Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Saldainiu medeliai-3
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
agotele1111
Labai grazus darbeliai
Ypac ta saldainiu barbe nereali. tik gaila butu saldainius valgyt tongue.gif nes visas grozis dingtu 4u.gif o vaikai smaliziuai tai liktu tik galva smile.gif
bet grazu grazu grazu 4u.gif
aukselis14
Genovaite bigsmile.gif labai grazu

Glinglinga, grazia ideja atnesei ir krikstynoms tinkancia. Aciu 4u.gif
Landrita
Superine barbe !!! thumbup.gif
Net ner zodziu ka dar pasakyti....labai faina thumbup.gif
aledaiva
Genovaite, fantastiškas darbelis 4u.gif 4u.gif 4u.gif Gražu, originalu, skanu thumbup.gif
genovaite
Ačiū mergaitės už pagyrimus, jaučiuosi labai pamaloninta, bet nesu verta tiek daug blush2.gif
QUOTE(dijanule @ 2010 05 18, 09:59)
norejau paklausti o su kokiais klijais dar galima klijuoti ar tik su karstais g.gif
*

Galima klijuoti su karštais klijais, bet galima ir smaigstyti su dantų krapštukais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(glinglingas @ 2010 05 18, 10:44)
labutis

laaabai grazuuus darbeliai  clap_1.gif
uzsikreciau ir ash . dar siandien vaziuosiu nusipirksiu ko reikia ir pabandysiu shita grozi  biggrin.gif
man tik baisiausisia kad tas bumbulas nuo saldainiu svorio nenukristu -o visa kita atrodo aishku kaip ir  g.gif
*

Bumbulas tikrai nenukris - paklausk mergaičių - visos daro ant bumbulo ir viskas ok smile.gif Aš tik dar prie koto priklijuoju su karštais klijais , kad patikimiau būtų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(karalyste @ 2010 05 18, 10:52)
tai kas cia ka asu dabar vadins a  thumbup.gif  cia isvis zodziu nera
*

Tai, kad aš čia tik baikom užsiiminėju, man visokios nesąmonės arčiau dūšios , labai nemėgstu vienodų daryti, pagal mano charakterį man reikia pokyčių- tai taip ir norisi ką nors naujo išbandyti ax.gif
O tu tai tikra medelių asė 4u.gif ( kikvienas daro tai ką geriausiai moka- o apie tai kalba tavo darbeliai)
Papildyta:
QUOTE(agotele1111 @ 2010 05 18, 10:58)
Labai grazus darbeliai
Ypac ta saldainiu barbe nereali. tik gaila butu saldainius valgyt  tongue.gif nes visas grozis dingtu  4u.gif  o vaikai smaliziuai tai liktu tik galva smile.gif
bet grazu grazu grazu  4u.gif
*

Liktų ne tik galva, o visa barbė, nes ji ten į karkasą patupdyta. O suvalgius saldainius galima vietoj jų kitus susmaigstyti smile.gif ir vėl bus gražu lotuliukas.gif
karalyste
user posted image subtilus likeriukas su simbolisku vyrui skirtu papuosimu smile.gif jusu teismui
knielita
Genovaide, super thumbup.gif thumbup.gif

Karalyste man labai grazu mirksiukas.gif 4u.gif Subtilu, neperkrauta 4u.gif

Jus teismui ir mano keli paskutiniai darbeliai

user posted image

user posted image
genovaite
QUOTE(karalyste @ 2010 05 19, 12:01)
subtilus likeriukas su simbolisku vyrui skirtu papuosimu smile.gif jusu teismui
*

Kaip visada - be žodžių thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kažkaip nebesistebiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(knielita @ 2010 05 19, 12:32)
Genovaide, super  thumbup.gif  thumbup.gif
Karalyste man labai grazu  mirksiukas.gif  4u.gif Subtilu, neperkrauta  4u.gif
Jus teismui ir mano keli paskutiniai darbeliai
*

Tai, kad nėra ką teisti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
natur
laba diena,
O čia mano medis ax.gif

user posted image
genovaite
QUOTE(natur @ 2010 05 20, 16:29)
laba diena,
O čia mano medis  ax.gif 

Koks gražus - man visą laiką patiko ir patinka tokie dvigubi kotai, bet kai aš nueinu į krūmus tokių ieškoti - tai niekada gražių nerandu verysad.gif
karalyste
Kagi gaivinu temuke smile.gif

user posted image
*MONAMI*
QUOTE(natur @ 2010 05 20, 17:29)
laba diena,
O čia mano medis  ax.gif 
*

thumbup.gif labai gaiviai atrodo wub.gif

ir kitos šaunuolės,kad nesnaudžiat thumbup.gif
karalyste
dar spalvinu jusu teismui puslapiuka

user posted image
laTulipe
kokie grožiai thumbup.gif visą temą apžiūrėjau, tai tikrai auksarankės jūs thumbup.gif
kitą kartą apžiūrėsiu ir kitas dvi senesnes temas, bet galiu pasakyt, kad ir iš šios daug sužinojau thumbup.gif
tik vieno vis tik nesupratau g.gif tai ką jūs dedat į vazonus? labai prieštaringos nuomonės buvo apie gipsą. tai ką dar galima vietoj jo naudot?
ir dar vienas blush2.gif kaip žinot proporcijas. na pvz kokį vazoną pirkt.. nes nusipirkus per mažą ar per didelį negražu bus. tas pats ir su kotu. g.gif
genovaite
QUOTE(laTulipe @ 2010 05 23, 13:29)
kokie grožiai  thumbup.gif visą temą apžiūrėjau, tai tikrai auksarankės jūs  thumbup.gif
kitą kartą apžiūrėsiu ir kitas dvi senesnes temas, bet galiu pasakyt, kad ir iš šios daug sužinojau thumbup.gif
tik vieno vis tik nesupratau  g.gif tai ką jūs dedat į vazonus? labai prieštaringos nuomonės buvo apie gipsą. tai ką dar galima vietoj jo naudot?
ir dar vienas blush2.gif kaip žinot proporcijas. na pvz kokį vazoną pirkt.. nes nusipirkus per mažą ar per didelį negražu bus. tas pats ir su kotu.  g.gif
*

Aš visada dedu gipsą, bet taupumo sumetimais dar idedu smulkių akmenukų arba laikraščio gumuliukų- taip reikia mažiau gipso , o ir molinis vazonėlis neskyla. smile.gif
Kas dėl proporcijų - tai maždaug paderinu ( iš akies) , kaip man atrodo gražiau - taip ir padarau. Niekada nebūna taip, kad būtų per didelis vazonas, arba burbulas. Bet kai darau medelį tai stengiuosi, kad saldainiai už vazono kraštų išlystų maždaug po 1 cm už vazonėlių kraštų ( čia žiūrint apklijuotas burbulas iš viršaus) tikiuosi aiškiai paaaiškinau. ax.gif
Jeigu pastebėjai tai ir karalystės medelis - apklijuotas burbulas šiek tiek išlindęs į kraštus už vazonėlio smile.gif
Lavinija
sveikute, prisiziurejau saldybiu ir as pabandziau smile.gif
user posted image
vyrui su gimtadieniu

user posted image
krikstodukrytems
genovaite
QUOTE(Lavinija @ 2010 05 23, 17:27)
sveikute, prisiziurejau saldybiu ir as pabandziau smile.gif
vyrui su gimtadieniu
krikstodukrytems
*

Na, va kaip šauniai gavosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tokie dailučiai. Prašom ir toliau darbuotis smile.gif bei mums pasirodyti ax.gif
Lindra
QUOTE(laTulipe @ 2010 05 23, 14:29)
tik vieno vis tik nesupratau  g.gif tai ką jūs dedat į vazonus? labai prieštaringos nuomonės buvo apie gipsą. tai ką dar galima vietoj jo naudot?
*

mes visgi gipsą dedam, po ano skilimo, pamėginom vistiek tokį pat vazoną daryt, tai neskilo. gipsas nesiplečia. matyt skilo dėl kokio neatsargaus stuktelėjimo.
Penepopė
QUOTE(Lindra @ 2010 05 24, 09:27)
mes visgi gipsą dedam, po ano skilimo, pamėginom vistiek tokį pat vazoną daryt, tai neskilo. gipsas nesiplečia. matyt skilo dėl kokio neatsargaus stuktelėjimo.
*

Galima dar rotbandą dėti, labai greit sukietėja thumbup.gif
Guotė
QUOTE(Lindra @ 2010 05 24, 08:27)
*

Čia dėl gipso konsistencijos , nereikia daryti tiršto, geriau ilgiau džiovinti... 4u.gif
laTulipe
QUOTE(genovaite @ 2010 05 23, 15:11)

*

QUOTE(Lindra @ 2010 05 24, 09:27)

*

dėkui 4u.gif

QUOTE(Penepopė @ 2010 05 24, 11:07)
Galima dar rotbandą dėti, labai greit sukietėja  thumbup.gif
*

o kas tas rotbandas? g.gif

ir dar : jei saldainiais klijuojat butelį, tai darote irgi su karštais klijais? g.gif
karalyste
rotbandas statybine medziaga mirksiukas.gif fiugenfiuleris ir tinka greit stingsta mirksiukas.gif
taip butelius ir karstais klijais mirksiukas.gif
lavazia
QUOTE(laTulipe @ 2010 05 24, 18:07)
o kas tas rotbandas? g.gif
*

As dariau su gipsu bet nelabai gerai sustingo tai ant virsaus uzdejau apie 1 cm rotbanto, tai svoris atrodo padvigubejo doh.gif
Zmogus kuriam dovanojau net nustebo kat toks medelis o tiek sveria smile.gif
laTulipe
QUOTE(karalyste @ 2010 05 24, 18:13)
rotbandas statybine medziaga mirksiukas.gif  fiugenfiuleris ir tinka greit stingsta  mirksiukas.gif
taip butelius ir karstais klijais  mirksiukas.gif
*

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pupu_mama
Ar kas galetu man paaiskint kaip daryt saldainiu gele? Klijuojam saldainius ant rutulio perpjauto pusiau, pasmeigiam ant pagalio, o kaip padaryt graziu perejima nuo to rutulio iki pagalio, kad nebutu kaip grybas? Maciau saldainiu medeliu fejos labai graziai plausu apsuka, bet ant ko jis ten laikosi? blush2.gif
knielita
QUOTE(Pupu_mama @ 2010 05 26, 09:10)
Ar kas galetu man paaiskint kaip daryt saldainiu gele? Klijuojam saldainius ant rutulio perpjauto pusiau, pasmeigiam ant pagalio, o kaip padaryt graziu perejima nuo to rutulio iki pagalio, kad nebutu kaip grybas? Maciau saldainiu medeliu fejos labai graziai plausu apsuka, bet ant ko jis ten laikosi?  blush2.gif
*

Galima daryti apacia kugi mirksiukas.gif Galima deti po perpjautu rutuliuku papildomai kazka kas padetu islaikyti forma, galima gele daryti pvz. kaip ramune, juk jai nera perejimo iki koto, tiesiog po burbulu padek kokios tvirtesnes medziagos, bus ale puokste, ale gele ax.gif Nezinau ar aiskiai parasiau, realiai pati dar nesu darius, bet jei daryciau manau daryciau taip kaip parasiau ax.gif
Pupu_mama
Tai isivaizduojamiausias variantas mano yra padaryt puse rutulio ir kolba ir abu uzmaut. Ta kolba apsukt plausau smile.gif
Ir dar klausimas butu, puokstei tinka tik trikampiniai saldainiai? Ir geriausiai butu daryt su smeigtukais?
knielita
QUOTE(Pupu_mama @ 2010 05 26, 09:32)
Tai isivaizduojamiausias variantas mano yra padaryt puse rutulio ir kolba ir abu uzmaut. Ta kolba apsukt plausau smile.gif
Ir dar klausimas butu, puokstei tinka tik trikampiniai saldainiai? Ir geriausiai butu daryt su smeigtukais?
*

Visokie tinka, kokie tik yra mirksiukas.gif O tvirtinimas arba su smeigtukais arba su vielyte arba su klijais, kaip kam patogiau, galima ir su dvipuse lipnia juosta klijuoti. Budu daug. Su smeigtukais ne taip tvirtais laikosi, jei dovanai reiketu siekt tiek geriau pritvirtinti saldainius 4u.gif
Pupu_mama
O kaip valgyt tuos triufelinius (trikampinius) saldainius, kurie klijuojami uz uodegeliu uzpakaliukais i virsu? g.gif

Gal galetumet dar kas pasidalint patirtimi kaip suformuot gele?
genovaite
Pasirodau tik ką sumeistrautą ax.gif

user posted image
agotele1111
QUOTE(genovaite @ 2010 05 26, 20:19)
Pasirodau tik ką sumeistrautą  ax.gif

user posted image
*

va cia tai saldainiu ir pinigu medelis viename 4u.gif
Noelle
Džiaugiausi atradusi tokią temą ir patarimų.
Štai mano ir sūnaus pirmas bandymas. Visai smagus gamybos procesas buvo.
user posted image
Guotė
Noelle, Jūsų ir sūnaus darbukas nuostabus, čia gera idėja kaip ir man su savo vaikais papramogauti...ir skanu ir gražu... wub.gif
Pupu_mama
Jeigu paimciau sketuka, kuris lieka juo gyvu geliu puoksciu, kuo patartumet man ji padengti, kad galeciau klijuot saldainius? smile.gif
Man reik patarimu Jusu del saldainiu puokstes 4u.gif
*Laurushka*
bigsmile.gif oho, kokiu grozybiu cia merginos esate pridare thumbup.gif esu ir as dovanu kazka panasaus gavusi, tai likau suzaveta 4u.gif pati kazkaip nesiryztu pabandyti, kazkaip nelabai minciu jauciu butu biggrin.gif arba nezinociau nuo ko pradeti g.gif o jus tikros saunuoles mirksiukas.gif
Alinacka1980
sveiki o cia mano medelis . padariau merganser gimt http://public.fotki.com/Alinacka1980/salda...iai/#mediaproga
Papildyta:
http://images18.fotki.com/v329/photos/5/16...DSCF4608-vi.jpg
Landrita
QUOTE(Alinacka1980 @ 2010 05 28, 17:22)

Labai nuotaikingas ir grazus medelis biggrin.gif o kas ten ant vazonelio (ar vazos, net nezinau blush2.gif ) tokie spalvoti? rolleyes.gif
Alinacka1980
ten tokie akmenukai . tai priklijavau, bet gavosi neblogai,,
karalyste
Merginos kas cia netaip ar liezuviuka juoda det ar kas nezinau kazkas netaip laukiu jusu patarymu? g.gif

user posted image
poniav
Labas mergaites,
Negalejau atsigrozeti jusu darbeliais bigsmile.gif tai nusprendziau pati kazka pasigaminti, atiduodu jusu teismui ax.gif
(Gelytes ir drugelis mano pacios daryti)
user posted image
user posted image
karalyste
jau vazonelis -kibirelis koks fainas thumbup.gif

na stai mano isvargtas masiniukas

user posted image
user posted image
genovaite
QUOTE(karalyste @ 2010 05 28, 18:47)
jau vazonelis -kibirelis koks fainas  thumbup.gif
na stai mano isvargtas masiniukas

Šaunuolė karalyste - super mašinytė 4u.gif
knielita
Na tik pora dienu neuzeik ir kiek groziu surasi 4u.gif
Genovaite, o is arciau medeli gal gali parodyt? Nelabai iziuriu kas kur, bet bendras vaizdas grazus ir saldus.

Karalyste, smagus masiniukas thumbup.gif

Ir musu naujokiu labai grazus darbai, neatrodo kad pirmieji bandymai schmoll.gif

Ir as ikeliu kelius paskutinius savo darbelius. Gavosi dideli 60 ir 75 cm. dydzio, saldainiu tipo irgi solidziai, bet jau su tokiais ir i rimta baliu nebutu geda eiti biggrin.gif

user posted image
user posted image
saulyte111
Sveikutes darbstuolytes 4u.gif ikeliu savo paskutini darbeli jusu teismui, tai varlyte pelkeje smile.gif suvalgisu saldainiukus liek taupykle varlyte 4u.gif

user posted image
Lindra
mano trečias bandymas. labai jau norėjau su "kregždute" pagamint smile.gif

user posted image
aurejeae
Visoms tik didziausios pagyros! 4u.gif jau tiek ideju, tiek grozio vienoj vietoj, kad sirdis apsalo wub.gif

as ir pernai buvau darius mamai saldainiu medeli, bet ten isvis labai jau toks primityvus palyginus su jusiskiais, saldainius ant vielos visus veriau, ir paskiau ant virsaus uzsukau, o saka tai i puta imontavau vazonely biggrin.gif
knielita
Ir as pasirodau su savuoju Kregzdutes medeliu, man jis mielas toks gavosi ax.gif Nors buciau dekinga ir uz kritika 4u.gif
user posted image
lavazia
Sakykit merginos o kaip tvirtinti saldainkius ant butelio, noriu ant brendzio butelio virsaus padaryti smile.gif
Lindra
QUOTE(knielita @ 2010 05 30, 19:34)
Ir as ikeliu kelius paskutinius savo darbelius. Gavosi dideli 60 ir 75 cm. dydzio, saldainiu tipo irgi solidziai, bet jau su tokiais ir i rimta baliu nebutu geda eiti  biggrin.gif
*

knielita, labai dėmesį patraukia tavo paskutiniai dviaukščiai medeliai - kai ant vieno stiebo du bumbulai 4u.gif
knielita
QUOTE(lavazia @ 2010 06 02, 10:31)
Sakykit merginos o kaip tvirtinti saldainkius ant butelio, noriu ant brendzio butelio virsaus padaryti  smile.gif
*

Viskas tas pats kaip darat ant sakos mirksiukas.gif Imi burbula, mauni ant butelio ir tvirtini saldainius 4u.gif Cia zinoma jei nori kad butu sitaip ar panasiai 4u.gif
user posted image
user posted image

QUOTE(Lindra @ 2010 06 02, 11:02)
knielita, labai dėmesį patraukia tavo paskutiniai dviaukščiai medeliai - kai ant vieno stiebo du bumbulai  4u.gif
*

Aciu wub.gif wub.gif Jie puosnesni, didesni uz vieno auksto medelius ir maziau iprasti matyt ax.gif Nors ir man paciai dabar norisi kazka kitaip daryti, matyt pabodo paprastuciai blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.