Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ilgai laukta
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Amute
na isipaisysiu ir as i sita tema, ir papasakosiu savo nuotaikinga gimdymo istorija
vyko viskas taip: gimdymo data buvo numatyta 17 diena.16 diena atsiguliau i ligonine nors nebuvo jokiu siptomu.isgulejus 4 dienas ligonineje isvaziavau namo taip ir nepagimdzius, be to dar suzinojau kad gims mergyte .21 diena turejom su vyru saugoti mano tevu buta beto ir gera proga pabuti dviese.mane nuveze pas tevus i buta o vyras isvaziavo su savo tevais i pirti.paskambino man apie 6 val. vakaro ir sako ruoskis vaziuosim i miesta , nes tuo metu vyko kauno dienos.ne, brangusis, sakau as niekur nevaziuosiu nes kazkaip keistai jauciuosi.po pirties atvaziavo vyras ir nubego i parduotuve: parnese asaldainiu ir sampano "sako: isgersi ir vaziuosim gimdyt" o as tik pasijuokdama sakau nea, to nebus.bet jau buvo prasideje saremiai tik dar silpni.apie 12 val. nakties sakau vyrui kad kazkas jau negerai.sakau kvieciam taksa ir vaziuojam namo daiktu susirinkti.pasirodo pas abu saskaitos tuscios.tai visa laime kad nemokamu zinuciu buvo, tai parasem vyro puiseseriai kad isdkviestu taksa.siaip ne taip gryzom namo, susirinkau daiktus issikvietem greitaja ir isvaziavom ir tik pakeliui i ligonine prisiminiau kad neturiu asmens dokumento.na veliau atveze.beto is to susijau vyrui net vidurius paleido o man kierk juoko buvo.
atvaziavom i priimamaji teko susikolioti su budincia nes ji netikejo kad prasideda gimdymas tik apziurejus daktare pasake kad kaklelis prasiveres 3 cm.
taip ir baigesi musu kelione
Veitė
na sioj istorijoj kazkaip pabaigos pasigedau...Kurgi paties finalo aprasymas??
Pupsiukas
O kur gi gimdymo istorija? biggrin.gif Perskaitėm važiavimo istoriją, lauksim gimdymo istorijos 4u.gif
Amute
ojojoj...visai pamirsau...
na skaitykit toliau...
tai va mus perkele i gimdykla teko visa nakti nemiegoti.saremiai vis stiprejo ir stiprejoir pasirodo kad per 12 val tik 1cm atsidares kaklelis.tada atbego didziausia pagalbininke MAMA.susnekejom del epidurinio nes jau nebejauciau savo kuno.beje dar liepe daug vaiksciot ir kamuoli atnese.o man norejosi tik guleti susirietus ir kad visi "atsoktu".veliau pradejo pykinti.teko ir vimtelt karteli doh.gif .
na va po ilgu kankinimu suleido epidurini kai skausmas buvo pasiekes jau 7 bala.tai ivyko po 17.5kankinimosi valandu.taigi galejau jau ir numigt truputeli pailseti kol mano angeliukas sumastys islysti.
ir stai atejo sesta valanda jauciu kad jau beldziasi.teko pasedet ant kedes (kede tokia panasi i klozeta, su skyle)galvoju tuo apsikak...arba pagimdysiu.daktarei pasakiau kad jau noriu stumt.tuomet mane uzkele ant stalo nes pati nevaldziau koju nuo epidurinio veikimo.ir stai 18.25 jau guljo mano mazyte man ant krutines.nezinojau ar verkt ar dziaugtis.bet gerkleje taip ir liko uzspaustos asaros.
kaip atsiradau lovoje net nepamenu.ar pati nulipau ar nukele...tik pamenu kaip jau maitinau maziuke ir stoveju, daktares atnestas puodelis kavos, beje jau ir vyras buvo atvaziaves su savo broliu.
mergyte iamzinta liko juostoja.o kai pamaciau save nufilmuota tai net pati nepazinau.paakiai pajuode, visa isvargus.
tiesa vyras pasiliko pirmaja nakti miegoti su manimi palatoje.o ir mergyte buvo labai gera.beveik visa naktele ismiegojo ir dave mamai pailseti po visu 22.5 gimdymo dziaugsmu smile.gif
Zaiza
Nu va ir antros serijos sulaukėm smile.gif
Sėkmingai aukit 4u.gif
Amute
aciu.
augam puikiai ir linksmai lotuliukas.gif
knielita
Fainas 2 daliu pasakojimas thumbup.gif Aukit grazios ir linksmos 4u.gif
Birbiziukas
NA SAKYČIAU, KAD GIMDYMAS TAI TOKS NETRUMPAS BUVO blink.gif doh.gif AŠ KAI PAGALVOJU, KAD MANIŠKIS TRUKO TIK 4 VAL. IR MAN TO VISO MALONUMO PER AKIS PAKAKO TAI KAIP ATLAIKO TOS KURIOS GIMDO PO 20 VAL. g.gif NA TU IR ŠAUNUOLĖ thumbup.gif SVEIKINU, AUKIT DIDELĖS IR SVEIKOS user posted image
Deivika
LABAI KONKRETUS IR GRAZUS PASAKOJIMAS thumbup.gif AUKIT SVEIKI IR LINKSMU SVENCIU bigsmile.gif
Džiuga+
Sveikinu ir as...net issiziojau, kai pirma dalis pasibaige biggrin.gif jau galvojau koks bajeris, bet ir antra atsirado.. Labai ilgai gimdei, turejo skatinamuosius leisti, man kai neatsidarinejo greitai, tai po 6 val. leto atsidarinejimo jau leido skatinamuosius... ir per val. viskas issiplete ir pagimdziau g.gif kodel tau neleido? Gerai, kad mergyte pamiegoti leido biggrin.gif sekmes 4u.gif
braske24
oho 22 h tai bent saunuole, sveikatos jums visiems 4u.gif
Amute
QUOTE(Džiuga+ @ 2005 12 29, 18:33)
Sveikinu ir as...net issiziojau, kai pirma dalis pasibaige biggrin.gif jau galvojau koks bajeris, bet ir antra atsirado.. Labai ilgai gimdei, turejo skatinamuosius leisti, man kai neatsidarinejo greitai, tai po 6 val. leto atsidarinejimo jau leido skatinamuosius... ir per val. viskas issiplete ir pagimdziau g.gif kodel tau neleido? Gerai, kad mergyte pamiegoti leido biggrin.gif sekmes 4u.gif
*

daktare sake kad jei per savaitgali nepasigimdysiu tai pirmadieni jau skatins.o siaip sake kad normalus gimdymas gali trukti para bet ne daugiau.bet po epidurinio viskas gan neblogai ejosi per 4 val pasigimdziau.
sonnija
wub.gif wub.gif wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.