Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Aha Zoo fotokonkursas
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
hi :)
QUOTE(Taistė @ 2010 04 11, 20:59)
Mano nuomone laimėjusi nuotraukia puikiai įgyvendina temą ir idėją.
*

aš tai apie ją nesakiau nė žodžio, man tai kas:)
Ievukis
Katik prisijungiau ir buvau labai maloniai nustebinta ax.gif labai aciu visiems kas balsavo uz musu nuotraukyte.Malonu kad kazkam ji patiko,o taip pat ir nepatiko mirksiukas.gif Vadinas abejingu neliko wub.gif As maniau kad erikiuxxx nuotraukyte laimes nes vaikutis pats kaip ilgakaklis toj nuotraukoj wub.gif Taip pat Laselio liudno ir Temejos foto buvo mano thumbup.gif Taip pat labai pritariu kad siame konkurse tikrai visos nuotraukytes buvo grazios,estetiskos ir idomios thumbup.gif
Labai sveikinu kitas laimejusias nuotraukas 4u.gif
Vicious Vici
QUOTE(Taistė @ 2010 04 11, 16:13)
Nesutinku. Pirmoji tuo ir žavi, kad matosi kaip vaikas žaidžia - 'maitina'. Ne šiaip ilgakaklis patupdytas tarp kokių dirbtinių gėlių  pėvėzė rolleyes.gif
*

tai taip, ji labai graži, tik sakau, kad vaikų išraiškos man labai pagyvina nuotrauką ir norisi tik už foto sy vaikais balsuoti, tik tiek, o šiaip kaip minėjau visas konkursas superinis, tiek gražių foto, balsavau staigiai, negalvodama, nes neišeina prigalvoti, viena už kitą gražesnės thumbup.gif
Alexso
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 11, 19:13)
...
''paragaukim''
user posted image
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ploja.gif
Taip skaniai prisijuokiau, fotosesija puiki, o paskutinė nuotrauka ypač. thumbup.gif Tik pagalvojau, kad būtum sulaukusi tieeeeeeeeeek komentarų. Pvz. į burną kišti negalima ir šiaip visokių tokių labai jau pamokančių... nono.gif
Vienžo, labai jau smagu matyti visą linksmą fotosesiją, matos ir vaikutis labai fainuoliškas, "prie bajerio". biggrin.gif
erikiuxxx
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 04 11, 20:26)
Nu cia tai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

biggrin.gif
QUOTE(Ievukis @ 2010 04 11, 21:01)
Katik prisijungiau ir buvau labai maloniai nustebinta ax.gif labai aciu visiems kas balsavo uz musu nuotraukyte.Malonu kad kazkam ji patiko,o taip pat ir nepatiko mirksiukas.gif Vadinas abejingu neliko wub.gif As maniau kad erikiuxxx nuotraukyte laimes nes vaikutis pats kaip ilgakaklis toj nuotraukoj wub.gif Taip pat Laselio liudno ir
*

sveikinimai laimejus 1-aja vieta 4u.gif wub.gif
QUOTE(Alexso @ 2010 04 11, 21:12)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ploja.gif
Taip skaniai prisijuokiau, fotosesija puiki, o paskutinė nuotrauka ypač. thumbup.gif Tik pagalvojau, kad būtum sulaukusi tieeeeeeeeeek komentarų. Pvz. į burną kišti negalima ir šiaip visokių tokių labai jau pamokančių...
Vienžo, labai jau smagu matyti visą linksmą fotosesiją, matos ir vaikutis labai fainuoliškas, "prie bajerio".
*

aciu uz komplimentus wub.gif
biggrin.gif aha,as butent delto nedejau,nes galvojau dar ir vaikas issimazojas po sokolado biggrin.gif
Lašelis Liūdnas
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 11, 23:17)
aciu uz komplimentus  wub.gif
biggrin.gif aha,as butent delto nedejau,nes galvojau dar ir vaikas issimazojas po sokolado biggrin.gif
*

Mano manymu tavo pasirinkimas buvo "į dešimtuką" mirksiukas.gif Nei su viena kita tiek balsų nebūtum surinkusi, kiek su ta, kurią įdėjai. Balsavau už tavo žvirbliuką, nes superinė išraiška ir tas kakliukas laibas, toks kaip paukščiuko, labai super wub.gif Už bet kurią iš kitų, jei būtum kažkurią įdėjusi, nebūčiau balso atidavus ax.gif
Vicious Vici
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 12, 08:17)
Mano manymu tavo pasirinkimas buvo "į dešimtuką" mirksiukas.gif Nei su viena kita tiek balsų nebūtum surinkusi, kiek su ta, kurią įdėjai. Balsavau už tavo žvirbliuką, nes superinė išraiška ir tas kakliukas laibas, toks kaip paukščiuko, labai super wub.gif Už bet kurią iš kitų, jei būtum kažkurią įdėjusi, nebūčiau balso atidavus ax.gif
*

drinks_cheers.gif pasirašau po visa žinute
Rustė
SVEIKINAME NUGALĖTOJAS!

I vieta
Ievukis
"Nori paragauti?"

user posted image

II vieta
erikiuxxx
"Garbanotas, susimastęs, išsitiesęs ilgakaklis smile.gif "

user posted image

III vieta
Emerencija
"Jaunavedžiai. Nuotaka ir jaunikis, Ilgakaklis ir Ilgakaklienė. "

user posted image
Nieko sau
Sveikinu pirmos vietos laimetoja, labai patiko nuotrauka thumbup.gif 4u.gif
Ievukis
Labai aciu blush2.gif Be galo malonu kad patiko mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.