QUOTE(Taistė @ 2010 04 11, 20:59) Mano nuomone laimėjusi nuotraukia puikiai įgyvendina temą ir idėją. aš tai apie ją nesakiau nė žodžio, man tai kas:)
Ievukis
2010 04 11, 21:01
Katik prisijungiau ir buvau labai maloniai nustebinta  labai aciu visiems kas balsavo uz musu nuotraukyte.Malonu kad kazkam ji patiko,o taip pat ir nepatiko  Vadinas abejingu neliko  As maniau kad erikiuxxx nuotraukyte laimes nes vaikutis pats kaip ilgakaklis toj nuotraukoj  Taip pat Laselio liudno ir Temejos foto buvo mano  Taip pat labai pritariu kad siame konkurse tikrai visos nuotraukytes buvo grazios,estetiskos ir idomios Labai sveikinu kitas laimejusias nuotraukas
Vicious Vici
2010 04 11, 21:03
QUOTE(Taistė @ 2010 04 11, 16:13) Nesutinku. Pirmoji tuo ir žavi, kad matosi kaip vaikas žaidžia - 'maitina'. Ne šiaip ilgakaklis patupdytas tarp kokių dirbtinių gėlių pėvėzė  tai taip, ji labai graži, tik sakau, kad vaikų išraiškos man labai pagyvina nuotrauką ir norisi tik už foto sy vaikais balsuoti, tik tiek, o šiaip kaip minėjau visas konkursas superinis, tiek gražių foto, balsavau staigiai, negalvodama, nes neišeina prigalvoti, viena už kitą gražesnės
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 11, 19:13) ... ''paragaukim''  Taip skaniai prisijuokiau, fotosesija puiki, o paskutinė nuotrauka ypač.  Tik pagalvojau, kad būtum sulaukusi tieeeeeeeeeek komentarų. Pvz. į burną kišti negalima ir šiaip visokių tokių labai jau pamokančių... Vienžo, labai jau smagu matyti visą linksmą fotosesiją, matos ir vaikutis labai fainuoliškas, "prie bajerio".
erikiuxxx
2010 04 11, 23:17
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 04 11, 20:26) Nu cia tai QUOTE(Ievukis @ 2010 04 11, 21:01) Katik prisijungiau ir buvau labai maloniai nustebinta  labai aciu visiems kas balsavo uz musu nuotraukyte.Malonu kad kazkam ji patiko,o taip pat ir nepatiko  Vadinas abejingu neliko  As maniau kad erikiuxxx nuotraukyte laimes nes vaikutis pats kaip ilgakaklis toj nuotraukoj  Taip pat Laselio liudno ir sveikinimai laimejus 1-aja vieta QUOTE(Alexso @ 2010 04 11, 21:12) Taip skaniai prisijuokiau, fotosesija puiki, o paskutinė nuotrauka ypač.  Tik pagalvojau, kad būtum sulaukusi tieeeeeeeeeek komentarų. Pvz. į burną kišti negalima ir šiaip visokių tokių labai jau pamokančių... Vienžo, labai jau smagu matyti visą linksmą fotosesiją, matos ir vaikutis labai fainuoliškas, "prie bajerio". aciu uz komplimentus  aha,as butent delto nedejau,nes galvojau dar ir vaikas issimazojas po sokolado
Lašelis Liūdnas
2010 04 12, 07:17
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 11, 23:17) aciu uz komplimentus  aha,as butent delto nedejau,nes galvojau dar ir vaikas issimazojas po sokolado  Mano manymu tavo pasirinkimas buvo "į dešimtuką"  Nei su viena kita tiek balsų nebūtum surinkusi, kiek su ta, kurią įdėjai. Balsavau už tavo žvirbliuką, nes superinė išraiška ir tas kakliukas laibas, toks kaip paukščiuko, labai super  Už bet kurią iš kitų, jei būtum kažkurią įdėjusi, nebūčiau balso atidavus
Vicious Vici
2010 04 12, 08:35
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 12, 08:17) Mano manymu tavo pasirinkimas buvo "į dešimtuką"  Nei su viena kita tiek balsų nebūtum surinkusi, kiek su ta, kurią įdėjai. Balsavau už tavo žvirbliuką, nes superinė išraiška ir tas kakliukas laibas, toks kaip paukščiuko, labai super  Už bet kurią iš kitų, jei būtum kažkurią įdėjusi, nebūčiau balso atidavus   pasirašau po visa žinute
SVEIKINAME NUGALĖTOJAS!
I vieta Ievukis "Nori paragauti?"

II vieta erikiuxxx "Garbanotas, susimastęs, išsitiesęs ilgakaklis "

III vieta Emerencija "Jaunavedžiai. Nuotaka ir jaunikis, Ilgakaklis ir Ilgakaklienė. "

Nieko sau
2010 04 15, 12:38
Sveikinu pirmos vietos laimetoja, labai patiko nuotrauka
Ievukis
2010 04 15, 14:31
Labai aciu  Be galo malonu kad patiko
|
|