Kaip jums vardas Neilas?
Man asmeniskai, neilas - nagas.. nelabai..
uzsieny gal gerai bet lietuvoj nea.
Na man nelabai... Nors reikšmė tai gera tokia, kaip būsimam vyriškiui
klaikus
nieko panašaus. čia gal tik jums tokia asociacija
ne ne ir dar karta ne
Pazystu miela berniuka neila. Man grazus vardas.
NEGRAZUS
Grazus
Man išvis baisu, kad dar kažkas svarsto taip vadint vaiką.
Aš už tai, kad kiekvieni tėvai patys renkasi savo vaikiukui vardą. Nu man kažkaip ne limpa tas vardas, kažkaip keistai skamba, kaip upė Nilas
MB issrinko sita varda, jei butume tureja sunu butume taip pavadine
Zinau Neila jam 35 metai pijokas valkata......
bjaurus
man
Man nelabai tas vardukas
Aš viena iš tų, kurios iškart pagalvojo apie nagus.
nekoks pasirinkimas
Aciu uz nuomones, cia mb tokio vardo nori, o man jis paciai nelabai patinka..todel buvo idomi kitu nuomone
Nei sioks nei toks, tikrai nagus primena, kazkoks nevyriskas sakyciau
canon, gal gali prasitrinti pasta a.z. ? negaliu tau atrasyti
Man tai labai negražus
Man grazu...
Man jis negrazus
labai grazus,kiekvienas vardas gali su kazkuo asocijuotis neisgalvokit nesamoniu,cia juk vaiko vardas ,ne asocijuoti reikia o tiesiog zinoti jo reiksme,tai galit padaryti pasiremdamos vardynu,jai toki turit
Nail - nagai arba vinys. Aštrianagis
na man tai nelaaaaabai
QUOTE(rrrituliukas @ 2011 02 17, 17:14) labai grazus,kiekvienas vardas gali su kazkuo asocijuotis neisgalvokit nesamoniu,cia juk vaiko vardas ,ne asocijuoti reikia o tiesiog zinoti jo reiksme,tai galit padaryti pasiremdamos vardynu,jai toki turit Ačiū už pamokymus. Kuzavinio ir Savukyno vardų žodyną turim, o Jūs? O asociacijos su vinimis visgi kyla, kai ir su Nilu Armstrongu, čia ne nesąmonė, o greičiau pasąmonė Atsakant į temos autorės klausimą, man šis vardas nepatinka nes savo kilme - gališka, su Lietuva mažai ką turinčia bendro, nei rašyba - angliškos rašybos ir lietuviškos galūnės hibridas, nes angliškai tariama "nyl".
Man tai nelabai
Man tas pats kas Kevinas, Markas ar Maiklas - dirbtinai sulietuvintas vardas.
QUOTE(Ašaka @ 2011 02 17, 20:49) Ačiū už pamokymus. Kuzavinio ir Savukyno vardų žodyną turim, o Jūs? O asociacijos su vinimis visgi kyla, kai ir su Nilu Armstrongu, čia ne nesąmonė, o greičiau pasąmonė Atsakant į temos autorės klausimą, man šis vardas nepatinka nes savo kilme - gališka, su Lietuva mažai ką turinčia bendro, nei rašyba - angliškos rašybos ir lietuviškos galūnės hibridas, nes angliškai tariama "nyl". na taip turim,net kelis vardynus,kilme puikiau zinau,ir jai pasamone remsimes tai dar ne tokius vardus isgirsim ir isrinksim ,lietuviskas vardas ne visada irgi grazus vardas.
nelabai
Neilas. Nepatinka - Neilas meilas
Atsiprašau, bet jei po ..n metų turėčiau reikalų su vyruku tokiu vardu, atidžiau vertinčiau jo protinius gebėjimus
absurdiškas. bet aišku nuo tėvų išprusimo ir galvojimo apie savo vaiką, o ne "man gražu" priklauso ar vaikas gaus tokį vertalą
laaaabai neskamba
QUOTE(nutė @ 2011 02 26, 10:13) Atsiprašau, bet jei po ..n metų turėčiau reikalų su vyruku tokiu vardu, atidžiau vertinčiau jo protinius gebėjimus
nelabai, nelabai....
QUOTE(nutė @ 2011 02 26, 07:13) Atsiprašau, bet jei po ..n metų turėčiau reikalų su vyruku tokiu vardu, atidžiau vertinčiau jo protinius gebėjimus na tuuuuuu irgi isprusimu nelabai pasizymi jai viesam forume tokias nesamones rasineji,cia jai pastebejai buvo diskutuojama apie vardus vaiku Papildyta: QUOTE(l'eau @ 2011 02 26, 09:32) absurdiškas. bet aišku nuo tėvų išprusimo ir galvojimo apie savo vaiką, o ne "man gražu" priklauso ar vaikas gaus tokį vertalą Nesuprantu kuo čia dėtas išprusimas kaip noriu taip pavadinu savo vaika,o ne tavo ar kažkieno,tau čia reikia tiesiog parasyti patinka ,fui nepatinka ar negali net girdeti tokio kaip tu sakai vertalo,o ne apie isprusima kalbeti kai pati nežinai žmogau ką tai reiškia,GAL ISISKAITYK į TEMOS PAVADINIMA. Papildyta: QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 02 26, 15:49) Būtent
o kazin mama pagalvojo,kiek vaikas gali patirt patyciu,kai mokykloje prades mokytis anglu kalbos ?
QUOTE(rrrituliukas @ 2011 02 28, 00:12) na tuuuuuu irgi isprusimu nelabai pasizymi jai viesam forume tokias nesamones rasineji,cia jai pastebejai buvo diskutuojama apie vardus vaiku Papildyta: Nesuprantu kuo čia dėtas išprusimas kaip noriu taip pavadinu savo vaika,o ne tavo ar kažkieno,tau čia reikia tiesiog parasyti patinka ,fui nepatinka ar negali net girdeti tokio kaip tu sakai vertalo,o ne apie isprusima kalbeti kai pati nežinai žmogau ką tai reiškia,GAL ISISKAITYK į TEMOS PAVADINIMA. Papildyta: Būtent Gerbiamoji, o Jūsų niekas nemokė viešame forume mandagiai rašyti? Temos autorė klausė, kaip patinka šis vardas, į šį klausimą ir atsakoma, tik kartais dar paaiškinant, kodėl. |