Ypac ta saldainiu barbe nereali. tik gaila butu saldainius valgyt
bet grazu grazu grazu
Labai grazus darbeliai
Ypac ta saldainiu barbe nereali. tik gaila butu saldainius valgyt bet grazu grazu grazu
Genovaite
Glinglinga, grazia ideja atnesei ir krikstynoms tinkancia. Aciu
Superine barbe !!!
Net ner zodziu ka dar pasakyti....labai faina
Genovaite, fantastiškas darbelis
Ačiū mergaitės už pagyrimus, jaučiuosi labai pamaloninta, bet nesu verta tiek daug
QUOTE(dijanule @ 2010 05 18, 09:59) Galima klijuoti su karštais klijais, bet galima ir smaigstyti su dantų krapštukais Papildyta: QUOTE(glinglingas @ 2010 05 18, 10:44) labutis laaabai grazuuus darbeliai uzsikreciau ir ash . dar siandien vaziuosiu nusipirksiu ko reikia ir pabandysiu shita grozi man tik baisiausisia kad tas bumbulas nuo saldainiu svorio nenukristu -o visa kita atrodo aishku kaip ir Bumbulas tikrai nenukris - paklausk mergaičių - visos daro ant bumbulo ir viskas ok Papildyta: QUOTE(karalyste @ 2010 05 18, 10:52) Tai, kad aš čia tik baikom užsiiminėju, man visokios nesąmonės arčiau dūšios , labai nemėgstu vienodų daryti, pagal mano charakterį man reikia pokyčių- tai taip ir norisi ką nors naujo išbandyti O tu tai tikra medelių asė Papildyta: QUOTE(agotele1111 @ 2010 05 18, 10:58) Labai grazus darbeliai Ypac ta saldainiu barbe nereali. tik gaila butu saldainius valgyt bet grazu grazu grazu Liktų ne tik galva, o visa barbė, nes ji ten į karkasą patupdyta. O suvalgius saldainius galima vietoj jų kitus susmaigstyti subtilus likeriukas su simbolisku vyrui skirtu papuosimu
Genovaide, super
Karalyste man labai grazu Jus teismui ir mano keli paskutiniai darbeliai ![]()
QUOTE(karalyste @ 2010 05 19, 12:01) Kaip visada - be žodžių Kažkaip nebesistebiu Papildyta: QUOTE(knielita @ 2010 05 19, 12:32) Genovaide, super Karalyste man labai grazu Jus teismui ir mano keli paskutiniai darbeliai Tai, kad nėra ką teisti
laba diena,
O čia mano medis
QUOTE(natur @ 2010 05 20, 16:29) laba diena, O čia mano medis Koks gražus - man visą laiką patiko ir patinka tokie dvigubi kotai, bet kai aš nueinu į krūmus tokių ieškoti - tai niekada gražių nerandu
Kagi gaivinu temuke
dar spalvinu jusu teismui puslapiuka
kokie grožiai
kitą kartą apžiūrėsiu ir kitas dvi senesnes temas, bet galiu pasakyt, kad ir iš šios daug sužinojau tik vieno vis tik nesupratau ir dar vienas QUOTE(laTulipe @ 2010 05 23, 13:29) kokie grožiai kitą kartą apžiūrėsiu ir kitas dvi senesnes temas, bet galiu pasakyt, kad ir iš šios daug sužinojau tik vieno vis tik nesupratau ir dar vienas Aš visada dedu gipsą, bet taupumo sumetimais dar idedu smulkių akmenukų arba laikraščio gumuliukų- taip reikia mažiau gipso , o ir molinis vazonėlis neskyla. Kas dėl proporcijų - tai maždaug paderinu ( iš akies) , kaip man atrodo gražiau - taip ir padarau. Niekada nebūna taip, kad būtų per didelis vazonas, arba burbulas. Bet kai darau medelį tai stengiuosi, kad saldainiai už vazono kraštų išlystų maždaug po 1 cm už vazonėlių kraštų ( čia žiūrint apklijuotas burbulas iš viršaus) tikiuosi aiškiai paaaiškinau. Jeigu pastebėjai tai ir karalystės medelis - apklijuotas burbulas šiek tiek išlindęs į kraštus už vazonėlio QUOTE(laTulipe @ 2010 05 23, 14:29) tik vieno vis tik nesupratau mes visgi gipsą dedam, po ano skilimo, pamėginom vistiek tokį pat vazoną daryt, tai neskilo. gipsas nesiplečia. matyt skilo dėl kokio neatsargaus stuktelėjimo.
rotbandas statybine medziaga
taip butelius ir karstais klijais
Ar kas galetu man paaiskint kaip daryt saldainiu gele? Klijuojam saldainius ant rutulio perpjauto pusiau, pasmeigiam ant pagalio, o kaip padaryt graziu perejima nuo to rutulio iki pagalio, kad nebutu kaip grybas? Maciau saldainiu medeliu fejos labai graziai plausu apsuka, bet ant ko jis ten laikosi?
QUOTE(Pupu_mama @ 2010 05 26, 09:10) Ar kas galetu man paaiskint kaip daryt saldainiu gele? Klijuojam saldainius ant rutulio perpjauto pusiau, pasmeigiam ant pagalio, o kaip padaryt graziu perejima nuo to rutulio iki pagalio, kad nebutu kaip grybas? Maciau saldainiu medeliu fejos labai graziai plausu apsuka, bet ant ko jis ten laikosi? Galima daryti apacia kugi
Tai isivaizduojamiausias variantas mano yra padaryt puse rutulio ir kolba ir abu uzmaut. Ta kolba apsukt plausau
Ir dar klausimas butu, puokstei tinka tik trikampiniai saldainiai? Ir geriausiai butu daryt su smeigtukais? QUOTE(Pupu_mama @ 2010 05 26, 09:32) Tai isivaizduojamiausias variantas mano yra padaryt puse rutulio ir kolba ir abu uzmaut. Ta kolba apsukt plausau Ir dar klausimas butu, puokstei tinka tik trikampiniai saldainiai? Ir geriausiai butu daryt su smeigtukais? Visokie tinka, kokie tik yra
O kaip valgyt tuos triufelinius (trikampinius) saldainius, kurie klijuojami uz uodegeliu uzpakaliukais i virsu?
Gal galetumet dar kas pasidalint patirtimi kaip suformuot gele?
Džiaugiausi atradusi tokią temą ir patarimų.
Štai mano ir sūnaus pirmas bandymas. Visai smagus gamybos procesas buvo. ![]()
Noelle, Jūsų ir sūnaus darbukas nuostabus, čia gera idėja kaip ir man su savo vaikais papramogauti...ir skanu ir gražu...
Jeigu paimciau sketuka, kuris lieka juo gyvu geliu puoksciu, kuo patartumet man ji padengti, kad galeciau klijuot saldainius?
Man reik patarimu Jusu del saldainiu puokstes
sveiki o cia mano medelis . padariau merganser gimt http://public.fotki.com/Alinacka1980/salda...iai/#mediaproga
Papildyta: http://images18.fotki.com/v329/photos/5/16...DSCF4608-vi.jpg QUOTE(Alinacka1980 @ 2010 05 28, 17:22) sveiki o cia mano medelis . padariau merganser gimt http://public.fotki.com/Alinacka1980/salda...iai/#mediaproga Papildyta: http://images18.fotki.com/v329/photos/5/16...DSCF4608-vi.jpg Labai nuotaikingas ir grazus medelis
ten tokie akmenukai . tai priklijavau, bet gavosi neblogai,,
Merginos kas cia netaip ar liezuviuka juoda det ar kas nezinau kazkas netaip laukiu jusu patarymu?
Labas mergaites,
Negalejau atsigrozeti jusu darbeliais (Gelytes ir drugelis mano pacios daryti) ![]() ![]()
jau vazonelis -kibirelis koks fainas
na stai mano isvargtas masiniukas ![]()
QUOTE(karalyste @ 2010 05 28, 18:47) jau vazonelis -kibirelis koks fainas na stai mano isvargtas masiniukas Šaunuolė karalyste - super mašinytė
Na tik pora dienu neuzeik ir kiek groziu surasi
Genovaite, o is arciau medeli gal gali parodyt? Nelabai iziuriu kas kur, bet bendras vaizdas grazus ir saldus. Karalyste, smagus masiniukas Ir musu naujokiu labai grazus darbai, neatrodo kad pirmieji bandymai Ir as ikeliu kelius paskutinius savo darbelius. Gavosi dideli 60 ir 75 cm. dydzio, saldainiu tipo irgi solidziai, bet jau su tokiais ir i rimta baliu nebutu geda eiti ![]()
Sveikutes darbstuolytes
mano trečias bandymas. labai jau norėjau su "kregždute" pagamint
Visoms tik didziausios pagyros!
as ir pernai buvau darius mamai saldainiu medeli, bet ten isvis labai jau toks primityvus palyginus su jusiskiais, saldainius ant vielos visus veriau, ir paskiau ant virsaus uzsukau, o saka tai i puta imontavau vazonely
Ir as pasirodau su savuoju Kregzdutes medeliu, man jis mielas toks gavosi
Sakykit merginos o kaip tvirtinti saldainkius ant butelio, noriu ant brendzio butelio virsaus padaryti
QUOTE(knielita @ 2010 05 30, 19:34) Ir as ikeliu kelius paskutinius savo darbelius. Gavosi dideli 60 ir 75 cm. dydzio, saldainiu tipo irgi solidziai, bet jau su tokiais ir i rimta baliu nebutu geda eiti knielita, labai dėmesį patraukia tavo paskutiniai dviaukščiai medeliai - kai ant vieno stiebo du bumbulai QUOTE(lavazia @ 2010 06 02, 10:31) Sakykit merginos o kaip tvirtinti saldainkius ant butelio, noriu ant brendzio butelio virsaus padaryti Viskas tas pats kaip darat ant sakos ![]() ![]() QUOTE(Lindra @ 2010 06 02, 11:02) knielita, labai dėmesį patraukia tavo paskutiniai dviaukščiai medeliai - kai ant vieno stiebo du bumbulai Aciu |