Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Saldainiu medeliai-3
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
jo-vita7
Kaip pasigaminti saldainiu medi

1. Pirmiausia mums reiks vazonelio, pagaliuko ir gipso.
user posted image

2. Gipsa sumaisau su vandeniu, ikisu pagaliuka ir palaukiu koki 15-20min., kad sustingtu.
user posted image

3. Kol gipsas stingo, atsipjoviau oazes gabaliuka ir ji apipjausciau, kad gauciau apvalu.
user posted image

4. Tolesniam darymui mums reiks karstu kliju, plauso, saldainiu ir papuosimui ivairiu dalykeliu.
user posted image

5. Pirmiausia priklijuoju plausa ant gipso.
user posted image

6. Ispjauta oaze uzmaunu ant virsaus ir ispaudziu siek tiek. Ipilu i duobute kliju ir uzmaunu ant koto, prispaudus palaikau, kad klijai sustingtu.
user posted image
user posted image

7. Na ir klijuoju saldainius nuo apacios i virsu (man taip patogiau, kai kas klijuoja nuo virsaus i apacia).
user posted image

8. Belieka pasipuosti medeli ir pradziuginti kitus.
user posted image
*Pavasarė*
O kokio tirštumo maždaug gipso mišinį darote ir kur tą gipsą perkate? Taip pat klausimas, iš kur plaušo gaunate blush2.gif
4u.gif
Tiesa, o saldainius tokius bambonkinius labai tankiai klijuojate, vienas ant kito popieriukai užeina, ar užtenka vienas šalia kito popieriukus dėlioti?
4u.gif
Nuokata
Ačiū už naujus namučius thumbup.gif Na rodomės, rodomės smile.gif smile.gif

gb78 aš darau iš rotbando, tai apie gipsą nieko negaliu pasakyti, rašė kažkas, kad nesustingsta g.gif O plaušą perku gėlių parduotuvėse smile.gif Saldainius klijuoju vieną šalia kito, bet ne vieną ant kito smile.gif
jo-vita7
Gipsa pirkau is senuku, galima gaut bet kurioj statybiniu prekiu parduotuvej. Tirstuma as is akies darau, maisydama is kart vazonelyje.

Plauso galima gauti floristikos prekiu parduotuvese arba kokiame geliu salone paprasyt, kad siek tiek parduotu

Saldainius galima klijuot kokius tik sirdis geidzia ir bombonkinius, ir sokoladinius, triufelinius.......
barbarux
Sveikutės auksarankės, Norėjau paklausti, ar karštais klijais klijuojant triufelio formos saldainius pats saldainis neaptirpsta?
dinokis
sveikutės, kurgi pradingo mūsų karalystė, kuri žadėjo parodyti, kaip daryti tą nuostabųjį medelį g.gif
Plaušo mačiau pirkti Vilniuje Akropolyje prie tampomo popieriaus, pakavimo dėž ir t.t., nedidelis maišiukas kainavo 5lt
mergicka393
Sveikos, ir as skaitinejau, kaip daromi medeliai is saldainiu. Ir nutariau pabandyti ryt sesers gimtadienis. Tikiuosi kaip pirmas kartas visai neblogai gavosi. Tiesa klijavau ne karstais klijais, o super gluja, nera jokio kvapo ir laikosi liuks. Kazkur viska sudejus gavosi 25lt. smile.gif mirksiukas.gif

user posted image
karalyste
lABUKAS
VALIO NAUJA TEMUKE thumbup.gif

Gal jau rytoj atsilaisvinau truputi( tiksliau substrato pritrukau) gelytes pikavau geriau ir nepasakosiu apie kieki doh.gif tai vat kaip ir savaitele bus rmi tai reiks padirbeti juo labiau seses dukryte yra tai jinai liepe man medeli vis daryt lotuliukas.gif tai jau manau rytoj tikrai fotosesija bus .

rodykit grozybes savo greir neslepkit juk norim akytes paganyti mirksiukas.gif
*Pavasarė*
Na va, su jūsų visų konsultacijomis padariau ir aš savo pirmąjį saldainių medelį. Nelabai koks, bet čia tetukui dovanų vardadienio proga, tai nesukritikuos bigsmile.gif O toliau jau ir pati žinau klaidas, ką kitaip darysiu, be to ir šios temos neapleisiu biggrin.gif
user posted image user posted image
Atsiprašau už nuotraukų kokybę. Tiesa, dar tris stiklinius rutuliukus ant kamieno vėliau užklijavau ir vieną saldainį ant plaušo patupdžiau tongue.gif
Laura26
QUOTE(gb78 @ 2010 03 18, 22:31)
Na va, su jūsų visų konsultacijomis padariau ir aš savo pirmąjį saldainių medelį. Nelabai koks, bet čia tetukui dovanų vardadienio proga, tai nesukritikuos  bigsmile.gif  O toliau jau ir pati žinau klaidas, ką kitaip darysiu, be to ir šios temos neapleisiu  biggrin.gif
Atsiprašau už nuotraukų kokybę. Tiesa, dar tris stiklinius rutuliukus ant kamieno vėliau užklijavau ir vieną saldainį ant plaušo patupdžiau  tongue.gif
*

Pirmas blynas neprisvilo schmoll.gif thumbup.gif ,grazus medelis thumbup.gif
mergicka393
As nesuprqantu burbula geiau daryt is oazes ar ne? g.gif
Nuokata
Kaip kas nori, taip ir daro: vienos daro iš popieriaus, padarai rutulį iš daug sluoksnių žurnalų ir skotču apvynioji, kitos iš putų polistirolo, kitos iš oazių smile.gif Popierius sakyčiau greičiausiai ir pigiausiai thumbup.gif
karalyste
Kazkada pirmus medelius kai dariau turejau viena dydeli medi uzsakyma is 4kg triufeliniu saldainiu tai oaze visa subyrejo daugiau jos nenaudoju naudoju putu polesteroli kazkaip taip jis vadinas
Nuokata
QUOTE(karalyste @ 2010 03 19, 12:02)
Kazkada pirmus medelius kai dariau turejau viena dydeli medi uzsakyma is 4kg triufeliniu saldainiu tai oaze visa subyrejo daugiau jos nenaudoju naudoju putu polesteroli kazkaip taip jis vadinas
*

Karalyste žiūrėjau tavo albumuką, o kas ten per laistytuvėlis? Pati kažkuo padengei? Liabai jau wub.gif wub.gif
karalyste
QUOTE(Nuokata @ 2010 03 19, 14:52)
Karalyste žiūrėjau tavo albumuką, o kas ten per laistytuvėlis? Pati kažkuo padengei? Liabai jau  wub.gif  wub.gif
*

labukas merginos

ne laistituvelis pirktinis , bet lengva paciam pasidaryti (samanelem apklijuoti)
gelytes kupolas
user posted image - du saldainiuku sonelius patepi klijais ir suklijuoji
user posted image - taip klijuoji kiek sirdele ir kokio dydzio geidziat
user posted image - veliau kita eilute ir t.t.
user posted image - taip kupoliukas atrodo isore
user posted image - taip atrodo vidus:)

vat ir visos paslaptys
ointriga
sveikos 4u.gif
kadangi as pradedanti ,tai prasausi i jusu buri ax.gif
karalyste aciu uz pamoka kaip supratau tai cia pagrindo nereikia blush2.gif klijuoji saldaini prie saldainiu,bet vis tiek nesuprantu ,o kaip tos geles is sonu ant ko jos laikosi blush2.gif ir kaip prie koto tvirtinat gele doh.gif
karalyste
QUOTE(karalyste @ 2010 03 19, 16:34)

*

toliau eina fantazijos jau galima saldainiu krastus flizelinu poto prie flizelino geles klijuoti .o prisitvirtinti floristine vielute vakare darysiu medeli toliau tai as dar pafotografuosiu
mergicka393
QUOTE(karalyste @ 2010 03 19, 17:48)
toliau eina fantazijos jau galima saldainiu krastus flizelinu poto prie flizelino geles klijuoti .o prisitvirtinti floristine vielute vakare darysiu medeli toliau tai as dar pafotografuosiu
*

Butu labai puiku, patirties pasisemtumeme. smile.gif
karalyste
Na zinai gal ir taip nes as kai pradejau medelius daryti mazai medziagos turejau doh.gif
Ligičiukas
Mano pirmasis darbelis
[URL=http://www.radikal.ru]user posted image[/URL]
Papildyta:
Puokštė vadovei

[URL=http://www.radikal.ru]user posted image[/URL]
karalyste
Grazi puokste gal tik kaip pastebejimas tarpukai matos tarp sald.jei pagrinda butum folija padengus kad ir paprasta nebutinai spalvota (raudona) butu isvis super
Ligičiukas
Ačiū už pastebėjimus. Jau padarius daug trūkumų pamačiau. Darbas labai patiko, tai pasistengsiu daryti kokybiškiau. Tik mano vyrai saldainius suvalgo, nelieka is ko daryti.Nespėju pirkti. bigsmile.gif
Guotė
QUOTE(Ligičiukas @ 2010 03 19, 21:19)
Ačiū už pastebėjimus. Jau padarius daug trūkumų pamačiau. Darbas labai patiko, tai pasistengsiu daryti kokybiškiau. Tik mano vyrai saldainius suvalgo, nelieka is ko daryti.Nespėju pirkti. bigsmile.gif
*

Gražus darbelis...o aš va vis neprisėdu, gėda net užsukti čia...bet įkvėpimo nerasta... verysad.gif
Nuokata
Ką domina, tai Rimi plaušo yra pirkt, toks ale baltas ir žalsvas po 3,99 Lt., tikrai ne mažai jo maišiuke thumbup.gif
karalyste
QUOTE(Nuokata @ 2010 03 20, 18:58)
Ką domina, tai Rimi plaušo yra pirkt, toks ale baltas ir žalsvas po 3,99 Lt., tikrai ne mažai jo maišiuke thumbup.gif
*

ir dar IKI taipigi maciau po 2.99 geltono ,zalio, balksvo mirksiukas.gif
*MONAMI*
nu šaunuolės merginos,kad judat į priekį,p Karalystei ačiū už vaizdines medžiagas 4u.gif ,kai išeisiu į pensiją (po mėnesio bigsmile.gif ) ir aš pasidarysiu kokį nors ax.gif
dinokis
karalyste, labai ačiū už pradžią, tačiau laukiame pratesimo, nes net neįsivaizduoju, kaip toliau doh.gif
Nuokata
Na mes su nekantrumu ir lauksim thumbup.gif
karalyste
Ka gi tesinys ax.gif imam jau padarytus sald.kupoliukus pamatuojam dydi ju ir is flizelino iskerpam ( GALIMA PLAUSU APACIA KUPLO DENGT KUO TIK ISMASTT)
user posted image

uzklijuojame klyjais karstais krastukus ir iskerpam skyle flizeline kur bus klijuojamas kotas
user posted image

ilasiname kliju .taikome klijus ilasint tarp saldainiu
user posted image

na ir klijuojame ant koto reikia palaikut kol prikibs
user posted image

vel aplink sald. kupola apklijuojan apjuose su flizelinu , nes ant jo klijuosim paouosima
(galima apkjuost plausu ar dar kuo tik ismastysit)
user posted image

ir viskas klijuojame geles , lapelius i t.t. cia jau jusu fantazija
user posted image
ir viskas mielosios rezultatas

user posted image
Laurac
Karalyste, nuostabus darbas!!! thumbup.gif thumbup.gif
Oksana76
Sveiki 4u.gif
Mano "svieziausias" biggrin.gif

user posted image
karalyste
Labai grazu thumbup.gif kazkuo primena jurg@ stiliu uz tai man patinka thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
Laurac aciuuuuuuuuuuuuu blush2.gif
Oksana76
Aciu ax.gif
Joo, tikrai panasus mirksiukas.gif , asmeniskai man taip sulipdyti saldainiai labai graziai atrodo (be jokiu tarpeliu gaunasi). Tik po ziemos normaliu pagaliu neradau... Matyt bendramintes issitempe is misko visus pagalius lotuliukas.gif
Rimuselis
user posted image
aussrrina
Mano velykinis mirksiukas.gif user posted imageuser posted image
skorpe555
labai grazus velykiniai medeliai,jau kvepia tokia sventine nuotaika 4u.gif ax.gif
Nuokata
Karalyste ačiū už pamokas smile.gif Dar norėjau paklaust, tavo albumėly yra ananasas, ant ko tu jį klijavai? Nuo šiandien mačiau maximoje akciją panašiems kvadratiniams velykiniams saldainiams. Gal kažką į kiaušinio formą išeitų padaryt g.gif smile.gif
Oksana76 labai labai fainas medelis, įtariu mini griliažas lotuliukas.gif TIk aš dar gėlių įsekčiau tarp griliažų thumbup.gif
aussrrina be komentarų, be žado thumbup.gif
Rimuselis gražu wub.gif O kuo tu ten kamieną dažei ar apvyniojai? Nelabai matosi smile.gif smile.gif

Turiu ir aš 4 medelius ant palangės nepabaigtus, pritrūkau dviems medeliams saldainių po saują doh.gif Vakare foto įmesiu, tikiuosi pabaigsiu blush2.gif Draugė grįžo iš Anglijos, tai 3 ji išsiveš, o vieną vyro mamai padovanosiu thumbup.gif thumbup.gif
aussrrina
[quote=Nuokata,2010 03 23, 11:58]

aussrrina be komentarų, be žado thumbup.gif
ACIU Tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
karalyste
ananasas ant putu polesterolio mirksiukas.gif
Oksana76
QUOTE(Nuokata @ 2010 03 23, 11:58)
Oksana76 labai labai fainas medelis, įtariu mini griliažas  lotuliukas.gif  TIk aš dar gėlių įsekčiau tarp griliažų  thumbup.gif

Aciu aciu mirksiukas.gif
Visiskai teisingai lotuliukas.gif , mini griljazas thumbup.gif
Rimuselis
user posted imageMano medelio kotas nupurkstas dazais ir apviniotas vielute.
Skinte
user posted image

Man tai jis toks biški kičinis (nemėgstu gėlių, drugelių ir pan. dalykų ant saldainių medžių), bet aplinkiniai sakė, kad vaikui toks patiks ax.gif
Nuokata
Na va visi, kaip žadėjau smile.gif

Šitame medelį dar pridėsiu kelias boružėles, vyras balzos turi, tai išpjaus, o aš nudažysiu smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
karalyste
Labai grazu ir viskas deranciai wub.gif
Nuokata
QUOTE(karalyste @ 2010 03 23, 21:03)
Labai grazu ir viskas deranciai  wub.gif
*

Ačiū, man tas su dviem viršūnėm tai labai fainas smile.gif
skorpe555
Nuokata,o kas ta balza?nelabai zinau,ka reiskia blush2.gif ,jei galite paaiskinkite neismananciai doh.gif .o kur jus perkate tas grozybes,visokias gelytes ,papuosimus.
nu bet grozis jusu medeliu thumbup.gif ,o is ko draote medeliu viduri,kad saldainiai kibtu? 4u.gif
Nuokata
QUOTE(skorpe555 @ 2010 03 23, 21:37)
Nuokata,o kas ta balza?nelabai zinau,ka reiskia blush2.gif ,jei galite  paaiskinkite neismananciai doh.gif .o kur jus  perkate tas grozybes,visokias gelytes ,papuosimus.
nu bet grozis jusu medeliu thumbup.gif ,o is ko draote medeliu viduri,kad saldainiai kibtu? 4u.gif
*

Ačiū smile.gif
Nu aš kaip bedarbė, tai stengiuos daryt taupydama blush2.gif Balza yra toks medis
user posted image viena lenta sveria keliasdešimt gramų, super lengva žodžiu. Ją galima pjaustyti paprastu virtuviniu peiliu, pagrinde naudojama lėktuvų modeliukų gamybai thumbup.gif Bet brangi ji verysad.gif
Šiaip gėlytes pirkau Maximoj, skaičiau temoj "Mamos ieško", kad Vilniuj tai Thomas philipse yra, ir šalia parduotuvėje yra, vokiškas pavadinimas kažkoks. Yra Basanavičiaus gėlių turgely thumbup.gif Tik va kainų nežinau.
Vidurį darau iš žurnalų. Vieną paskui kita lapą maždaug suku į rutulį, o galiausiai skotču tvirtai apvynioju. O saldainius prie to rutuliu kaip ir visos čia darančios šį grožį priklijuoju karštais klijais. Pistoletą galima gauti Senukuose, jis ten apie 6-8 Lt., kainuoja ir klijų lazdelės ten pat 12 vnt., pirkau už 1.36 Lt. atrodo. VIenam medeliui apie 4-5 lazdeles išeina smile.gif Oi, na ir prirašiau lotuliukas.gif
skorpe555
Nuokata laaaaaaabai aciukas jum sdidelis smile.gif ,o tiek karsti klijai ,ar jie taip vadinasi ,ar cia juos turi pasildyti,ar kaip... blush2.gif ,nes nesu pirkusi tai net neisivaizduoju.
noriu viska zinoti,kad iskarto galeciau daryti medeli,viska jau susipirkusi 4u.gif
Nuokata
nėr už ką mirksiukas.gif

Nu jis taip ir vadinasi karštų klijų pistoletas ir prie jų yra tokios lazdelės. Jos įsikiša į pistoletą ir lydosi smile.gif Ir prašom kaip padarysi medelį, tysk čia smile.gif
Oksana76
O jei perskaicius VISAS 3 temas........ mirksiukas.gif tai informacijos gausi per akis doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.