Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nerimas, itampa ir baimes
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
*Liepa18*
QUOTE(gryda @ 2010 04 25, 19:50)
aš tai supratau, kad bene vienintelis kelias į pasveikimą nuo PA - eiti pas psichiatrą ir gerti vaistus  doh.gif  Dar gavau patarimą išsivalyti biolauką. Jaučiu, pabandysiu pirmiau tą padaryt.
*

O aš supratau kitaip... smile.gif Mačiau, kad rašei vienoje ezoterinėje temoje... Kiek skaitau tą temą, tai šiuo atveju visokie AD tik apglušina žmogų liaudiškai tariant, bet giluminių - sielos problemų neišsprendžia... O kai sieloje netvarka, tai ir fiziniame kūne jos nebus... Todėl ten ir kalba apie biolaukų valymą, nes taip suprantu pasimetusiam žmogui pačiam apsikuopti sunku, reikia, kad kas nukreiptų teisingu keliu... Bet reikia ir tą žinoti, kad kas kart nebėgiosi tų laukų valytis, reikia išmokti dirbti su savimi, keisti savo mintis, mokėti išsilaisvinti iš negatyvų ir t.t... Tai va, va taip aš esmę supratau rolleyes.gif
gryda
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 04 25, 19:59)
O aš supratau kitaip...  smile.gif Mačiau, kad rašei vienoje ezoterinėje temoje... Kiek skaitau tą temą, tai šiuo atveju visokie AD tik apglušina žmogų liaudiškai tariant, bet giluminių - sielos problemų neišsprendžia... O kai sieloje netvarka, tai ir fiziniame kūne jos nebus... Todėl ten ir kalba apie biolaukų valymą, nes taip suprantu pasimetusiam žmogui pačiam apsikuopti sunku, reikia, kad kas nukreiptų teisingu keliu... Bet reikia ir tą žinoti, kad kas kart nebėgiosi tų laukų valytis, reikia išmokti dirbti su savimi, keisti savo mintis, mokėti išsilaisvinti iš negatyvų ir t.t...  Tai va, va taip aš esmę supratau  rolleyes.gif
*

tu gerai supratai lotuliukas.gif Man užtai ir norisi žengti truputį kitu keliu, o jei nepasiseks, kas labai mažai tikėtina mirksiukas.gif , tada pagalvosiu apie tradicinį gydymą. Jau rašiau, kad viena "bobutė" man jau yra katrtą padėjusi be vaistų įveikti šitą ligą, bet tai buvo jau seniai ir kitam mieste. Todėl dabar vėl esu ieškojimų kelyje. OIr žinau, kad reikia keisti savo gyvenimo būdą bei mąstymą drinks_cheers.gif
vile999
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 04 25, 19:59)
O aš supratau kitaip...  smile.gif Mačiau, kad rašei vienoje ezoterinėje temoje... Kiek skaitau tą temą, tai šiuo atveju visokie AD tik apglušina žmogų liaudiškai tariant, bet giluminių - sielos problemų neišsprendžia... O kai sieloje netvarka, tai ir fiziniame kūne jos nebus... Todėl ten ir kalba apie biolaukų valymą, nes taip suprantu pasimetusiam žmogui pačiam apsikuopti sunku, reikia, kad kas nukreiptų teisingu keliu... Bet reikia ir tą žinoti, kad kas kart nebėgiosi tų laukų valytis, reikia išmokti dirbti su savimi, keisti savo mintis, mokėti išsilaisvinti iš negatyvų ir t.t...  Tai va, va taip aš esmę supratau  rolleyes.gif
*

na zinokit geriu AD ir jauciuosi visiskai neapglusinta ax.gif , o visiskai sugrizusi i normalu gyvenima smile.gif Ejau pas psichologa, aiskinomes tas sielos problemas, bet vien issiaiskinimas nepadejo, bent jau man.nesiulau pult prie vaistuku iskarto, bet nesigydyt , neieskot kodel sitas visas atsitiko ir puse metu- metus skustis , kad blogai ir ieskot ligu pagal esancius simptomus,visos, kad taip issireiksiu nepykit , bet yra nesamone.As pati buvau pries vaistus, kuriuos skyre, tai tiek prisikankinau, kad pikciausiam priesui to nelinkeciau unsure.gif
*Liepa18*
Aš kita prasme kalbėjau apie "apglušinimą" smile.gif Ne apie fizinį jausmą... smile.gif
Tiesiog ar nustojus gerti AD nebeatsinaujins problemos po kažkiek laiko, jei problemų esmė giliau...
O psichologai manau tikrai negali paaiškinti kas vyksta sieloje/išgydyti sielą, čia jau visai kiti procesai... Manau to jautrumo ir matymo kitaip paprasti gydytojai neturi...
Na čia tokie mano pamąstymai... smile.gif
Lucero
Labas vakarelis wub.gif as seip pritariu Liepai, depresija yra sielos liga, skauda siela , o kuno skausmas jis tera atsakas, nes kai sieloj blogai tai ir kunas serga... : unsure:
gryda
aš suprantu, kad jokiu būdu negalima užleisti ligos. Antraip bus dar blogiau. Bet sakau, kad šalia tradicinės medicinos visada galima pasieškoti ir kitokios mirksiukas.gif Nepakenks.
vile999
QUOTE(lucero @ 2010 04 25, 21:28)
Labas vakarelis wub.gif as seip pritariu Liepai, depresija yra sielos liga, skauda siela , o kuno skausmas jis tera atsakas, nes kai sieloj blogai tai ir kunas serga... : unsure:
*

p.s. mirksiukas.gif as ne apie depresija kalbejau, apie nerimus, baimes 4u.gif
*Liepa18*
Bet kad nuo nerimo, baimių ir kitokių sutrikimų, ir iki depresijos labai jau plonas lieptelis...

Šiuo metu skaitau šią knygą, randu daug atsakymų... http://www.satva.lt/index.php?option=com_c...7&Itemid=54
L@pke
As manau, kad kiekvienas tri surasti savo kelia: kazkam pade vaitai, kazkam psihologas, kazkam kygos ir darbas su savim ar gyvenimo pokyciai.Niekas neigincys, kad si lyga yra psihologine, o psihologine puse kiekvienas tvarko savaip. Cia kaip del atsipalaidavimo:kazkam karsta vonia padeda, kitam muzikos klausimasis, treciam sportas, o ketvrtam miegas... ax.gif as geriu AD ir nejauciu jokio pasalinio poveikio, nei slopinimo,nei mikdymo, be to bandau valdyti savo mintis, per daug negalvoti apie bloga, orienuotis i gera, mokytis optimizmo. Tame man labai padeda draugai, artimieji, atvirumas naujovems, mano gydytoja psihoterapeute, kuria jau metus pazistu, ji specializuojasi del vaistu todel su ja gydymo pokalbiais nepraktikuojam, bet ji gero budo zmogus, demesingas, visada viska gerai paaiskina, kuo daugiau supranti del to kas su tavim, ka geri, tuo ramiau ir aiskiau. blush2.gif Man psihoterapija pokalbiais nelabai padeda, nes jausmas kad dar labiau isikasu.

Cia svarbu kiekvienam rasti savo kelia 4u.gif
gryda
dabar esu įnikusi į tą puslapį paslaptingaliga.lt - negaliu atsitraukti, jis mane labai teigiamai paveikė, įkvėpė optimizmo, pasijutau ne viena tokia, supratau daug dalykų. Paskaitinėkit, tikrai rekomenduoju.
Ulijona
Galima jungtis prie jūsų ? 4u.gif
Pati prasirgau depresija 4 metus. Gydžiausi AD. Vėliau metus bandžiau pati kovoti su ta liga, pagerdavau karts nuo karto visokių arbatyčių ,tinktūrų o ir per daug to nereikėjo , nes buvo pasikeitusi gyvenama aplinka ir t.t. Dabar vėl užeina visko, gydausi homeopatija pusę metų maždaug . Galiu pasakyti veikia. Tik man trūksta daugiau žinių apie ją smile.gif
L@pke
Kas zinot daugiau apie sapnus ir apskritai ar jums taip buna? Keleta naktu per savaite butinai sapnuoju, kad kazkas mire is paciu artimuju. blink.gif Sapnuodama visada turiu vilties, kad tai tik sapnas, bet atrodo toks realus, kad pradedu bijot, jog tai yra tiesa. Pabundu su dauzancia sirdim ir suprakaitavus ir pradedu iskart mastyt kaip yra is tikruju. g.gif Jei suprantu, kad artimas gyvas ir sveikas, tampu tokia laiminga, kad nor iki lubu sokinek. Taciau lieka ir toks nemalonus jausmas, jog kazkada taip prisapnavus, atsikelsiu ir suprasiu, jog sapnas yra tiesa... Vienu zodziu, po tokiu sapnu puse dienos negaliu atsistatyt, nezinau kur tiesa, o kur tik sapnas, viskas persimaiso doh.gif Pavyzdziui, sia nakti nei is to nei is sio prisisapnavau, kad mire mano senelis, tevas, vyras ir kazkodel administratore darbe, be to su seneliu kalbejomes, apkabinau ji, rodos ji matom tik mes su senele. Taip sielojausi, bandziau sapne prisimint kaip yra is tikruju, vos ne kokius detektyvus sapnavau, o atsikelus negalejau susiprast, nes senelis is tikruju mire, kiti gyvi, o sapne viskas buvo taip realu... dabar sedziu darbe ir pati saves bijau... Nu nieko sau sapnai! blink.gif
Lucero
Labukas, nu sapnai parodo tavo emocine busena pvz kai yra labai blogai tai ir tada sapnuojasi visokios mirtys is tu baimiu unsure.gif as tai daktaru ir ligu ligoniniu sapnuotoja , sapnuoju kad turiu temp laugh.gif laugh.gif
Lucero
Salta ir mirga akyse vaikstant doh.gif jauciu pa istiks , man bloga nuo saules su akim tokie mirgejimai ir atrodo kad nualpsiu tada doh.gif einu ikalti neuro arbatos blush-anim-cl.gif:
*Liepa18*
QUOTE(Arletė @ 2010 04 26, 09:29)
Galima jungtis prie jūsų ?  4u.gif
Pati prasirgau depresija 4 metus. Gydžiausi AD. Vėliau metus bandžiau pati kovoti su ta liga, pagerdavau karts nuo karto visokių arbatyčių ,tinktūrų o ir per daug to nereikėjo , nes buvo pasikeitusi gyvenama aplinka ir t.t.  Dabar vėl užeina visko, gydausi homeopatija pusę metų maždaug . Galiu pasakyti veikia. Tik man trūksta daugiau žinių apie ją  smile.gif
*

Sveika prisijungus 4u.gif mirksiukas.gif
L@pke
QUOTE(lucero @ 2010 04 26, 10:43)
Labukas, nu sapnai parodo tavo emocine busena pvz kai yra labai blogai tai ir tada sapnuojasi visokios mirtys is tu baimiu unsure.gif as tai daktaru ir ligu ligoniniu sapnuotoja , sapnuoju kad turiu temp laugh.gif laugh.gif
*

Na nesakyciau, kad vakar blogai jauciausi. kaip tik viena is normalesniu dienu, susitikau su draugais, kavinei pasedejom, pazvengem, o sapnai tokie man dazniausiai arciau ryto prisisapnuoja, labai realus ir kupini jausmu. Ir buna 2-3 kartus per savaite. g.gif
Lucero
kaip skauda nugara doh.gif
Ulijona
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 04 26, 12:43)
Sveika prisijungus  4u.gif  mirksiukas.gif
*

ačiukas clap.gif
gavau klusimų į AZ. Bet atsakysiu čia.
Homeopatijos vaistukus geriu paskyrus homeopatės. Atlieka tyrimus ir spec. vaistai paskiriami tinkantys tik tam konkrečiam žmogui. Geriu tris kart per dieną. Pusvalandį prieš valgį arba po jo mirksiukas.gif Dar nuo nerimo ir pan. dalykų papildomai turiu Neuro 3 smile.gif o nuo nemigos Ignatie. 4u.gif Juos spiceliai pagamina homeopat4 ,j7 neperku nieko vaistinėse smile.gif 4u.gif
Lucero
O ar brangus tie hemeopatiniai geriami tris kart dienoje ?
as vis mastau gal pirkti padma nervotinin
Ulijona
Na ,kadangi lankausi pas homeopatę, kas pusę metų atlieka tyrimą. Kaina 100 lt Į tai įeina ir vaistai kokių tik reikia. Kadangi gydausi provincijo dar ir tokios kainos. Didmiesčiuose daugiau manau smile.gif Bet homeopatiją ilgas gydymas man sakė bent 3 metų reiks.
Apie PADMA NERVOTONIN nieko nesu girdėjusi...
L@pke
O kur visi dingo? lotuliukas.gif Liepa, Gryda, Vile, Areana, Jurgitele, De zavu... kur dingot, kaip laikotes?
Lucero
As jau geriau nes pagaliau saule atejo i mano langus susilde ...
gryda
aš čia, esu drinks_cheers.gif Va, partempiau ir jums šiek tiek info iš to gerojo puslapio. Rašo, kad gerai mums, tokioms nerimautojoms, Triptan Forte ir Neurorubinas. Gal verta pabandyt?
Ulijona
QUOTE(gryda @ 2010 04 26, 18:50)
aš čia, esu  drinks_cheers.gif Va, partempiau ir jums šiek tiek info iš to gerojo puslapio. Rašo, kad gerai mums, tokioms nerimautojoms, Triptan Forte ir Neurorubinas. Gal verta pabandyt?
*

kažkada esu juos gėrus, bet man jie schmoll.gif
gryda
QUOTE(Arletė @ 2010 04 26, 19:08)
kažkada esu juos gėrus, bet man jie  schmoll.gif
*

ar nepadėjo, ar neveikė? Kas?
Ulijona
man nepadėjo 4u.gif
AREANA
QUOTE(L@pke @ 2010 04 26, 18:56)
O kur visi dingo?  lotuliukas.gif Liepa, Gryda, Vile, Areana, Jurgitele, De zavu... kur dingot, kaip laikotes?
*

sveikutes 4u.gif as tai niekur nedingau kiekviena diena paskaitau ka parasot smile.gif Pas mane nieko naujo vosokiu dienu pasitaiko viena diena jauciuosi puikiai kita nelabai. Man kilo mintis gal man kraujotaka sutrikusi, kad butent rytais svaigsta galva, paskui galvojau gal kraujagysles uzspaustos nu nzn, siaip dare man kraujagysliu eho viskas tvarkoj, o del kraujotakos galvoju, kad jai ji utu kalta gydytoja kuri tikrino akiu dugna butu pastebejusi ka nors, o ji kaip stik pasake, kasd jokiu zidiniu nera, tai bvel gristu prie vegetacines ir nerimo, uzburtas ratas doh.gif
Papildyta:
Arlete sveika prisijungusi 4u.gif
gryda
na paskaitykit jūs tą puslapį www.paslaptingaliga.lt - ten labai išsamiai paaiškina visus sutrikimus, kuriuos es jaučiame. Man net akyse prašviesėjo bigsmile.gif lotuliukas.gif
Jurgitele25
QUOTE(L@pke @ 2010 04 26, 17:56)
O kur visi dingo?  lotuliukas.gif Liepa, Gryda, Vile, Areana, Jurgitele, De zavu... kur dingot, kaip laikotes?
*

labuckis 4u.gif ir as visada paskaitau tik ne visad turiu laiko atsakyti...dienos kaip ir nieko tik nugaryte kaip ir Lucero paskaudena kazkotais biggrin.gif seip viskas lyg ir neblogai,bijau ka sakyt kad neprisiplepeciau bet taip gera kai niekas neturpsta thumbup.gif vakar labai skaudejo galva bet tuo senuoju skausmu,nu tuo kai dar nesirgau sita liga,jis visai kitoks nei dabar,tai juokas juokas bet taip gera buvo tas senas skausmas lotuliukas.gif lotuliukas.gif galvos neatkeliau nuo pagalves bet toks kaifas buvo...kaip senais gerais laikais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ysivaizduoju kaip jum tai durnai skamba,bet manau suprasit ka norejau pasakyti lotuliukas.gif
Ulijona
QUOTE(AREANA @ 2010 04 26, 19:22)
sveikutes 4u.gif as tai niekur nedingau kiekviena diena paskaitau ka parasot smile.gif Pas mane nieko naujo vosokiu dienu pasitaiko viena diena jauciuosi puikiai kita nelabai. Man kilo mintis gal man kraujotaka sutrikusi, kad butent rytais svaigsta galva, paskui galvojau gal kraujagysles uzspaustos nu nzn, siaip dare man kraujagysliu eho viskas tvarkoj, o del kraujotakos galvoju, kad jai ji utu kalta gydytoja kuri tikrino akiu dugna butu pastebejusi ka nors, o ji kaip stik pasake, kasd jokiu zidiniu nera, tai bvel gristu prie vegetacines ir nerimo, uzburtas ratas doh.gif
Papildyta:
Arlete sveika prisijungusi 4u.gif
*

man tas pats ir ne tik rytais kartais ir visą dieną. Būna sunku atsikelti iš lovos, svaigsta galva, nėra jėgų ,energijos. Įsitikinau ,kad nuo nervų ...
Ačiukas 4u.gif

QUOTE(gryda @ 2010 04 26, 19:23)
na paskaitykit jūs tą puslapį www.paslaptingaliga.lt - ten labai išsamiai paaiškina visus sutrikimus, kuriuos es jaučiame. Man net akyse prašviesėjo  bigsmile.gif  lotuliukas.gif
*

paskaitysim smile.gif
vile999
QUOTE(L@pke @ 2010 04 26, 17:56)
*

nedinge ax.gif
Papildyta:
QUOTE(gryda @ 2010 04 26, 18:50)
aš čia, esu  drinks_cheers.gif Va, partempiau ir jums šiek tiek info iš to gerojo puslapio. Rašo, kad gerai mums, tokioms nerimautojoms, Triptan Forte ir Neurorubinas. Gal verta pabandyt?
*

siaip dar labai gerai magnis+B6 pagert, ne nuolat, bet bent retkarciais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gryda @ 2010 04 26, 19:23)
na paskaitykit jūs tą puslapį www.paslaptingaliga.lt - ten labai išsamiai paaiškina visus sutrikimus, kuriuos es jaučiame. Man net akyse prašviesėjo  bigsmile.gif  lotuliukas.gif
*

na reiks man bandyt ilyst paskaitinet bigsmile.gif
Lucero
ziuriu laidas apie kedi, vel nerimas uzejo, nes jau dukart siandien keistai sirdis "pasitranke" taip sedziu o ji tuktuktuk staigiai net sukosciu tada ikvepiu doh.gif nu keistai... unsure.gif
Ulijona
QUOTE(vile999 @ 2010 04 26, 19:51)

siaip dar labai gerai magnis+B6 pagert, ne nuolat, bet bent retkarciais smile.gif

gerai jeigu jį įsisavina smile.gif
Man labai gerai karts nuo karto (nepiknaudžiaujant) susileisti B vitamino,padeda.
gryda
QUOTE(lucero @ 2010 04 26, 20:33)
ziuriu laidas apie kedi, vel nerimas uzejo, nes jau dukart siandien keistai sirdis "pasitranke" taip sedziu o ji tuktuktuk staigiai net sukosciu tada ikvepiu doh.gif nu keistai... unsure.gif
*

nematau prasmės tokiose laidose. nebežiūriu tokių laidų. aišku,žinau kas vyksta išspaudos, bet stengiuosi neimti į širdį, nes tai - kitų žmonių sprendimai, poelgiai, likimai.
Ulijona
QUOTE(lucero @ 2010 04 26, 20:33)
*

O gal čia nelaidos įtaka? o minčių ,jausmų...tavo pačios... tiesiog sutapimas. man taip ir būna. Bet aš tikrai dėl laidos tada nesijaudinu mirksiukas.gif
De Zavu Zavu
Sveiki, esu esu niekur nedingau bigsmile.gif tik si ryta sirdis kalatojasi baimes jausmas ir ant akiu kaip rukas,einu i darba rolleyes.gif
AREANA
Labas rytas mergaites 4u.gif kaip jauciates?
Arlete o koks tavo galvos svaigimas?mano tai slikstus kaip is po supiniu viskas aplinkui sukasi ir pykina net kartais doh.gif As tai daug prisiskaiciau apie galvos svaigima jis budingas daug kam ir kraujotakos sutrikimui ir kraujagysliu ligom ir issetinei sklerozei ir dar velnias zino kam ir VD aisku.
Kaip tu l@pke laikaisi ar tau geriau?
L@pke
Sveikuteles biggrin.gif

kaip malonu jus visas girdet ir nors kiekviena neasieina be skundu, bet matosi, kad palyginus su ziema, jau daug daugiau geru natu jusu pasakojimuose thumbup.gif

Del sukimosi: man irgi sukasi kaip po supiniu, kartais visa diena, o kartais kelias dienas is eiles, tada pykina, negaliu nieko valgyt, bet nuo ko tokiam amziui prasidet sklerozei... schmoll.gif As irgi galvojau gal kraujotaka ar uzspaustos kraujagisles, bet kaip sake Areana, akiu dugno tyrimas parodytu kazka negero, be to sirdies ehoskopija, kardiograma ir pan. Man visa ta ziurejo, nieko nerado, bet sukimasis visvien yra. Manau nuo psihosomatiniu sutrikimu.

kaip ir rasiau apie ta Spitomina, kuris nuo psihosomatiniu (nerviniu) sutrikimu, siam sutrikimui budinga:

- tremoras, priverstiniai judesiai, įtampą ir negalėjimas atsipalaiduoti,
padidėjus raumenų tonusas, raumenų trūkčiojimas ir skausmas (t.y. visi
motorikos sutrikimo požymiai);
- vegetacinės nervų sistemos hiperaktyvumas, kurio metu yra padidėjęs
prakaitavimas, burnos džiūvimas, tachikardija, dusulys (dyspnoe), padažnėjęs
kvėpavimas (tachypnoe), galvos svaigimas, sutrikę jutimai (parestezijos),
dažnas šlapinimasis, viduriavimas, nemalonus pojūtis pilve ir blyškumas;
- psichiniai simptomai, kaip nerimas, nuovargis, jaudinimasis, ažitacija,
susirūpinimas ir net mirties baimė;
- perdėto rūpinimosi (savimi ar kitais) reiškiniai, lydimi irzlumo, dėmesio
sutrikimo ir nemigos.

Ar daug is cia esanciu simptomu jums tinka? O cia tikru tikriausi psihosomatiniu (generalizuoto nerimo) sutrikimu simptomai smile.gif

QUOTE(AREANA @ 2010 04 26, 19:22)
man kraujagysliu eho viskas tvarkoj,
*

O kaip ehoskopija tikrinamos kraujagisles?

Mane daznai kamuoja galvos skausmas uz kaires ausies ar pakausej. Skauda it adata badytu, vos nepasoku nuo skausmo, skausmas ne maudziantis o stiprus ir astrus, po keliu minuciu atslugsta ir po dar keliu - vel ibado. Ar kartais taip buna? Manau irgi nuo streso... O siaip lyg tais geriau jauciuos, aisku uzeina ir nerimas, ir skausmai ir visa kita. Bet nors gydytoja nuramino, jog tai nera sizofrenija kokia, nes prasideda kitaip. net neklausiau kaip, nes tada tikrai pradesiu jaust ir tuos simptomus lotuliukas.gif

Lucero, jei taip nervinies del zarnyno, padaryk koprograma ir slapto kraujavimo tyrima (abu ismatu tyrimai). Jei turi problemu su zarnynu, sie tyrimai parodys, jei viskas gerai, uzsirasyk pasitikrint stubura, gal tau kur uzspaudzia.

Vakar buvau masaze, pasakiau, kad pakause labai skauda. Masaziste kaip paspaude, vos nepasokau. pasake, kad kai yra stresu, cia akimirksniu viskas uzsispazmuoja. Ismasazavo, tai rodos maziau skauda. Dar vakar kol laukiau masazo pasiskaiciau zurnala "psihologija tau". geras! ten yra visokiu testu, patarimu kaip dirbt su savim, kaip atsipalaiduot, kaip keist mintis, kaip buti laimingai ir t.t. labai idomus geras ir mums tinkantis zurnalas. Zadu siom dienom pasizvalgyti parduotuvese ir kioskuose, jei rasiu, pirksiu ir skaitysiu thumbup.gif
AREANA
QUOTE(L@pke @ 2010 04 27, 11:50)
O kaip ehoskopija tikrinamos kraujagisles? O del kraujotakos ir panasiai, jo, manau akies dugno tyrimas parodytu, kad kazkas uzspausta, padidejes kraujospudis ar dar kazka. Man neseniai dugna irgi tyre, pasake, kad viskas labai graziai, o galva sukasi kartais ir visa diena, be to daznai skauda it adata badytu i pakause, vos nepasoku nuo skausmo, bet tikriausiai irgi nuo psihosomatiniu sutrikimu... Ar jum taip galva bado kartais, ne maudzia, bet rodos i tam tikra zona ila ikistu?
*

Paprastai ehoskopuoja kakla ir ten ekrane kaz kas pulsuojan kaip kordiograma atrodytu, tai patologiju nerado, bet girdejau, kad kraujagysles reikia skenuoti ar pan. aj nezinau, manau, kad man tikrai nuo tos VD nusilpo kraujotaka gal del to is svaigsta galva. Man buna kad ne is to ne is sio vienoj galvos pusej pradeda kaip skruzdeliukai begioti, fui taip sliksciai doh.gif
Lucero
Sveikutes smile.gif sapnavau vel kosmara, kad alpstu kad matuoju sau temp doh.gif
Sakai jei nenoriu zarnyno tyrimo per isange tai darytis ismatu tyrimus g.gif reik susirasti kur daro tuos ismatu tyrimus neteko matyti g.gif
o kaip tikrina stubura? as buvau vasari del stuburo pas neurologe tai man rentgena dare stuburo, man yra luzis biski po avarijos vieno disko, suspaustas diskas, nieko neina cia jau pakeisti, o seip neurologe buvo ziauriai griezta pasake - noresi but ligone tai ir busi, sportuok.
doh.gif
Papildyta:
Oj ne diskas, o slankstelis doh.gif nu seip as vos infarkto negavau kai gavau rentgeno atsakyma su - kompresinis stuburo luzis doh.gif
Lucero
Vel blogai, vakar verkiau vakare, siandien vel sirdis nerami , spaudima tai jau bijau ir matuoti doh.gif
Papildyta:
Areana, o tu buvai kaip zadejai kovo men eit pas psichoterapeuta ??g.gif
AREANA
Areana, o tu buvai kaip zadejai kovo men eit pas psichoterapeuta ??g.gif
*

[/quote]
Zadejau eiti, bet ta menesi jauciausi tiesiog puikiai tai ir nenuejau blush2.gif , bet jauciu, kad reiketu, nors konsultacijai paziureti ka pasakys. Bet as noreciau i Kauna nuvaziuoti i Neuromeda, kad ten padarytu tyrimus del VD smile.gif
L@pke
QUOTE(lucero @ 2010 04 27, 11:31)
Sveikutes smile.gif sapnavau vel kosmara, kad alpstu kad matuoju sau temp doh.gif
Sakai jei nenoriu zarnyno tyrimo per isange tai darytis ismatu tyrimus g.gif reik susirasti kur daro tuos ismatu tyrimus neteko matyti g.gif
o kaip tikrina stubura? as buvau vasari del stuburo pas neurologe tai man rentgena dare stuburo, man yra luzis biski po avarijos vieno disko, suspaustas diskas, nieko neina cia jau pakeisti, o seip neurologe buvo ziauriai griezta pasake - noresi but ligone tai ir busi, sportuok.
doh.gif
Papildyta:
Oj ne diskas, o slankstelis doh.gif nu seip as vos infarkto negavau kai gavau rentgeno atsakyma su - kompresinis stuburo luzis doh.gif
*

Tuos ismatu turimus daro visur ir poliklinikoj ir mokomose istaigose. kad tik as poliklinikoms netikiu, nes daug kartu ta pacia diena ten slapimo rezultatai teigiami, kitoj istaigoj neigiami. tyrimai sie nemanau kad yra brangus, tad gali sau leisti ir nesinervint del kolonoskopijos smile.gif Sie tirimai parodo labai daug ko, pati noriu pasidaryt, nes labai seniai, vaikystej ismatas tyre, tai busiu ramesne pasidarius.

stubura tikrina ortopedas ir manuologas. darytas rentgenas jau daug ko tau pasako, gerai butu pas juos nueit, parodyt nuotrauka, pasikonsultuot, pasakyt kur tau skauda, nes su suspaustu slanksteliu (realiai nemanau kad luzes jis, nes negaletum pajudet, skausmas nerealus) galejo po tiek laiko ir kazkas pabloget, ar pasislinkt ir uzspaust nerva, be to nuo uzspaudimo kaip tik ir sukasi galva, gali but silpna, nejausti ranku, pirstu. Sake, ypac jei kartais nejauti ar skauda tris pirmus pirstus (jei pasuksi delna i save, tai tris pirstai nuo kuno), tai tikrai-tikrai nuo stuburo. Stuburo istiest neiseis, bet padet jam galima teisingai sportuuojant: stiprinant nugaros raumenis, kad jie laikytu stubura kaip korsete ir neduotu jam issikreipt jam dar labiau, be to reikia teisingai sedet, daug judet, reciau vaiksciuo ant auksu kulniuku, teisingai kelt kazka nuo zemes, nenesiot sunkaus, staigiai nesisukt i sonus, darytis masaza, nors ir namuose kad artimieji pamasazuotu. drinks_cheers.gif
Lucero
O kokius ten daro tyrimus del vegedistonijos ? g.gif
AREANA
QUOTE(lucero @ 2010 04 27, 13:28)
O kokius ten daro tyrimus del vegedistonijos ? g.gif
*

Nu girdejau, kad tyrimas vyksta apie valanda laiko prie taves kaz kokius datcikus prijungia ir ziuri paskui kokia ta VD ar reikia AD gerti ar kitoki gydyma parenka smile.gif
Papildyta:
Kartografija berods vadinasi 4u.gif
Lucero
Tai gal vaziuokim kartu, as ir manau kad man VD doh.gif
AREANA
QUOTE(lucero @ 2010 04 27, 13:36)
Tai gal vaziuokim kartu, as ir manau kad man VD doh.gif
*

Tikrai reiketu susiruosti ir nuvaziuoti, nes viena mergina rase, kad jai pastovia svaigo galva jai vis pripazindavo vestibiulerini sindroma, bet paaiskejo, kad jai VD tai israse kaz kokiu vaistu nuo kuriu jauciasi geriau.
Lucero
Paziurejau tas tyrimas vadinas psichofiziologinis tyrimas smile.gif
AREANA
QUOTE(lucero @ 2010 04 27, 13:48)
Paziurejau tas tyrimas vadinas psichofiziologinis tyrimas smile.gif
*

thumbup.gif
gryda
sveikos. Aš šiandien atsikėliau su skaudančia galva. Ir besvaigstančia. O visai neseniai buvo beužeinąs PA. Tada aš staigiai pabandžiau atsipalaiduot, pakvėpuot ramiai - ir praėjo. Tie pratimai su kvėpavimu - veikia.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.