Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mažas angeliukas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
inguzas
Sekmadienio vakaras, susėdę su vyru kartu kalbame, kad tai turbūt jau paskutinis savaitgalis kai mes esame dar dviese. Už akimirkos aš pradedu kažką jausti, kažką tokio, kas man dar nepatirta ir nežinoma... g.gif Bandau susijaudinimą nuslėpti nuo vyro, bet tai padaryti sekasi vis sunkiau...Išeiname pasivaikščioti, bet niekas nesikeičia, suprantu, kad turbūt tai jau sąrėmiai, grįžus nueinu į dušą, ir po jo nelengviau...Pasiskambinu gydytojai o ji sako nuvažiuok į klinikas apžiūrės, jeigu tai tik paruošiamieji paleis... Susikrauname daiktus ir patraukiame į klinikas, klinikose jau manęs laukė apžiūri sąrėmiai kas 7 min. kaklelis 3,5 cm. Nuosprendis šiandien gal ir negimdysi, bet namo nebeišleis...Tada tik aš suvokiau, kad jau dienos šviesą pamatysiu tik su savo angelėliu rankose...
Paguldo mane į palatą ir suleidžia vaistų, nuo kurių turi veikla arba sustiprėti arba sulėtėti, o išeina trečias variantas mane pradeda siaubingai pykinti ir tenka ilgai ir ilgai vemti... paskui išvargusi užmiegu... ax.gif
Pirmadienio rytas, apžiūra...Po apžiūros nuosprendis 4 cm, veikla lėta, bet vyksta, šiandien gimdysi...Atvažioja būsimas tėtis, atliekamos procedūros smile.gif ir 13.30 atkeliauju į gimdyklą, kaklelis 5 cm, veikla lėta, nuleidžia vandenis ir sako po 2 val. žiūrėsime, praeina 2 val. o sąrėmių kaip nėra taip nėra...Suleidžia skatinamųjų vieną, antrą, trečią dozę, o sąrėmiai ant tiek silpni, kad galima sakyti jog jų nėra, po to seka 4 dozė ir prasideda gimdymo džiaugsmai. Kadangi aš visą laiką svajojau, kad noriu savo gimdymą atsiminti kaip gyvenimo šventę, o ne didžiausią košmarą, paprašau epidūro. Akušerė pasižiūri piktai ir sako pas Tave tokia lėta veikla, kad po epidūro šiandien tikrai nepagimdysi, tačiau aš epiūrą 17 val. gaunu...
18 val. kai atėjusi anesteziologė norėjo leisti antrą ampulę išgirstu džiugią naujieną kaklelis 10 cm (o sakė veikla sulėtės)... thumbup.gif
Taigi pasiruošiam, laukiam sąrėmio ir ačiū būsimam tėčiui, kad išklausęs visus gydytojos nurodymus taip mamytę suriečia, kad po pirmo stumt yra galvytė, po antro girdžiu : SVEIKINAME JŪS TAPOTE MAMA. 18.33 į šį pasaulį atėjo mažas stebuklas- Augustas 3800gr. 53 cm...AČIŪ sūneli, kad TU esi.. Dabar drąsiai galiu sakyti, kad gimdymas buvo mano gyvenimo didžioji šventė smile.gif

user posted image
Irmuska2
Inguzai, išspaudei man ašarą savo pasakojimu ... ax.gif
Eimutė
Labai gražiai viską aprašei thumbup.gif Aukit sveikučiai, didučiai ir būkit laimingi smile.gif Augustukas tikras gražuoliukas wub.gif
Rugiliuke
Inguzai wub.gif labai grazu 4u.gif
Veitė
saunu, tikrai nemazas sunelis jums uzgime:) Aukit sveiki ir laimingi!!
pjer
va tokie gimdymai ir turetu buti smile.gif sveikinimai smile.gif aukite sveiki ir laimingi smile.gif
agnieshka
Puiki istorija, grazus gimdymas 4u.gif , lai ir auginimas vaikelio buna tokia pati svente, kaip ir ateimas i si pasauli wub.gif
Skraiduole
Inguzai - saunuole, kad prisiruosei aprasyti thumbup.gif
abrazija
Ech, kokios grazios jusu istorijos bigsmile.gif
kipshe
4u.gif grazu ir miela skaityti, bukit diduciai ir grazuciai!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
bitutek
labai gražus pasakojimas wub.gif Šaunuoliai tėveliai 4u.gif Tegul Augustas neša jums kuo daugiau laimės ir smagių išdaigų mirksiukas.gif
inguzas
ACIU visoms 4u.gif

Po kurio laiko pati paskaicius supratau viena, kad kuo daugiau praeina laiko tuo nuostabesnis atrodo tas gimdymas ir tuo nuostabesnis gyvenimas su mano mazyliu... mirksiukas.gif
*Lina*
wub.gif labai graziai aprasei,savo mazylio atejima i si pasauli wub.gif aukit sveiki ir laimingi
Birbiziukas
Dideliausi Sveikinimai user posted image
--delfina--
Fajniai cia papasakojai smile.gif , o tavo vaikutis labai grazus wub.gif ...
sanidiki
4u.gif
Galway_girl
labai graziai papasakota 4u.gif
liolia79
Saunuoliai smile.gif Sekmes jums 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.