Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Neilas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
canona
Kaip jums vardas Neilas?
Gintar!aa
Man asmeniskai, neilas - nagas.. nelabai.. ax.gif
#ANDROMEDA#
uzsieny gal gerai bet lietuvoj nea.
*Liepa18*
Na man nelabai... Nors reikšmė tai gera tokia, kaip būsimam vyriškiui smile.gif
l'eau
klaikus
Arvena
QUOTE(#ANDROMEDA# @ 2010 03 16, 13:25)
uzsieny gal gerai bet lietuvoj nea.
*

drinks_cheers.gif
nors užsienyje labai su nagu asociacija doh.gif
l'eau
nieko panašaus. čia gal tik jums tokia asociacija
Arvena
QUOTE(l'eau @ 2010 03 16, 16:53)
nieko panašaus. čia gal tik jums tokia asociacija
*

man man - man asmeniškai...gal užsieniečiai nieko bendro ir nemato tongue.gif
kroshkyte
ne ne ir dar karta ne doh.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
sniege*
Pazystu miela berniuka neila. Man grazus vardas.
TheAngel
NEGRAZUS schmoll.gif
DeimejaA
Grazus 4u.gif
Ūla
Man išvis baisu, kad dar kažkas svarsto taip vadint vaiką.
Olia84
QUOTE(canona @ 2010 03 16, 14:09)
Kaip jums vardas Neilas?
*

Man gražus. 4u.gif
nutė
QUOTE(Ūla @ 2010 03 17, 20:17)
Man išvis baisu, kad dar kažkas svarsto taip vadint vaiką.
*

drinks_cheers.gif
Jei lietuvis vienas labiausiai nevykusių pasirinkimų, atsiprašau.
barbora666
Aš už tai, kad kiekvieni tėvai patys renkasi savo vaikiukui vardą. Nu man kažkaip ne limpa tas vardas, kažkaip keistai skamba, kaip upė Nilas smile.gif
Renesme
MB issrinko sita varda, jei butume tureja sunu butume taip pavadine 4u.gif
ciuke
QUOTE(barbora666 @ 2010 03 18, 18:10)
Aš už tai, kad kiekvieni tėvai patys renkasi savo vaikiukui vardą. Nu man kažkaip ne limpa tas vardas, kažkaip keistai skamba, kaip upė Nilas smile.gif
*

drinks_cheers.gif man irgi su upe asocijuojasi ax.gif
Paranormali
schmoll.gif negrazus man.Kazkas su Nilu bendro man jame unsure.gif
Zinau Neila jam 35 metai pijokas valkata...... unsure.gif O tevai docentai ! doh.gif
Sevena
bjaurus schmoll.gif
ant bangos
man schmoll.gif
magvita
Man nelabai tas vardukas schmoll.gif Nors turiu viena pazystama Neila,tai visai fainas vyrukas thumbup.gif
Akra
Aš viena iš tų, kurios iškart pagalvojo apie nagus. blush2.gif Negražu....
Chanelle
nekoks pasirinkimas schmoll.gif
canona
Aciu uz nuomones, cia mb tokio vardo nori, o man jis paciai nelabai patinka..todel buvo idomi kitu nuomone 4u.gif
wizija
Nei sioks nei toks, tikrai nagus primena, kazkoks nevyriskas sakyciau g.gif O kur toki atradot?
Spindi*
schmoll.gif man irgi asocijuojasi blush2.gif
du-laivai
canon, gal gali prasitrinti pasta a.z. ? negaliu tau atrasyti
skorpee
Man tai labai negražus
Aita
Man grazu...
Shanghai
QUOTE(Akra @ 2010 03 20, 17:18)
Aš viena iš tų, kurios iškart pagalvojo apie nagus.  blush2.gif  Negražu....
*

o aš apie neilonines kojines... blush2.gif
man irgi negražus vardas...

Geriuke
Man jis negrazus schmoll.gif Su neilonu asosijuojasi biggrin.gif
rrrituliukas
labai grazus,kiekvienas vardas gali su kazkuo asocijuotis neisgalvokit nesamoniu,cia juk vaiko vardas ,ne asocijuoti reikia o tiesiog zinoti jo reiksme,tai galit padaryti pasiremdamos vardynu,jai toki turit tongue.gif
Minerva
Nail - nagai arba vinys. Aštrianagis smile.gif
donna bella
doh.gif doh.gif doh.gif visai jau po velnių bijau.gif
egzigo
na man tai nelaaaaabai schmoll.gif
Ašaka
QUOTE(rrrituliukas @ 2011 02 17, 17:14)
labai grazus,kiekvienas vardas gali su kazkuo asocijuotis neisgalvokit nesamoniu,cia juk vaiko vardas ,ne asocijuoti reikia o tiesiog zinoti jo reiksme,tai galit padaryti pasiremdamos vardynu,jai toki turit tongue.gif
*

Ačiū už pamokymus. Kuzavinio ir Savukyno vardų žodyną turim, o Jūs?

O asociacijos su vinimis visgi kyla, kai ir su Nilu Armstrongu, čia ne nesąmonė, o greičiau pasąmonė biggrin.gif

Atsakant į temos autorės klausimą, man šis vardas nepatinka nes savo kilme - gališka, su Lietuva mažai ką turinčia bendro, nei rašyba - angliškos rašybos ir lietuviškos galūnės hibridas, nes angliškai tariama "nyl".
Almutė+
Man tai nelabai rolleyes.gif
Ruby Tuesday
Man tas pats kas Kevinas, Markas ar Maiklas - dirbtinai sulietuvintas vardas.
rrrituliukas
QUOTE(Ašaka @ 2011 02 17, 20:49)
Ačiū už pamokymus. Kuzavinio  ir Savukyno vardų žodyną turim, o Jūs?

O asociacijos su vinimis visgi kyla, kai ir su Nilu Armstrongu, čia ne nesąmonė, o greičiau pasąmonė biggrin.gif

Atsakant į temos autorės klausimą, man šis vardas nepatinka nes savo kilme - gališka, su Lietuva mažai ką turinčia bendro, nei rašyba - angliškos rašybos ir lietuviškos galūnės hibridas, nes angliškai tariama "nyl".
*

na taip turim,net kelis vardynus,kilme puikiau zinau,ir jai pasamone remsimes tai dar ne tokius vardus isgirsim ir isrinksim ,lietuviskas vardas ne visada irgi grazus vardas.
Bryana
nelabai
DiorDior
Neilas. Nepatinka - Neilas meilas
nutė
Atsiprašau, bet jei po ..n metų turėčiau reikalų su vyruku tokiu vardu, atidžiau vertinčiau jo protinius gebėjimus tongue.gif , nes, kaip sako, obuolys nuo obels ...
l'eau
absurdiškas. bet aišku nuo tėvų išprusimo ir galvojimo apie savo vaiką, o ne "man gražu" priklauso ar vaikas gaus tokį vertalą rolleyes.gif
Pro
laaaabai neskamba schmoll.gif
Ruby Tuesday
QUOTE(nutė @ 2011 02 26, 10:13)
Atsiprašau, bet jei po ..n metų turėčiau reikalų su vyruku tokiu vardu, atidžiau vertinčiau jo protinius gebėjimus  tongue.gif , nes, kaip sako, obuolys nuo obels ...
*

blink.gif Tikiuosi, kad cia tik nevykes juokelis, nes labai nemaloniai nuskambejo. O kaip jaustis turetu mamyte, pavadinusi suneli tokiu vardu doh.gif
Greta_1204
nelabai, nelabai.... schmoll.gif
rrrituliukas
QUOTE(nutė @ 2011 02 26, 07:13)
Atsiprašau, bet jei po ..n metų turėčiau reikalų su vyruku tokiu vardu, atidžiau vertinčiau jo protinius gebėjimus  tongue.gif , nes, kaip sako, obuolys nuo obels ...
*

na tuuuuuu irgi isprusimu nelabai pasizymi jai viesam forume tokias nesamones rasineji,cia jai pastebejai buvo diskutuojama apie vardus vaiku g.gif
Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2011 02 26, 09:32)
absurdiškas. bet aišku nuo tėvų išprusimo ir galvojimo apie savo vaiką, o ne "man gražu" priklauso ar vaikas gaus tokį vertalą rolleyes.gif
*

Nesuprantu kuo čia dėtas išprusimas kaip noriu taip pavadinu savo vaika,o ne tavo ar kažkieno,tau čia reikia tiesiog parasyti patinka ,fui nepatinka ar negali net girdeti tokio kaip tu sakai vertalo,o ne apie isprusima kalbeti kai pati nežinai žmogau ką tai reiškia,GAL ISISKAITYK į TEMOS PAVADINIMA. tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 02 26, 15:49)
blink.gif Tikiuosi, kad cia tik nevykes juokelis, nes labai nemaloniai nuskambejo. O kaip jaustis turetu mamyte, pavadinusi suneli tokiu vardu doh.gif
*

Būtent
mamamo
o kazin mama pagalvojo,kiek vaikas gali patirt patyciu,kai mokykloje prades mokytis anglu kalbos ? g.gif nes is tikro asocijuojasi su nagais doh.gif
Ašaka
QUOTE(rrrituliukas @ 2011 02 28, 00:12)
na tuuuuuu irgi isprusimu nelabai pasizymi jai  viesam forume tokias nesamones rasineji,cia jai pastebejai buvo diskutuojama apie vardus vaiku g.gif
Papildyta:

Nesuprantu kuo čia dėtas išprusimas kaip noriu taip pavadinu savo vaika,o ne tavo ar kažkieno,tau čia reikia tiesiog parasyti patinka ,fui nepatinka ar negali net girdeti tokio kaip tu sakai vertalo,o ne apie isprusima kalbeti kai pati nežinai žmogau ką tai reiškia,GAL ISISKAITYK į TEMOS PAVADINIMA. tongue.gif
Papildyta:

Būtent
*

Gerbiamoji, o Jūsų niekas nemokė viešame forume mandagiai rašyti?

Temos autorė klausė, kaip patinka šis vardas, į šį klausimą ir atsakoma, tik kartais dar paaiškinant, kodėl.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.