja, galvoju butu grazu pasidaryt.. reiktu 2010 ir 2011m sablonu blush2.gif
*

va, teisingas prašymas...tik ar kas turės? doh.gif
P.S. lietuviškoj srity sunkiai surandami-, vat rusai tokių paberia.. tačiau tai ne mums skirta, deja
P.S.daroma taip- atsisiučiama , ir kai PS sako, kad nesupranta FONT (raidžių) fdormato,-ignoruojam-. Kai matom jau PS sluoksnius,- tada keičiam kirilicos šriftą į mūsiškį...na ten ne taip jau sunku---jei ką, klauskitės pagalbos pas man smile.gif
Irmavi
Apie kalendorių šablonus-
tiesą sakant LT nepirmauja šitoj srity, tačiau perdaryti šabloną nėra jau didelė problema...
Atsisiunčiau psd formate iš rusiškų saitų- man barasi PS, kad neranda tokio šrifto-ignoruoju.
Tada atidarau tą psd , įeinu į sluoksnius ir pasirenku tą šriftą (tiesiog klikinu 2 kartus ant sluoksio ,kol aktyvuos ) kurį reikia redaguoti. Be problemu gaunas- biggrin.gif
Kažkada rodžiau šampano apipavidalinimą- va ta pati istorija buvo- PS gali viską!
vilmutee
QUOTE(Irmavi @ 2010 03 30, 22:24)
Apie kalendorių šablonus-
tiesą sakant LT nepirmauja šitoj srity, tačiau perdaryti šabloną nėra jau didelė problema...
Atsisiunčiau psd formate iš rusiškų saitų- man barasi PS, kad neranda tokio šrifto-ignoruoju.
Tada atidarau tą psd , įeinu į sluoksnius ir pasirenku tą šriftą (tiesiog klikinu 2 kartus ant sluoksio ,kol aktyvuos ) kurį reikia redaguoti. Be problemu gaunas-  biggrin.gif
Kažkada rodžiau šampano apipavidalinimą- va ta pati istorija buvo- PS gali viską!
*

As dabar pati kuriu 2010-2011 kalendoriaus sablona, gal galetumete patarti is kur siunciates psd formatu juos blush2.gif Jei noresite galesiu pasidalinti ir savo sabloniuku kai tik juos baigsiu 4u.gif
Irmavi
QUOTE(vilmutee @ 2010 03 30, 23:28)
As dabar pati kuriu 2010-2011  kalendoriaus sablona, gal galetumete patarti is kur siunciates psd formatu juos  blush2.gif  Jei noresite galesiu pasidalinti ir savo sabloniuku  kai tik juos baigsiu   4u.gif
*

tiesą sakant, na neužsiimu kalendoriais- bet surast juos tikrai ne problema, kaip rašiau- PS pradžioj nepriima to šrifto (barasi smile.gif )(rusų k.) bet paskui kažkaip redaguot leidžia (čia apie daugiasluoksnį šabloną šneku)
Pažiūrėk šį puslapiuką http://www.congratulatorycard.ru/ - reik prisiregistruot siuntinuisi (net kapeikėlę reik mokti kartais smile.gif ), bet labai daug info pasiimsi apie šventinių etikečių ir t.t apipavidalinimą...Rekomenduoju 4u.gif
Irmavi
Ar daugelis jūsų turite LT šriftus darbui? Aš turiu visus egzistuojančius lietuviškuosius komppasaulyje,-Reikia- kreipkitės į AZ :)gal net nekainuos biggrin.gif Tik reikia įkraut> C>Windows> Fonts: ir tebūnie LT raidytės ...
vilmutee
Irmavi aciu labai uz nuoroda 4u.gif
Žalia Rūta
Labas vakaras,

gal galite paprastais zodziais paaiskinti, kaip tvarkyti teksta. Koki pavadinima su T irankiu sugebu.. bet paspaudus enter - nenusikelia i kita eilute. Nemoku.
Taip pat idomu, kaip ikopijuoti teksta, kad jis nebutu ilgas per visa eilute, o ikomponuoti i koki kvadratuka? unsure.gif

Buciau dekinga, jei kas paaiskintu 4u.gif
vilmutee
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 04 01, 22:31)
Labas vakaras,

gal galite paprastais zodziais paaiskinti, kaip tvarkyti teksta. Koki pavadinima su T irankiu sugebu.. bet paspaudus enter - nenusikelia i kita eilute. Nemoku.   
Taip pat idomu, kaip ikopijuoti teksta, kad jis nebutu ilgas per visa eilute, o ikomponuoti i koki kvadratuka?  unsure.gif

Buciau dekinga, jei kas paaiskintu 4u.gif
*

Del nenusikelimo i kita eilute tikrai nezinau, nes man su ENTER klavisu nusikelia kuo puikiausiai. O del tvarkymo, tai kai pradejau dirbti su photoshopu visa teksta susitvarkydavau tarkim pasto dezuteje o tada nusikopijuodavau i photosopa ax.gif Kai kelsi geriau kelti mazesnem raidelem, tuomet matysi kiek dar gali padidinti teksta kad butu reikiamo dydzio 4u.gif Tai tiek patarimu is manes, gal kitos mergaites dar ka patars ax.gif
Žalia Rūta
QUOTE(vilmutee @ 2010 04 02, 07:44)
Del nenusikelimo i kita eilute tikrai nezinau, nes man su ENTER klavisu nusikelia kuo puikiausiai. O del tvarkymo, tai kai pradejau dirbti su photoshopu visa teksta susitvarkydavau tarkim pasto dezuteje o tada nusikopijuodavau i photosopa  ax.gif  Kai kelsi geriau kelti mazesnem raidelem, tuomet matysi kiek dar gali padidinti teksta kad butu reikiamo dydzio  4u.gif  Tai tiek patarimu is manes, gal kitos mergaites dar ka patars  ax.gif
*

Aciu, reik issaiskinti, kodel pas mane enter nekelia.. g.gif Nes jau kelinta karta girdziu, kad su enter paimk ir nukeli, o man cia kaip misija neimanoma skamba lotuliukas.gif
Laura_online
Seikutes, gal galetumete pasidalinti web resursais? ax.gif blush2.gif Is kur traukiate backgroundus ir kita geri? Pabodo po interneta klaidziot ir nieko nerasti sad.gif
Princesse
Labuka.Gal turit kuri vaistuku photoshopui ir galit pagelbeti.. blush2.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.