koste85
2010 03 15, 17:59
Būsimos mamytes, Norėjau su jumis pasidalinti įdomiu puslapiu http://www.nescia.lt/kinu-gimimo-kalendorius/Pasak Kinų gimimo kalendorių galima atspėti kūdikio lytį. Mano sesei tai pasitvirtino Ji kaip tik susilaukė berniuko Siulau ir jums užeiti į šį puslapį ir galėsite pamėginti.
gussste
2010 03 15, 18:20
QUOTE(koste85 @ 2010 03 15, 17:59) Būsimos mamytes, Norėjau su jumis pasidalinti įdomiu puslapiu http://www.nescia.lt/kinu-gimimo-kalendorius/Pasak Kinų gimimo kalendorių galima atspėti kūdikio lytį. Mano sesei tai pasitvirtino Ji kaip tik susilaukė berniuko Siulau ir jums užeiti į šį puslapį ir galėsite pamėginti.  Man tai nelabai sis kalendorius yra ir geresniu
QUOTE(gussste23 @ 2010 03 15, 20:20) Man tai nelabai sis kalendorius yra ir geresniu  gal galima nuorodeliu?
gussste
2010 03 15, 18:45
QUOTE(Vijora @ 2010 03 15, 18:41) gal galima nuorodeliu?  Yra temoje prie naudingos programeles, linkai planuojancioms  man patinka http://ill.ru/cgi-bin/form.malefemale.plhttp://www.girlorboy.net/index.html
QUOTE(gussste23 @ 2010 03 15, 20:45) nezinojau  aciukas,reikes uzbegt,pasizaist
gussste
2010 03 15, 18:53
QUOTE(Vijora @ 2010 03 15, 18:51) nezinojau  aciukas,reikes uzbegt,pasizaist  as irgi i tai ziuriu kaip i zaidima, idomu kad keli kalendoriai skirtingai rodo, tad ir suprast kuris teisus
koste85
2010 03 15, 19:00
Sveikutes, Bet juk ir kituose puslapiuose raso, kad 90% atitinka tikrove. Mano sesei tai pasitvirtino siame puslapyje http://www.nescia.ltSiaip kinai yra protinga tauta  Juk tas kalendorius buvo sugalvotas pries daug metu.....
QUOTE(gussste23 @ 2010 03 15, 20:53) as irgi i tai ziuriu kaip i zaidima, idomu kad keli kalendoriai skirtingai rodo, tad ir suprast kuris teisus  na kazkuris tai tikrai teisus,juk ir variantu nera daug:arba berniukas,arba mergaite
gussste
2010 03 15, 19:02
QUOTE(Vijora @ 2010 03 15, 19:00) na kazkuris tai tikrai teisus,juk ir variantu nera daug:arba berniukas,arba mergaite  Tikrai, gerai kad tik du variantai Papildyta:QUOTE(koste85 @ 2010 03 15, 19:00) Sveikutes, Bet juk ir kituose puslapiuose raso, kad 90% atitinka tikrove. Mano sesei tai pasitvirtino siame puslapyje http://www.nescia.ltSiaip kinai yra protinga tauta  Juk tas kalendorius buvo sugalvotas pries daug metu.....  gali buti, aisku gal ir sitas geras
QUOTE(koste85 @ 2010 03 15, 18:59) Būsimos mamytes, Norėjau su jumis pasidalinti įdomiu puslapiu http://www.nescia.lt/kinu-gimimo-kalendorius/Pasak Kinų gimimo kalendorių galima atspėti kūdikio lytį. Mano sesei tai pasitvirtino Ji kaip tik susilaukė berniuko Siulau ir jums užeiti į šį puslapį ir galėsite pamėginti.  Pas mane viskas pagal kalendoriu gavosi
ciuncia
2010 03 24, 10:19
kaip supratsi tokį parašymą? Lentelėje remiamasi motinos mėnulio amžiumi, tai yra, jos tikrąjį amžių pridėjus devynis mėnesius ir pastojimo mėnesį. Tai kaip skaičiuoti?  Kaip jus skaičiuojat? Jeigu man dabar 27, bet tarkim planuoju patoti rugsėjo mėn. tai pridėti 9 mėn ir dar tą vieną, tai bus 10, tai tuomet man jau bus 28 metai. nieko nesuprantu
As tai nezinau ka pilvely nesioju, pasibandysiu tuos "burtus" ir paziuresiu kas teisus buvo
natasonok
2010 03 30, 22:00
QUOTE(ciuncia @ 2010 03 24, 11:19) kaip supratsi tokį parašymą? Lentelėje remiamasi motinos mėnulio amžiumi, tai yra, jos tikrąjį amžių pridėjus devynis mėnesius ir pastojimo mėnesį. Tai kaip skaičiuoti?  Kaip jus skaičiuojat? Jeigu man dabar 27, bet tarkim planuoju patoti rugsėjo mėn. tai pridėti 9 mėn ir dar tą vieną, tai bus 10, tai tuomet man jau bus 28 metai. nieko nesuprantu  Taip Jums jau bus 28 m., ir menuo tai pastoijimo menuo 9 rugsejis -mergaite gausis
Sigeita
2010 03 31, 00:21
Lentelėje remiamasi motinos mėnulio amžiumi, tai yra, jos tikrąjį amžių pridėjus devynis mėnesius ir pastojimo mėnesį.amzius 29+9+10=48 kur ziuret, jei lentele iki 45 ar as skaiciuot nemoku?
vienas is kinu skaiciavimo variantu Pirmas variantasAntras variantasTrecias variantasCAI DAUG INFO...tiesiog padarykit paieska internete ancient chinese birth gender ir gausit daaaug rezultatau
šneider
2010 04 12, 21:52
man rodo kad gims berniukas, o echoskopija parodė mergaitę
Geriausia jei jau tikrai nezinai kas gims,o labai norisi suzinoti,tuomet siulau pas genetikus (santariskes) nueiti,paims vaisiaus vandenu-istirs chromosomas ir viskas bus aisku
ciombocka
2010 04 16, 08:53
Man turėjo gimti mergaitė, o gimė berniukas
Fifux'e
2010 05 08, 15:08
QUOTE(koste85 @ 2010 03 15, 17:59) Būsimos mamytes, Norėjau su jumis pasidalinti įdomiu puslapiu http://www.nescia.lt/kinu-gimimo-kalendorius/labai domus variantas,bet man pvz neatitinka
QUOTE(Sigeita @ 2010 03 30, 23:21) Lentelėje remiamasi motinos mėnulio amžiumi, tai yra, jos tikrąjį amžių pridėjus devynis mėnesius ir pastojimo mėnesį.amzius 29+9+10=48 kur ziuret, jei lentele iki 45 ar as skaiciuot nemoku?  Ne taip skaiciuojate paneles. Pastojimo menesio nereikia prideti. Pridedate tik savo amziu kai pastojote + 9 menesiai (tai yra kiek jums bus metu kai gimdysite). Sita skaiciu pvz 28 metus raskite kaireje lenteles puseje, o virsuje raskite menesi,kada pastojote. Tada suvede juos pamatysite vaikiuko lyti. Nezinau ar aiskiai isaiskinau
Su pirmu vaiku man pataikė - gimė berniukas, matysim, kaip čia su antru pataikys. Bet jau dabar matosi, kad programėlė su trūkumais - rodo, kad pastojus gegužę gimtų berniukas, kai paskaičiuoju ten tas siūlomas svarbias nėštumo datas, tai rodo, kad jau gimtų mergytė Nu, pažaidėm ir tiek Svarbu sveikas ir svarbu greičiau
Ingutevi
2010 05 10, 10:19
QUOTE(Dražė @ 2010 05 10, 11:15) Su pirmu vaiku man pataikė - gimė berniukas, matysim, kaip čia su antru pataikys. Bet jau dabar matosi, kad programėlė su trūkumais - rodo, kad pastojus gegužę gimtų berniukas, kai paskaičiuoju ten tas siūlomas svarbias nėštumo datas, tai rodo, kad jau gimtų mergytė Lygiai tą patį galiu pasakyti. Kai žiūriu iš karto pagal metus ir pastojimo mėnesį - rezultatas - vienoks, kai susivedu, pagal gimdymo datą - jau rodo mano metams kitokį  bet dzin - juk tai žaidimas, linksma paspėlioti
HappyAngel
2010 05 10, 15:30
QUOTE(mikse @ 2010 04 13, 03:32) Geriausia jei jau tikrai nezinai kas gims,o labai norisi suzinoti,tuomet siulau pas genetikus (santariskes) nueiti,paims vaisiaus vandenu-istirs chromosomas ir viskas bus aisku  Niekas taip paprastai neima vaisiaus vandenų ir netiria lyties  Tai svarbus genetinis tyrimas ligoms nustatyti (kurio metu išlieka galimybė persileidimui), tad vien tik tam, kad patenkinti tėvų smalsumą dėl lyties, jo tikrai nieks nedarys.
auksinyte
2010 05 19, 17:51
QUOTE(koste85 @ 2010 03 15, 18:59) Būsimos mamytes, Norėjau su jumis pasidalinti įdomiu puslapiu http://www.nescia.lt/kinu-gimimo-kalendorius/Pasak Kinų gimimo kalendorių galima atspėti kūdikio lytį. Mano sesei tai pasitvirtino Ji kaip tik susilaukė berniuko Siulau ir jums užeiti į šį puslapį ir galėsite pamėginti.  pas mane pasitvirtino, pagal kalendoriu buvo berniukas tai ir gime sunus  nebent cia toks sutapimas
Sigeita
2010 05 29, 01:27
QUOTE(Aisy @ 2010 05 09, 13:42) Ne taip skaiciuojate paneles. Pastojimo menesio nereikia prideti. Pridedate tik savo amziu kai pastojote + 9 menesiai (tai yra kiek jums bus metu kai gimdysite). Sita skaiciu pvz 28 metus raskite kaireje lenteles puseje, o virsuje raskite menesi,kada pastojote. Tada suvede juos pamatysite vaikiuko lyti. Nezinau ar aiskiai isaiskinau  vis tiek neatitinka, turiu 2bernus, o pagal tai zadejo mergytes.. ir dabar zada mergyte.. tai reikias bus berniukas..
..man atspejo - gime berniukas
ramune.v
2010 06 20, 15:33
tai kad vienur tas kinu kalendorius leipia ziureti paga mamos amziu pastojant, kitur pagal amziu gimdant ir jie vienas kitam priestarauja  gal jis ir geras, gal ir senas-bet ve per ta senuma jau pridaryta korekciju daug labai  pagal viena man atitinka, kad turiu dukryte, pagal kita-nea
Varliuke1
2010 06 21, 20:26
iskaicicius ir isziurejus visus bandymus numatyt vaikucio lyti nusprendziau kad gims arba mergaite arba berniukas
zylutes
2010 06 22, 09:19
QUOTE(Varliuke1 @ 2010 06 21, 20:26) iskaicicius ir isziurejus visus bandymus numatyt vaikucio lyti nusprendziau kad gims arba mergaite arba berniukas   o jei pvz ciklas per du men buna vieno pabaigoje kito pradzioje ir zinok kada užkibo pirma ar 30 diena  neilisi jug ir nepaklausi
rraimyte
2010 07 01, 12:37
Visi testukai pamelavo  turejo gimt mergaite, ir kitos mamytes pagal pilva reke, kad bus mergaite, bet echo rode berniuka, ir as pati jauciau kad berniuka nesioju  Manau tie testai tik zaidimas  Nuo vyro priklauso kas gims
mama_x2
2010 07 06, 14:53
as jum galiu kalendoriu sustatyt, 90 % tikimybe bus  tik reik sugalvoti kokius kriterijus imt  kaip kazkoks pastojimo men ir gimdymo laiko metai gali buti rodmenys vaiko lyciai??? kodel ne tevo amzius, ne vaiku lyties dominavimas giminej ir tt?  aisku, smagu tiket kazkuo, skaiciuot ir tt, kai ner ka veikt, bet... net nzn, tai kartais perdaug vilciu gali suteikt
Man iš trijų vaikų du sutapo. Kiek skeptiškai vertinu, bet pažaisti galima
pincius
2010 07 09, 14:29
QUOTE(koste85 @ 2010 03 15, 17:59) Būsimos mamytes, Norėjau su jumis pasidalinti įdomiu puslapiu http://www.nescia.lt/kinu-gimimo-kalendorius/Pasak Kinų gimimo kalendorių galima atspėti kūdikio lytį. Mano sesei tai pasitvirtino Ji kaip tik susilaukė berniuko Siulau ir jums užeiti į šį puslapį ir galėsite pamėginti.  nu pagal sita kalendoriu patikrinau savo du vaikus,tai man atitiko  as labai rimtai i juos neziuriu,tiesiog kaip i zaidima,kuri man patinka zaisti
QUOTE(pincius @ 2010 07 09, 15:29) nu pagal sita kalendoriu patikrinau savo du vaikus,tai man atitiko  as labai rimtai i juos neziuriu,tiesiog kaip i zaidima,kuri man patinka zaisti  O man neatitiko nei vienas... turėjo būti abi mergaitės, o turiu du berniokus
Jevgenija
2010 07 20, 09:38
Nu mergaites, pagal ta kinu skaiciuote, abu mano berniukai turetu buti mergaaitem  , tai kad tikrai nezinau....
Garnier
2010 07 27, 07:15
QUOTE(šneider @ 2010 04 12, 22:52) man rodo kad gims berniukas, o echoskopija parodė mergaitę  nu va tai tik parodo ,kad sitie testukai visiskas atsitiktinumas ,bet idomu pasizaist
 Aš kažkurį variantą bandžiau ir man gavosi nesąmonė  Tokie spėliojimai man tolygūs paprastam anekdotui- vienas variantas iš dviejų: gims mergaitė arba berniukas  Išimtis, žinoma, dvynukai
man pagal kalendoriu turejo but abi mergaites,bet turiu du berniukus,tai tokiu kalendorium pasitiket negaliu.
QUOTE(koste85 @ 2010 03 15, 18:59) Būsimos mamytes, Norėjau su jumis pasidalinti įdomiu puslapiu http://www.nescia.lt/kinu-gimimo-kalendorius/Pasak Kinų gimimo kalendorių galima atspėti kūdikio lytį. Mano sesei tai pasitvirtino Ji kaip tik susilaukė berniuko Siulau ir jums užeiti į šį puslapį ir galėsite pamėginti.   pries keturis metus susilaukem dukrytes..niu tada tie kalendoriai man atrode visiska nesamone..kiek beziurejau, visi blogai rode, nei, kad echoskopas niu bet dabar kai paskaiciau ka su kuo sudet ir kur ziuret TIKSLIAI ir ATIDZIAI- pasitvirtino, kad mergaite..  va ka daro atidumas.. niu dabar planuojam berniuka , jau norisi vel but  ziuresim po sio men. kaip cia bus..
|
|