Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Greiti klausimai - atsakymai
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata
Pages: 1, 2, 3
Herta
Laba diena
reikia greito atsakymo gal kas yra susidūręs kaip reikia ligonį perkelt iš vienos ligoninės kiton. Pvz: žmogus po operacijos (80m.), priežiūrą kraupi, gydytojų informacijos negalima išmaldaut ir net pagaut, žodžiu nepatenkinama priežiūra ir dar gavosi užkretimas ir matomas akivaizdus dėmėsio nekreipimas "maždaug ar taip ar taip vistiek mirs".
Žinau kad reikia atsisakymą gydymo parašyt, o kitoj ligoninėj reikia siuntimo iš kur, ar susitrat taip galima?
nu žodžiu nesam susidūrę tai nežinom kaip čia geriau pasielgt...( čia reiktų Panevežio ligoninės perkelt i kauno klinikas(taip norėtume))
Izaa
QUOTE(Herta @ 2010 08 19, 13:23)
Laba diena
reikia greito atsakymo gal kas yra susidūręs kaip reikia ligonį perkelt iš vienos ligoninės kiton. Pvz: žmogus po operacijos (80m.), priežiūrą kraupi, gydytojų informacijos negalima išmaldaut ir net pagaut, žodžiu nepatenkinama priežiūra ir dar gavosi užkretimas ir matomas akivaizdus dėmėsio nekreipimas "maždaug ar taip ar taip vistiek mirs".
Žinau kad reikia atsisakymą gydymo parašyt, o kitoj ligoninėj reikia siuntimo iš kur, ar susitrat taip galima?
nu žodžiu nesam susidūrę tai nežinom kaip čia geriau pasielgt...( čia reiktų Panevežio ligoninės perkelt i kauno klinikas(taip norėtume))
*

As jusu vietoje tiesiogiai skambinciausi ir klausciau i Kauno klinikas, jie ir paaiskintu kokia tvarka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Loram @ 2010 08 19, 09:50)
sitie tyrimai normalus.
*

o nesvarbu kad yra nuokrypis nuo normu? blush2.gif
Herta
QUOTE(Izaa @ 2010 08 19, 14:04)
As jusu vietoje tiesiogiai skambinciausi ir klausciau i Kauno klinikas, jie ir paaiskintu kokia tvarka 4u.gif
*

ačiū, reiks bandyt, o dar įdomu ar su greitąja pergabentu?
Na bet svarbiausia kad priimtų klinikose unsure.gif bent jau bus viskas padaryta ar bent pabandyta
Loram
QUOTE(Izaa @ 2010 08 18, 20:28)
*

Slapalas mmol/l 3.15  sumazejimas klinikines reiksmes neturi
Protrombinas SPA % 63  rodo kaip kepenys gamina kai kuriuos kresejimo faktorius - jei nekraujuojat, klinikines reiksmes toks mazas sumazejimas neturi
INR (TNS) 1.24  cia yra isvestinis dydis pagal amziu, lyti is SPA

QUOTE(Herta @ 2010 08 19, 14:23)
*

sunkus atvejis. perkelti is vienos ligonines i kita galima dvieju skyriaus vedeju susitarimu, net jei jus pageidaujat gydytis kitoj ligoninej...
Sonoro
Sveikos, pasiknaisiojau po ankstesnius forumus, bet atsakymo į savo problemą, deja, neradau sad.gif Esmė tokia: nėštumo neplanuoju, padidėjusį prolaktiną surado atsitiktinai (geriant Medrol pradėjo želti plaukai ant veido, tai nusiuntė pas endokrinologą, taip ir atrado). Šiuo metu Medrolio nebegeriu, plaukuotumas susitvarkė, bet prolaktinas virš 2000. Turiu gerti bromokriptiną, bet šalutinis poveikis siaubingas, nuo ketvirčio tabletės per dieną nuolat skauda galvą, ji svaigsta plius pykina ir baisiai dreba rankos (dirbti tai tikrai trukdo, juolab, kad darbo metu turiu vairuoti)... Gal kuri žinot, kokios būtų pasekmės jo nevartojant? Viena pasekmių - nevaisingumas - man nė truputėlio netrukdo. Deja, apie kitas pasekmes endokrinologė nepaaiškino, tik prigąsdino, kad auglys galvoj užaugs (tikrinausi rugpjūtį, jo tikrai nėra), mėnesinės niekada nebuvo reguliarios (man 25, sergu nuo 12), todėl įtariu, kad tas prolaktinas visą gyvenimą padidėjęs, tik aš to nežinojau... Gal kuri iš jūsų žino daugiau? Nes google taip pat nieko doro neišmeta...
Greipfrukte
Sveika, nelabai ką patarsiu ir pasakysiu, kokios pasekmės nuo per didelio prolaktino, tačiau manau, kad turėtų būti ir kitų būdų jį numušti. Prieš kokius 10 metų ir man teko tą bjaurybę pavartoti. Dienom būdavo nieko, bet rytais aš alpdavau doh.gif Ypač jeigu vakare ant tuščio skrandžio išgerdavau. Kol gėriau, prolaktinas krito, paskiau vėl sukildavo. Pas mane PKS, tad mano ATA superinė ginė išbandė ant manęs visus įmanomus metodus, kad tik man mažesnis šalutinis poveikis būtų. Dabar vartoju kontraceptines tabletes ir jos man puikiai viską sutvarko ir prolaktinas normos ribose (tiesa, tyriausi jau daugiau nei prieš metus blush2.gif ). Tad tau siūlau eiti drąsiai pas gydytoją (ginekologą ar endokrinologą) ir klausti, kokie alternatyvūs variantai yra, nes nuo šito tu negali dirbti ir pilnavertiškai gyventi. O pareikšti, kad nevaisingumas tau nesvarbu - neskubėk. Tada ir man nesinorėjo vaikų. Tai ateina su amžium smile.gif
Indula
patarčiau apsilankyti skyrelyje apie prolaktiną mirksiukas.gif .Ten mergaitės vartoja šį vaistą ir pasidalins patirtimi 4u.gif
iita
Sveikos. kreipiuosi patarimo: prieš kelerius metus ant nugaros atsirado rausvos pleiskanotos dėmelės, kartai paniežėdavo, iš pradžių ne labai kreipiau dėmesio, tačiau jos pradėjo plisti ir susijungė į vieną didelį plėmą, nuėjau ieškoti patarimo į Lorną, tačiau negavau nė ligos pavadinimo nė išsamaus gydymo, išrašė pasigaminti kažkokį tirpaliuką ir pareiškė, kad tai tiesiog reakciją į katino plaukus (katiną tėvai namie augino nuo tada kai dar turbūt nė vaiksčioti nebūvau pradėjusi ir jokių panašių dalykų nebuvo atsiradę nė vienam šeimos nariui) pasidarius tirpalą tepiausi, gal kelias savaites, pranyko, bet tik metams, prieš kelis mėnesius tos pačios dėmelės pradėjo plisti ant peties, pilvo, o išvykus gyventi į Angliją jos pradėjo 'augti' kaip ant mėlių..gal kuri esate susidūrusi su panašia problema? unsure.gif user posted image
Gelda
Mazdaug savaite laiko pykina, bet nevemiu,nuo vakar vakaro pykina taip jo atrodo kad smarkiau pasisukiojus apsivemciau, bet nevemiu...suka visa zarnyna, bet ir viduriu nepaleidzia....temperaturos irgi nera...gal kam panasiai yra buve ar yra? Seip mayciau roto virusas,bet nei vemiu nei viduriuoju.....dar galvojau stresas, tik kad nera dabar nuo ko stresuot...
Milux
o gal nestumas mirksiukas.gif
nemanyciau kad roto jau butumet senai is tuoleto neisejusi 4u.gif
GITALE
tikrai ne rotas, as buvau nuo mergaites uzsikretus, tai tr..i toliau negu matai.... o gal jus laukiates
Vais
Sveiki, atkeliavau čia su tokiu klausimu. Man buvo siūta lūpa prieš 11 dienų su tirpstančiais siūlais. Siūlas yra violetinės spalvos, tačiau nepanašu, kad jis rengiasi ištirpti. Gal kas galit suteikti naudingos informacijos, nes internete nelabai ką ir pavyko susirast...
Meggi
skauda desine ranka per alkune ka daryti? smile.gif
saulyte2
QUOTE(Meggi @ 2011 04 10, 11:43)
skauda desine ranka per alkune ka daryti? smile.gif
*

eiti pas gyd. gali buti alkūnes uždegimas, iš pažistamų gydėsi.
Dykuma5
Gal kam nors yra taip buvę - man jau kelintas kartas ryte, na, jau pavalgius, atsiranda pilvo apačioje dešnėje pusėje skaudantis guzas, kurį paspaudinėjus pranyksta kokiai savaitei.................................... unsure.gif unsure.gif unsure.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Gal kas nors susidūrėte su šiuo reiškiniu g.gif g.gif g.gif
Magnifique
QUOTE(Dykuma5 @ 2011 04 18, 17:47)
Gal kam nors yra taip buvę - man jau kelintas kartas ryte, na, jau pavalgius, atsiranda pilvo apačioje dešnėje pusėje skaudantis guzas, kurį paspaudinėjus pranyksta kokiai savaitei.................................... unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Gal kas nors susidūrėte su šiuo reiškiniu g.gif  g.gif  g.gif
*

Gali būti kokia išvarža pilvo sienos.Trūkusi pilvo siena,į ją patenka žarnos dalis-paspaudinėjat,ji grįžta į vietą,o po kažkiek laiko vėl įlenda.Reiktų pas chirurgą nueit,nes gali kada ir užstrigt ta žarna,tada reiktų jau gan skubiai operuot.
Wild Pearl
QUOTE(Gelda @ 2011 02 17, 16:31)
Mazdaug savaite laiko pykina, bet nevemiu,nuo vakar vakaro pykina taip jo atrodo kad smarkiau pasisukiojus apsivemciau, bet nevemiu...suka visa zarnyna, bet ir viduriu nepaleidzia....temperaturos irgi nera...gal kam panasiai yra buve ar yra? Seip mayciau roto virusas,bet nei vemiu nei viduriuoju.....dar galvojau stresas, tik kad nera dabar nuo ko stresuot...
*

Įdomu ar išsiaiškinote kame būvo priežastis visgi laiko nemažai prabėgo?
Bryana
sveiki,
noriu Jusu paklausti,kas zinot kur vilniuje tiria visa organizma ar kazkas panasaus,nzn kaip pasakyti,ligos niekas neranda,o jau 5metai bloga savijauta.temperatura pastoviai pakilusi,sunkumas toks lyg visa laika smarkiai pavarges (cia broliui).gal kas atsilieps kas jau ta tyrima dare,kokia kaina ir ar rado liga?
Telma
Noriu apsilankyti pas ginekologa. Ar galiu eiti pas bet kuri ir gauti nemokamas paslaugas? Ar butinas seimos gydytojo siuntimas?

Ar tyrimai/tepineliai/echoskopija atliekami nemokamai? Kas israso siutima pvz. i echoskopija (ginekologas ar seimos gydytojas)?

Sorry...as visiskai zalia sitoj medicinos sistemoj 4u.gif
denaxa
QUOTE(Telma @ 2011 05 31, 20:47)
Noriu apsilankyti pas ginekologa. Ar galiu eiti pas bet kuri ir gauti nemokamas paslaugas? Ar butinas seimos gydytojo siuntimas?

Ar tyrimai/tepineliai/echoskopija atliekami nemokamai? Kas israso siutima pvz. i echoskopija (ginekologas ar seimos gydytojas)?

Sorry...as visiskai zalia sitoj medicinos sistemoj  4u.gif
*

Kaip tik siandien buvau.Savo poliklinikoj siuntimo tikrai nereikia ir tyrimai nemokami (nebent kokiu specifiniu reiketu).
rence*
Telma- daznai echoskopuoja ta pati ginekologe kuri tave konsultuos. O del tyrimu tai kai kurie mokami- pvz onkocitologinis tepinelis priklauso tik kas 3metus (iki 30metu), nebent buvo pakitimu ankstesniam. paprastas tepinelis yra nemokamas.
Site
SOS! Sveiki, labai reikia jūsų pagalbos ir patarimo! Mano mama (56m.) pradėjo kristi, nesilaikyti ant kojų. Bando atsistoti nuo lovos ir krenta, kojos nesifiksuoja, rankomis neatsiremia. 2 kartus kvietėm greitąją, pažiūri, padaro tyrimus, širdį pažiūri, tomografijas padaro ir namo išsiunčia. Neguldo į ligoninę, nes alia tyrimų rezultatai tik po 4 dienų bus ir nieko padaryt negali (čia kauno klinikos). Tapo jau nebeįmanoma, va dabar 6-ą valandą iš eilės bandau ją pakelti (dvigubai už mane sunkesnė) ir nesigauna, o giminaičių Lietuvoje jokių neturim, kaimynai išvažiavę visi į sodus, niekas padėti negali verysad.gif Prašau, patarkite man ką reikia padaryti, kad ją paguldytų? Negaliu jau laukti tų 4 dienų, nes įsivaizduokite, kad jos visas gyvenimas ant grindų dabar, nei į tualetą nueit, nei ką verysad.gif Po kelių val. atsigauna kojos ir su milžiniškom pastangom ją pakeliu. Ir taip kelis kartus per parą. Pati serganti su temperatūra esu, neturiu jėgos, reikia guldyti, bet klinikose laukia rezultatų verysad.gif
babajoska
QUOTE(Site @ 2011 06 04, 15:00)
SOS! Sveiki, labai reikia jūsų pagalbos ir patarimo! Mano mama (56m.) pradėjo kristi, nesilaikyti ant kojų. Bando atsistoti nuo lovos ir krenta, kojos nesifiksuoja, rankomis neatsiremia. 2 kartus kvietėm greitąją, pažiūri, padaro tyrimus, širdį pažiūri, tomografijas padaro ir namo išsiunčia. Neguldo į ligoninę, nes alia tyrimų rezultatai tik po 4 dienų bus ir nieko padaryt negali (čia kauno klinikos). Tapo jau nebeįmanoma, va dabar 6-ą valandą iš eilės bandau ją pakelti (dvigubai už mane sunkesnė) ir nesigauna, o giminaičių Lietuvoje jokių neturim, kaimynai išvažiavę visi į sodus, niekas padėti negali  verysad.gif Prašau, patarkite man ką reikia padaryti, kad ją paguldytų? Negaliu jau laukti tų 4 dienų, nes įsivaizduokite, kad jos visas gyvenimas ant grindų dabar, nei į tualetą nueit, nei ką  verysad.gif Po kelių val. atsigauna kojos ir su milžiniškom pastangom ją pakeliu. Ir taip kelis kartus per parą. Pati serganti su temperatūra esu, neturiu jėgos, reikia guldyti, bet klinikose laukia rezultatų  verysad.gif
*

O kokius jums tyrimus padarė?
Site
QUOTE(babajoska @ 2011 06 05, 01:31)
O kokius jums tyrimus padarė?
*

tomografiją galvos.. ir dar vienos laukiam.. nustatė auglį galvoje, bet neguldo kol tos kitos tomografijos rezultatų nebus sad.gif Gal bent kas nors gali parekomenduoti kokią slaugytoją kol ji namuose? Nes aš pati su temperatūra, užkrėst bijau ir viziškai nesusitvarkau, man pagalbos reikia
rionka
sveiki.man ant gimdos kaklelio yra 2 guzialei ir 1 makstije.pries puse metu buvau pas gine tai nieko nesake arba nebuvo.Kas tai gali buti verysad.gif
Alala00
paklausiu ir as. gal yra kam taip buve..pries pora metu atkreipiau demesi, jog mano akiu baltymai kartais buna pagelte.(poto atkasiau daug senu nuotrauku kur matosi aiskiai akys ir visur jos buvo siek tiek pagelte). pradejau stebet. akys man pagelsta tada, kai privalgau riebaus, nesveiko ar greito maisto,saldumynu, kai patiriu daug streso, nervu ir nerimo. o jei kelias dienas sveikai maitinuos, geriu daug vandens ir nesinervinu - viskas tvarkoj. vaikystej turejau daug problemu su acetonu(vemimai ir pan.)galbut tai pazeide kepenis?buvo daryta gausybe kraujo ir slapimo tyrimu, viskas tvarkoj,jokiu nukrypimu.konkreciai del to pas gyditojus taip ir nenuejau, nes manau jei kas rimto, turbut rodytu kraujas ir slapimas?o gal tai gali buti kokia rimta kepenu patologija, ar tiesiog tai silpnoji vieta? unsure.gif
Ramiele
Pagaliau supratau, kas man per liga. Tai jau ne panikos atakos, o tik agorafobija likusi. Neseniai pradėjau bendrauti su vaikinu. Norėčiau su juo susitikt, bet bijau. Bendraujant apima stiprus nerimas ir "pykinimas gerklėje". Ar dėl to nerimo (kuris šiaip jau tūrėtų būt tik malonus jaudulys...) gali būti toks simptomas kaip smaugimas ir kamuolys gerklėje? Ar įmanoma jį kaip nors pašalinti?
Loram
QUOTE(Alala00 @ 2011 07 22, 17:11)
paklausiu ir as. gal yra kam taip buve..pries pora metu atkreipiau demesi, jog mano akiu baltymai kartais buna pagelte.(poto atkasiau daug senu nuotrauku kur matosi aiskiai akys ir visur jos buvo siek tiek pagelte). pradejau stebet. akys man pagelsta tada, kai privalgau riebaus, nesveiko ar greito maisto,saldumynu, kai patiriu daug streso, nervu ir nerimo. o jei kelias dienas sveikai maitinuos, geriu daug vandens ir nesinervinu - viskas tvarkoj. vaikystej turejau daug problemu su acetonu(vemimai ir pan.)galbut tai pazeide kepenis?buvo daryta gausybe kraujo ir slapimo tyrimu, viskas tvarkoj,jokiu nukrypimu.konkreciai del to pas gyditojus taip ir nenuejau, nes manau jei kas rimto, turbut rodytu kraujas ir slapimas?o gal tai gali buti kokia rimta kepenu patologija, ar tiesiog tai silpnoji vieta?  unsure.gif
*

o kaip Jusu giminaiciai? yra paveldimos tam tikros ligos, kurios pasireiskia nedideliu "pageltonavimu" - jos negydomos, tiesiog taip yra (pvz. Žilibero sindr.)
d-oncek
QUOTE(Alala00 @ 2011 07 22, 16:11)
paklausiu ir as. gal yra kam taip buve..pries pora metu atkreipiau demesi, jog mano akiu baltymai kartais buna pagelte.(poto atkasiau daug senu nuotrauku kur matosi aiskiai akys ir visur jos buvo siek tiek pagelte). pradejau stebet. akys man pagelsta tada, kai privalgau riebaus, nesveiko ar greito maisto,saldumynu, kai patiriu daug streso, nervu ir nerimo. o jei kelias dienas sveikai maitinuos, geriu daug vandens ir nesinervinu - viskas tvarkoj. vaikystej turejau daug problemu su acetonu(vemimai ir pan.)galbut tai pazeide kepenis?buvo daryta gausybe kraujo ir slapimo tyrimu, viskas tvarkoj,jokiu nukrypimu.konkreciai del to pas gyditojus taip ir nenuejau, nes manau jei kas rimto, turbut rodytu kraujas ir slapimas?o gal tai gali buti kokia rimta kepenu patologija, ar tiesiog tai silpnoji vieta?  unsure.gif
*

Man tulzi su akmenuku pasalino,tai vyras vis stebisi,kad akys baltos.Anksciau buvo pagelte.

Ir as paklausiu.Ar 87m senukui priklauso reabilitacija po insulto.Vaiksto,kalba,bet liko pasekmes,nevisur orientuojasi,elgiasi kitaip,kaire puse veikia nepilnai.[mums neskyre,nes tipo nepriklauso,gal sakau senukus nuraso doh.gif ]
rasilka
Sveikos, neseniai forume klausiau, ką daryti, jei turiu šlapimo pūslės uždegimą, nes skausmingai šlapinausi, skaudėjo pilvą. Buvau pas daktarą, sakė, kad nieko nemato rimto, kraujas geras (šlapimo neėmė, nes buvo mėnesinės), išrašė vaistų nuo uždegimo.

Tačiau geriu juos tris dienas, šlapinantis neskauda, bet... Dabar skauda tik pilvą, tiksliau šonus (pereina link nugaros) ir pilvą, net sunku paeiti. Skausmas pranyksta, tai vėl atsiranda, dabar išvis vos pasėdžiu. Pilvas toks išsipūtęs... Gal kam panašiai buvo? P.s. čia ne mėnesinės kaltos, nes man nebūna jokių skausmų per jas.
ievuk-as(r)
Turiu klausimą... nenoriu naujos temos kurt dėl tokio mažmožio...
Žodžiu man jau kuris laikas (3-4 dienas) trukčioja paakis.Pradėjau gerti magnį,bet nepraeina.Labai nervina kai eini ir pradeda trukčioti,tada gerai nedamatau,o kakyse pradeda kauptis ašaros.Noriu paklausti,tų kurios gėrėte magnį... po kiek laiko praėjo trukčiojimas? g.gif
Loram
tai vadinamasis nervinis tikas - prad4kit gerti dar ir raminanciu vaistu - zymiai greiciau praeis mirksiukas.gif
man karts nuo karto kartojasi bet labai netrukdo - tai savaime praeina po keliu dienu (bet man nuolat netrukcioja)
yoyota
QUOTE(ievuk-as® @ 2011 08 03, 23:06)
Turiu klausimą... nenoriu naujos temos kurt dėl tokio mažmožio...
Žodžiu man jau kuris laikas (3-4 dienas) trukčioja paakis.Pradėjau gerti magnį,bet nepraeina.Labai nervina kai eini ir pradeda trukčioti,tada gerai nedamatau,o kakyse pradeda  kauptis ašaros.Noriu paklausti,tų kurios gėrėte magnį... po kiek laiko praėjo trukčiojimas? g.gif
*

aš magnio negėriau, bet man taip nuo streso buvo, tai stengiausi nestresuot taip, tai po savaitės dingo maždaug ax.gif
rionka
QUOTE(rionka @ 2011 07 20, 15:44)
sveiki.man ant gimdos kaklelio yra 2 guzialei ir 1 makstije.pries puse metu buvau pas gine tai nieko nesake arba nebuvo.Kas tai gali buti verysad.gif
*

huh.gif huh.gif
bembe
sveikos,
man kaklo uzpakalineje dalyje yra kazkoks vidinis guzelis,nedidelis,neiskiles i pavirsiu.radau ji tik pries kokia savaite ir labai nerimauju del to,kas ten gali buti? gal kuriai nors taip buvo?
Tiramesta
Ieskojau temos Iklotai/tamponai/higieniniai paketai, bet radau sena kuri uzdaryta pries 3 metus, paieska daugiau panasiu temu nerado, tai negi niekas nesukure naujos blink.gif manau tai pakankamai reikalinga tema g.gif . Tai ar vis tik as ziopla ir neradau naujos temos,ar is tiesu jos nera g.gif ?
Borzika
QUOTE(Tiramesta @ 2011 08 11, 16:28)
paieska daugiau panasiu temu nerado
*

Tamponai.
Higieniniai įklotai.
Kitame skyrelyje yra:
Moters higiena.
Menstruacinė taurelė.
Tiramesta
QUOTE(Borzika @ 2011 08 11, 17:07)

Aciu doh.gif 4u.gif
SAMOGITIJA
Bandau visais būdais ieškoti informacijos. Mano vyrui nuo pavasario prasidėjo tokie simptomai: stipri sloga, iš pradžių šlapias, paskui sausas kosulys pereinantis į dusulį. Viskas vyksta labai greitai ir taip kelis ar daugiau kartų per dieną. Simptomai kaip atsiranda taip ir dingsta. Būna, kad vieną dieną nieko, o po to vėl kartojasi. Gal tai alerginė reakcija į kažką? Bet jam užeina ir ne namie, pvz. darbe, svečiuose, lauke nesvarbu kur. Šiuo metu eis šviestis plaučių, pas nosies daktarą, nu bet vistiek labai keista, gal yra kam taip buvę?
Loram
panašu į alergiją
ewacka
Rasau sioje temoje ir tiesa pasakius nelabai tikiuosi gauti atsakyma, nes kiek internete ieskojau neradau nieko panasaus.
Esme tame, kad kartais man berijant seiles pasidaro sunku jas nuryti, gerkleje tarsi kazkoks guzas nematomas atsiranda ir nebegaliu ju nuryti ir oro pritruksta.

Gal kuriai kas panasaus buvo, zino kas cia galetu buti...? 4u.gif
Nainai
Reikėtų pasitikrinti skydliaukę, pasidaryti jos echoskopiją, kraujo tyrimą.
d-oncek
QUOTE(ewacka @ 2011 08 17, 17:11)
Rasau sioje temoje ir tiesa pasakius nelabai tikiuosi gauti atsakyma, nes kiek internete ieskojau neradau nieko panasaus.
Esme tame, kad kartais man berijant seiles pasidaro sunku jas nuryti, gerkleje tarsi kazkoks guzas nematomas atsiranda ir nebegaliu ju nuryti ir oro pritruksta.

Gal kuriai kas panasaus buvo, zino kas cia galetu buti...? 4u.gif
*

gali but ir nerviskai
Libbi
Noreciau paklausti, ar galima per menesines guleti vonioje? blush2.gif
Senmergiukas
QUOTE(Libbi @ 2011 08 21, 19:26)
*

Ne. Tik praustis po dušu - tekančiu vandeniu. Taip pat negalima maudytis ežeruose ir jūroje. Ten neturi patekti vandens. Dar iš bėdos galima maudytis įsidėjus tamponą, bet ir tai geriau, kai ne pats maksimumas, o tik baigiantis mm. O vonią tuo metu keiskit dušu.
vasarelele
QUOTE(SAMOGITIJA @ 2011 08 14, 17:39)
Bandau visais būdais ieškoti informacijos. Mano vyrui nuo pavasario prasidėjo tokie simptomai: stipri sloga, iš pradžių šlapias, paskui sausas kosulys pereinantis į dusulį. Viskas vyksta labai greitai ir taip kelis ar daugiau kartų per dieną. Simptomai kaip atsiranda taip ir dingsta. Būna, kad vieną dieną nieko, o po to vėl kartojasi. Gal tai alerginė reakcija į kažką? Bet jam užeina ir ne namie, pvz. darbe, svečiuose, lauke nesvarbu kur. Šiuo metu eis šviestis plaučių, pas nosies daktarą, nu bet vistiek labai keista, gal yra kam taip buvę?

Alergija turbūt. Gal skalbimo priemonė pasikeitė, gal taip koks alergenas atsirado

QUOTE(ewacka @ 2011 08 17, 18:11)

MV panašiai buvo. Gal tai refliuksas g.gif
Sky Cloud
QUOTE(Libbi @ 2011 08 21, 20:26)
*

aš pati to nedarau, juk galima ir po dušu palysti apsiprausti, čia tas pats kaip ir jūroje, ežere per mėnesines maudytis, man tai atrodo nehigieniška cool.gif blush2.gif
issiblaskiusi
Norejau paklausti, i koki gydytoja reiketu kreiptis, jeigu reikia isimt siules is zaizdos? Galiu regiztruotis pas chirurga (kaip pirminio lygio gydytoja)?
Mano seimos gydytoja atostogauja.
ALRENA
Norejau paklausti, kur ieskoti temos apie breketus dantims 4u.gif
Sky Cloud
radau čia ir čia bendrauja mergaitės, gal kas tiks 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.