Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mano mažas angeliukas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
kaunietuke
Aš taip pat noriu papasakoti savo mažutės gimimą.Gryzdama namo uzsukau i vaistine nusipirkti testa.ir pagaliau jis teigiamas.Neiskenciau iskart paskambinau vyrui i darba,ir tiesiai vaziavau pas daktare.Darbo valandos jau buvo pasibaige,bet tarpduryje sutikta mano daktare dar mane prieme.Patvirtino ,kad tikrai laukiuosi.Tuomet teige,kad 9savaiciu nestumas,ir vienintelis kartas kai ji tyre echoskopu.Visas nestumas buvo labai sunkus ir komplikuotas.Grese persileidimas.Kiekvieno apsilankymo metu tik pasakydavo,kad jei pagimdysiu ,tai bus meskinas.Ir pagaliau atejo tas lauktas momentas,nustatyta gimdymo data.Po apziuros pasake,kad jokiu pozymiu nera,tad gimdymas greit neprasides.Paklause kur gimdysiu,ir gal as noriu ,kad ji mano vaikuti priimtu.Bet mes su vyru buvom nusprende gimdyti antroj ligoninej,nors lankiausi visa nestumo laikotarpi Mazylyje.Dar laukem 10d.po nustatytos datos ir susikrove tase isvaziavome i ligonine.Po apziuros daktaras is kart vede i gimdykla.Prakirpus vandenis buvo skaidrus.Pradejo skatinima.Taigi mano gimdymas prasideji 10val.ryte.Saremiai prasidejo labai greitai ir be galo skausmingi.Buvo atliktas epidurinis nuskausminimas.Bet man jis nelabai padejo,nes visa laika raiciausi skausmuose.Kaklelis atsidarinejo labai letai.Pagaliau 6val vakaro jau pilnas atsidarymas.Girdziu sako per siauras dubuo,nieko nebus,galvyte netelpa.ateina dar keli daktarai ir isveza i operacine.Duoda pusine narkoze,bet manes tai neveikia.Tada uzmigdo duodami pilna narkoze.Pagaliau istraukia mergyte,taciau ji nekvepuoja.Pasirodo man duota pilna narkoze,paveike mano saulyte.Atsibudau tik 12val.nakties.(dukryte gime 8val.55min.)Ir girdziu ta neapsakoma garsa,vaiko verksma.Atejes daktaras paaiskina visa gimdymas,kodel viskas taip buvo.O galiausiai pasako,kad toji daktare pas kuria as lankiausi nestumo metu apsiriko net 3savaitem nustatydama vaikucio gimimo data.
Taigi as galvojau,kad pernesiojau savo angeliuka,o pasirodo,kad gime netgi neisnesiota.Dabar jau 4men.mano mazutei,bet gimdyti dar greit nenoriu.
sigitac
Skaudu net skaityt apie daktaru neatsakinguma. Svarbiausia, kad viskas gerai pasibaige, ir mamyte ir angelelis sveikas. Bukit stiprios ir sveikos mergaites. 4u.gif
Veitė
Kaunietuke, dziaugiuosi, kad jums viskas gerai baigesi, tik gaila, kad gyd. su paskaiciavimais apsiriko...butu mazoji dar beveik menesiuka siltam mamytes pilvely pagyvenusi smile.gif Aukit sveikutes ir linksmutes!
Dodže
Aukit didučiai ir sveikučiai. 4u.gif O pas kokia gyd lankeisi neštumo metu Mažylije kad taip netiksliai apskaičiavo,nes aš irgi ten lankausi.
Vilsen
Daznas atvejis,kai daktaru deka kiti verkia,bet labai dziugu,kad jums viskas gerai.
Birbiziukas
FU KOKIA GYDYTOJA NEAPDAIRI schmoll.gif SVEIKINU 4u.gif AUKIT DIDUČIAI, DIDUČIAI IR SVEIKUČIAI, SVEIKUČIAI user posted image
Gutia
Nu baisu pasidaro kai pasiskaitai apie toki daktaru neapdairuma doh.gif , sekmes jums 4u.gif
evilish
wub.gif
agotele1111
4u.gif
vi78
nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif
brigitiki
svarbiausia,kad viskas gerai baigesi 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.