Noriu pasidziaugti! Manoji siandien per nakti kelesi tik 2 kartus!
Uzmigo puse 11 atsibudo apie 1 ir po to tik 6, na ir atsibudo apie 8. Super! Issimiegojau saldziai!
Tikrai labai smagu!
Sveikos!
Noriu pasidziaugti! Manoji siandien per nakti kelesi tik 2 kartus! Uzmigo puse 11 atsibudo apie 1 ir po to tik 6, na ir atsibudo apie 8. Super! Issimiegojau saldziai! Tikrai labai smagu! QUOTE(ast_alaus @ 2010 04 11, 22:13) O del 'papo' reikalavimo...tai TIK mamos ir vaikelio susitarimo reikalas. o kaip iaiskinti vaikui kad to nedarytu?? tau gal zodis `papas` keiksmazodis,kad net vaikai jo nezino? QUOTE(Košė-Malošė @ 2010 04 12, 00:53) reda86, Visada yra bent du pasirinkimo variantai Kiekvienam savo, o nuomonė, požiūris, pasirinkimas ir t.t. gali keistis, gali nesikeist. Elkis taip, kaip manai geriausia QUOTE(ast_alaus @ 2010 04 12, 01:13) Manau tavo poziuris, augant dukrytei, tikrai pasikeis Maitinti krutimi yra taippat naudinga ir moteriai (ko nepasakysi apie mechanini nutraukinejima). O del 'papo' reikalavimo...tai TIK mamos ir vaikelio susitarimo reikalas. na tai tik mano nuomone ir as ja isakau. kas nori ir kaip nori tas ja ir priima arba nea. po truputi baigiu pati maitinti. tikrai tuo nesididziuju,nes norejau maitint iki puses metu,manau to pilnai uztenka tiek vaikuciui,tiek tuo labiau mamai. QUOTE(Bleirinka @ 2010 04 12, 12:33) o kaip iaiskinti vaikui kad to nedarytu?? tau gal zodis `papas` keiksmazodis,kad net vaikai jo nezino? tai va,manau 2metu pupa nelabai supras kas ir kaip ir kodel dutent taip daryti negrazu. jeigu tai tik judvieju artumo minute,tai suprantu kad vakare vaikutis pries miega gali nurimti prie krutines... na bet kai lakstanti vaika vedasi kas tris valandas maitint.... na man tai tiesiog nepriimtina. o be to tai ir saves apsunkinimas. QUOTE(reda86 @ 2010 04 12, 10:22) po truputi baigiu pati maitinti. tikrai tuo nesididziuju,nes norejau maitint iki puses metu, na bet kai lakstanti vaika vedasi kas tris valandas maitint.... na man tai tiesiog nepriimtina. o be to tai ir saves apsunkinimas. man rods kad tu ne i ta tema uzklydai manoji kad ir laksto,bet nereiskia kad kad 3 val.prasosi,lauke bunant turi idomesniu uzsiemimu nei kad ieskoti kruties QUOTE(reda86 @ 2010 04 12, 11:22) tikrai tuo nesididziuju,nes norejau maitint iki puses metu,manau to pilnai uztenka tiek vaikuciui,tiek tuo labiau mamai. Tiesiog ziniu trukumas... Kita vertus pusmetis jau yra sis tas. Taciau tikrai taip - kiekviena gyvenam su savo nuomone ir ismanymu Bleirinka, taip, vaikai parodo, kad nori MP, bet juk tai nebutinai keiksmazodziu (niu bet kaip as zaviuosi, kad jus visdar maitinates QUOTE(ast_alaus @ 2010 04 12, 11:51) Bleirinka, taip, vaikai parodo, kad nori MP, bet juk tai nebutinai keiksmazodziu (niu bet kaip as zaviuosi, kad jus visdar maitinates o koki jus zodi vartojat? dekui, turbut dar ilgai taip maitinimes, iki 2 tai drasiai istempsim, jei pati nores
Sveikos, mamytės. Auginu ir aš baisinę papinukę. Nors jai jau tuoj bus 1 m. 5 mėn., bet žindimas jai kol kas mėgstamiausias užsiėmimas
QUOTE(astra1 @ 2010 04 12, 13:56) Sveikos, mamytės. Auginu ir aš baisinę papinukę. Nors jai jau tuoj bus 1 m. 5 mėn., bet žindimas jai kol kas mėgstamiausias užsiėmimas Sveika, miela mamyte! Visu pirma manu, kad jus viska gerai darote,jei jau nusprendete mazyle maitinti toliau. As ir auginu baisu papinuka ir papelis jam yra viskas QUOTE(ast_alaus @ 2010 04 12, 00:13) O del 'papo' reikalavimo...tai TIK mamos ir vaikelio susitarimo reikalas. Mano VISI vaikučiai paprašydavo "noriu pienuko" ir be jokių drąskymųsi (čia kai jau vyresni, nei metų). Ir jokių valgymų pašaliniams matant. Beje, vienas iš dvynių vėl atnaujino kasrytinį MP valgymą. Būdavo, kad kartą per savaitę dar pasiprašo, o dabar tai tapo jau kasrytiniu jo noru. Negaila, dudu, o ir nori nedaug, žino, kad broliukui reikia palikti. QUOTE(Ateik @ 2010 04 13, 16:23) QUOTE(reda86 @ 2010 04 13, 17:16) As dar naiviai tikiuosi, kad galbut tavo nuomone siek tiek pasikeis (kartu su dukreles augimu). QUOTE(Bleirinka @ 2010 04 13, 20:58) turiu pilna teise pasisakyti ten kur noriu ir ka noriu,jei tai neizeidzia kito zmogaus. o izeistu tikiuosi nebuvo. QUOTE(ast_alaus @ 2010 04 13, 21:22) jei kam patogu,tai valio tegu ir iki 12metu maitina. juk tai kiekvienos mamos pasirinkimas. susikolste taip, kad nebeiseina ilgiau, bet jei pieno buciau turejus tai tycia tikrai nebuciau nutraukus maitinimo. QUOTE(Bleirinka @ 2010 04 12, 11:33) o kaip iaiskinti vaikui kad to nedarytu?? tau gal zodis `papas` keiksmazodis,kad net vaikai jo nezino? imi ir aiskini. O zodis papas, jeigu ka nepatinka tai reikia pasirinkti toki kuris patinka. Kaip tu ir visa seima vadins papukus taip ir vaikas vadins. Mano vaikai praso pienuko, sako "papi", nes teveliui neisaiskinau kad kitaip vadintu As tai pasidziaugsiu kad savo papinuka baigiu ipratint uzmigt be papulio dantyse Parekdziau kelis vakarus, paskui atradau toki buda - ispeju is anksto. Pasakau kad dabar trupuciuka pavalgyk ir tada paleisi papuka ir miegosim. Tada dar karta ispeju. Tada sakau, dabar skaiciuosim iki dvieju ir tada paleisi ir miegosim. Jam kazkaip skaiciavimas imponuoja, o kadangi skaiciuot tik ik dvieju mokejo tai ir pasirinkau iki dvieju. Tai vaikas net iki triju ismoko skaiciuot kad tik ilgiau papuka paciulpt QUOTE(AusraR @ 2010 04 15, 19:26) Mano vaikai praso pienuko, sako "papi", nes teveliui neisaiskinau kad kitaip vadintu Bet paskui paleidzia be jokiu kalbu manoji ir sako papi, nes tete ne lt, tai jis kie moka,tiek ir vaikas, nors ne kart sakiau Mb kad nesakyk taip,sakyk pienukas,bet yra kaip yra... manoji skaiciuot dar nemoka,per maza QUOTE(Bleirinka @ 2010 04 15, 22:07) manoji ir sako papi, nes tete ne lt, tai jis kie moka,tiek ir vaikas, nors ne kart sakiau Mb kad nesakyk taip,sakyk pienukas,bet yra kaip yra... manoji skaiciuot dar nemoka,per maza na maniskiams 1 m 11 men beveik QUOTE(AusraR @ 2010 04 15, 20:16) na maniskiams 1 m 11 men beveik QUOTE(AusraR @ 2010 04 15, 21:26) As tai pasidziaugsiu kad savo papinuka baigiu ipratint uzmigt be papulio dantyse Parekdziau kelis vakarus, paskui atradau toki buda - ispeju is anksto. Pasakau kad dabar trupuciuka pavalgyk ir tada paleisi papuka ir miegosim. Tada dar karta ispeju. Tada sakau, dabar skaiciuosim iki dvieju ir tada paleisi ir miegosim. Jam kazkaip skaiciavimas imponuoja, o kadangi skaiciuot tik ik dvieju mokejo tai ir pasirinkau iki dvieju. Tai vaikas net iki triju ismoko skaiciuot kad tik ilgiau papuka paciulpt Na sveikinu! Stai ir tavo pavyko susitarti su vaikais!
Sveikos, mamos!
As noreciau suzinoti, ar ir kiti papinukai yra super labai prisirise prie mamu. Mano sunus visa diena praleidzia su manim, aisku, kai tetis grizta is darbo, pabuna su juo,pazaidzia,pazaidzia ir pabuna su mociutemis, kai manes salia nera, viskas ok, bet tik jei pasirodau as, jam daugiau nieko nereikia. Lauke nori viska daryti tik su manim, zaisti, piesti, jei tik siek tiek nutolsta, tuoj iesko manes, kambary ir vienas nepasilieka, einam kartu net i tualeta. As tikrai ji skatinu but savarankisku, padrasinu eiti prie kitu vaikuciu, bet jam as geriausia kompanija.Jei jau reikia ja daryti, tai jis man visada sako" mudu abudu" pazystu ir kitu mamu, kurios turi vyresnius ir dar zindomus vaikucius, bet jie atrodo savarankiskesni, drasesni? gal as cia be reikalo panikuoju, gal mano sunaus toks temperamentas, toks charakteris? Kaip mano kitos mamos? Aciu Mum greit 1,11men QUOTE(mazute2008 @ 2010 04 19, 14:05) Sveikos, mamos! As noreciau suzinoti, ar ir kiti papinukai yra super labai prisirise prie mamu. Mano sunus visa diena praleidzia su manim, aisku, kai tetis grizta is darbo, pabuna su juo,pazaidzia,pazaidzia ir pabuna su mociutemis, kai manes salia nera, viskas ok, bet tik jei pasirodau as, jam daugiau nieko nereikia. Lauke nori viska daryti tik su manim, zaisti, piesti, jei tik siek tiek nutolsta, tuoj iesko manes, kambary ir vienas nepasilieka, einam kartu net i tualeta. As tikrai ji skatinu but savarankisku, padrasinu eiti prie kitu vaikuciu, bet jam as geriausia kompanija.Jei jau reikia ja daryti, tai jis man visada sako" mudu abudu" pazystu ir kitu mamu, kurios turi vyresnius ir dar zindomus vaikucius, bet jie atrodo savarankiskesni, drasesni? gal as cia be reikalo panikuoju, gal mano sunaus toks temperamentas, toks charakteris? Kaip mano kitos mamos? Aciu Mum greit 1,11men Maniske visai neprisirisusi. Nebent jai nera ka veikti. Tada reikia mamos. Bet jei yra kitu vaiku, tai mamos is esmes nereikia. Manes reikia, kai nera ka veikti ir reikia draugijos, arba reikia eiti miegoti. Na dar kai reikia paguosti. Tai tavo vaikas ne del MP prisirises ir niekur taves nepaleidzia. Paprasciausiai toks yra QUOTE(Olkin @ 2010 04 19, 14:55) Maniske visai neprisirisusi. Nebent jai nera ka veikti. Tada reikia mamos. Bet jei yra kitu vaiku, tai mamos is esmes nereikia. Manes reikia, kai nera ka veikti ir reikia draugijos, arba reikia eiti miegoti. Na dar kai reikia paguosti. Tai tavo vaikas ne del MP prisirises ir niekur taves nepaleidzia. Paprasciausiai toks yra Aisku QUOTE(mazute2008 @ 2010 04 19, 22:19) Mum tai tikriausiai teks greitai atsisveikinti su mamos peneliu nes turiu rimtu sveikatos problemu, tik to pati nelabai noriu, matau, kaip maziui reikia pieniuko! Net nezinau, kaip visa tai padaryti, kad maziui tai butu kuo maziau skausmingesnis procesas Daugeliu atvejų įmanoma suderint maitinimą Juk pati žinai, kad labai daug gali O kalbant apie vaikus- visi skirtingi, ir dar daug aplinkybių įtakoja juos, pradedant nuo vystymosi įsčiose, o gal ir dar anksčiau, gimimo ir t.t. Apie atjunkymą http://zindymas.blogas.lt/ Dabar džiaukis, nes kažin, kokias žinutes po 14metų rašysim QUOTE(mazute2008 @ 2010 04 19, 13:05) Sveikos, mamos! As noreciau suzinoti, ar ir kiti papinukai yra super labai prisirise prie mamu. Mano sunus visa diena praleidzia su manim, aisku, kai tetis grizta is darbo, pabuna su juo,pazaidzia,pazaidzia ir pabuna su mociutemis, kai manes salia nera, viskas ok, bet tik jei pasirodau as, jam daugiau nieko nereikia. Lauke nori viska daryti tik su manim, zaisti, piesti, jei tik siek tiek nutolsta, tuoj iesko manes, kambary ir vienas nepasilieka, einam kartu net i tualeta. As tikrai ji skatinu but savarankisku, padrasinu eiti prie kitu vaikuciu, bet jam as geriausia kompanija.Jei jau reikia ja daryti, tai jis man visada sako" mudu abudu" pazystu ir kitu mamu, kurios turi vyresnius ir dar zindomus vaikucius, bet jie atrodo savarankiskesni, drasesni? gal as cia be reikalo panikuoju, gal mano sunaus toks temperamentas, toks charakteris? Kaip mano kitos mamos? Aciu Mum greit 1,11men Prisirišusi turi būti, tai yra gerai. Juk vis gi ir su seneliais pažaidžia. Su vaikais dar ypatingai nežais, per maža, o su mama turi "kontaktą", dėl to ir nori daryt viską kartu, juk tai gerai Vat manyškei su manim kartais būna nuobodu, kai neužsiemu ja o savo darau. Tai virtuvėj išbarsto druską, kruopas (vyresnėlis spintą atidaro o ji darbuojasi), paskutinį kartą kol ruošiau vaiką treniruotei čiuožykloje, pabėgo ir laksčiau po to per visas kavynes akropoly Bet šiaip, rašiau anksčiau apie Borisą, kai jis atsiskyrė - metukų atsisakė būti su auklėm - pakeitėm dvi - viena atsisakė būti, nes jis visą laiką klykdavo be petraukos, kitai pavyko jo dėmesį nukreipti, bet pačiai po dvėjų valandų sustreikavo širdys... Po pusmečio laisvai liko pusvalandžiui su sese ir broliu vichy parko kambariuke. Dar po pusmečio - su auklė - verkdavo man išeinant o po to žaidė - auklės buvo dvi skirtingos visyškai svetimos moteryškės, kurios pradirbo po savaite, kol vyras buvo išvykęs. Dar po pusmečio, truputi daugiau išėjo į darželį. Neverčiau lankyt per prievartą, bet gana greitai priprato ir pasiliko dienos miegui, ejo tikrai neblogai. Aniuta yra dar sunkesnis atvėjis - vyras mokėsi, ji buvo tik su manim visą laiką. Bet staigiai dabar nebeverkia kai išeinu iš namų - su šuniuku, į parduotuvę - galiu palikti ją trumpam su tėčiu, broliu arba net sese. Užvakar pirmą kartą palikau ją vaikų priežiuros kambary, pusvalandžiui, svetimoj aplinkoj, su svetima aukle, šalia buvo sesuo. Grįžau ji net nelabai manęs pasigedo
mano vaikas, ypac vienas, labai labai prie manes prisirises. Iki siol niekaip neuzmigdavo tik su papuku burnoj. Po gera pusvalandi praciulpdavo
Negaliu atsidziaugt, o ir jis labai savimi didziuojasi Panasu kad suformavau refleksa vaikui
Na ir vel tylu
As tada papasakosiu, kaip mums sekasi dabar. MP jau tikrai daug maziau riekalingas. Ypac, kai lauke praleidziame daug laiko. Net jau kelias naktis miegojo po 5-6 valandas be prabudimu. Tai mums didelis pasiekimas. Bet vis dar uzmiegam su MP ir diena ir nakti. I darzeli eisime nuo pirmadienio. Tada gausis, kad greitu laiku dar maziau gaus mano vaikas MP. Be to, nuo birzelio ir as griztu i darba. Tai mano mazoji dukrele taps dar labiau savarankiskesne Is tikruju, tai nemanau, kad galutinai MP atsisakys greitu laiku. Bet, kad valgymu skaicius ryskiai sumazes, tai jau tikrai. Dziaugiuosi, kad subredo mano dukra dar iki darzelio. Tad nebus jai didelio streso darzelyej be MP. Auga tie vaikai... QUOTE(Natuke @ 2010 03 19, 18:18) Pradžioje bandžiau maitinti vienu metu iš abėjų, bet po to pavargau, ir lėpdavau dideliam laukti, kol pavalgys mažoji. O po to jis valgė vieną - du kartus - kartą vidury nakties ir kartais iš ryto - jau buvo paprasčiau Kai kas tokį "didvyriškumą" pavadintų apsileidimu ir tekėjimu pasrove. Sveikutės, mes registruojamės kaip dar valgantys QUOTE(Olkin @ 2010 05 05, 13:51) Na ir vel tylu As tada papasakosiu, kaip mums sekasi dabar. MP jau tikrai daug maziau riekalingas. Ypac, kai lauke praleidziame daug laiko. Net jau kelias naktis miegojo po 5-6 valandas be prabudimu. Tai mums didelis pasiekimas. Bet vis dar uzmiegam su MP ir diena ir nakti. I darzeli eisime nuo pirmadienio. Tada gausis, kad greitu laiku dar maziau gaus mano vaikas MP. Be to, nuo birzelio ir as griztu i darba. Tai mano mazoji dukrele taps dar labiau savarankiskesne Is tikruju, tai nemanau, kad galutinai MP atsisakys greitu laiku. Bet, kad valgymu skaicius ryskiai sumazes, tai jau tikrai. Dziaugiuosi, kad subredo mano dukra dar iki darzelio. Tad nebus jai didelio streso darzelyej be MP. Auga tie vaikai... smagu
Na, vis sugrįžu, nest uriu vieną dvynį, kurs dar pienuko pasiprašo. Tiesa, ne kasryt nori, bet jei aš dar lovoj su mažiuku guliu, prisistato ir taip meiliai "mamyte, aš tave myliu, ar duosi man pienuko?"
Sveikos, mamytės
QUOTE(Ateik @ 2010 05 06, 18:39) Na, vis sugrįžu, nest uriu vieną dvynį, kurs dar pienuko pasiprašo. Tiesa, ne kasryt nori, bet jei aš dar lovoj su mažiuku guliu, prisistato ir taip meiliai "mamyte, aš tave myliu, ar duosi man pienuko?" Niu kaip fainiai Papildyta: QUOTE(letuciux @ 2010 05 06, 02:06) Sveikutės, mes registruojamės kaip dar valgantys Pagalvojau: koks savarankiškas vaikutis, metukai greit bus, o jau artėjat prie natūralios pabaigos
na ir as cia savo nosi ikisiu. mano merginai tuoj 10 menesiu, MP valgom 6 kartus
Sveikos mamytės
QUOTE(vikusedo @ 2010 05 11, 00:29) Sveikos mamytės o kam tau vargintis? Pasiguldyk tu ja prie saves is karto ir miegokit visi sau laimingi. Uzaugs - pati iseis pas bernus Mes iki siol miegam keturiese (dvyniai), nors va jau du metukai ant nosies Buciau turbut jau nuprotejus jei dar rektu kazkur eit kazka parsinest nakti QUOTE(maidala @ 2010 05 07, 21:34) na ir as cia savo nosi ikisiu. mano merginai tuoj 10 menesiu, MP valgom 6 kartus oi oi zinokit, mano vaikas maziausiia matyt valge MP kartais skaiciuojant iki 6 men, kuo toliau, tuo daugiau, dabar auginam dantukus, esam is tu velyvuju - pirmuju sulaukem tik metu ir 4 men, tai valgo melejona kartu MP tiek diena, tiek nakti, MP veikia kaip nuskausminamieji QUOTE(AusraR @ 2010 05 13, 19:51) o kam tau vargintis? Pasiguldyk tu ja prie saves is karto ir miegokit visi sau laimingi. Uzaugs - pati iseis pas bernus Mes iki siol miegam keturiese (dvyniai), nors va jau du metukai ant nosies Buciau turbut jau nuprotejus jei dar rektu kazkur eit kazka parsinest nakti tai kad mum jau vietos trim maža. Ji miega skersa, jei miega su mumis, aš dar aš... bet tetis vargsta. lepa jam ant galvos per miegus, man jo gaila, nori jis išsimiegoti, juk jam ir į darbą. Šią nakt dukrytė išmiegojo visą naktį be mp QUOTE(vikusedo @ 2010 05 15, 10:28) tai kad mum jau vietos trim maža. Ji miega skersa, jei miega su mumis, aš dar aš... bet tetis vargsta. lepa jam ant galvos per miegus, man jo gaila, nori jis išsimiegoti, juk jam ir į darbą. Šią nakt dukrytė išmiegojo visą naktį be mp musiske ir paryciais isiritinus pa smus lenda arciau tecio miegot, o as gera tik kojom jos ant pilvo sildyt
Sveikos mamos!
Mes pries kelias dienas gryzom is sauletos Turkijos. ispudziai patys geriausi, bet tikriausiai tik man nes sugryzusi suzinojau, kad mano vyras kelioneje pavargo nes jam sunku buvo su vaiku! man buvimas su mazyliu - kasdienybe ir visi jo kapriziukai neveda taip is pusiausvyros, o vyrui tai virto issukiu! namie jis kazkaip su mazyliu lengvai susitardavo, o kelioneje jiem kazkaip nelabai sekesi, pastebejau, kad jis net lengvai uzsiusdavo ant mazylio, ko seniau net nebudavo! Mes jau kaip ir buvom atprate uzmigti nakciai su papeliu, bet kelioneje vel sugryzom prie migdymosi su papeliu nes is po dienos ispudziu niekaip negaledavo uzmigti be papelio. O ir siaip keliones metu dazniau jo prase, pasidare neramesnis, pradejo dazniau kaprizintis. Beto keliones gale suslogavom tai jau tada ciulpe papeli kas pusvalandi, bet kt diena jautesi zymiai geriau, taigi manau, kad pienelis jam tikrai padejo. Noriu paklausti mamu,ar jusu mazyliai ir keliones metu pasidarydavo irzlesni? Mes ir dbr gryze nerandam sau vietos, dazniau praso papelio, vis lipa man ant ranku, su teciu is vis nebenori jokiu reikalu
Savo vyresnėlį dažnai į keliones imdavau, tačiau kelionės metu ar po kelionės išskirtinio dėmesio nepastebėdavau. Va, kai pratinomės prie darželio, kai vieną kartą palikau pusdieniui ten, tai grįžus namo jaunuolis nenulipo man nuo rankų kokias 2 valandas, reikalavo dėmesio.
QUOTE(Eureka @ 2010 05 27, 16:11) Savo vyresnėlį dažnai į keliones imdavau, tačiau kelionės metu ar po kelionės išskirtinio dėmesio nepastebėdavau. Va, kai pratinomės prie darželio, kai vieną kartą palikau pusdieniui ten, tai grįžus namo jaunuolis nenulipo man nuo rankų kokias 2 valandas, reikalavo dėmesio. po atsiskirimo visada taip
Sveikos
nors mano mazius dar tikriausiai nesiskaito vyresnis vaikas (o juk tema vyresnius vaikelius zindancioms mamoms), bet paskatinet jusu pokalbius labai idomu mane kartais vyras spaudzia bandyt nutraukt maitinima, sako, jau didelis vaikas ir del to labai skaudu (kad nesutariam del tokiu dalyku), bet dideliu nesutarimu, zinoma, nera, tik karts nuo karto uzsimena, kad jau reiketu atpratint nuo pienuko...o man (atrodo, jog ir mazyliui) to visiskai nesinori dar pasikaicius jusu pokalbius (tiesa, dar tik kelis sios temos puslapius perksiaciau), kazkaip uztikrinciau jauciuos QUOTE(bim-bam @ 2010 06 09, 23:27) o man (atrodo, jog ir mazyliui) to visiskai nesinori dar pasikaicius jusu pokalbius (tiesa, dar tik kelis sios temos puslapius perksiaciau), kazkaip uztikrinciau jauciuos QUOTE(ast_alaus @ 2010 06 09, 23:14) davus as jam ir paskaityt ir pati skaicius garsiai, realiai supranta, kad naudinga, gerai ir pan. bet kazkodel vis karts nuo karto vis tiek iskyla tokios mintys jam QUOTE(bim-bam @ 2010 06 10, 00:27) Sveikos nors mano mazius dar tikriausiai nesiskaito vyresnis vaikas (o juk tema vyresnius vaikelius zindancioms mamoms), bet paskatinet jusu pokalbius labai idomu mane kartais vyras spaudzia bandyt nutraukt maitinima, sako, jau didelis vaikas ir del to labai skaudu (kad nesutariam del tokiu dalyku), bet dideliu nesutarimu, zinoma, nera, tik karts nuo karto uzsimena, kad jau reiketu atpratint nuo pienuko...o man (atrodo, jog ir mazyliui) to visiskai nesinori dar pasikaicius jusu pokalbius (tiesa, dar tik kelis sios temos puslapius perksiaciau), kazkaip uztikrinciau jauciuos Saunuole! Daryk taip, kaip manai yra teisinga. Mano vyras nebuvo pries, bet kazkur kai dukrai buvo metai, pasake, kad jai jau dabar neatpratinai, tai maitinsi iki mokyklos, nes ji savo dziaugsmo samoningai nepaleis. Dabar dukrai 2 metukai. Lankome darzeli. Valgo MP tik kokius 5-6 kartus per diena. Didziausia dalis nakti. Tai paleidzia po truputi.
Aciu už patarimus,mamos. L.nusiraminau. Jau maniau, kad tik manasis taip dažnai reikalauja mano pieno, nes duodu tada, kada jis pageidauja, o jau poryt jam metukai
Man dar anksti rasineti i si skyreli, bet kaip smagu skaityti apie tokius ypatingus rysius tarp mamos ir vaiko
Ta proga paklausiu patyrusiu mamyciu QUOTE(Olkin @ 2010 06 10, 06:27) Saunuole! Daryk taip, kaip manai yra teisinga. Mano vyras nebuvo pries, bet kazkur kai dukrai buvo metai, pasake, kad jai jau dabar neatpratinai, tai maitinsi iki mokyklos, nes ji savo dziaugsmo samoningai nepaleis. Dabar dukrai 2 metukai. Lankome darzeli. Valgo MP tik kokius 5-6 kartus per diena. Didziausia dalis nakti. Tai paleidzia po truputi. zinoma, jauciuos gerai mano vyrui kaip uzplaukia debesiukas koks maniskis valgo daugiausia naktim - nakti keliasi kokius 3-5 kartus, vakare pries uzmiegant pavalgo, diena pries uzmiegant ir ryte.kazkaip kruties nereikalauja bet kada, visada mazdaug vienodu metu valgo, nors maitinau pagal poreiki visada, ne pagal grafika, bet kazkaip savaime susideliojo toks kaip ir rezimas dabar sveciuojames Jav, tai atradau toki saunu zurnala apie motinyste, naturalu vaiku auginima ir pan. ten tiek daug istoriju, nuotrauku zindanciu mamu, tai taip grazu ziuret QUOTE(bim-bam @ 2010 06 10, 18:16) dabar sveciuojames Jav, tai atradau toki saunu zurnala apie motinyste, naturalu vaiku auginima ir pan. ten tiek daug istoriju, nuotrauku zindanciu mamu, tai taip grazu ziuret Dziugiu, kad Amerika sioje srityje pradeda atsipeiketi QUOTE(bim-bam @ 2010 06 10, 20:42) apksritai tas zurnalas (Mothering) labai ikvepia - zindymui, vaiku nesiojimui, prieraisiai tevystei ir pan. smagu zinot, kad tiek daug bendraminciu yra visur pasaulyje amerikoje tai egzistuoja daug ilgiau negu pas mus O žindymą labai neblogai išmano med darbuotojos - seselės, akušerės. ir padėda TEISINGAI. Plius gimdymas namuose nebeekstremalas, nes yra kvalifikuotu pagalbininkių, kurios glaudžiai bendradarbiauja su ligoninėm ir gali išrašyt būtinus gimimo dokumentus. |