Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nerimas, itampa ir baimes
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
*Liepa18*
L@pke, o nebandei, bet dieną negalvot apie savo būseną, pojūčius ir t.t. Na ta prasme vyti tas mintis šalin kaip tik įmanoma...
Dėl galvos gali kažką pagerti su ginkmedžiu... Tanakaną pvz., arba Ginkoprim, pilna šiaip jų dabar yra...
>>sabina<<
QUOTE(L@pke @ 2010 03 18, 10:08)
Ner uz ka.  4u.gif  Jei tavo nemiga panasi i mano aprasyta, tai didele tikimybe kad tau yra depresija arba uzsiciklinimas (kazkiek kartu negalejai uzmigt, pabudai, o po to pradejei laukt ir bijot kad kita nakti vel bus analogiskai, todel gulaisi su itampa, miegi ne giliai, jauti itampa ir baime ir todel greitai pabundi ir negali uzmigt). Siuo atveju psihoterapeutas isklauses tikrai nustatys priezasti ir pades ja pasalinti.

Mano beda kitokia - nuo vaikystes paniskai bijojau mirties, bet nerimas del to uzeidavo tik retkarciais ir neilgam. Veliau pradejau jaust kad baime tik stipreja, pradejau bijot ligu, uzsikretimo, isiklausinet i savo simptomus, ieskot ligu, daryt tyrimus. doh.gif Pries metus isgyvenau stresine situacija ir nuo tada man atsirado nerealumo jausmas, nuolatinis nuovargis, nerimas, baimes, itampa, mieguistumas. 3 menesiu AD kursas padejo. Puse metu gyvenau pakankamai ramiai, bet senelio liga ir mirtis sia ziema ismuse is veziu - kelis kartus jauciau panikos priepolius, kvieciau greitaja, prastai pasijutau, prasidejo vaiksciuojantys po visa kuna skausmai (galvos, sirdies, stuburo, skrandzio, zarnyno, dusimas, pavirsutiniskas kvepavimas, galvos svaigimas, silpnumas, ismusimas prakaitu). blink.gif Tokia savijauta tesiasi jau apie 4,5 menesiu, labai pavargau ir artimieji nuo manes pavargo. Dabar geriu AD ir Sedatif gomeopatini, lankausi pas psihoterapeuta. Padeda, bet labai jauciami svyravimai nuo "Oi kaip gerai jauciuosi viskas puiku!" iki "Vel viskas blogai, baisu, tuoj mirsiu".
*

neitikena kaip mintys gali uzvaldyt fizine busena ax.gif as buvau "susirgus" slapimo taku ligom, viska istyre, nieko nerado, o simptomus iki siol turiu blink.gif truputi aprimo jie po to kai dingo stresas ir apziuru laukimas, po to kai suzinojau, kad tai grynai psichologine problema, bet visiskai nepraeina schmoll.gif
uzsirasiau pas gydytoja sekanciai savaitei, dabar va bijau, kad stresuosiu, turbut kad kartu su savo pusle, inkstais ir visom kitom isglavotom ligom smile.gif
L@pke
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 03 18, 17:00)
L@pke, o nebandei, bet dieną negalvot apie savo būseną, pojūčius ir t.t. Na ta prasme vyti tas mintis šalin kaip tik įmanoma...
Dėl galvos gali kažką pagerti su ginkmedžiu... Tanakaną pvz., arba Ginkoprim, pilna šiaip jų dabar yra...
*

Nepatikesi... bandziau negalvot! Ir buna tokiu dienu kai jauciuosi jeigu ir ne pilna jegu (visvien silpnumas jauciasi), bet yra vidine jega, noriu kazka daryt, kazkur vaziuot, sipsausi, gyvenu. O kartais, kaip va siom dienom uzeina toks silpnumas ir atsijungimo jausmas, kad pardedu bijot kad issijungsiu, nebekontroliuosiu save, kad viskas aplinkui yra nerealu, kad turiu lygu ir t.t. Tai del to ir yra tie svyravimai... doh.gif

O Tanakan man israse neurologe, bet kaip visada paskaiciau lapeli, issigandau ir uzmeciau i tolimiausia kampa. Zinau kad tas ginkmedis pagerina kraujotaka, aprupina smegenis deguonim, bet as taip pradejau visu vaistu bijot, maisyt juos, alergijos bijot, vel gi kad mirsiu nuo ju... Neprotinga, bet taip jau yra unsure.gif O gal tu gerei ir gali kazka apie juos pasakyt? ax.gif
*Liepa18*
QUOTE(L@pke @ 2010 03 18, 17:33)
Nepatikesi... bandziau negalvot! Ir buna tokiu dienu kai jauciuosi jeigu ir ne pilna jegu (visvien silpnumas jauciasi), bet yra vidine jega, noriu kazka daryt, kazkur vaziuot, sipsausi, gyvenu. O kartais, kaip va siom dienom uzeina toks silpnumas ir atsijungimo jausmas, kad pardedu bijot kad issijungsiu, nebekontroliuosiu save, kad viskas aplinkui yra nerealu, kad turiu lygu ir t.t. Tai del to ir yra tie svyravimai... doh.gif

O Tanakan man israse neurologe, bet kaip visada paskaiciau lapeli, issigandau ir uzmeciau i tolimiausia kampa. Zinau kad tas ginkmedis pagerina kraujotaka, aprupina smegenis deguonim, bet as taip pradejau visu vaistu bijot, maisyt juos, alergijos bijot, vel gi kad mirsiu nuo ju... Neprotinga, bet taip jau yra unsure.gif O gal tu gerei ir gali kazka apie juos pasakyt? ax.gif
*

Aš dar paauglystės laikais gėriau ir dabar kartą į metus kokius 3 mėn. pavartoju. Na man taip nuo sanatorijos laikų patarė, nes buvau turėjusi smegenų sutrenkimą... Tai nežinau, man kaip ir gerai... Bandžiau tą Ginkoprim, tai irgi tarsi gerai, nepajutau skirtumo, nors sako, kad Tanakanas geriausias, neva ta koncentracija švariausia ginkmedžio ar kažkas tokio, kažkaip nepamenu biggrin.gif
vile999
QUOTE(lucero @ 2010 03 18, 16:18)
O man pastarosiom dienom skrandis nepraeina jauciu ir pavasaris ir nerimas daro savo , pavasari sako skrandininkai uzpuola ligonines doh.gif l@pke, o tu erozija skrandzio jau issigydei?
*

o man tai viskas prasidejo nuo skrandzio skausmu, nevalgymu,toliau seke zarnos ryjimas doh.gif doh.gif erozijos, bet va dabar viskas praejo su nerimu irgi lyg apsitvarke, tai opapa suzinau, kad kepenys sy tulzies pusle streikuoja ir reibalai nera normaliai skaidomi, tai ir cholesterolis padidejes bloagasis unsure.gif ir uztat sake taip svoris dedasi doh.gif

gal kas zino kokiu neblogu organizmo ar kepenu valymo budu,be mechaniniu turiu omenyje klizmas ir visa kita biggrin.gif
gryda
pelynas lotuliukas.gif
L@pke
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 03 18, 17:50)

Aš dar paauglystės laikais gėriau ir dabar kartą į metus kokius 3 mėn. pavartoju. Na man taip nuo sanatorijos laikų patarė, nes buvau turėjusi smegenų sutrenkimą... Tai nežinau, man kaip ir gerai... Bandžiau tą Ginkoprim, tai irgi tarsi gerai, nepajutau skirtumo, nors sako, kad Tanakanas geriausias, neva ta koncentracija švariausia ginkmedžio ar kažkas tokio, kažkaip nepamenu  biggrin.gif
*

Rimtai? Nu gal ir man pabandyt. ax.gif Neprisimenu ka as ten paskauciau ir issigandau... Gal "ŠALUTINIS POVEIKIS Vartojant tanakano, kaip ir kitų stipraus poveikio vaistų, gali sutrikti virškinimas, prasidėti alerginė odos reakcija, skaudėti galvą. " Nemaniau kad jis laikomas stipriu. O siaip, tai lavai geras "Tanakanas reguliuoja visą kraujagyslių sistemą: arterijas, venas, kapiliarus. Jo poveikis keičiasi priklausomai nuo paskirtos dozės, kraujagyslių rūšies, jų dydžio ir audinio pobūdžio, pradinio bazinio tonuso ir kraujagyslių sienelių stovio. Tanakanas stimuliuoja endotelio relaksacijos faktoriaus (EDRF) išsiskyrimą, apsaugo nuo arterijų spazmų. Taip pat jis praplečia smulkias arterijas bei tonizuoja venų sieneles. Šis vaistas reguliuoja venų prisipildymą,priklausantį nuo staigių kūno padėties pokyčių,sumažina padidėjusį kapiliarų pralaidumą ir didina jų tonusą. thumbup.gif Tanakanas turi stiprų antiedeminį poveikį, kuris pasireiškia galvos smegenų ir periferinėse kraujagyslėse. Reologinis tanakano poveikis buvo tiriamas in vitro ir eksperimentais, nustatančiais jo poveikį trombocitų ir eritrocitų hiperagregacijai bei trombų susidarymui, esant mikrocirkuliacijos sutrikimams. Poveikis bandomiesiems gyvūnams pasireiškia jų amžiaus prailgėjimu, laktato ir ATF lygio galvos smegenų žievėje normalizavimusi, o taip pat pagerėjusiu gliukozės ir deguonies įsisavinimu. Tanakano poveikis elgesiui pasireiškė įvairių testų rezultatų pagerėjimu. Šis preparatas išlaisvina neuromediatorius (noradrenaliną,dopaminą, acetilcholiną ir kt.), pagreitina kompensacijos procesus ir pagerina neuromediatorių sugebėjimą susijungti su membranų receptoriais. Padeda nuo galvos svaigimo." Tik dar idomu, ar juos galima kramtyt, nes as negaliu praryt tableciu, nebent labai mazytes. Ar tai netrukdo vaistu poveikiui? blush2.gif

Beje, vakar buvau pas kardiologe. Pasakiau apie galvos svaigima, mieguistuma, silpnuma, krentanti darbinguma. Pamatavo spaudima, pulsa, po to begau begimo takeliu, tyrimas kaip atlaikau kruvi. Tai po visko ziurejo i mane kaip i nelabai sveika... doh.gif Pasake, kad sirdis visiskai sveika, veikia puikiai, kruvio metu spaudimas auga adekvaciai ir mazeja po to irgi normaliai. Tad, sake arba letinis nuovargis arba somatiniai sutrikimai (nerviukai). Kita sav. del viso ko padarysiu gliukozes it holesterolio tyrima, bet sake tikslo nera. O vat Tanakana pagert sake gerai. g.gif
*Liepa18*
Dėl Tanakano man gyd. perspėjo, kad pirmas dienas gali skaudėti galvą, dažnai taip būna kaip ji sakė iš jos praktikos... Daugiau šalutinių nepajutau... Pirmom dienom paskaudėdavo, bet po to viskas ok, akyse prašviesėdavo...
Šiaip ir mano tėtis pageria preparatus su ginkmedžiu, bet jis perka kažkokius rusiškus, kad pigiau gautus... Jam Tanakaną ar kitus preparatus susijusius su ginkmedžiu patarė ne vienas gyd., nes buvo apturėjęs priešinsultinį stovį...
L@pke
Na tada reikia pabandyt pagert, gal is tikruju pades. Nes dabar mane uzbaigia tas silpnumas. Realiai valgau, einu gatve, dirbu ir vis kaip muse, kaip sapne. Nu ant tiek man silpna ir miglota galva seniai nebuvo... doh.gif
*Liepa18*
Aš čia ne į temą... Metu tokį teigiamą video, mano panelė klauso N-ąjį kartą, tai jau įkalė man į smegeninę biggrin.gif
Gal kuriai nuotaiką praskaidrins smile.gif

http://www.youtube.com/watch?v=ukqrAfuuha8
AREANA
O man siandien eilini karta uzejo tas alpimo jausmas ir aplamai nakti blogai miegojau vel kosmarus sapnavau, net prabudau, sirdis vos neissoko doh.gif Kaip jus mergaites jauciates?Bet tas jausmas toks idomus uzeina netiketai kaip atrodo tuoj nugriusi, is karto ieskai uzko uzsikibti, paskui begu is karto atsigulti, kad galva nepradetu sukti, sirdis dauzosi,5 minutes paguli ir praeina doh.gif
vile999
QUOTE(AREANA @ 2010 03 19, 23:06)
O man siandien eilini karta uzejo tas alpimo jausmas ir aplamai nakti blogai miegojau vel kosmarus sapnavau, net prabudau, sirdis vos neissoko doh.gif Kaip jus mergaites jauciates?Bet tas jausmas toks idomus uzeina netiketai kaip atrodo tuoj nugriusi, is karto ieskai uzko uzsikibti, paskui begu is karto atsigulti, kad galva nepradetu sukti, sirdis dauzosi,5 minutes paguli ir praeina doh.gif
*

siaip del kosmaru,skaiciau keleta straipsniu tai juos sapnuoti raso, kad gerai, nes musu pasamone issilaisvina nuo sunkiu minciu, bet kartu reiskia, kad jauciamas rupestis.Nors mano psichoterapeute vis paklausdavo kaip sapnai, reiks paklaust jos ar tikrai straipsniuose tiesa raso ax.gif 4u.gif
Jusu aprasyta situacija kaip jauciates panasi i panikos priepuoli, bet gan greitai jums praeina.O gal turit maza kraujospudi? 4u.gif
man cia kazkuri sekmadieni buvo uzeje kazkas i panikos priepuoli, bet todel, kad issigandau labai doh.gif doh.gif tikiuosi daugiau nepasikartos biggrin.gif
L@pke
QUOTE(AREANA @ 2010 03 19, 23:06)
*

Gal del oru pasikeitimo man siom dinom ypac silpna, galva ne tiek sukasi kiek siaip miglota, sunki, negaliu visiskai susikaupt, akyse juoda, kai kazkur reikia paeit einu kaip sapne, linkstu tai i viena tai i kita puse, toks jausmas tuoj issijungs megenys. pulsas geras, spaudims roos irgi, bet galva nekokia, nerealumo jausmas ir net ausys tarsi uzgule ar ka... doh.gif
Jurgitele25
labas rytas smile.gif o as dabar supratau dar viena dalyka....visiskai negaliu girdet blogu najienu verysad.gif laidu vengiu ziauriu....10 dienu jau gyvenau be jokio priepuolio,kaip ant sparnu skraidziau iki kol drauge papasakojo kaip netiketai mire jos patevis sustojus sirdziai blink.gif beklausant pajutau kaip tirpsta rankos balu visa...ir visa likusia diena blogai labai buvo kol neykaliau bromazepamo verysad.gif zodziu reika vengti bet kokiu budu blogybiu.....
vile999
QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 03 21, 08:58)
labas rytas smile.gif o as dabar supratau dar viena dalyka....visiskai negaliu girdet blogu najienu verysad.gif laidu vengiu ziauriu....10 dienu jau gyvenau be jokio priepuolio,kaip ant sparnu skraidziau iki kol drauge papasakojo kaip netiketai mire jos patevis sustojus sirdziai blink.gif beklausant pajutau kaip tirpsta rankos balu visa...ir visa likusia diena blogai labai buvo kol neykaliau bromazepamo verysad.gif zodziu reika vengti bet kokiu budu blogybiu.....
*

labukas mergaites 4u.gif

oi zinokit kaip man buvo baimes ir visi didieji nerimai, tai as irgi neziurejau ziauriu filmu, filmu, kur gvildenamos sveikatos problemos ar graudzios laidos, bet psichoterapeute liepe butinai ziuret ir mokytis kovot su savo baimem ir nepatikesit, kaip pradejau ziuret is pradziu buvo nekas ir tachikardijos ir silpnumo priepuoliukai, bet po truputi truputi ir galejau ziuret viska is eiles, aiksu dar didesnes bedos ar kazkokie negerumai sujaudina ir sukelia lengvus nerimo jausmelius, bet jau galima gyvent thumbup.gif
Jurgitele25
zinau kad taip buna ir viskas praeina,bet pati nustebau kad mane taip paveike....sake kad pries sirdies infarkata skauda visai ne sirdy o skrandi arba desiniam sone bet nugaroj po mente smile.gif tai spekit is 3 kartu kur man skauda visa diena................ir durniausia kad pasimetus tikrai ar cia man skauda ar cia nerviskai jau verysad.gif daktare sake kad viskas gerai ir tipo neik tu pas tuos daktarus,nes ruosiyosi eiti tirtis viska kas ymanoma smile.gif pasimetus esu,kvailiausia kad as beveik menesi gyvenu be jokio priepuolio bet tik is sono kas ne taip tai kokias 5 dienas sakes......neatsigaunu viska skauda sukasi tirpsta ir t.t. verysad.gif
AREANA
QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 03 21, 22:09)
zinau kad taip buna ir viskas praeina,bet pati nustebau kad mane taip paveike....sake kad pries sirdies infarkata skauda visai ne sirdy o skrandi arba desiniam sone bet nugaroj  po mente smile.gif tai spekit is 3 kartu kur man skauda visa diena................ir durniausia kad pasimetus tikrai ar cia man skauda ar cia nerviskai jau verysad.gif daktare sake kad viskas gerai ir tipo neik tu pas tuos daktarus,nes ruosiyosi eiti tirtis viska kas ymanoma smile.gif pasimetus esu,kvailiausia kad as beveik menesi gyvenu be jokio priepuolio bet tik is sono kas ne taip tai kokias 5 dienas sakes......neatsigaunu viska skauda sukasi tirpsta ir t.t. verysad.gif
*

Manai cia tikrai nerviskai, as irgi kai isgirstu, kad kas nors netiketai mirsta ypac jaunas zmogus tai baisu darosi, ypac kai sirdis sustoja doh.gif Bet reikia stenktis apie tai negalvoti, nes isproteti galima, visi kada nors mirsim unsure.gif
L@pke
QUOTE(AREANA @ 2010 03 21, 22:26)
Manai cia tikrai nerviskai, as irgi kai isgirstu, kad kas nors netiketai mirsta ypac jaunas zmogus tai baisu darosi, ypac kai sirdis sustoja doh.gif Bet reikia stenktis apie tai negalvoti, nes isproteti galima, visi kada nors mirsim unsure.gif
*

Man irgi bloga darosi, kai per Tv ar pazistami pasakoja apie mirti blink.gif Ypac kai mirsta zmogus staigiai, jaunas, dar neseniai begiojo, buvo pilnas jegu. Baisu uz artimus uz save. Iskart alpimo jausmas, didziule baime, jausmas kad tuoj isprotesiu doh.gif Jau seniai neziuriu baisiaku, programu apie nuzudimus, mirusius zmones, vengiu laidotuviu ir blogu naujienu. Bet taip labai sunku gyvent, nepilnavertis gyvenimas... verysad.gif

O siaip ir be naujienu vis dar tesiasi silpnumas, migla pries akis, net sunku ziuret, norisi prisimerkt, atsigult, galva sunki ir miego visa laika norisi unsure.gif Eh...
Lucero
Sveikos... o man jau px viskas, taip pavargau, pastarosiom dienom tik srandi pamaudzia bet zinau kad nerviskai, bet vat skausmas pilvo apacioj kairej tai yra jis neaiskus ,nei gine nei echo nieko nemato, kairej pusej pilvo apacioj kas gali but unsure.gif unsure.gif
L@pke
QUOTE(lucero @ 2010 03 22, 00:02)
Sveikos... o man jau px viskas, taip pavargau, pastarosiom dienom tik srandi pamaudzia bet zinau kad nerviskai, bet vat skausmas pilvo apacioj kairej tai yra jis neaiskus ,nei gine nei echo nieko nemato, kairej pusej pilvo apacioj kas gali but unsure.gif  unsure.gif
*

Nieko tongue.gif Rimtai. Man skaudejo is desines, apie savaite kokia, vis galvojau kad apendicitas, ejau pas savo gydytoja, po to pas ginekologa. Jie tik pasijuoke. Pasake tikriausiai neuralgija, nuo sportavimo, ar neteisingo sedejimo, per ilgo sedejimo ir mazo judejimo, nuo staigaus ar nepatogaus pasisukimo, net nuo duju kaupimosi gali skaudet ir nuo nervu taip pat. Tai apsiraminau, pavaiksciuojau daugiau ir po keliu dienu praejo thumbup.gif
L@pke
Na va, pranese man dar viena gera naujiena - mire viena zimi rusu dainininke. Is pradziu buvo krutu vezis, operacija, hemeoterapija, o po kazkiek metu gospita;lizacija, smegenu vezis, operacija, pagerejimas, israsymas, pablogejimas staigus ir mirtis. verysad.gif

Susinervinau. Dabar sedziu ir taip pykta. kaip galima nebijot lygu ir nesityrti, jei aplinkui mirsta jauni, sveiki zmones, zymus, kurie gerai maitinasi, gyvena uzmesty, ilsisi geriausiuose kurortuose, begioja, filmuojasi, juokiasi ir sportuoja, o po to bac ir nera zmogaus! Tai kaip gi galima neisprotet, nebegiot po daktarus ir neisiklausyt i savo pojucius. Gyvenimas duodamas mums kaip dovana, bet ta dovana visa laika bando atimt unsure.gif Ar neatrodo gyvenimas beprasmiu, kai nesi tikras kad rytoj pabusi ir nugyvensi iki vakaro? Ar gyvenimas ne tampa pilku, kai supranti, kad tavyje jau gali vykti kazkokie neigiami procesai, kuriu nepastebejus laiku gailesies iki asaru? Kaip gali buti, kad 21 amziui jaunas zmogus 20-30 metu gyventu nuolatinej baimei uz savo gyvenima, nes mus supa mikrobangu krosneles, mobilieji, automobiliu jura, modifikuotas maistas, baldai su visokiom heminem priemaisom, net sampunai, kurie kasdien isiskverbia i musu galva kartu su hemikalais? Man po siu apmastymu tampa labai graudu. verysad.gif Norisi but optimiste, noriwsi pilnavercio gyvenimo, bet kaip nesinervinti matant ir suprantant tokia realybe? doh.gif
AREANA
QUOTE(L@pke @ 2010 03 22, 16:57)
Na va, pranese man dar viena gera naujiena - mire viena zimi rusu dainininke. Is pradziu buvo krutu vezis, operacija, hemeoterapija, o po kazkiek metu gospita;lizacija, smegenu vezis, operacija, pagerejimas, israsymas, pablogejimas staigus ir mirtis. verysad.gif

Susinervinau. Dabar sedziu ir taip pykta. kaip galima nebijot lygu ir nesityrti, jei aplinkui mirsta jauni, sveiki zmones, zymus, kurie gerai maitinasi, gyvena uzmesty, ilsisi geriausiuose kurortuose, begioja, filmuojasi, juokiasi ir sportuoja, o po to bac ir nera zmogaus! Tai kaip gi galima neisprotet, nebegiot po daktarus ir neisiklausyt i savo pojucius. Gyvenimas duodamas mums kaip dovana, bet ta dovana visa laika bando atimt unsure.gif Ar neatrodo gyvenimas beprasmiu, kai nesi tikras kad rytoj pabusi ir nugyvensi iki vakaro? Ar gyvenimas ne tampa pilku, kai supranti, kad tavyje jau gali vykti kazkokie neigiami procesai, kuriu nepastebejus laiku gailesies iki asaru? Kaip gali buti, kad 21 amziui jaunas zmogus 20-30 metu gyventu nuolatinej baimei uz savo gyvenima, nes mus supa mikrobangu krosneles, mobilieji, automobiliu jura, modifikuotas maistas, baldai su visokiom heminem priemaisom, net sampunai, kurie kasdien isiskverbia i musu galva kartu su hemikalais? Man po siu apmastymu tampa labai graudu. verysad.gif Norisi but optimiste, noriwsi pilnavercio gyvenimo, bet kaip nesinervinti matant ir suprantant tokia realybe? doh.gif
*

Sveikute Lopke 4u.gif As irgi siandien suzinojau, kad Valentina Tolkunova mire verysad.gif , labai netiketai. Bet toks jau gyvenimas kaz kas mirsta, o kaz kas gimsta. As irgi kai girdziu tokias naujienas norisi verkti, nu bet cia Dievo valia. Stenkis apie tai negalvoti, nes nieko tur but nepakeisi. As irgi kaz kada stengiausi gyventi sveikai, bet kad tai beveik neimanoma, nes viskas parduotuvese su papildais ir hemikalais, turi tada nebent kaime gyventi ir visas maistas bus savas. Tu teisi anksciau zmones neturedavo nei mikrobangiu nei mobiluosiu telefonus ir gyveno gerai, bet geriau pagalvojus kiekvienas amzius turi savo ligas. Kaz kada zmones mirsdavo nio pneumanijos, nuo dziovos niekas negalejo pagydyti, o musu amziaus ligos yra AIDS ir vezys verysad.gif
Jurgitele25
kai ka nors isgirstu blogo dziaugciausi kad man tik verkti noretusi verysad.gif man tokia panika ateina kad spek laikytis verysad.gif nu snd jau geriau truputi bet vis skauda tai viena sona tai kita...eisiu bent jau cholesteroli pasitikrint zinosiu kad bent nuo trombo nemirsiu(arba atvirksciai) blink.gif bet bent jau zinosiu kad gerai arba gydytis reikia
Kabliuote
QUOTE(AREANA @ 2010 03 22, 19:09)
Kaz kada zmones mirsdavo nio pneumanijos, nuo dziovos niekas negalejo pagydyti, o musu amziaus ligos yra AIDS ir vezys verysad.gif

aš kartais sakau, kad yra daug daugiau šiuolaikinių ligų, kurios yra šių dienų maras...pvz alergijos, dermatitai vadinami XXI a. maru, TBC mąstai didėja milžiniškai rolleyes.gif
bet šiaip, man atrodo, kad...vienoje temoje perskaičiau Marie Curie mintį- nieko nereikia bijoti, viską tereikia suprast. Kažkada būčiau labai tikusi Jūsų temai, pernelyg smarkiai tikusi, bet...likimas man labai staigiai spyrė šiknon...jis man ne tik leido bijoti visokių negalavimų, bet ištikrųjų atsiuntė ligą, nuo kurios vos kojų nepakračiau, bet.... tada kruvinom ašarom verkiau, maniau, kad viskas, bet....dabar už tai dėkoju, nes pakeičiau viską, ką galiu (na, dar yra kur tobulėt, yra blush2.gif bet vaduojuosi nuo šešėlių, nuo baimių, nuo negandų...per trumpai gyvenam, kad nuodyti save taip....
AREANA
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 03 22, 21:47)
aš kartais sakau, kad yra daug daugiau šiuolaikinių ligų, kurios yra šių dienų maras...pvz alergijos, dermatitai vadinami XXI a. maru, TBC mąstai didėja milžiniškai rolleyes.gif
bet šiaip, man atrodo, kad...vienoje temoje perskaičiau Marie Curie mintį- nieko nereikia bijoti, viską tereikia suprast. Kažkada būčiau labai tikusi Jūsų temai, pernelyg smarkiai tikusi, bet...likimas man labai staigiai spyrė šiknon...jis man ne tik leido bijoti visokių negalavimų, bet ištikrųjų atsiuntė ligą, nuo kurios vos kojų nepakračiau, bet.... tada kruvinom ašarom verkiau, maniau, kad viskas, bet....dabar už tai dėkoju, nes pakeičiau viską, ką galiu (na, dar yra kur tobulėt, yra blush2.gif bet vaduojuosi nuo šešėlių, nuo baimių, nuo negandų...per trumpai gyvenam, kad nuodyti save taip....
*

Svarbiausiai dabar viskas praeityj, kad viskas baigesi gerai, cia Dievas manau antra galemybe jums suteike 4u.gif reiskia jus dar cia reikalinga mirksiukas.gif
Kabliuote
QUOTE(AREANA @ 2010 03 22, 19:58)
Svarbiausiai dabar viskas praeityj, kad viskas baigesi gerai, cia Dievas manau antra galemybe jums suteike 4u.gif reiskia jus dar cia reikalinga mirksiukas.gif

reikalinga wub.gif žiūrėkit mano liniuotę wub.gif

be to, pakeičiau darbą ir dabar studijuoju tam, kad padėčiau kitiems sergantiems 4u.gif
AREANA
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 03 22, 22:01)
reikalinga wub.gif žiūrėkit mano liniuotę wub.gif

be to, pakeičiau darbą ir dabar studijuoju tam, kad padėčiau kitiems sergantiems 4u.gif
*

Tai ka studijuojat?medicina?o kokia liga Jus susirgot? blush2.gif
gryda
QUOTE(L@pke @ 2010 03 21, 23:58)
Man irgi bloga darosi, kai per Tv ar pazistami pasakoja apie mirti blink.gif Ypac kai mirsta zmogus staigiai, jaunas, dar neseniai begiojo, buvo pilnas jegu. Baisu uz artimus uz save. Iskart alpimo jausmas, didziule baime, jausmas kad tuoj isprotesiu doh.gif Jau seniai neziuriu baisiaku, programu apie nuzudimus, mirusius zmones, vengiu laidotuviu ir blogu naujienu. Bet taip labai sunku gyvent, nepilnavertis gyvenimas... verysad.gif

O siaip ir be naujienu vis dar tesiasi silpnumas, migla pries akis, net sunku ziuret, norisi prisimerkt, atsigult, galva sunki ir miego visa laika norisi unsure.gif Eh...
*

labas. O kraujo tyrimus seniai dareisi? Aš kai va ką tik pasidariau, tai doh.gif Hemoglobinas 80. Tai iš kur bus sveikata ir jėgos?
Papildyta:
QUOTE(lucero @ 2010 03 22, 00:02)
Sveikos... o man jau px viskas, taip pavargau, pastarosiom dienom tik srandi pamaudzia bet zinau kad nerviskai, bet vat skausmas pilvo apacioj kairej tai yra jis neaiskus ,nei gine nei echo nieko nemato, kairej pusej pilvo apacioj kas gali but unsure.gif  unsure.gif
*

tai daug kas ten gali būt, net ir paprasčiausiai žarnos. Jos gi ilgos, susirangiusios. Gal nepraeina ten kas ax.gif
Lucero
Sveikos , nu man jau senai maudzia ta sona viska as jame istyriau tikrai beliko tik zarnas tirti....o as tikrai to tyrimo zarnu nesidarysiu nebent gyvent nebebutu imanoma, nu negaliu as...o tu liepa18 ar nuejai pas ta proktologa zarnyno kolonoskopijai?
L@pke
QUOTE(gryda @ 2010 03 22, 23:20)
labas. O kraujo tyrimus seniai dareisi? Aš kai va ką tik pasidariau, tai  doh.gif  Hemoglobinas 80. Tai iš kur bus sveikata ir jėgos?
Papildyta:
tai daug kas ten gali būt, net ir paprasčiausiai žarnos. Jos gi ilgos, susirangiusios. Gal nepraeina ten kas  ax.gif
*

As hemoglobina tyriausi visai neseniai geras. Ir gelezies ir kalio pakanka. Neisivaizduoju kodel tas alpimo jausmas, spaudzia galva visa diena, akis sunku atmerkt, galva skauda visa diena tik skirtingose vietose, visa laika tarsi sapne. Jau nebezinau i ka kreiptis doh.gif

O del skausmu pilve, tu jos negasdink! lotuliukas.gif Pasakysi, kad nepraeina, tai prades panikuot ))) Is tikruju sakau, man irgi paskaudedavo, buvo nuo sedejimo neuralgija, bet praejo pati, o skaudejo labai, ir skirtingai, kartais duodavo net i nugara, tada maniau kad inkstai. Viskas bus gerai su pilvu drinks_cheers.gif
*Liepa18*
QUOTE(lucero @ 2010 03 22, 23:38)
Sveikos , nu man jau senai maudzia ta sona viska as jame istyriau tikrai beliko tik zarnas tirti....o as tikrai to tyrimo zarnu nesidarysiu nebent gyvent nebebutu imanoma, nu negaliu as...o tu liepa18 ar nuejai pas ta proktologa zarnyno kolonoskopijai?
*

Ne ne, dar nėjau, net siuntimo nepasiėmiau iš gyd., visi mane atkalbinėja... Mama dirba ligoninėje, tai prie progos sakė pas savus nulėks pasikalbėti... smile.gif Sako po tos kolonoskopijos, jei ir nebuvo rasta problema, tai po jos gali būt, pvz. net su pastojimu blink.gif
L@pke
Merginos, gal kuri patars del Tanakan? Ar tikrai ji galima gert su Sedatif ir Coaxil? As dar savo gydytojos paklausiu, bet ar jus vartojot kartu ji su kazkokiais vaistais? Dar raso kad skrandi gali dirginti, o man ta skrandzio erozija, ar ne pakenks? Ir dar negalesiu tablete praryt, todel tikriausiai kramtysiu ir vel bijau, kad nebutu blogai doh.gif

O del galvos nezinau.. visai durna. Prisiklausiau apie visokius trombus, insultus, galvos auglius, tai dabar man visa diena jau apie savaite skauda galva nepraeinant. Be to pradejo spaust, uz akiu skauda, o virs ausu net kazkas pulsuoja, degina, ar rodos siurpuliukas prabega ar salta pasidaro. jau visa ant nervu. Kai kazka ten jauciu, susiparinu, pridedu ranka, apciuopiu, ar siaip pridedu ir sedziu, kartais ta sekunde net susisuka galva doh.gif
gryda
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 03 23, 09:21)
Ne ne, dar nėjau, net siuntimo nepasiėmiau iš gyd., visi mane atkalbinėja... Mama dirba ligoninėje, tai prie progos sakė pas savus nulėks pasikalbėti...  smile.gif Sako po tos kolonoskopijos, jei ir nebuvo rasta problema, tai po jos gali būt, pvz. net su pastojimu blink.gif
*

oho, nu nieko sau blink.gif O kas gali būt? Aš tai nepergyvenu dėl savęs, nes jau du vaikus turiu, bet va puseserė tai darėsi tą žarnyno tyrimą, o dabar pastot negali.
Gali išsiaiškint, kas ten įtakoja pastojimą?

Labas vakaras visoms, beje mirksiukas.gif
Papildyta:
o dėl žarnų tai aš negąsdinu mirksiukas.gif Turėjau galvoje, kad žarnyną gali paskausti ir dėl pilvo pūtimo, ir dėl užkietįjusių vidurių. Neturėjau galvojw jokių baisybių. Beje, jei blogai veikia žarnynas, gali paskaudenti ir galvą. Viskas, pasirodo, susiję tarpusavyje, tik mes to nesuprantam: skauda galvą, gydom galvą, skauda pilvą - geriam vaistus nuo pilvo. O reiktų gydyti žmogaus visumą, nes visi organai tarpusavyje susiję.
*Liepa18*
QUOTE(gryda @ 2010 03 23, 23:36)
oho, nu nieko sau  blink.gif O kas gali būt? Aš tai nepergyvenu dėl savęs, nes jau du vaikus turiu, bet va puseserė tai darėsi tą žarnyno tyrimą, o dabar pastot negali.
Gali išsiaiškint, kas ten įtakoja pastojimą?

Labas vakaras visoms, beje  mirksiukas.gif
Papildyta:
o dėl žarnų tai aš negąsdinu  mirksiukas.gif Turėjau galvoje, kad žarnyną gali paskausti ir dėl pilvo pūtimo, ir dėl užkietįjusių vidurių. Neturėjau galvojw jokių baisybių.  Beje, jei blogai veikia žarnynas, gali paskaudenti ir galvą. Viskas, pasirodo, susiję tarpusavyje, tik mes to nesuprantam: skauda galvą, gydom galvą, skauda pilvą - geriam vaistus nuo pilvo. O reiktų gydyti žmogaus visumą, nes visi organai tarpusavyje susiję.
*

Na tiksliai nebuvo įvardinta, reiktų dar pasidomėti... Bet buvau radusi kelis straipsnius, kad ypač jaunoms moterims dar planuojančioms pastoti, nerekomenduojama tokia procedūrą... g.gif
BrandNewSmile
Dziaugiuosi,kad patekau cia,kad pamaciau jog yra daugiau tokiu kaip as,jog as ne viena..
Mano gyvenimas kaip ir geras,zinoma visko buna. Tik vaikyste..Ji pas mane buvo negailestinga. Mano motina yra labai ziaurus zmogus kuris visad niekino mane,nuvertindavo. Ilga laika nepasitikejau savimi,kol nesutikau savo draugo. Jis nuostabus zmogus,kuris padejo atsistot man ant koju ir kitaip ziureti i save. Pradejau save vertinti. Taciau visvien vaikystes potyriu neismokau istrinti.
Rytais atsikeldavau,nueidavau prie tevu duru ir klausydavausi kokia mamos nuotaika,ar ji rekia ant patevio,ar keikiasi. Jeigu taip,tada grizdavau i kambari,laukdavau kol ji iseis i darba ir pan..Bijodavau iseiti is kambario.
Mano motina ta tikraja zodzio prasme yra dviveide.Kartais jai viskas gerai,sako kokia dukra gera turi ir t.t,o kita kart gali isvadinti kekse,kurva,beprote ir t.t
Ji tiek savo mama skriaudzia tiek mane. Toks gyvenimas privede mane prie nuolatinio nerimo..Pergyvenu del visko...Del menkiausio sh,kuris kitam zmogui visiskai bereiksmis atrodys. Pvz. Grizta mano drauge is Kauno. Pergyvenu visa savaite. Pasakiau jai,kad negalesiu susitikt,nes isvaziuoju.Bijau su ja susitikti,nes ji siek tiek man primena mama..Nes ji megsta manipuliuoti ir pns,o as tokiu zmoniu kaip velnias kryzio vengiu. Sunku kalbeti apie tokius asmeniskus dalykus kuriuos savyje laikiau visad....Dziaugiuosi,kad mano brangus zmogus yra visiskas po**uistas (atsiprasau uz issireiskima,bet kitaip neissireiskiu) tai va as del kazko pergyvenu,o jis lepteli `maze,ko pergyveni?cia gi nesamone,viskas bus ok nekreipk demesio ` ir pan. Tai man padeda,gera pamatyt visiskai priesinga nuomone,kad istiesu nereikia pergyvent.
Ir as bijau to,kad kas bus kai atsiras vaikai?Jug pergyvensiu del VISKO. Kaip jie darzelyje,kaip jiem sekas,ar vyras pamaitins,ar uzteksim pinigu. Man net baisu pagalvoti,kad isproteciau nuo tiek pergyvenimu..
Noreciau nebebendrauti su tuo zmogum kuris kaip minejau gris is Kauno,nes man visad sukelia itampa didele kai suzinau,kad gris,kad reikes susitikti,bet esu sumauta baile,ir nezinau kaip jai pasakyt?Kad nenoriu bendrauti...Eh,tikiuosi supratot ka noriu pasakyt sad.gif esu pasimetusi,ir mintys laksto..Aciu.
L@pke
Sveika BrandNewSmile, 4u.gif

uzjauciu del praeities ir dziaugiuosi del tavo ateities. thumbup.gif Visu pirma nesikankink - tu tikrai nesi kvaila ar beprote. Didziausia dalis sios temos merginu patyria kur kas baisesnius jasmus: panikos priepolius, dusuli ir pan.

Tavo jautrumas lengvai paaiskinamas tavo nuolatiniu gyvenimu strese, laukimu kad ant taves uzreks, itampa, kai pats artimiausias tau zmogus yra tau pats negailestingiausias. Visos musu baimes, nepasitikejimas savimi, depresijos, fobijos, jautrumas - tai musu auklejimo, musu vaikystes derlius. Labai gerai, kad sutikai zmogu kuriam sugebejei atsivert ir kuris ismoko tave pasitiketi savimi. mirksiukas.gif Taciau tai kas ideta i tave per tiek metu niekur nedings. Bet tu gali ismokti valdyti save, bresti, tobuleti. Su psihoterapeutu kaip tik praeinam dabar sia tema ax.gif As irgi vaikysteje bandziau buti "pagranduku" - apvaliu, visiems geru, nieko neskaudint, but pacia geriausia, pacia pirmiausia, draugaut su zmonem net jei musu keliai issiskyre ir ju kompanija man nebeidomi, bijot issakyt kritika kitiems ir nuolat kritikuot save, neturet savo nuomones bet girdet kitu nuomone ir galvot ka apie mane pagalvos kiti. Tai yra neteisinga! Kamuoliukas paleistas i siena nezinia kur atsidurs, jis yra nevaldomas, nestabilus. Taip ir tu esi nestabili, nevaldai savo baimiu, nerimo. schmoll.gif

As irgi ilgai draugavau su drauge - viskas buvo ok is pradziu, veliau ji pradejo keistis, as bandziau priimt ja tokia, bet ji pradejo ir mane verst keistis pagal ja, kritikuot, jos nuomone buvo vienintele teisi. Viena diena as ramiai pasakiau jai kad turiu kita nuomone ir noriu but tokia kokia esu, o jei tai jai netinka, tada geriau liautis bendravus. Rodos ji pasake kad vertina mano draugiste, bet laikas parode jog ji ne kiek nepasistenge, kodel tureciau as? Nutraukiau santykius, pasakiau tiesiai musu nuomones ir charakteriai skirtingi, man su tavim nebejauku ir daugiau nesusitikinedavau, o jei atsitiktinai pasimatydavom - bendravau siltai bet mazai, neduodavau tusciu vilciu, neplanuodavau susitikt kita kart ir po kiek laiko ji suprato ir likom tik pazistamos. Tu tikriausiai tai draugei irgi duodi vilciu, atsisveikindama sakai kad lauksi, susirasineji ir pan. Tu leisies jos vedama, bet ar turi bendraut su zmogum su kuriuo tau nejauku ir dar jaustis kalta del savo sprendimo? Tai tavo gyvenimas: valgai ka nori, bendrauji su tais su kuo patinka, turi pomegiu, ne kurie yra populiarus, bet kurie yra tavo! mirksiukas.gif

Kas del mamos... Dazniausiai zmones yra irzlus, pikti del to, kad jaucia savo nepilnavertiskuma, kai pyksta ant saves, kad zino, jog yra silpnesni uz kitus. Tikriausiai tavo mama nera laiminga, gal santuoka buvo nesekminga, gal neissipilde jos laukimai ir vizijos. Ji supranta, kad puse gyvenimo uz peciu, o gyvenimas taip ir nebuvo tokiu kokio norejo, tad ir pyksta, puola. Galiu patart tik pasikalbet su ja, bet ne apie save... apie ja. Paklaust kas vercia ja taip pykt, gal ji jauciasi nuskriausta, gal turi problemu, gal kazko bijo. Jei pokalbis rezultatu neduos, bandyk apstraguotis - negyvenk kartu su mama, istekek jei to dar nespejai padaryt, gyvenk su mylimuoju atskirai, kurk savo gyvenima ir neduok kitiems i ji kistis. drinks_cheers.gif

O del nervinimosi del vaiku, vyro - tai yra visiskai normalu. Tik nereikia persistengt tongue.gif jei per daug rupinsies kitais, aplinkiniai propras ir vargu ar sulauksi demesiu is ju. Leisk ir vaikinui, draugams pasirupinti tavim ir tavo gyvenimu. -"Maze, nera ko cia jaudintis" yra labai gerai, bet kaip sako psihoterapeute tai yra pokalbio pabaiga, tu uzslepei savo nerima gyliau, bet jis liko. Kur kas geriau kad vaikinas paklaustu 1. Kas dedasi? ir 2. Kuo as galiu padet? mirksiukas.gif Klausimai vercia tave pacia susimastyt apie tai kas butent tave gasdina ir kas tavo nuomone padetu sia akimirka atsikratyt to jausmo. Atsakyk: palaikyk mane uz rankos, apkabink, surask nauja labiau stabilu darba, kaupkim pinigelius, kad nebijociau, kad ju kazkada pritruks, pamaitink vaika, nes as busiu uzimta ir t.t. Tu negalesi rupintis visais ir viska kontroliuot ir neturetum. Atsipalaiduok ir gyvenk savo gyvenima thumbup.gif
BrandNewSmile
Aciu Jums labai labai!pasaket viska,ko reikejo mano neramiai sirdziai.
Tikrai aciu Jums,jus man labai padejote! 4u.gif To man ir reikejo-zvilgsnio is salies. 4u.gif
L@pke
QUOTE(BrandNewSmile @ 2010 03 24, 18:15)
Aciu Jums labai labai!pasaket viska,ko reikejo mano neramiai sirdziai.
Tikrai aciu Jums,jus man labai padejote! 4u.gif To man ir reikejo-zvilgsnio is salies. 4u.gif
*

Ner uz ka 4u.gif Mes cia visos padedam viena kitai paziureti i problema is salies thumbup.gif Nes subjektyviai vertindamos, panikuodamos kartais per daug sureiksminam paprastus dalykus ir sugalvojam sau nereikiamo galvos skausmo doh.gif

P.S. Geriau kreipkis "tu", nes "jus" vercia mane pasijust pagyvenusiai, nors esu dar labai jauna lotuliukas.gif
Lucero
Sveikos, kaip laikotes? man tai vakar buvo taip blogai viduriavau visa diena doh.gif saltkretis baisus krete. siandien jau gerai tik pms juodai juodas doh.gif
gryda
QUOTE(lucero @ 2010 03 25, 18:53)
Sveikos, kaip laikotes? man tai vakar buvo taip blogai viduriavau visa diena doh.gif saltkretis baisus krete. siandien jau gerai tik pms juodai juodas doh.gif
*

tai jau suvalgei ką nors blogo doh.gif
Jurgitele25
man jau kokia savaite kaip nieko gero verysad.gif vel buvo nemenkas priepuolis uzpuoles tik spejau ora gaudyt balkone verysad.gif siandien duria sirdute ir galva kazkokia ne mano verysad.gif toks fainas oras ,nesalta bet kazkaip man dar depresija pavasirine tikriausiai biggrin.gif
L@pke
Ir as ziuriu pro langa - silta, greit viskas zaliuos, o kai pagalvoju, kad reikia gal iseit pasivaiksciuot, tai toks nekomforto jausmas apima. Tarsi bijociau iseit, nes irgi kazkokia depresija, galva daznai skauda, o isejus i lauka dar ir sukasi, miego norisi visa diena ir kazkokia apatija, tai praeina, tai vel uzpuola ir sirdis irgi kazkodel paskauda-paduria. doh.gif Gal ir pavasaris kaltas, persiorientuoja kunas prie nauju salygu...
Lucero
Man ir tas pats , siaubas...dar dienos veluot sugalvojo, isprotesiu doh.gif
Jurgitele25
as tai issivilkau is namu nes galvojau taip ir pragulesiu biggrin.gif mazge i darza o as seip pasliauziot po miesta biggrin.gif is pradziu trauke prie zemes kol apsiniauke buvo po to ziuriu visai veza biggrin.gif bet man toks jausmas kad visi zino mano liga nes atrodo kad visi ziuri i mane ...gal pabalus esu nu nzn bet toks jausmas lotuliukas.gif demesio gaunu lotuliukas.gif parejau ir tikrai geriau jauciuosi,iseikit mergaites ir jus nors trumpam smile.gif as tai 4 valandas sliauziojau biggrin.gif dabar tai turiu daug darbo nes mano merginai ryt 4 metai,begu ruosti party lotuliukas.gif
Lucero
Man ir taip, pabalus as , tas mieguistumas keistokas ryskiai organizmai musu reaguoja i pavasari...bet mes tokios nerimautojos kad net nuovargi priskiriam baisiom ligom sad.gif as tai isprotesiu nuo pms vakar radau kad penkis proc moterims buna ne pms o pmds biggrin.gif
http://www.medcentras.lt/lt/paslaugu-menu/...ograma/,print.1
Jurgitele25
nezinau kaip jums bet man kaip diena taip naujiena,dabar pvz pradejau nebejausti dvieju pirstu,maziuko ir bevardzio kaires rankos,kandzioju ir toks vaizdas kad nelabai skauda,juda jie viskas gerai dirbu bet toks vaizdelis kad tik matau kaip jie juda bet nejauciu.......gerai kad yra su kuom pasikonsultuot ir sake kad taip buna ,bet seip tai galima infarkta ysivaryt tikrai blin su tokiais bajeriais g.gif
Lucero
man buna tirpsta kaire ranka, jurgitele tavo avataras visad pakel nuotaika biggrin.gif
L@pke
Joooo, merginos... ax.gif Vaizduote musu neturi ribu, galim as nieko padaryt apokalipse. As pries kelis menesius nuejau pasivaiksciuot, buvo gan salta, atejau namo, nusiemiau pirstines, o du pistai visai balti ir as ju nehauciu. Anksciau net nekreipciau demesi, o cia pradejau nerimaut, o jie vis nepraeina ir nepraeina, tai vos nepradejau panikuot, kad tuoj puse rankos neteksiu lotuliukas.gif Veliau juokinga, bet tuo momentu akis dideles ir panika ir taip su visais simptomais: jei galva skauda butinai miningitas, jei skrandis tai tikrai vezis, jei akys, tai staiga apalpsiu ir pan. blush2.gif Na, gal vasarai prasidejus palengves... O kol kas nors ir norisi iseit i lauka, bet baiskoka ir neramu. O galva spaudzia ir skauda antra savaite g.gif

beje, ryt gausiu atsakymus del holesterolio, cukraus ir bendro kraujo tyrimo... paziuresim...
gryda
na sveikos, nerimautojos bigsmile.gif Aš irgi tokia pat. Bet aš save auklėju, kad reikia nurimti, galvoti tik apie teigiamus dalykus, neprisigalvoti to, ko nėra. Ir nedepresuoti, o džiaugtis tuo, ką turim. Kas mylimąjį, kas vyrą, kas vaikučius, kas darbą (o ką - dabar tai labai svarbu), kas jaukius namus, kas gerus draugus, mylinčius ir mylimus tėvelius, brolius ar seseris, o kas - viską kartu. Argi ne pretekstas džiaugtis ir tiesiog gyventi? Pagalvokim apie tai 4u.gif
Jurgitele25
labas rytas smile.gif as visada stengiuosi galvoti tik teigiamai jei ko is sono nenugirstu blogo smile.gif bet ne visada pavyksta...uzknisa kad kartais nepajauti to priepuolio skaitai zurnala ir tik pajauciu kad jau pasokus begu prie langa,nespeju net pagalvot kazka gero verysad.gif as ir pasidarysiu kraujo tyrimus bent matysiu kaip cia ta mano sveikatele blink.gif
smagu kad bent avataru pralinksminu ax.gif mirksiukas.gif
geros dienikes visoms,siandien fainas oras bus ir mums bus gera nuotaika 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.