na isipaisysiu ir as i sita tema, ir papasakosiu savo nuotaikinga gimdymo istorija
vyko viskas taip: gimdymo data buvo numatyta 17 diena.16 diena atsiguliau i ligonine nors nebuvo jokiu siptomu.isgulejus 4 dienas ligonineje isvaziavau namo taip ir nepagimdzius, be to dar suzinojau kad gims mergyte .21 diena turejom su vyru saugoti mano tevu buta beto ir gera proga pabuti dviese.mane nuveze pas tevus i buta o vyras isvaziavo su savo tevais i pirti.paskambino man apie 6 val. vakaro ir sako ruoskis vaziuosim i miesta , nes tuo metu vyko kauno dienos.ne, brangusis, sakau as niekur nevaziuosiu nes kazkaip keistai jauciuosi.po pirties atvaziavo vyras ir nubego i parduotuve: parnese asaldainiu ir sampano "sako: isgersi ir vaziuosim gimdyt" o as tik pasijuokdama sakau nea, to nebus.bet jau buvo prasideje saremiai tik dar silpni.apie 12 val. nakties sakau vyrui kad kazkas jau negerai.sakau kvieciam taksa ir vaziuojam namo daiktu susirinkti.pasirodo pas abu saskaitos tuscios.tai visa laime kad nemokamu zinuciu buvo, tai parasem vyro puiseseriai kad isdkviestu taksa.siaip ne taip gryzom namo, susirinkau daiktus issikvietem greitaja ir isvaziavom ir tik pakeliui i ligonine prisiminiau kad neturiu asmens dokumento.na veliau atveze.beto is to susijau vyrui net vidurius paleido o man kierk juoko buvo.
atvaziavom i priimamaji teko susikolioti su budincia nes ji netikejo kad prasideda gimdymas tik apziurejus daktare pasake kad kaklelis prasiveres 3 cm.
taip ir baigesi musu kelione