Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Saldainiu medeliai-3
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
skorpe555
QUOTE(Oksana76 @ 2010 03 23, 23:55)
O jei perskaicius VISAS 3 temas........  mirksiukas.gif  tai informacijos gausi per akis  doh.gif
*

nu aciuka suz info yahoo.gif ,na jei gausis kazkas... blush2.gif tada butinai idesiu foto ,bet man tai dag mokytis,vien paziurejus i jusu grozybes doh.gif
barbarux
QUOTE(Nuokata @ 2010 03 23, 21:48)
Ačiū  smile.gif
Nu aš kaip bedarbė, tai stengiuos daryt taupydama  blush2.gif Balza yra toks medis
viena lenta sveria keliasdešimt gramų, super lengva žodžiu. Ją galima pjaustyti paprastu virtuviniu peiliu, pagrinde naudojama lėktuvų modeliukų gamybai  thumbup.gif Bet brangi ji  verysad.gif
Šiaip gėlytes pirkau Maximoj, skaičiau temoj "Mamos ieško", kad Vilniuj tai Thomas philipse yra, ir šalia parduotuvėje yra, vokiškas pavadinimas kažkoks. Yra Basanavičiaus gėlių turgely  thumbup.gif Tik va kainų nežinau.
Vidurį darau iš žurnalų. Vieną paskui kita lapą maždaug suku į rutulį, o galiausiai skotču tvirtai apvynioju. O saldainius prie to rutuliu kaip ir visos čia darančios šį grožį priklijuoju karštais klijais. Pistoletą galima gauti Senukuose, jis ten apie 6-8 Lt., kainuoja ir klijų lazdelės ten pat 12 vnt., pirkau už 1.36 Lt. atrodo. VIenam medeliui apie 4-5 lazdeles išeina  smile.gif  Oi, na ir prirašiau  lotuliukas.gif
*

na, aš dar kartą paklausiu ax.gif Ar klijuojant karštais klijais saldainis neaptirpsta? 4u.gif
Oksana76
Gal sokoladiniai ir aptirpsta siek tiek , tai nereikia daug kliju pilt... laselio tikrai uztenka mirksiukas.gif
Nuokata
QUOTE(barbarux @ 2010 03 24, 15:32)
na, aš dar kartą paklausiu  ax.gif Ar klijuojant karštais klijais saldainis neaptirpsta?  4u.gif
*

Lašiuką pilkit klijų smile.gif
Eva.*
O supermoment laikytu? Ar visdėlto reikia karštų klijų? 4u.gif
karalyste
QUOTE(Eva.* @ 2010 03 24, 21:01)
O supermoment laikytu? Ar visdėlto reikia karštų klijų?  4u.gif
*

Tai kad laikytu tai jie visa velnia laiko , bet kazkaip gali buti kad kai kuriu saldainiu popiereli gali isgrauzt ...gerai nezinau , bet man jie labai styprus atrodo g.gif
barbarux
QUOTE(Oksana76 @ 2010 03 24, 16:47)
Gal sokoladiniai ir aptirpsta siek tiek , tai nereikia daug kliju pilt... laselio tikrai uztenka  mirksiukas.gif
*

QUOTE(Nuokata @ 2010 03 24, 18:33)
Lašiuką pilkit klijų  smile.gif
*

Dėkui merginos 4u.gif
Nuokata
QUOTE(Eva.* @ 2010 03 24, 19:01)
O supermoment laikytu? Ar visdėlto reikia karštų klijų?  4u.gif
*

Ir juos palaikyt prie pagrindo reikia ilgiau, o su karštais klijais porą sekundžių ir viskas smile.gif
jurg@
Sveikutes darbstuolytes 4u.gif
na jus ir duodat, tiek graziu darbeliu pridaret, saunuoles 4u.gif 4u.gif 4u.gif , kaip matau liga sparciai progresuoja
imesiu pora savo paskutiniu medeliu
user posted image
user posted image
Jurkli
Sveikos merginos, o kaip "čiulpinukus pritvirtinat? klijais?"
Nuokata
QUOTE(jurg@ @ 2010 03 24, 22:48)
Sveikutes darbstuolytes 4u.gif
na jus ir duodat, tiek graziu darbeliu pridaret, saunuoles 4u.gif  4u.gif  4u.gif , kaip matau liga sparciai progresuoja
imesiu pora savo paskutiniu medeliu
*

Labai gražu, fantastika wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurkli @ 2010 03 25, 08:00)
Sveikos merginos, o kaip "čiulpinukus pritvirtinat? klijais?"
*

Nelabai supratau klausimo, jei čiulpinukai susukti į popierių, tai aišku klijais smile.gif
karalyste
jurg@ tu mano nuomone apie tavo darbus zinai tu mano fantazija wub.gif
Papildyta:
o cia paskutinis darbelis mano pavasarejantis krepselis blush2.gif

user posted image
Aušraitė
Labai visų gražūs darbeliai wub.gif thumbup.gif ir ačiū Jo-vita7 bei Karalysteiuž pamokėles 4u.gif bandysiu ir aš gaminti, tik apsižiūrėjau, kad klijų neturiu ax.gif kalėdoms puočiau šampano butelius, tai klijavau su dvipuse lipnia juosta.

o kas tas flazelinas?ir kur jo būtų galima nusipirkti? blush2.gif
jujuste
labukas merginos oi kiek groziu prilibdet kol manes nebuvo saunuoles thumbup.gif
knielita
Ir vel mane sugundet biggrin.gif Atrodo ner kam tu medziu jau dovanot, namie bent trys stovi, o uzsimaniau dar isbandyt karalystes rodytas pamokeles biggrin.gif
vitalija.vilke
Saldainių medį dariau krikštynoms, kadangi krikštijom du vaikus tai šaką paėmiau išsišakojusią ir dariau du burbulus. Tik aš smeigiau į žemę ir apdėliojau akmenukais. Pasirodo juos klijuojat saldainius, o aš į kiekvieną įsmeigiau po dantų krapštuką ir susmaigsčiau doh.gif
knielita
QUOTE(vitalija.vilke @ 2010 03 26, 15:39)
Saldainių medį dariau krikštynoms, kadangi krikštijom du vaikus tai šaką paėmiau išsišakojusią ir dariau du burbulus. Tik aš smeigiau į žemę ir apdėliojau akmenukais. Pasirodo juos klijuojat saldainius, o aš į kiekvieną įsmeigiau po dantų krapštuką ir susmaigsčiau  doh.gif
*

As jei namie naudojam irgi smaigstau, man lengviau saldainius keist buna, sveciai iseina sukaisau naujus ir vel vaza saldainiu pilna biggrin.gif O jei dovanai tai patogiau klijuoti,nors esu dovanojus ir susmaigtytus, atlaike keliones biggrin.gif

Karalyste kiek suprantu kaziuke dalyvavai? O Kaune ar Vilniuj buvai?
*finy*
Sveikos,na ir saunuoles jus bigsmile.gif thumbup.gif Susigundziau ir as pabandyti pasidaryti.Tik va grizus namucio pamaciau,kad gipso neturiu verysad.gif O jau taip rupi pradeti...
barbarux
user posted image
(pasididina)

Na va ir mano pirmasis darbelis, pavasarinis. Nežinau čia krokai ar tulpės biggrin.gif, bet krepše tupi 13 gėlių. Ką dar papuošti fantazija neneša ax.gif Na, patupdysiu drugį ant rankenos, ar dar ko reikia? 4u.gif Kaip jums atrodo?
Rciukas
Kiek gražių darbeliu thumbup.gif
Prasidėjo ir man viskas nuo to, kad pabandziau, o dabar sustot nebegaliu doh.gif lotuliukas.gif

Parodau pirma savo kolekcijoje tikrai pavasarišką darbelį mirksiukas.gif
user posted image
Ligičiukas
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
zirzekle
QUOTE(Ligičiukas @ 2010 03 26, 19:42)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Sveikos,na ir grožių pridėjot...seilę tik varvinu...toli gražu man iki jūsų. sakykit gal kokių idėjų turit krikštynoms?Labai lauksiu minčių ir pavyzdžių blush2.gif ačiū
skorpe555
QUOTE(vitalija.vilke @ 2010 03 26, 16:39)
Saldainių medį dariau krikštynoms, kadangi krikštijom du vaikus tai šaką paėmiau išsišakojusią ir dariau du burbulus. Tik aš smeigiau į žemę ir apdėliojau akmenukais. Pasirodo juos klijuojat saldainius, o aš į kiekvieną įsmeigiau po dantų krapštuką ir susmaigsčiau  doh.gif
*

o kaip jus ten smaigstete tuos saldainius?ar jie taip ir tvirtai laikesi? 4u.gif
mamkaa
QUOTE(Rciukas @ 2010 03 26, 18:32)

Parodau pirma savo kolekcijoje tikrai pavasarišką darbelį  mirksiukas.gif

kaip grazu wub.gif wub.gif
Gal galit smilkaiu papasakoti is ko padarytas tas, nu net nezinau kaip pavadinti, na tas indas kur saldainiai sudeti ar suklijuoti.
karalyste
user posted image
knielita
QUOTE(zirzekle @ 2010 03 26, 21:07)
Sveikos,na ir grožių pridėjot...seilę tik varvinu...toli gražu man iki jūsų. sakykit gal kokių idėjų turit krikštynoms?Labai lauksiu minčių ir pavyzdžių blush2.gif  ačiū
*

Ziurint kam nori juos dovanoti ar tiesiog stalui puosti. Man graziausiai atrodo balti su rausvais ar zydrai atsplaviais saldainiai, bet cia jau nuo fantazijos priklauso.
Mes stalui puosti darem tai naudojom keliu rusiu saldainius, na atstojo tas medelis savotiska saldainiu vaza ax.gif Tad norejosi ivairumo ax.gif
O dovanojami mociutems buvo padaryti is ju megstamu saldainiu. Krikstateviai gavo butelaicius puostus saldainiais.
O puosimas medziu jau kaip kam patinka. Galima angeliuka patupdyti, asmeniskai man patinka lengvuciai neperkrauti saldainiu medeliai.
mamkaa
karalyste, kaip visada nepakartojama ir kada tu viska suspeji mirksiukas.gif
Rciukas
QUOTE(mamkaa @ 2010 03 27, 08:53)
kaip grazu  wub.gif  wub.gif
Gal galit smilkaiu papasakoti is ko padarytas tas, nu net nezinau kaip pavadinti, na tas  indas kur saldainiai sudeti ar suklijuoti.
*

Sveikute
Na tas "indas" tiksliau gėlytė iš plaušo yra "fabrična" - tokiu buna floristikos prekiu parduotuvėse. O paskui viduriuka dariau is suspausto popieriaus ir klijavau saldainius bei tvirtinau prie kotuko mirksiukas.gif Įkelsiu dar nuotraukyte, nes turbut nelabai matosi kad ten gėlytės žiedas doh.gif
user posted image
ointriga
user posted image
atiduodu i jusu teisma savo pirma darbeli blush2.gif
jujuste
laaaaaaaaabai grazu tikrai merginos...dirbat issijuosusios pavasary pajutusios thumbup.gif as palauksiu kol dukryte pasveiks iki galo nes vis dar biskiuka temp pakilus ir kibsiu velykiniu dovanu gamint
vaidabas
nuo nauju ir as saldainlige uzsikreciau, bet nemoku foto ikelt
blush2.gif
*finy*
QUOTE(vaidabas @ 2010 03 27, 18:02)
nuo nauju ir as saldainlige uzsikreciau, bet nemoku foto ikelt
blush2.gif
*

Ieik cia,ikrauk foto,paspausk melyna knopke ir nukopijuoji antra nuoroda.Belieka ta nuoroda paskui ikelti i zinutes laukeli mirksiukas.gif Laukiam foto bigsmile.gif
vaidabas
QUOTE(*finy* @ 2010 03 27, 19:14)
Ieik cia,ikrauk foto,paspausk melyna knopke ir nukopijuoji antra nuoroda.Belieka ta nuoroda paskui ikelti i zinutes laukeli  mirksiukas.gif   Laukiam foto  bigsmile.gif
*

aciukas, bandau parodyt savo pirmuosius kurinius, gal ir nekokie, bet patys mieliausi blush2.gif
user posted image
Papildyta:
kadangi kazkas pavyko, tai draugams emiau juos vietoj geliu dovanot, o paskui vaikui i mokykla-Kaziuko mugei pridariau..., dar ir dabar karts nuo karto kas uzsipraso thumbup.gif
va ziurejau Karalystes medelius, man patinka jos toks savitas stilius, vazonu apsukimas plausu...
kartasi noris kazka kitaip daryt, bet rankos vistiek daro kaip iprate... ax.gif
va mano kaziukiniai..
user posted image
user posted image
*4ever
Štai mano saldainių medelia,daryti Kalėdoms smile.gif
user posted image
O štai butelis sesei gimtadienio proga smile.gif
user posted image
zirzekle
QUOTE(knielita @ 2010 03 27, 08:56)
Ziurint kam nori juos dovanoti ar tiesiog stalui puosti. Man graziausiai atrodo balti su rausvais ar zydrai atsplaviais saldainiai, bet cia jau nuo fantazijos priklauso.
Mes stalui puosti darem tai naudojom keliu rusiu saldainius, na atstojo tas medelis savotiska saldainiu vaza  ax.gif Tad norejosi ivairumo  ax.gif
O dovanojami mociutems buvo padaryti is ju megstamu saldainiu. Krikstateviai gavo butelaicius puostus saldainiais.
O puosimas medziu jau kaip kam patinka. Galima angeliuka patupdyti, asmeniskai man patinka lengvuciai neperkrauti saldainiu medeliai.
*

g.gif galvoju 1 stalui papuošti,o kitą krikštatėviams dovanoti.
Na vis dairausi saldainių kokių labiau šventiškesnių,bet nieko gražaus neužmačiau.Nors aišku kur krūvoj ir kur ant medelio-skrtingas vaizdas. Linkstu link rafaelo gal labiau g.gif
O kokiu principu butelaičius puošei?Kaip eglutės daromos ar kaip kitaip? ačiū
karalyste
kiekvienas turi savo stiliu aciu kam patinka manasis man asmeniskai jurg@ STILIUS thumbup.gif o seip zirzekliuk pas jus yra ''ruta''sald. parduotuve gal ten kazka grazaus rastum g.gif
medlink
Kiek daug naujų gražių darbelių bigsmile.gif Šaunuolės mergytės thumbup.gif
jujuste
negaliu atsogrozet 4u.gif saunuoles visos
knielita
QUOTE(zirzekle @ 2010 03 28, 00:10)
g.gif  galvoju 1 stalui papuošti,o kitą krikštatėviams dovanoti.
Na vis dairausi saldainių kokių labiau šventiškesnių,bet nieko gražaus neužmačiau.Nors aišku kur krūvoj ir kur ant medelio-skrtingas vaizdas. Linkstu link rafaelo gal labiau g.gif
O kokiu principu butelaičius puošei?Kaip eglutės daromos ar kaip kitaip? ačiū
*

As krikstateviams dariau ant mazesniu buteliuku. Potekste buvo tokia, kad salia kitu dovanu jie gavo butelaiti, kuri atidaryt gales kai vaikai sves 18 gimtadieni, o kad lengviau laukti butu tai norui numalsinti gales po saldainiuka suvalgyti biggrin.gif O daryta kaip visos saldainiu eglutes, saldainiai tvirtinti ant butelio.
Musu atrode taip:
user posted image
Papildyta:
O medeliai visu super wub.gif wub.gif Vieni uz kitus grazesni 4u.gif
barbora666
Tikrai yra gražių darbelių, bet ne visi. Nepykit, bet man kažkodel nepatinka šiaip sau darbas, jei jis nėra geras ir gražus. Bet visos esat šaunuolės, darbštuolės 4u.gif
karalyste
sveikutes ikeliu savo darba jusu teismui tik noreciau ne tik pagyru , bet ir kritikos prasau nesikuklinti ir pasakyti kad ir kaip ax.gif

user posted image
mamkaa
QUOTE(karalyste @ 2010 03 29, 13:09)
sveikutes ikeliu savo darba jusu teismui tik noreciau ne tik pagyru , bet ir kritikos prasau nesikuklinti ir pasakyti kad ir kaip ax.gif

kritika jus kritika, baisu kad Dievas nenubaustu, tokius darbus kritikuojant.
Darbas vertas tik pagyru, taip pavasariska smile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Kas per saldainiukai viduje?

Jurkli, ruoseties velykom smile.gif Tas su lizdeliu labai idomus thumbup.gif thumbup.gif
karalyste
velykiniai kiausiniukai kur maximoj yra net pavadinimo neisidemejau blush2.gif o beto mamkaa tave i pagiru puoda idejus tai gyreja butum nr 1 lotuliukas.gif kritiks reikia mirksiukas.gif man
barbarux
Nagi pakritikuokite ir mano darbą blush2.gif . Ko dar reiktų, ketvitadieniui turi būti pabaigtas ax.gif
user posted image
Rciukas
QUOTE(barbarux @ 2010 03 29, 16:40)
Nagi pakritikuokite ir mano darbą  blush2.gif . Ko dar reiktų, ketvitadieniui turi būti pabaigtas  ax.gif
user posted image
*

Sveikute smile.gif
Na man atrodo saldainiuku kitokios spalvytės reikėjo ir gal šiek tiek daugiau blush2.gif(na turiu omeny kad nebutinai i gėlytės žiedus tik-sakykim vietoj žalio popieriaus žalius saldainiukus pasirinkti) O i tarpiukus galima kažkokių ūselių pakaišiot ir ant rankenos gal koks drugelis nutūps mirksiukas.gif Derėtų ir karoliukai manau...na čia jau fantazija lotuliukas.gif
karalyste
taip bet tik vos vos ju kaptelejau
Laura26
[quote=karalyste,2010 03 29, 15:09]

Ka cia gali kritikuot,kai tokius stebuklus karalyste kuria wub.gif wub.gif wub.gif .Nerasi nei menkiausio taskelio kuri galetum pakritikuot thumbup.gif ,nesuteikiat jus mums tokios progos lotuliukas.gif .
O prie ko kiausinukus klijavot,itariu kad viens prie kito nelabai iseitu,kaip kad paprasti saldainiai g.gif
karalyste
[quote=Laura26,2010 03 30, 09:18]
[quote=karalyste,2010 03 29, 15:09]

Ka cia gali kritikuot,kai tokius stebuklus karalyste kuria wub.gif wub.gif wub.gif .Nerasi nei menkiausio taskelio kuri galetum pakritikuot thumbup.gif ,nesuteikiat jus mums tokios progos lotuliukas.gif .
O prie ko kiausinukus klijavot,itariu kad viens prie kito nelabai iseitu,kaip kad paprasti saldainiai g.gif
*

[/quote]

ant flizelino mirksiukas.gif
ointriga
mergaites man iskilo klausimas,kaip padarote triufelinius saldainiu medelius ,kad neliktu,tarpu? blush-anim-cl.gif2:as suprantu kad tarpelius galima paslepti po gelemis,bet man ju kazkaip daug nesinori ,gal yra kitu varijantu g.gif aciu

QUOTE(karalyste @ 2010 03 29, 15:09)
sveikutes ikeliu savo darba jusu teismui tik noreciau ne tik pagyru , bet ir kritikos prasau nesikuklinti ir pasakyti kad ir kaip

KARALYSTE tavo medeliai thumbup.gif ,tik man kazkaip tu geliu dirbtiniu per daug ,cia tik mano nuomone blush2.gif ,gal todel kad as ju nelabai megstu blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.