QUOTE(Oksana76 @ 2010 03 23, 23:55)
nu aciuka suz info
QUOTE(Nuokata @ 2010 03 23, 21:48) Ačiū Nu aš kaip bedarbė, tai stengiuos daryt taupydama viena lenta sveria keliasdešimt gramų, super lengva žodžiu. Ją galima pjaustyti paprastu virtuviniu peiliu, pagrinde naudojama lėktuvų modeliukų gamybai Šiaip gėlytes pirkau Maximoj, skaičiau temoj "Mamos ieško", kad Vilniuj tai Thomas philipse yra, ir šalia parduotuvėje yra, vokiškas pavadinimas kažkoks. Yra Basanavičiaus gėlių turgely Vidurį darau iš žurnalų. Vieną paskui kita lapą maždaug suku į rutulį, o galiausiai skotču tvirtai apvynioju. O saldainius prie to rutuliu kaip ir visos čia darančios šį grožį priklijuoju karštais klijais. Pistoletą galima gauti Senukuose, jis ten apie 6-8 Lt., kainuoja ir klijų lazdelės ten pat 12 vnt., pirkau už 1.36 Lt. atrodo. VIenam medeliui apie 4-5 lazdeles išeina na, aš dar kartą paklausiu
Gal sokoladiniai ir aptirpsta siek tiek , tai nereikia daug kliju pilt... laselio tikrai uztenka
O supermoment laikytu? Ar visdėlto reikia karštų klijų?
Sveikos merginos, o kaip "čiulpinukus pritvirtinat? klijais?"
QUOTE(jurg@ @ 2010 03 24, 22:48) Sveikutes darbstuolytes na jus ir duodat, tiek graziu darbeliu pridaret, saunuoles imesiu pora savo paskutiniu medeliu Labai gražu, fantastika Papildyta: QUOTE(Jurkli @ 2010 03 25, 08:00) Nelabai supratau klausimo, jei čiulpinukai susukti į popierių, tai aišku klijais
jurg@ tu mano nuomone apie tavo darbus zinai tu mano fantazija
Papildyta: o cia paskutinis darbelis mano pavasarejantis krepselis
Labai visų gražūs darbeliai
o kas tas flazelinas?ir kur jo būtų galima nusipirkti?
labukas merginos oi kiek groziu prilibdet kol manes nebuvo saunuoles
Ir vel mane sugundet
Saldainių medį dariau krikštynoms, kadangi krikštijom du vaikus tai šaką paėmiau išsišakojusią ir dariau du burbulus. Tik aš smeigiau į žemę ir apdėliojau akmenukais. Pasirodo juos klijuojat saldainius, o aš į kiekvieną įsmeigiau po dantų krapštuką ir susmaigsčiau
QUOTE(vitalija.vilke @ 2010 03 26, 15:39) Saldainių medį dariau krikštynoms, kadangi krikštijom du vaikus tai šaką paėmiau išsišakojusią ir dariau du burbulus. Tik aš smeigiau į žemę ir apdėliojau akmenukais. Pasirodo juos klijuojat saldainius, o aš į kiekvieną įsmeigiau po dantų krapštuką ir susmaigsčiau As jei namie naudojam irgi smaigstau, man lengviau saldainius keist buna, sveciai iseina sukaisau naujus ir vel vaza saldainiu pilna Karalyste kiek suprantu kaziuke dalyvavai? O Kaune ar Vilniuj buvai?
Sveikos,na ir saunuoles jus
Kiek gražių darbeliu
Prasidėjo ir man viskas nuo to, kad pabandziau, o dabar sustot nebegaliu Parodau pirma savo kolekcijoje tikrai pavasarišką darbelį
QUOTE(vitalija.vilke @ 2010 03 26, 16:39) Saldainių medį dariau krikštynoms, kadangi krikštijom du vaikus tai šaką paėmiau išsišakojusią ir dariau du burbulus. Tik aš smeigiau į žemę ir apdėliojau akmenukais. Pasirodo juos klijuojat saldainius, o aš į kiekvieną įsmeigiau po dantų krapštuką ir susmaigsčiau o kaip jus ten smaigstete tuos saldainius?ar jie taip ir tvirtai laikesi? QUOTE(Rciukas @ 2010 03 26, 18:32) Parodau pirma savo kolekcijoje tikrai pavasarišką darbelį kaip grazu Gal galit smilkaiu papasakoti is ko padarytas tas, nu net nezinau kaip pavadinti, na tas indas kur saldainiai sudeti ar suklijuoti. ![]() QUOTE(zirzekle @ 2010 03 26, 21:07) Sveikos,na ir grožių pridėjot...seilę tik varvinu...toli gražu man iki jūsų. sakykit gal kokių idėjų turit krikštynoms?Labai lauksiu minčių ir pavyzdžių Ziurint kam nori juos dovanoti ar tiesiog stalui puosti. Man graziausiai atrodo balti su rausvais ar zydrai atsplaviais saldainiai, bet cia jau nuo fantazijos priklauso. Mes stalui puosti darem tai naudojom keliu rusiu saldainius, na atstojo tas medelis savotiska saldainiu vaza O dovanojami mociutems buvo padaryti is ju megstamu saldainiu. Krikstateviai gavo butelaicius puostus saldainiais. O puosimas medziu jau kaip kam patinka. Galima angeliuka patupdyti, asmeniskai man patinka lengvuciai neperkrauti saldainiu medeliai.
karalyste, kaip visada nepakartojama ir kada tu viska suspeji
QUOTE(mamkaa @ 2010 03 27, 08:53) kaip grazu Gal galit smilkaiu papasakoti is ko padarytas tas, nu net nezinau kaip pavadinti, na tas indas kur saldainiai sudeti ar suklijuoti. Sveikute Na tas "indas" tiksliau gėlytė iš plaušo yra "fabrična" - tokiu buna floristikos prekiu parduotuvėse. O paskui viduriuka dariau is suspausto popieriaus ir klijavau saldainius bei tvirtinau prie kotuko
![]() atiduodu i jusu teisma savo pirma darbeli
laaaaaaaaabai grazu tikrai merginos...dirbat issijuosusios pavasary pajutusios
nuo nauju ir as saldainlige uzsikreciau, bet nemoku foto ikelt
QUOTE(vaidabas @ 2010 03 27, 18:02) Ieik cia,ikrauk foto,paspausk melyna knopke ir nukopijuoji antra nuoroda.Belieka ta nuoroda paskui ikelti i zinutes laukeli QUOTE(*finy* @ 2010 03 27, 19:14) Ieik cia,ikrauk foto,paspausk melyna knopke ir nukopijuoji antra nuoroda.Belieka ta nuoroda paskui ikelti i zinutes laukeli aciukas, bandau parodyt savo pirmuosius kurinius, gal ir nekokie, bet patys mieliausi ![]() Papildyta: kadangi kazkas pavyko, tai draugams emiau juos vietoj geliu dovanot, o paskui vaikui i mokykla-Kaziuko mugei pridariau..., dar ir dabar karts nuo karto kas uzsipraso va ziurejau Karalystes medelius, man patinka jos toks savitas stilius, vazonu apsukimas plausu... kartasi noris kazka kitaip daryt, bet rankos vistiek daro kaip iprate... va mano kaziukiniai.. ![]()
QUOTE(knielita @ 2010 03 27, 08:56) Ziurint kam nori juos dovanoti ar tiesiog stalui puosti. Man graziausiai atrodo balti su rausvais ar zydrai atsplaviais saldainiai, bet cia jau nuo fantazijos priklauso. Mes stalui puosti darem tai naudojom keliu rusiu saldainius, na atstojo tas medelis savotiska saldainiu vaza O dovanojami mociutems buvo padaryti is ju megstamu saldainiu. Krikstateviai gavo butelaicius puostus saldainiais. O puosimas medziu jau kaip kam patinka. Galima angeliuka patupdyti, asmeniskai man patinka lengvuciai neperkrauti saldainiu medeliai. Na vis dairausi saldainių kokių labiau šventiškesnių,bet nieko gražaus neužmačiau.Nors aišku kur krūvoj ir kur ant medelio-skrtingas vaizdas. Linkstu link rafaelo gal labiau O kokiu principu butelaičius puošei?Kaip eglutės daromos ar kaip kitaip? ačiū
kiekvienas turi savo stiliu aciu kam patinka manasis man asmeniskai jurg@ STILIUS
Kiek daug naujų gražių darbelių
negaliu atsogrozet
QUOTE(zirzekle @ 2010 03 28, 00:10) Na vis dairausi saldainių kokių labiau šventiškesnių,bet nieko gražaus neužmačiau.Nors aišku kur krūvoj ir kur ant medelio-skrtingas vaizdas. Linkstu link rafaelo gal labiau O kokiu principu butelaičius puošei?Kaip eglutės daromos ar kaip kitaip? ačiū As krikstateviams dariau ant mazesniu buteliuku. Potekste buvo tokia, kad salia kitu dovanu jie gavo butelaiti, kuri atidaryt gales kai vaikai sves 18 gimtadieni, o kad lengviau laukti butu tai norui numalsinti gales po saldainiuka suvalgyti Musu atrode taip: ![]() Papildyta: O medeliai visu super
Tikrai yra gražių darbelių, bet ne visi. Nepykit, bet man kažkodel nepatinka šiaip sau darbas, jei jis nėra geras ir gražus. Bet visos esat šaunuolės, darbštuolės
sveikutes ikeliu savo darba jusu teismui tik noreciau ne tik pagyru , bet ir kritikos prasau nesikuklinti ir pasakyti kad ir kaip
QUOTE(karalyste @ 2010 03 29, 13:09) sveikutes ikeliu savo darba jusu teismui tik noreciau ne tik pagyru , bet ir kritikos prasau nesikuklinti ir pasakyti kad ir kaip kritika jus kritika, baisu kad Dievas nenubaustu, tokius darbus kritikuojant. Darbas vertas tik pagyru, taip pavasariska Kas per saldainiukai viduje? Jurkli, ruoseties velykom
velykiniai kiausiniukai kur maximoj yra net pavadinimo neisidemejau
Nagi pakritikuokite ir mano darbą
QUOTE(barbarux @ 2010 03 29, 16:40) Sveikute Na man atrodo saldainiuku kitokios spalvytės reikėjo ir gal šiek tiek daugiau
taip bet tik vos vos ju kaptelejau
[quote=karalyste,2010 03 29, 15:09]
sveikutes ikeliu savo darba jusu teismui tik noreciau ne tik pagyru , bet ir kritikos prasau nesikuklinti ir pasakyti kad ir kaip Ka cia gali kritikuot,kai tokius stebuklus karalyste kuria O prie ko kiausinukus klijavot,itariu kad viens prie kito nelabai iseitu,kaip kad paprasti saldainiai
[quote=Laura26,2010 03 30, 09:18]
[quote=karalyste,2010 03 29, 15:09] sveikutes ikeliu savo darba jusu teismui tik noreciau ne tik pagyru , bet ir kritikos prasau nesikuklinti ir pasakyti kad ir kaip Ka cia gali kritikuot,kai tokius stebuklus karalyste kuria O prie ko kiausinukus klijavot,itariu kad viens prie kito nelabai iseitu,kaip kad paprasti saldainiai [/quote] ant flizelino
mergaites man iskilo klausimas,kaip padarote triufelinius saldainiu medelius ,kad neliktu,tarpu?
QUOTE(karalyste @ 2010 03 29, 15:09) sveikutes ikeliu savo darba jusu teismui tik noreciau ne tik pagyru , bet ir kritikos prasau nesikuklinti ir pasakyti kad ir kaip KARALYSTE tavo medeliai |